Dnevni horoskop
Horoskop velja za 10. 10. 2015
     
link

ONA:
Nekaj zamud sicer bo, toda nikar ne delajte iz muhe slona. Še vedno ste namreč povezani z nekom, s katerim se lahko skladno dopolnita. Le ne zastavljajte vedno enih in istih vprašanj.

ON:
Ne bo vam treba več razmišljati in brati med vrsticami, saj je to nekaj, kar vam je najbolj nadležno. Končno si boste oddahnili, saj vas številni podpirajo. Ko se vrnete s poti, vas čaka zanimivo sporočilo.

  link

ONA:
Na potovanju boste izredno srečni: tako spremembo ste očitno potrebovali. Prav tako bo nekaj nepričakovanih ljubezenskih novosti, ki vam pospešujejo utrip. Borite se za osebo, ki vam je resnično pomembna!

ON:
Radi bi se preizkusili pri nečem novem ali pa odpotovali. Imate višek energije. Pomagala vam bo oseba, ki je veliko mirnejša in bolj zbrana. Dobili boste tudi nekaj koristnih nasvetov.

  link

ONA:
Delo se nabira na kupu, kar ni posebna novost. Najbolj zagnani ste, ko vam že gori pod nogami. Previdno s partnerjem in glede določenih obljub, ki ste jih ponudili prehitro!

ON:
Nekaj boste pomotoma izpustili. Vsekakor obstaja še ena možnost, da bi napako popravili. Vsi so nekako preveč tiho in to vam nikakor ne bo pisano na kožo, tudi s partnerico ali prijateljico.

  link

ONA:
Pod vplivom Lune boste dovzetnejši za novosti. Slišali boste tudi o stvareh, ki so vam izredno zanimive v povezavi z novim znancem. Najprijetneje vam bo, ko se boste otresli določenih pomislekov.

ON:
Preveč se boste obremenili z neko nalogo, potem ugotovili, da ni večjih težav. V ljubezni pa postajate preračunljivi, čeprav se zavedate, da to nikakor ni prava pot do rešitve težav.

 
     
link

ONA:
Pazite, da ne bo prehitro oznanjeno nekaj, kar bi za zdaj še zadržali zase, posebno če je v povezavi z vašimi zasebnimi zadevami. Pogosto imate srce kar na dlani, kar je nevarno! Pazite z denarjem, prehitro zapušča vaše žepe.

ON:
Še malo več pametnega in treznega presojanja v karieri, pa se bo vse izšlo. Storite več, da bi zgladili nekaj nesporazumov. Draga oseba bo na neki način uganila, kam pes taco moli.

  link

ONA:
Pred vama je še eno srečanje. Številne stvari lahko počnete tako, kot vam je najljubše. Imate vse, kar potrebujete. Nekdo vas bo osvojil že po prvem pogovoru na štiri oči, posebno če je rak, druga devica ali škorpijon.

ON:
Nekaj novih opravkov ali povabil boste vsekakor sprejeli z navdušenjem, ker čutite, da imate svojo priložnost. Imate veliko razlogov za to, da boste dan začeli in končali na vrhuncu moči, ponosni nase, ker vam je uspelo.

  link

ONA:
Ostalo vam bo veliko opravkov, ki ste jih nekako odlašali, toda še vedno se ne morete osredotočiti na tisto, kar je najpomembnejše. Prijateljstvo se ne more kar čez noč preleviti v nekaj več, zato počasi.

ON:
Nekaj ali nekdo vas še ne prepriča. Nikar pa ne prikimavajte kot tolikokrat doslej, čeprav se ne strinjate, temveč dvignite glas in pravočasno vprašajte, kaj lahko spremenite.

  link

ONA:
Začnite določene opravke, ki ste jih odlašali in zadevajo domače spremembe ali pa nekaj novega s partnerjem. Počasi prihajate na zeleno vejo. Več fizičnih dejavnosti zahteva tudi drugačne vsakodnevne navade in režim prehrane.

ON:
Nekaj boste hitro končali. Tak konec je za vas dober, saj bi vas zavlačevanje le spravljalo ob živce. Nekaj novosti bo v povezavi z osebo, ki jo redko srečujete. Tokrat vaju čaka zanimiv pogovor.

 
     
link

ONA:
Nekaj se vam bo zdelo kot večkrat ponavljana zgodba, zato boste zadevo najprej sprejeli precej zadržano. Potem se že zgodaj popoldne vse obrača in večer bo v znamenju boljšega počutja, posebno če potujete.

ON:
Pogrešate več miru in počitka. Vseeno se nenehno izgovarjate na pomanjkanje časa in načrtujete, da si boste vzeli več časa zase in spremenili navade. Določene težave vsekakor sodijo v preteklost.

  link

ONA:
Radi bi živeli bolj umirjeno, toda to vam nikakor ne uspe. Tudi danes bo nekaj nepričakovanih novic, največ pa glede nečesa, kar vam je prezahtevno, ali muhaste osebe, ki ji še ne zaupate. Glede športa ali rekreacije si zastavite novi cilj.

ON:
Dobili boste nekaj dobrih zamisli, kot preblisk po nekaj dneh, ko ste premišljevali. Pripravljeni ste nekaj žrtvovati, kar se vam bo obrestovalo. Na potovanju vam bo dobro, vsekakor pa premislite o tem, s kom še bi lahko sodelovali.

  link

ONA:
Nekaj se vam bo zavleklo kot še nikoli do zdaj. Ni pravi trenutek za kakšne usodne korake. Pazite glede neobičajnih ponudb. Previdno, življenje vas vedno znova prepričuje, da je značaje drugih nemogoče spremeniti.

ON:
Delo je še vedno pod velikim vprašajem, posebno če ste pred kratkim zamenjali službo. Mogoče je, da bosta tudi z drago nekako na trnih, zato dobro premislite, ali je vse skupaj vredno razburjanja.

 

ONA:
Dokazati morate, da ste glede določenih zadev resni in zanesljivi, ne glede na to, da vas nekaj že dolgočasi. Popazite na zdravje, morda se preveč razvajate in niste dovolj pozorni na prve znake utrujenosti.

ON:
Z nekom bi radi vzpostavili boljši odnos, nekaj globokega in trajnega, čeprav je med vama še nekaj nesoglasij. Vsekakor gre za nekaj, kar se lahko premaga. Nenačrtovano potovanje vam bo pisano na kožo.

link
Kazalo