Moški je sinu nož zaril neposredno v srce, kar je bilo za 38-letnika takoj usodno. Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Moški je sinu nož zaril neposredno v srce, kar je bilo za 38-letnika takoj usodno. Foto: freedigitalphotos.net

"Policisti so takoj po prihodu kraj zavarovali in prijeli 63-letnega državljana Slovenije, za katerega obstajajo utemeljeni razlogi za sum, da je storil kaznivo dejanje umora," so sporočili s Policijske uprave Maribor. Kraj tragedije sta si že ogledali tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Policija tako še vedno preiskuje okoliščine in motiv za krvavo dejanje, do zdaj pa so ugotovili, da je 63-letni moški sina okoli 20.30 zabodel z nožem, a podatke še zbirajo. Za zdaj zato še ni znano, ali je osumljenec dejanje storil pod vplivom alkohola, se je pa družina v Sladki Vrh preselila pred nekaj leti.

Po poročanju Večera so umorjenega takoj po dejanju pred hišo najprej oživljali sosedje, nato reševalci, a je bila rana, z nožem zadana naravnost v srce, prehuda. Žrtev je v Sladkem Vrhu živela pod skupno streho s staršema in svojo partnerico, domačini pa domnevajo, da je bil vzrok za zločin alkohol, ki naj bi bil pri osumljenem pogosto prisoten.

V Sladkem Vrhu družinska tragedija
V Sladkem Vrhu družinska tragedija