Borzni komentar - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Borzni komentar - Arhiv
Ko o bitcoinu govorijo frizerke in peki, je čas za umik Japonska po več kot izgubljenem desetletju spet dosega spodbudne gospodarske dosežke, kar se zrcali tudi na tokijskem delniškem trgu, ki je dosegel najvišjo raven po letu 1996.
Idealen posel za Oprah: močno shujšala in še zaslužila Avstrija, kjer potekajo parlamentarne volitve, se letos ponaša z lepo rastjo delniškega trga - indeks dunajske borze ATX se je zvišal za 27 odstotkov.
Bik se noče upehati; bitcoin napada rekord Newyorški delniški indeks Dow Jones je včeraj postavil novo rekordno vrednost, potem ko je trgovski velikan Wal-Mart sporočil, da bo za odkup lastnih delnic namenil 20 milijard dolarjev, Honeywell ...
Viberate po uspešnem debiju izgubil polovico vrednosti Prvič po letu 2010 se je zgodilo, da je ameriško gospodarstvo na mesečni ravni izgubljalo delovna mesta, kar je povzročilo konec najdaljšega niza vsakodnevnega doseganja rekordov na Wall Streetu po ...
Morgan Stanley: medved se bo zbudil naslednje leto Donald Trump je v petek izkoristil novo priložnost, da je na Twitter zapisal "rekord indeksa S&P 500", pri čemer je Wall Streetu uspelo nekaj, kar se ni zgodilo že dvajset let.
Spet bikovska gibanja pri nafti: od junija rast več kot 20-odstotna Nenavadno mirno je zadnje dni na Wall Streetu, kar bi lahko bilo tudi zatišje pred viharjem, saj prihaja oktober, ki velja za zelo volatilni mesec, prinaša pa tudi 30-letnico črnega ponedeljka.
Apple od predstavitve novega iPhona "izgubil" 50 milijard " Ustvarjati denar iz zraka brez podpore centralne banke se razlikuje od ustvarjanja denarja, ki takšno podporo ima," je Jamie Dimon znova kritiziral kriptovalute in celo opozoril, da utegnejo vlade ...
Vzpon delnic Švicarske centralne banke spominja na bitcoinovsko norijo Pri banki Deutsche Bank so se v zadnji analizi lotili naštevanja nevarnosti, ki pretijo finančnemu sistemu, ki je, kot so zapisali, na ekstremnih ravneh.
Jamie Dimon in Kitajci sprožili paniko na trgu kriptovalut Wall Street še naprej ignorira nekatere svarilne znake: v petek se je veselil novih rekordov vodilnih indeksov. Teden so zaznamovali tudi rast nafte in divja nihanja na trgu kriptovalut.
Ni razloga za preplah, pravijo pri Goldman Sachsu Pri Goldman Sachsu so pomirili svoje stranke, ki so vedno glasneje spraševale, ali bo delniški trg kmalu doživel večji popravek. Nobenega razloga za skrb ni, pravijo analitiki te banke.
Avstralski gospodarski čudež: rekordno obdobje brez recesije Letošnje leto je vlagateljem zelo prijazno, saj dobičke preštevajo tako lastniki delnic kot tudi tisti, ki stavijo na rast obveznic in zlata, da seveda ne omenjamo izjemne rasti kriptovalut.
Popravek na Wall Streetu; Kitajska zbila cene kriptovalut Opozorila, da utegne Wall Street septembra doživeti nekaj pretresov, so se že včeraj izkazala za pravilna, saj je Dow Jones (21.753 točk) zanihal za več kot 200 točk oziroma dober odstotek navzdol.
Večerja z Buffettom za 2,68 milijona dolarjev Medtem ko številni ugledni direktorji ameriških podjetij kritizirajo Donalda Trumpa, je milijarder Warren Buffett do predsednika ZDA zelo prizanesljiv. A ni bilo vedno tako.
Borzni preplah z zelo kratkim rokom trajanja Potem ko je Severna Koreja izstrelila raketo, ki je preletela japonsko ozemlje, so se delniški trgi odzvali zaskrbljeno, a ne za dolgo, tako da se je dan v New Yorku iztekel pozitivno.
Nemška Bundesbanka v domovino vrnila 675 ton zlata Zdi se kar malce nelogično: delnice na Wall Streetu so letos povprečno pridobile skoraj deset odstotkov, a še močneje so se povzpele cene zlata, čeprav ta plemenita kovina velja za zatočišče v ...
Nekdanji uslužbenci Goldman Sachsa prevzemajo vajeti centralnih bank V slogu navodil o spremljanju Sončevega mrka v ZDA se tudi na delniških trgih opozorilo lahko glasi, da je lahko človek hitro zaslepljen, ko gleda krivulje, ki se vzpenjajo v nebo.
Ob zmedi v Beli hiši zlato doseglo letošnji vrh Prvič po izvolitvi Donalda Trumpa za predsednika ZDA se je na borzi vrednostnih papirjev v New Yorku zgodilo, da dan po enoodstotnem padcu delnic trg ni krenil navzgor.
Japonska eden glavnih razlogov za divjo rast bitcoina Wall Street se je hitro otresel negotovosti, ki ga je spremljala prejšnji teden, in zmogel najvišjo rast letošnjega poletja. Bitcoin je nov mejnik premaknil na 4.483 dolarjev.
Vrednost bitcoina se je letos potrojila, cena nad 4.000 USD Zaradi napetih odnosov med ZDA in Severno Korejo so se delniški trgi ohladili, povečalo pa se je zanimanje za zlato, švicarski frank in varne obveznice. Bitcoin nadaljuje divjo rast.
Greenspan spet uporabil slovito frazo, a tokrat za obvezniške trge Čeprav so novi rekordi na Wall Streetu del vsakdana in vrednotenja zgodovinsko visoka, nekdanji finančni čarovnik Alan Greenspan vlagatelje svari pred balonom na obvezniških trgih.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo