Črna kronika
(9)
Mercator Center
Gasilci so evakuirali garažno hišo in nekatere zadimljene predele nakupovalnega centra v Šiški. Foto: BoBo/Žiga Živulović ml.
VIDEO
Požar v podzemni garaži M...

Dodaj v

Požar v garažni hiši trgovskega centra Mercator v Šiški

Gasilci so pogasili goreče vozilo
12. februar 2018 ob 19:12
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

V garažni hiši hipermarketa Mercator v Šiški v Ljubljani je popoldne zagorel avtomobil. Gasilci so evakuirali garažno hišo in nekatere zadimljene predele nakupovalnega centra.

Goreče vozilo so pogasili, zdaj pa še razpihujejo dim iz garažne hiše, so povedali na Gasilski brigadi Ljubljana.

Ljubljanski policisti so sporočili, da je po prvih zbranih podatkih ugotovljeno, da naj bi zagorelo osebno vozilo v garaži v drugi etaži. Zaradi požara so bili zadimljeni prostori garaž in delno tudi sam nakupovalni center.

Gasilci trenutno izvajajo prezračevanje garaže in nakupovalnega centra. Po do zdaj razpoložljivih podatkih naj bi se pri gašenju poškodoval en gasilec.

G. C.
Prijavi napako
Komentarji
genniuuss
# 12.02.2018 ob 21:47
a ni napovedal novo sranko,
zdej pa v Merkator ?
Binder Dandet
# 12.02.2018 ob 20:49
So imeli pri dnevniku napis Pozar v Mercatorju. Kot da je sam en v sloveniji.:)
arogantnež
# 13.02.2018 ob 08:49
Včeraj na Dnevniku senzacija, poročevalka na terenu, prvi prispevek.
"Ognja ni videti, se pa še voha dim."
"Nakupovalci so nam povedali, da je okoli sedemnajste ure in trideset minut že začelo smrdeti po dimu".
frlekin
# 12.02.2018 ob 20:34
nižajo ceno, da bojo ceneje kupili.
DXM
# 14.02.2018 ob 01:14
Požar kaže na katastrofalno obnašanje ljudi, neresnost zaposlenih in pomanjkanje avtoritete. Celotna zahodna družba tone v propad, ker takole ne bo šlo več.

Vsi vemo da so oblačila iz gorljive plastike in podobne navlake, da se požar lahko razširi v parih minutah, da ne omenjamo dima, ljudje pa kaj? Reševali bodo svoje avtomobile, potiskali svoj voziček še naprej. To je realnost. Upam da ob katastrofah ne boste potem krivili policije in gasilcev, če jih pa noben ne posluša.
REsnica
# 13.02.2018 ob 10:33
Če bi verjeli pozaru, milicniku. Grimsu...bi bila slovenija preplavljena z begunci in bila "žep" zanje, v bankrotirani deželi pa bi vladal pa bi euro trojcek...
Tako pa je na sreco vedno bolj verjetno da kjer je dim ni Pozara ampak je bolj res da Pozar sam dela samo dim.
Ta pozar je izjema. Pa naj od pravega požara poškodovani gasilec čimprej ozdravi brez posledic!
kapljač
# 13.02.2018 ob 10:25
Če je v bližini zagorel še plug, potem nekdo nekomu hoče nekaj sporočiti! Prišepniti! Le kdo? Morda Tak , ki nekaj zelo intenzivno premleva, in katerega pričakovnja so prevelika, da bi bil slišan? Morda tak. Morda tak , ki rad narobe sliši , in razume vse po svoje , karkoli mu poveš? Sliši, kot se mu zdi , da bi moral slišat. Če je ta dogodek , napad, kakršne koli oblike, pa je še vedno v mejah normale. Zgolj materialna škoda, in če je "tak napad", je to vsekakor milejše narave in povsem ustreza "slovenski mentaliteti". Civiliziranost pač naredi svoje. ( pošiljanje nenevarnega prahu po poštah. Telefonske grožnje o bombah , hobotnice, žvižgači), vse zo počno "poredni fantiči", slovenske mentaliteta, ki niso v stanju zanetit nič pretresljivega. Dovolj jim je, da se o njih pogovarja. ("vaške reglje" , so še vedno zaklon , ne najbolj hrabrih) Razen, če našo mentaliteto, kdo kopira, imitira, da bi se skril v množici. Pa je tako kopiranje in imitiranje možno? Je če "gledaš iz avijona". Ali pa če policija res štrajka, "pa nimajo časa se posvetit podrobnostim", bodo nekoč , ko bodo ponovno pristopili k delu, morda celo odkrili , kaj se je dogajalo , morda kakšnega svojega "sindikalista" (da Petrovič ne bi ostal redek primer), če že ne pripadnika kakšne politične stranke, ki "stavi tokrat še na čisto "zadnjega konja". Oziroma , če jim zadnji vlak odpelje , se bodo v naslednjem stoletju , "lahko samo še "slikali" Le kdo bi pa bil tak, in komu bi v tem momentu , se najbolje "slišalo", karkoli od teh "pobalinskih izpadov"? Sploh v času množičnih napovedanih stavk in bližajočih se volitvah.
kotzi
# 13.02.2018 ob 10:52
resnica..prav imas...imamo pa upokojenca ki je najvplivnejsi...legenda
kapljač
# 13.02.2018 ob 10:25
Grims bi dal takoj svoj poslanski mandat tistemu , ki bi vsaj nekaj podobnega zanetil , da bi s tem potrdil Grimsov prav, in Grimsovo tezo, ki jo ves časa "nabija ljudem v glave", kako so nevarni "komunisti ", ki jih nikjer več ni, "in tisti trije, begunci".
Kazalo