Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 4. 2014
     
link

ONA:
Tokrat slutite, da bi morali ubrati drugačno pot. Zdravje je šibkejše, saj čutite posledice prevelike utrujenosti, obenem pa se vam ponujajo stvari, ki vas niti najmanj ne veselijo. Poiščite pomoč ali posredovanje starejših.

ON:
Začetek tedna je naporen, sicer pa se nikar ne vdajte prezgodaj. Pazite z drago osebo, sicer boste zlahka naredili novo napako. Previdno z besedami, ki lahko po nepotrebnem ranijo.

  link

ONA:
Izžarevate samozavest. Skrivnost vašega uspeha je tokrat v tem, da ne čutite več strahu pred novostmi. V ljubezni ste odločnejši, čeprav bi morali tudi pozorneje prisluhniti.

ON:
Ne boste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje z jezika. Za nekaj se boste dokaj hitro odločili, potem pa še hitreje prešli k dejanjem, kar se vam dogaja le takrat, ko se končno otresete vseh morebitnih predsodkov.

  link

ONA:
Imate občutek, da se za vse lahko odločate sami, a ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi morali pokazati nekaj več, saj nihče ne more brati vaših misli.

ON:
Stežka se boste odločili, morda ste glede nečesa predolgo čakali. Po eni strani bi obrnili novi list, po drugi vas je strah, da se ne bi znova opekli. Vsekakor pazite, da vas nekdo ne bo napačno razumel.

  link

ONA:
Po eni strani ste nekoliko negotovi, posebno s partnerjem, po drugi pa so vaše besede morda preveč ostre, neusmiljene. Poskusite najti neko zlato sredino, sicer se boste le zavrteli v začaranem krogu.

ON:
Sprašujete se, zakaj se je spet zataknilo. Resnico pravzaprav že nekako slutite, toda ne morete storiti ničesar, da bi zadeve nekako spremenili, posebno glede poslovnih dogovorov in z nežnejšim spolom. Popazite glede prehrane.

 
     
link

ONA:
Doma bo nekaj napetosti, preutrujeni ste. Zato nikar ne dvignite prezgodaj rok k višku, saj gre le za trenutni padec energije. V ljubezni spet dvomite, posebno če vam partner ali prijatelj zastavlja nekoliko nenavadno vprašanje.

ON:
Niste v najboljši kondiciji, zato ne hitite. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsekakor lahko izboljšate tisto, kar že imate, posebno glede finančnih zadev, dokumentov ali ob prizadevanju glede težjega preizkusa znanja.

  link

ONA:
Ni vse vnaprej določeno, kar je po eni strani spodbudno, po drugi pa vas bega, saj ste vajeni načrtovanja. Resnica je boljša, kot trenutno deluje, zato počakajte na še nekaj novic.

ON:
Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši, saj je očitno, da boste zadeve uspešno prebrodili. Morda bo neogibna tudi krajša pot.

  link

ONA:
Premislite, saj očitno obstaja več načinov, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kaj je dejansko v ozadju. Prisluhnite kozorogu, biku ali devici.

ON:
Glede poslov ste odločnejši, kljub temu pa nimate občutka, da bi držali prav vse v svojih rokah. Pomembno je, da ne odnehate napol, le zaradi trenutnega strahu. Popazite na zdravje, saj se ponavljajo prehladi ali alergije.

  link

ONA:
Pred vami je zanimiv začetek tedna, posebno če rešujete nekaj, kar se je zavleklo. Zdaj se lahko obrnete k novim rešitvam. Z nekom se bosta dogovorila hitreje, kot upate, in izvedeli boste še nekaj, kar ste pričakovali pozneje.

ON:
Dolgo ste se držali enega in istega načrta, zdaj pa je napočil trenutek, da cilj spremenite. Odločilno bo tudi srečanje z nekom, ki vam odpira oči. Povežite se z mlajšimi, ki vam gredo vedno na roko, saj so povsem razbremenjeni.

 
     
link

ONA:
Nekdo ne bo zadovoljen z vašim odgovorom, zato vsekakor računajte, da bo poskusil znova izpeljati svoje, tokrat na drugačen način. Po navadi zlahka popustite, tokrat pa naj bo drugače. Postavite se zase.

ON:
Obkrožajo vas ljudje, ki jim vaš neposreden način nikakor ni všeč. Zato ne veste, od kod bi sploh začeli urejati stvari. Najprej pa se pogovorite glede izboljšanja delovnih pogojev, potovanja ali denarja.

  link

ONA:
Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, glede katere ste potrpežljivo čakali. Zdaj se vzpostavljajo idealni pogoji, tudi glede zasebnih zadev, ljubezenskih načrtov ali potovanja, ki vas mika.

ON:
Vrača se vam nasmeh, zlahka boste prevzeli vajeti in se ob tem še zabavali. Nekdo je ob vas, počasi urejate odnos, ki je zašel v slepo ulico. Ob ustvarjalnih načrtih ste prav tako sproščeni, gre za nepozaben začetek bikovega obdobja.

  link

ONA:
Preseneča vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih. Slutite, da bi neki odnos morali spremeniti, toda še ne veste, kako. Vsaj dopoldne pa se posvetite nujnim nalogam, ki ne morejo čakati, potem bo ostalo še časa za preostalo.

ON:
Niste na vrhuncu moči, saj bo začetek tedna izredno težek in naporen. Slutite, da je nekaj prevelik zalogaj, zadeve morda ne morete takoj uresničiti. Odločite se, komu boste dali prednost.

 

ONA:
Zatekate se v romantična sanjarjenja. Preprosto si želite več, tako od stalnega partnerja kot tudi od znancev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje. Pripravljeni ste zlahka narediti nekaj korakov naprej.

ON:
Začutili boste izredno povezanost z drago osebo. Prav ta prijateljska naklonjenost vam bo posebno všeč. Popoldne bo nepozabno, saj boste uspešni, posebno ob ustvarjalnih načrtih.

link
Kazalo