Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 10. 2014
     
link

ONA:
Suvereni in odločni boste, posebno če zagovarjate nekoga, ki je mlajši ali nekako potrebuje vapodporo. Tudi v ljubezni bo več razlogov, da se zadovoljno smehljete.

ON:
Odprla se vam bo možnost za potovanje, zato je vsekakor škoda, če bi ga morali preložiti. Lahko ste povsem iskreni, saj je jasno, kam pes taco moli. V ljubezni je na vidiku zjasnitev.

  link

ONA:
Nekdo ne spoštuje dogovorov, v ljubezni pa boste nenadoma dovolili, da vas zaslepi ljubosumje. Občasno je treba v pravem trenutku priznati pomoto, sicer se bodo težave vrstile v začaranem krogu.

ON:
Trenutno niste najbolj iznajdljivi, pa še partnerica bo dodala svoje. Naenkrat vam nič več ne bo jasno, zato se lotite le tistih opravkov, ki so najnujnejši, preostali čas pa počivajte in zbirajte energijo.

  link

ONA:
Nekoliko manj zaskrbljeni boste glede stvari, ki so vam v preteklih dneh belile glavo. Dojeli boste, da jih je treba opazovati iz več različnih zornih kotov. Nekdo vas pogreša, vajin odnos se spreminja.

ON:
Petek bo zanimivo obarvan, saj je na vidiku vsaj ena dogodivščina, ki vas ne pušča ravnodušnih. V ospredju bo najzanimivejši del vašega značaja: radoživost in pripravljenost na pridobivanje novih izkušenj.

  link

ONA:
Pričakovali ste zanimivo srečanje, toda prav kmalu vam začenjajo pripovedovati o svojih težavah. Premislite, ali lahko zdržite takšno breme. Neko razmerje bo na preizkušnji. Tokrat vztrajajte pri svojih zahtevah.

ON:
Ne vztrajajte preveč pri tem, da bi vse reševali kar naenkrat. Morda bo bolje, če si boste svoj čas organizirali drugače, saj se le tako ne boste več vrteli v začaranem krogu svojih misli in skrbi.

 
     
link

ONA:
Tokrat vse opazujete preveč enostransko, kar je za vas nenavadno. To je vedno nevarna taktika, ki vas utegne pripeljati v vedno večje dvome, zato dobro premislite, preden boste odgovorili. Prisluhnite mlajšim.

ON:
Uživali boste v ljubezenskih strasteh, odpravljate še nekaj zadnjih pomislekov. Popoldne si vsekakor vzemite nekaj časa tudi za učenje, saj boste po opravljenih obveznostih sproščeni in razbremenjeni.

  link

ONA:
Ne zapravljajte časa ali energije ob nečem, kar je za vas še vedno prevelik zalogaj. Raje se pogovorite s tistimi, ki bi vam lahko priskočili na pomoč. V ljubezni ste preveč sumničavi.

ON:
Tokrat ste polni dvomov in najraje bi se ostro odzvali ter poudarili, da takih iger ne marate. Počakajte, preden se boste prepričali o pravih dejstvih. Vaše živčnosti ne prenašajte na bližnje in pazite na prehrano.

  link

ONA:
Omislite si kaj novega, izvirnega. Obeta se vam priložnost, da odpotujete. Partner ali prijatelj se tokrat odziva na pravi način, samski pa ste na pragu poznanstva, ki bo prav posebno zanimivo.

ON:
Zanimivo je, kako hitro boste pozabili na nekaj težav, ki so vas pestile čez ves teden. Vse se spreminja, kar vas pravzaprav znova preseneča. Strah pred nekim srečanjem je neupravičen.

  link

ONA:
Dragocenega prostega časa nimate na pretek, tisto malo pa vseeno zapravljate za nekaj, kar ni več pomembno. Poskusite dokazati svoj prav na drugačen način: ne razkrivajte vsega naenkrat, popazite na besede.

ON:
Preden boste počeli kar koli težkega ali zahtevnega, vendarle premislite in se zberite. V nasprotnem se vrstijo določene sitnosti. Nič velikega, toda dovolj, da vam odvzame več časa od predvidenega.

 
     
link

ONA:
Srečanje s prijateljem ali znancem, ki vas posebno mika, poteka brez težav. V ljubezenskih odnosih ste nasploh odločnejši in novi, pozitivnejši preobrati vam bodo dodali še nekaj več fizične energije.

ON:
Obeta se vam več sreče v komunikaciji z nežnejšim spolom. Ne ponavljajte stare napake, da v najlepšem trenutku postanete preveč sumničavi, ker za kaj takega ni pravih razlogov. Sledite prvemu občutku.

  link

ONA:
Tudi vi občasno potrebujete več miru, da bi prenovili svoje moči in napolnili baterije. Zato ne sprejemajte nase novih obveznosti; to delate le zato, ker ste prepričani, da vse skupaj najbolje opravljate sami.

ON:
Odgovorite na neko sporočilo. Pri tem ne bo potrebno, da bi se poigravali z besedami, ker vam kaj takega niti ne leži preveč. Vse bo odvisno od tega, kako jasno ste si določili prioritete.

  link

ONA:
Ob koncu meseca boste ob Luni v ozvezdju spet polni poleta. Z lahkoto boste odgovorili na nekaj težjih vprašanj ali se dogovorili glede opravkov, ki bodo zaznamovali nadaljevanje kariere ali razmerja, ki vam veliko pomeni.

ON:
Lahko napredujete brez pomislekov. Ugodno bo za druženja in pohajkovanja. Tudi s partnerico ali prijateljico se bosta dogovorila na drugačnih osnovah, vse bo potekalo hitreje.

 

ONA:
Preveč ste se navezali na stare zadeve, zato morda celo nočete prisluhniti, kaj šele sprejeti kaj novega. Zato določena pričakovanja ne bodo izpolnjena, saj se številni odzivajo drugače.

ON:
Radi živite v nekem svojem svetu. To utegne postati dvorezni meč, saj zapravljate čas. Že opoldne vas okoličine opozarjajo, da morda nimate prav, saj ste se preprosto zaleteli.

link
Kazalo