Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Kujundžič priznal, da je hotel župana zbiti, ne pa tudi ubiti Začelo se je sojenje Blažu Kujundžiču, ki ga obtožnica bremeni poskusa uboja škofjeloškega župana Mihe Ješeta. Kujundžič je priznal, da je Ješeta namerno zbil, ni pa ga nameraval ubiti.
V požaru v poljski kuhinji umrl 84-letni moški Zjutraj je zagorela kuhinja v vasi Grabe (Središče ob Dravi). Kljub hitremu posredovanju je 84-letni moški, ki je bil v času požara v stavbi, umrl.
Zaradi pogodb s hrvaškimi anesteziologi tri ovadbe Policisti so zaradi spornega sklepanja pogodb o sodelovanju z reškimi anesteziologi ovadili tri fizične osebe, med njimi tudi nekdanjega direktorja UKC-ja Maribor Gregorja Pivca.
Nizke zaporne kazni za novačenje romunskih prostitutk v Gornji Radgoni Mariborsko sodišče je po maratonskem sojenju na nekajletne zaporne kazni zaradi trgovine z ljudmi obsodilo tri ljudi, četrtoobtoženi pa izreklo pol leta hišnega zapora.
44-letni Mariborčan uničeval sosedovo lastnino in s sekiro napadel policiste Mariborski policisti so v nedeljo odvzeli prostost pobesnelemu moškemu, ki se je najprej spravil nad sosedovo dvorišče, potem pa s sekiro še nadnje.
Sojenje zdravniku Radanu: tožilstvo umaknilo obtožbo za dva umora Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je po daljšem premoru nadaljevalo sojenje zdravniku Ivanu Radanu, sprva obtoženemu, da je šest bolnikov umoril iz morilske sle.
Pri Podbrezjah umrl kolesar, v Markovščini 16-letna sopotnica V soboto je v prometni nesreči na cesti Podbrezje-Zvirče umrl kolesar, v nedeljo zgodaj zjutraj pa je na cesti Markovščina—Materija osebno vozilo trčilo v drevo, pri čemer je umrl en človek, drugi ...
Pogrešana Janja Liber iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu Pogrešano 48-letno Janjo Liber iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu so nazadnje videli v četrtek okoli 18.30 v Slovenj Gradcu, ko je odhajala iz službe.
Nekdanji vodilni v Mipu obsojeni na zaporne kazni. Sledijo pritožbe. Sodišče je nekdanje vodilne v Mipu, Vojteha in Marka Volka ter Martina Kovača, obsodilo na zaporne kazni. Vojtehu Volku je prisodilo šest let zapora, drugima dvema pa po dve leti in pol.
95-letno žensko povozili na prehodu za pešce, pozneje v bolnišnici umrla Za posledicami četrtkove prometne nesreče v Radljah ob Dravi je v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor umrla 95-letna ženska. V nesreči je bila lažje poškodovana še ena ženska.
Obtoženi glede gradnje štirisedežnic na Voglu oproščeni Kranjsko okrajno sodišče je nekdanjega direktorja Žičnic Vogel Tomaža Šumija in druga obtožena zaradi gradnje štirisedežnic na Voglu oprostilo vseh obtožb.
Trk tovornjakov je ohromil promet Pri izvozu iz predora Šentvid je v četrtek dopoldne trčilo več vozil, zaradi česar je bil v križišču za gorenjsko avtocesto oviran promet.
Tehnični pregledi: prvoobtoženi ne priznava krivde, preostali priznali Izmed 15 obtoženih v aferi tehnični pregledi le prvoobtoženi Florijan Gašperin na predobravnavnem naroku ni priznal krivde. Najvišja kazen je bila dve leti zapora.
Mama umrle jeseniške deklice ne priznava krivde Mama umrle dveletne jeseniške deklice Sanda Alibabić je na predobravnavnem naroku na kranjskem sodišču zavrnila očitana kazniva dejanja surovega ravnanja in povzročitve poškodb, ki so vodile do ...
Združba tedensko prodala za 300.000 evrov nakradenega zlata Slovenska policija je skupaj z madžarsko pomagala italijanski finančni policiji v Torinu razbiti mrežo prekupčevalcev z zlatom, ki je "oprala" za 25 milijonov evrov zlata. Združba iz Torina je v ...
Za grobarje MIP-a tožilka zahteva od tri do sedem let zapora Tožilstvo za Vojteha Volka, Marka Volka in Martina Kovača zahteva sedem oz. tri leta zaporne kazni zaradi oškodovanja bank.
PU Novo mesto: Žrtev pretepa umrla zaradi poškodb Moški, ki sta ga pri Podbočju napadla 20- in 29-letnik in napad prenašala po družbenem omrežju Facebook, je po navedbah novomeških policistov umrl. Napadalca sta že v priporu.
Prijeti nasilni roparji imajo poleg Ankarana na vesti še najmanj pet ropov Koprski kriminalisti so končali preiskavo nasilnega ropa v Ankaranu, kjer je trojica vdrla v stanovanje in pretepla starejši stanovalki ter od njiju zahtevala denar in zlatnino.
47-letnik poskušal umoriti ženinega ljubimca Poskus umora v Kidričevem prejšnji teden je zagrešil 47-letnik, ko je ob prihodu domov zalotil svojo ženo z drugim moškim in zato streljal nanj, a k sreči zgrešil.
26-letna žrtev pretepa v smrtni nevarnosti Policija je ponoči prejela anonimni klic, v katerem jo je prijavitelj opozoril na posnetek pretepa, ki naj bi bil objavljen na družbenem omrežju.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo