Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Osumljeni uboja igralca Gašperja Tiča ostaja v priporu Na okrožnem sodišču v Ljubljani so pojasnili, da je sklep o odreditvi pripora zoper osumljenega uboja igralca Gašperja Tiča pravnomočen, saj so pritožbo osumljenega 20-letnika zavrnili.
S ponarejenimi bankovci za 200 evrov kupovala mobilne telefone Policisti so prijeli osumljenca, ki sta s ponarejenimi bankovci za 200 evrov prek oglasov kupovala mobilne telefone in druge predmete, priložnostno pa sta kradla tudi gorivo na bencinskih črpalkah.
Dve smrtni žrtvi slovenskega morja Po poročanju uprave za zaščito in reševanje so v nedeljo iz morja reševali dva človeka.
Proti parohu Boškoviću vložena tožba za odvzem 800.000 evrov premoženja Specializirano državno tožilstvo je zoper paroha Srbske pravoslavne cerkve Perana Boškovića vložilo tožbo za odvzem premoženja nezakonitega izvora, tožbeni zahtevek znaša približno 800.000 evrov.
Tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo zoper Alenko Bratušek Specializirano državno tožilstvo je zavrglo kazensko ovadbo zoper Alenko Bratušek, ki jo zaradi domnevne zlorabe uradnega položaja pri njenem samoimenovanju za evropsko komisarko vložil nacionalni ...
Hišne preiskave zaradi suma osemmilijonskega oškodovanja Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so v četrtkovih preiskavah, ki so bile po informacijah medijev povezane z lastniškim prevzemom Perutnine Ptuj, iskali dokaze za sum ...
Moški po eksploziji plinske jeklenke v avtomobilu hudo poškodovan Na Prešernovem trgu v Novem mestu je v četrtek okoli 19. ure v prtljažnem delu avtomobila eksplodirala plinska jeklenka in povzročila požar, v katerem se je hudo poškodoval 49-letnik.
Razkrinkali kriminalno združbo, ki je mesečno prodala pol kilograma heroina in kokaina Celjski kriminalisti so v okviru obsežne preiskave s področja prepovedanih mamil opravili 25 hišnih preiskav in pridržali 22 ljudi, od tega so trem odvzeli prostost.
Oproščenemu vojnih zločinov Popovu izplačali odškodnino Polkovniku nekdanje Jugoslovanske ljudske armade (JLA) in oproščenemu vojnih zločinov v Sloveniji Berislavu Popovu so po zunajsodni poravnavi izplačali odškodnino.
Obtožena na Facebooku objavljenega napada zanikala krivdo Obtožena napada na 26-letnika februarja letos sta na predobravnavnem naroku zanikala krivdo. Tožilstvo jima očita kaznivo dejanje umora.
Bavčar mora na Dob 20. julija Okrožno sodišče v Ljubljani je obsojenim v zadevi Istrabenz – Igorju Bavčarju ter bratoma Nastji in Kristjanu Sušinskemu –poslalo poziv na prestajanje zaporne kazni.
Požar na Ribičiji ni bil kaznivo dejanje Požar, v katerem je konec aprila pogorel mariborski lokal Ribičija, nima elementov kaznivega dejanja, so po končani preiskavi vzroka požara sporočili z mariborske policijske uprave.
Za osumljenca uboja Gašperja Tiča po zaslišanju odrejen pripor Dvajsetletnega osumljenca uboja igralca Gašperja Tiča so prepeljali pred preiskovalnega sodnika. Po zaslišanju, na katerem se je branil z molkom, je bil zanj odrejen pripor.
Zadeva Ptičja hišica proti Kanglerju ustavljena. Ni kaznivega dejanja, ni dokazov. Višje sodišče v Mariboru je ustavilo postopek v zadevi "ptičja hišica, pravoslavna cerkev in drugi", je sporočil nekdanji mariborski župan Franc Kangler.
Gašperja Tiča naj bi 20-letnik večkrat zabodel z nožem Policija umor igralca Gašperja Tiča še naprej preiskuje, doslej pa so ugotovili, da ga je 20-letni moški med prepirom večkrat zabodel z nožem.
V Ljubljani je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič Policisti so bili zjutraj obveščeni o nasilnem dogodku na Trubarjevi ulici v središču Ljubljane; ob prihodu so v stanovanju našli mrtvega moškega.
Ogenj zajel tri delavnice na Ptuju in v Mariboru V treh delavnicah v Mariboru in na Ptuju so v petek zvečer in ponoči izbruhnili požari, ki so povzročili večjo materialno škodo. V petek okoli 19. ure je zagorelo v delavnici v Mariboru, v soboto ...
Foto: Požar v Qlandii pogašen, požarna straža ostaja Gasilci so požar v kranjski Qlandii pogasili. V intervenciji je sodelovalo 153 gasilcev, na prizorišču pa ostaja požarna straža. Zagorelo je v delu, ki so ga nameravali odpreti prihodnji mesec.
V požaru v izolski ladjedelnici za 120 tisoč evrov škode V Ladjedelnici Izola je zagorela hala za obnovo plovil, v požaru pa je po prvih ocenah nastalo za približno 120 tisoč evrov materialne škode, je sporočila Anita Leskovec s Policijske uprave Koper.
S pomočjo javnosti prijeli 22-letnika, ki je zbil dve peški Policisti so izsledili voznika, ki je na prehodu za pešce v Čežarjih zbil dve peški in pobegnil s kraja nesreče.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo