Policisti  z  zbiranjem obvestil ugotavljajo zakaj je pokrov jaška popustil in s tem morebitno odgovornost upravljavca jaška, o zbranih ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Foto: Policija
Policisti z zbiranjem obvestil ugotavljajo zakaj je pokrov jaška popustil in s tem morebitno odgovornost upravljavca jaška, o zbranih ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Foto: Policija

Z ogledom kraja dogodka so policisti ugotovili, da je 25-letna ženska z otrokom v naročju stopila na pokrov varnostnega jaška za odvodnjavanje viška sanitarne tople vode na Ulici Lojzeta Hrovata, ki se je "obrnil" oziroma odprl, tako da sta ženska in otrok skupaj padla v jašek globine 2,8 metra, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Reševalci pa so ju odpeljali v kranjsko ambulanto nujne medicinske pomoči, po pregledu pa sta bila oba napotena še na opazovanje v ljubljanski klinični center, od koder sta bila v večernih urah odpuščena in nista utrpela hujših poškodb.

Policisti z zbiranjem obvestil ugotavljajo zakaj je pokrov jaška popustil in s tem morebitno odgovornost upravljavca jaška, o zbranih ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.