dragi ljudje... samo zamislite... sploh ni treba verjeti, da je možno... zamislite si, da so se vsi vaši dragi, ki so odšli... da so se vrnili in da so tukaj...
za trenutek zamislite da je vaš oče, vaša mama, vaša sestra, vaš brat, vaša babica, vaš dedek, vaš prijatelj,... bog moj, vaš otrok... vsi tisti, ki so odšli na drugo stran... in ki jih imate tako tako radi, da se vam ustavi srce, ko pomislite na njih... da so vsi tukaj :)... da se objemate... da se pogovarjate... ta oseba je živa, poleg vas :)... kako se počutite?
22. junij 2018 | Komentarji (1)
Ljudje so čisto zmedeni, ne vedo, kako se obnašati do Trumpa. FDV-jevci so takoj po zgodovinskem sporazumu med ZDA in Severno Korejo pritekli povedat, da sporazum ne bo zdržal. Ogabni komentarji pod člankom o tem... mamma mia, kot da si ne želimo stopit ven iz cone udobja, kod da mora ZDA biti vedno kavboj, kot da morajo ZDA biti vedno grdi, vedno kolonialisti, vedno začenjati vojne in jih nikoli ne končati oz, popraviti sranje, ki so ga naredili.
Kennedyja so ubili, ker je povedal, kaj je pravi problem v ameriški družbi. In potem se je v Ameriki dogajalo... vemo kaj... Dokler ni prišel Trump, ki nikakor ne paše v noben program. Ja, veliko govoriči, ampak naredi, kar je obljubil. Ja, baha se, ampak se ima zakaj. Ja, imel je nekaj žensk, ampak, saj jih je imel tudi Kennedy in je ostal najbolj priljubljen ameriški predsednik vseh časov.
Trump govori eno, dela pa drugo. Treba je gledat, kaj dela! Naredil je že veliko dobrega za cel planet, saj gre vendar za najmočnejšo državo na svetu. Nisem se jaz tega spomnila. Tako pač je. Kot da bi ljudje še naprej radi poslušali grožnje z jedrskim orožjem, kot da bi še naprej radi imeli vojne, teroriste itd. In seveda... zdaj bi pa moral Trump v enem mesecu vse grdo, kar so ZDA naredile spremeniti in popraviti. Ne gre tako hitro. Poglejmo, kaj je naredil Obama, poglejmo malo, kaj so delali zadnjih 50 let... katastrofa...

Madona ljudje... 21. stoletje je, pojdite iz vaših programov ven... Na čelu ZDA imamo sposobnega, miroljubnega predsednika! Kaj se bo zgodilo čez nekaj let, ne vem... Srbi pravijo: "Živi bili i videli". Trump bo potegnil Američane ven iz Afganistana, v Siriji bo zavladal mir, Koreji se bosta združili, v Iranu bo prišlo do miru. Vsi Američani, ki so koruptirani, bodo šli na sodišče, napovedane so masovne aretacije. Seveda tega ni v glavnih medijih.

Svet se prebuja. Tudi v Sloveniji bo prišlo do sprememb. Ne gre drugače. Prihajajo nove generacije, ki so site starih politikov in vzorcev. No, sploh jih ne zanimajo... Pač... mladi ljudje hočejo lepo živeti zdaj. Ne pa lez 20 let. Mi vsi smo se rodili v obilje, če ne bi bilo tako, se sploh ne bi hoteli utelesiti sem na Zemljo. Zakaj se nam dogajajo vse te grde stvari? Ker je pač kolektivna zavest taka da vedno caplja za prebujenimi posamezniki. Kolektivna zavest je pod masovnimi programi, ki jih imamo vsi mi v podzavesti... kdor živi mora trpeti, denarja ni...za življenje je treba trdo delati... samo enkrat se živi... od nečesa moram umreti... obstajajo neozdravljive bolezni... blablablabal vse to je samo laž, laž, iluzija
12. junij 2018 | Komentarji (8)
Prvič v Evropi in neposredno v Ljubljano prihaja smer nove zdravilne medicine - Valeologija

Svečana prireditev se bo začela v nedeljo 24.06. s predavanjem o Valeologiji in njene dosežitev. Najeta je velika banketna dvorana v središču mesta, da se bo lahko čim več ljudi udeležilo te konference Zdravlja.

27. 6. - 1. 7. 2018: Valeološka šola
Tekom petih dni boste izvajali duhovne in telesne vaje, meditacijo, sprostitev in autotrening, s pomočjo testov in raziskav boste lahko spremljali svoje duhovno, duševno in telesno zdravje (testi zaznavanja, domišljijo, spomina, psihološke vzdržljivosti). Pouk bo potekal na podlagi delovnih metod za premagovanje stresa, da se boste naučili pridobivati novo znanje o veliko boleznih našega časa, ki so z vami in okoli vas v vaši okolici.

Usposobili se boste za delo s strankami in skupinami, se naučili uporabljati najnovejše biomedicinske naprave in programe. Po zaključku tečaja boste lahko naročili želene delovne programe. Kasneje bo mogoče te programe nadgraditi z dodatnimi funkcijami. Program za Svetovalca za Valeologijo vključuje teste in veliko praktičnega dela, zato je skupina omejena na 35 udeležencev.
6. junij 2018 | Komentarji (0)

Če mene vprašate je Janša zmagal samo zato, ker so volilci šli volit proti Janši, a glasovi so se razpršili na 12 - 14 strank. Morale bi bit 3 - 4 stranke in pika. Jaz se spomnim, da sem pred leti glasovala za neko stranko za vodo, ki sploh ni prišla v parlament, potem pa sem bila že bolj pametna.

V glavnem, Janša bi moral biti v zaporu, ne pa tako... Meni ni jasno, kdo za vraga voli tega tipčka. Ampak, ok, če bo Šarec (moja izbira) mandatar... potem sem zmagala. Drugače pa...

Ljudje... bila sem na volitvah, in tam so bili sami starčki... in poslušala sem danes malo in pravi gospod, da ba volitve hodijo starčki, ki seveda gledajo TV in pojma nimajo o internetu...

In zakaj to dopustimo? Saj, tudi, če bila volilna udeležba višja za 10% bi bilo isto, ker se vsi tisti, ki so volili proti Janši porazdelijo na 10 - 12 strank.

Ma brezveze... ampak...kar imamo, to pač imamo.

Me veseli četrto mesto Levice.

Me veseli, da je SD umrla.

Me veseli, da je naduti Požar pogorel. hihi Požar je pogorel...

Zdaj pa s pametjo naprej. Saj ni nič izgubljeno. :)

Šarec je imel popravce na srednji šoli, Einstein je imel velikanske probleme v šoli. Šola ni nobeno merilo dandanašnji!
3. junij 2018 | Komentarji (5)
1 2 3 4 5 6 7 8
Zadnji komentarji
Povezave
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1Št. registriranih uporabnikov: 184343
Forum avtorjev: 15868 Forum teme: 34418 // Odgovorov: 1872468
Blog avtorjev: 3584 // Blogov: 86305 // Komentarjev: 1238034
Avtorji fotografij: 26162 // Slik: 221445 // Videov: 18398 // Potopisov:
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "