dobro jutro
/nbsp;
Aktualno


DOBRO JUTRO, TOREK 14.APRIL 2015
14. april 2015
 
DOBRO JUTRO, PONEDELJEK, 13. APRIL 2015
13. april 2015

Dobro jutro!

Policija svetuje: Če vam bankomat ne izplača denarja, preverite, zakaj! Policija je spet zaznala več primerov napadov na bankomate s pomočjo pasti za gotovino, zato v oddaji svetujemo o varni uporabi bankomatov.

Začenjamo z novo pomladansko akcijo – tu je nova priložnost za vas, gledalci, da spremenite svoje življenje! Opustite negativna čustva, oblikujte svoje telo, dvignite svojo samopodobo, stopite odvečne kilograme – z nami in našimi vrhunskimi strokovnjaki v novi akciji Moje zdravo telo.

Pri nas spoznate tudi osebno zgodbo Jana Pirnata, ki je premagal življenje. Zdravniki so mu napovedali, da ne bo dočakal toliko let, kot jih danes šteje, Jan pa danes živi na polno!

Dobro jutro in vse bo dobro!

 
DOBRO JUTRO, TOREK, 7. APRIL 2015
7. april 2015

Dobro jutro po praznikih!

Ob svetovnem dnevu zdravja bomo obiskali zdravstveno ministrico, ta se bo namreč pridružila telovadkam v Ljubljani. V kuharskih minutah zato na prvo mesto postavljamo naše zdravje. Posebno pozornost prehranskim surovinam namenjajo v Vipavski dolini, kjer stavijo na doma pridelano sadje in zelenjavo, ki ji z malce domišljije vdihnejo povsem navdihujoč, spomladanski videz in okus.
 
Ste dobili napoved za odmero dohodnine? Kako preveriti, če so vam dohodnino izračunali pravilno? Je navedeni znesek previsok za vašo denarnico? Odgovore dobite pri nas.

Na veliko noč je Kristus vstal od mrtvih. Je bil to čudež? Verjamete v čudeže? Se čudeži dogajajo tudi nam, smrtnikom, v vsakdanjem življenju? Ne zamudite jutranjega pogovora o čudežih, slišali boste tudi zgodbo vrhunske alpinistke Irene Mrak – kar se ji je zgodilo v Himalaji, še danes velja za čudež.

Dobro jutro in vse bo dobro!

 
 
© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2015 | Vse pravice pridržane | Kontakti