Včeraj sem nekaj govoril o dveh blogih, zato danes objavljam drugega. Tudi ta je iz leta 2007 in je napisan v času pred volitvami, kot bodo sedaj, le da so bile takrat predsedniške. Tisti z vsaj malo spomina se boste spomnili preteklih kandidatov, katerih logičen zaključek je današnji predsednik. Vem, da to ne sodi točno v ta čas, a takrat sem šel na volitve z idejo, ki jo lahko " prodajam " tudi ta čas.

Da boste lažje razumeli začetek – v takratnem prejšnjem blogu sem se delal norca iz posla z mineralno vodo, pa smo potem v komentarjih določili čisto drugačen potek. Menda. Po enajstih letih...

Torej, posel je zaradi foušije padel v vodo. Nič skupščine, nič delnic, nič dobička. Pozitivna nula. V komentarjih me tudi prašujete, če ne bo nič fint v levo po desni. Ja, bodo, bodo, a samo, če boste vi za to. Namreč, rabim vašo podporo. Zakaj bi nateg… nekaj deset delničarjev, če to število lahko pretvorim v kar precej večje število? Kaj se zgodi v Sloveniji s kar precej propadlimi podjetniki? Tako je, gredo v politiko.

Vem da sem že malo bolj pozen s to svojo idejo, a prijavljam se v tekmo za predsednika republike. Če to dela vsak, ki ima 5 minut časa, se lahko prijavim tudi jaz, ki ga imam sedaj, preden bo naša spekla pico za večerjo, okoli pol ure. Ne znam sicer igrati orglice, nimam nobenega vzdevka, nisem ženska, na bančništvo se ne spoznam toliko, a dovolj, da mi na koncu denarja ostane še nekaj meseca, ne nosim škornjev…, sem pa zato postaven. Če smo imeli do sedaj majhnega predsednika, sedaj imamo, no, pustimo to, bi naprej lahko za to malo Slovenijo imeli mene, velikega predsednika. Meter devetinosemdeset. Če bi me izvolili, vam obljubim, da bi se udeležil vseh proslav, na vseh bi bil govornik govorov, ki bi jih sam napisal. Tako kot znam. Obljubim tudi, da če v prvem krogu dobim več kot 20% glasov, takoj oblečem neprobojni jopič.

Funkcija kot taka nima mnogo dela, saj so ti, ki so pisali ustavo poskrbeli, da se predsednik ne bi pregrel pri opravljanju svoje službe. Morda bi šel vmes od blizu pogledat Busha v Ameriko, ker sem v ljubljanskem živalskem vrtu že bil. Malo bi korakal pred četami, poljubljal zastave, hodil v naravo z drugimi predsedniki… Pri moji funciji bi prišla v upoštev tudi naša, saj bi imeli končno spet prvo damo, za katero bi se vedelo kaj in kdo je.

Kot sem opazil, je v Sloveniji za volitve najbolj pomembno kdo si in šele potem kaj predstavljaš ali kakšen program imaš. Zato sem se zgoraj malo bolj opisno predstavil. Tistih par blogaric in blogarjev, ki so me videli v živo, ni treba prepričevati kdo sem, to je namenjeno tistim, ki so to priložnost zamudili. Kdo sem torej že veste, da pa sem, razen kar se naše tiče, neodvisen kandidat, moram pa še posebej povdariti. Saj to govorijo tudi drugi in s tem kažejo na to, za kako lahkoverne nas imajo.

Sedaj pa še tisto, za kar nekateri menijo, da je najpomembnejše. Predvolilni program. Predvolilni zato, ker se običajno po volitvah teh obljub avtor več ne spominja. Jaz pa sem včeraj zvečer na zabavi prišel do genialne ideje, ki se jo da uresničiti. In z njo grem v javnost. Oprl se bom na naše izkoriščano delavno ljudstvo. Saj vem, da kot bodoči predsednik republike nimam nobenega vpliva, a za malanje ljudskih množic je ta ideja kot nalašč. Ste mogoče kdaj dobili po elektronski pošti ali pa ste videli kje v pisarni obešeno na zidu risbo, ki prikazuje neko žival, za katero še sedaj ne vem ali je kamela z rogovi ali krava z grbami, ki se za mladino iz skoraj krepanega stanja v ponedeljek čez pet delavnih dni postavlja v odlično stanje do petka, za starejše od 40 ih let pa ravno obratno? V sredo je ta kravomela za obe starosti enaka in tu bi jaz prijel bika za roge. Sedaj, ko imamo po gnilem komunizmu še bolj gnili kapitalizem, ko so delavci v nekaterih podjetjih res izkoriščani in utrujeni ob koncu tedna do konca, bi predlagal, da se delavni teden preoblikuje. Teden bi presekal čez pol ravno za torkom in sredo bi uvedel kot prvi delavni dan v tednu. Tako bi začeli vsi navdušeno delati v stilu dokaj spočite kravomele in do petka bi teden minil kot bi mignil. Nato bi sledila dva dneva počitka in za njima samo še spočita ponedeljek in torek. Dva dneva in teden bi bil v kraju. Potem bi samo počakali na naslednjo sredo in ciklus bi se ponovil.

