Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 11. 2015
     
link

ONA:
Ni navdušenja za nekaj, kar ste si predstavljali kot večjo novost. Pričakujte nasprotovanja, posebno v domačem krogu. Posebno napeto bo glede nečesa, kjer ne vi ne partner nočeta popustiti.

ON:
Zelo težko vam bo truditi se glede stvari, ki vam vsaj trenutno niso pisane na kožo. V ljubezni boste naenkrat preveč pasivni. Pazite, saj bo partnerica veliko pozornejša na vsako vašo besedo, kot si predstavljate.

  link

ONA:
Popoldne se boste zlahka odločili za srečanje z nekom, ki vam izkazuje pozornost. Vsekakor pazite, še zlasti če načrtujeta tudi poslovno sodelovanje. Lahko se izkaže, da sta si različna. Zvečer potrebujete več zabavne družbe.

ON:
Nekdo, ki vam je veliko obljubljal, se bo umaknil, v ospredju pa bo druga, zanimivejša oseba. Poskusite se otresti negativnih misli, posebno glede denarja ali krajšega potovanja.

  link

ONA:
Nekaj več miru vam ustreza, posebno če imate še nekaj zahtevnejših domačih opravkov. Tudi glede kariere vsekakor dobro premislite, preden boste storili pomembnejši korak naprej.

ON:
Tokrat vam bo šlo na roko nekaj, kar boste slišali že zjutraj. Znova boste pokazali, da ste občasno neverjetno trmasti, ko dejansko veste, kaj si želite. Vsekakor zavarujte svoj mir in zasebnost.

  link

ONA:
Z Luno v znaku imate veliko energije, morda kar na pretek. Mika vas več različnih ciljev in dejavnosti hkrati. Vsekakor se lahko držite dejstev, saj je to najboljši način, da dosežete svoje brez posebnih težav.

ON:
Tokrat bo zmagala radovedna stran vaše narave. Izkoristite vsak trenutek, ne oklevajte. Nekdo vas močno pogreša. Stvari se očitno vedno lahko spreobrnejo na bolje.

 
     
link

ONA:
Vaše počutje izredno niha, prehitro se spreminja in tega se bo najprej zavedal vaš partner ali najbližji sorodnik. Tokrat ste trmasti in ne boste hoteli popustiti. Previdno, če gre tudi za posle ali možnost za potovanje.

ON:
Posvetite se delu ali študiju, najbolje v kakem mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred motečimi vprašanji. Čustva vas vodijo na pravo stran, k nekomu, ki se želi odkrito pogovoriti.

  link

ONA:
Nekoga boste navdušili in tega se morda zavedate z zamudo. Še sami ne boste verjeli, da je to mogoče, posebno po določenih težjih dogodkih ali pogovorih. Spremljajo vas pozitivne vibracije.

ON:
Le s pogumom boste povsem zadovoljni z doseženim, posebno glede čustev. Ujeli boste enkratno priložnost, posebno če se želite izkazati, tudi daleč od doma ali v mlajši družbi.

  link

ONA:
Draga oseba ali prijatelj, ki je izredno zgovoren in vas s tem iztirja, vam pomeni več, kot si želite priznati. Zato storite nekaj, da bi se nekako uskladila. Gre za nesmiselne prepire. Ne zapravljajta časa!

ON:
Radi bi razmišljali le o prijetnih rečeh, na vrsti pa so tudi delo in izpiti. Ne bodite navezani na stare navade, čas je za spremembe. Morda boste odšteli nekaj več, toda na koncu se bo obrestovalo.

  link

ONA:
Potrebujete spremembo vzdušja, zato odpotujte. Prej pa se dogovorite z drago osebo. Dosegli boste svoje, toda vse v nerazumnih mejah. Nikar ne izzivajte nepotrebnega nesporazuma ali prepira.

ON:
Tokrat se boste odzivali manj čustveno kot po navadi, kar vam takoj zagotavlja nekaj pozitivnih točk. Vsekakor se vam obeta izredno zanimivo popoldne, morda povsem drugačno od načrtovanega.

 
     
link

ONA:
Neko povabilo vas bo ujelo nekoliko nepripravljene, in čeprav ste družabni, boste zadevo vseeno nekako poskusili preložiti. Nočete odvečnih obveznosti, po katerih bi se začutili pod pritiskom.

ON:
Včasih se zdi, kot da ne bi poznali vseh svojih lastnosti. Tudi tokrat sami sebe presenečate, posebno glede dela, saj se boste izkazali, obenem pa je v ljubezni preveč vprašajev.

  link

ONA:
Oglasil se vam nekdo, s katerim sta imela nekaj težav in nesporazumov. Glede njegove ponudbe potrebujete več časa za tehtnejši premislek. Previdno pri športu, posebno bodite pozorni na noge in sklepe.

ON:
Znašli se boste v nenavadnem položaju, med željo, da bi nekaj storili in previdno zadržanostjo. Če že dvomite, je vsekakor bolje, da še malo premislite in z odločitvijo počakate. Pazljivo z nežnejšim spolom!

  link

ONA:
Sledil bo večji preobrat v vaših načrtih, posebno glede popoldanskih in večernih dejavnosti. Zanimiveje bo, kot ste pričakovali. Presenečate vse, ki so vas vajeni videti mirnejše.

ON:
Pripravili se boste na sproščeni konec tedna, izkazalo se bo drugače. Pazite na zdravje, ker vam dodatni napori prav nič ne pomagajo, prav nasprotno. Ne jezite se zaradi malenkosti.

 

ONA:
Čakate na pravi namig ali povabilo z druge strani in šele potem se boste odločali. Obeta se vam krajše potovanje ali srečanje, ki ga ne boste zlahka pozabili. Osvajate brez težav.

ON:
Že zjutraj si boste nabrali moči za nove izzive. Očitno je, da ste v dobri kondiciji, toda energijo bi morali pravilno usmeriti. Nekako boste dosegli svoje in si pridobili na svojo stran drago osebo, ki vas občuduje.

link
Kazalo