Pa dobro, kaj ni bilo niti enega protesta proti trilateralni komisiji v Sloveniji ali ene kritike Šarca v državnem zboru, ki se je udeležil srečanja. Ali smo res samo še takoimenovani s strani medijev teoretiki zarote osveščeni o tem da je trilaterala prva fronta CFR, ki odloča o svetovni politiki???? Volite vole naprej, kregajte se kje so kkšne partizane al pa domobrance zakopal pred več kot 70 leti, in pa seveda glavni problem so migranti, medtem ko je vaša vlada kontrolirana in manipulirana s strani Novega svetovnega reda...Napil in nažrl so se na naš račun in verjetno izdelali plan za balkan za naslednji dve leti, 5G, AI, pocen delovna sila, in pa seveda nove službe za zveste podložnike, ki bodo mikročipirani v kratkem...zdej čakam sam še vERO da pove kako je Šarec odličen predsednik in emonca, ki mi bo razložil kako super fajn strici so to in da je vse skupaj le teorija zarote.

Veliki kapital financira okrog 400 različnih organizacij po svetu, ki zastopajo njihove interese v škodo človeštva in planeta. Ena od močnejših organizacij je Atlas Network, katere partnerska organizacija v Sloveniji je Inštitut Karantanija, s predsednikom dr. Lovrom Šturmom (Malteškim vitezom) in direktorjem Andrejem Nagličem (vodjem projekta Katoliške univerze v Ljubljani).
Član Trilaterale je tudi Marko Voljč. Dejstvo, da je Voljč »skuril« 65 milijonov evrov v NLB za propadli informacijski projekt Sigma, ni motilo, da ne bi za tolažilno nagrado dobil predsedniškega mesta v nadzornem svetu Gorenja. Pogoj za napredovanje v hierarhiji Trilaterale in sorodnih organizacij je popolna predanost interesom globalne oligarhije.

19. november 2018 | Kategorije: Globalni.., NWO, .. | Zaznamki: Trichet, Bobinac, Voljč, Golobič, Žiga Turk | Komentarji (2)
18. november 2018 | Kategorije: NWO, Prostozidarji, .. | Zaznamki: Cecil, Rhodes, jezuiti, James, Corbett | Komentarji (2)
Iz leta v leto sem bolj fasciniran, kako uspeva janezu janši vsakič znova poneumljati svojo volilno bazo. Ker, eno je biti naiven, drugo je biti butast kot noč, kar janša, za razliko od svojih volilcev, kakopak ni, to je pač treba priznati….

To tradicionalno histerično vsajanje sds domoljupcev, tokrat proti nekemu podpisovanju Marakeške deklaracije je, kot bi rekel njih branko grims, zgolj “politični balkanizem prve vrste” in balkanizem sem namenoma napisal z malo začetnico, ker jo uporabljam tudi za sds, ker pač balkanizem uporablja redno in dosledno kot temelj svoje strankarske retorike.

To uporablja tudi tokrat s svojimi mediji in člani, kakor tudi v parlamentu s pozivi proti sprejetju Marakeške deklaracije. In v dodatnem strašenju že itak lastne sence boječih domoljupcev, kateri en čez drugega širijo neke peticije v katerih pozivajo, da Slovenija ne sme podpisati Marakeške deklaracije, janša s svojimi komunajzarskimi partijci kakopak zamolči še enega od svojih velečastnih podvigov iz časov njegovih vlad.

V tem primeru je janša svojim domoljupcem selektivnega in kratkotrajnega spomina enostavno pozabil omeniti, da je s svojo vlado leta 2006 – podpisal Marakeško deklaracijo….

Da, prav to, za katero zdaj farba in goni svoje domoljupce, da blebetajo kretenizme in podpisujejo peticijo v bistvu proti samim sebi….

Ok, dajmo na kratko bistva. Kaj je Mrakeška deklaracija ? To je zgolj akcijski, delovni načrt za 2 letno obdobje. Peti zaporedni. Akcijski načrt sodelovanja o gospodarskem in migrantskem sodelovanju med EU in Afriko. Marakeški sporazum je dejansko nezavezujoč dokument, ker gre, kot pri 4ih predhodnih, zgolj za akcijski načrt za obdobje 2018 – 2020.

Od leta 2008 se namreč vsako drugo leto v enem afriških mest zberejo komisarji EU s predstavniki vseh članic in predstavniki afriških držav, kjer oblikujejo in dorečejo akcijski načrt za naslednji 2 leti na področju gospodarskega in migrantskega sodelovanja med EU in Afriko. Ker srečanje opravijo vsakič v drugem mestu, nosi naziv sprejetega akcijskega načrta oz. deklaracije po mestu, kjer se srečanje izvaja. Decembra bo to 5 srečanje v mestu Marrakesh v Maroku.

Ker je 5 dosedanjih srečanj na vsaki 2 leti namenjenih le oblikovanju akcijskih načrtov, ki niso obvezujoči za izvajanje omenjenim članicam, pač pa ga lahko izvajajo vse ali pak tiste, ki se tako odločijo, nekatere članice EU so recimo izvajale le izbrane točke iz teh akcijskih načrtov, to pomeni, da se tej akcijski načrti oblikujejo in izvajajo na osnovi nekega temeljnega dokumentiranega dogovora.

In v tem primeru je ta nosilni steber na osnovi katerega se izvajajo tej akcijski načrti – Rabatski sporazum.

Rabatski sporazum je bil sklenjen leta 2006 v maroškem mestu Rabat in je bolj znan kot Evro – Afriški sporazum o migracijah in razvoju. Poleg Evropske komisije in komisije Ekonomskega združenja držav zahodne Afrike, je članstvo v sporazum podpisalo še 28 afriških držav ter 30 držav Evrope, med temi tudi Slovenija.

Vlada janeza janše je poslala v Rabat svojega ministra za notranje zadeve Dragutina Mate, ki se je 10. in 11. julija 2006 udeležil Evro-afriške konference o migracijah in razvoju. Takrat je janševa vlada podarila, da bo “Slovenija migracije uvrstila med prioritetna področja v času svojega predsedovanja EU ter se trudila, v tesnem sodelovanju s Francijo kot naslednjo predsedujočo državo, za uresničevanje zastavljenih ciljev in ukrepov v okviru razvojno -partnerskega sodelovanja z Afriko.”

Janševa vlada je v tej smeri nadaljevala tudi nekaj mesecev kasneje, ko je 23. novembra, na osnovi stebra Rabatskega sporazuma, v libijskem Tripoliju podpisala Afrika-EU deklaracijo o migracijah in razvoju.

Le nekaj mesecev kasneje v 2007 pa je janez janša v Lizboni za Slovenijo podpisal tudi Lizbonsko deklaracijo, kakor tudi skupno strategijo Afrika-EU in prvi akcijski načrt o migracijah in razvoju za izvajanje od 2008 – 2010.

Takrat je bil janša tudi eden izmed 80 predsednikov vlad in držav obeh celin, ki je na govorniškem odru razlagal o pomembnosti teh migracijskih zadev za evropsko in Slovenije skupnost, kar je poudaril tudi s sledečo izjavo :

“Gospe in gospodje, skupna strategija in Akcijski načrt sta dobra okvira, zaveze so konkretne. Slovenija jih jemlje resno. Kot naslednja predsedujoča Svetu Evropske unije si bo skupaj s partnerji v EU in v Afriki prizadevala za njihovo implementacijo.“

Janez janša je tako s svojo vlado v 2006 in 2007 zakoličil in zavezal Slovenijo, da mora vsaki 2 leti sodelovati pri oblikovanju in izvajanju akcijskih načrtov v Evro – Afriškem (Rabatskem) sporazumu o migracijah in razvoju. Tudi v 2018 v tej opevani Marakeški deklaraciji.

Kdor je prebral to Marakeško deklaracijo, torej akcijski načrt za obdobje 2018 – 2020, bo težko razumel masturbiranje sds branka grimsa, ki namesto o jasno zapisanem razlaga svoja predvidevanja, kar v primeru sds pomeni blodnje.

Grims, z njim pa cel sds s komplet članstvom in podpisovalci tiste peticije, predvideva, da ta akcijski načrt 2018 – 20 izenačuje vse migrante med seboj in s tem legalizira ilegalne migracije in na dolgi rok s tem odpravlja meje držav. Če bi grims prebral ta akcijski načrt, potem bi pod eno od točk prebral tudi poglavje : “Preprečevanje in boj proti nezakonitim migracijam, tihotapljenju migrantov in trgovini z ljudmi“.

V tem poglavju se namreč predlaga vsem članicam podpisnicam Rabatskega sporazuma, v katerega je Slovenijo porinil ravno janša s svojo sds vlado, da zavzamejo odločno in učinkovito ukrepanje proti kriminalu trgovine z ljudmi, torej proti kriminalcem, ki ilegalno tihotapijo migrante.

Tako grims, janša, sds s svojimi domoljupci so z nasprotvanjem izvajanja tega dela akcijskega načrta Marakeš v bistvu pljunili sami sebi v obraz, saj dnevno nabijajo, da so proti prihodu migrantov v Slovenijo obenem pa nasprotujejo določbi Marakeša, ki tudi od njih zahteva v izvajanje točno tega, kar istočasno zagovarjajo in zahtevajo obenem pa z zavračanjem Marakeša sami sebi nasprotujejo. Sds domoljupci so torej proti ilegalnim uvozom migrantov, a ko jim pa Marakeš napiše “od 2018 do 2020 ustavimo skupaj kriminalne združbe, ki ilegalno uvažajo migrante v EU“, pa temu, torej sami sebi, nasprotujejo…..

In kot dodaja v svoji paranoji grims, predvideva da Marakeš prinaša tudi cenzuro medijev, saj naj bi se po njegovem o migrantih poročalo z naklonjenostjo, migrantom v prid. Da, ta akcijski načrt navaja nekaj vsebine o medijih. A ne o cenzuri, pač pa o korektnosti poročanja o migrantih.

Korektnost pa pomeni, da določeni mediji, kakor tudi komentatorji socialnih omrežij, ne morejo poročati o migrantskih zadevah z izmišljenimi oz. lažnimi navedbami. In ker so v naši mali podalpski v bistvu edini mediji, ki o migrantih redno dnevno poročajo izmišljene oz. lažne novice o migrantih reporter, demokracija in nova24tv s svojimi izpostavami v podobi komentatorjev na socialnih omrežjih, je kakopak jasno, zakaj ta del tako skrbi grimsa in sds domoljupce. Ker bi z izvajanjem tega dela akcijskega načrta Marakeša pušili serijske kazni, ki bi jih zelo hitro spravile v bankrot in/ali bi v relativno kratkem času ostali brez “udarnih” vsebin, saj ne bi imeli več kaj pisati in objavljati….

Kot bi ne bilo že dovolj žalostno, da je sploh treba kakšnemu mediju s kakšnim akcijskim načrtom dopovedovati, kako se izvaja korektno poročanje in debatiranje o nič krivih ljudeh, ki so se zgolj odpravili na migrantsko pot proti svojim sanjam, kot je to že spočelo na tisoče Slovencev….

In še enkrat – Marakeška deklaracija je dejansko nezavezujoč dokument, ker gre zgolj za akcijski načrt za obdobje 2018 – 2020, ki temelji na Rabatskem sporazumu o migracijah in razvoju, katerega je za Slovenijo podpisal janša s svojo sds vlado leta 2006, v nadaljevanjih še v 2007…..

Mnenja sem, da četudi ima naša vlada možnost in pravico ne sprejeti v izvajanje nobenega dela Marakeškega akcijskega načrta, to ne bi bila ravno modra poteza, nenazadnje je našo malo podalpsko ravno janša s sds zavezal k spoštovanju in izvajanju teh akcijskih načrtov, a če se bo že selektivno izbiralo kaj iz tega načrta se bo izvajalo v naslednjih 2 letih, potem z lahkoto izberem ravno tisti dve točki, katerima grims nasprotuje….pa ne zaradi nasprotovanja, pač pa ker predstavljata rešitev nekega pomembnega problema…

VIR: Don Marko M
11. november 2018 | Zaznamki: don Marko M | Komentarji (5)
Črna Gora in Hrvaška razmišljata o tem, da bi sledila Nemčiji, ki je suspendirala eksport orožja Savdski Arabiji zaradi umora Khashoggija, ostale Balkanske države pa so tiho.

poročilo BirnSavdska Arabija ostaja ključni kupec balkanskega orožja
9. november 2018 | Zaznamki: BIRN par grafov | Komentarji (2)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnji komentarji
Povezave
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Kategorije


Št. registriranih uporabnikov: 207833
Forum avtorjev: 15892 Forum teme: 34486 // Odgovorov: 1877605
Blog avtorjev: 3585 // Blogov: 87504 // Komentarjev: 1248857
Avtorji fotografij: 26331 // Slik: 223792 // Videov: 18350
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "