Dnevni horoskop
Horoskop velja za 22. 7. 2014
     
link

ONA:
Pazite s starejšimi in z nadrejenimi, posebno če ste se pred kratkim vrnili s poti oziroma dopusta in ne prenesete nikakršnih pritiskov. Prav je, da stojite za svojimi besedami, toda premisliti bi morali o ustreznejšem načinu in nastopu.

ON:
Zapisujte si najpomembnejše opravke in predvidena srečanja. Tako si boste zagotovili več miru, ki ga še kako potrebujete. S parttnerico ali prijateljico pa ste nenavadno zadržani.

  link

ONA:
V ljubezni bo več zanimivih namigov in zato boste dokaj vznemirjeni. Pogovor bo več kot zanimiv. V službi ste še vedno preobremenjeni, toda moč črpate iz izpolnjenosti na čustvenem področju.

ON:
Okoliščine vam ne pustijo dovolj časa za premislek, saj vse poteka prehitro in kar naenkrat. Glede dela boste okretni, v ljubezni pa vznemirjeni. Tokrat vsekakor prijetno, saj vam je oseba izredno všeč.

  link

ONA:
Poletne zvezde napovedujejo ljubezen. Ne hitite glede tega razmerja, ki se bo razvijalo zelo počasi. Morda vas moti to, da morate vedno prvi popustiti, vendar drugače preprosto ne gre.

ON:
Nekaj ste neprevidno izpustili ali zanemarili in zato poskusili znova, posebno če zadeva ljubezenske odločitve. Preverite, koliko lahko zapravite. Le tako se boste izognili ponavljanju napak.

  link

ONA:
Dojemljivi ste za vse, kar je nenavadno in zunaj vsakdanje rutine. Najbolje se počutite nekje daleč od doma in okoliščine vam pomagajo, saj se boste tudi znašli v izredno zanimivi družbi.

ON:
Pokazali boste, da ste močni in optimistični, celo glede zasebnih zadev, kjer je več mogočih izhodov. Imate vse adute, le popoldne bodite potrpežljivejši, pa bo šlo še bolje.

 
     
link

ONA:
Izvedeli boste, kaj je pravi vzrok za določene sitnosti. Nič kaj boljše volje ne boste zaradi tega, čeprav vam bo odleglo. Potrudite se obdržati stike z nekom izmed starejših, ki vam še vedno lahko pomaga.

ON:
Pazite, da ne bi storili napake pri dopisovanju ali dogovorih. Prepričajte se, ali je z druge strani dovolj posluha. Nikar ne dovolite, da bi vam zagodla le trenutna nepazljivost.

  link

ONA:
Presenetili boste nekoga, ki vas privlači. Zgodba pa se bo vseeno nadaljevala nekoliko počasneje od pričakovanega. V službi ni razlogov za strahove, saj se boste na sestanku dobro odrezali.

ON:
Lahko pričakujete zvišanje pozitivne, fizične energije. Tekmovalni boste, hitri in radovedni, kako se bo razpletlo, posebno v ljubezni. Posebno zanimivo bo na poti v dvoje.

  link

ONA:
Usmerili ste se na nekoga, ki ga ne srečujete prav pogosto. Vseeno bodite pozorni na vse namige, saj ste morda preveč pristranski. Pozor, ker vas utegne presenetiti negotovost ali ljubosumje.

ON:
Prebujate se, toda morda v napačnem trenutku, ko ne boste dovolj vplivni. V karieri je kar nekaj ovinov, po drugi strani zavračate tiste, ki morda prihajajo z boljšimi predlogi.

  link

ONA:
Srčni izvoljenec ali prijatelji vztrajajo glede nečesa, na kar še niste pripravljeni. Vseeno ostanite mirni. Morda si boste zaželeli več svobode, vsekakor več časa, da si uredite misli.

ON:
Še vedno niste najbolj objektivni. Pri vas je še vse izid trenutnega počutja in šele popoldne boste pripravljeni, da prisluhnete tudi drugačnim mnenjem. V službi previdno glede pomembnih podrobnosti, zlasti datumov in vsot.

 
     
link

ONA:
Vaša čustvena situacija se maje, toda to je le začasno. Prav kmalu se bo pripetilo nekaj, kar vas bo prebudilo. Pazite na postavo, posebno če je hrana vaša tolažba.

ON:
Nekdo ne bo pretirano navdušen nad vašim odzivom. Začasno se bosta oddaljila. Marsikaj bo jasno šele proti večeru, toda pazite glede poslovnih zadev, ki bi utegnile obtičati v slepi ulici.

  link

ONA:
Nekdo bo izjavil nekaj odmevnega, kar bo pospešilo tudi vaš utrip. Vztrajate pri svojih odločitvah in mnenju, čeprav je to lahko tudi dvorezni meč. Nazadnje boste dosegli neke vrste kompromis.

ON:
Ne morete se nenehno pogovarjati o enem in istem ter vračati na vaše stare teme. To vam ne more pomagati, prav nasprotno, saj lahko le nazadujete. Prebudite se, najbolje po vplivom nekoga, ki je še vedno močen in temperamenten.

  link

ONA:
Skrbelo vas bo, ker predolgo čakate na odgovor na neko sporočilo. Ljudje okoli vas se spreminjajo in niso vsi primerni sogovorniki. Vaša presnova je upočasnjena. Rekreacija je dolgo in mukotrpno delo, ne sme postati le občasna muha.

ON:
Niste dovolj uspešni, morda zaradi občasne neodločnosti ali neiskrenosti. Vse se bo obrnilo v pozitivno smer, ko si boste končno priznali nekaj svojih napak. Storite več za sodelavca ali za družinskega člana.

 

ONA:
Ob novi dejavnosti boste pokazali, da ste še vedno iznajdljivi, čeprav bo začetek težek. Vse bo šlo po vrsti in tako, kot si želite. Nekdo, ki vam sicer ni podoben, vas bo razumel.

ON:
Vaše besede bodo zazvenele na pravi način, spet se bo izkazalo, da je marsikaj odvisno predvsem od prvega vtisa in nastopa. Ljubezenske zvezde podpirajo obujanje starega razmerja.

link
Kazalo