Evropska Komisija ureja reformo avtorskega prava, ki bo trajno prizadela življenje in pravice Evropejk in Evropejcev ne le z omejevanjem njihovih pravic na spletu, ampak tudi z veliko gospodarsko škodo, ki jo slabo zastavljeni predlogi povzročijo za internet. Korporativno monopolistični lobiji hočejo skozi pravni stroj EU v reformo avtorskega prava spraviti le lastne zahteve, zato bi reformo danes bolje poimenovali “preoblikovanje avtorskega prava s ciljem monopola, ki bo v Evropi povzročil socialno in gospodarsko katastrofo”.

Danes opoldne je Evropski parlament sprejel praktično nespremenjen 11. ter 13. člen Direktive o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu oziroma reforme avtorskega prava. Evropa uvaja davek na linke ter cenzurne stroje.

Če bodo agregatorji novic delili povezavo do člankov, bo to zahtevalo licenco. Varovalk, da se ne ponovi nemški primer, kjer je Google vzpostavil monopol, ni.

Cenzurni stroji bodo preverjali vse, kar želimo objaviti na večjih spletnih platformah. Preverjanju bo podvržena tudi dovoljena vsebina, kot so parodije, komentarji, meme-i. Drugače rečeno: Veljali bomo za krive, dokler ne dokažemo nedolžnosti naše vsebine.

Evropski poslanci so sprejeli amandmaje, ki bodo omogočili monopolizacijo in korporativizacijo evropskega interneta in odpravili svobodo, ki je veljala vsa ta leta. Pirati menimo, da je to katastrofa vseevropskih razsežnosti, saj pomeni poraz razuma in zagovarjanja pravic ljudi ter zmago apetitov globalnih korporacij!

Reforma gre zdaj v trialog z Evropskim svetom in Evropsko komisijo. V teh pogajanjih se bodo Evropski parlament, Evropski svet in Evropska komisija dokončno dogovorili o vsebini Direktivi o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu. Glede na rezultate glasovanja, lahko pričakujemo, da bo končna oblika reforme uničujoča za gospodarsko pobudo, bo pa informacijskim globalnim korporacijam omogočila dodaten zaslužek.

vir:Pirati
12. september 2018 | Kategorije: Globalni.., NWO | Zaznamki: reforma avtorskega prava | Komentarji (4)
Daleč najboljši dokumentarec o 11.9. 2001 sestavljen iz petih delov ekipe črnih zastav vzhoda
Prvi del razišče zgodovino false flagov, drugi o resnici o ugrabiteljih, letalih in NORADu, tretji o napadu na Pentagon in P-techu, četrti o pričah in žvižgačih, ki so bili umorjeni v letih po napadu in peti zaključi z najboljšimi dokazi da je šlo za zaroto in prikaže posnetke očividcev iz prve roke. Kdor je 17 let po napadu še v dvomih naj si pogleda posnetke, ki nedvomno pričajo o temu da je šlo za pošastno zaroto CIA-e, Mossada in Ameriške vlade
10. september 2018 | Kategorije: Črne zastave, Imam Ahmed Al.., .. | Zaznamki: črne, zastave, vzhoda, Imam, Ahmed, Al, Hassan, a.s., dokumentarec, 9/11 | Komentarji (5)
Pa dajmo par resnih vprašanj o neki konkretni logistiki:

1. Kdo pripelje, kaj, kdaj in kako ter za koga oz. kakšne namene uporabe na končni destinaciji v Luko KP za NATO?

2. Kdaj, kako, kdo in kam to čez Kokoško kotali?

3. Kakšne so osne obremenitve tovorov?

4. Ali gre za eksplozivna in bio-kemično nevarna sredstva?

5. Če ja, kako se bo to zavarovalo, da npr. ne bo v LJ na Viču, ali pa tudi (ne)kje drugje, naredilo kaaa-bummm!?

6. Je kdo izračunal neenačbo multiplikator vs. vsi oportunitetni stroški?

7. Je kdo naredil resni risk managment načrt ob "zazujfanem" civilno-zaščitnem sistemu znotraj MORS?

8. Kdo je vprašal, če na to pristane, izvirnega suverena aka. 3. člen Ustave RS:

"Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe.

V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno."

izhajajoč iz: "Gospodarska dejavnost se ne sme izvajati v nasprotju z javno koristjo.

Prepovedana so dejanja nelojalne konkurence in dejanja, ki v nasprotju z zakonom omejujejo konkurenco." (74. člen)

Torej:

a. Kakšna je javna korist te rabote?

b. Ker zaseda čas in prostor v logističnem omrežju, ali s tem dejstvom ni nelojalna konkurenca mirodobnim deležnikom v transportu (že npr. z dejstvom, da so za tovrstne tovore potrebni posebni sistemi varovanja, ki jemljejo le še več časa in ustvarjajo motnjo v logistiki)?

9. Kakšna bo časovnica te rabote?

Ali je to zgolj prosto po Miru Cerarju ml. inu Matej Tonin inu Mahnič ter podobniki izraz "kredibilnosti Slovenije v odnosu do partnerjev"?

Minimalno, kar moraš zahtevati Miha Kordiš, je prihod našega veleposlanika pri zvezi NATO na sejo Odbora za obrambo v DZ, da nam ob resornem min. na MDT poda ustrezne odgovore.

Ob njiju dveh pa seveda še bivši PV in bivša ministrica "iz kvote SD" na MORS.

P.S.: In Trček imam težavo. Karl je včeraj modroval, da prof. dr. Bebler ni ravno strokovnjak za obrambene sisteme, šment, sta Mahnič in on sam večja strokovnjaka?

Teta Prenevarni Logistični Izzivi in Teta UstavoBranilka by LEVICA Tete Press!
8. september 2018 | Kategorije: Globalni.. | Zaznamki: NATO logistika | Komentarji (15)
Spoštovani policisti GPU Slovenije:
Javno vas obveščamo, da je poleg šiškove Štajerske vojske tudi janševa VSO vojska oborožena, in v njej so tudi nekateri vaši POLICISTI iz GPU in generalštaba slovenske vojske.
!!!!! Obstajajo verodostojne fotografije.

Po Rovtah paradirajo pravi klerofašisti in neodomobranci, večinoma člani in podporniki strank SDS, Krščanski demokrati (KD - NSi) itd.,

po Počku, streliščih, gozdovih in Kočevski reki paradirajo pro-, klero- in neo- domobranski VSO-jevci in drugi janšisti, janševci, janšarji in janševiki, večinoma člani in podporniki stranke SDS

po Pohorju paradirajo ultranacionalistični militantni šiškovci - pri tem samozvani hervardovci in večinoma sami člani ali podporniki strank kot so Šiškova Zedinjena Slovenija (ZSi) pa Naprej Slovenija (NS), Stranka slovenskega naroda (SSN), Slovenska demokratska stranka (SDS), Slovenska nacionalna stranka (SNS) itd..

tu in drugod posamezniki izobešajo domobranske in druge nacifašistične zastave, ..., in počno drugo neofašistično zlo!

Krivda in odgovornost sta v celoti na oblastnikih!

Janševi domoljubi

4. september 2018 | Zaznamki: Štajerska, varda, VSO, paravojaške, enote, v, Sloveniji | Komentarji (4)
Pogreb ameriškega senatorja Johna McCaina, ki je brezvestno služil silam političnega režima ZDA, ki seje smrt po celem svetu, je bil odvratna prestava politične propagande.

Hčerka Meghan McCain je na pogrebu opisovala »herojstvo« svojega očeta v najbolj »grozljivih delih sveta«, kjer je »osvobajal življenja ljudi«. Koga natančno je McCain osvobodil v Vietnamu? Za domačine je imel na zalogi le rasistične psovke. »Sovražim jih 'kurbe'. Celo življenje jih bom sovražil.«* John McCain je bil tudi proti, da rojstni dan Martina Luthra Kinga postane državni praznik. Hkrati pa je predlagal Sarah Palin za predsednico ZDA. V Siriji se je McCain fotografiral s teroristi, ki so ugrabili 11 letnega fantka. Navdušen je bil tudi nad neonacisti v Ukrajini, za katere je predlagal, da dobijo orožje, ki ga »potrebujejo«. Na pogrebu takšne osebe se je zbrala vsa ameriška politična »elita« in si podajala bombončke. Večina javnosti pa je ta pogreb lobotomirano spremljala kot znak pietete. Za McCaina, za katerega bi bil najtemnejši košček groba nagrada, so priredili parado patriotizma.

Vojni veteran Vietnama in režiser, Oliver Stone, še posebej ne razume, kako lahko mediji poveličujejo takšnega politika, ki je kljub videnim grozotam podpiral vojno v Ukrajini, Siriji in Libiji, Afganistanu, Bosni, Kosovu, Nikaragvi, Vietnamu in Iraku ter Kamboži in Palestini. Nič presenetljivega, da so McCainu na Twitterju žalostinko namenili tudi proizvajalci orožja.

Hkrati je ta pogreb dobrodošel za vse, ki jim vsak delček vesti in razuma še delujeta neokrnjeno. Barack Obama, predsednik, ki je z droni moril speče družine po svetu, kot da bi igral tetris, je sedel v vsej svoji »simpatičnosti« s soprogo, ki je sprejela bombonček iz roke še enega krvoločnega predsednika ZDA, Georga W. Busha, ki je s svojimi blodnjami o terorizmu povzročil milijone mrtvih. Gospodarji vojne in smrti so se tako nastavljali kameram in igrali svojo hollywoodsko masko, za katero je poguba, prezir, laži, manipulacije, beda in smrt.

Kakšni spori med republikanci in demokrati neki! Od »naprednih demokratov« kot sta George Soros in Bernija Sandersa, vse do Baracka Obame in Georga W. Busha, so vsi slavili »heroja« McCaina. Roke teh »uglajenih« politikov so tako krvave, da četudi se rodijo še stokrat, si jih bodo težko umili, tako velika je teža njihovih zločinov.

Kdaj se bo človeštvo prebudilo in tega marša smrti, ki se kaže kot demonska povorka zloščenih obrazov, ki bljuva sovraštvo, zavito v politično korektnost?

Posebno prekletstvo so mediji, ki ne problematizirajo in ne kažejo gore trupel za vrati politikov, ki so jim nadeli demokratično podobo, čeprav so krvniki sveta. Prav v njihovem imenu ti mediji označujejo države, o katerih nimajo ne pojma ne interesa, za »režime«. Sami pa živijo v najhujšem režimu vampirjev, ki izsesavajo ljudi, kjer koli le morejo. Komur ne morejo piti krvi, zelo dobesedno, ga označijo za komunista, diktatorja ali terorista.

Ameriški mediji so vojne dobičkarje, kot je Henry Kissinger, Dick Cheney in George W. Bush poimenovali kot »junake«, ki bodo pregnali Donalda Trumpa. Kaj ni dovolj krvavih dolarjev za vse? Kdaj se bomo prebudili iz hollywoodske nočne more?

*Uporabljena je beseda gook, ki pomeni prostitutko. Slabšalni izraz za črnce ali Azijce.

VIR: Zdravo Slovenija
3. september 2018 | Kategorije: Globalni.., NWO, .. | Zaznamki: vojni, zločinec, in, podpornik, ISIS | Komentarji (3)
Skozi čas so sledilci Zaratustrijanstva čakali odrešenika po imenu Saoshyant. Saoshaynt dobesedno pomeni ''nekdo ki prinaša korist'' in bo posedoval razkrito resnico in bo vodil človeštvo v končni bitki proti zlu. Ta dokumentarec raziskuje Zaratustrijansko doktrino in predstavi šokantne resnice o tej starodavni prerokbi.

1. september 2018 | Kategorije: Črne zastave, Imam Ahmed Al.. | Zaznamki: Zaratustra | Komentarji (2)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnji komentarji
Povezave
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kategorije


Št. registriranih uporabnikov: 197669
Forum avtorjev: 15886 Forum teme: 34459 // Odgovorov: 1875596
Blog avtorjev: 3586 // Blogov: 87030 // Komentarjev: 1244156
Avtorji fotografij: 26285 // Slik: 222886 // Videov: 18361
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "