Od kar vem za Grabovoja - na seminarje hodim od leta 2014 - sem iskala osebo, kot je Inna Jarovaja. Poslušala sem veliko predavateljev, bila na konzultacijah, ampak, to, kar je bilo z Inno, pa me je čisto pretreslo. Inna je taka oseba... zapre oči in že ti pove vse o tebi. Najprej smo bili dva dni na seminarju, kjer smo prejemali tehnologije in imeli upravljanja, moram reči da se je v teh dveh dneh zgodilo marsikaj. Bilo je težko zdržati fizično, saj smo tako polni programov in negativnosti... Tista dva dneva sta izgledala kot en teden. :) Potem pa sem imela na koncu seminarja konzultacije... Kurjo polt dobim, samo, ko se spomnim na to... Najprej Inna "prebere" avro človeka s posebnim aparatom. Moja avra je bila kar v redu, razen da sem imela majhno luknjo tam, kjer so "skrbi"... Potem, ko vse razloži in pove, kako si svojo avro izboljšati, je rekla: "Davaj, zadaće"... To pomeni... "Povej tvoja vprašanja"...
Moje prvo vprašanje je bil odnos z mojo mamo, ki ni dober. Takoj je zaprla oči, vprašala, kako ji je ime in je rekla, da se ji je prikazala slika, da sva midve z mamo bili sorodnici v prejšnjem življenju, ko sem jaz njo vrgla iz hiše. Se pravi, da v tem življenju izhaja konflikt iz tega, da sva si bili v laseh "prej". Potem je delala upravljanje za njo.
Naslednje moje vprašanje je bilo, kaj je z mojo telesno težo, saj imam 30 kg več od "norme". Pa mi je rekla, da ne izgleda tako, naj hodim plavat, naj se gibljem in da naj gledam na hormone in ščitinco...
Potem je bilo vprašanje o mojem pokojnem očetu. Rekla sem, da sem že večkrat delala za njegovo vstajenje in da me zanima, če bo prišla Inna mi ga kar začne kanalizirat... Govorila je kot moj oče iz onostranstva... rekel je, da ve, da sem mu poslala impulz za vstajenje, ampak da je zdaj na "izobraževanju" ... da se je že večkrat pojavil, ampak da se za zdaj še ne namerava vrniti nazaj. Se pa bo spet pojavil, v mlajši obliki, star enih 40 - 45 let. Prepoznala ga bom.
Vprašala sem, kdo mi daje znake... stalno dobijam znake, v stanovanju se ugaša luč, knjige padajo iz polic... pa je rekla da je to entiteta, ki je dobrovoljna, nič hudega mi ne bo naredila, naj ji dam na okensko polico nekaj hrane in vode in naj jo pogostim... in potem bo dal mir.
Vprašala sem še, kaj ima ona v mislih za mojo pot vnaprej... in je zaprla oči in jer rekla, da je dobila sliko mene, kako stojim ob obali morja in čaka na ladjo, da sem iz bogate družine, ki ima v lasti ladjevje... Da sem bila iz bogate družine, zato težko dobim denar, saj sem ga vedno dobila na enostavno način, pač sem se rodila v situacijo, kjer je imela družina denar... In druga slika je bila, da sem v vrtu, na gugalnici, obkrožena z bogatim cvetjem in s knjigami, da sem iz družine, ki se ukvarja z umetnostjo in knjigami... tretja slika... da ravno vstopam v kočijo... spet... sem iz bogate družine... da se naj ukvarjam s knjigami, učenjem in bo moje delo poplačano...
*******

Inna bo imela seminar 9.in 10.decembra v Umagu, in od 11.do 17 decembra bo imela konzultacije, po 50 minut. Vse informacije o tem dobite na mojem zasebnem sporočilu ali po mejlu: dajanababic@gmail.com

6. december 2017 | Komentarji (1)
V soboto in nedeljo, 02. in 03.12.2017, bo v Ljubljani delavnica z naslovom »Dekoder za vrata raja – Pot k prosvetljenju«…
Naslov delavnice je neke vrste opomnik za vse seminarje, ki jih je imel Dr. Ljubiša Stojanovič v Srbiji in v drugih državah (Slovenija, Makedonija, BIH, USA…) več kot 20 let, ki je istočasno tudi ustanovitelj Energetsko Duhovne medicine, ki je uradno sprejeta v Srbiji od leta 2007, kot ena od 18 alternativnih metod rehabilitacije.
Predavatelj je Robert Vojnić Purčar, nekdanji učenec Dr. Ljubiše Stojanoviča, ki je nadaljeval s prenosom in širjenjem Svetih znanj, tvorbo duhovnih energij….
Na delavnici se prenašajo znanja , ki do rezultat globoke meditacije, iz »druge strani bariere«, do katerih znanost ne more priti z obstoječo tehnologijo. Prenaša samo tistim osebam, ki so dosegle določen duhovni razvoj in katera so pripravljena, da ista znanja podelijo v interesu višjih ciljev za dobrobit celotnega planeta in vseh živih bitij . Naj ponazorim…ljudje , ki so v komi, imajo okoli 3 Hz … ljudje pa, ki so klinično mrtvi okoli 2,5 Hz… To je eden od redkih parametrov, katere lahko izmerimo, oziroma, so izmerljivi. …Dr. Ljubiša Stojanovič je dokumentiral ta izjemen rezultat tudi v knjigah, ki jih je izdal in to več kot 14.
Prav tako se sodeluje tudi s praktičnimi energijskimi delovanji, kjer imajo vsi udeleženci priložnost doživeti vse blagoslove duhovnih energij, od regeneracije našega energijskega sistema, do aktiviranja vseh paranormalnih čutil, ki so potrebni za kontakt z duhovnimi energijami. Mnogi to doživijo na čisti percepciji, prepoznanju resnice, duhovni širini, toleranci, brezpogojni ljubezni, aktiviranju notranjega miru, samospoznavanju , pridobitev ključev za mnoge življenjske težave itd.
Mentalno duhovna NEhigijena je »rak rana« celotnega človeštva, ker se je s pridobitvijo človeškega znanja zemlja približala samouničenju, kar lahko vidimo na stanju, v katerem se nahaja…od lakote , siromaštva, bolezni, vojn, nasilja, izginotja mnogih živalskih in rastlinskih vrst, klimatske spremembe, kataklizme – potresi, vulkani itd.
Človeštvo je velikokrat dobilo skozi zgodovino opozorilo, ampak vseeno je šla pot naprej tako kot je bila zastavljena. Energijski sistem (aura) pri ljudeh je zelo poškodovan, da so posledice vidne na vsakem koraku, od številnih akutnih in kroničnih bolezni , do nepravilnega načina razmišljanja, slabega živčnega sistema, netolerance, ozke duhovne širine, nepravilne percepcije in mnogih drugih faktorjev, ki oddaljujejo človeštvo od Izvora (Stvarnika) do prave poti, ki nas vodi k razvoju ljudske civilizacije.
Vse to najbolj potrjuje izjava Nikole Tesle, ki jo je dal pred 100 leti :« Ko se bo znanost ukvarjala samo 10 let z duhovnostjo, bo napredovala več, kot je ves čas do sedaj. Eno je prebrati, drugo je uporabiti oziroma uporabljati.«
Za vse nove in za vse tiste, ki jim je tema nepoznana,vabimo, da se delavnice udeležijo in dajo sebi in svojemu umu priložnost , da po zaključeni delavnici pridobijo svoje novo mišljenje ali razmišljanje , ker um deluje najbolje, ko je odprt, kot npr. padalo.
Z druge strani obstaja tisoče in tisoče pričevanj o spremembi življenja ljudi na vseh nivojih, ki so »zabredli« na to pot duhovnega potovanja.
Zato je svobodna volja dar in istočasno meč z dvema ostrinama…ali smo prepoznali resnico ali še naprej nadaljujemo s hojo po stezi iluzije, ki nam jih nastavlja današnji svet in sistemi že stoletja.
Na vas je, da se odločite in izberete. Prebujanje je proces, ki je često » bolan«, ampak so zato benefiti in darila neprecenljivi. Eden od njih je čista percepcija, razumevanje, toleranca, brezpogojna ljubezen in svoboda.
Dobrodošli!
Delavnica se začne ob 17.30 uri in traja približno 3-4 ure…naslov je Stegne 3, Ljubljana ( v prostorih Mladinske knjige).
Kontaktna oseba je Tanja Berger, tel.041 760 088, email tanija.berger@siol.net
Donacija je 30 Eur. Otroci do 21 leta in nosečnice imajo brezplačno . Prosimo vas, da s seboj prinesete steklenico vode in čokolado.
30. november 2017 | Komentarji (1)
Sredi Pivke - na dvorišču propadlega podjetja Javor kupi odpadkov in sodi z nevarnimi snovmi, Kemis na Notranjskem?

Sodi na dvorišču podjetja Javor d.d. v prisilni poravnavi predstavljajo potencialno ekološko nevarnost, česar se zavedajo tudi pristojne občinske službe. Župan Robert Smrdelj se problema zaveda, vendar občina sama ne more odstraniti odpadkov, saj za to nima potrebnih sredstev. Medtem pa več kot 120 ton lepil, lakov in ostalih snovi v dotrajanih sodih ter ogromni kupi pepela čakajo, da bodo prodrli v porozna kraška tla in onesnažili pitno vodo občanov Pivke, Postojne in posredno Ljubljane. Etikete na sodih opozarjajo, da gre za vnetljive snovi, torej bi bila ekološka katastrofa lahko tudi veliko hujša. Embalaža, v kateri se nahajajo neznane snovi, je stara in dotrajana in kot taka neposredna nevarnost za okolje in podtalnico. Zato Smrdelj od pristojnih na ravni države pričakuje ukrepanje in trajno sanacijo nakopičenih odpadkov.

Kot poudarjajo na pristojnem ministrstvu, so inšpekcijske službe z odločbo sanacijo naložile podjetju Javor d.d. v likvidaciji, ki se je na odločbo pritožil, ministrstvo pa je na podlagi tega odločbo, da mora sode odstraniti, razveljavilo, pa je še poročal Radio Slovenija.Sedaj pristojne službe ugotavljajo, čigavi so sodi in kdo jih je dolžan odstraniti. Kot kaže, eno od dveh hčerinskih podjetij Javorja, ki sta v stečaju z minimalno stečajno maso.

(Iva Žitko) prekopirano od tukaj
30. november 2017 | Komentarji (1)
Danes sem dobil domov list papirja, kjer piše, da bova jaz in moja žena morala v zapor v kolikor ne plačama kazni, ki sva jo dobila zaradi tega, ker nisva cepila svojega otroka. Torej, ker nisva hotela v telo svojega otroka vbrizgat formaldehid, živo srebro, aluminij, raznorazne viruse in ostale toksične elemente, sva dobila kazen, ki jo seveda ne zmoreva poravnat in ker nimajo kje vzet, bova prisiljena poravnat dolg do države oziroma vas državljanov tako, da bova zaprta za čas, ki je ekvivalenten kazni.
Da razjasnim pojme na hitro. Zaradi mene lahko posameznik verjame, da so cepiva varna in učinkovita in to aplicira na svojega otroka, ker s tem nimam jaz osebno težav. V kolikor pa misli, da mora bit cepljenje obvezno, kar pomeni, da hkrati podpira sankcije v kolikor cepljenje ni izvedeno, mu/ji namenjam naslednje misli. Najlepša vam hvala za vaš prispevek, ker brez vas ta kazen ne bi bila mogoča. Večno vam bom hvaležen, ker bom zaradi vas moral v zapor skupaj z ženo, da vi zadovoljite vaše potrebe. Zahvaljujem se vam tudi za vsako solzo, ki jo je moja v 9-em mesecu noseča žena potočila zadnjič, ko je prejela sklep in vnaprej se vam zahvaljujem za vsako solzo, ki jo bo potočila ko bo prebrala še to danes, kaj je dobila domov.

(S.J.)
29. november 2017 | Zaznamki: prejeto | Komentarji (4)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnje slikeVse
Vsi blogi avtorja

201620172018
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Povezave
Zadnji komentarji
Top 5 vpisov


Št. registriranih uporabnikov: 164437
Forum avtorjev: 15847 Forum teme: 34292 // Odgovorov: 1864988
Blog avtorjev: 3567 // Blogov: 85121 // Komentarjev: 1217077
Avtorji fotografij: 25455 // Slik: 217521 // Videov: 19270 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "