Dnevni horoskop
Horoskop velja za 22. 11. 2014
     
link

ONA:
Radi bi rešili vse naenkrat, a ne morete razčistiti vsega, kar vas muči, tako s partnerjem kot doma. Potrudite se obdržati stike s starejšo osebo. Morda vas moti to, da vedno morate prvi popustiti, vendar drugače preprosto ne gre.

ON:
Usmerili ste se na nekoga, ki ga ne srečate prav pogosto. Vseeno bodite pozorni na vse namige, morda preveč vlečete na svoj stran. Nekaj boste pomotoma izpustili in zato poskusili znova, najbolje pozno popoldne.

  link

ONA:
Glede dela ali študija premislite, s kom bi lahko tesneje sodelovali. Na začetku zastavite le nekaj najpomembnejših vprašanj, da zadev ne boste preveč obtežili. Ljubezenske dvome bo zamenjala pristna strast.

ON:
Spretni boste pri prikrivanju čustev, posebno pri poslovnih pogajanjih, posebno če gre za starega znanca in upravičene dvome. Glede ljubezni pa zahtevajte zase le tisto, kar ste tudi sami pripravljeni ponuditi.

  link

ONA:
Nikakor niste pripravljeni na kompromis. Motilo vas bo tudi to, da vam nenehno ponujajo nekaj, kar vam nikakor ni všeč. To boste tudi dali vedeti. Varujte se pred prehladi.

ON:
Pazite, da pri dopisovanju in dogovorih ne bi storili napak. Prepričajte se, ali je z druge strani dovolj posluha. V ljubezenskih odnosih je znova pod vprašajem, kdo bo tokrat popustil.

  link

ONA:
Še en zanimiv konec tedna je pred vami, neučakani boste, nemirni in polni domišljije. Odločali boste tudi v imenu nekoga, ki se trenutno nikakor ne znajde. Morda sta si bolj podobna, kot si želite priznati.

ON:
Počnite nekaj neobičajnega, omislite si nekaj, kar bo pustilo pečat. Luna vsekakor prebuja dobre zamisli. Slišali boste neko odmevno izjavo in vse skupaj bo pospešilo tudi vaš utrip.

 
     
link

ONA:
Ne hitite glede razmerja, ki se bo razvijalo zelo počasi, posebno če ste zaslutili nekaj sitnosti zaradi drugačnega razmišljanja in načel. Posebno popazite ob večjih, sobotnih nakupih.

ON:
Tekmovalni boste, hitri in radovedni, toda naglica vam tokrat ne pomaga, prav nasprotno. Danes zmagujejo tisti, ki spretno prikrivajo svoje prave namene, kar je za vas posebno težko in naporno, morda celo nemogoča misija.

  link

ONA:
Dojemljivi ste za vse, kar je nenavadno. Presenetili boste nekoga, ki vas privlači. Zgodba pa se bo nadaljevala hitreje in v drugačnih odtenkih od pričakovanega.

ON:
V družbi boste iskani. Z dobrimi planetarnimi položaji lahko pričakujete veliko pozitivne, fizične energije. Predvsem ste radovedni glede tega, kako se bo razpletlo na ljubezenskem področju.

  link

ONA:
Še vedno razmišljate o tem, kako bi pridobili na svoj stran nekoga, ki vam je izredno pomemben. Nič pa ne gre brez premisleka in počitka, zato napredujte počasi in v tempu, ki vam najbolj ugaja.

ON:
Doma vas bo pritiskalo in težilo to, da od vas pričakujejo preveč. V ljubezni bo nekaj majhnih znamenj, namigov in zato boste neodločni. Za zdaj očitno ne morete dobiti vseh odgovorov.

  link

ONA:
Radi bi se izpostavili in počeli nekaj novega, kar boste tudi storili. Že zgodaj popoldne se dogaja nekaj, kar vas bo prepričalo, da ste na pravi poti, tudi glede ljubezni. V družbi prav tako blestite.

ON:
Sobota poteka po vaših načrtih in željah. Le zgodaj zjutraj vas bo zmotilo, da drugi zamujajo, toda vse se bo vendarle dobro končalo. Najzanimivejši bo novi razplet ali možnost glede potovanja.

 
     
link

ONA:
Samski boste srečni v družbi prijateljev, ki vedo, da potrebujete nekaj razvedrila. Morda pa jim boste predolgo pripovedovali o sebi, namesto da bi se lotili česa bolj konkretnega. V ljubezni se zato nikar ne zatekajte v preteklost.

ON:
Vodi vas šesti čut, kar pa ne bo dovolj, posebno v odnosih z nekom, ki je nepredvidljiv. Vse skupaj pa bi vseeno radi zgladili, da boste popoldne vendarle dejavnejši.

  link

ONA:
V stikih boste z nekom, ki razpolaga z zanimivimi novicami. Morda pa je oseba le nekoliko preveč opravljiva, zato pazite, kako se boste odzvali, in raje počakajte, preden boste razkrili, kako razmišljate.

ON:
Vse bo šlo po vrsti in tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno ob družabnih srečanjih in v ljubezni. Vedno bolj vas zanima dejavnost, s katero se ukvarja nekdo, ki mu zaupate.

  link

ONA:
Nikakor se ne morete sprijazniti z neko novico, ki je vse presenetila. Vaš odgovor bo najprej silovit, potem boste priznali, da ste morda pretiravali. Popazite na šibkejše zdravje, posebno na želodec.

ON:
Nekaj vas bo zmedlo in celotna situacija vas precej utruja, saj trenutno ne najdete načina, da bi se otresli vseh, ki preveč sprašujejo. V ljubezni bodite jasni in odločni, ne podredite se.

 

ONA:
Vse boste pozorno spremljali, saj čutite, da bo kmalu sledil razplet. Vseeno nekoliko pretiravate in si razlagate resneje, kot je, zato vsaj prisluhnite brez predsodkov. Krepite samozavest, drugače ne gre.

ON:
Tokrat boste ostali nevtralni, nepristranski, kar je še kar nenavadno. Delo ali študij namreč ne prebujata posebnega navdušenja, zato boste raje še počakali. V ljubezni lahko naredite nekaj več, ne bodite pasivni.

link
Kazalo