dobro jutro
/nbsp;
Aktualno


Oddaja Dobro jutro, ponedeljek, 1. september
1. september 2014

Dobro jutro se vrača!

Po poletnem premoru bomo spet z vami vsak delovnik med 6.57 in 10.15 zjutraj na našem prvem programu.

Na prvi šolski dan bomo s terensko ekipo obiskali tudi šolskega ministra. In ker vemo, da imate starši šolarjev veliko finančnih skrbi, vas v nasvetih pred osmo spomnimo, kako in kje lahko oddate vlogo za razne štipendije.

Kaj je skrivnost večne mladosti in dobrega počutja zvezdnic, kot je Madonna? Morda so to probiotiki, ki uravnavajo delovanje našega črevesja, to pa je ključno za naše zdravje, saj naj bi 90% vseh bolezni izviralo prav iz črevesja. Vse o probiotikih zato izveste nekaj minut čez osmo.

Blagodejno moč naj bi imela tudi osončena voda. Kako jo pripraviti in zakaj jo je dobro piti, izdamo v Domači lekarni. Za vse vrtičkarje pa bodo še kako prav prišli nasveti, kako se znebiti škodljivcev na naraven način.

Znova bomo povabili bodoče mladoporočence, da  se prijavijo na našo veliko televizijsko poroko.

Začnemo v ponedeljek, 1. septembra ob 6:57 na prvem.

 

 
oddaja Dobro jutro
20. junij 2014

Oddaja Dobro jutro se na televizijske zaslone vrača v ponedeljek, 1. septembra.

 

Želimo vam lepo poletje!

 
DOBRO JUTRO, ČETRTEK, 19.06.2014
19. junij 2014

Navsezgodaj pripravite telefone za skupno listanje dnevnega časopisja in vaša mnenja na izbrano temo. Poklicali bomo v Rio de Janeiro in preverili aktualno dogajanje na svetovnem nogometnem prvenstvu. To je že postreglo z nekaj presenetljivimi rezultati. Pred osmo uro pa vabljeni k sodelovanju v domači lekarni, v kateri bo dr. biotehnologije predstavil dve vrsti zdravilnih gob. Te so v tradicionalni medicini znane že tisočletja. Zadnja nagradna igra Zbudi se, Slovenija v tej sezoni bo zelo živahna. Družbo nam bodo delale klekljarice in škrati, ki si bodo v različnih nalogah skušali prislužiti čim več denarja. V pripravljenosti morate biti tudi gledalci, saj ste naš tretji tekmovalec, poleg tega odločate tudi o finalnem metu kocke. Med igranjem vam predstavimo še filmske novosti tega tedna. Kako bo z vremenom danes in v naslednjih dneh, pa preverimo v aktualni vremenski napovedi.

 

 
 
© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2014 | Vse pravice pridržane | Kontakti