dobro jutro
/nbsp;
Aktualno


DOBRO JUTRO, TOREK 22. APRIL 2014
19. april 2014

Popraznični torek!

Če to berete po praznikih upamo, da niste pojedli preveč pirhov, saj znajo napenjati. Če pa so prazniki še pred vami, to vzemite kot opozorilo.
A to nikakor ne vpliva na našo oddajo, ki bo kot vsak delovni dan z vami že od 6.57 ure dalje. Izvedeli boste vse pasti dedovanja. Predvsem pa, kako se zaščititi pred nesoglasji, ki jih prinaša nepravilno napisana oporoka. Kar nekaj med vami je že dobilo odločbo o dohodnini za leto 2013. Če je kaj narobe imate le še dober teden časa, da se na njo pritožite. Povemo vam, kako in kje to storite. Ob dnevu zemlje bomo dobro poskrbeli tudi za rodovitno prst v Botaničnem vrtu, kjer bo po zemlji ril naš David. V poroti pa tokrat o medicinskih sestrah. Te pravijo, da zaradi premajhnega števila osebja, njihova kakovost pada, ogrožena so tudi življenja. Odgovorni pa trdijo, da medicinske sestre le izsiljujejo. Kaj je res?

Vse izveste, če boste z nami od 6.57 pa vse do 10.15 na Prvem!

 
DOBRO JUTRO, PETEK, 18.04.2014
18. april 2014

Tudi v petek se prebujate v družbi oddaje Dobro jutro vse do desetih in 15 minut.

Zelo kmalu bomo skočili na naše ceste in pogledali, kaj piše v časopisih. Preverili bomo tudi vremensko napoved in se spomnili dogodkov, ki so zaznamovali teden, ki je za nami.

Kot vsak petek, pa čeprav je danes prav poseben petek, ste vabljeni, da k tej rubriki dodate še svoj komentar.
Opozorili bomo na mednarodno razstavo psov v Mariboru, kjer sodeluje tudi naš sodnik, v studiu pa bo tudi nekaj kosmatega. V goste smo povabili tudi Bilbi, mariborsko pevko, ki je po vijolicah, spraševala: Kaj pa ti, zdaj pa zatrjuje, da to ni blues. Če poznate njene pesmi, veste o čem govorimo.

Na terenu bomo v čistilni akciji Ljubljanice aktivirali potapljače, ki na žalost iz Ljubljanice potegnejo marsikaj.

Svojo novo monokomedijo nam bo predstavil Domen Valič in kakšna karta vam ne uide:)

Velika noč je čas praznovanja, velikonočnih dobrot in simbolike. Če se vsako leto odločite speči potico in potem obupate, vam bomo danes pokazali, kako se speče pravo orehovo potico.

Marija Merljak predstavlja tradicionalne slovenske velikonočne dobrote, ki bodo ta konec tedna krasile praznično okrašeno mizo.

Zvezdana Mlakar pred velikonočnimi prazniki gosti patra Bogdana Knavsa. Govorila bosta o odpuščanju, spoštovanju, izgubljenih vrednotah. Zagotovo zanimiv pogovor, ki ga ne smete zamuditi.

V studio pa prihajajo tudi Mambo Kingsi, ki so zabavali svate na naši veliki televizijski poroki, vas pa lahko zabavajo na najbolj odštekanem žuru pomladi.

Napovedali pa bomo še mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki, ki bo ta vikend v Ljubljani!

Ostanite v dobri družbi oddaje Dobro jutro vse do desetih in 15 za dober uvod v praznični podaljšan konec tedna!

 
DOBRO JUTRO, ČETRTEK, 17.04.2014
17. april 2014

 Začnite dan v najboljši družbi.

Četrtkove oddaje so ob nagradni igri Zbudi se, Slovenija vedno zabavne, danes pa bo sploh pestro, saj imamo na terenu dve ekipi. Ena se bo v središču Ljubljane posvetila igranju, druga pa je danes na obisku pri Slovencih v Benečiji. Spoznali bomo njihovo življenje, kulturo in običaje – tudi to, kako se pripravljajo na veliko noč. Pozdravimo jih že v prvi uri oddaje, takoj po skupnem listanju svežih časopisov. Povabimo vas tudi v kino na ogled filmskih novosti tega tedna, ker se bližajo prazniki, nas seveda zanima kakšno bo vreme, postrežemo tudi z vremensko napovedjo.

 
 
© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2014 | Vse pravice pridržane | Kontakti