https://www.youtube.com/watch?v=Gy-akgzv
VZY Snemalne ekipe več bližnjevzhodnih in enega ameriškega televizijskega kanala, skupaj s tako imenovano "humanitarno" organizacijo "Bele čelade", so že posneli 9 igranih, provokativnih video posnetkov. Na njih so posneli zaigrani kemični napad v sirski provinci Idlib.

Res pa je, da vsi kadri niso uspeli. Zato bodo v OZN in v Organizacijo za prepoved kemičnega orožja poslali le dve gradivi, preostali pa bodo namenjeni družabnim omrežjem. To je postalo znano strokovnjakom ruskega Centra za spravo strani iz zanesljivega vira.

Kot še sporočajo, v lažnih kemičnih napadih sodeluje 22 otrok s starši in skupina sirot, starih od 8 do 12 let, ki so bili ukradeni iz begunskih taborišč. Prvi prikazujejo poškodovane, drugi - umrle zaradi kemičnega orožja.

Še več, ruska vojska ima dokaze, da nameravajo teroristi iz skupine "Hayat Tahrir aš-Šam" (prepovedana v Rusiji) in "Bele čelade" za večjo verodostojnost res uporabiti strupen klor!

Prvi podatki o tem, da se v sirski vasi Džisr al-Shughur zbirajo skupine novinarjev, pripravljene na snemanje uprizoritev, so se pojavili včeraj. Tja so prinesli tudi dva sodčka klora.

Ruska vojska je navedla točne geografske koordinate krajev kjer potekajo snemanja FAKE-NEWS! Objavljene so bile fotografije krajev iz zraka, kjer je potekalo snemanje.

Mimogrede, nemška kanclerka Angela Merkel je napovedala, da se lahko njena država pridruži koaliciji, ki bo udarila po Damasku, če bo uporabil kemično orožje. Lažni napad v Idlibu lahko postane sprožilec...

Evropa še naprej hipnotizirano tišči glavo v pesek. V današnjem TV Dnevniku na TV Slovenija so trdili, da je sirska vojska nedavno 3-krat uporabila plin. Ob tem so kazali laboratorij teroristov, kjer so strupe pripravljali teroristi. Laboratorij je eden mnogih, ki jih najdejo ob osvobajanju (ne "zavzemanju" kot govorijo "naši" mediji!) Sirije. Aprila je poročevalka z Bližnjega vzhoda trdila, da je Asad od 30 do 50-krat uporabil plin proti svojemu ljudstvu. V resnici ni niti en tak napad dokazan na terenu! Dokazanih pa je vrsta napadov teroristov s klorom.

V Siriji so neodvisne zahodne poročevalke, ki ne lažejo. Zakaj jih TV Slovenija ne pokliče?

Pišite varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev. Ona vas bo vzela resno in stvar bo obravnavana na raznih sestankih. To je dobra pot.
1. senzacija: Po 70 letih bosta Rusija in Japonska končno in brez predhodnih pogojev, že do novega leta, sklenili sporazum o miru! ZDA pa v jok! :-)

2. senzacija: Vladimir Putin je izjavil da so domnevna napadalca na Skripala našli v Rusiji! Kot je Putin še dodal, sta običajna civilista, ne pa kriminalca, ki nista naredila nič slabega in naj se, če ga zdaj slišita, javita novinarjem! V VB molčijo...Ali pa jokajo? Morda pa samo besnijo? :-)

3. senzacija: V prihodnosti se bomo na Japonsko lahko peljali kar z vlakom! Preko Rusije in mostov, ki bodo posledica boljših odnosov med Rusi in Japonci...
12. september 2018 | Zaznamki: Skripal, Vladimir Putin, Shinzo Abe, RF, Japonska, politična | Komentarji (2)
Prebivalci sirske province Idlib so ruski vojski povedali, da se je v naselju Jisr-Esh Shugur začelo snemanje provokativnega videoposnetka, v katerem bo pokazan zaigran kemični napad, sporoča rusko obrambno ministrstvo.
Snemalne ekipe več televizijskih kanalov na Bližnjem vzhodu in celo ena ameriška so že prispele. Po scenariju provokatorjev naj bi na naselje odvrgli posode z strupenimi snovmi, člani zloglasne skupine "Bele čelade" pa bodo pomagali lažnim žrtvam.
Da bi bili bolj verodostojni, so bojevniki v Jisr al-Shugur prinesli dva sodčka strupa na osnovi klora. Ta snov se mora pojaviti v vzorcih tal, ki jih bodo vzele "Bele čelade".
Že od prej je znano, da ZDA ob obalah Sirije zbirajo podmornice in rušilce s krilatimi raketami. Signal za začetek napada mora biti prav ta "fake" kemični napad. Po podatkih ameriških televizijskih kanalov je vojska že pripravila seznam ciljev in ga predala predsedniku Trumpu.

Mediji naj bi imeli nalogo lažne posnetke pokazati DANES, ko sta dve žalostni obletnici...

P.S.: Presstituti, povedal sem vam. Aprila je poročevalka z Bližnjega vzhoda trdila, da je Asad od 30 do 50-krat uporabil plin proti svojemu ljudstvu.

V Siriji so neodvisne zahodne poročevalke, ki ne lažejo. Zakaj jih TV Slovenija ne pokliče?

Pišite varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev. Ona vas bo vzela resno in stvar bo obravnavana na raznih sestankih. To je dobra pot.
Američani se bojijo dečka Hasana Diaba, ki je bil posnet v lažnivem filmu o kemičnem napadu v sirski Doumi, kot hudič križa! Enajstletni deček je živ, kot tudi vsi ostali igralci v filmu. Zdravniške pomoči ni potreboval nihče. Rusi so Hasana in še 16 drugih očividcev snemanja fake filma, med njimi je zdravstveno osebje, našli in pripeljali v Haag! Predstavniki ZDA, VB in Francije so "zbežali"! Pri tem pa so pritisnili na vse članice EU in Nato, da se dogodka niso udeležile! Vseeno je bilo navzočih več kot 50 držav. Informiranju držav je sledila novinarska konferenca na kateri so britanski "novinarji" Sirce žalili z prašanji koliko so vam plačali, da ste prišli in ali imate že zagotovljen azil v Rusiji, nato pa so dogodek opisali kot sramotno maškarado!

A scenaristi "kemičnega napada" na Dumo so se zafrknili tudi pri podrobnostih. Ruski novinar je našel hišo na katero naj bi bila odvržena kemična bomba in sledi na stopnicah po katerih je bila jeklenka v resnici privlečena v stanovanje! Kokoši v spodnjem stanovanju so še vse žive! Lastnik pravi, da je bilo v zgornje stanovanje vlomljeno! "Bomba" naj bi padla na posteljo, ki ni nič razmetana, posoda v bližini (tudi v fake filmu) pa je cela! Na bombi, ki naj bi jo odvrgel helikopter, ni niti praske! In kako je nastala luknja v stropu? Novinar je našel ostanke krilc mine! Glej video! https://www.vesti.ru/doc.html?id=3011643
&tid=95994


Mediji v Sloveniji, ki so LAGALI o najmanj 40 mrtvih in 500 poškodovanih, zdaj molčijo kot ribe namesto da bi se nam za dezinformacije OPRAVIČILI!

Prispevek posvečam dnevu svobode medijev, ki je je vse manj!

V Siriji so neodvisne zahodne poročevalke, ki ne lažejo. Zakaj jih TV Slovenija ne pokliče?

Pišite varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev. Ona vas bo vzela resno in stvar bo obravnavana na raznih sestankih. To je dobra pot.
Zahodni novinarji v sirski Dumi niso našli nobenih znakov kemičnega napada, tudi nobene žrtve ne. Mednarodni strokovnjaki bodo svojo preiskavo v Dumi začeli jutri. Glede na to, da žrtev ni, bodo zelo verjetno ugotovili isto. Vlogo epruvete s praškom za začetek ZLOČINSKEGA napada na Sirijo, napada brez mandata OZN, ste tokrat odigrali MEDIJI. Tudi vi osebno, SLAVKO BOBOVNIK, ste k LAŽI o Rusih in Siriji prispevali svoj delež. Da laže KARMEN ŠVEGEL, skoraj vsakič, ko odpre usta, smo vajeni, da to precej subtilneje počneta dopisnika iz Moskve in Washingtona tudi vemo.
Zanima me ali se boste za PROPAGANDO VOJNE, PROPAGANDO TERORISTOV in LAGANJE, opravičili?
"Ne bomo pozabili: da je večina novinarjev skoraj do zadnjega v Siriji navijala za tako imenovane "upornike" aka teroriste in njihovo desno roko Bele čelade," je na Facebooku zapisala novinarka Polona Frelih.
Če je krivo neznanje je tudi hudo...Tudi če se laganja niste zavedali ste gledalcem dolžni OPRAVIČILO.
Ponavljate tudi stare, že ovržene LAŽI (eno od njih je ovrgel izvedenec s slovitega MIT v ZDA) o napadih Asada s kemičnim orožjem. Ko sirska vladna vojska osvobaja mesta in vasi redno odkriva skladišča kemičnega orožja teroristov. O tem molčite...Niti en domnevni napad Asada s kemičnim orožjem doslej ni bil DOKAZAN! Mednarodnih strokovnjakov resnica ne zanima, ZDA, VB in Francije tudi ne.
Poročila z obtožbami Asada, tudi tisto za OZN (!), so bila napisana kar na daljavo in na osnovi trditev na spletu! Strokovnjaki kljub vabilom Sircev in Rusov v preteklosti niso hoteli ugotoviti dejstev na kraju posameznega domnevnega dogodka. Tokrat so se dolgo obirali in šele ruski pritisk jih je premaknil, da so odšli v Sirijo.
Mediji ste lagali tudi o primerih Skripal in Litvinenko (polonij). To ni novinarstvo. To je propaganda.
Vsakič ko citirate Sirski observatorij o človekovih pravicah tvegate da samo prenašate britanske LAŽI. In to počnete neverjetno pogosto. Vse pogosteje! Vtipkajte ta "observatorij" v iskalo na MMC. Grozljivo! To niso nedolžne stvari! Tudi zaradi vas smo bili te dni na robu tretje svetovne vojne!

Zanima me ali se boste za PROPAGANDO VOJNE, PROPAGANDO TERORISTOV in LAGANJE, sploh kdaj, opravičili?

V Siriji so neodvisne zahodne poročevalke, ki ne lažejo. Zakaj jih TV Slovenija ne pokliče?

Pišite varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev. Ona vas bo vzela resno in stvar bo obravnavana na raznih sestankih. To je dobra pot.
Sankcije, ki so jih t. i. "Prijatelji Sirije" uvedli proti sirskemu ljudstvu se nanašajo na hrano in zdravila. Tako so prizadeti predvsem običajni ljudje. Zakaj so uvedli sankcije? Zakaj Slovenija ta zločin podpira? Zahodne medije, tudi naša trobila, zanimajo samo begunci, ki bežijo iz Sirije in ljudje, ki živijo na okupiranih območjih, čeprav je beguncev veliko več na vladni strani, na osvobojenih ozemljih. Ali je to, da te imajo za človeka odvisno od tega na kateri strani frontne črte na zemljevidu iste države živiš? Vsi so ljudje! Samo od septembra do 18. oktobra, torej v poldrugem mesecu, je bilo v zahodnem Alepu zaradi izstrelkov teroristov po šolah, mošejah, stanovanjih in tržnicah ubitih 130 otrok, najmanj dvakrat toliko ranjenih. Zakaj novinarjev usode teh otrok ne zanimajo? Zakaj "naši" mediji teroriste s svojo dvoličnostjo pravzaprav podpirajo? In zakaj prav tiste, ki se proti njim borijo brez fige v žepu, iz dneva v dan satanizirajo? Zakaj?

Ampak ne, pomembna je usoda nekega, domnevno zadnjega, klovna v Alepu, kar začinijo še z nekaj ljubezni, po holivudsko! Pred tem so zlobna neobstoječa letala neštetokrat uničila "zadnjo bolnico" v Alepu in je vedno znova čez noč zrasla nova. Poročali so o bombardiranjih iz zlobnih ruskih in sirskih letal čeprav le-ta več kot mesec dni nad mestom sploh niso letela!

Če drži sveža novica, so v pravkar osvobojenem vzhodnem delu Alepa našli nedotaknjeno bolnico. Kmalu bomo izvedeli kaj več, morda bodo našli še več bolnic...

Istočasno imamo informacijsko blokado iz iraškega Mosula in je vse v najlepšem redu! Tisoč (1000) ubitih teroristov, poročajo. Oh seveda, če imaš po množičnih bombardiranjih na slepo kar vse mrtve za teroriste ali pa če vse mrtve civiliste pripišeš kar tem glavorezom! In ob tem sploh ni poročila o civilnih žrtvah. Aja, tam pa za razliko od Alepa, civilistov, predvsem starcev, žensk in otrok enostavno - ni!

Zahodnih držav so bila polna usta človekoljubja, ko so bili teroristi v Alepu obkoljeni. Prav teroristi so preprečevali dostavo pomoči, ki bi bila organizirana tako, da bi jo delili vsem. Pomoč OZN, ki pa je le prišla, so kradli in stražili v skladiščih zase, viške pa po visokih cenah prodajali družinam tistih, ki so kot živi ščit služili na okopih. Zdaj, ko je dostava pomoči 90.000 osvobojenim meščanom mogoča se iste zahodne države ne zganejo. Niti drobtinice ne dajo. Zakaj ne pošljejo mobilne bolnice? Tudi OZN je pomoč kar ustavila! Iz VB, kjer tako radi kritizirajo Rusijo, doslej niso poslali niti ene tablete, odeje, litra vode ali drobtinice kruha!

Rusija je poslala 100.000 ton pšenice, ruski vojaki delijo humanitarno pomoč, kakih 7.000 kg dnevno, sirski vojaki delijo sirsko pomoč, ruski zdravniki pregledujejo ljudi. Mnogi meščani zdravnika niso videli več let! Velik del mesta ima po dolgem času vodo in elektriko. Tega seveda ne smemo vedeti, celo izrazi ne smejo biti pravilni. In tako so teroristi v medijih še naprej borci za demokracijo ali uporniki, domača sirska vojska pa svojih mest in vasi ne osvobaja ampak jih zavzema, toliko da ne napišejo in rečejo da jih okupira...Po trditvah znane poročevalke ljudje bežijo k teroristom. Kako to, da jih je bilo in jih je na vladni strani ves čas mnogo več? Kako to da so se zatekali k na volitvah izvoljenemu Asadu, če pa nam mediji kar naprej pravijo, da je zloben, da je tiran oziroma diktator?

In kako to da nekateri mediji še naprej L A Ž E J O, da je Asad zaplinjal svoje ljudi, če pa je to že zdavnaj ovrženo! In to v ZDA! Celo slovenski zunaji minister Karel Erjavec tega še pred enim letom dokazano ali ni vedel ali pa je v kamero zavestno lagal! Toda katastrofalno je oboje...

V Siriji so neodvisne zahodne poročevalke, ki ne lažejo. Zakaj jih TV Slovenija ne pokliče?

Pišite varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev. Ona vas bo vzela resno in stvar bo obravnavana na raznih sestankih. To je dobra pot.
1. december 2016 | Kategorije: Politika | Zaznamki: Slovenija, Sirija, novinarji, Alepo, Mosul, sankcije, zločin, begunci, trobila, Karel, Erjavec | Komentarji (16)
1 2 3 4 5 6 7
Zadnji komentarji
Povezave
Vsi blogi avtorja

201720182019
JanFebMarAprMajJun
JulAvgSepOktNovDec
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2Št. registriranih uporabnikov: 206736
Forum avtorjev: 15892 Forum teme: 34482 // Odgovorov: 1877427
Blog avtorjev: 3583 // Blogov: 87445 // Komentarjev: 1248282
Avtorji fotografij: 26330 // Slik: 223675 // Videov: 18350
© RTV Slovenija (ISSN 1581-372X) | FAQ | Impresum | 1995-2009 | Vse pravice pridržane
" "