Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Juncker: Evropa potrebuje močno nemško vlado za oblikovanje njene prihodnosti Po nemških parlamentarnih volitvah je predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker dejal, da Evropa bolj kot kadar koli potrebuje močno nemško vlado, ki bo zmožna dejavno oblikovati njeno ...
Programski svet RTV SLO išče svojega novega predsednika Programski svet Radiotelevizije Slovenija bo volil svojega novega predsednika. Miran Zupanič je namreč julija odstopil kot predsednik in tudi kot član sveta.
Foto: Kdo pravi, da psi ne znajo deskati? V kalifornijskem mestu Huntington Beach so pripravili nenavadno športno tekmovanje - deskanje za pse. A pri tem so lahko sodelovali tudi njihovi lastniki.
Kovačič: Sporna predvsem višina dokapitalizacij in prenosi slabih terjatev na DUTB Nekdanji prvi mož Nove KBM Matjaž Kovačič je na zaslišanju pred parlamentarno komisijo o bankah povedal podobno kot marca 2014.
Bo skupino FCA kupil Hyundai? Po Kitajcih naj bi se zdaj tudi Korejci zanimali za nakup skupine FCA – Fiat Chrysler Automobiles. Najbolj jih zanima Jeep, medtem ko Alfa Romeo in Maserati verjetno ne bosta na prodaj.
Maribor v Sevillo brez stebra obrambe Šulerja Z več kot enourno zamudo zaradi okvare letala so nogometaši Maribora odpotovali v Sevillo, kjer jih v torek ob 20.45 čaka druga tekma v letošnji Ligi prvakov.
Marjan Šarec se podaja na predvolilno turnejo po Sloveniji Predsedniški kandidat Marjan Šarec je z Duplice pri Kamniku z avtobusom, ki predstavlja njegovo potujočo volilno pisarno, pričel predvolilno turnejo po Sloveniji.
"Ogorčeni in žalostni" poklicni gasilci bodo protestirali Med poklicnimi gasilci se je nabralo toliko nezadovoljstva, da ga bodo javno izrazili na protestu pred vlado. Naslednji teden bodo zahtevali "pošteno vrednotenje" njihovega dela.
Foto: V strahu pred ognjenikom z Balija evakuirali skoraj 50.000 ljudi Z indonezijskega otoka Bali so evakuirali skoraj 50.000 ljudi, saj se oblasti bojijo, da bo po več kot 50 letih znova izbruhnil ognjenik Agung.
Modra je barva vinjet za leto 2018 Nove vinjete za leto 2018, ki bodo naprodaj od 1. decembra, bodo modre barve. Cene in cestninski razredi se ne spreminjajo.
Trnuljčica, zgodba z bogato zgodovino, ki bi jo morali poznati vsi rodovi V Mestnem gledališču Ptuj odpirajo sezono z zgodbo, za katero pravijo, da vedno znova kliče po uprizarjanju, saj jo mora spoznati vsak novi rod.
Angelca Likovič vložila podpise za predsedniško kandidaturo Angelca Likovič je na Državno volilno komisijo vložila okoli 3200 zbranih podpisov podpore svoji predsedniški kandidaturi in postala uradna kandidatka za predsedniške volitve.
Foto: Dolce in Gabbana - od klasične črne do korenja na glavi Milanski teden mode, ki tokrat poteka v znamenju italijanskih modnih legend, je na svojevrsten način zaznamoval tudi dvojec Dolce in Gabbana - s kar tremi modnimi revijami (a le eno uradno), v ...
Pravnika za MMC: Pobuda ustavne presoje bi težko "napadla" zakon o 2. tiru Pobudniki referenduma o drugem tiru bodo na ustavnem sodišču težko izkazali pravni interes, je prepričan pravnik Rajko Pirnat.
"Umora si še danes ne znam razložiti" Velenjčan Romeo Bajde, ki mu znova sodijo za umor partnerke decembra 2015, je tudi v tokratnem zagovoru zatrdil, da partnerke ni umoril iz ljubosumja, da jo pogreša in da dejanje obžaluje.
Košarkar naj bo se predstavi tudi nemški mladini Medtem ko lahko slovenski gledalci mladinski film Košarkar naj bo že nekaj časa gledajo v slovenskih kinematografih, se bo filmska priredba knjižne uspešnice te dni premierno predstavila še nemškemu ...
(Tudi) Jared Kushner za službene zadeve uporablja zasebno pošto Jared Kushner, svetovalec in zet predsednika ZDA Donalda Trumpa, za službene zadeve uporablja svoj zasebni elektronski naslov.
Sončni džem z melono Sestavine: 3 srednje velike očiščene in na kocke narezane melone, 0,5 kg očiščene in na kocke narezane muškatne buče, 3 velike naribane korenčke, 2 pomaranči (lahko 1 pomaranča in ena grenivka), ...
Foto: Po 100 dneh mala panda le dobila "omamno dišeče" ime Najmlajša tokijska panda je tri mesece po rojstvu dobila še ime: klicali jo bodo Šjang Šjang, kar naj bi pri ljudeh vzbudilo prizor razpiranja dišečih cvetov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo