Naravnost oboževal sem vročino. Še vedno jo.
Medtem, ko so se drugi skrivali v svojih stanovanjih, sem jaz v samih kratkih hlačah, brez gat in napol odpeti srajci, krenil pred blok.
Sonce mi je prestrelilo glavo, povesil sem pogled in se usedel na razmajano klop, a tako da sem soncu kazal hrbet in me ni slepilo. Zvito.
Prižgal sem cigareto, opazoval oluščeno zbledelo fasado, pod stopnicami je bil prevrnjen bicikel (sprednje kolo je bilo malce večje od zadnjega in balanca je bila široka. Nek mulc, si je naredil Harleya, kobajagi). Na tleh poleg je ležala punčka z izpahnjeno ramo. Od asfalta je puhtelo in sem ter tja je zagrmelo. Kazalo je na ploho.
Tedaj sem na svoji desni slišal:«Ppppph ...«
Lenobno sem se ozrl tja.
V mojo smer je stopicala pojava visoka kakih 165 cm, obuta v japonke, ki jih je vlekla po tleh, okrog gležnja je imela srebrno verižico z majhnim obeskom, v tesno oprijetih mareličnih hlačkah ter svetlo zeleni majici iz katere je skušal na plan pobegniti par čudovitih jošk.
Čez ramo je imela majhno torbico oranžno marelične barve. Bila je kratkih rjavih las in v njih je imela špango. Zeleno. Z obema rokama je rob hlačk vlekla proč od telesa in pihala sapo tja dol. Očitno se ji je malce pregrela. Videl sem njen griček in na njem pristrižene dlake oblikovane v malce širšo progo. Prasička ...
Ko se mi je približevala, je opazila, da jo spod čela opazujem. Najbrž je mislila, da ni nikjer nikogar. Nasmehnila se je in še naprej skušala ohladit ta malo.
Tedaj sem jo prepoznal. Pred leti je bila sošolka moje tedanje punce. Bila je Špela ali Anja ali Nina ali nekaj takega. Povsem običajno ime. Za povsem običajno dekle.
Ki pa to ni bilo. Na njej je bilo nekaj prvinskega ...
Ne vem ali me je privlačila zaradi skladnosti svojega telesa, ki je kar kričalo:« Fuk!«, ali samega dejstva, da se je ves svet poskril v svoje klimatizirane luknje in je delovalo kot da sva ostala le še midva, vsi ostali pa so se razblinili v paro pri teh krasnih 35ih stopinjah ali pa zato, ker sem bil prejšnji dan okajen, naslednjega dne pa sem bil vedno tako pohoten, da bi nategnil veverico.
»Živjo …«
»O, lej jo …«
»Ti ni vroče?« me vpraša in si medtem piha za majico.
Začutil sem kako mi je trznil v hlačah in sam pri sebi sem pomislil, da gate so pa vseeno fajn, če ti tič začne vstajat. Ga lahko zatakneš za elastiko in se delaš, kot da ni nič …
» Ne tok k teb'…«, sem ji odvrnil in puhnil dim, »Kaj pa ti tukaj? Živiš tu?«
»Aha…«, si privzdiguje majico ter se skuša pohladit.
Trdega sem imel, da bi lahko z njim zabil žebelj, ali pa z udarcem po glavi spravil v nezavest pritlikavca.
Prav vseeno mi je postajalo, frcnil sem cigareto proti kanalu, s čimer sem ji hotel odvrniti pozornost od sebe, a me je kljub tej taktični potezi videla kako sem si nabreklega kurca popravil pod rob hlač, da se ji ne bi približal kot ropar z uperjeno pištolo v žepu. Ki pa so bile ponavadi replike pravih ...
»Greva nekaj spit? Da se shladiva!« sem jo vprašal in ji pihnil za majico med joške, skozi glavo pami je šinilo - 80b?
»Lahko.« odvrne in pihne med odpete gumbe moje srajce. »Kam pa?«
» K men'… Ti bom oŽŽŽŽel par limon pa pomaranč.«
Tisti Ž sem zanalašč izgovoril tako kot bi veter zapihal izza vogala. V tistem pa se je ulilo, prijeten hladen dež nama je polzel po obrazu, po rokah, nogah, mokra oblačila so se nama lepila na kožo.
Nisva stekla, samo naglo sva stopila po stopnicah in se ustavila pri zvoncih.Hitreje je dihala, njeni bradavički sta otrdeli, moj kurac, pa se je oziral proti njima. Stala je naslonjena na ograjo, jaz pa ob njej na levi in opazoval njen obraz in njeno dihanje.
Primaknil sem se k njej, ji prislonil tiča na trebuh in jo z desnico prijel za brado. Zavzdihnila je kot bi bila presenečena, a je bilo čutiti, da je pričakovala.
Njeno dihanje se je umirilo, jaz pa sem ji z levo roko popravil lase za uho. Imela je lepa majhna ušesca s čisto majhnima uhančkoma. Marelične barve. Vedno sem imel rad ženske s stilom, ki so znale z majhnimi stvarmi narediti veliko.
Poljubil sem jo, njen jezik je bil hladen in prepletal se je z mojim.
Prijel sem jo pod pazduho, jo dvignil ter potisnil ob steklena vrata. Z nogami me je objela okrog pasu, me z obema rokama držala za obraz in poljubljala ter grizljala moje ustnice, enkrat spodnjo drugič zgornjo.
Žverca.
Skušal sem ji z roko seči v hlačke. Ugriznila me je v ustnico in skozi zobe siknila:»Neee! V katerem štuku si?«
Skoraj sem moral pomisliti, da sem ji odgovoril:« V drugem…«, že je razklenila noge, me rahlo odrinila in stopila na tla.
»Jaz sem v pritličju …« Prijela me je za roko, z levo za levo, z desno za desno in me potegnila k sebi, da sem s tičem treščil ob njen križ.
Jebem ti, kaka rit!
Kurca, mi je kar potegnilo med njeni ritnici. Racal sem za njo, mimo stopnic, ki so vodile v prvo nadstropje, mimo enih, drugih vrat, nakar me je spustila in segla v torbico.Z obema rokama sem jo zagrabil za rit, da sem jo kar privzdignil ter jo obenem ugriznil v vrat.
»Auuu!« je zastokala, se obrnila in mi primazala klofuto. Močno klofuto.V desetih minutah, sva se pekla skupaj, bežala pred nevihto, hodila en za drugim kot Stan in Olio v enem paru hlač, zdaj me pa že klofta.
Kaj šele bo!?
Ko je odklepala se je obrnila in njen napol demonski obraz je z rjavimi očmi gledal vame. Pečen sem! Ugonobila me bo!
Vrata so se odprla, stopila je noter in mi izza vrat pomigala s kazalcem. Ravno opazil sem gesto, že se je stegnila, me potegnila noter in zaprla. Začela mi je odpenjati tistih nekaj gumbov, ki so srajco držali skupaj. Sklonil sem se, da bi jo poljubil, a se je umaknila.
Slačila me je, z zgornjimi zobmi se je narahlo ugriznila v desni del
spodnje ustnice in zrla vame. Srajco sva pustila na tleh. Odpeljala me je v spalnico.
S sebe je potegnila premočeno majico in si bolj iz nagajivosti kot iz sramežljivosti z rokama prekrila prsi. Obrnila se je, odšla in se vrnila z dvema ledeno hladnima plastenkama vode. Imel sem prav. Krasni joški!
Ravno pravšnji veliki, čvrsti, jedri joški. Majhni, trdi bradavički z ravno prav velikim kolobarjem okoli njiju. Ko sem pestoval eno od dvojčic, se z jezikom mudil okrog bradavičke, jo poljubljal, grizljal in sesljal, mi je odvezala vrvico, ki mi je držala hlače in jih mahoma potegnila z mene.
Tič se je kot tisti obteženi vžigalniki zazibal gor in dol, ujela ga je v dlan in me potisnila na posteljo. Spet se je zagugal.
Prijela me je za kolena, jih potisnila narazen in počepnila k postelji. Čisto počasi me je z mrzlim jezikom obliznila od riti prek jajc, gor po korenu, do vrha glavce in pustila, da ji je kar sama smuknila v usta. Ves ji je izginil v ustih. Božansko.
Začela je počasi in globoko ga je jemala. Nadaljevala je hitreje, ga lizala, sesala, ... Dvignil sem se, ji nakazal naj vstane, ter jo na vse štiri postavil na posteljo. Stopil sem za njo, gledal tisto rit, tisti veliki ritnici, zagrabil kurca, ter ji ga naperil proti pički. Glavco sem nastavil pred ustje in ga z enim samim sunkom zabil vanjo.
»Ooo, ti prasec!«, je bevsknila čez ramo in z nohti zagrebla v rjuho.
Izvlekel sem ga, ji ga zopet nastavil in zabil. Spet je zastokala, a me ni ozmerjala. Še enkrat sem ponovil, a ko sem ji ga tretjič vtaknil, me je zgrabila za moda in me ni spustila.
» Fukaj me …« je zarenčala in se do konca nasadila nanj.
Prijel sem jo za boke, se s trebuhom zaganjal v tisto rit, jo občasno spodbodel z dlanjo po eni od ritnic in pridno nabijal. Ves čas me je držala za jajca, za sleherni udarec po riti pa mi je vrnila s krepkim stiskom jajc v svojo dlan.
Fukala sva.
Jaz sem nabijal, jo kloftal po riti, ona je z njo mešala in z roko mlela moja jajca.
Ustavil sem se, malce pobezal sem ter tja s kurcem po njeni češpljici, jo prijel za zapestje roke, ki je mrcvarila moje knedle, da jih je spustila in jo porinil naprej, da se je z obrazom pogreznila v pernico.
Tista krasna rit, ki bi ji jo zavidala marsikatera ženska, vsa polna, okrogla in velika je še bolj štrlela proti meni. Usekal sem jo, da je poskočila in obenem zagrabil za bok, da mi ni ušla. Potegnil sem jo do roba postelje, ji potisnil hrbet dol, sam sem počepnil na tla in z obema rokama gnetel rit.
Začel sem ji lizati muco, najprej s celim jezikom po vsej pički, da se je razprla in pokazala svojo rožnato notranjost ,potem pa le z vršičkom jezika po ščegetavčku.
»Uuuu«, sem jo slišal in vedno bolj je migala z ritjo.
Stavek:» Daj mi ga noter, daj mi ga noter, daj mi ga noter …« je ponavljala kot nekakšno vzhodnjaško mantro.
» Ne!«, sem ji rekel,«Ne dam! Usedi se mi na faco!«
Ulegel sem se na posteljo, z glavo na vrhu, ona pa se je povzpela nadme, da sem videl njeno pičko in rit in trebuh in joške. Lizal sem ji mu muco, mečkal sem ji joške, ona pa mi je sesala tiča. Ves obraz sem imel masten. Od potu, sline in njenega soka sem nekajkrat zagrgral, od vsega pa sem bil tako razvnet, da me je kurac bolel od
trdote.
Nikoli več ne bom fraze 'boli me kurac' uporabil kar tako vnemar ...
Naenkrat se je vzravnala, opustila fafanje, ničesar nisem videl, bil sem zakopan pod njeno ritjo, komaj sem dihal in skoraj nič slišal.
Zagrabila je za kurca, ga vneto drkala ter mi velela: »Daj, daj!«
Prepričan sem bil, da če ji ne ustrežem, bom umrl pod ritjo te male ritaste joškate pohotnice, ona pa bo vrhunec dosegla na trdem kurcu mojega trupla.
»Arrrgh«,sem odvrnil in skoraj panično začel opletati z glavo in jezikom levo desno. Zadostovalo je.
»AAAAA!« je zatulila, se prevrnila naprej in z ritjo na kratko pomencala.
Globoko je dihala, jaz pa sem lovil sapo.
Pregret, uničen, vesel da sem živ. Naenkrat me je streslo po vsem telesu.
S polnimi usti ledeno hladne vode, je nadaljevala kjer je končala.
Preden je ... končala. Ledenica, se mi je stekala po tiču, po jajcih do riti. Bilo je enkratno. Z eno roko me je držala za kurca, z drugo je držala plastenko iz katere
je odpila požirek kadar se ji je vsa voda iztekla, njene hladne ustnice pa so se oklepale vrha tiča. Ugriznila me je v kurca vmes pa z roko pobožala po gladko obritih jajcih. Krasno ga je sesala.
Čutil sem kako se nabira in da bom vsak trenutek eksplodiral. Pridušeno sem zatulil. Štrcnil sem, napolnil sem ji usta s spermo, jajca pa so mi bingljala. Vstala je, mi podala plastenko z vodo in naredila požirek iz svoje. Popil sem polovico vode, jo privil k sebi in jo poljubil. Packo malo.
Sedla je na posteljo in mi plastenko prislonila na jajca. Odskočil sem, ona pa se je smejala. Stopil sem k njej, jo zvrnil na hrbet in zgrabil za gležnje. Tič mi je še stal.
Njene noge sem si prislonil na rame in ji ga vtaknil.
Nabijal sem, jo fukal, prav zverinsko in jezno sem ji ga zabijal.
Z nogami na ramenih sem se nagnil naprej, da sem jo skoraj zaprl kot knjigo, jo poljubil in se zopet dvignil. Počasi a globoko sem ji ga vtikal, jo s palcem podrgnil po ščegetavčku in pomel po bradavičkah in joških. Bila je potna, vroča, razgreta. Začelo ji je prihajati.
»Mmmh, oooh, jaaaa!«, kar me je tako narajcalo, da sem malodane štrcnil seme.
izdavil sem opozorilni' Prihaja mi ...'
'Neee, neee, ne sme ti pridet v pičko!'
Jadrno sem ga izpulil iz njene muce, in ji ga počasi potisnil v rit.
Zaklela je kot kak pristaniški delavec, in med 'pička ti materna, prasec pofukan', mencala nabrekli ščegetavček.
S tal sem pobral plastenko, in ji vse kar je bilo noter polil po joških.
Zacvilila je in se mi skušala izmotati. A trdno sem jo držal in kurac je bil globoko v njej.Besno sem začel nabijati, ona je opletala in se skušala dvigniti, a ni šlo. Fukal sem jo, ona pa se je umirila in tudi sam sem zmanjšal tempo.
Spet sem jo slišal:« Mmmh, jaaa, jaaa.«
Prihajalo mi je:»O, fak, ti packa!
Nekajkrat sem prav ihtavo še sunil vanjo, ji končal v rit, potem pa semse zvrnil nanjo, se skotalil na posteljo in se režal kot retardiran sin bratranca in sestrične na poppersu.
Ležala je ob meni, si z roko podpirala glavo in mi dihala v uho. Sklonila se je k meni, me cmoknila na nos, jaz pa sem se še vedno režal kot bebav.

3. avgust 2017 | RTV Kategorija: Erotična zgodba | Komentarji (1)
Sedem v avto in prižgem radio.
- danes bo sončno in vroče. Ponekod so možne kratkotrajne nevihte-
Čez kake pol ure se pripeljem na mesto, kjer sva dogovorjena. Že od daleč te zapazim, v lahni poletni oblekci, ki ti sega do polovice stegen. Skoznjo se zarisujejo tvoji boki, rit, joški. ”Brez modrca?”
Nikoli te ne čakam, vedno si zgodnja. Jaz pa vedno točen. A vseeno me pogledaš kot bi zamujal. Trapa.
Skloniš se in pobereš torbo. Obleka se ti napne preko stegen in riti. Obožujem tvojo rit.
Sedeš v avtu, jaz pa ti namignem na predal pred teboj. Odpreš ga in izbereš enega izmed cd-jev, ki so v njem. Tako predvidljiva si, da mi gre kar na smeh.
Zavijeva na avtocesto in čez slabo uro z nje, potem pa nadaljujeva skozi idilične kraške vasice po tistih ozkih ulicah, med tistimi ličnimi hiškami. Končno prispeva.
Parkirava na parkirišču in se povzpneva po hribu. Približuje sa nama neka skupina turistov, po regljanju sodeč Italijanov.
Smukneva v nasprotno smer po sprehajališču pod borovce in jo mahava okrog proti parku. Naredim nekaj fotografij ruševin in gradu, tebe ne slikam, ker si mi že nekajkrat zabičala, da se ne maraš fotografirati.
Naenkrat strela preseka nebo in debele kaplje začnejo padati po nama.
“Ploha!”, oba v en glas bistroumno ugotoviva.
Brž pospravim fotoaparat v torbo in stečem za teboj. Povsem si mokra, kar teče s tebe, oblekca pa je prilepljena na tvoje bohotno telo. ”Brez hlačk?”
Dohitim te, te primem za roko in ti nakažem na paviljon na koncu parka. Tja pritečem ves zadihan in moker, slečem srajco ter preverim fotoaoparat. Naslonjena na steber loviš sapo, lasje se ti lepijo na obraz, bradavički silita skozi tkanino. Naredim dve
fotografiji.Planeš proti meni in mi hočeš iztrgati aparat. Dvignem ga kvišku, da ga ne dosežeš. Na svoji goli koži skozi prosojno oblekico začutim tvoje bradavičke.
Umaknem ti lase z obraza in spustim roko.
“Bom zbrisal, velja?”
”Res?”, me nezaupljivo vprašaš.
“Obljubim …”
Poljubim te na usta in pritisnem ob steber. Z roko ti grem po stegnu inte zgrabim za rit. Sežem proti tvoji muci in ugotovim, da sem imel prav.
Pod obleko nimaš prav ničesar. Razvname me, da si packa ves čas sedela poleg mene skorajda gola, razen te lahkotne oblekce, ki je sedaj malodane nevidna. Kot tančica.
Obrnem te okrog in ti dvignem krilce čez rit na hrbet, ter te z vso močjo užgem po riti.
Zastokaš, se z rokami nasloniš na betonsko ograjo, z desno nogo pa se opreš na izboklino enega od stebrov ograje ter mi nastaviš svojo kolosalno rit. Z obema dlanema sežem po njej, jo gnetem in mečkam, te grizem vanjo, udriham po ritnicah in ližem tvojo pičko, od katere se mi cedi po bradi.
Še vedno ščije, nad nama se trgajo oblaki, nama se trga v glavi, z enim sunkom ti ga zabijem od zadaj, da kot utopljenec hlastneš po zraku.
Bliski parajo nebo, jaz pa ti param muco.
Zapletam se v hlače na gležnjih, stresem jih z noge in ti ga jadrno zabijem nazaj v pičko.Grabim tvoje joške skozi tkanino, suvam vate in te grizem v ramo.
“Pr … šlooo mi booo!”
“Ne, ne sme ti!”
Počepneš predme ga vzameš v usta in mi ga fafaš. Čeprav je razgled na Vipavsko dolino prekrasen, mi zanj ta trenutek dol visi. Stoji mi pa zate. Zaradi tebe. Zaradi teh tvojih porednih učk, ki mi vrtajo v lobanjo medtem, ko moj kurac vrta v tvojo.
Zatulim v deževno pokrajino ter izstrelim globoko v tvoja usta. Ne prijemam te za glavo.
Ko mi pride, si ga potisneš še globlje v grlo.
Napolnim ti žrelo in se prislonim na ograjo. Dvigneš se in me zaližeš. Ti tvoji čarobni žnabli. Posedem te na klop.
Sedaj jaz čepim med tvojimi nogami, s koleni na tvojih natikačih ter ližem tvojo slastno muco, vanjo rinem prste, grizljam tvoj ščegetavček in sesljam tvoje sramne ustnice.
Slišim tvoje vedno bolj glasno vzdihovanje. To me še bolj podžge. Še hitreje in globlje ti zabijam vse prste v pičko, le s palcem trem tvoj klit, te grabim za joške in rit,
grizem v tvoja stegna vse dokler v krču ne doživiš orgazma. Še vedno ti
jo ližem in poljubljam.
Vstanem in iščem cigarete. Nimam jih.
Sežem po fotoaparatu.
“Kaj pa delaš.”
“Brišem fotke.”
Nasmehneš se in si popraviš mokre lase. Lepa si ko ti pride.
Zbudim se, ves prepoten in s tako trdo kajlo, da bi lahko z njo trl orehe.
Primem telefon in te pokličem.
“Greva na izlet?”
17. junij 2017 | Kategorije: Erotična zgodba | Komentarji (9)
Četudi bi se ženska, katere stičišče stegen omamlja moje možganske celice in jih včasih celo delno ohromi, da počnem naravnost retardirane stvari, odločila svojo ljubezensko izpoved podati v najbolj udarnem in poslušanem terminu nacionalnega radia, ali pa bi vdrla v studio osrednjega dnevnika, s kako mojo povečano sliko, za katero se ji zdi, da mi dela še najmanj krivice in sem na njej videti vsaj približno tako privlačno, kot me vidi ona ter bi v objektiv kamere na ves glas iz globočine pljuč, srca in duše kričala 'Ljubim te, ti teslo trapasto!', če bi zblojenega pridigarja na Šuštarskem mostu zrinila s provizorične priložnostne prižnice, da bi pavliha obstal ob strani in bolščal vanjo, tako kot jaz in desetina zbranih, spraševaje se kaj vraga utegne babnica povedati, ona pa bi pokazala name, na zbeganega ljubimca s povešeno čeljustjo in izbuljenimi očmi ter oznanila da tega povprečnega gosaka ljubi bolj kot sebe, dasiravno bi si dala na notranjo stran stegna za vse večne čase vtetovirati 'property of' v nadaljevanju pa moje ime s priimkom vred, bi mi nemara ne pognalo krvi po žilah v tisto slepo ulico mojega telesa, ki se konča z nabreklo glavico, tako zelo, kot takrat, kadar se divje poljubljava, se grabiva, vlečeva majice izza hlač  in mi preden ji odpnem kavbojke, preden se zaližem v njeno s sokovi preplavljeno pičko, preden ji ga zarinem do jajc v njeno sočnico, skozi zobe bevskne:' Daj me pofukaj!'
Ko mi medtem, ko jo držim za lase ovite okrog dlani, besno nabijam od zadaj, ali pa grabim za njeni ritnici, se zaganjam vanjo, da koža ob kožo tleska vedno močneje, vedno bolj glasno in bolj pogosto, ko me potisne na posteljo, me okobal zajaha, se mi nasaja na tiča, se skloni nadme, si popravi lase za uho, da razkrije svoj obraz, ki so ga prej skrivali kakor slap in reče:' Pofukaj me prasec!', me preplavijo poželenje, popolna norost in pišmevuhovstvo za celotno okolico.
--------
Že med vožnjo proti središču mesta, sva oba vedela, da se morava pofukat, sicer se nama utegne utrgati, potem pa bo prepozno. V Polju so namreč oddelki ločeni na moške in ženske ...
Ob vzpenjanju po stopnicah, ki vodijo iz garaže, se ozirava okrog, kje je najmanj obljudeno, hitiva proč od množice, z roko ji sežem pod kavbojke, pod rdeče čipkaste gatke, ki kukajo izza roba tesnega jeansa in jo stisnem za rit. Mahava jo naprej, zavijeva desno, jaz pa jo usmerim proti širokim obokanim durim, povzpneva se po stopnicah, naletiva na zaklenjena železna vrata, a naju to ne ustavi. S pogledom ošinem natakarico praznega lokala, ki pospravlja mize, zatem pa po levi švigneva mimo dveh nizkih stebričkov, nakar se znajdeva ob zidu, kjer ji rečem:' Pofafaj mi ga!'
Kljub 'oh no!', je nekaj sekund zatem že na kolenih, v dlani drži mojo nabreklo batino, oklepa se je kot Arthur ročaja Excaliburja, sesa mi glavico, mi oblizne jajca, me ugrizne v kurca, zopet vtakne glavico v usta in pogoltne kurca kolikor more, fafa mi tiča, dokler ji ne razlijem sperme v grlo. Šele takrat se dobro zavem, da bi skozi lino v ruševini zidu kak mimoidoči prav zlahka zapazil kako neka sprijena rdečelaska goreče fafa tiča golobučnemu bradaču za obzidjem Križank.
Kasneje, po skoraj dveh urah blodnjavega tavanja po prestolnici, po kljukanju vrat cerkva, špeganja v njihovo notranjost, preklinjanja nedeljske večerne maše in ogledovanju jako čudnih prehodov prežetih s smradom po urinu, kamor niti narkomani najbrž ne zahajajo, se v navalu strasti, vročična od pohote sredi belega dne spustiva po stopnicah pasaže, ker ne zdrživa niti enega samega trenutka več, ne da bi se živalsko pofukala. Kljub tveganju, da zaradi nemoralnega vedenja plačava globo, ki je vsaj trikratnik najema kakšne zanikrne sobice v enem od 'hotelov', ko bi naju kak pretirano občutljiv občan zalotil in oznanil oblastem, da dve osebi seksata v kotu podhoda, se prasička ne more ugrizniti v jezik, ampak me polglasno spodbode: 'Fuukaj me …'
V že tako prazne možgane se tisti dve zašepetani besedi zarežeta kakor bič vlečnemu konju v ledja, opominjaje ga naj se ne obotavlja, naj že požene v dir pa magari, če se zvrne voz z vsem kurčevim tovorom na njem, prelomi os in odleti kolo!
To me tudi tokrat tako podžge, da pričnem še siloviteje suvati vanjo, še močneje jo zagrabim za ritnici in jo fukam prasico!
Fukam jo, ona pa z dlanmi buta ob šajbo ene najstarejših picerij v Ljubljani, kjer si ob koncu prejšnjega tisočletja dobil najboljšo pico pečeno v električni peči, poleg pa si obvezno srebal borovničev sok.
 
Začudena sama nad seboj se reživa in čudiva najinemu nadvse neprimernemu obnašanju, sedeva v lokal, naročiva pijačo in se prav trapasto nasmihava. Sprijaznjena, da je to kot kaže to, se odpraviva proti avtomobilu, tik pred parkiriščem, pa naju premami javno stranišče in kot hipnotizirana zavijeva tja. Na srečo ni nikogar in že sva v kabini.
Ona prislonjena na steno, jaz pa za njo s kurcem v njeni tesni, mastni pički, misli pa se borijo, da bi jih ne motili šumi, glasovi in zvoki, ki prav nič, niti malo ne pripomorejo k temu, da bi se neobrzdano in kakovostno pofukala. Nekaj časa se še trudiva osredotočiti se na fuk, se bebavo hihitava, zvit kot presta, naslonjen na predelno steno, ji ližem ščegetavček, prste imam v njeni povsem premočeni pički, zraven ga drkam, da mi presneta reč ob vseh motečih elementih ne pade dol, ona mi 'teži' naj ga pustim pri miru, potem pa najine misli skorajda istočasno preseka misel, da jebeš takole onegavljenje in da sva prestara za to sranje.
Previdno stopim ven, ona ostane notri, sam pa skušam aktivirati pofukano pipo, ki kar noče in noče spustiti zagamanega curka vode!
'Jebemu mater, evo, ko pa sem bil očitno pri pouku fizike premalo pozoren in nimam povsem pogruntanih pofukanih kotnih funkcij al kaj koj kurac je treba narediti s to zajebano foto celico, da rukne to pofukano vodo ven!? Saj vem … ravno ko jih bom umaknil, pa bo brizgnilo ob umivalnik, da bom imel še jebene nogavice mokre …', razpizden tuhtam sam pri sebi, ko tisti možak, ki je prej kašljal in pljuval, pospravi svojo usrano zobno ščetko in tubo zobne paste v neseser, vse skupaj dene v torbo, zapne zadrgo, se še pogleda v ogledalu, popravi ovratnik sintetične srajce in odide.
'Jebi se …' rečem potiho, kot bi bil on kriv, da se obnašava kot dva ponorela najstnika na tripu, ki ne zmoreta brzdati svojih podivjanih hormonov. Stopim k vratom kabine, odprem, ji namignem, da je zrak čist, kolikor je v takih prostorih pač lahko in odideva.  
Za nameček naju ob izhodu iz podzemne garaže zaslepi zahajajoče sonce, kot bi ne bila že tako skorajda neprištevna in zaslepljena s pohoto in z obiljem kemije med nama.
Še vedno čutim njene nohte v stegnu, njene poljube in ugrize, roke mi še zdaj dišijo po njeni pički.

18. maj 2017 | Kategorije: Erotična zgodba | Komentarji (2)
Nervozno se je prestopala po prašni in umazani industrijski hali propadlega podjetja, med odvrženimi plastenkami, med razbitimi steklenicami, med polomljenimi paletami, papirjem in smetmi.
Stene so bile popisane s spreji, z nesmiselnimi zapisi, raznimi grafiti. Oluščen omet je ležal po tleh, kot bi notranjost stavbe napadla luskavica. Nekje je bila ob steno potisnjena žimnica, na kateri je bilo brez kančka dvoma vse polno madežev. Skozi razbita stekla je zavel veter in ji nosnici napolnil z vonjem po scalini in gnilobi.
Spraševala se je koliko ljudi je tu v tem mračnem prostoru uriniralo, se zapijalo, drogiralo, spalo. Je tu že kdo kdaj fukal?
'Sleci se!', ji je velel glas, ki ga je tako željno pričakovala.
Brez obotavljanja je slekla plašč in ga položila na polomljen stol.
Stala je sredi porušenih stebrov, sredi kaosa, kot boginja uničenja, od popolne golote ločena le s parom črnih čeveljcev z vrtoglavo visoko peto ter s črnimi prosojnimi nogavicami in pasom, ki ji je objemal život ter jih držal pokonci.
Pristopil je od zadaj ter ji razkrečil nogi. Prepognil jo je čez stol in ji ga v enem samem sunku zabil v premočeno pičko.
Storil je vse kar je pričakovala. Vse česar si je želela.
Zlasal jo je. Našeškal jo je. Pofukal jo je. Izrabil jo je. Hladno. Brezčutno. Kakor najbolj ceneno cipo ...
Nogi sta se ji tresli. Po stegnih se ji je stekalo. Hlad jo je ovil, kot ledeno ogrinjalo.
Počutila se je zavrženo. Zapuščeno. Izrabljeno.
Izpolnjeno.
Za sedaj ...
Domišljija ji je nanizala še vrsto prizorov in prizorišč, kjer bi si jo lahko naslednjič vzel, ter kot vedno odkorakal. Brez poljuba, brez pozdrava. Še preden bi prišla do sape, se zavedla kam jo je njena nebrzdana pohota, njena želja po ponižanju in po fuku zanesla tokrat ...
Le kje jo bo zavrgel naslednjič?

12. maj 2017 | Kategorije: Erotična zgodba | Komentarji (11)
Vonj po dimu, rahli plesnivosti sten in starih knjigah, ki so bile nagrmadene v kotu kletne sobe se jima je zažrl v nosnice čim sta vstopila in si strastno padla v objem.
Prijel jo je za ovratnik tesno prilegajoče se usnjene jakne in jo potegnil k sebi, da je morala stopiti malce na prste. Prepletala sta jezike, slačila en drugega in odmetavala kose oblačil s sebe. Potisnil jo je ob omaro, da so se knjige v njej nevarno zamajale, ji z roko segel v majcene svilene hlačke, otipal njeno povsem premočeno pičko, zgrabivši za lase pa ji je potegnil glavo nazaj, da je s temenom treščila ob les.
Kratko je dahnila, ko je z dvema prstoma prodrl vanjo, skozi zrak pa se je izrisal oblaček njene sape. Zasukal jo je, ji potegnil hlače nižje, da je razgalil rit in hlačke, ji med ritnici prislonil otrdevajočega kurca, odpel zgornji gumb na srajci potem pa potegnil narazen, da so en za drugim popustili še vsi ostali pritiskači.
Slekel ji je srajco, jo zalučal čez mizo na fotelj, kjer so bila nametana že ostala oblačila, mimo njega pa so švignile še njene kavbojke.
Stopil je korak nazaj, da si je ogledal njeno sloko postavo ujeto v črn seksi korzet in črne dokolenke, sam pa je s štrlečega kurca odstranil boksarke in jo opazoval med slačenjem hlačk.
Sekundo ali dve sta si zrla v oči, kar je bilo ravno zadosti, da sta njuni telesi poslali možganom sporočilo, da je  prostor preklemansko mrzel.
Skobacala sta se pod odejo in se drgetajoča stisnila en k drugemu. Poljubljala sta se, se otipavala in božala, njena glava pa si je utirala pot do njegovih mod, ki so se kaj kmalu znašla v njenih toplih ustih, medtem ko so se njeni prsti oklenili tiča.
Polizala ga je od korena do vrha ter ga lakomno pogoltnila kolikor je mogla, ob tem pa spuščala zvoke ugodja, kot bi okušala najkakovostnejši kurčev kornet pod soncem.
Prav počasi ga je fafala, oblizovala in sesala glavico ter mu pri tem gledala naravnost v oči.
Kot bi razumela njegov pogled, se je kot mačka premaknila in ga goreče zalizala, z roko zgrabila kurca in se do konca nasadila nanj, da jo je  poravnalo v hrbtenici.
Ležal je na hrbtu in jo gledal kako se nasaja nanj vse do jajc, medtem pa ji je skušal odstraniti steznik, ki se ji je skoraj zažrl v kožo.
'Ti ni všeč?'
'Veš, da mi je! Ampak te hočem čutit'. Celo.'
… odstranitev nogavičk nobenemu od njiju ni niti padla na pamet, kaj šele, da bi se tega dejansko lotila.
Odpela je kratki zadrgi ob straneh, neučakano ji je odvezoval vrvice, jih s tem še bolj zavozljal, a jima je vseeno nekako uspelo odstraniti životec. Končno osvobojena je krpico spustila na tla, on pa jo je prižel k sebi, pokrčil kolena in ji zabadal kajlo v tesno pičko.
Nenadoma jo je stresel s sebe, da ga je sede na postelji zmedeno pogledala, kaj za vraga ga je prešinilo sred fuka, ko jo je zgrabil za gležnje, jo prevrnil na hrbet  in se kakor obnoren zalizal v vročo in mokro pičko.
Preden ga je zagrnila tema in mu je opešal sluh, jo je slišal reči ' O fak ja …', kasneje pa je čutil le njene nohte v ramah, prste v laseh in trzanje njene noge.
Lizal ji je pičko, sesljal in grizljal njen nabrekel ščegetavček, da je opletala s telesom kot bi doživljala epileptičen napad, on pa jo je tiščal ob posteljo in ji kljub izmotavanju in prigovarjanju naj preneha, vztrajno zasajal jezik v povsem mokro sočnico.
Nadvse rad jo je mučil, da ji je pičko kar lizal in lizal, čeprav ji je že prišlo. Orgazmi so jo stresali in njeno moledovanje ga je le še bolj razvnemalo in rajcalo.
Vseeno se ji je uspelo nekako izviti. S prepletenimi nogami in leže na trebuhu je globoko dihala, oklepajoč se povštra, on pa je občepel ob vznožju postelje z mastnim obrazom in trdim kurcem.
Z vznožja je pobral odejo, ki sta jo zbrcala, jo raztegnil za seboj, legel na sopihajočo ljubimko in ju pokril.
Umaknil ji je lase z obraza, jo poljubil na vrat in s stisnjenimi zobmi šepnil:' Ne se mi izmikat, ko ti ližem pičko, ker te bom pohabil … Odgriznil ti bom pofukan ščegetavček.'
'Bi mi ga res?'
Razmaknil ji je nogi, zgrabil kurca in ji ga zabil.
'Ja. Res.'
Z roko je segel pod njen vrat in ga stisnil, brado prislonil na njen obraz in obliznil kotiček njenih ustnic. Ko je stegnila svoj jezik, da bi se srečal z njegovim, je z jezikom potegnil po njenem licu do ušesa in ji med grobim nabijanjem govoril v uho.
'Prasica si. Maš rada, da te fukam, a? A?', jo še močneje stisnil za vrat ter sopel v njen tilnik. Za trenutek je pomislil, da bi ji, ko bi ji prišlo, zasadil zobe v vrat in jo ugriznil do krvi.
'Ja, ja. Daj me! Fukaj me!'
Roko, ki je segala proti njegovemu stegnu, ji je zvil na hrbet. Natanko je vedel, da ga bo sicer oklala do krvi. Ni zadovoljna, če ga, kadar ji pride, ne opraska.
Kot besna žival, ji ga je nekajkrat sunkovito zakajlal.
Dvignil se je z nje, jo prijel pod trebuhom in postavil na vse štiri.
Držal jo je za boke, ji zabijal batino v kljub totalni premočenosti prijetno tesno pičko, ona pa ga je zgrabila za jajca, da so prej dolgi vbodi postajali vedno krajši in intenzivnejši.
'Fakfakfakfakfaaaak', je zagodrnjal tik preden mu je prišlo, končal vanjo in se, kot bi mu nekdo v betico poslal eksekucijski strel zvrnil čeznjo.
Užgal jo je po riti in poljubil na ramo.
'Norc …' je pihnila in negodovajoče zamrmljala, ko je kurac spolzel iz njene pizdice.
'Pokrij naju!'
'A te zebe?'
Le mrko jo je pogledal spod čela, se stegnil po kovtr in ju pokril. Stisnil jo je k sebi, ona pa se je z ritko podrgnila ob tiča, zatem pa vstala in prižgala cigareto. Ponudila jo je tudi njemu, a jo je odklonil. Do vratu pokrit jo je opazoval, kako je zgolj onogavičena sedela na robu postelje, prav počasi in hedonistično vlekla dim in ga pihala pod strop, desno nogo pa je imela prislonjeno na rob mizice.
Vzela je pepelnik, ga položila na fotelj poleg in zlezla k njemu.
'Daj pizda no!' Fakin mr'z je! Pohit'!'
Pod odejo ga je pogladila po prsih, se spustila do kurca, kot bi hotela preveriti kdaj bo spet nared in znova potegnila globok dim.
'Pussy …', je povsem hladnokrvno pripomnila.
'Prosim?'
'Pička premražena …', je dejala, sedaj z izzivajočim nasmeškom na obrazu in povsem neprizadeto kadila naprej.
Na glas se je zarežal, jo z roko pobožal po notranji strani stegna, navzgor proti muci. Razprla je nogi in zapredla, ko jo je narahlo pobožal po pičkici in podrgnil ščegetavček.
'Mmmmmh …'
Narahlo jo je masiral po ustju, namočil konico sredinca, jo znova z dlanjo pomel po celotnem pizdovju zatem pa namenil pički dobro umerjeno pljusko, da se je zdrznila in poskočila. Roke ni umaknil temveč ji je v razmočenko potisnil tri prste hkrati.
Pogledala ga je s kalnimi očmi, se obliznila in hitela ugašati cigareto.
'Prasica pohotna …'ji je navrgel, se obrnil na bok in ji zaril kurca med nogi.
Fukala sta ležeč na boku, stisnjena en ob drugega pod toplo odejo in se trudila poljubljati.
Izvlekel je otepača iz nje, da se je spet pritoževala, se povzpel nad njo, ona pa je že lovila tiča v dlan in ga usmerjala vase, pri tem pa kot bi si hotela zagotoviti, da četudi mu šine v glavo zopet menjati položaj, tega ne bo mogel storiti in se ga z nogama oklenila okrog pasu.
Zaganjal se je v njo, jo fukal, ona ga je praskala po hrbtu, mu zasajala nohte v rit in se mu kot prekleto vsakič, kadar ji je prišlo kobacala in izmikala.
'Bod pri miru, pička ti materna!' je bevsknil vanjo, jo zgrabil za zapestji in jo ukleščil podse.
Trudila se je mirovati, čeprav ji je prihajalo, kar ga je še bolj vzburjalo. Izpustil je njeni zapestji, privzdignil njeno rit, ona pa je le strmela vanj in tiho ponavljala: 'Saj sem pridna, saj sem pridna ,...'
Ni si mogel več pomagati. Ustrelil je v njeno pičko, se sklonil k njej in jo zalizal.
'O , ti packa moja …'
'Niseeeem,' je  zapela, da sta se oba pričela smejati.
Odejo sta tokrat vrgla po tleh. Mehkejšega kurca, ko je imel bolj ga je zeblo. Pobral jo je s tal in oba pokril. Ležala mu je na roki in se tiščala obenj, on pa jo je gladil po riti.
'Danes se bojda niti našeškati ne spodobi …', je dejal sam pri sebi pri tem pa zamolčal razlog in nadaljeval:' … sicer pa ravno spodoben nisem nikoli niti bil.' In že zamahnil z roko.
'Auuu!', je vzkliknila.
Za vsakim vzklikom jo je znova počil po riti. Sprva se je izmikala, a ko je udarce sejal bliže stičišču ritnic in so jim sledili še rahla bezanja prstov proti nenasitnici, je rit njegovi dlani približevala kar sama.
Takrat je prenehal. Nalašč. Ona je to kakopak vedela.
'Prasec si.'
'Aha …' , se mu je iz ust izvil povsem ravnodušen zvok. Hlinjeno ravnodušnost je izdajala izboklina slab meter nižje, ki njenemu očesu niti pod razno ni ostala neopažena.
Zlezla je  pod odejo in si ga ponesla v usta. Fafala mu ga je pokrita čez glavo, z eno roko držala jajca, z drugo pa segala po njegovem trupu.
Odkrila se je in se spet nasadila na kurca. Spet do konca.  Prav nič mu ni bilo jasno, kak vrag jo je spopadel, ko se je povsem nepričakovano snela s kurca in mu dobesedno sedla na obraz.
Prekleto rad ji je obdeloval češpljo, ona mu je prekleto rada fafala kurca, zato se je nad to gostijo, ki mu jo je ponudila odzval s presenečenjem, vendar zato nič manj zagreto.
Z jezikom ji je lizal pičkico, ga namakal vanjo, jo poljubljal, drgnil z nosom po ščegiju ga sesal, ko je začutil, da se želi umakniti.
Sklenil je roki na njenem trebuhu, in jo potegnil na svoj fris. Še bolj divje in požrešno ji jo je lizal in vsakič, ko ji je prišlo jo je zopet potisnil nase.
Slišal jo je momljati neke besede kot v deliriju, a je ni povsem nič razumel, resnici na ljubo pa mu je bilo tudi povsem malo mar. Nor je  bil na njeno pofukano pičko!
Pišmevuhovsko je nadaljeval s početjem, dokler ni kot s herkulovskimi močmi razklenila njegovih rok in vstala z njega.
V očeh je imel steklen lesket kot kak obsedenec, ko jo je opazoval, kako se je le zgrudila na posteljo in zasoplo dihala z vsemi štirimi od sebe.  Šel je nad njo, prijela ga je za kurca in si ponesla razbeljeno glavico v usta. Goltala je svetleč škrlat, ko se ji je manijak zopet zapodil v pičko.
Užgala ga je po riti, spustila tiča iz ust, on pa ji le lizal ščegetavček, ji zasajal prste v bržkone najbolj mokro pičko v podalpju, z njih pocuzal sok in se spet lotil češplje, da mu je kapljalo od brade na rjuho, jo oblizoval, lizal, ob tem pa tiščal navzdol njeno trzajočo nogo, nekako v daljavi pa mu je skozi sluhovod švigalo 'nehjnmormpizjaašššeee', ko je v vratu začutil topo bolečino.
Glavo mu je  ukleščila med stegna in se tako nerodno premaknila da mu je skoraj zlomila kurčev vrat.
'A me hočeš ugonobt!?', je siknil in si z brade izcedil vso tekočino, ki se mu je  nabrala v njej.
'Nehaj prosm te .. ne mi je več lizat …' je sopihala.
'Ok.', je povsem mirno pristavil, si naložil njeni nogi na rame in jo nabodel.
Prasički je najbrž znova prišlo isti moment, ko je prodrl vanjo, saj se je spet pričela premetavati kot riba na suhem, a ji je brž zažugal z dvignjenim levim kazalcem, naj si niti pomisliti ne  drzne, da bi ga spraskala.
Držal je njeni nogi narazen in skorajda s krikom izbrizgal kolikor sperme je še premogel.
Začuda, se tokrat ni pretirano pritoževala, ko ji je izdrl tiča in ves zadihan pričel krožiti po sobi kot jebeni profesor Baltazar.
Sedla je na rob postelje, prižgala cigareto, potegnila dolg dim in mu jo ponudila.
'Boš?'
'Bom! Ampak prej grem scat!'
Popravila si je razmršene lase in odkimavala zavolj njegove post koitalne norosti.
Sedela je, kadila, lomila koščke čokolade,  ko je privršal po stopnicah in ji iz rok vzel na pol pokajeno cigareto ter legel na hrbet.
'You called me a pussy!'
'Ja no, če si pa res.'
'Fuckin bitch.'
'Boš čokolado?' ga je vprašala in mu ponesla košček v usta.
Grizljal je čokolado ter čakal, da se uleže poleg njega.
Stisnil jo je k sebi in jo poljubljal, božal po joških, po trebuhu, stegnih, riti, pobožal njeno (še) vedno mokro muco, ona pa ga je gladila po licu, prsih, mu vračala poljube, ga božala po nadlahti roke, s katero ji je segel v mednožje, segla proti curaku, ki je otrdel in dahnila:'Daj mi ga noter.'
Poljubil jo je na ustnice, jo prevalil na bok in ji ga počasi, skoraj ljubeče potisnil v pičkico, da je iz nje izmamil ljubek 'oh', ki ga je zapečatil s poljubom na njeno ramo, ona pa je z ritjo poplesujoče mignila, s čimer je iz njegovega grla izvabila kratek 'mmh' in nov kratek ljubeč vbod.

5. maj 2017 | Kategorije: Erotična zgodba | Komentarji (2)


Kot že nešteto večerov poprej je zgolj v spodnjem delu prekratke pižame in preveliki bombažni majici ter drobnih, kratkih nogavičkah, ki je vsaka pogrešala svoj par, zopet sedela v kuhinji za mizo. Udobno nameščena na sedežu, z eno nogo stegnjeno na sosednji stol in z drugo pokrčeno k sebi, je imela pred seboj kot pogrinjek odprto knjigo Vzhodno od raja, ki jo je znala malodane že na pamet, v roki pa je držala svoj pametni telefon in brskala po facebooku, kjer je vnovič chatala z njim.

Prenosni računalnik je imel poleg sebe na postelji, kjer je bil zleknjen pod odejo, na sebi je imel oprijete boksarce in majico, Balzacov popek pa je slonel na polici, kamor ga je bil odložil, da se bo kasneje lotil branja.
Izmenjaje sta si pošiljala gife z imgurja, on njej posnetke, kjer tip ožema kurca zevajoči deklini na jezik, ki ga je izplazila pod glavico, ona njemu prasičko, ki sedi na obrazu pod seboj ukleščenega ljubimca in se mu drgne s pičko po faci, potem ji je on vrnil s prizorom, kjer štirje štrleči kurci bruhajo močefit po obrazu pospermane pohotnice, ki se oklepa dveh od tičev, enega od tipov pa liže po jajcih …
'Ne gane me to.'
'Čudakinja si. Bore malo te gane.'
'Saj veš kaj mi pride do živega.'
'Vem, a tisto si videla že z vseh možnih kotov.'
'Sploh se ga ne naveličam.'
'Kako bi odreagirala na posnetek kjer bi fukal eno? Bi te zjezilo, zrajcalo?'
'Zrajcalo me vsekakor ne bi. Ne vem.'
Že ob misli, da fuka neko drugo ji je postalo slabo. Želodec se ji je zavozljal, v njem je čutila kepo, v grlu cmok, dušilo jo je. Le kaj vraga mu pride na pamet, da bi ji pošiljal posnetke, kjer fuka neko drugo žensko? Katero?
'Videlo bi se le mene. Sploh ne bi vedela s kom fukam.'
'A obstaja?'
'Je to sploh pomembno?'
'Ni. Imaš prav. Zakaj me to sprašuješ?'
'Bi postala mokra, ko bi me videla suvat in nabijat?'
'Ne.'
'Kaj pa če bi ugotovila, da si na posnetku ti? Bi prepoznala svojo rit in pičko, ki bi goltala mojo batino?
'Ne vem …'
'Bi gledala kako te fukam?'
'Imaš res posneto?'
'Kdaj pa bi lahko posnel po tvoje?'
'Nimam pojma!'
Skozi glavo so ji švigali prizori in trenutki, ko je bila obrnjena proč, ko ga ni gledala, kako se zaganja vanjo, ko jo je tiščal v pernico in jo od zadaj nabijal v pičko.
Razmišljala je, ali je imel tistikrat telefon na dosegu roke, ali je ostal v žepu hlač, ki so bile vržene čez fotelj predaleč, da bi lahko iz hlač pograbil telefon in morda posnel. Tuhtala je, če je ni posnel, ko mu je tiščala pičko v obraz, ona pa mu je povsem odsotno fafala kurca. Je imel telefon poleg na mizici? Ga je vmes pograbil, posnel in ga odložil nazaj , preden se je ozrla? Jo je zato takrat, ko jo je fukal od zadaj, tiščal ob posteljo, prasec!?
Iz občutka ogorčenja, da je sploh pomislil, da bi ji poslal posnetek fuka z drugo žensko, je prešla v drug občutek. Sedaj jo je popadla jeza, da jo je na skrivaj posnel med fukom.
'Pomisli …'
'Pojma nimam. Niti približno. Nemogoče!'
'Si prepričana?'
'Nisem?'
'Si mokra?'
'Ja.'
'Te rajca?'
'Po svoje me rajca, ja.'
'Misel na posnetek, ko te držim za lase in te kajlam do jajc v povsem premočeno pičko?
'Mhmmm …'
Da bi se slišala, kako me priganjaš, naj te fukam. M, packa? Bi imela video, ko porivava kot dva manijaka?
'Oh, ja …'
'Bi? '
'Ja, bi!'
' Kako zgine najprej glavica … pa potem cela batina … in suva naprej in nazaj, naprej in nazaj, tvoja pičkica pa ga objema …'
' OMG! V luži sedim. V mastni luži, povsem trda in zrajcana!'
'Mhmmm, ti packa nemarna! Zakaj pa si trda?'
'Ker me spravljaš ob pamet!'
'Bi posnetek!'
'Fak ja!'
'No kako se reče?'
Zadavila bi ga z golimi rokami! Preklet prasec pokvarjen jo je v slabi uri, ko se je sprva zgrozila ob njegovi zamisli, da bi ji poslal sebe kako fuka z neko drugo prasico, prek skorajda besnila, ker je skrivoma snemal njun seks, brez njenega vedenja, kaj šele odobravanja, sedaj skušal pripraviti do tega, da ga bo prosila naj ji pošlje posnetek, ki mu ga ni dovolila posneti!? Prekleta pizda predrzna! Bila je jezna nanj, da si sploh drzne početi to z njo, bila je jezna nase, da mu uspe, predvsem pa je bila jezna na izdajalko iz katere se je cedilo in ima zaradi nje povsem premočeno pižamo!
'Oh no … plosim?'
'Punčke me ne vzburjajo!'
'Prosim.'
'Prosim kaj?'
'Grrrrrr!'
'Renčiš?'
'Prosim pošlji …'
'Oh, draga moja … misliš, da če bi tak posnetek dejansko obstajal, da ti ga ne bi že zdavnaj poslal ali pa že takoj pokazal?'
'Fuck you! Jebi se! Kakšen prasec si!'
Ubila bi ga! Celo uro je bila na robu stola, na robu živcev, na robu orgazma. Za dlake nad pičko jo je držal nad robom prepada, trgalo se ji je od radovednosti kaj je ovekovečil, kdaj je utegnil med fukom sploh snemati in ostati neopažen, ali jo je ujel med orgazmom ali pa bo videla, kako ji konča na hrbet in se ji sperma steka med ritnicama dol proti pički, tik preden se, kot bi hotel pizdici reči na ponovno snidenje, nenasitno zaliže v razboleno češpljo, … Zdaj pa ji pizdun nemaren pove, da jo je ves čas le jebal v glavo!? Drkal v zdrav mozak!?
Navduševala se je, da bo smela videti video, zaradi katerega bi mu prej skopala oči, ker si ga je sploh drznil posneti, vsa neučakana je trepetala, kdaj ga bo prejela, da si ga bo lahko ogledala in si podrgnila svojo sladko češpljico, zdaj pa je razpizdena do konca, ker sploh ne obstaja!?
Vstala bi in cepetala, če se ne bi zbala, da bi ji spodrsnilo v žmohtu lastne češplje, zavolj tega padla, si zlomila vrat in bridki konec vzela vsa mastna, nepotešena, pohotna in brez hlačk, še preden bi tega ošabneža klofnila čez lice ali pa usekala naravnost na gobec, se mu nabila na kurac in ga pofukala dokler ne bi omedlel. Kurbež ohol!
'Saj če si blazno želiš filmčka, lahko naslednjič prinesem stojalo in digitalni fotoaparat pa posnameva nekaj prizorov, da bo za spomin.'
'Kakšna baraba si! Skoraj me je konec! Omg!'
'Kar tiho bodi. You fuckin love it!'
'Kako me znaš ti obrniti! Povsod sem popolnoma mastna! Do sredine stegen in med ritnicama … mmmmh, ti prasec!'
'Jaz!? Ti imaš glavo skregano s pičko!'
'Moram na čik, da pridem malo k sebi.'
Zavedanje, da ima na njo tak vpliv, da jo vsakič pripravi do brezumja in ima zaradi njega povsem mokro pičko, ga je tako rajcalo, da je ležal v postelji, sedaj že odkrit, brez gat in brez majice. Kurac je imel trd kot macolo, glavica pa je vijolično žarela. Otepaval ga je in tiščal k trebuhu, da bo izbrizgano končalo na njegovem trebuhu in ne po postelji in steni za njim.
Šinil je pokonci in odracal do kopalnice, kurac pa ga je mlatil po stegnih. Opotekel se je skozi vrata, z nekaj močnimi potegi roke po tiču pa je seme kot projektil priletelo v kopalniške ploščice nad umivalnikom.
Odprl je pipo in si z mrzlo vodo spral mastnega kurca, si umil obraz, popil nekaj vode in se vrnil v sobo.
'Moral sem it zdrkat prišlo mi je kot poniju … Bi se guzila v kamerco in nasajala na kurca, a?'
'Ne vem, načeloma ni ni ravno prijetna ideja.'
'Tvoja pička kaže nestrinjanje.'
'Saj to! Bitch!'
'Veš kako me rajca, ko ti možgani delajo lupinge.'
'Nobenih lupingov ne delajo. Odpovejo mi.'
'Ti je zmeda med ugotavljanjem kdaj, kje, kako sem snemal in s čim, ohromila mozeg? Si tuhtala, če sem te držal z obema rokama ali samo z eno?'
'Vse živo sem tuhtala!'
'Si zdaj ziher, da te nisem posnel?'
'Ne, nisem.'
'Ti vražiček zmešan. Nikoli nisem ničesar snemal niti poskušal.'
'Res ne?'
'Mi ne verjameš?
'Ti. Povsem sem izmučena. Kaj mi ti delaš!'
'Kaj pa ti delam? Sama si delaš. Si najbrž kar videla ekranček in kurca kako zgineva, tvoja pička se ga pa tesno oklepa.'
'Ne vem kako to zgleda.'
'Ti bom pokazal … Boš posodila svojo mašinco pa ti bom posnel.'
'Mmmmmh, ja. Pa bova potem skupaj gledala in kadila v postelji.'
'Mucko boš kaj pobožala?'
'Dost' ima pizda ena. Mi je že prej noro prišlo. Pozabila sem ti povedat.'
'Nisva nekaj zmenjena?'
'Oprosti, nisem si mogla pomagat. Samo dotaknila sem se je. Potem sem šla pa na čik.'
'Tega. Ne. Stori. Nikoli. Več.'
'Oprosti, srce. Saj se ti bom odkupila, a prav? Ne bodi hud, prosim.'
'Ne oprostim ti. Tole boš obžalovala.'
'Samo preverjala sem kje vse sem mokra pa me je malo zaneslo …'
'Packa si.'
'Ti si kriv! Ti si me tako naredil!'
'Ne. Taka si. Taka si ves čas bila. Jaz sem te le izluščil ven. Se mi pa niti ni bilo treba zelo truditi. Imaš pač rada kurca.'
'Ne. Nimam. Rada 'kurca'. Rada imam tvojega kurca. Uničena sem. Spat bi šla.'
'Pojdi. Lahko noč. Jaz moram skovati nov peklenski načrt. Ugašam računalnik.'
'Kakšen načrt!?'
Samovšečno se je nasmihal ob izklopljenem klepetu, kurac mu je ponovno pričel otrdevati in skozi glavo so mu švigale zlovešče zamisli, ki bi jih lahko izpeljal, da bi ji spodmaknil svet spod nog, ji zopet omedil njeno slastno brazdico in jo ob vnovičnem srečanju prelizal in pofukal, kakor se za tako mašino tudi spodobi. Strastno, divje, neobrzdano, grobo in nežno hkrati, dokler se ne bi ves zasopel zvrnil čeznjo.
'Kaj imaš spet v mislih?
Prasec …
Lahko noč.'
Niti slutila ni kaj se mu plete po glavi. Nikoli ni. Pa vendar je vsakič kljub začetni zadržanosti ali pa odločnemu ne navkljub, vseeno čez čas sama spodbujala njegovo zamisel, ki se ji je sprva tako prepričano zoperstavila in se nikakor ni strinjala s predlaganim, potem pa ga je tako kot prejšnjič celo presenetila in si njegovega trdega kurca sama nastavila na ritno luknjo, se nasadila nanj in se mu pustila pofukati v rit.
Pa vendar se je odločil, da ji te zamisli, vseeno še ne bo predočil, niti je ne bo skušal izpeljati, čeprav ji jo je že enkrat omenil, a je bila povsem zgrožena, hkrati pa mokra do kolen. Njegova norost in njena norost sta se imenitno dopolnjevali. Skoraj tako dobro kot njegov skoraj vedno trd kurac in njena skoraj vedno mokra pička. Dvojec brez krmarja po brzicah strasti.
1. maj 2017 | Kategorije: Erotična zgodba | Komentarji (5)
1 2 3


Št. registriranih uporabnikov: 193721
Forum avtorjev: 15882 Forum teme: 34437 // Odgovorov: 1874601
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 86764 // Komentarjev: 1241857
Avtorji fotografij: 26263 // Slik: 222398 // Videov: 18359
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "