Dnevni horoskop
Horoskop velja za 2. 3. 2015
     
link

ONA:
Na potovanju vam bo nepozabno, otresli se boste še zadnjih pomislekov. Še več, radi bi se izvlekli iz ustaljenega in doživeli nekaj povsem novega. V ljubezni boste deležni pozornosti.

ON:
Potrebujete le en krajši premor, da bi se končno odločili glede najpomembnejšega. Potem vas nihče več ne more ustaviti. Povabilo vas preseneča in na neki način menja vaše današnje načrte, vsekakor v pozitivno smer.

  link

ONA:
Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede domačega vprašanja.

ON:
Teden začenjate nekako utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se vse dotlej, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam nikakor ni jasno.

  link

ONA:
Pustili boste dober vtis, ostane pa še nekaj podrobnosti. Previdno pri izpitu, manjka še malo do popolnega uspeha. Ugaja vam pozornost nekoga, ki bi lahko postal več kot prijatelj.

ON:
Prijateljica čaka, da ji ponudite kaj novega. Nekaj vam bo sicer odvzelo kar precej časa, sicer pa ga bo vseeno ostalo še več kot dovolj za zanimivo srečanje in uresničitev dobre zamisli.

  link

ONA:
Končno si boste pridobili nekaj, s čimer naj bi si olajšali delo. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, zato jih raje zadržite zase. Pazite na svoje zdravje, posebno na dihala.

ON:
Niste v najboljši kondiciji, čeprav prevelikih obremenitev vsaj danes ni. Vse skupaj lahko pripišete le trenutni neodločnosti okoli čustvenih ali družinskih zadev. Osredotočite se le na tisto, kar je neposredno odvisno od vas.

 
     
link

ONA:
Imate dober cilj. V taki situaciji ste po navadi najučinkovitejši in ne more vam spodleteti. Ugaja vam več fizične dejavnosti. Lahko nadaljujete zunajdelovno dejavnost, ki vas še dodatno polni s pozitivno energijo.

ON:
Preprosto ne morete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Danes bosta vseeno različno naravnana. Morda ste preprosto preveč prepričani o svojem in drugih odtenkov in podrobnosti sploh ne vidite.

  link

ONA:
Ne skrbite zaradi viška dela, lahko računate na pomoč. V ljubezni je le trenutni zastoj. Zgodba vsekakor ima obetavno nadaljevanje, zato ne pritiskajte preveč: čas bo pokazal svoje.

ON:
Še veliko dela vam bo ostalo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste poslovne zgodbe ali osebe. Počasi vam bo odleglo in našli boste skupni jezik, posebno z mlajšimi.

  link

ONA:
Nekaj težav v povezavi s službo lahko rešujete s pomočjo mlajših. Vsekakor pravočasno priznajte, da morda ne veste, kam ste se napotili. V ljubezni bodite popustljivejši in vse bo dobro.

ON:
Delate eno, mislite na še veliko drugih stvari. Vse bo uspešno, čeprav po navadi niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh vlečejo za roko. V karieri bo na vrsti preverjanje pogodb in drugih pomembnih listin.

  link

ONA:
Doma vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že oznanili svoje načrte. Pazite s starejšimi, ki znova zahtevajo preveč. V ljubezni je neko čudno stanje, kot zatišje pred viharjem.

ON:
Pohiteli boste z odgovorom, čeprav je zagotovo to najslabša rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom. To ni v vaši naravi in slej ko prej bi se izkazalo, da vse skupaj morate ponoviti in popraviti.

 
     
link

ONA:
Hitreje kot sicer se predajate čustvom, toda vse bo dobro, saj vas ščitijo srečne okoliščine. Vse pomembno si zapisujte, tako ničesar ne boste izpustili. V ljubezni ste iskani.

ON:
Marsikaj vam bo lažje, kot ste pričakovali. Zadovoljni ste, v obdobju, ki za vas po navadi ni najlažje, toda tokrat ste očitno na dobri poti in tudi srce vas vleče na pravo stran.

  link

ONA:
Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste zmožni prestaviti v višjo prestavo. Oklevate, neodčni ste, kar je znak, da morate dejansko počakati.

ON:
Vsakodnevne skrbi vas danes obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Skrbi vas zato, ker vam omejujejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o vsaj krajšem dopustu. Poskusite nekako krepiti imunski sistem.

  link

ONA:
Pričakovali ste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu z vašimi željami. Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki očitno živijo drugače. Popazite na zdravje.

ON:
Nekdo hladi vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami krivi. Morda niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, pogoji pa so se vmes spremenili. Pokazati morate veliko več potrpežljivosti.

 

ONA:
Vaše fizično počutje je še vedno na zavidljivi ravni, počasi se boste spet zavihteli visoko. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dobite, in posegli po nečem, kar je blizu in vam ustreza.

ON:
Nekoga preprosto ne morete zavrniti. Tokrat ste vsaj bolj praktični in jasno boste določili vse obveznosti in pravice, posebno če v novem mesecu imata nekaj skupnih delovnih ciljev. Sproščate se ob priljubljeni športni dejavnosti.

link
Kazalo