Ko Thanatos pride po ljubico
Ni vedela, da je srečala svojo smrt. Svoj thanatos. 
Lila je bila mlada rjavolaska, dolgega in koščenega telesa, velikih zelenih mačjih oči. Njena skrivnost, ki je še sama ni poznala je bilo znamenje, ki je bilo vtisnjeno v njeno telo. Žig, bi lahko rekli. Lila je bila, kot vse najstnice radovedno in zvedavo dekle. Ljubila je vse kar je bilo povezano z nevarnostjo, vse kar je v sebi nosilo adrenalin. Potapljala se je, hodila je v jamarski klub, plezala je, ljubila je vožnjo s hitrimi motorji...Bila je obsedena z željo po smrti, čeravno se tega ni zavedala. Vse kar je počela je spominjalo na border line osebnost.
Njena strast je bila divja in dekle je postajalo iz leta v leto bolj neobvladljivo.
Moških se je hitro naveličala. Zato ni imela resnega partnerja. Vsi so bili bolj za sproti.
Nekega dne, ko je prišla iz faksa, študirala je  medicino, je sedla za računalnik in poiskala na spletu neko skupino za zdravljenje odvsnikov.
Želela se je aktivno vključiti v prostovoljno delo za pomoč narkomanom.
Našla je kontakt osebe, ki je bil napisan na spletni strani komune in ga poklicala.
Na drugi strani slušalke je slišala prijeten moški glas in se dogovorila z njim za sestanek.
Zakaj si je želela pomagati ravno narkomanom še sama ni vedela. Preprosto rada je imela malce zablodele ljudi. V njih ni videla degenerirancev, pač pa prej iskalce luči.
Na sestanku s Petrom, tako je bilo vodji komune ime se je seznanila z vsemi podrobnostmi. V branje je dobila gradivo o tovrstni problematiki, in pridno se ga je lotila.
Kot prostovoljki je bil dodeljen odvisnik, ki se je znašel na psihiatriji z namenom, da se očisti droge, kasneje pa odide v komuno.
Nathan je bil Lilinih let, svetlolas mladenič, kodrav, lepih modrih oči in čeden kot le kaj.
Ko sta se z Lilo spoznala se je v hipu zaljubila vanj.
Veliko časa sta preživela skupaj. Stala mu je ob strani tudi v trenutkih, ko je bil v skušnjavi vzeti ali ne, spet drogo.
In vedno znova ga je ravno ona odvrnila od ponovnega fiksa.
Tudi on se je zaljubil vanjo.
Med njima se je spletla nežna in globoka čustvena vez. Nekega popoldneva, ko sta se sprehajala po gozdu Šmarne gore jo je potegnil k sebi in jo nežno poljubil. Dan je bil čudovit. Pihljal je blagi veter, toda nebo je bilo povsem jasno. V začetku poletja, ko še ni bilo prevroče, sta oba v kratkih hlačah, v majicah brez rokavov, obuta v sandale čas posvetila uživanju v naravi.
Lila mu je vrnila poljub, in poljub je sledil poljubu.
Umaknila sta se s peš poti v senco drevesa, stran od možnih mimoidočih, in se poljubljala v mladi travi.
Strast in ljubezen sta želeli predajo. In Nathan si jo je vzel, prav tam, kot kakšno devico. Tako nežen je bil z njo, mil in ljubeč, da je Lila uživala v vsakem njegovem dotiku. Študentka medicine se je le še bolj zaljubila vanj, ko sta se predala strastem, ki so ju priklenile v čudovit akt poln nežnosti.
Vse skupaj je bilo silno romantično, zlasti, ko ji je ves čas med ljubljenjem šepetal, kako jo je vse življenje iskal in čakal.
Da se je Lila tako zaljubila vanj, je bilo krivo ravno njegovo življenje. Bil je mladenič, ki se ni bal nevarnosti, mladenič, ki je iskal težave, da se je počutil živega. 
Bil je preprosto povedano lovilec smrti, saj je v svojem kratkem življenju že večkrat pristal po vsem na robu.
Njegove prodorne oči, so se svetile tako mikavno in v njih so se igrali drobni plamenčki neustrašnega a močnega duha.
Po zlitju njunih teles, se je vse spremenilo. Postala sta nerazdružljiva.
Lepega dne, ko je bil že povsem čist od heroina, in, ko sta že nekaj časa hodila v jamarski klub in v jame, sta se znova podala na potep.
Obiskala sta neko veliko kraško jamo, polno vode in bredla po silno skrivnostnem podzemlju. V dvoje sta se rada potepala.
Kot tudi tega dne.
Ljubila sta se kar na nekem previsu globoko v notranjosti jame. Njuni telesi, njuno meso je bilo deležno obilo užitkov, ko jo je jemal tam v notranjosti zemlje, kot bog jemlje boginjo. Njeni čvrsti ritnici, sta se zibali v teminah in brhke prsi sta mu poplesovali pred očmi, ko jo je jemal okobal. Ustnice so si podelile jezike, in slina se je pomešala med seboj. V ritmu nekega divjega afriškega bobna, ki je donel v njuni zavesti, kot bi bila udeležena v črno magijskem ritualu jo je jemal vso golo in razgreto, kot žival.Med njima se je spletla nevidna vez, bratovsko sestraska, vez, ki je bila močna kot orožje. Skupaj sta bila neuničljiva in to sta čutila tudi med ljubljenjem, ki je vse bolj spominjalo na kakšno tantro jogo, saj sta podoživljala povsem drug spiritualni svet ljubezni, kot sta ga bila vajena.
Seks je bil kot orodje s katerim sta se le še bolj povezovala in kamor koli sta šla sta si ga privoščila, če je le bilo možno. Seksala sta v naravi, na wc-ju kavarn, v kabinah trgovin, na njenem medicinskem faksu, doma in zunaj, včasih ponoči kar na ulici. Vedno bolj sta se predajala seksu vedno bližje sta bila.
In bila sta srečna! Srečna, kot le malo kdo. Njuna zveza je postala, kot energijska bomba, saj sta svoje veselje in srečo razdajala povsod.
Tako sta tudi tega dne, v jami, tam sredi krasa, doživljala svojo nepopisno radost.
Ko sta se končno odpravila naprej še globlje v globel.
Takrat se je zgodilo.
Bredla sta po vodi in na sebi sta imela vso jamarsko opravo. Ko sta prišla do vedno globlje vode sta zaplavala. Plavala sta naprej in naprej, opremljena z lučmi na čeladah. Bilo je lepo. In smejala sta se sreči, da sta skupaj in, da uživata takšne lepote.
Nenadoma je Lila zakričala. Naletela je na sifon. In Nathan je napel vse sile, da bi ji pomagal. Toda voda je bila presilovita, vedno bolj jo je vlekla k sebi. Kot bi se Nathan boril s Thanatosom, tak občutek je imel, ko je gledal svojo ljubo, kako jo vleče k sebi neizprosna sila.
Lila se je borila, toda zaman.
Sifon jo jo je potegnil vase in odšla je.
Za vedno.
Šele mnogo kasneje se je Nathan zavedal, da je bila takšna usoda, samo njuna, saj sta bila neumorna iskalca luči.
In, ko so minevali meseci žalosti, ko je ostal sam, se je skozi čas vanj naselil neopisljiv mir. Začutil je njeno svobodo, globoko v sebi. Četudi je bila njuna ljubezen tako kruto presekana in četudi ju je smrt ločila, še vedno jo je ljubil.
Nathan je okusil ljubezen, zaradi katere je bilo vredno živeti. In ravno zaradi tega, je vztrajal tudi še potem, ko nje ni bilo več. Ona mu je pomagala, da je zapustil svet drog, ona ga je sprejela vsega, takega, kot je bil. In čeravno nje ni bilo več, je živel še zanjo naprej. Tudi sam je postal čez čas prostovoljec in pomagal ljudem.
Njegova ljuba pa je ostajala v srcu z njim. Za vedno.
Avtor zgodbe : Gaja Hren

Oddano: 30.12.2012 ob 19:16:35
RTV Kategorija: Erotična zgodba
Zaznamki:
erotična zgodba, Literarni natečaj, Gaja Hren
Natisni
Priporoči
Neprimerna vsebina
 
Oceni:

Ogledi 225 | Ocena 2.3 od 10 glasov

Blog: Komentarji
Prijavi sovražni govor
1.
Lepo, čutno, ljubezensko, žalostno....izvrstna pisateljica si...(tudi v drugih blogih)
ženska
pred 293 tedni
2.
O me veseli, da se ti dopade. ;)
brina11
pred 293 tedni
3.
Lepo.
Kouvran
pred 293 tedni
Oddaj svoj komentar
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2Št. registriranih uporabnikov: 192752
Forum avtorjev: 15882 Forum teme: 34434 // Odgovorov: 1874400
Blog avtorjev: 3582 // Blogov: 86710 // Komentarjev: 1241364
Avtorji fotografij: 26262 // Slik: 222304 // Videov: 18359
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "