Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Osumljenka za umor v Mariboru pred preiskovalnim sodnikom Policisti za umor 74-letne ženske v Mariboru sumijo 44-letno osumljenko, ki so jo tudi privedli pred preiskovalnega sodnika. Osumljenki za umor grozi najmanj 15 let zapora.
V Domžalah policisti lovili omamljenega mladoletnega voznika Ljubljanski policisti so v Domžalah obravnavali mladoletnega voznika, ki je vozil omamljen in poskušal pobegniti pred policisti. Po divji vožnji so ga policisti le ustavili.
V prometni nesreči umrl 77-letni voznik avtomobila Na regionalni cesti med Pernico in Lenartom se je v okolici naselja Lozane zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve osebni vozili. Pri tem je 77-letni voznik umrl.
Mariborski policisti preiskujejo nasilno smrt Mariborski kriminalisti obravnavajo primer nasilne smrti, do katere je prišlo v stanovanju.
V Dravi odkrili žensko truplo Dopoldne so v Mariboru ob nakupovalnem središču v reki Dravi odkrili žensko truplo. Policisti po do zdaj zbranih informacijah niso našli znakov kaznivega dejanja.
Ponesrečena z ladje Tamar v bolnišnici v Lizboni Dva ponesrečenca z ladje Tamar so pripeljali v bolnišnico v Lizboni.
Je vzrok za nesrečo na Zaloški malomarnost voznika reševalnega vozila? Policisti so na podlagi preiskave prometne nesreče na Zaloški cesti v Ljubljani ovadili voznika reševalnega vozila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve nesreče iz malomarnosti.
Znane okoliščine, v katerih je policist v Tržiču sprožil opozorilni strel Kranjska policijska uprava je natančneje pojasnila okoliščine incidenta, ki se je zgodil 17. aprila v Tržiču, ko je policist iz pištole sprožil opozorilni strel.
Eksplozija na ladji Splošne plovbe: Dva mrtva, dva hudo opečena Na ladji Splošne plovbe Tamar, ki pluje iz Baltimora v Marylandu (ZDA) v Indijo, je včeraj popoldne po lokalnem času sredi Atlantika prišlo do eksplozije, v kateri sta umrla dva pomorščaka, dva pa ...
Šrilanka: V sumljivih okoliščinah umrl kapitan Splošne plovbe 58-letni kapitan čezoceanke Maribor portoroškega ladjarja Splošna plovba je 23. marca umrl na krovu ladje med plovbo iz pristanišča v Singapurju v Kolombo.
Po trčenju vozil zgoreli ukleščeni najstnici Malo po polnoči se je v občini Šentilj zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli mladi ženski, trije moški so poškodovani.
Zimmermann proti Eugeniji Carl vložil odškodninsko tožbo v Italiji Zdravnik Janez Zimmermann je zaradi poročanja o njegovem delu proti RTV Slovenija in novinarki Eugeniji Carl 12. aprila na sodišču v Trstu vložil odškodninsko tožbo.
Na avstrijski strani Velike Babe se je smrtno ponesrečila slovenska planinka Pod vrhom Velike Babe na avstrijskem Koroškem tik ob slovenski meji se je smrtno ponesrečila s lovenska planinka. Ponesrečil se je tudi spremljevalec, a je preživel.
Po nesreči v predoru Kastelec zagorelo, en človek umrl Na primorski avtocesti se je ponoči zgodila prometna nesreča. Vozilo je trčilo v predoru Kastelec, zagorelo, en človek je pri tem umrl. Avtocesta je bila zato nekaj časa zaprta.
Do tal pogorel znan mariborski gostinski lokal Ponoči je do tal pogorel gostinski objekt Ribičija na Meljskem hribu v Mariboru.
Strelca iz Pržana poslali v pripor S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je 49-letni moški, ki je v ponedeljek pred več gosti lokala v Pržanu v Ljubljani s streli umoril 38-letno žensko, v priporu. Pripor je zanj odredil ...
Pritožba na pripor Noviča zavrnjena, obramba napoveduje ustavno pritožbo Ljubljansko okrožno sodišče je zavrnilo pritožbo na pripor Milka Noviča, ki je nepravnomočno obsojen na 25 let zapora zaradi umora Janka Jamnika. Obramba napoveduje ustavno pritožbo.
Prehitri vozniki: v naselju 122 kilometrov na uro, po avtocesti pa 232 kilometrov na uro Policisti so v okviru vseevropske preventivne akcije nadzora hitrosti poostrili nadzor na cestah in pri tem enemu vozniku v naselju namerili hitrost 122, drugemu pa na avtocesti 232 kilometrov na uro.
Pri trčenju vlaka v osebni avto umrla 16-letna sopotnica Na železniškem prehodu v bližini Dobriše vasi je vlak trčil v osebni avtomobil. V nesreči je umrla 16-letna sopotnica, 19-letni voznik in 20-letni sopotnik pa sta se hudo poškodovala.
Osumljenec v Pržanu streljal v polnem gostinskem lokalu Policisti po ponedeljkovem streljanju v gostinskem lokalu v Pržanu nadaljujejo preiskavo. 49-letni Ljubljančan, ki je večkrat streljal na 38-letno Ljubljančanko, ostaja v pridržanju.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo