Dnevni horoskop
Horoskop velja za 1. 7. 2016
     
link

ONA:
Popoldne bo nekaj presenečenj. Očitno je, da nič ne pomaga, če se zmenite vnaprej, saj ne morete predvideti vsega. Obeti so k sreči dobri in zaključek prvega julijskega dneva bo v znaku nasmehov.

ON:
Pri pomembnem opravku vam ni treba posebno hiteti, le bodite vztrajni. V ljubezni je najboljša taktika popolna odkritost ter praktično načrtovanje določenega cilja v zvezi z vajino prihodnostjo.

  link

ONA:
Ne izogibajte se vprašanjem, saj boste dobili dokaj pomirjujoče odgovore. Z nekom se lahko dogovorite tako, da bosta končno oba dokaj zadovoljna, stvari se razvijajo na pravi način.

ON:
Lahko napredujete brez pomislekov. Ugodno bo za druženja in pohajkovanja. Tudi s partnerko ali prijateljico bo več miru in razumevanja, popoldne bo nepozabno.

  link

ONA:
Posli so v ospredju, čeprav je vaše srce že pripravljeno na nekaj novega in vznemirljivejšega. Ne ostanite doma, temveč se pripravite na krajšo pot. Pomembno je, da se ne vdate prezgodaj!

ON:
Zavedate se, da nenehno odlašate z nekaj dolgočasnimi opravili, čeprav bi lahko napredovali hitreje, posebno glede učenja in kar zadeva nakup. Popoldne in zvečer boste glede ljubezni nepričakovano pristranski.

  link

ONA:
Neko sporočilo vas preseneča, ker bo povezano z možnostjo potovanja v oddaljene kraje, morda celo selitve. Pazite, da ne boste pri partnerju povzročali dvomov. Vse skupaj boste vseeno nekako rešili.

ON:
Prepričljivi boste, posebno s tistimi, ki komunicirajo na podoben način kot vi. Bodite iskreni, vendar najdite pravi način, da vse uskladite. Odpravite se tja, kamor vas vabijo, ne bo vam žal.

 
     
link

ONA:
Zvezde napovedujejo nasprotovanja; nekdo vam ne da miru. Slišali boste nekaj, kar vas zagotovo ne bo navdušilo, toda ne ustavite se pri prvem vtisu. Imate še eno možnost, še en izhod.

ON:
Trmasto se boste oklepali svojega. Prepričani ste o svojem prav, vendar vseeno ostanite kar se da mirni. Previdno tudi v domačem krogu, vaši bližnji pogrešajo več posluha.

  link

ONA:
Začeli boste razmišljati o drugačnih poteh ter storili marsikaj, da vam ne bo dolgčas. Navdušuje vas možnost, da bi marsikaj spremenili. Začetek meseca prinaša nekaj novega predvsem v ljubezni!

ON:
Strah pred nekim srečanjem ali novim začetkom je neupravičen. Prebujate se. Naenkrat si želite veliko več, čeprav še vedno ostane marsikaj, glede česar bi se lahko potrudili.

  link

ONA:
Ne morete se brzdati: svoje boste povedali za vsako ceno, posebno če ste že prevečkrat slišali nekaj, kar je trn v peti. Pazite z nekom, ki ne bo prizanesljiv.

ON:
Ne morete se zbrati, mnogi vas prepričujejo o nečem novem. Še vedno ste prepričani, da je bila stara pot boljša. Morda ste si omislili zgodbo po svoji meri in okusu, prava resnica pa je vendarle drugačna.

  link

ONA:
V ljubezni veste, kaj si želite, toda odziv z druge strani ni pravi, posebno če sta bila najprej le prijatelja. Ni razlogov za črnogledost, stvari se bodo prav kmalu spet spremenile.

ON:
Pri delu uporabite dober spomin, saj lahko počasi in postopoma spremenite nekaj, kar vas je pestilo. V ljubezni le čakate, namesto da bi se zganili. Pokažite, kako dejansko razmišljate.

 
     
link

ONA:
Pred vami je nepričakovana ljubezenska dilema. Ni dovolj, da čakate, da vas drugi razumejo nekako med vrsticami. Potruditi se morate: začetek bo težek, toda uspelo vam bo.

ON:
Mesec začenjate v dvomih, saj se bo zapletalo pri zadevi, pri kateri ste bili najbolj samozavestni. Vzemite si dovolj časa za vse, tudi za nekaj nepričakovanih domačih obveznosti.

  link

ONA:
Komaj ste dočakali začetek novega meseca, saj se vam končno odpira možnost za neki pogovor. Bodite diplomatski, posebno če imate opraviti z občutljivo ribo ali rakom.

ON:
Pod ugodnejšim vplivom Lune ste ob začetku meseca pripravljeni prevzeti pobudo. Zanimivo je, kako hitro boste pozabili na nekaj težav, ki so vas pestile cel teden. Kolo sreče se spet obrača v vašo korist.

  link

ONA:
Ne boste popolnoma sproščeni, misli vam nenehno uhajajo drugam. Vse je odvisno od tega, kako boste sprejeli nekaj novih dejstev. Predvsem z nekom, ki je muhast in prehitro menja odločitve.

ON:
Nekomu še ne zaupate, potrebujete še nekaj trdnih dokazov. To velja tako v poslovnih odnosih kot v ljubezni, v kateri bi morali več poslušati in manj govoriti. Le tako se boste izognili prepirom.

 

ONA:
Pokazali boste najboljši del svojega značaja, optimizem in iskreno zanimanje za druge. Radi bi dali še eno priložnost osebi, ki se vam je zasidrala v srcu.

ON:
Poskusili boste navdušiti še druge za nekaj, kar vam je pri srcu. Odziv bo dokaj dober, pa še denarja boste tokrat imeli dovolj. Glede pogodb se prav tako razpleta pozitivno.

link
Kazalo