To je nekaj dobrega zato podjetniki kot so Boscarol, Pečečnik, Batagelj in Akrapovič, ki so v izvozu minorni z izdatnimi državnimi subvencijami, mediji pa jih plasirajo kot vrle gospodarstvenike, v resnici za lasten žep, grozijo spet kot že večkrat z odhodom v prijaznejša okolja na tuje, Putin je podobne nagnal brez izjeme in Rusija cveti, morda se le izvede delna nacionalizacija vsega špekulativno tajkunsko nakradenega v 28 letih vrne državi Sloveniji! Čas bi že bil!
30. avgust 2018 | RTV Kategorija: Politika | Zaznamki: nova vlada | Komentarji (3)
Spoštovani tožilci in tožilke,

spoštovana ministrica za zdravje,

spoštovani pošteni etični zdravniki, ki ne podpirate stavke FIDES,

spoštovani zaposleni v zdravstvu,

spoštovani uporabniki zdravstvenih storitev,

ker se v javnosti zadnje čase ob nesprejemljivi stavki zdravnikov in zobozdravnikov FIDES, vse bolj kažejo obrisi IZSILJEVANJA in zahtev po privatizaciji zdravstva s strani elitističnih neetičnih zdravnikov, ki očitno niso zavezani Hipokratovi prisegi, na račun trpečih pacientov, bi bilo na mestu, da se proti dr. Konradu Kuštrinu in sindikatu FIDES sproži kazenska ovadba zaradi ogrožanja javnega zdravja prebivalcev in državljanov RS.

V zadnjih tednih in dneh je bilo o tem veliko napisanega v raznih medijih, sodu je dno izbila nedavna TARČA na TV Slovenija o korupciji v zdravstvu, kateri po našem prepričanju niso imuni prav stavkajoči zdravniki FIDES-a, ki so dopoldne javni uslužbenci s čakalnimi vrstami, popoldne pa zasebniki brez čakalnih vrst proti plačilu.

Znano je, da mnogi tovrstni zdravniki koristijo javno infrastrukturo torej opremo in prostore za svoje zasebništvo, kar je nesprejemljivo in nepošteno do kolegov iz zdravniških vrst, ki tega ne počno (dopolnitev sugeriral Grommm) .

Če želijo zdravniki biti zasebniki naj počnejo to s svojim in ne javnim denarjem, naj si plačujejo iz tega davke in prispevke iz in na plačo in storitve, ne pa da sedijo na več stolih hkrati in molzejo javne finance na račun svojega zasebništva. Prav dobro vedo, da ni veliko prebivalcev, ki bi lahko plačali storitve njihovih tržnih storitev iz svojega žepa.

Ni tudi etično in pošteno, da lahko opravljajo več služb pri različnih javnih delodajalcih in, da za svoje zasebništvo zaradi dela v javni službi terjajo dodatek na utrujenost.

S spoštovanjem v upanju, da se bo kdo v RS zganil in sprožil ustrezne postopke v korist javnega zdravja prebivalcev in državljanov RS.
21. november 2016 | Kategorije: Ljudje | Zaznamki: KZ, stavka, zoper, zdravnike, in, zobozdravnike, FIDES | Komentarji (22)
Zdej, ko ne sedi več v fotelju ima spet čas pisati antirdeče bedastoče, ki se mu dogajajo vsak dan, tud sonce vidi rdeče! Pa še rdeča kri mu teče po žilah in možganih. Tud pod kožo je rdeč. Jah rdečkar ni kej!
25. maj 2013 | Kategorije: Zabava | Zaznamki: majster, rougier | Komentarji (10)
Saj ni res pa je? A so res vsi mediji in novinarji znoreli!

V vseh medijih in poročilih se govori spet o Hildi Tovšak.

A bi lahko že nekdo skenslal Tovšakovo ven iz medijev, vsaka beseda pozornosti za njo je preveč!

Noro.

Je bila obsojena in še bo, zato si ne zasluži več dveh stavkov kjerkoli v kateremkoli mediju, naj bodo to desni, levi, srednji, roza in ne vem kateri še vse.

Ali je to spet del neke igre vznemirajnja ljudi, ki bodo dobili določen signal kako se splača izvajati kriminal.

Da je zadeva še bolj čudna ob dejstvu, da je verjetno izginila neznano kam, za dobro plačilo.

Naj se jo ulovi, aretira, obsodi in zapre dosmrtno brez kakršnekoli medijske pozornosti.

O čudni sodbi zoper blogerja Mitje Kunstlja, ki je zaenkrat še nepravnomočno obsojen na zapor zaradi svobode govora pa mediji molčijo, razen desničarskih senzacionalnih tednikov in spletnih portalov, ki zlivajo gnojnico po Kunstlju?

Kje so zdaj varuhi človekovih pravic, nevladne organizacije, društva, fundacije, združenja ipd.?

Zelo nenavadno.

Ta POP TV s svojo proameriško zlaganostjo, ki v zadnjem času ne zaostaja v obskurnosti in zdrahah takoj za Kanalom A, pa je preveč za normalne ljudi.

Ignorirajmo POP TV in vse medije, ki bodo še poročali o Hildi Tovšak.
20. maj 2013 | Kategorije: Politika | Zaznamki: nepotrebno poročanje | Komentarji (0)
Kdaj bodo pa tebe obsodili Majster, Mitja Kunstelj ni bil nikoli duhovni vodja levice, napadate in tožite ga vsepovorek, ker je poleg levih razkrival predvsem desničarsko korupcijo in kriminal, zato je obsojen.

Pa kar naprej tuliš, da imamo skorumipirano komunistično sodstvo!

Po tvojih kriterijih je potem to čudna sodba!

Jajojotu in tvojim ter tudi tebi se bliža sodni dan soočenja, pa Špelci in Vinkotu tut! In pol bo hudo zabavno, ko boste Mitji družbo delali!

Civilna Iniciativa za dejanšizacijo Slovenije
17. maj 2013 | Kategorije: Ljudje | Zaznamki: kdaj, bodo, Majstra, obsodili | Komentarji (6)
To je vse skupaj že prava politična parodija in burleska na politični sceni v Sloveniji!

Najprej smo se spraševali, koga tako moti Zoran Janković?

Zdaj se sprašujemo kdo se pravzaprav boji Zorana Jankovića?

Jankovića so prišli prositi ugledni državljani, da kandidira.

Ker se je Pahorju zgodil vladni brodolom iz afere v afero, ki so jih producirali mediji naklonjeni SDS-u, SD pa ni bila sposobna parirati desnici in SDS-sovemu 10 +100, ki so ga sponzorirali Američani, je bilo stanje skrajno pesimistično.

Ni jih zavrnil.

Zoran Janković je popeljal listo in stranko na volitve in ob šoku SDS-a omogočil zmago na voltvah. Baje je tedaj eno uri na Trstenjakovi vse letelo po zraku, njihov šefe pa se je komaj umiril.

Potem, ko se je izkazalo, da je šlo za prevaro sredinskega točka, se je Janković umaknil in pustil, da so sestavili vlado pod okriljem sedanjega predsednika vlade.

Janković je svoje ime umaknil iz imena stranke, ker je vedel, da ga že deset let skušajo diskreditirati, onemogočiti.

Najbolj se je to videlo pred vsakimi volitvami.

Da bi pokazal nesposobnim političnim muham enodnevnicam, ki so nedavno skočili v hrbet celo dovčerajšnjemu šefu v vladi, je zamrznil celo status svojega predsedovanja v stranki.

V tem vmesnem obdobju je prišlo na dan, da se je vlada v celotni ekipi namesto s potrebnimi rečmi za javno dobro ukvarjala sama s sabo in z Zoranom Jankovićem. Načrt so imeli, da Jankovića spravijo za zapahe do novega leta. Za vsako ceno tudi mimo pravne džave, če ne gre drugače.

Nezadovoljstvo pa je zaradi arogance in katastrofalnega dela pripeljalo maso ljudi na ulice, ker je postalo jasno, da se vlada ukvarja sama s seboj.

Pritiski na Jankovića in njegovo družino so bili siloviti, medijsko podprti. A v rokah razen škodoželjnih nevoščljivih politikov in podpornikov, ki jih moti njegova poslovna uspešnost, niso imeli nič, razen nekakšne zgodbe o nekem zemljišču za Mercator v Nišu. To pa v vsaki pravni državi pade.

Vse drugo se je sesuvalo kakor hišica iz kart, ker so se jim tresle roke. Preiskave in medinstitucionalno SDS koordinirane akcije s celo preiskavami niso obrodile sadov. Izkazalo se je, da so celo ponarejali dokumente DURS-a. In nikomur nič.

Minister Šušteršič je v vmesnem obdobju prodal stanovanje in si kupil luksuzno hišo. Izračunal je, da bo v štirih letih vladnega mandata zaslužil 350.000€.

Pezdirji in podobni primerki potem, ko so pristavili svoj lonček, so se umaknili kot miši v svoje luknje. Nihče do danes ni še obelodanil, da je bila akcija za vračilo preplačane elektrike trik, da so prišli do baze podatkov državljanov za na volitve in, da so odebelili denarnico odvetnica Matoza.

Potem se je zgodil fiasco z izginulimi podpisi za preprečitev referenduma v parlamentu in MNZ-ju. Začeli so se obtoževati, si žugati.

Pahorju so se odpovedali na levici, izbrali so Lukšiča, a Pahor s kilometrino v politiki je presenetil na ljudski in ljudem všečen način, uspel se je povzpeti s pomočjo desnice in RKC na mesto predsednika Republike. SD je bila šokirana kljub zunanjemu pritrjevanju.

Razpoke v koaliciji so bile zaradi soliranja predsednika SDS, vsak dan večje.

Ker pa niso vedeli kako se rešiti Janše so še enkrat potunkali Jankovića z nekakšnim nezavezujočim mnenjem KPK, ki pa je bil iniciran preko sredinskega trojčka.

Izjave so bile senzacionalne, pričakovalo se je, da bo Janša padel na kolena in se pokesal, Janković pa, da se bo zlomil zaradi nekakšnih pavšalnih nezavezujočih navedb o korupcijskih tveganjih, brez kakršnekoli dokazane obtožbe. Vse v stilu, ko tat kaže s prstom na drugega in vpije: "primite tatu!".

Janša je besen brcnil nazaj in se pustil sprovocirati ter obračunati s trojčkom. Padale so hude besede, pisala so se pisma v tujino, spet so privlekli na dan UDBA-o.

Janković pa je ravnal preudarno in se ni spustil sprovocirati, ker je vedel, da ima za vsako trditev in natolcevanja papirne dokaze. Ker je dobro vedel, da so bila v ozadju spet takšna in drugalna omrežja, ki so specializirana za izdelavo ponarejenih SDV arhivov, finančne dokumentacije, pri čemer so sodelovali čez noč skregani, je lepo mirno počakal, saj je vedel, da se bodo slej kot prej zapletli. In so se.

Resetiranci so se razklali na dva dela, nekaj se jih je zateklo pod okrilje Financ, ki so najbolj znale populistično obračunavati z Jankovićem. Spet bomo brali kolumne v vseh možnih edicijah.

In sedaj je prišlo do pat pozicije, ko so resetiranci spoznali, da volitev ne preživijo, SD pa se je začel precenjevati in začel izsiljevati eliminacijo Jankovića, da bi pobral volivce PS-a. To bo SD plačal na naslednjih volitvah brez kakršnegakoli dvoma.

Janšo bodo odstavili. A za naprej nimajo in ne morejo prav nič predvidevati. Programa ni. Razen interesnih vrtičkov in, da bi prikrili bančni rop stoletja. Če bo šlo tako naprej prav vsi tvegajo, da ostanejo zunaj parlamenta. Strah jih je postalo ulice.

Janković pa lahko postane absolutni zmagovalec naslednjih volitev, če bo seveda šel na volitve. Škoda ga je za umazano državno politiko in ima tudi svoj ponos. To vsi dobro vedo in zato vpijejo, da se mora Janković umakniti, oditi.

Naj se sliši še tako cinično, edino Janković je ohranil čisto vest in se je upal pred ljudi. Nihče drug ne. Politiki, ki se ne upajo pred ljudi, jim pogledati v oči, ti ne bodo delali dobro za ljudi, ne za državo. Samo zase in za tuje gospodarje!

Ko bo dejansko vse prišlo na dan, vse umazanije, ki so jih spletli proti Jankoviću bo presenečenje izjemno. Tudi za tiste najbolj goreče nasprotnike, ki bodo spoznali kdo je pokradel Slovenijo!

Je mogoče Janković razgradil socialno državo in jo spremenil na kredo?
Je mogoče Janković izumil tajkunstvo?
Je mogoče Janković naredil razmere obupne in pesimistične tako, da se več ne razlikuje med varčevanjem, donacijami in dohodki? Mamice, ki so varčevale za svoje otroke so jim to opredelili kot dohodek in so presegle cenzus za otroško doklado!!!!!!!!!!!!!!
Je mogoče Janković odpustil vse tiste delavce izčrpanih in prevzetih firm in uničil gradbeništvo?
Je mogoče Janković obračunal z 28.000 upokojenci?

Še mnogo vprašanj bi lahko napisali in ne bi dobili niti enega pritrdilnega odgovora na gornja vprašanja!

Naslednji parlament bo večinsko sestavljen iz nestrankarskih kandidatov. In prav bi bilo, da se uresniči takšen scenarij in se vse nesposobne parlamentarne politične stranke pošlje na smetišče zgodovine.

Ljudje so dojeli, da država ni last političnih strank temveč ljudi, kot je zrak, voda, in vse drugo.

Naj živi 4. vseslovenska vstaja, ne dajte se pretentati delitvam. Če vidite med protestniki vmes razne libertarce, šok doktrinske ekonomiste, "neodvisne" politične analitike, ki so sedaj brez službe, ker so sesuli vlado, jih naženite proč od demonstracij. Nimajo pravice demonstrirariti. Najbolje bo, da demonstrirajo proti sebi! Sami največji paraziti, ki so s prstom kazali na druge in iskali parazite!

Zgodilo se je ljudstvo in ljudstvo bo vladalo, ne politične stranke. V to sem prepričan.
21. februar 2013 | Kategorije: Politika | Zaznamki: zavajanja volivcev | Komentarji (17)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30Št. registriranih uporabnikov: 198257
Forum avtorjev: 15886 Forum teme: 34459 // Odgovorov: 1875714
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 87063 // Komentarjev: 1244468
Avtorji fotografij: 26292 // Slik: 222971 // Videov: 18361
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "