Novice


UROŠ PERIĆ V KRIŽANKAH
28. avgust 2015
 
GIL EVANS PROJECT

GIL EVANS PROJECT
Big Band RTV Slovenija
Gost in dirigent: RYAN TRUESDELL

23. 4. 2015 ob 20.00
Cankarjev dom, Linhartova dvorana

Gil Evans Project je projekt skladatelja in producenta Ryana Truesdella. Ta se je pred leti zakopal v rokopise omenjenega kanadskega pianista in skladatelja z željo po predstavitvi njegovih izvirnih zapisov Avtor si je s projektom prislužil tri nominacije za nagrado grammy in eno tudi dobil. Z Big Bandom RTV Slovenija bo Ryan Truesdell predstavil prav to Evansovo zapuščino.

Prodaja: Informacijsko središče CD. Nakup možen s plačilnimi karticami po telefonu (01) 2417 300, ob delavnikih od 9. do 18. in ob sobotah od 11. do 13. ure, ter na spletu www.cd-cc.si ali pri pooblaščenih prodajalcih (M holidays, Petrol, Kompas, Alpetour, Last Minute Center, mojekarte.si idr.).
Cene vstopnic: 19, 16, 10, 8 EUR.

 Več >>>
 
JAZZ V STUDIU 14 - Matuš Jakabčic

Vabljeni na jazzovski večer v četrtek, 12. februarja, ob 20. uri v Studio 14 Radia Slovenija, z Big Bandom in slovaškim kitaristom Matušem Jakabčicem.

Vstop je prost!

Matuš Jakabčic, priznani slovaški jazz kitarist, skladatelj, aranžer, pedagog in dirigent, se bo slovenski publiki predstavil z Big Bandom RTV Slovenija, ki mu bo tudi dirigiral. Program bo zaobjemal avtorske skladbe Matuša Jakabčica.

 Več >>>
 
JAZZ MONS - SOUL-FUNK-JAZZ

31. januar 2014
ob 20.00
Hotel Four Points of Sheraton Mons Ljubljana

dirigent: Tadej Tomšič
solistka: Nuška Drašček

Program koncerta z vokalno solistko Nuško Drašček zajema od zimzelenih standardov kot so Cry Me A River, Sentimental Journey, Mercy, Mercy, Mercy do slovenskih ''zimzelenih'' Ko gre tvoja pot, Samo nasmeh je bolj grenak, Konca ni,...Vse skladbe bodo izvajane v originalnih priredbah Jožeta Privška in Tadeja Tomšiča.
Obeta se nam večer z močnim jazz-soul-funky nabojem.