Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Italijana v kombiju tihotapila 107 pasjih mladičev Murskosoboški policisti so v petek preverjali tovorno vozilo, vozil ga je 45-letni Italijan, skupaj s 40-letnim sopotnikom.
Zaradi plačila zdravilcu preiskave na več šolskih institucijah Kriminalisti so na sedmih lokacijah - tudi na ministrstvu za delo - izvajali hišne preiskave, preiskovali so tudi nekdanjo državno sekretarko na ministrstvu za šolstvo Andrejo Barle Lakota, zdaj ...
V DUTB-ju preiskava sporne prodaje nekaterih zemljišč Posli Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) naj bi bili pod drobnogledom kriminalistov, ki preiskujejo prodaje nekaterih zemljišč.
Tovorno vozilo v delovni nesreči do smrti stisnilo voznika V industrijski coni v Preserjah pri Radomljah je v ponedeljek popoldne tovorno vozilo stisnilo voznika. Ta je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s centra za obveščanje.
Po požaru ustavljena proizvodnja v Hidrijini livarni je znova stekla V livarni Hidrijine družbe Rotomatika v Spodnji Idriji je v ponedeljek zvečer izbruhnil požar. Požar je pogasilo približno 50 gasilcev. Poškodovanih ni bilo, proizvodnja pa normalno poteka.
Policisti preverjajo domnevna urjenja Kranjske vahte Na družbenih omrežjih so se pojavile objave, ki so pričale o urjenju oborožene skupine Kranjska vahta, kar naj bi se zgodilo 4. septembra. Kriminalisti glede tega že vodijo preiskavo.
Prijeli 19-letnika, ki je z orožjem grozil taksistom Policisti policijske postaje Ljubljana Šiška so odvzeli prostost 19-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen storitve treh ropov nad vozniki taksislužbe, ki jih je izvedel s pomočjo groženj z nožem in ...
V Soči našli mrtvo 60-letno žensko V Kobaridu so v reki Soči dopoldne v bližini Napoleonovega mostu našli mrtvega človeka. Truplo so kobariški prostovoljni gasilci potegnili iz reke in z vrvno tehniko dvignili na brežino.
Padel z motornim kolesom in umrl V soboto popoldne se je pri Vučji vasi v Pomurju zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 22-letni voznik motornega kolesa.
Smrtna nesreča: Voznik vzel prednost motoristu V petek zvečer se je pri Laškem zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je umrl 28-letni motorist.
Mariborsko višje sodišče: Šiško ostaja v priporu Pred dnevi je zunajobravnavni senat okrožnega sodišča za vodjo samooklicane Štajerske varde Andreja Šiška odredil pripor, odločitev senata pa je zdaj potrdilo še mariborsko višje sodišče, kar ...
Kolesar umrl na kraju nesreče Policijsko upravo Maribor so okoli 15.30 obvestili, da se je v Rošpohu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena avtomobil in kolesar.
Prijeli tri Romune, ki so iz bankomatov kradli denar Celjski kriminalisti so po seriji napadov na bankomate v ponedeljek prijeli tri državljane Romunije, stare od 29 do 33 let.
Gorenjski in beljaški kriminalisti prijeli deset ljudi, ki so se ukvarjali s preprodajo mamil Gorenjski kriminalisti so v tesnem sodelovanju z avstrijsko kriminalistično službo iz Beljaka razbili kriminalno združbo, ki se je na območju Gorenjske ukvarjala s preprodajo prepovedanih mamil.
Največ nezakonitih prehodov meje je na področju PU Novo mesto Po podatkih policije se je povečalo število kaznivih dejanj prepovedanega prehajanja meje, saj so na novomeškem območju samo v torek odkrili 48 prebežnikov.
Vrhovno sodišče ugodilo Mirku Noviču glede varstva zakonitosti Vrhovno sodišče je ugodilo zahtevi za varstvo zakonitosti za Milka Noviča, obsojenega za umor nekdanjega direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika.
Jesenice: Trije znanci do smrti pretepli brezdomca Na Jesenicah je v nedeljo v sumljivih okoliščinah umrl moški, sicer edini prebivalec zabojnika, ki ga je za brezdomce postavila jeseniška občina.
Sodišče Raščanu naložilo vrnitev 34 milijonov evrov Sodišče je Mateju Raščanu tudi v ponovljenem naroku za odvzem premoženjske koristi zaradi oškodovanja Dela Revij naložilo vračilo 34 milijonov evrov.
Šišku spet odvzeli prostost Vodji samooklicane Štajerske varde Andreju Šišku so policisti po odločitvi zunajobravnavnega senata zjutraj spet odvzeli prostost, je potrdil njegov odvetnik Viktor Osim.
Komunala po šestih letih pravdanja v poravnavo s starši umrlega dečka Cerkniško komunalno podjetje in zavarovalnica sta s starši dečka, ki je leta 2011 umrl po zapletih zaradi okužbe s kontaminirano vodo, v maju sklenila poravnavo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo