Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Mehmedalija Alić: Film Rudar ni moj, ampak naš film Film Rudar ni moj, ampak naš film.
Vojni dnevnik: Ločila sva se z veliko bridkostjo v srcu "Z Jesenic sem se odpeljal v Gradec po skrajno žalostnem slovesu od žene in otrok. Vsaka moja tolažba je bila zaman in tako sva se oba ločila z veliko bridkostjo v srcu."
Najstnik Brekalo še poglobil krizo Borussie Pred petimi tedni je imela Borussia pet točk naskoka pred Bayernom. V Dortmundu zdaj nikakor ne najdejo poti iz krize. V 12. krogu Bundeslige je črno-rumenim nov boleč poraz zadal Stuttgart (2:1).
V Kamerunu pogorela štiri nadstropja parlamenta V Kamerunu je ponoči zagorelo v stavbi parlamenta, požar je zajel štiri nadstropja in povzročil ogromno gmotno škodo.
Ivan Cankar "Lahko bi hodil brez roke, brez očesa, da, celo brez nosa bi se dalo živeti ... A kadar človek nima prepričanja, tedaj je samo še senca brez telesa, knjiga brez vsebine ..."
Sylvester Stallone odločno zanika zlorabo 16-letnega dekleta Na plan so pokukale obtožbe iz daljnega leta 1986, ko naj bi proti Sylvestru Stallonu in njegovemu varnostniku na policiji spregovorila 16-letnica.
"Vrsta novinarjev kljub kritičnim razmeram v medijih ponuja razlog za optimizem" Društvo novinarjev Slovenije je letošnjo nagrado za življenjski prispevek k slovenskemu novinarstvu podelilo Zdenku Vrdlovcu z Dnevnika. Nagradi tudi za ekipo novinarjev Vala 202 in TV Slovenija.
Tri stripovske interpretacije Cankarjevega življenja književniku v poklon Pred 100. obletnico smrti velikega slovenskega književnika Ivana Cankarja, ki jo bomo zaznamovali prihodnje leto, so izšle tri stripovske interpretacije njegovih del in življenja – Cankar v stripu.
Na Muzejskem trgu v Celju bodo zaščitili freske iz 1. stoletja Celjska občina bo na vzhodnem delu Muzejskega trga v Celju zgradila objekt za zaščito dragocenih fresk iz 1. stoletja in drugih pomembnih ostalin preteklosti.
Letalski napadi sirskih sil na "varno območje" blizu Damaska Sirske zračne sile so izvedle napade na Vzhodno Ghouto blizu Damaska, čeprav območje pod nadzorom opozicijskih upornikov in džihadistov leži v t. i. varnem območju.
Izobraževanje Romov glede zdravja naletelo na dober odziv Kljub dolgoletnim prizadevanjem za izboljšanje zdravja Romov v Sloveniji se je v praksi izkazalo, da je njihovo zdravstveno stanje v primerjavi s preostalim prebivalstvom na splošno zelo slabo in ...
Jennifer Hudson po ločitvi zahteva prepoved približevanja Igralka in pevka Jennifer Hudson se je po desetih letih razšla z zaročencem Davidom Otungo in po končanem razmerju zahteva prepoved približevanja.
Liffe: Nikoli zares tukaj Joaquin Phoenix s svojo izbiro vlog praviloma teži k temnejšemu koncu spektra človeške psihologije.
Spidvejska elita tudi prihodnje leto v Krškem Stadion Matije Gubca v Krškem bo tudi v naslednji sezoni gostil najboljše spidvejiste na svetu. Ti bodo v Krškem gostovali 8. septembra, na osmi od enajstih dirk svetovnega prvenstva.
Zaradi žaljive upodobitve Erdogana na vojaških vajah Nata Turčija umika svoje vojake Turčija umika 40 svojih vojakov iz vojaške vaje zveze Nato na Norveškem, kjer so na žaljiv način upodobili turškega predsednika Recepa Tayyipa Erdogana in ustanovitelja moderne Turčije Mustafo ...
Nove okvare na preplačanem šestem bloku Teša V javnosti je zaokrožila informacija, da šesti blok šoštanjske termoelektrarne pred kratkim ni bil 12 dni ustavljen le zaradi preverjanja garancijskega popravila, temveč tudi zaradi novoodkrite ...
Premiera Fassbinderjevega razumevanja demokracije skozi oči vesoljke Na Mali sceni Mestnega gledališča ljubljanskega (MGL) bodo drevi krstno uprizorili dramo Rainerja Wernerja Fassbinderja Kri na mačjem vratu v režiji Ivane Djilas.
Foto: Zvezdniki svetovnega kova med nemško družabno smetano V Berlinu so podelili medijske nagrade bambi, ki veljajo za nemško različico oskarjev, na letošnji podelitvi pa niso manjkali niti svetovno znani obrazi.
V erotičnomasažnem salonu v Mariboru izkoriščali dekleta iz 11 držav Na podlagi akcije, v okviru katere so kriminalisti pred dnevi izvedli vrsto hišnih preiskav na širšem območju Maribora, je bilo identificiranih 56 žrtev trgovine z ljudmi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo