Črna kronika - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Črna kronika - Arhiv
Bavčarjeva pritožba v najboljšem primeru pred novega sodnika prihodnji teden Na Okrožnem sodišču v Ljubljani so že začeli postopek določitve novega sodnika, ki bo odločal o prošnji Igorja Bavčarja za odlog začetka prestajanja zaporne kazni.
Nekdanji premier Rop oproščen očitkov o izdaji tajnih podatkov Nekdanji premier Anton Rop je bil na ljubljanskem okrajnem sodišču v Ljubljani oproščen obtožbe, da je izdal tajne podatke.
57-letnika iz okolice Lenarta naj bi ubil brat Moški iz okolice Lenarta, ki je v nedeljo podlegel poškodbam z ostrim predmetom, je po najnovejših ugotovitvah policije umrl nasilne smrti.
Vrhovno državno tožilstvo: Odločitev za razkritje v primeru Janković ne pomeni nove prakse Odločitev v eni zadevi nikakor ne pomeni uvajanja nove, ustaljene prakse posredovanja kazenskih ovadb, so v zvezi s primerom posredovanja vsebine ovadb zoper ljubljanskega župana Zorana Jankovića ...
Bavčar z zahtevo po izločitvi sodnikov pridobil dodaten čas na prostosti Nekdanji predsednik uprave Istrabenza Igor Bavčar, ki je bil obsojen na pet let zaporne kazni, si je z zahtevo po izločitvi sodnikov iz odločanja o odlogu zaporne kazni pridobil še nekaj časa na ...
Streljanje v Apačah preiskuje obveščevalno-varnostna služba Morsa Junija letos je z vojaškega strelišča v Apačah nekaj izstrelkov priletelo v strnjeno naselje hiš. Dogodek zdaj preiskuje varnostno-obveščevalna služba ministrstva za obrambo.
Lenart: Policija preiskuje smrt 57-letnega moškega Policisti in kriminalisti Policijske uprave Maribor preiskujejo smrt enega človeka v okolici Lenarta, o čemer so bili obveščeni v nedeljo zvečer.
V prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa V prometni nesreči, ki se je zgodila v petek pozno popoldne v Črenšovcih, je umrl 26-letni voznik motornega kolesa.
Posadka ladje Maribor se po štirih mesecih pridržanja v Šrilanki vrača domov Šrilanške oblasti so dovolile odhod 19 članom posadke ladje Maribor, potem ko so jih v Kolombu zadrževali zaradi preiskave sumljive smrti 58-letnega kapitana.
Vlak trčil v avtomobil, umrl 28-letnik V Bistrici ob Dravi pri Rušah je dopoldne vlak trčil v osebno vozilo.
Zaradi zloma noge preživel v gozdu tri dni brez hrane in pijače Sorodniki so v torek popoldne v gozdu pri Kamniku našli moškega, ki si je v soboto zlomil nogo in nato tri dni ter dve noči preživel v gozdu brez hrane in pijače.
Vlak v okolici Domžal zbil mladoletnico V naselju Rodica pri Domžalah je tovorni vlak, ki je pripeljal iz Kamnika, zbil mladoletnico, ko je ta prečkala prehod, zavarovan z Andrejevim križem. Kolesarka je pri trčenju umrla na kraju nesreče.
Zaradi požara v bloku šest ljudi prepeljali v mariborski UKC V Sladkem Vrhu je v torek zvečer zagorelo v kletnih prostorih stanovanjskega bloka. Šest oseb, ki so se nadihale dima, so preventivno prepeljali na pregled v Univerzitetni klinični center Maribor.
Manj kraj in ropov na avtocestnih počivališčih Gneča na avtocestnih počivališčih je kot nalašč za tatove, ki izkoriščajo neprevidnost in tudi naivnost voznikov.
Razstrelili na avtocesti najdeno razstrelivo Policija je na avtocesti pri Uncu razstrelila vrečo starejšega gospodarskega razstreliva.
Nov poskus podkupovanja policistov Prehitri nemški voznik je v Dolenjah pri Jelšanah davi s 50 evri poskušal podkupiti policista in policistko.
Smrtna žrtev po trčenju na počivališču Studenec Na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim, na počivališču Studenec, se je okoli ene ure zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl en človek, trije pa so bili poškodovani.
Razkrite podrobnosti iz ovadb zoper Jankovića, ta vse obtožbe zavrača Spletni portal Pod črto je pridobil kopije kazenskih ovadb zoper ljubljanskega župana Zorana Jankovića.
Drzen vlom v slovensko veleposlaništvo v Bruslju Neznani vlomilci so vlomili v slovensko veleposlaništvo v Bruslju in po prvih podatkih iz sefa ukradli hologramske nalepke, ki se uporabljajo za pečatenje poštnih pošiljk in ne predstavljajo ...
Tožilstvo zahteva preiskavo deveterice osumljenih, ki naj bi bili odgovorni za smrti na urgenci Novogoriško državno tožilstvo je zaradi smrti v šempetrski bolnišnici zaradi napačne napeljave plinov v sobi za reanimacijo urgence pred dnevi vložilo zahtevo za preiskavo zoper devet osumljenih.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo