Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 9. 2014
     
link

ONA:
Nikakor se ne morete sprostiti. Hitite in nenehno si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri ustavili. Teh ovir vsaj danes zagotovo ni. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom, odpravite na sprehod.

ON:
Prisluhnite svojim čustvom. To, kar se dogaja, je nekaj, kar ste že zaslutili, in zdaj naj vam ne bo pretežko izbrati pravo stvar. Morda gre za začasno rešitev, nekaj, kar boste v kratkem še dogradili. Spomnili se boste pomembnih podatkov.

  link

ONA:
Ni se lahko navaditi na opazke nekoga, ki vas še vedno ne pozna ali preprosto ne razume. Pričakovali ste, da se bodo vajine poti razšle. Očitno ni tako, zato se znova oborožite s pravimi argumenti.

ON:
Ob samem izteku meseca se ne morete pritoževati, saj bilanca sploh ni slaba. Morda vam je žal le glede neke izgubljene priložnosti v povezavi z ljubeznijo ali druženjem. Kmalu pa prihaja nova, zato se pripravite.

  link

ONA:
Niste še pripravljeni na tako srečanje, ob katerem bi razkrili svoja čustva. Vendar pa boste številne presenetili, morda ob situaciji, ko se boste počutili izzvane. Proti večeru se bo izostril vaš šesti čut.

ON:
Nekomu preveč obljubljate, toda prihajajo časi, ko bi morali kaj tudi izpolniti. Bolj kot ljubezen vam diši prijateljstvo, kjer ni prevelikih obveznosti. Glede dela bo nekaj ugank.

  link

ONA:
Tokrat nočete priznati, kaj vas muči. Zato se zatekate v neprepričljive izgovore. Previdno vsaj glede domačega vprašanja, kjer bi se morali izpostaviti z novo idejo, tudi če gre za selitev.

ON:
Ne morete ustreči prav vsakomur, zato se ne obremenjujte, kakšen bo odgovor. Vašo energijo utegnejo izkoristiti le tisti, ki so zaslutili vašo neodločnost. Potrebujete svoj tempo in čas in zato si ga tudi vzemite, brez slabe vesti.

 
     
link

ONA:
Odločiti se morate in to vam ne bo pretežko, saj gre za nekoga, ki mu lahko zaupate. V povezavi z delom pa prihaja nekaj koristnih informacij, in sicer ob dokaj neobvezujočem pogovoru.

ON:
Preseneča vas spodbudna novica. Nekaj se bo zavrtelo hitreje, kot ste sploh pričakovali, in niste pripravili rezervnega načrta. Očitno ste občutljivejši, kot želite pokazati, toda na koncu bo vse dobro.

  link

ONA:
Imate dovolj časa za vse in zato se boste mirno lotili organizacije česa novega. Zmotijo vas lahko le tisti, ki vas še vedno ne morejo povsem razumeti. Pri učenju premislite, kaj bi morali večkrat ponoviti.

ON:
Tudi danes boste, kot je bilo to značilno za ves mesec, ki se izteka, razmišljali le o tem, kako bi izboljšali stanje na vaših računih. Obstaja možnost za nadure, ki je ne boste zapravili. Doma bo še nekaj trenj okoli malenkosti.

  link

ONA:
Ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko pomirijo. Vsak trenutek boste koristno zapolnili, sicer pa hkrati bodite previdni, posebno v domači okolici. Občasno ste nekoliko raztreseni.

ON:
Razmišljali boste o tem, kaj se bo izcimilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati. Lotite se nečesa, za kar ste potrebovali kanček več poguma. Danes ga imate.

  link

ONA:
Niste najbolje razpoloženi, čeprav bi se radi odzvali drugače, odločneje. Le tako bi si lahko odprli neka nova vrata, posebno če morate čakati na odgovor uradnikov.

ON:
V vaši okolici je kar nekaj obotavljanja, neodločnosti. Odprite se, storite nekaj, kar bo stvari nekako premaknilo. Ugodno bo že jutro. Le pazite v odnosih z nekom izmed starejših, ki za odločitev potrebuje še več časa.

 
     
link

ONA:
Z Luno v vašem ozvezdju se vaša odpornost zvišuje. Zanimivo je, da postajate vedno bolj odločni, občasno tudi ostri. Vse skupaj izhaja iz vaše želje, da bi nekaj spremenili, izboljšali. Ko boste mirnejši, si lahko obetate še boljše rezultate.

ON:
Energični ste in zato vam ne more spodleteti. Poseben navdih prinaša novica glede poslovne priložnosti, ki prihaja v pravem trenutku, ko ste že nameravali vreči puško v koruzo.

  link

ONA:
Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate. Obstaja pa več načinov, da se ubranite. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno. Tak razplet vam vsekakor ugaja, saj nimate časa za dolge debate.

ON:
Ni vam prav vse jasno, pa tudi tisto, kar ste dojeli, vam morda ne ustreza. Prav kmalu se bo kolo sreče zavrtelo tako, kot vam ustreza, zato nikar ne odnehajte prehitro ali po nepotrebnem.

  link

ONA:
Dobili boste nekaj iskrenih komplimentov, toda vseeno se boste še spraševali, kako se bo razvilo naprej. Vsaj eno je gotovo in to je, da boste pravočasno našli prave besede in odgovor.

ON:
Čim prej se oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto. Opraviti morate pomembno nalogo in zato se morate ustrezno pripraviti. Povežite se z energičnim ovnom ali strelcem.

 

ONA:
Še vedno se niste odločili, posebno glede nekoga, ki ga počasi spoznavate. Na vas vplivajo slabe izkušnje. Glede dela pazite, da bo vse jasno glede urnikov. Izkažete se lahko z neko izvirno idejo.

ON:
Presenetil vas bo nekdo, ki se vam hoče znova približati, čeprav nimata veliko skupnega. Način pa je vsekakor spremenil, zato ne boste ravnodušni. Vsekakor si vzemite dovolj časa, da mu prisluhnete.

link
Kazalo