Silvestrski poljub je najlepše doživetje, ki ga lahko doživijo vajine ustnice, če so dovolj občutljive na dotik in če vložita v svoj poljub vse svoje občutke. S poljubom vstopaš v najbolj intimni prostor svoje izvoljenke ali svojega izvoljenca, zato bodita ob silvestrskem poljubu vezana na vsebino praznika, bodita romantična, usmerjena v strastni objem vajinih teles in src, ko si bosta položila ustnice na ustnice. Vse svoje živčne konjičke in občutljive receptorje nežno naslonita drug drugemu na ustnice in predajta se osrečujoči zadovoljitvi silvestrskega večera.

Najmanj dva dni prej lahko vadita fazo povezovanja z vajinimi ustnicami in pomirjanja tako, da bodo vajini hormoni na dan silvestrskega poljuba uravnoteženi, da bo kemija maksimalno delovala. Vadita tako, da poskušata z vajo. Lahko z vajo poskusita tudi doma z nežnim dotikom porcelanske skodelice ob jutranjem srebanju kavice tako, da nežno dotakneta zunanjo steno skodelice in si pri tem vsak zase mislita, da je nežen porcelan ustnica tvoje ljubljene ali ljubljenega.

Ustnice so najbolj primarne erogene cone. Šele ko vzpostaviš stik z dekletovimi ustnicami veš ali je tebi kompatibilna ali ne. Silvestrski poljub je lahko odločujoč dejavnik za tvoje bodoče erotično življenje in srečo v dvoje, zato se nanj pripravi, da bo kar se da najlepše dejanje v tvojem življenju. Če se boš prav pripravil na silvestrki poljub, bo ta poljub celo leto koristil tvojemu zdravju in učinkoval kot zaužiti eleksir. Vendar tvoj silvestrski poljub mora biti tako ogret in razgret, kot bi se rodil v jointa tvojega srca in se razcvetel na ustnicah tvoje drage ali dragega v čudovito rožo, najlepšo rožo med vsemi jutranjimi rosami sveta.

Silvestrski poljub mora vzbuditi pri partnerju sanje in romantično razpoloženje. V poljubu mora biti dodana in izražena vsa širina srca, duha, telesa in duše. S poljubom izmenjaš svojo duhovno dimenzijo z duhovno dimenzijo svoje izvoljenke, ki jo poljubiš. Ves razgret boš ponudil svoji partnerici vse svoje hormone in minerale ter ji dokazal, če si z njo kompatibilen. Ko boš poljubljal napni svoje obrazne mišice in naredi iz njih harfo, ki bo z zvokom najbolj milega glasbila zvenela melodije tvojega srca. Sprosti se in povečaj napetost svoje kože, ki mora biti obrita, malce nadišavljena, vendar ne preveč vsiljivo in naredi iz svojega poljuba čustveno meditacijo, ki bo dihnila iz tebe in ustvarila obema občutke blaženosti in erotičnega zanosa.

Kako vama bo poljub uspel, boste oba videla na izrazu obraza. Če bosta izvoljenka in izvoljenec izgledala še najmanj enkrat lepša, pomeni, da je poljub uspel in da kemija deluje. Opojnost, ki jo bosta občutila med poljubom, bo delovala vse leto tako, da se ne bosta nehala poljubljati. Kar naprej se bosta poljubljala in vajine ustnice bodo postale drug drugemu nenadomestljiva opijata, ki vaju bosta neprenehno omamljala in osrečevala .

Ko boš poljubil svojo drago, jo primi z eno roko nežno za lase in jo pobožaj, z drugo pa jo objemi čez hrbet in prtisini k sebi. Tedaj jo poglej v oči in ji nežno nasloni svoje ustnice na njene. Če ustnic ne bo umaknila, lahko nežno z jezikom dotakneš njen jezik, vendar pazi, da se ne bodo tvoji zobje dotikali njenih. Pred tem pa bodi previden, da te preveč popitega alkohola ne bo nagovorilo, da bi ji grizljal uhlje, ji mečkal bradovičke in da ne boš s svojimi krožnimi gibi z rokami kazal preveliko sproščenost. Imej potrpljenje, če hočeš, da bo tvoj poljub zares deloval gentelmensko in osrečujoče še dolgo, dolgo po Silvestru.
31. december 2011 | RTV Kategorija: Ljudje | Komentarji (3)
Koliko krivic mi lahko naredijo ljudje,
ki ne vedo za moja skrita čustva.
Ne vedo za majhne želje.
Tako majcene so, da jih s prostim
očesom ne vidijo. So brezglasne.
Iz njih valovijo nemi spomini.
Pokrite so s suhim listjem,
ki ga veter nanaša z bližnjega 'Brdca'.
Na mokre luskine kože ga je prilepil
in ustvaril humus, iz katerega
poganjajo kali in trnjeve rože.
Po barvi, odtisih in vonjavah zelenja
jih ločim. Te rastlinice me dihajo,
se pogovarjajo z menoj in častijo zemljo.
Koliko tišine in prostora je v njih,
Koliko čistih preprostih spominov,
koliko travnatega semenja, rož
in sadnih dreves mi obudijo.
Vsa dnevna svetloba otroških let
je nakopičena v njih.
Vse je pomešano: svetloba in ljubezen,
zlo in tema – ena sama dolga vena,
ki odnaša kri in se vije v daljavi.
Koliko nerojenih občutij se nahaja
v bolečini te zemlje, ko ji drsim iz spomina.
Bolečina je znotraj, zato jo tisti,
ki bi jo morali videti, prezrejo.
Kako preživeli pojem je prijazno povabilo
na gostijo enega samega drobnega sadeža,
ki ga ta božja prst rojeva s spominom na
otroštvo. Prebivam v sebi, v zelenem potovalnem
plašču odeta, nemirna kot je vetrovna dolina,
Vipava me je naučila plavati, da nisem utonila ...


www.tqatjana-malec.si
31. december 2011 | Kategorije: | Komentarji (0)
Vse najboljše v streznitvenem letu 2012!

Vsakdo naj odkrije v sebi tiste etične prvine in izkušnje, ki pomagajo k zrelosti, združevanju in povezovanju na ravni človeškega.

Mnogi so imeli priložnost, da so srečo prevrednotili v egoizem in spremenili blagostanje naroda v pogorišče, lastno vest pa v smetišče.


Vsem ljudem želim, da bi občutili srečo kot čisto kakovost življenja.

Ko boste pokali kot zreli kostanji, nikoli ne pozabite na umazane vrtince vodne pene, ki je potapljala vaše sanje, samozavest in prihodnost. Ne verjemite presežkom besed, ki niso iskrene. V odnosu človek samovolje in pohlepa – izkoriščani človek revščine, naj zavladajo pravičnost, solidarnost in dobrota.

Bodimo dobrohotni in ljubeči drug do drugega; potrebujemo se!

Želim vam ustvarjalno, uspešno in zadovoljno novo leto. Naravne sile naj nam vrnejo moč in zdravo stanje duha. Poštenje, ta prastara slovenska vrlina, dobrota in modrost naj prinesejo narodu zdravje in blagostanje. Za vse to pa moraš imeti tehten razlog: doumeti moraš, da nisi na svetu sam, da je narod enovito telo in da smo vsi enako pomembni s pravico do dostojanstva in dostojnega življenja. Naša moralna moč je v enotnosti, poštenem delu in poštenem plačilu za opravljeno delo, medsebojnem spoštovanju in sožitju, ki so temeljni postulati za ohranitev narodove identitete in za njegovo preživetje.

Srečno!
31. december 2011 | Kategorije: Ljudje | Komentarji (3)
Zadnji komentarji
Povezave
Uporabnik še ni dodal povezav.
Vsi blogi avtorja

201020112012
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1Št. registriranih uporabnikov: 177171
Forum avtorjev: 15867 Forum teme: 34396 // Odgovorov: 1871213
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 86037 // Komentarjev: 1235852
Avtorji fotografij: 26061 // Slik: 220329 // Videov: 18403 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "