Črna kronika
Policijski znak
V nesreči je umrl voznik motornega kolesa. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

V prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa

Trk taksija in motornega kolesa
7. junij 2018 ob 07:44
Ljubljana - MMC RTV SLO

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje se je na Vodnikovi ulici v Ljubljani ob 0.14 v prometni nesreči smrtno ponesrečil voznik motornega kolesa.

Po poročanju PU Ljubljana sta bila v prometni nesreči udeležena 39-letni voznik taksija Dacie Logan bele barve in 50-letni voznik motornega kolesa Honde sive barve.

Po zdajšnjih ugotovitvah policistov je znano, da je voznik motornega kolesa vozil po Vodnikovi cesti proti Šentvidu. V semaforiziranem križišču s Kavadarsko ulico je vozil naravnost po levem prometnem pasu, v tistem trenutku pa je iz nasprotne smeri prav tako po levem prometnem pasu pripeljal voznik osebnega vozila in zavijal levo na Kavadarsko ulico, pri tem pa zaprl pot vozniku motornega kolesa, ki je padel po vozišču in dobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Med vožnjo je sicer uporabljal varnostno homologirano zaščitno čelado. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pa prosimo morebitne priče, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na številko 01 583 88 20 ali na anonimni telefon 080 1200.

G. C.
Prijavi napako
Kazalo