Dnevni horoskop
Horoskop velja za 25. 6. 2017
     
link

ONA:
Nekako čutite, da niste na pravi poti, čeprav se tudi to lahko prav kmalu spremeni. Ne morete se hitro odločiti, zato se sprostite in pozabite na trmo. Le med domačimi in s prijatelji pokažite, da se ne boste pustili predolgo čakati.

ON:
Doma se zapleta, in sicer glede zadeve, ki vam do zdaj ni povzročala preglavic. Preverite, kaj se dogaja in kaj se od vas pričakuje. Le tako ne boste izpustili nečesa pomembnega. Težave z želodcem so na živčni osnovi.

  link

ONA:
Dopoldne boste imeli še nekaj težav pri odločanju. Po malo daljšem počitku bo vse drugače. V ljubezni bo končno lažje, ker ste se pripravljeni dogovoriti za nekaj dolgoročnega.

ON:
Proti večeru se bo izostril vaš šesti čut, posebno ob vzpodbudni novici. Domislite si, kako bi se lahko spet srečali osebo, ki vam najbolj ogreva srce. Stvari se bodo vsekakor hitro zgladile.

  link

ONA:
Niste preveč utrujeni, toda vseeno si želite vzeti nekaj več časa za vse. Tudi zato, ker od vas tudi doma zahtevajo nekaj več. Ne dovolite, da bi potegnili krajši konec, temveč se borite za svoj mir!

ON:
Bolje pozno kot nikoli, zato se čim prej dogovorite glede srčnega srečanja ali krajšega izleta. Vse boste opravili z lahkoto, vmes pa bo še dovolj časa za šport in krajše potovanje.

  link

ONA:
Všeč vam je igra, v kateri imate glavno besedo. Pazite le, da se ne boste preveč izčrpali, včasih je treba odnehati in narediti kak korak nazaj, dokler je vse skupaj še zanimivo in nenevarno, posebno na čustvenem področju.

ON:
Tokrat se boste znašli sami, brez pomoči ali posredovanja. V ljubezni bo zaživelo nekaj, kar vas še vedno do dobra ogreva. Ne razgalašajte, kako se počutite, temveč raje varujte svojo skrivnost in ostanite zadržani.

 
     
link

ONA:
Začutili ste nepotreben strah, da se bo ponovilo nekaj, kar vas je že iztirilo. Nikar ne dovolite, da bi vas obremenili stari dvomi. Rešitev se bo prikazala, ko boste povsem mirni.

ON:
Še vedno vas najbolj mika možnost, da bi uredili neko staro, zapleteno vprašanje. Vse skupaj je postalo stvar principa. Radi bi pozabili na srčne dileme, saj vaše srce očitno potrebuje dokaze, čeprav se obnašate ravno obratno: kot da ste na prestolu in nedosegljivi!

  link

ONA:
Mogoče je, da vam bo naenkrat preprosto zmanjkalo besed, kar se ne dogaja prav pogosto. Vsaj v ljubezni ste lahko mirnejši, počakajte, saj najlepše stvari pridejo nepričakovano.

ON:
Ugotovili boste, kaj bi morali spremeniti. Morda bi morali postati komunikativnejši, posebno če želite ustvariti boljši vtis. Zdravje ni najboljše, moči pa si lahko krepite na poti.

  link

ONA:
Imate dovolj energije, da opravite več zadev hkrati, zato ne izgubljajte časa v pogovorih. Tudi po čustveni plati boste zadovoljni, čeprav taktizirate glede nekega odgovora.

ON:
V ljubezni je gotovo, da si trenutno želite nekaj nedosegljivega ali pa ste celotno situacijo napačno ocenili. Odpornost bo slabša. Pazite, da ne bi prehitro zapravili moči.

  link

ONA:
Pod vplivom ugodnih planetov, posebno vodne poletne Lune, vam vse gre od rok, čeprav bi radi še več, morda nekaj, kar vam je nedosegljivo in zato še bolj privlačno. Orgnizirajte si pot.

ON:
Postajate vedno bolj nepotrpežljivi, toda tokrat vas vseeno spremljajo srečne zvezde. Rešili boste nekaj v zvezi z nakupom ali potovanjem. Našli boste izhod, ki bo sprejemljiv za vse vpletene.

 
     
link

ONA:
Srečanje z nekom vas bo nekoliko zmedlo, nekako ne najdete več pravih besed. Gre za nekaj, kar vam je očitno pomembnejše, kot želite pokazati. Na potovanju boste srečni in veliko bolj sproščeni.

ON:
Marsikaj je še vedno nekako medlo, čeprav bi radi verjeli v srečen razplet. Zadeve se lahko spremenijo, pomembno je, da ne odnehate. Pazljivo le v odnosih z zahtevnimi škorpijoni, ribami in raki.

  link

ONA:
Imate dovolj energije, spočiti ste in primanjkuje vam le nekaj več dejanske želje po spremembah, da bi dosegli več. Ni potrebno, da bi se trudili zaman. Zbirajte moči, vmes pa se pozanimajte glede izpopolnjevanja ali novih terapij.

ON:
Držite pesti, da bo vse uspelo tako, kot ste upali. Ne zapirajte se med štiri stene. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste pokazali svojih resnih namenov. Lahko ste optimistični.

  link

ONA:
Poskrbite za to, da boste dobili to, kar vam pripada. Popoldne in večer sta lahko zanimivejša, kot upate, tudi po zaslugi nekoga od mlajših iz prijateljskega ali družinskega kroga.

ON:
Ne morete se odločiti, nekaj vas še vedno zavira. Imate vsaj to srečo, da boste privarčevali tako moči kot denar. Popoldne namenite predvsem počitku, razvajajte se, ne dovolite, da vas motijo.

 

ONA:
Ustavite se le za hip in premislite, ali vam neko povabilo in družba, ki vas čaka, res ustrezajo. Ob srečanju se boste sicer sprostili in lahko celo začnete kovati nove in konkretnejše načrte.

ON:
Napoveduje se zanimivo srečanje. Na začetku boste dokaj napeti, potem boste končno našli prave besede. Čeprav boste morda zapravili več, ugotavljate, da se je obrestovalo.

link
Kazalo