Torej, se vam moja ideja zdi uresničljiva? Rabim samo 5000 podpisov, pa smo že na pol zmagali.
14. marec 2018 | RTV Kategorija: Zabava | Komentarji (3)
Upam, da boste razumeli.

Stran, kjer sem najprej objavljal bloge, se je sesula. V franže je šlo okoli 500 mojih zapisov, med njimi tudi ta, ki je pred vami. Tega in še enega, oba iz 2007, sem našel nekje drugje, zato ju objavljam tu, da ne bosta osamljena. Najprej tega, ki mi je res stopil v srce.


Kar nenadoma ga ni bilo več. Res nenadoma, brez opozorila. Saj veste kako je to, ko je pred teboj nekdo še živ, ko miga, skače, potem pa kar naenkrat ” mrkne “. Človek vrže glavo nazaj, se malo začudi, zdrzne. Ker ni bilo videti v njem nič več življenja, sem ga začel najprej čudno gledati, se ga dotikati, če ni to samo trenutno stanje. On pa nič. Začel sem ga tresti, celo klofnil sem ga, on pa še vedno nič. Začel sem pritiskati najn, če bo to kaj pomagalo, on pa še vedno nič. Ker sam nisem več obvladal situacije, sem poklical sodelavce. Takoj so mi prišli pomagat, a tudi njim ni uspelo. Kar jezen sem bil nanj, ker me je tako ” pustil na cedilu “. Nič ni pomagalo. Poskusili smo vse, ga obračali, potiskali, tudi drugi so ga klofutali. Vse kot vidiš po TV. On pa nič. Pa tako rad sem ga imel.

” Spoznala ” sva se pred dvema letoma, ko sem prišel na to delavno mesto. Predstavili so mi ga kot mojega pomočnika. Res da je bil malo starejši, je bil pa na pogled dobro ohranjen. In z njim je bilo veselje sodelovati. Kar koli sva delala, vse si je zapomnil, pa naj sem ga vprašal kar koli za dve leti nazaj. Nikoli ni zatajil, informiral me je o vsem in pri njem sem zvedel vse, kar so mi preko njega sporočali sodelavci ali zunanji partnerji. Odlično je znal računati, lepo pisati, delal je tabele… Vse, vam pravim. Jaz sem lepo skrbel zanj, nikoli nisem kričal nanj in vsako jutro sem se najprej posvetil prav njemu. Vse je naredil po mojih ukazih, tudi ko sem bil jaz na kavi. On je ni pil, sem ga pa včasih po nerodnem oblil z njo. Pa ni bil nič hud. Pustil je, da sem ga obrisal, pa sva spet delala naprej. Pravi kolega.

Šef je poklical pristojna organe in prišla sta dva mlada fanta in ga odnesla. Podpisali smo papirje in vse je bilo rešeno. Čudno je bilo v pisarni brez njega. Kako mi je manjkal. Prav nestrpno smo čakali, da nam sporočijo, kaj je bilo z njim narobe. Čez dva dni smo dobili telefonsko sporočilo, da mu res ni bilo pomoči in da bo najbolje, če mi šef kupi niov računalnik.
13. marec 2018 | Komentarji (21)
Te dni se ne počutim prav dobro. Menda se me je lotil prehlad in to ravno toliko, da imam poln nos in da me boli glava – nisem " tapravi ". Ko je prišla naša domov, tudi ona bolna, me je vprašala kako sem. Kakor sem dober do nje, sem ji odgovoril, da naj raje ona pove zase, kako je. Zame, ki sem na smrt bolan, se že ve, kakšna usoda me čaka.

Morda se bom vseeno " zlizal ", saj me ven vabi pomlad. Vse kaže nanjo. Ko je bilo vsepovsod še polno snega, so škorci iz zraka že gledali, kje bi lahko pristali, cestarji delajo inventuro in letos namesto preštevanja ton soli, ki jim po navadi ostajajo po zimi, štejejo zrnca, vsepovsod pa tudi umikajo opozorila, da se rumenega snega ne sme jesti.

Nekje sem zasledil, da so določili datum letošnjih volitev. Pred časom sem naivnež še verjel vanje, potem pa sem na blog dobil komentar, da če bi kaj spremenile, bi jih prepovedali. Torej jih bom pustil ob strani, moram pa povedati, da sem pred kak mesec nazaj postal levičar. Ko naša nekaj zahteva...

Vse se je začelo, ko je naraščajnik pri svojem novem hladilniku zamenjal stran odpiranja vrat. To je kuhinja pač rabila in jaz sem mu po svojih močeh pomagal. Saj ni nič posebnega, sploh če nimaš pravih navodil in dobiš poleg vijakov in okovja še kup žic. Omeniti velja še kup pokrovčkov, ki se niso dali izpuliti ravno tam, kjer to rabiš in jih potem vse prečikane vtakneš tja, kjer se jih najbolj vidi. Izpit sva na koncu vseeno položila, hladilnik pa tudi, da sva vse privila na svoje mesto. Vanj sva položila še vse police in nekako tretjič nama je uspelo vse poličke, napajalnike in jajcenosce zložiti na svoje mesto.

Zamenjavo vrat je opazila tudi naša. Tudi pri nas! Pa sva, že vsa utečena. Ker je hladilnik starejši, je vse teklo kot po maslu, dokler ga nismo začeli uporabljati. A veste kako je mučno, ko pri prvi uporabi po montaži ugotoviš, da si pozabil priviti ročaj za odpiranje? Greš do hladilnika, zagrabiš ročaj, pa nič. Z roko hlastaš po zraku, pa nič... Kje je ročaj? Ja kje, na drugi strani vrat, ki se sedaj odpirajo v drugo stran. In tako še petkrat, šestkrat. Prej sem jih zagrabil z desno, sedaj pa sem postal zaradi novega načina odpiranja hladilniški levičar. Je res bolj praktično, pa še naši sem ustregel. Saj veste, srečna žena, dobra župa.
9. marec 2018 | Kategorije: Zabava | Komentarji (18)
Od starejših ljudi, ki so bili zraven, sem slišal, da mi je rojenica glasbo položila v zibelko. Ker pa so me kot otroka pazili različni ljudje in sem zato spal po različnih posteljah, so je ta porazgubila in skozi življenje me je spremljalo to, kar je od nje ostalo. Ostalo pa je kar nekaj, saj je bil oče godbenik, mama pa je kot članica štirinajst članske družine poznala ogromno pesmi, ki jih je znala tudi lepo zapeti, in to je posluh za slišano.

Svojih pevskih začetkov se ne spomnim, mi je pa teta večkrat povedala, da sem imel že takrat močan glas, saj me je slišala že izza ovinka, ko me je mama prinesla iz porodnišnice domov. To sem poskušal nadgraditi s tem, kar sem slišal od mame in kar sem slišal na koncertih. Takrat so narodno zabavni ansambli hodili igrati po dvoranah v vsako vas in to je bilo skoraj edino druženje v našem kraju, razen seveda še pri maši in pri pokopu Pusta. Morda se bo komu pri omembe narodno zabavne glasbe privil nos, a če imaš glasbo rad, ne moreš sovražiti ene od njenih zvrsti. Kot bi moški ženski rekel, da jo ljubi, a obenem sovraži njene boke.

V šoli sem bil kavalir do vseh, zato se nisem nikamor rinil, niti k pevskemu zboru. Dovolj je bilo petje pri pouku, edino veselje sem imel samo s predelavo pesmi. Tako sem predelal pesem " Na oknu glej obrazek bled ". Ko smo začeli z drugo kitico in jo je pol pelo prav, druga polovica pa " V gostilno šel je dragi moj, s pijanci bil je težki boj ", je tovarišica znorela in kljub opevanim svinčenim časom ni bilo sankcij. Prav tako jih ni bilo v mladostni dobi, ko smo kot družba peli tako partizanske, narodne, popevke, kot mladinske cerkvene. Še največji problem je bilo popiti vso pijačo, ki so nam jo naročili starejši v kaki oštariji in pa, ko smo šli prvič peti puncam pod okno. Ko so se na začetku turnej pri drugi ali tretji hiši ob desetih zvečer odprla vrata, smo pri tisti hiši pomendrali vso solato, letina fižola pa je bila tisto leto rekordno nizka. Pa nas je oče hotel samo postreči s pijačo.

Ko sem prišel od vojakov, kjer se je pelo v stilu, da ni važno da je lepo, samo glasno naj bo, sva se s sosedom pridružila moškemu pevskemu zboru. Bilo je lepo peti, sploh na pogrebih, ko so nas povabili še na pogrebščino. Po letu in pol se je moja pevska kariera končala in verjetno sem kot pevec za vedno obmolknil – poročil sem se.

Včeraj zvečer sem se spravil pred računalnik. Ker ne sodelujem več na blogih v debatah in bitkah, me ne zaposluje kaj je kdo napisal, kaj bi moral jaz napisati, kaj kdo misli in kdo nič ne misli, imam zato ogromno časa za druge stvari. Tako sem se spravil na Pasjanso, za podlago pa sem si spustil meni všečno zvrst glasbe. Tako, potiho, da me ni motila pri zbranosti, da ne bi dame zamenjal z asom. Skladba je sledila glasbi, jaz pa njej, saj sem pel tisto, kar znam in kar mi je všeč. Čez čas se je oglasila naša iz povsem drugega dela hiše, češ da naj pogledam skozi okno. Rekla je, da se je menda nekaj zgodilo, ker sliši, da zunaj tuli sirena.
23. februar 2018 | Kategorije: Zabava | Komentarji (16)
Pri nas že kar nekaj časa nimamo nobene živali. Pa ne, da smo tako revni, da si ne bi mogli privoščiti miši in podgan, le novih nismo nabavili. Imeli smo psa in mačko, a je proizvod neorganske kemije in še nekdo na dveh nogah poskrbel, da sta" šla " oba v roku štirinajstih dni. Naša me je nekaj " hecala ", da bi si kupili psa, a ker moraš imeti sedaj psa zaprtega v stanovanju ali pesjaku, se mi to ne zdi prav. Iz živali, ki naj bi nas ščitila, smo naredili žival, pred katero se s tem zavarujemo. Ljudje se že dolgo igramo boga s sortami in pasmami in ne samo, da smo iz prosto živeče živali naredili psa, sedaj delamo za nekatere iz psa še igračo.

Ljudje smo res nekaj posebnega. Če nam je nekaj všeč, iz tega delamo čudeže. Po dveh letih lastništva psa nam ni več mar tisoč let evolucije, saj v teh dveh letih za nas pes postane skoraj človek, ki samo še govoriti ne zna. Kar poglejte sebe ali okoli sebe. Po novem ima tudi kar nekaj mladih parov samo pse. Po svoje je pes res boljši kot dojenček, čeprav je cepljenje tu pa res obvezno. Za tako razmišljanje smo krivi morda tudi novodobni starši, saj poskušamo svojo mladino zavarovati na vseh koncih. V " njihovo dobro " delamo neumnosti, ko jih skušamo zaščititi pred vsem, nekateri pa v tej želji poskušajo narediti še vse namesto njih. Tako delajo domače naloge namesto otrok, pospravljajo sobe, odnašajo smeti … Še poročijo naj se namesto njih. Oče punce s fantovo mamo in obratno. Pa naj pohitijo, da bodo še toliko pri močeh, da bodo še otroke naredili in rodili namesto njih.

Odkar je šel pes od hiše sem dejal, da se nobena stvar ne bo več sprehajala po našem stanovanju. Pa se. Sin ga je staknil na medmrežju in kaj kmalu je bil v njegovem stanovanju. Naši je bil takoj všeč, jaz sploh nisem vedel, da ga dobimo, in še preden smo sploh kaj pomislili, ga je poimenovala Zvonko. Ker pa sin pride bolj kasno domov iz službe, ga ta teden popoldne pazim jaz. Pa sploh nimam nič proti. Staram se.

Vse sem pripravil zanj. V kotu v dnevni sobi je njegovo mesto, kjer ima tudi pribor za hranjenje. Ko se je čez čas najedel, sem ga samo malo pobožal, on pa je pomahal z repom in odbrzel po stanovanju. Da vi vidite. Polno ga je stanovanje, polni so ga koti. Sem, tja, nazaj, se vrti, gre naprej, pred zidom nazaj in ves ta čas vrti tisti njegov rep. Zanj je vse novo, zato pretakne vse kote. Če ne pazim, se mi zapodi pod noge, tako da moram prav paziti, da ne padem čezenj.

Neumnosti je pa polno. Kot pri otroku. Čim je tiho, moraš takoj za njim. Zadnjič se je zataknil z ovratnico pod radiatorjem, pod sedežno garnituro, najhuje pa je bilo, ko je poskušal splezati na likalno mizo. Na polovici ni mogel ne gor, ne dol. Tako sem zagradil nekaj stvari, pa tudi na vrata pazim. Včeraj je šel v eno od sob in tam po nerodnosti zaprl vrata za seboj. Pa smo spet reševali. Pa ga nič ne zmede. Je pa tudi izredno čist in ko mu je dovolj, gre sam na svoj prostor, kjer se naje in spočije.

Ko je žena videla kaj zmore, je sinu naročila, naj še nama nabavi tak robotski sesalec.
20. februar 2018 | Kategorije: Zabava | Komentarji (16)
Naj vam ta čas, ko sedite za računalnikom in skrbite za pravilen razvoj hemeroidov, povem svojo žalostno zgodbo tega tedna. Ni vam treba pripraviti robčkov za vaše solze sočustvovanja, dovolj bo rjuha za čez eno posteljo.

Dajmo najprej dve ali tri o britju. Nihče ne pozna bolje mojega obraza in čedalje globljih kanjonov na njem kot moj brivnik. Nihče ne ve bolje, kako se pačim in raztegujem obrazne mišice, ko se brneč sprehaja po zaraščeni koži. Nihče bolje ne pozna mojih dlak in vseh sladkosti, ki jih prinesejo, če ga ne čistim sproti. Ne ve pa bolje od mene, kdaj ga imam dovolj! Tako sem se zadnjič bril z njim in se po končanem britju lepo očedil in namazal z losjonom. Kako me je začelo peči! Kot bi bil ves razrezan. Videlo se ni nič, čutilo pa, kot da bi se obril z ognjem. Šele podroben pogled na brivnik je odkril vzrok mojih pobrivniških muk. Na enem od koleščkov se je odtrgala ena od prečk in me nežno praskala po obrazu. In tako tisočkrat v maniri dunajskega valčka od ušesa do ušesa, da o polki do Adamovega sadeža ne govorimo. Ni čudno, če mi je alkohol prišel do živega z zunanje strani. Ko sem si brivnik ogledal z natikači na nosu in ga malo bolj grobo pobožal po koleščkih, sem odlomil še nekaj prečk. Njegova usoda je bila zapečatena, moja denarnica pa odpečatena. Ob denarnici še to – dobro so nas prepričali, da je tisti pobarvani košček papirja s slikicami in številkami na njem res nekaj vreden.

Kjer je ena domina, jih je po navadi še več. Tako se je naslednja podrla na napo. Nekaj minut po tem, ko je naša prižgala ventilator med kuhanjem, je začel cviliti eden od ležajev. Vem, da nobena stvar ne sme vzdržati več kot pet let, a tu je vseeno čudno. Naj mi kak strojnik razloži, kako lahko » zariba » ležaj, okoli katerega se vrti toliko maščobe?
Naslednja domina je bila malo večja. Veste kako je, če vam nekdo premine na vaših rokah. Ko se samo še strese in ga ni več? To je meni storil moj mobilni telefon. Res da je bil že toliko star, da bi lahko po starosti hodil v kak drugi ali tretji razred in je bil eden prvih za božanje, a mi ga je bilo resnično žal. Tako lepo se je navadil name in na to, kako mora pravilno pasti iz žepa, da se ne razbije. Kljub mladim letom je dobil zgodnjo obliko demence, saj je sredi kakega dela, ki sem mu ga naročil, obstal in ni več vedel, kaj bi s seboj. Niti nazaj ni šel kot jaz, če ne vem po kaj grem. Pa sva se čudno gledala. Ko se je začel tako čudno obnašati, se mi je zdelo, da je verjetno z eno nogo že v grobu, drugo pa ima na bananinem olupku. Ko smo mu med poskusnim zdravljenjem pobrali pamet, se je na ekranu pojavil neki vesoljček in ob njem se je z velikimi rdečimi črkami izpisalo o nekem servisu, pa verjetno ne čajnemu, potem se je pa samo še stresel in že ga ni bilo več. No, v glavnem, otroci so mi z mojim denarjem kupili nov telefon, pa tudi vse aple in kacije so prenesli nanj. Še najbolj sem bil v strahu za programček Klikin za banko. Če bi prenašal program jaz, morda ne bi pokvaril telefona, bi bila verjetno pa banka dva dni skupaj blokirana.

