Nekdo mi je poslal link, pa ne vem ali me zaj.... ali je to res kar piše?!?!
Papež Frančišek spoznan za krivega trgovino z otroki, posilstvo, umor
http://childabuserecovery.com/pope-franc
is-found-guilty-of-child-trafficking-rap
e-murder/#.U9MyO4_igR


Deveti krog satanik kulta:
https://www.google.si/search?q=The+Ninth
+Circle+Satanic+Cult+&ie=utf-8&o
e=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:offici
al&client=firefox-a&source=hp&am
p;channel=np&gws_rd=cr,ssl&ei=Lk
igVMOqC4GvU5ukgKgL

Spodnji teks je tekst prvega linka preveden preko google translate, več si dajte sami.
Včeraj obtoženci Pope Francis Bergoglio, katoliški jezuit Superior General Adolfo Pachon in canterburyjski nadškof Justin Welby so spoznali za krivega posilstva, mučenja, umorov in trgovanja z otroki. Pet sodnikov mednarodnega običajnega prava Sodišča v Bruslju so ugotovili, da je prišlo do zločini, kot je pred kratkim kot leta 2010. Od marca lani je več kot 48 očividcev naj bi pričal pred tem ICLCJ sodišča o dejavnostih toženih strank kot člani deveti krog Satanic otrokovih žrtvovati Cult.
 
Deveti krog Satanic Cult je bilo rečeno, da naredite otroka žrtve, na rimsko katoliške katedrale v Montrealu, New Yorku, Rimu, na Škotskem, v Londonu, Carnarvon gradu v Walesu, neobjavljeno francoski Chateau na Nizozemskem in na kanadski katoliške in anglikanskih indijskih stanovanjskih šolah v Kamloops, British Columbia in Brantford, Ontario Canada.Sacrifice Cult Deveti krog Satanic Otrok je verjel, da uporabljate zasebni lasti gozdnih nasadov v ZDA, Kanadi, Franciji in na Nizozemskem za svoje "človekove Lov pogodbenice" za globalne elite, vključno s člani evropskih kraljevskih družin. Teens so rekli, da bi jo dobil mafiji, potem izloča goli, posilil, preganjali in ubili.Glavni tožilec navedel. "Katoliška cerkev je največja korporacija na svetu, in se zdi, da je v dogovarjanju z mafijo, vlade, policije in sodišč po vsem svetu."
 
Dve ženski adolescent povedal ICLCJ Sodišče, ki jih je papež Frančišek posilil, medtem ko sodeluje v otroških žrtvovanje. Osem druge priče potrdili svoje trditve o čemer priča posilstva in otrok žrtvovanje.Deveti krog Satanic Cult so rekli, da poteka med vrelci 2009 in 2010 v podeželski Nizozemskem in v Belgiji.
 
Papež Frančišek je bilo tudi ugotovljeno, da je storilec v satanističnih obredov žrtvovati otroka, medtem ko deluje kot argentinski duhovnik in škof po zapečateni listini, pridobljene iz arhivov Vatikana.Drugi zapis z dne 25. december 1967 pozval Učiteljske Privilege je dejal, da dokažejo, da je bil vsak nov Papež zahteva, da sodelujejo v deveti krog Satanic Cult obrednih žrtvovanj novorojenih otrok, vključno s pitno njihovo kri. Dokumenti so bili predstavljeni na ICLCJ Sodišču s uglednega uradnika Vatikanska in nekdanji vatikanski Curia zaposlenega.
 
Prejšnji mesec raziskovalec za irsko Garda policije pričal pred petimi sodniki in 27 članov žirije, ki označuje na kosti, najdenih v irskem Roman Catholic Nun greznico skoraj 796 otrok, je navedeno, da je bilo obredno ubila.Priča je pričal, da je forenzični strokovnjaki potrdili obglavili in razkosanje dojenčke v množični grob podoben običajne znake obrednega umora ali otroške žrtve.
 
BBC dokumentarec razkrila petdesetletno škandal trgovine z otroki, ki jih je katoliška cerkev v Španiji. Več kot 300.000 dojenčki so bili ukradeni od svojih staršev, do leta 1990. Matere so povedali njihovi dojenčki umrli in bili pokopani v množičnih grobiščih.Katoliška cerkev je dejal, da so se 20000000000 $ dolarjev na posvojitev.
 
Druga priča je pričal, da so bili prisotni na sestankih Papež Frančišek 's vojaške hunte med Argentinski je 1970 umazano vojno. Po navedbah priče, je papež Frančišek pomagal prometa 30.000 otrok manjkajočih političnih zapornikov v mednarodno izkoriščanja otrok obroča z pisarno v Vatikanu teči.
 
ABC News posebna namignil, da hudič prebival v Vatikanu. "Dokumenti iz vatikanskih skrivnih arhivov predstavljene jasno sodišče navaja, da je za več stoletij so jezuiti imeli naklepnega načrt za obredno umora ugrabljen novorojence in nato porabijo kri," ICLCJ Sodišče generalni tožilec je povedal, pet mednarodnih sodnikov in 27 članov žirije. "Načrt je bil rojen iz zvitega pojma za izpeljavo duhovno moč od ožilje nedolžnih, s čimer se zagotovi politično stabilnost papeža v Rimu. Ti akti niso samo genocidno, ampak sistemsko in institucionalizirana v naravi. Vsaj od leta 1773, se zdi, da jih je Rimskokatoliške cerkve, jezuitov in vsak papež opraviti. "
 
Je bil organiziran v teku in stalno povpraševanje za preiskovanje in pregon drugih, ki sodelujejo pri morebitnih kaznivih dejanj, odkritih na ICLCJ sodišču. Dne 1. september 2014 je bila preiskava naj bi se začela z naslovom stalnega Komisijo v otroški trgovini in obrednih žrtvovanj. Nadaljnje spor je bilo pričakovati, da jim sledijo.
 
48 očividci opredelila njihovih storilcev kot katoliški papežev Francis Bergoglio, Janeza Pavla II in Joseph Ratzinger; Anglikanski, United Church of Canada in katoliška Cerkev uradniki, vključno s kardinalom in katoliški jezuit Superior generalni Adolfo Pachon; britanska kraljica Elizabeta in princ Phillip, anglikanski nadškof Canterbury Justin Welby in Višje sodišče sodnika Fulford; na Nizozemskem: nizozemskih in belgijskih kardinali in Royals vključno nizozemski princ Bernhard Alfrink, King Hendrick, soprogo do kraljica Wilhelmina Holland, kraljica Beatrix, njen oče in vice-Roy, princ Johan Friso in soproga Mabel Wisse Smit, nekdanji ministri,top mož nizozemske vojske sile in podsekretar Raad van State; uradniki kanadski, avstralski, Veliki Britaniji in ZDA vojske in vlade, vključno z ZDA je CIA, plus ugledni ministri, sodniki, politiki in poslovneži iz ZDA, Belgiji, na Nizozemskem, v Kanadi, Avstraliji, Franciji, na Irskem in v Združenem kraljestvu.
 
Nalog za prijetje People v. Bergoglio et vse so bile izdane 19. julija 2014. Sodni zapisi bi ostati zaprti za zdaj po včerajšnji ITCCS sporočilu za javnost.Prvi ICLCJ sodišče šteje 50.000 manjkajoče kanadskih domorodne otroke in končala v februar 2013 oprostilnih sodbah za 40 svetovnih elit, vključno kraljice Elizabete.
 
Queen Elizabeth in princ Philip sta bila obsojena na izginotje desetih avtohtonih otrok od stanovanjskih šole Kamloops v Britanski Kolumbiji, 10. oktobra 1964 so starši, ker niso videli svojih otrok. Spor je pojavil tudi za posledico papeža Ratzingerja odstopu. Dokazi iz teh primerov je mogoče najti v Kevin Annett je "skrita Ni več".
 
ICLCJ Mednarodno sodišče ima več kot 450 Skupno Peace zakon uradnike v 13 državah, z 51 lokalnih zakupljena skupine delujejo. Organiziranje sredstva so bila na voljo za skupne skupine prava, ki želijo uporabljati. Da se obrnete na ITCCS, ICLCJ sodišču v Bruslju, njene lokalne podružnice ali prostovoljno, e-pošto ali pa pokličite: itccscentral@gmail.com, hiddenfromhistory1@gmail.com.
 
O avtorju
Judy Byington, MSW, LCSW, upokojenec, avtor "Dvaindvajset Faces: Inside izrednemu življenju Jenny Hill in njene Dvaindvajset več osebnosti" (www.22faces.com) je upokojeni terapevt, javni govornik, aktivist in preiskovalni novinar, katerega članki o mednarodnih obroči izkoriščanja otrok so navajali na stotine blogov in spletnih strani.Ex-nadzornik, Alberta Duševno zdravje in direktor Provo Family Counseling Center je direktor otroškega zlorabe oživitev in predsednikov urad (www.ChildAbuseRecovery.com). Če imate novice nasvete o vprašanjih zlorabo otrok pišite Judy info@22faces.com. Vabimo vas, da se prijavite našo peticijo kongres za preiskavo uma nadzor CIA otrok s klikom tukaj:http://www.change.org/petitions/us
-congress-survivors-request-investigatio
n-cia-mind-control-of-children

(https://www.youtube.com/watch?v=qeLho1u
xbMA)


28. december 2014 | Komentarji (31)
Marks je dejal nekako takole:
ob določeni stopnji razvoja proizvodnih sredstev jih bo delavski razred prevzel in zaživel srečno...
Drugačen prevod te misli je lahko takšen:
ko bodo proizvodna sredstva dosegla takšno razvojno stopnjo, da ne bodo več rabila proletarcev bodo lastniki teh sredstev - ali kapitalisti ukinili proletarski razred, saj je ta le začasno nadomeščal nepopolne stroje radi proizvodnje ali beri lagodja lastnikov kapitala.
Iz tega razberemo, da je v neki fazi evolucije proizvajalnih sredstev po Marksu proletariat le začasen in nujen pojav v fazi pomanjkljivih strojev in predstavlja potrošen material, kateri je v popisu državne statistike ali arhive.
Seveda je ta potrošni material popisan z matičnimi številkami, namesto pripetimi v ušesih nosi s seboj plastificirano kartico s številko, da se ga, če se izgubi v skladišču imanovanem država hitro najde in da na odgovarajajočo polico......
Rabijo lastniki kapitala denar????
Ne, ker si dolarje neomejeno tiskajo preko FED......
Rabijo lastniki kapitala proletarce????
Ne, ker so proizvajalna sredstva dosegla že takšno  razvojno stopnjo ali avtomatizacijo, da ti v takšen številu niso več potrebni....
Kaj bo kapital naredil s presežnimi proletarci to je 6 milijardami?
Ekološko po predpsih recikliral.
Vizija globalnega kapitala je:
- okloju prijazna in popolno avtomatizirana tehnolgoja brez presežnega proletariata
- le 10% sedanjega proletariata, ki bo skrbel za avtomatizirano tehnologijo.
- celotna zemlja naravni park v njihovo veselje in užitek
Vse kar se dogaja drugo je le začetek iztrebitve ali reciklaže presežnih 6 milijard proletarcev....
Ja pa kaj niso zelena gibanja za korist ljudi?
Ne me basat. Zelena gibanja v ozadju vodi aristokracija. Proletariat ali delovna živina se ne smatra za ljudi.
V nekem smislu, če aristokracija šteje le sebe za ljudi, potem so res za ljudi, samo zate ne.  
Še striček Marks vas imenuje delovna sila ali proletariat...
Ja, ampak jaz se imam za človeka: Tega mi nihče ne bo vzel pa pika.
Kar imej se. Ali te tako jemlje tudi aristokracija je pa drugo vprašanje.
Dokler jim koristiš se lahko imaš za kogarkoli, tudi za Jezusa Kristusa ali Budo.
Še celo vzpodbujali, te bodo, da se boš imel za človeka............ha,ha,ha ...
Madonca, sedaj pa si me malo zmedel....

Niti ne. Zmeden si bil že ves čas pa tega ne opaziš. Postal si malo manj zmeden.
Pa kdo pa potem sploh sem, če nisem proletarec ali delovna sila, če nisem človek po meri aristokracije?
Ja za hudiča, kdo pa sploh sem......... le kje imam glavo in kje rit.. ja zahudiča kdo sploh sem.....
Sedaj pa si že malo tečen......, ha,he,he,.....
27. december 2014 | Komentarji (26)
Po nekih ocenah je bilo po osamosvojitvi umorjenih ali likvidiranih približno 250 ljudi.
Razen redkih izjem so likvidacije prikrite v oblik avtomobilskih nesreč, industrijskih nesreč, odpovedi srca, samomorov in drugi oblik "običajnih" smrti.
Umor Ivana Krambergerja je po naročilu moral biti javen. Zakaj so Ivana likvidirali?
Vedel je za Nacistične agente montirane v vrh partije in UDBE. Konkretno za šefa zvezne udbe Staneta Dolanca, ki je bil Hitlerjev agent montiran v NOB jeseni leta 1944 z činom scharfuhrer, to je po slovensko čin Vodnika. S. Dolanc ima belo liso cca 1 in pol leta v življenjepisu pred tem obodbjem in to je iz leta 1943/44, ko je bil na vojaškem šolanju  na področju, ki je izven današnje Slovenije. V NOB ga je infiltrirala visoka partijka L.Š.  agentka gestapa, ki je izdala svojo najboljšo prijateljico Ivanko, streljano kot talko leta 1942 od Ustavšev v Zagrebu.
Problem Komunistov in Udbe je bil, da so od leta 1945 bili že pod nadzorom nacističnih agentov. Še leta 1996 je bil likvidarian F.Š od P. (pripadnika UDBE) ker je vedel, da je bil P. Hitlerjev klavec, ki je klau Ruse in Poljake na Poljskem in infiltriran v UDBO leta 1945. To je potrdil pred smtrjo tudi pokojni Udbovec prijatel od likvidiranega F.Š., M.K., ki je rekel, da so jih naziji popolnoma kontrolirali in bi jih pobili, če bi glavo dvignili.
Avtomobilske nesreče, s smtrnimi izidi, ki jih izvajajo preko trkov avtomobilov naknadno prepravijo tako, da likvidirancu pri pregledu krvi v kri vsipajo alkohol in prikažejo pijanost in avtomatsko krivdo in zabrišejo krivdo trkača, ki je prečkal belo črto cestišča.
Tudi likvidatorskim skupinam ni lahko. Tako je nek "ugleden" direktor sodelujoč pri navedenih zgodbah konec življenja vsaj 15 let preživel na antidepresivnih tabletah, v totalni depresiji in strahu kdaj bo odkrit in kdaj je na vrsti....
Umrl je od strahu v neki bolnišnici v tujini....... 
Šušlja se, da se samo v Mariboru pripravlja na dolgi rok likvidacija  1.500 oseb.
Informacija ni preverjena ni pa za zavreči......
Srečno 2015
26. december 2014 | Komentarji (21)
Ameriške neo konzerve so nastale iz Marksistov in Trockistov.
Za Marskiste in Trockiste je značilno, da so tam kje so penezi.
 " Nekoliko istaknutih tvoraca umjetno stvorenoga pokreta
neokonzervativaca iz sedamdesetih godina prošloga stoljeća,
poput Irvinga Kristola, poteklo je iz marksističko-trockističkoga
pokreta iz tridesetih godina prošloga stoljeća. Kristol je tijekom
prvih godina Hladnoga rata radio za CIA-u, što je neke ljude
potaknulo na pitanja o tome nije li cijela ta operacija neokonzervativaca
u stvarnosti projekt američkog ustroja moći, tj. vojnoindustrijskog
i naftnog interesnog kruga, kako bi im poslužila
kao izlika da s pomoću američke vojne sile otmu netaknuta naftna
bogatstva arapskoga Bliskog istoka."
......Woolseyjeva neokonzervativna retorika podsjećala je na retoriku
LavaTrockoga i Alexandera Parvusa, koji su, poslije Boljševičke
revolucije iz 1917., pozivali na "trajnu revoluciju".
U biti, Irving Kristol i drugi istaknuti ideolozi neokonzervativci
bili su, poslije Drugoga svjetskoga rata, aktivni sljedbenici Lava Trockoga.
Popis članova Savjetodavnog vijeća Centra za sigurnosnu
politiku izgleda kao izdanje "Tko je tko" u američkoj politici i
vojnoj industriji. Među imenima s toga popisa su:
 
Garry Kasparov, svjetski šahovski prvak i predsjednik kompanije
Kasparov Consultantcy;


 
http://en.wikipedia.org/wiki/Garry_Kaspa
rov

Vir: Stolječe rata 2. del
pisca F.W. Engdahla
25. december 2014 | Komentarji (22)
Prejšnji blog o delovanju CIE mi je izginil ali sem ga nehote izbrisal ali pa je kaj drugega.
.......Direktor CIA-ina Odjela za ubojstva Felix I. Rodriguez, dugogodišnji Bushov suradnik, otputovao je 1970. godine s direktorom CIA-e Tedom Shackleyjem u jugoistočnu Aziju. Ondje su Shackley i Donald Gregg uveli Rodrigueza u golem posao
izvođenja a t e n t a t a i trgovine drogom, koji su Shackley i njegovi kolege vodili tijekom rata u Indokini.
Njih su trojica, Rodriguez, Shackley i Gregg, postali mozak "operacije" koja je otpočela petnaestak godina poslije toga - afere ilegalne prodaje oružja zvane Iran-Contra.
...........Shackley je financirao ubojstva što su ih počinjali uzgajivači opijuma iz plemena Meo, a novac od droge koristio je za financiranje svojih plaćeničkih odreda. Osnovao je odred za politička ubojstva zvan Skupina za vojnu pomoć - skupina za posebne operacije (Military Assistance Group - Special Operations Group, skraćeno MAG-SOG). Jedan od zapovjednika toga odreda bio je general John K. Singlaub, a Oliver North i Richard Secord bili su časnici te postrojbe. Do 1971. taj Shakleyjev, Singlaubov i Northov odred poubijao je 10.000 civila u jugoistočnoj Aziji u sklopu
CIA-ine operacije zvane "Operation Phoenix" (Operacija Feniks).

SFRJ_Yugoslavija in meč najglobje zarinjene v srce Bosne.
Podobni načrti so se in se še odvijajo na področju uničene Yugoslavije. V tedanji državi se je širila vest po Titovi smrti bodo bratomorne vojne, ker je tak plan zahoda....
Za Bosno se je leta prej vedelo kaj jih čaka, toliko in toliko  cca 100.000 (namig je bil  celo do 300.000) pobitih, milijon razseljenih in potem bo podpisan mir.
Pri vprašanju zakaj Bosna, je bil odgovor: ker tam žive tri kulture, ki se medseboj zlivajo v eno, in je to potrebno uničit. Bosna je bila srce Yugolsavije. 
Vojne na področju SFRJ so bile vodene iz tujine, katere namen je bil uničiti gospodarstvo, spret narode med seboj in si posamezna področja kot kolonije podretiti.
Vse sklupaj je moralo in še poteka v sliki razumevanja "značilnega" barbarstva  južnoslovanskih narodov, ki so nesposobni za samostojnost in morajo biti pod nadzorom, kot divja zver na verigi.
Prav tako je haško sodišče samo farsa in del tega načrta v katerem se s tem, ko se sodi posameznikom sodi narodom za zločine, ki jih je izplaniral zahod izpeljali pa njegovi agentje in domači izdajalci.
Ironija je, da v to verjamemo, je pa vse skupaj le zrežirano iz tujine in na las podobno vsem drugim lokalnim vojnam po svetu kot danes Ukrajini, Libiji ......
Mi smo bili v tej zgodbi le tragični statisti... v interesu oblasti RS, ki za lastno povzpetištvo sodeluje z fašizmom in tlači lasten narod.
Za ta načrte se je vedelo. Za vsiljeno vojno v Bosni je so kriva tudi Slovenije in tedanja politika, ki je v tej moriji sodelovala in ima krvave roke do ramen in je v tem svojem sodelovanju informacijsko zavajala domačo javnost.
24. december 2014 | Komentarji (8)
verjetno dobro pozanjo vse generacije. 
Znani junak in igralec Luke Skywalker v filmu posodablja družino Bush, ki ima enako ime to je Walker...

Vojna Zvezd (angleško Star Wars) je komercialna znamka, ki jo je ustvaril ameriški filmski režiser in producent George Lucas.
Podobno ime kot Luke Skywalker _ ali družina Walker Bush_Lukas po slovensko pomeni Srečko.....
Jedijevi jezdeci bi naj bili: Paul Wolfovich, Dick Cheney..........
Yaddle ali Jodi modrec pa Andrew Marshall in CIA in .....:
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Mars
hall_%28foreign_policy_strategist%29


Filmi Vojne zvezd so plani globalizacije v katerih sta dobro in zlo pomešani in ko smo filme gledali smo nevede navijali za zlo, ki prihaja iz USA torej proti samim sebi.
Namen filmov je bil kako nas namamiti za navijanje za Lukca ali družino Bush in korporacije, ki si lastninijo svet.
Kakšno vlogo pa ima angleška kraljica .......
Fim prikazuje globalni režim in njegovo vojaško mašinerijo (zahoda) v civilni preobleki ljudstev sveta, dobra kamuflaža.....
Podobno je s filmom Matrica.
Ko sem to prebral nekaj časa nisem vedel kje imam rit in kje glavo.....
22. december 2014 | Komentarji (19)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2Št. registriranih uporabnikov: 193650
Forum avtorjev: 15882 Forum teme: 34437 // Odgovorov: 1874597
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 86763 // Komentarjev: 1241827
Avtorji fotografij: 26263 // Slik: 222396 // Videov: 18359
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "