Ali nam je že zavladal NWO in kdo so sploh teroristi ...
Če se prav spominjam histerije, ki je obšla cel svet 11/9, ko se je zgodil teroristični napad v ZDA, za katerega se je kmalu pojavilo ogromno nasprotujočih si resnic in razlag ter teorij zarot, človek res ne bi smel verjeti vsemu kar nam ponujajo in enoznačno slikajo mediji. Ti so zagotovo pod vplivom vladarjev sveta.

Takrat se leta 2001 dobro spominjam, da sem tudi jaz v avli Ljubljanskega WTC-ja obtičal pred visečim TV-jem in zgroženo opazoval, kako se je zrušil najprej eden in nato še drugi nebotičnik v New Yorku. Kmalu po tistem sem srečal v bližnjem lokalu gostinca Američana, za katerega mi je nekdo namignil, da dela za CIA-o, ki je prodajal lično izdelane srebrnike WTC dvojčkov kar po 100 ameriških dolarjev. Ob tem se je vselej skliceval na domoljubnost in bil sovražno nastrojen do muslimanov.

11/9 je bil tudi neposredni povod za globalno ameriško protiteroristično vojno po vsem svetu, ki jo je oznanil George Bush, kar je prineslo napad na Irak in vse današnje posledice v zvezi s tem do današnjih. In seveda tudi največji in najdražji lov v zgodovini človeštva na Osamo bin Ladna, ki je bil tudi na plačilnem seznamu CIA, ko se je v Afganistanu boril proti Rusom.

Poleg tega so dogodki povzročili še dodatne grozote vključno z grozljivim teptanjem človekovih pravic nad domnevno osumljenimi terorizma in nikdar dokazanimi krivde, še mnogimi zaprtimi in mučenimi muslimani v Guantanamu, se ob premišljevanju vseh podobnih dogodkov po vsem svetu, srečamo ljudje resnično v velikem nelagodju in ogromno vprašanji na katere ni odgovorov.

Danes se ve in nekateri zahodni politiki si že skušajo lajšati vest in se skušajo opravičevati, ker je bil Irak napaden na podlagi lažnih oz. neresničnih informacij o kemičnem orožju, ki sploh nikdar ni obstajalo. Do tega, da so Američani lahko ugrabljali osumljene terorizma na tleh EU in jih zadrževali v tajnih zaporih v državah EU.

Največji šok vseh terorističnih napadov je dejstvo, da so seveda nedolžni ljudje žrtve, mediji pa seveda pokrivajo dogodke v podrobnosti. Rezultat vsega pa aktiviranje množic sočutnih ljudi in seveda odzivi oblasti v smislu večje finančne podpore represivnim organom, oboroževanju, vojaškim akcijam, poseganjem v zasebnost in tajno nadziranje civilov predvsem tujcev ipd.

Seveda se sprašujem, kako je mogoče, da so Osamo tako dolgo lovili in porabili na stotine milijone dolarjev in ga v bistvu nato celo umorili brez sojenja in ga celo tajno pokopali. Bi živ Osama lahko na sojenju razkril proti civilizacijske nečednosti mednarodnega terorizma in kriminala zahodnih držav. Zanimivo, da so pri vseh kasnejših terorističnih napadih, ko so uprizorili nekajdnevni medijsko podprt lov na domnevne storilce in jih vse našli ter ubili, ali so si domnevni storilci sodili sami, čudežno pri vseh našli nepoškodovane a ponarejene potne liste ali druge dokumente.

Glede na to, da je danes človeštvu iz mnogih poročil in preiskav že zdavnaj javno razkrito in znano, tudi s pomočjo preganjanih žvižgačev ob skrivnostni smrti mnogih preiskovalcev in tožilcev, da so v posamezne teroristične akcije po svetu bile vpletene obveščevalne službe držav, ki so gladko za dosego nekih političnih (menjave oblasti v ciljni državi), ekonomskih (bogatenje na račun cenenega koriščenja energentov) in vojaških ciljev (prodaja orožja), žrtvovali svoje nedolžne državljane, se človek sprašuje kdo je sploh danes terorist in kaj to sploh pomeni. Ali so teroristi s strani držav nekakšni tajno najeti kriminalci, ki za države opravljajo umazane kriminalne posle med drugim tudi teroristična dejanja zoper nedolžne ljudi, da lahko potem države tako ali drugače odreagirajo in pred javnostjo upravičijo svoje cilje in ravnanje, te najeti teroristi pa postanejo kolateralna škoda držav, ki jih nato naročniki uničijo in s tem zabrišejo vse sledi njihovih dejanj.

V zadnjem času se dosti piše, da je ISIS otrok CIE, ki je nastal v Iraku, Rusi premorejo dokaze o njihovih financerjih med katerimi so članice G20 in sedaj zanimivo vprašanje, ali je bil prikriti namen terorističnega dejanja z grozljivimi žrtvami v Parizu inscenirati v Franciji in državah EU podobne razmere kot v ZDA, za vojaško posredovanje v Siriji in za poseg v pravice muslimanov živečih na tleh EU. Hollande je tako kot pred leti Bush oznanil vojno napoved terorizmu, Francija pa pričakuje podporo držav EU.

Ali lahko državnikom še verjamemo, da v njihovi sli po svetovni moči, bogastvu, da niso tudi oni v duhu uveljavljanja NWO najprej na prvem mestu teroristi svojih in drugih državljanov sveta?

Oddano: 18.11.2015 ob 14:22:30
RTV Kategorija: Politika
Zaznamki:
NWO, kdo, so, svetovni, gopodarji, sveta
Natisni
Priporoči
Neprimerna vsebina
 
Oceni:

Ogledi 0 | Ocena 0.0 od glasov

Blog: Komentarji
Ni komentarjev.
Oddaj svoj komentar
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30Št. registriranih uporabnikov: 198140
Forum avtorjev: 15886 Forum teme: 34459 // Odgovorov: 1875702
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 87059 // Komentarjev: 1244401
Avtorji fotografij: 26291 // Slik: 222962 // Videov: 18361
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "