Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Pravnomočno - MOL bo moral Tritonisu vrniti 1,7 milijona Višje sodišče je potrdilo, da so na ljubljanski občini podjetju Tritonis prodali zemljišče, ki so bila obremenjena in so jih uporabljala tudi druga podjetja. Tritonis toži še za štiri milijone.
Bojan Salaj: Interieri – korespondence Še do srede si lahko v Narodni galeriji ogledate razstavo fotografa Bojana Salaja, ki so ga zanimali interierji, v katerih se sprejemajo za življenje Slovencev pomembne odločitve.
Foto: Bodoča kraljica spet sedla v šolske klopi Prvemu dnevu šole se niso izognili niti otroci belgijskega kralja Filipa in kraljice Matilde, ki so po koncu počitnic, ki jih je kraljeva družina letos preživela kar v domovini, spet sedli v šolske ...
24-letni pešec po nesreči umrl Potem ko je v nedeljo v mimoidočega pešca na pločniku zapeljal 30-letni voznik, je pešec zaradi poškodb umrl. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.
OP ZDA: Đoković lovi četrtfinale Začel se je drugi teden Odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Najbolj zanimiv obračun dneva bo zvečer, ko se bosta pomerila Andy Murray in Jo-Wilfried Tsonga.
Julijana Bizjak Mlakar ostaja v igri za ministrico za kulturo Prvak DeSUS-a Karel Erjavec je zanikal informacijo, da je njihova poslanka Julijana Bizjak Mlakar izpadla iz igre za prevzem ministrstva za kulturo.
Za Časarjem v ubežništvo še družina? Ali policija po več kot osmih mesecih skrivanja stiska obroč okoli najbolj razvpitega slovenskega ubežnika ta hip Roberta Časarja?
Nemčija se je odločila oboroževati iraške Kurde Nemčija bo kurdskim borcem na severu Iraka dobavila orožje in vojaško opremo v vrednosti 70 milijonov evrov, da bi ustavili napredovanje Islamske države (IS).
Na letalih Adrie Airways dovoljeno uporabljati mobilnike V letalih letalskega prevoznika Adria Airways je po novem v vseh delih poleta dovoljena uporaba pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, elektronskih knjig in podobnih naprav.
S turistično sezono so najbolj zadovoljni v občini Piran Kljub 50 deževnim dnem med junijem in avgustom so imeli v občini Piran dobrih 450.000 hotelskih prenočitev, kar je enako kot lani. V Izoli so sezono reševali tuji gostje.
75. obletnica prvih strelov, ki so pomenili začetek druge svetovne morije Mineva 75 let od vpada nacistične Nemčije na Poljsko, s čimer se je začela druga svetovna vojna.
Foto: Slovenska "fiesta" v Las Palmasu in Gogi s pokalom v rokah Slovenski košarkarji so po dveh odličnih predstavah na svetovnem prvenstvu v Španiji odšli na zasluženo druženje s slovenskimi navijači.
Zdovc: S kalkulacijami jih hitro lahko dobiš po glavi Po uspešnih prvih dveh dneh prvenstva ima slovenska reprezentanca na svetovnem prvenstvu prost dan, ki je bil namenjen sprostitvi, popoldne pa se bodo misli že usmerile proti naslednjim trem ...
Tržič in Postojna pripravili kandidaturo za vpis Krasa na Unescov seznam Od kulture gradišč nekropol iz bronaste in železne dobe, prek pomembnih zgodovinskih obdobij rimskega in beneškega imperija, do strelskih jarkov prve svetovne vojne - nekaj je skupnih značilnosti, ...
Ukrajinsko bojišče priložnost tudi za številne tujce V Ukrajini se bojujejo tudi številni borci iz tujine, in sicer na obeh straneh ter z različnimi razlogi. Največ jih prihaja iz Rusije, Francije, Španije, Srbije in Poljske, menda tudi iz Slovenije.
Življenje nogometne legende: "Gazza" v primežu alkohola Eden najboljših angleških nogometašev vseh časov, Paul Gascoigne, ki se je po koncu športne kariere znašel v primežu alkoholizma, je prepričan, da bo dobil boj z alkoholom.
Nipa želi kupiti ŠC Pohorje, višine ponudbe ne razkriva Nigradovo hčerinsko podjetje Nipa je na DUTB naslovilo nezavezujočo ponudbo za nakup Športnega centra Pohorje.
Mercator naj bi nekaterim dobaviteljem že podaljševal plačilne roke Nekateri dobavitelji Mercatorja naj bi že prejeli predloge novih pogodb, ki naj bi vključevali nižje cene in daljše plačilne roke. V Mercatorju zanikajo, da bi kaj takega počeli na sistemski ravni.
Filmska recenzija: Kakor zgoraj, tako spodaj Kadar je na sporedu grozljivka, je v kinodvorani vedno prav posebno ozračje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Kazalo