Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Foto: Koča na Korošici pogorela, mamo s sinovoma prepeljali v bolnišnico V času požara v planinski koči na Korošici so bili v njej trije tuji državljani, in sicer 41-letna državljanka Poljske, stanujoča v Zadru na Hrvaškem, in njena dva mladoletna sinova, ki so ...
Pogorel Kocbekov dom na Korošici, poškodovani trije tujci V Kocbekovem domu na Korošici je v petek zvečer izbruhnil požar in to planinsko postojanko pod južnim pobočjem Ojstrice v Kamniško-Savinjskih Alpah povsem uničil.
Iz Delavske hranilnice odnesel nekaj tisoč evrov V Ljubljani je neznan moški vstopil v poslovalnico Delavske hranilnice in z grožnjami, ki jh je podkrepil s pištolo, od zaposlenih zahteval gotovino.
Raščan obsojen na 4 leta zapora, vrniti bo moral 34 milijonov evrov Ljubljansko okrožno sodišče je nekdanjega lastnika Dela Revij Mateja Raščana v sojenju zaradi zlorabe položaja ob prevzemu družbe obsodilo na štiri leta zaporne kazni.
Prijateljica umorjene Bajdeta nikoli ni videla nasilnega Na celjskem okrožnem sodišču se je nadaljevalo ponovno sojenje Velenjčanu Romeu Bajdetu za umor partnerice decembra 2015. Sodnik Zoran Lenovšek je zaslišal nekdanjo prijateljico umorjene partnerice.
Trgovina z ljudmi: Zakonca zaradi kulturnih specifičnosti nista vedela, da kršita zakon? Zakonca Fikreta in Damir Porić sta na predobravnavnem naroku zanikala, da bi izkoriščala ženske z območja nekdanje Jugoslavije za služabnice.
Kolesar umrl zaradi hudih poškodb po trku z avtomobilom V naselju Videm v Dolu pri Ljubljani se je v sredo popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 62-letni kolesar.
Avtomobil zaprl pot kolesarju, trčenje zanj usodno Okoli 17.45 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s poškodbami v Vidmu v občini Dol pri Ljubljani.
Protest zapornikov tudi na Dobu, ki pa se je končal mirno Po petkovem incidentu v zaporu na Povšetovi v Ljubljani se je podoben danes zgodil tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob.
SDS: Škoda s procesom Patria je bila povzročena namerno SDS od države zahteva 886.257 evrov odškodnine zaradi sojenja v zadevi Patria, saj meni, da je bila stranki škoda povzročena namerno.
V prometnih nesrečah pri Lenartu, Vrbi in Grličah umrli trije motoristi V prometnih nesrečah v okolici Lenarta, Vrbe in Grlič so umrli trije motoristi. Opoldne se je v Vrbi zgodila prometna nesreča na prehodu čez železniško progo.
Huda nesreča na avtocesti pred Mursko Soboto Zgodaj zjutraj se je pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Murske Sobote zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka. Zaletela sta se tovornjak in osebni avtomobil.
Usoden trk v drevo Na regionalni cesti na Brezovici pri Ljubljani se je okoli 9. ure dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 71-letni voznik osebnega vozila.
Ob zasegu 550 kilogramov marihuane na Malti aretirana dva Slovenca Med petimi aretiranimi ob največjem zasegu mamil na Malti, policija je zasegla 550 kilogramov marihuane, sta bila tudi dva slovenska državljana, poročajo malteški mediji.
Na Povšetovi mirno, pomoč policije ni bila potrebna Policija PU Ljubljana v zvezi z sinočnjim dogajanjem v zaporu na Povšetovi ulici ni izvedla nobenih ukrepov, prav tako ni vstopila v objekt, saj so vse ukrepe izvajali izključno pravosodni ...
Zaporniki na Povšetovi nočejo v celice, vztrajajo na dvorišču Nekaj zapornikov iz zapora na Povšetovi v Ljubljani že več ur ostaja na notranjem dvorišču in ne želi nazaj v svoje celice. Vsaj eden naj bi splezal na nadstrešek.
Sodišče Raščanu zaradi odsotnosti ni moglo izreči sodbe Okrožno sodišče ni izreklo sodbe nekdanjemu lastniku Dela Revij Mateju Raščanu v sojenju zaradi zlorabe položaja ob prevzemu družbe Delo Revije, saj se Raščan ni pojavil v sodni dvorani.
Brez čelade, v napačno smer in prehitro. Mopedist umrl zaradi poškodb. Moški, ki so ga v nedeljo zvečer hudo poškodovanega našli na Kidričevi cesti v Škofji Loki, je umrl. Po ugotovitvah policistov je vozil prehitro in padel.
Patria 2: Cekuta prosi za odlog prestajanja zaporne kazni Slikar Jure Cekuta, ki je bil v zadevi Patria 2 obsojen na štiri leta in štiri mesece zapora, še ni začel prestajati kazni, saj je prosil za odlog.
Zadeva Radan: Sodišče čaka na možnost poskusov s kalijem na živalih Na sojenju zdravniku Ivanu Radanu za odgovornost za smrt štirih bolnikov na nevrološki kliniki je tokrat o stanju enega izmed njih tik pred smrtjo pričala medicinska sestra z intenzivne terapije na ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo