Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Štiri točke Dončića ob zmagi Reala v Pireju Košarkarji madridskega Reala so v 28. krogu Evrolige z 79:73 premagali Olympiacos v gosteh.
Peter Prevc Upam, da nas bo v soboto publika spodbudila, da bomo prebudili občutke, da bomo iz ozadja možganov privlekli tiste občutke, ki jih vsi imamo. Fantje smo pripravljeni in lahko dobro skočimo.
Video: V 60 letih zbral več kot 700 planiških značk 75-letni Sašo Suknaič planiške značke zbira od svojega 14. leta. Prvo mu je kupila učiteljica na šolskem izletu, sam zanjo namreč ni imel dovolj denarja. In rodila se je ljubezen za vse življenje ...
Filmska recenzija: Mirni zaliv Kdor se je na projekcijo filma Mirni zaliv Bruna Dumonta odpravil s še živim spominom na njegovi prvi dve celovečerni deli, ki sta Dumonta tako silovito izstrelili med največja imena sodobnega ...
Michael Caine Osnovno pravilo človeške narave je, da vplivni ljudje govorijo počasi, uslužni pa hitro, saj jih v nasprotnem primeru ne bi nihče poslušal.
Valverdeju peta etapa in vodstvo v Kataloniji Španski kolesar Alejandro Valverde je zmagovalec pete etape na dirki po Kataloniji, s čimer je prevzel tudi skupno vodstvo.
Med otipljivostjo in izmikanjem: ko starodavni bogovi postanejo mali ljudje Filozof Jean Baudrillard je to formuliral kot "simulacija nečesa, kar se v resnici nikoli ni zgodilo".
Kriminalisti: Sodniki popustili pritisku Banke Slovenije V javnost je prišla odredba ljubljanske preiskovalne sodnice, ki je kriminalistom dovolila, da pregledajo v lanskih hišnih preiskavah na Banki Slovenije zasežene računalnike.
Hrvaška na razprodanem Maksimiru do zmage nad Ukrajino Kvalifikacije za svetovno prvenstvo se nadaljujejo. V derbiju skupine I je bila Hrvaška na Maksimiru boljša od Ukrajine (1:0). Tekmo so bolje začeli Hrvati.
Damjan upal na pošteno izbiro ekipe, a ostal brez sobotnega nastopa V skladu s celotno sezono so slovenski skakalci nastopili tudi na prvi tekmi v Planici. Po šestih zaporednih posamičnih zmagah pod Poncami je deseto mesto razočaranje, vendar trenutna realnost.
Papež voditeljem EU-ja: Brez solidarnosti EU tvega smrt Papež Frančišek je v Vatikanu evropske voditelje posvaril, da 60-letni EU brez solidarnosti tvega smrt.
V Kranju v prometni nesreči umrl motorist V hujši prometni nesreči v Kranju je umrl motorist. Poleg voznika motornega kolesa je bilo v nesreči udeleženo še osebno vozilo, katerega voznik naj ne bi bil poškodovan.
Si bomo pomlajevali kri in se tako ohranjali zdrave dlje časa? Raziskovalci z univerze v nemškem Ulmu so odkrili, da lahko matične celice v krvi znova aktivirajo z dodatkom beljakovine, imenovane osteopontin, in tako "pomladijo" kri.
Ministrstvo za infrastrukturo objavilo predlog zakona o drugem tiru Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo predlog zakona o drugem tiru, v katerem predvideva nove vire za odplačevanje posojil. Javna razprava bo trajala do 29. marca.
"Ključno je, da se otroci umetnosti ne učijo, ampak jo doživljajo" "Kultura in umetnost imata pomembno vlogo pri socializaciji otrok. Otroci v stiku z umetnostjo spoznavajo različne vzorce vedenja in mišljenja," je na seji Nacionalnega sveta za kulturo (NSK) med ...
Bodo v primeru črnega scenarija Agrokor reševali, kot so italijanski Parmalat? Hrvaška vlada pripravlja zakon za reševanje delovnih mest in dobaviteljev v primeru uresničitve črnega scenarija za prezadolženi Agrokor.
Vojvodinja Kate: Materinstvo je izziv, tudi sama kdaj podvomim o sebi "Čez noč se spremeni tvoja osnovna identiteta. Od tega, da o sebi razmišljaš v smislu posameznika, si nato najprej mama."
Papič edini kandidat za rektorja Univerze v Ljubljani Iztekel se je rok za prijave kandidatov za rektorja Univerze v Ljubljani. Prejeli so tri predloge, vsi pa se nanašajo na enega kandidata, dekana fakultete za elektrotehniko Igorja Papiča.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo