Enajsto leto pišem blog in to, kar se dogaja na MMC-ju je propad... greznica... smrdi... Rim gori in gori... Če pogledam malo, kaj objavlja portal MMC RTV... kje je bil kakšen false flag, pa kaj je pri Kardašianih novega. Pa kakšna gužva je na cestah.

Zdaj pa o blogih. Na blogu na MMC RTV obstaja nekaj starešin, ki vedrijo tukaj že deset let in imajo pač čin starešine in so dežurni in imajo nalogo, da čuvajo "tekovine" portala MMC RTV-ja. Pogledajo v vsak blog in kritizirajo vse, kar se tukaj napiše in objavlja, če ni po njihovo. Ne sme se kopirat postov od drugod - to pač ne dovolijo. Če objaviš svoje reči te do nezavesti skritizirajo. Če izbrišeš blog, si strahopetec. Enostavno se ne moreš postaviti na glavo na dovolj načinov, da bi njim ustrezal. Karkoli narediš, je narobe. Kritizirajo, pišejo butaste pesmice ali idiotske komentarje in te špecajo pri adminu.

Oni bi že zdavnaj odpeketali iz tega portala, kjer itak ni nič vrednega, a kaj, ko imajo to nenapisano nalogo, da morajo čuvati portal pred ljudmi, ki objavljajo stvari, ki jih oni ne dovolijo.

Kaj, če bi se skulirali in pustili, da drugi objavlja, kar hoče... Kako težko je pustiti drugega človeka pri miru? Kako težko je ne prdniti, če pride nekdo mimo, ki ti gre na živce. Kako težko je ne rigniti, ne biti prostaški, če pride nekdo, ki pove nekaj, kar ni po tvoje? Kako težko je ne laufati takoj k adminu, če objaviš, da je nek človek... si morete misliti - ozdravel od težke bolezni popolnoma brez pomoči uradne medicine!

Aja... pa ti starešine si drznejo govoriti, da si slab človek, če objavljaš to, kar pač objavljaš, samo zato, ker si ne pustiš zlomiti hrbtenice. :)

Kako težko se je udariti po prstih... ma ne bom napisal tega idiotskega komenatrja... kako težko je pustiti drugega človeka, da napiše karkoli na blog, ki je javen, ki ga nima nihče v lasti, kjer lahko vsak objavlja... kar pač objavlja.

Dajte ljudje, skulirajte se že in ukvarjajte se sami s sabo, ne pa z drugimi. Resnično veliko dela imate pred sabo. Sami s sabo! Drugi bodo že preživeli, pa če se boste vi z njimi ukvarjali ali ne.
14. avgust 2017 | Zaznamki: blog | Komentarji (22)
10. avgust 2017 | Zaznamki: človek, zbudi se | Komentarji (2)
(piše Romano Rajkov)

Pred nami so nove volitve in pri tako zmešanih, nastopaških, prevzvišenih, zapravljivih, nadutih in plašljivih politikih, kot jih imamo že vsa ta leta, bo težko najti ustrezne, ki bi jim bilo moč še zaupati in dati svoj glas!..., kaj menite spoštovani državljani? Politiko voditi v pravo smer po EU zamisli ni enostavno, še posebno ne, če ti v tej pokvarjeni demokraciji za vrat dihajo razne mafije lobijev iz sveta in doma, ne spustijo pa te iz primeža svojih zahtev. Pri nas potrebujemo nove zanesljive, mlade obraze, ki bodo dosledni zahtevam Evrope in ne pozabili na želje državljanov, to pa se nam lahko uresniči, če oblast prevzame ljudstvo do sestave nove ljudske vlade, ki bo o vsem odločalo!... in ne strankarski veljaki, ki skrbijo le za svoje riti, na ljudi in napredek v državi pa pozabljajo.

Slovenija mora naprej in ne, da z leta v leto nazaduje!

Vse do sedaj v vseh letih samostojnosti smo imeli zelo slabe izkušnje na področju vseh vlad in v resorjih, takih ali drugačnih, pa naj bo to na občinski ali pa na državni ravni!... Politika nas je v vsem tem obdobju lagala in izkoriščala, okradla in uničevala. Pri obljubah pred volitvami pa so bili vedno vsi zagnani, češ, kaj vse bodo postorili, če jim bomo zaupali glasove. Vsakič so nas razočarali in našo Slovenijo pripeljali na sam rob preživetja, tako kakor tudi nas državljane, izboljšanja ni bilo od nikoder, le to, da so na oblast vsakič z nova prihajali znani, stari obrazi, ki so v vsem obdobju njihove vlade, za sabo puščali same svinjarije, da ne uporabim še slabšalni izrek v besedah. Kako naj potem naša država obdrži ugled v svetu, če je že doma kup nezadovoljstva med oblastjo, politiki in državljani, kako? Mi vsi dobro vemo, kam nas vse skupaj vodi pri takih politikih, kakršne smo si izbrali sami in vsakič do sedaj.

Močno upam, da boste sedaj dobro premislili, komu boste dali glas, tudi za predsednika države in ne zanemarite svoje dolžnosti v času volitev!... Kar pa se tiče parlamentarnih volitev, pa mislim, da bi morali zavzeti bolj odločno in zdravo stališče, kaj bomo naredili in v kaj se bomo podali. Da volimo vse te stranke, kolikor se jih je nakopičilo v tej naši mali državici, se mi zdi, da je skregano z vso logiko, je nesprejemljivo, kmalu bi že lahko zatrdil, otročje!... Poglobite se v razmišljanje in prinesite pametno odločitev, vsak posameznik mora dobro razmisliti, kaj bi bilo najboljše za našo državo!

Čas je, da tudi sami prinesete svojo odločitev in če vam je do sebe, do sodržavljanov, do zdravo- varne družbe in države, potem je čas, da poskrbimo in se kot ljudstvo priborimo nove volilne zakone!..., nov družben sitem, ki nas bo ščitil in varoval, potrebujemo pa tudi novo slovensko ustavo in ne nemško fotokopijo, kot jo imamo sedaj, pa še ta je stokrat preoblikovana in zapisana tako, da ustreza vsej mafiji, ki nas že ves čas izkorišča v tem neoliberalno-kapitalističnem sistemu. Do parlamentarnih volitev imamo še leto dni, družba moja, vedite pa, da bodo ti dnevi zelo hitro mimo in da so pred nami delavni dnevi, če si resnično želimo novih družbenih sprememb...

prekopirano od tukaj
10. avgust 2017 | Zaznamki: prejeto | Komentarji (1)
9. avgust 2017 | Komentarji (0)
8. avgust 2017 | Zaznamki: Abraham - Hicks | Komentarji (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 53 54 55
Zadnje slikeVse
Vsi blogi avtorja

201620172018
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Povezave
Zadnji komentarji
Top 5 vpisov


Št. registriranih uporabnikov: 162522
Forum avtorjev: 15821 Forum teme: 34217 // Odgovorov: 1861786
Blog avtorjev: 3555 // Blogov: 83997 // Komentarjev: 1204670
Avtorji fotografij: 25226 // Slik: 214900 // Videov: 19257 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "