Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 4. 2015
     
link

ONA:
Mikajo vas daljave, imate kar velik višek energije in radi bi spremenili marsikaj v vašem vsakdanu. Ljubezenske novosti vas ne bodo pustile ravnodušne. Nekomu se nočete odpovedati.

ON:
Nekaj, kar si boste zapisali na podlagi prvega občutka in vtisa, vam bo dejansko izredno koristilo, čeprav vse še vedno poteka izredno počasi. Vsekakor lahko računate na splet srečnih okoliščin.

  link

ONA:
V ljubezenskih odnosih boste nekoliko zmedeni, kot po neurju. Presenetili vas bodo z nepričakovanimi vprašanji, posebno če so v povazavi z nekom, ki živi daleč. Odgovorom glede vaše zasebnosti pa bi se le radi izognili.

ON:
Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Draga oseba vas pogreša, toda ne najdeta pravega načina, da bi se pogovorila. Vsekakor se zberite, prisluhnite in predvsem nikar ne bodite preračunljivi.

  link

ONA:
Pripravite se na korenite spremembe, zbirajte energijo. Posebno hitro in dobro se boste izkazali pri neki ustvarjalni dejavnosti in na potovanju, kjer bo kar nekaj možnosti za nova poznanstva.

ON:
Nepozabna nedelja bo, tudi zato, ker se bo začela na en način, končala pa povsem nepredvidljivo, posebno če načrtujete srečanje ali zmenek. Družinske čaka več novosti v povezavi z mlajšimi.

  link

ONA:
Še vedno ste energični, čeprav se obenem zavedate, da določenih zadev še niste končali. Vsekakor razmišljate pozitivno in zelo hitro boste našli prave besede. Le ljubezenske zadeve se rešujejo počasi in spontano.

ON:
Niste preveč zagnani, čeprav brez razloga, saj boste dokaj uspešni ne glede na vse morebitne dvome. Ljubezenske zvezde bodo radodarne le, če se boste čustveno odprli. Le tako ste lahko mirni.

 
     
link

ONA:
Vloge so se zamenjale, zato boste sprejeli nekaj novih izzivov. Pravzaprav se zavedate, da ste si zaslužili še eno priložnost, in tokrat jo boste z obema rokama in izkoristili.

ON:
Preživite čim več časa ob ukvarjanju s stvarmi, ki jih zagotovo obvladate. Zdaj vsekakor lahko zahtevate več. Pridružil se vam bo še nekdo, ki razume, kaj si najbolj želite. Dobili boste pomoč.

  link

ONA:
Bodite previdnejši, posebno pri pošiljanju pošte in sporočil, v nasprotnem bo nekaj nesporazumov. Fizično še niste na vrhuncu moči, čeprav se bo počutje postopoma izboljšalo.

ON:
Nekdo se odziva drugače, kot sta se dogovorila. Gre za staro zgodbo, zato nadaljujte mirno, saj že veste, da se vse počasi spreminja. Tudi zdravje je trenutno nekoliko slabše, morda gre le za slabšo odpornost.

  link

ONA:
Še malo in rešili boste nekaj sporov. Uporabili boste prave besede in počasi se vzpenjate, posebno če bi se radi samostojno izkazali in dokazali svoj prav. V ljubezni bo prav tako pestro.

ON:
Končno en dan, v katerem boste prišli na zeleno vejo. Lahko se potegujete za nekaj več in uveljavite svoje, posebno glede načrtov v ljubezni ali v domačem krogu. Zahtevali boste in dobili možnost, da samostojno odločate.

  link

ONA:
Ne morete se sprostiti, saj se vam zdi, da vam mečejo polena pod noge. Pravzaprav lahko trdite, da gre le za eno določeno osebo. Glede marsičesa boste tudi zaradi tega počasnejši kot po navadi.

ON:
Tokrat ne boste storili ničesar, da bi kogar koli o čemer koli prepričevali. Mika vas sicer, da bi povedali ali storili kaj več, toda izkušnje so vas izučile, posebno z vsemi, ki so bolj trmasti od vas.

 
     
link

ONA:
Z ugodno Luno boste ta sicer dokaj naporen teden končali dokaj pozitivno. Posebno zanimivo bo na krajši pot ali ob obujanju stika, ki vam očitno še vedno veliko pomeni.

ON:
Tokrat vas navdaja višek energije in zagotovo vam ne bo žal, ko se boste lotili nečesa težkega in zahtevnega. Večji ko je cilj, bolj zadovoljni boste, saj se boste izkazali.

  link

ONA:
Očitno je, da se še vedno morate kar veliko učiti. Niste zadovoljni s polovičnimi rešitvami, tako v družbi kot s partnerjem. Klic ali povabilo prihaja v zadnjem trenutku in zato boste morda še bolj živčni.

ON:
Ste za sodelovanje, danes pa nimate pravih sogovornikov in somišljenikov. Tudi doma drugače razporedite nekaj najzahtevnejših obveznosti. Pogovor z drago osebo bo znova odprl stara vprašanja.

  link

ONA:
Spraševali se boste, kako bi lahko rešili nekaj družinskih zadev ali nesporazumov s partnerjem. Morda ste predolgo čakali, zdaj pa se je težava že nekako poglobila. Popoldne se poskusite sprostiti ob športu in sprehodih.

ON:
Oživljate spomine, nekaj bi radi ponovili. Zavedate se sicer, da je to za zdaj nemogoče, in zato sprejmite tisto, kar se vam trenutno ponuja. Popazite na zdravje, posebno na grlo in dihala.

 

ONA:
Premislite, preden se boste lotili nečesa novega ali zahtevnega. Niste še rešili vseh nesporazumov in tudi doma vam nasprotujejo. Tokrat ne morete početi vsega, kar ste načrtovali, stroški so preveliki.

ON:
Zmedlo vas bo neko sporočilo, čeprav vam ponujeno načeloma ustreza. Z zgovornostjo boste morda le prikrivali to, da potrebujete še nekaj časa za dokončno odločitev.

link
Kazalo