Vse dobre stvari so tri, če so slabe, so lahko pa tudi štiri. Tako je na nehvaležno četrto mesto prišla budilka. Ker dandanes ne dobiš skoraj nobene stvari več na roko, smo kupili radijsko vodeno na baterijo. Naša jo je videla na enem reklamnem letaku in postala je ljubezen na prvi račun. Pokazala mi jo je in rekla, to je ta stvar. Na hitro sem jo še pobaral, če ima kakšne posebne želje glede budilke, pa je odgovorila, da je vseeno, katero kupim. Kako me ni pri vseh teh mojih izkušnjah z ženskami izučilo, da je ženska beseda » vseeno » za moškega največja past, v katero se lahko ujame. Kot bi hodil po ravnem in kar naenkrat padel v krater s premerom dveh kilometrov, na dnu katerega je vroča lava, na kateri se opečeš, kot če ne reagiraš na besedo vseeno. Kako mi ni zazvonil noben alarm? Kako mi ni ob dotiku glasu z mojimi ušesi zavibriral vsaj levi uhelj? Baraba se je naredil Francoza in ta vražji vseeno mirno in nepredelano spustil v možgane. Kako? Ko sem prinesel prvo pograbljeno budilko domov, je na ovitku videla, da jih prodajajo v treh barvah in prvo vprašanje je bilo, zakaj nisem kupil budilke v povsem drugi barvi.

V trgovini sem o radiaciji hotel prodajalko vprašati, če to pomeni, da na daljinsko vodenje pleše po nočni omarici in nato še skače po tebi, če se takoj ne zbudiš. Pa ni bilo to, niti ne lovi radijskih postaj. A glede na število gumbov bi lahko lovila še kaj več. Ljubi moji, nekoč si imel dva gumba za navijat in enega za vklop ali izklop bujenja. Sedaj jih imaš na voljo šest in še to ima ob pritisku vsak gumb dve funkciji, če ga tiščiš, pa še dve.

Ko sem bral navodil, se mi je kar mešalo od kombinacij. Skoraj ima kako več kot ves Loto. Samo še tisti gumb za vzlet rakete, ki sama pristane, je manjkal. Da bi alarm ugasnil, si se pa lahko slikal, če nisi držal dobitne kombinacije. Ko sem se ukvarjal s tisto tipkovnico, sem pritiskal vse mogoče, da je bila prav nastavljena. A kaj, ko je naslednjo noč ura zvonila prvič ob pol dveh ponoči, zjutraj pa kmalu ne bi. Ura ima dva alarma in ko enega ugasneš, kaj lahko s tem prižgeš še drugega in ugasneš prvega. Tako sta sedaj oba nastavljena na isti čas, pa naj se sama dogovorita, kateri bo zvonil naslednje jutro. Ampak, pri vseh teh kombinacijah in radijskem vodenju - ne čudi me, če po svetu prihaja do nepojasnjenih okvar. Če pri taki budilki pomotoma pritisneš tri tipke naenkrat, lahko s tem po zvezi ustaviš tekoči trak na enem od blokov TEŠ, zaradi tega se premog postavi počez, preden to rešijo jim ugasne ogenj, pa smo spet tam.

Edino kar je še za pohvalit je to, da ima poleg točne ure in velikih številk še toliko vremenskih podatkov, da bi lahko vremenarji klicali na naš naslov, kaj kaže vremenu za naslednjih štirinajst dni. Samo za nevarnost snežnih plazov se naj obrnejo drugam.

Mislim, da je bilo dovolj tega pokvarljivega blaga za zdaj. Človek se nič kaj prijetno ne počuti, ko začnejo v napravah in avtih goreti rdeče lučke. A veste, da sem se zadnjič prav ustrašil, ko sem v ogledalu videl, da imam malce rdeče oči?
17. februar 2018 | Kategorije: Zabava | Komentarji (20)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1Št. registriranih uporabnikov: 166599
Forum avtorjev: 15863 Forum teme: 34353 // Odgovorov: 1868507
Blog avtorjev: 3579 // Blogov: 85400 // Komentarjev: 1229132
Avtorji fotografij: 25667 // Slik: 218586 // Videov: 18656 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "