Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 4. 2015
     
link

ONA:
Poskusite se umiriti in brzdajte svojo pestro domišljijo. Vse je veliko preprosteje, kot se zdi. Luna vam obeta nekaj več v ljubezenskih odnosih. Znova se prepričujete, da ste na dobri poti.

ON:
Bodite dejavnejši pri iskanju dela ali morda kake dopolnilne dejavnosti, nečesa, kar bi vam pomagalo tako finančno kot tudi ob ustvarjanju boljšega počutja. Znašli se boste na pravem mestu v pravem trenutku.

  link

ONA:
Nikakor ne morete hiteti, čeprav vas že opozarjajo in morda zamujate tudi glede izredno pomembne obveznosti ali obljube. V ljubezni pa morda pretiravate s prevelikimi pričakovanji in zahtevami.

ON:
Nekaj vas zagotovo ne navdušuje, zadeve pa se morate vsekakor lotiti, brez kakršnih koli pomislekov. Popoldne bo več časa za nekaj, kar vas bo pomirilo in sprostilo.

  link

ONA:
Na neko kočljivo vprašanje boste odgovorili, kot se spodobi. Uvidevate, da ste pred kratkim morda tudi pretiravali, zdaj pa ste se z vsem pripravljeni soočiti veliko bolj sproščeno.

ON:
Znova boste med najbolj iznajdljivimi, posebno glede denarnih poslov, čeprav je za za številne dela prost dan. Tudi športniki boste poželi nekaj pohval. Ljubezen vas povezuje z izredno komunikativno osebo.

  link

ONA:
Niste še pripravljeni odgovoriti osebi, ki od vas pričakuje veliko. Vsekakor pa vam bo všeč to, da ste iskani. Še bo priložnosti za boljši stik med vama, medtem pa posvetite več pozornosti mlajšim.

ON:
Dan bo minil hitro, kot bi mignili z očesom, in morda se ne morete osredotočiti na vse, kar bi radi dosegli, in na vse, ki bi jih radi srečali. Pohitite z učenjem, posebno če gre za novo snov.

 
     
link

ONA:
Nekako ste že pozabili, kako dobro se počutite v neki družbi. Zdaj se vam ponuja še ena zlata priložnost, da bi se sprostili in zabavali. Nekoga ste povsem osvojili, samskim to pomeni začetek nove zgodbe.

ON:
Izredno dejavni boste, še bolj kot po navadi, tudi zgovorni, čeprav še niste prepričani, ali boste nekaj opravili tako, kot vam je najbolj všeč. Napad je po navadi najboljša obramba.

  link

ONA:
Dan ne bo prinesel večjih novosti razen določenih sporočil, ki jih tolmačite vsakič različno. Ne morete se odločiti, čas pa vam kar beži in še en dan vam bo minil prehitro, ob občasnih dvomih.

ON:
To je eden takih dni, ko bi se najraje skrili in ukvarjali z nečim, kar vas sprošča. Pazite v odnosih s tistimi, ki vas nenehno kaj sprašujejo, saj boste postajali le živčni in odrezavi.

  link

ONA:
Oglaša se vam nekdo, s katerim sta vedno imela izredno dober odnos. To bo nova priložnost za nepozabno popoldne. Osredotočite se na načrte v povezavi z daljšim potovanjem.

ON:
Tokrat ne dovolite nikakršnih nedorečenosti. Poiskali si boste in tudi našli priložnost, da se izborite za svoje. Odziv bo dober, ne glede na to, da je še vedno nekaj kočljivih tem in vprašanj.

  link

ONA:
Nekaj napetosti bo, ker vsak zagovarja svoje, drugačno stališče. Najbolj moteče vam bo to, da pravzaprav vsi le govorijo, a ne storijo ničesar, da bi se zadeve dejansko spremenile. Previdno z levi in ovni.

ON:
Ne morete se otresti občutka, da vas nekateri ljudje iščejo le takrat, ko vas potrebujejo. Vse to ni predaleč od resnice, čeprav se ne bi smeli hitro predati negativnim čustvom. Več počivajte.

 
     
link

ONA:
Začetek tedna bo v znamenju spremenljivega počutja, potem pa dvigujete glavo in tako rekoč takoj boste zagledali nekaj, kar vam je všeč, posebno z nekom, ki vas išče na nekoliko nenavaden način.

ON:
Prepustili se boste in uživali, posebno na potovanju. Dan bo izredno zanimiv, z veliko akcije in malo časa za razmišljanje. Povežite se le s tistimi, ki so vam podobni in se ne obremenjujejo preveč glede malenkosti.

  link

ONA:
Marsičesa ne morete končati natanko tako, kot si želite. Motilo vas bo to, da se vam zatika tudi pri malenkostih. Ne zanašajte se le na eno mnenje, upoštevajte več različnih stališč.

ON:
Dan in teden začenjate nekoliko utrujeni. Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite. Zato ne kuhajte mule z nekom, ki vas bo opozoril na morebitne napake.

  link

ONA:
Nočete izgubljati časa v praznih klepetih. A tudi to je včasih neizogibno, da bi ostali na tekočem. V domačem krogu boste nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi prevelike utrujenosti.

ON:
Izredno dinamični boste in utegne se zgoditi, da se zaljubite, srečate zanimive sogovornike, preživite nekaj nepozabnega na poti. To pomeni, da bi se morali zbuditi čim prej in si omisliti dan po svojem okusu.

 

ONA:
Niste preveč razpoloženi nad tem, da bi se vračali na staro. Morda ste celo pozabljivi, zato si skrbno zapisujte vse, kar je najpomembnejše. Popazite na občutljivejše zdravje.

ON:
Tudi tokrat si boste obljubili, da ne boste zlahka popustili. Ponavlja pa se stara zgodba, saj vas prepričuje oseba, ki vam je posebno pri srcu. Previdno doma, dokončajte nekaj, kar ste pustili nekako napol.

link
Kazalo