Dnevni horoskop
Horoskop velja za 25. 9. 2016
     
link

ONA:
Imate občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, toda ob vnovičnem vpogledu ugotavljate, da vas je zaman skrbelo. Z moškimi ni miru, razlog je obojestranska trma.

ON:
Nekaj se vam bo končno zdelo lažje dosegljivo, dovolj bo le en majhen korak. Resnično potrebujete nov namig, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu!

  link

ONA:
Nekdo vam ne zaupa, kar vas bo nekoliko presenetilo, saj se držite ene in iste poti. Morda je težavno ravno to, da nočete popustiti, čeprav je v vašem načrtu že nekaj lukenj! Pazite z denarjem!

ON:
Začutili boste, da imajo danes glavno besedo tisti, ki vam niso preveč podobni. To bo pomenilo dodatno obremenitev, saj nimate dovolj moči, da bi se ukvarjali z njihovimi muhami. Storite več za sprostitev.

  link

ONA:
Tako doma kot v družbi se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so vsem očitno izredno pomembne. Poiskali boste in tudi dobili kar nekaj dokazov, da ste na pravi poti.

ON:
Prijetno popoldne se vam obeta, odpočili se boste in pripravili na nekaj novega. Le ne pritiskajte preveč na osebo, ki se vam bo že sama oglasila v trenutku, ko bo pripravljena. Nepopustljivost se vam ne poda.

  link

ONA:
Konec dober vse dobro, čeprav vas je že začelo skrbeti. Vsekakor se vam ponuja priložnost, ki je ne smete zavrniti. Hitro pripravite vse, kar potrebujete za potovanje.

ON:
Preveč se obirate in tuhtate, nenehno se ustavljate tik pred zdajci, zato naj vas ne preseneti preveč mlačen odziv vaše partnerke ali družinskih članov. Popoldne si omislite nekaj v dvoje ter bodite bolj zagnani.

 
     
link

ONA:
Luna v znaku obeta višek energije, ki ga boste začutili že dopoldne. Premislite o novih ciljih ter tudi o morebitnem izletu. Tako boste prekinili začaran krog starih navad.

ON:
Ne morete se zbrati, misli vam nenehno uhajajo daleč stran, tudi k osebi, s katero imata še nekaj nerazčiščenih računov. Najboljše bo, da naredite prvi korak. Podjetnost se vam poda, ne bo vam žal.

  link

ONA:
Čeprav je nedelja, vas še vedno obremenjujejo stare, praktične naloge in rutinski opravki, ki bi se jim najraje izognili. V takih okoliščinah bo premalo časa in energije za kaj bolj romantičnega. Poskusite najti neko svetlo točko, zlasti popoldne.

ON:
Vzeti si morate več časa za oddih. V nasprotnem bodo vaše odločitve napačne tako v domačih odnosih kot z osebo, ki vam pomeni vedno več, čeprav morda trenutno ne najdeta skupnega jezika.

  link

ONA:
V ljubezni boste navdušeni nad tem, da bo nekdo končno bral vaše misli ter skrite želje. Lahko načrtujeta nekaj skupnega, samski pa boste zadovoljni v veseli družbi.

ON:
Obeta se vam izredno zanimiv konec tedna, v katerem ste nenehno čakali na razplet. Marsikaj vam bo naenkrat šlo od rok kot že dolgo ne. V novi okolici bo presenetljivo prijetno in zanimivo.

  link

ONA:
Pomagal vam bo nekdo, ki ima povsem drugačne ideje. Zato ne pričakujte, da se bosta takoj ujela. Vsekakor se bo teden končal dokaj mirno, časa bo dovolj tudi za družinske zadeve.

ON:
Očitno je, da ste utrujeni in zamorjeni, ker počnete stvari, ki vas ne navdušujejo preveč. Vzemite si več časa za počitek ter ne dovolite, da bi na vas pritiskali.

 
     
link

ONA:
Čas je za akcijo, zato glavo gor in pokažite, kaj veljate. Vaše sporočilo bo nedvoumno, zato lahko pričakujete nekaj več uspehov. Morda se boste še spraševali, zakaj ste sploh čakali, saj se vam vse naenkrat zdi dokaj preprosto.

ON:
Spet bo zanimiva ideja v zvezi s potovanjem, le pozanimajte se glede datumov in plačila. Nekoliko lažje vam bo popoldne in zvečer, ko se boste končno dogovorili z osebo, ki vam najbolj pomeni.

  link

ONA:
Trenutno enostavno ne morete mimo določenih stvari, ki vas motijo. Ena napaka pa ne pomeni, da bi si morali poiskati novo pot. Morda se še niste pripravili na določene nove korake ter preprosto potrebujete več časa.

ON:
Na obzorju je nekaj težav z nežnejšim spolom. Tudi v družini se lahko vname spor okoli prav vsake malenkosti. Ne morete ugoditi prav vsem. Priznati si morate, da ste trenutno precej zmedeni.

  link

ONA:
Ne boste izpolnili vsega, kar ste si zastavili, zaradi česar boste nekoliko v skrbeh. V ljubezni pokažite, koga pogrešate, koga si želite ob sebi in zakaj. Iskrenost se obrestuje, posebno če živita daleč narazen.

ON:
Vaše obnašanje bo nekoliko nenavadno, vsak trenutek se boste odzivali drugače. Enkrat nežno, drugič povsem nepotrpežljivo. Pokažite, da vendarle pogrešate več miru, posebno v ljubezenskih odnosih.

 

ONA:
Nedelja mineva v znaku vedno novih vprašanj v zvezi s partnerjem ali prijateljem. Zatekate se v preveč mračne misli, povsem brez razloga! Nekaj novic bo vsaj glede večjega delovnega podviga.

ON:
Dobro premislite, kakšni so vaši sogovorniki. Nekomu, ki vam je enkrat že obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati. Vsekakor bodite odločnejši in držite se dejstev. Druge poti enostavno ni.

link
Kazalo