Netanjahu: Palestinci se morajo sprijazniti, da je Jeruzalem izraelski.
 
Clauzevic je napisal, da se boj konča dokler se ljudstvo ne pokori osvajalcu.
Palestinci se ne bodo nikoli pokorili poljakom hazarskega porekla, nikoli!!! So si poleki zamaskirali zahodna imena s hebrejskimi. Zdaj hinavsko vreščijo, da jim pripada Jeruzalem. Malo morgen! Zakoniti lastniki in svetopisemsko prebivalstvo so Palestinci, pravi potomci judovskega ljudstva. Falseflag izjava , da se preusmeri pozornost s korupcije hazarske horde, ki vlada Izraelu kot mafijski klani na Kosovu.
 .
Hezbolah ima milijon mož za juriš do Jeruzalema! Vladajoči hazarski kasti Izraela se tresejo hlače. Korupcija in nesposobnost so do sedaj skrivali sfalseflag teroristično  histerijo in masakri Palestincev. S Trumpovo razglasitvijo Jeruzalema za prestolnico, se začenja konec vladavine aparthaida.
Edina rešitev za izrael je , da oblast prevzamejo ruski judje (ki jih poljski judje zaničujejo skoraj tako kot Palestince) in s tranzicijsko vlado kot je bila v Južni Afriki začnejo novo poglavje sožitja, drugače bo Izrael propadel. Niti ni resna država ampak militantna kolonija za destabilizacijo regije. Ugledni avtor jud - Israel Shamir lastno državo imenuje stekli pes imperializma. Zdaj bo taka bitka dol, da se bo kar bliskalo. 
V Siriji so se fantje prekalili, zdaj bodo pomehkuženo izraelsko armijo razbili ko staro kanto. Kaj nuca židom letalstvo, če pešadija nima jajc da uleti v gnezda odpora. Ruske antitankovske rakete odpirajo merkave ko konzerve. Maščevanje za Golan , Sabro in Šatilo, Jom Kipur se začenja ... Ja, in potomci svetopisemskih Judov so v večini Palestinci,ki so v stoletjih prevzeli krščanstvo in islam. Originalni judje so temne polti in ne belci kot so danes gazde Izraela poljski hazari s potuho iste horde iz zda.
Jeruzalem pripada človeštvu, ne hazarski hordi.
10. december 2017 | RTV Kategorija: Politika | Zaznamki: SVOBODA ZA PALESTINCE | Komentarji (27)
Veliki SDS cirkus se iz Slovenije seli še v Bruselj. Ni dovolj, da doma delajo zdrahe , je treba še v tujini pokazati kaj zmorejo za potrebe politikantske propagande.
 .
mladina.si/183014/novo-klicanje-trojke
 .
" Kaže, da so v SDS preko mednarodne skupnosti začeli ostro predvolilno tekmo; krivda levice je tokrat apokaliptičnih razsežnosti. "
 .
" Razlog, zaradi katerega je Iranec prišel v NLB, je bil očiten: NLB nima ameriške podružnice in je ZDA ne morejo kaznovati, hkrati pa ima še iz časa Jugoslavije zelo dobro mrežo bank, s katerimi sodeluje. To pa je tudi razlog, zaradi katerega je NLB, pri poslovanju Iranca dobila nekaj sto zavrnitev transakcij drugih bank, s katerimi je morala sodelovati. "
 .
" In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo - kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice? "
28. november 2017 | Kategorije: Politika | Zaznamki: KADIJA, TUŽI, SUDI | Komentarji (16)
Jeah! Only in It for the money! Ena velika familija. SDS
poskrbi za svoje. 
 .
www.24ur.com/novice/slovenija/ena-velika
-druzina-koga-vse-so-zaposlili-sds-ovi-e
vroposlanci
27. november 2017 | Zaznamki: ONLY, IN, IT, FOR, THE, MONEY | Komentarji (17)
43,55%
Protest slovenskega naroda je jasno pokazal nesposobni politiki, da mu je zadosti korupcije in politikantstva in da ga ne bodo imeli za norca. Zato je več kot polovica volilnih upravičencev ostala doma in tako protestirala proti politični krizi vrednot , ki je od "osamosvojitve" vse večja in katastrofalna.
Zdaj politikanti hinavsko vijejo roke in bijejo plat zvona ob nizki udeležbi, kar postavlja logično vprašanje o moralni legitimnosti predsednika, ki ga izvoli komajda četrtina ali manj volilnega telesa. Kriza kapitalistične demokracije je očitna, se poglablja in doker bodo malo-meščanske strankokratske klike uzurpirale politično življenje, ne bo rešitve in napredka na boljše. Samo komunistična partija in komunisti, z iskreno komunistično moralo, pravi levičarji so bili sposobni preboja,ki je družbo in narod  potisnil naprej v modernejšo in humano družbo - socialistično samoupravljanje z delegatskim sistemom.
22. oktober 2017 | Kategorije: Politika | Zaznamki: KRIZA KAPITALISTIČNE DEMOKRACIJE | Komentarji (5)
Medijski mainstream je vsa leta po padcu Berlinskega zidu zganjal histerijo proti levici, socialimu, blatil komunizem, Rusijo, Putina, sindikate, mirovnike, ekologe... Največje zlo človeštva, pošastni nacizem in fašizem pa je s pomočjo politične desnice in skrajne desnice,ki je na povodcu tajnih kapitalističnih lož in financirana od kapitala in tajnih služb, rastel in se krepil v tajnosti.
 .
www.advance.hr/vijesti/fasizam-se-pocinj
e-valjati-ulicama-amerika-je-zrela-za-un
utarnje-sukobe-a-charlottesville-je-prek
retnica

 .
Pravijo da se zlo vedno vrne na  izvor in uniči svojega kreatorja. To se zdaj dogaja v ZDA in na zahodu, ki je organiziral krvoločne islamske fašiste, pri tem pa načrtno spregeldal rast domače skrajne desnice in fašizma.
Fašistične horde so se  v bivši Jugoslaviji pojavile takoj ,ko je prišla "demokracija" in začela bratomorne vojne. Četniki, ustaši, domobranci, balisti in podobne zločinske bande se javno slavijo kot največji heroji v zgodovini. Zdaj se vidi kako iztirjena je v resnici kapitalistična politika. Z vsakim zlom se poveže, samo da zatre in izkorišča ljudstvo, da se bohoti korupcija in nesreča poštenih ljudi.
14. avgust 2017 | Kategorije: Politika | Zaznamki: FAŠISTIČNO, ZLO, OGROŽA, MIR, IN, DEMOKRACIJO | Komentarji (7)
https:dnevnik.si/na-obisk-prihaja-sest-r
epublikanskih-senatorjev

 .
Natančnejše teme pogovorov niso znane!!! Kaj se zdaj grejo? Pride 6 tipov iz amerike komandirat našega prezidenta in zunanjega ministra? Ameriški imperij ima le vazale, ne enakopravne partnerje. Pride 6 nadzornikov, preverit lokalnega šefa, kaj se dogaja v podalpski koloniji? Štirje so člani odborov za obveščevalno dejavnost, dva za armijo...
Tovariša Tita ni noben takole nadziral in komandiral.
13. avgust 2017 | Kategorije: Politika | Zaznamki: KAVBOJSKI FILM | Komentarji (11)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201620172018
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Št. registriranih uporabnikov: 164518
Forum avtorjev: 15847 Forum teme: 34296 // Odgovorov: 1865165
Blog avtorjev: 3563 // Blogov: 84882 // Komentarjev: 1217762
Avtorji fotografij: 25456 // Slik: 217609 // Videov: 19271 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "