Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Bi prebedeli popolnoma vso noč ob Andersenovih delih? Knjižnica Antona Tomaža Linharta v Radovljici je iz petka na soboto gostila že 10. noč z Andersenom, na kateri je bil od začetka do konca programa prisoten tu di MMC.
Premierji Slovenije, Avstrije in Hrvaške podprli energetsko povezovanje držav V avstrijskem Schladmingu so se na tristranskem srečanju o energetiki sestali predsedniki vlad Slovenije, Hrvaške in Avstrije.
Ne pozabite - jutri prehajamo na poletni čas V noči na nedeljo ob 2. uri zjutraj ne pozabite premakniti urnih kazalcev za eno uro naprej, torej na 3. uro.
Napovednik nove bondiade že na ogled Na spletu si je že mogoče ogledati napovednik za prihajajoči film o Jamesu Bondu, naslovljen Spectre , ki se bo tokrat ukvarjal z mamilarskimi karteli v Mehiki.
Tudi 158 centimetrov visoka ženska je lahko policistka, pravi sodišče Upravno sodišče v Nemčiji je razsodilo, da zahteva glede telesne višine, zaradi katere ženske, nižje od 1,63 metra, ne morejo dobiti službe kot policistke, niso upravičene.
Fernandez in Seviljski brivec premočna za konkurenco Javier Fernandez je v Šanghaju postal svetovni prvak v umetnostnem drsanju, kar do zdaj ni uspelo še nobenemu Špancu.
Rusi vložili protest, črnogorski odziv: "Izpadli smo barbari" Ruska nogometna zveza je vložila protest na odločitev Uefe, da se tekma med Črno goro in Rusijo nadaljuje, čeprav so domači navijači z baklo v glavo zadeli Igorja Akinfejeva.
V požaru na meji med Hrvaško in Srbijo umrl Sirec Na mejnem prehodu Bajakovo med Hrvaško in Srbijo je v petek zvečer izbruhnil požar, v katerem je umrl sirski državljan, poškodovanih pa je bilo 10 ljudi.
Lightning Bolt: Fantasy Empire Lightning Bolt je boben-basovski dvojec dveh Brianov z Rhode Islanda, ki je lani praznoval 20. obletnico obstoja.
Video: Ljubljanska butara velikanka že stoji. V nebo sega s 16,5 metra. V slovenskih krajih je bogata dediščina izdelovanja butar, butaric, snopov, presmecev - poimenovanja tega prazničnega šopa zelenja so zelo različna. Ljubljanski pa je segel v nebo.
Štrukelj bi prihodnje leto začel višati plače v javnem sektorju Napoved 2,4-odstotne rasti BDP-ja pomeni, da ni več resnega razloga za nižanje plač v javnem sektorju, je prepričan Branimir Štrukelj. Meni, da bi jih morali v letu 2016 začeti zviševati.
Foto: Zaradi posojil v frankih od Banke Slovenije na protestu zahtevali ukrepe V središču Ljubljane se je dopoldne na shodu, ki ga je organiziralo Združenje frank, zbralo od 150 do 200 ljudi.
Ptuj bi lahko vseeno dobil urgenco, vprašanje pa je, kdaj Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc je zatrdila, da dolgoročno ne izključujejo možnosti, da bi Ptuj dobil svojo urgenco, kar da je jasno povedala tudi pristojnemu odboru v DZ-ju.
Ban: Edina možnost za mir v Jemnu so pogajanja Generalni sekretar Združenih narodov Ban Ki Mun je na srečanju Arabske lige poudaril, da so pogajanja edini način za preprečitev širjenja konflikta v Jemnu, p redsednik Jemna pa je hutijevske ...
Kuhinja, v kateri se namesto hrane kuhajo zvoki Prihaja zvočna predstava glasbenika in oblikovalca izvirnih glasbil Petra Kusa z naslovom Zvočna kuhna , ki bo izvedena v Hiši otrok in umetnosti.
Tone Partljič Tam imam malo protekcije, ker je bila moja žena profesorica geografije in je učila tako Zlatka Zahovića kot Matjaža Keka. Pravi, da sta bila dobra učenca.
"Ni umrlo samo 150 ljudi, ampak tudi njihove družine" "V resnici tako malo vemo o delovanju človeškega uma," je bil le eden izmed številnih odzivov v slovenski tvitosferi na torkovo strmoglavljenje nemškega letala v francoskih Alpah.
Foto: Slecimo se - poleg aktov popolnoma goli tudi obiskovalci razstave Več kot sto kosov umetniških del, ki upodabljajo goloto, pod njih pa so se podpisali izključno Kanadčani, je na ogled na posebni razstavi, na kateri pa oblačila odvržejo tudi obiskovalci.
Kako revitalizirati slovensko klubsko glasbeno sceno? Klubsko dogajanje se je v Sloveniji v 90. letih preteklega stoletja močno razmahnilo, vendar v zadnjem času zamira in tako mlade, neuveljavljene skupine izgubljajo možnost za predstavitev na ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo