Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Orenga le povlekel "logično" potezo Selektor španskih košarkarjev Juan Antonio Orenga je po izpadu v četrtfinalu domačega svetovnega prvenstva odstopil s položaja.
Whoopi Goldberg Sem umetnica in umetnost ne pozna ne barve kože ne spola.
"Olimpijske" štipendije za štiri športnike Na seji izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) so podpisali štiri štipendijske pogodbe olimpijske solidarnosti Rio 2016.
Liffe razkriva prve drobce programa Filmski navdušenci že komaj čakajo letošnji, že 25. Ljubljanski mednarodni filmski festival.
Lepljivim prstom v zdravstvu ni videti konca - ovadenih še 15 ljudi Na podlagi izsledkov preiskav, ki jih je NPU izvedel decembra lani, so zdaj na specializirano tožilstvo ovadili 15 ljudi, ki so utemeljeno osumljeni kaznivih dejanj nedovoljenega dajanja in ...
Oblak trikrat klonil v Pireju, Borussia nadigrala topničarje Borussia iz Dortmunda je udarno začela Ligo prvakov. Na derbiju skupine D je ugnala Arsenal z 2:0. Jan Oblak je branil za Atletico, ki je izgubil v Pireju, Olympaicos je bil boljši s 3:2.
Preverite svoje lotolistke! Išče se srečnež, ki je julija zadel 1,3 milijona. Loterija Slovenije poziva srečneža, čigar lotolistek je bil 20. julija izžreban v igri lotko (ta je bil vreden 1,3 milijona evrov), naj se čim prej oglasi, saj bo sicer izgubil pravico do denarja.
Vladi francoskega premierja parlament izglasoval zaupnico Francoskemu premierju Manuelu Vallsu je s tesno večino v parlamentu uspelo zbrati potrebno večino v podporo svoji reformistični socialno-liberalni politiki.
Eva in Ryan postala starša: rodila se je hči Eva Mendes in Ryan Gosling sta v petek postala starša - rodila se jima je deklica, a njeno ime za zdaj ostaja skrito pred javnostjo.
Bavčar vložil zahtevo za varstvo zakonitosti Nekdanji predsednik uprave Istrabenza Igor Bavčar je na vrhovno sodišče vložil zahtevek za varstvo zakonitosti. Boško Šrot je zahtevek vložil že na začetku tega meseca.
Francozi bi (vsaj en dan v letu) jedli zaščitene ptičke Skupina štirih pariških vrhunskih kuharjev je vložila zahtevek za opustitev določbe, ki prepoveduje uporabo zaščitenih ptičev, vrtnih strnadov, v prehrani.
Častni zlati globus za Clooneyja Ameriški igralec, režiser in producent George Clooney bo na prihodnji podelitvi zlatih globusov odnesel domov častni globus, nagrado Cecila B. DeMilla, za svoj izjemen prispevek k svetu zabave pred ...
Slovenci na prvenstvo brez Brajkoviča, Špilaka in Božiča Kolesarji se bodo med 21. in 28. septembrom v Ponferradi v Španiji merili na svetovnem prvenstvu, na katerem si želijo čim večji pečat pustiti tudi Slovenci.
Guardiola pred derbijem proti Cityju ostal še brez Riberyja Bayern in Manchester City sta stara znanca, v Ligi prvakov se merita že tretjič v zadnjih štirih sezonah. Bavarci imajo številne težave s poškodbami, v sredo bo manjkal tudi Franck Ribery.
Al Kaida poziva k enotnosti džihadistov proti zahodnim silam Vplivni veji Al Kaide v Jemnu in Magrebu pozivata "brate" v Iraku in Siriji, naj se "prenehajo pobijati" in "združijo proti zlobni ameriški koaliciji". ZDA medtem kujejo nove taktike napada.
Julijana Bizjak Mlakar: Vložek v kulturo je investicija, ne strošek "Kultura nam pomaga, da se osebno, družbeno in kreativno prepoznavamo in oblikujemo," je v predstavitvi pred matičnim odborom državnega zbora dejala kandidatka za ministrico za kulturo Julijana ...
Soočenje: Kaj Celju obljubljajo kandidati za župana? Kandidati za župana Celja se strinjajo, da se mora vprašanje poplavljanja Savinje rešiti, a opozarjajo tudi, da tako, da se ob tem ne ogrozijo druga mesta.
Mljet: otok, kjer se srečata sodobna (španska) Adam in Eva Na hrvaškem otoku Mljetu so začeli snemati špansko različico nizozemskega resničnostnega šova Adam in Eva, katerega bistvena značilnost je, da so vsi tekmovalci ves čas goli.
ZL predstavil kandidate, od "šerifov" želijo prevzeti nazaj pravico do mest ZL je predstavil županske kandidate, ki se bodo za županska mesta potegovali v večjih krajih. Luka Mesec je opozoril na neenakosti in poudaril, da želijo obnoviti vladavino ljudstva.
Razredni sovražnik med 50 nominiranci za evropske filmske nagrade Med 50 filmi iz 31 držav, med katerimi bo Evropska filmska akademija (EFA) izbrala letošnje nominirance za nagrade, je tudi Razredni sovražnik Roka Bička.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo