Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Preiskovalci tudi tretji dan zapored niso mogli na kraj nesreče v Ukrajini Preiskovalci zaradi spopadov med ukrajinskimi silami in proruskimi separatisti tudi tretji dan zapored niso mogli na prizorišče ostankov malezijskega letala.
Avgust v Ljubljani tokrat brez Trnfesta? Usoda festivala še v zraku. Usoda tradicionalnega festivala Trnfest, ki je več kot 20 let skrbel za popestritev avgustovskega dogajanja v Ljubljani, je za zdaj še nejasna.
Sterlingova žena "dobila bitko, ne pa tudi vojne": prodaja LA Clippersov lahko steče Shelly Sterling, odtujena žena Donalda Sterlinga, ki so ga pred meseci razglasili za neprištevnega, je na sodišču dosegla prodajo košarkarskega kluba Los Angeles Clippers.
Dva umetnika zelo različnih generacij in izraznih slogov sočasno v MGLC-ju V Mednarodnem grafičnem likovnem centru (MGLC) bodo v naslednjih mesecih sočasno gostili umetnika zelo različnih generacij in izraznih slogov: Andreja Jemca in Mino Fino.
Slovenske smučarke so se že pripravljale na snegu Slovenske alpske smučarke Ilka Štuhec, Ana Drev, Maruša Ferk, Katarina Lavtar in Ana Bucik so opravile prve snežne priprave na ledeniku Mölltal, Tina Robnik in Saša Brezovnik pa sta v nedeljo prišli ...
Žbogar in Vozlova v Kranju plavala nova državna rekorda Slovenski plavalci so odlično začeli četveroboj z reprezentancami Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine v Kranju. Za nova absolutna rekorde sta poskrbela Robi Žbogar in Tjaša Vozel.
Solata s kalčki in papriko Sestavine: 40 dag sojinih kalčkov, 20 dag mlade čebulice, velika rdeča paprika, 4 žlice svetle sojine omake, pol žličke sladkorja, 2 žlici kisa, žlica sezamovega olja. Kalčke oplaknemo in osušimo.
Osnutek koalicijske pogodbe: privatizacija se nadaljuje, malo o pokojninah, prožnejši zaposlitvi in nižjih davkih Slovenija mora nadaljevati proces privatizacije, toda ta mora biti nadzorovana, strateško premišljena in osmišljena, piše v delovnem osnutku koalicijske pogodbe, ki so ga MMC-ju posredovali iz ...
"Če se ločiš od moje sestre, se bom jaz od tvoje" Že stoletja velja, da v arabskem svetu mož ob poroki nevestini družini plača doto.
Obramba Lazia močnejša za de Vrija Branilec nizozemske reprezentance Stefan de Vrij se bo iz Feyenoorda preselil k Laziu. Rimljani bodo klubu iz Rotterdama odšteli 8,5 milijona evrov.
Kaj potrošnika zmede bolj: cena vozovnice z vključenim davkom ali tista brez njega? Predstavniški dom kongresa je potrdil predlog zakona, po katerem letalske družbe ne bodo več obvezane v oglasih ponuditi končne, polne cene vozovnice, ampak bodo lahko oglaševale tudi cene brez ...
Televizija na prestolu sedme umetnosti, tudi slovenske serije v pravo smer Pogovori na kavi veljajo podrobni analizi zadnje epizode Igre prestolov, na majicah sta logotipe različnih glasbenih skupin zamenjala znamenita simbola Br Ba iz uvodne špice v seriji Kriva pota.
Kakšne možnosti v oblikovanju ponuja kamen? Izhajajoč iz bogate tradicije obrti v Sloveniji, je v okviru Bienala industrijskega oblikovanja nastala skupina Skrite obrti, ki se ukvarja z oživljanjem in nadgradnjo tradicionalnih obrtniških ...
Pečnik bo še dve leti igral na Marakani Slovenski nogometni reprezentant Nejc Pečnik bo še naprej branil barve Crvene zvezde, s katero je lani postal srbski prvak in prekinil šestletno vladavino Partizana.
A. Nikolić: Sodelovanje z G. Dragićem je edinstvena priložnost Najmlajši v košarkarski reprezentanci je Aleksej Nikolić, ki je po pokalu Adecco, kot je to v navadi, moral nositi osvojeno lovoriko, za kar pa pravi, da ni težko.
Foto: Kate, William in Harry - glavne zvezde iger Commonwealtha V Glasgowu, kjer potekajo XX. igre Commonwealtha, je bilo v ponedeljek več oči uprtih na tribuno kot pa v športno dogajanje - ta dan je namreč navijal mlajši del britanske kraljeve družine.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Kazalo