Dnevni horoskop
Horoskop velja za 1. 8. 2015
     
link

ONA:
V ljubezni veste, kaj si želite, čeprav ste občasno še pristranski. Vsekakor bi tokrat morali upoštevati predvsem to, s kom se dejansko razumeta. Pri poslih se zanašajte tudi na prvi občutek.

ON:
Ste na pragu zmage, sicer pa se spomnite, da nikakor ne zadostuje le čakanje, da se vas spomnijo. Pokažite, da ste še vedno zmožni prevzeti pobudo, tako v karieri kot v zasebnih odnosih.

  link

ONA:
Z nekom sta si podobna le v enem: neverjetni trmi. Zato se nočete preveč izpostavljati, ker predobro veste, da ne bi dosegli ničesar, razen da bi si nakopali nove skrbi. Popazite na zdravje, saj se ponavljajo prehladi.

ON:
Tokrat ste dokaj nepotrpežljivi, posebno če ste ljubezensko ali poslovno zgodbo začeli pred kratkim, toda nikar ne prehitevajte, saj se vam kaj takega ne poda. Pustite času čas in ljubezni, da najde svojo pot.

  link

ONA:
Nekaj boste naredili tako dobro, da boste še sebe presenetili. Luna vas močno ščiti, zato ne oklevajte glede pomembnejših opravkov. Številni so vam naklonjeni bolj, kot ste upali.

ON:
Imate višek energije, tega niste pričakovali. Prehitro ste se hoteli vdati, zdaj boste prepoznali nove priložnosti, tako na delu kot med prijatelji. Čim prej se oglasite osebi, ki vas čaka.

  link

ONA:
Na vašem obrazu se vedno pogosteje riše utrujenost. Ne počutite se najboljše in zato bi si morda morali omisliti manj naporen urnik ali vsaj kakšen prost dan. Naprezanje ne vodi nikamor, sprostite se.

ON:
Ugotavljate, da si z drago osebo ne vesta več kaj povedati. Nikar pa ne postanite prezahtevni, ne morete dobiti vsega naenkrat. Taka nepotrpežljivost je pravzaprav kamen spotike. Popazite s prihranki.

 
     
link

ONA:
Ne najdete pravih besed in zavedati se morate, da pravzaprav izgubljate čas in priložnost, da bi zadevo končali. Preveč ste občutljivi. Motijo vas celo malenkosti, ki jih hip zatem pozabite.

ON:
Čas je, da preverite svoje zdravstveno stanje, posebno če ste občasno preutrujeni. Nikar ne skrbite, saj se vam bo pravzaprav odvalil velik kamen od srca. V ljubezni so pred vami različne poti.

  link

ONA:
V ljubezni bo nekaj sporov, a nič takega, česar ne bi mogli zgladiti hitro in dokaj neboleče, posebno če gre za potovanje in druženje z levom, vodnarjem ali strelcem, ki postaja vedno bolj zanimiv.

ON:
Ne razmišljajte o preteklosti, saj se določene stvari ne bodo več ponovile. Vaš pogled naj bo usmerjen le naprej, v nekaj, kar vam je všeč in zadeva izlet ali ljubezensko zgodbo.

  link

ONA:
Lahko se preizkusite v dejavnosti, ki ni niti najmanj lahka ali preprosta. Tokrat ne potrebujete pomoči. Pri vsem ste dokaj samozavestni in prepričani o sebi. Glede romantičnega srečanja pa vse prihaja ob svojem času.

ON:
Nekaj boste dosegli le postopoma in načrtovano, kar vam je tudi pisano na kožo. Nikoli niste razumeli tistih, ki zahtevajo vse in takoj. Vsekakor vam eden za vas najuspešnejših mesecev prinaša izpolnitev nečesa pomembnega.

  link

ONA:
Nekomu ne zaupate, čeprav ne veste, zakaj. Kmalu se bo izkazalo, kaj se pravzaprav dogaja. Pazite, da ne postanete raztreseni, posebno pri športu in za volanom. Preložite potovanje, ki naj bi potekalo pod pogoji, s katerimi se ne strinjate.

ON:
Potrebujete počitek, na pa družbo za vsako ceno in kjer koli. To velja tudi pri poslih. Z drago osebo pa bodite potrpežljivi in jasno povejte, kaj pričakujete. Tako ne bo več sitnosti.

 
     
link

ONA:
Upoštevajte prvi občutek, posebno kar zadeva nove delovne izzive. V ljubezni se bo poleglo nekaj prahu, ki ste ga dvignili takrat, ko ste po nepotrebnem povzročili prepir.

ON:
Potovanje bo najboljša rešitev v trenutku, ko bi se radi čim hitreje sprostili. Glede poslov ali domačega vprašanja pa morate urediti še marsikaj nujnega. Popoldanski pogovor vas bo vsekakor pomiril.

  link

ONA:
Čeprav ljubite izzive, se pripravite tudi na to, da ne morete doseči vsega naenkrat. Morda vas priganjajo, in sicer povsem po nepotrebnem. Ob nakupih bodite spretnejši.

ON:
Niste preveč zadovoljni, vendar vsaj zjutraj poskusite ostati čim bolj mirni in zbrani. V ljubezni se spet sprašujete, zakaj se zapleta okoli enih in istih stvari. Poskusite ostati nepristranski.

  link

ONA:
Bodite nepristranski in dejavnejši s partnerjem. Nikar ne pričakujte, da bo kar sam bral med vrsticami. Luna vas še vedno ogreva, podarja dober šesti čut in moč, da se izborite z morebitnimi čustvenimi zapleti.

ON:
Čakate in čakate na neko srečanje, ki se bo zgodilo šele, ko boste storili prvi korak. Vsekakor vam bo zanimivo, posebno glede zadev, za katere nagonsko veste, da obstaja več mogočih izhodov.

 

ONA:
Pozabljate na nekaj pomembnega in puščate času čas, namesto da bi se pozanimali, kaj se dogaja. Pozor v odnosih z moškimi, posebno v poslovni okolici. Nekdo vam bo nepričakovano nasprotoval.

ON:
Nekaj prepirov bo minilo brez posledic, vsekakor pa si želite na vsak način izogniti ponavljanju podobnih zgodb. Preprosto nimate dovolj moči ali časa, da se znova vračate na staro.

link
Kazalo