Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 3. 2015
     
link

ONA:
Izredno zaposleni boste, hkrati pa polni energije. Imate možnost za nemotene stike z nekom, ki živi daleč ali pa se ukvarja z nečim, kar bi radi tudi vi podrobneje spoznali.

ON:
Konec meseca vam prinaša veliko energije. Nujno potrebujete tako dejavnost, ki vam bo omogočila hitro napredovanje. Lotite se vseh poslov, kjer lahko v kratkem času poberete prve sadove. V zvezi boste imeli glavno besedo.

  link

ONA:
Slaba volja vas spremlja kot senca, ki se je ne morete otresti, še zlasti zato, ker imate opravka z nekom, ki je tokrat nepopustljiv. Med vama v resnici še ni pravega zaupanja.

ON:
Pri delu pazite, posebno ob neposrednem in tesnem sodelovanju v ožjem krogu. Glede čustvenih zadev pa si morate priznati, kaj je tisto, kar vaju z nekom združuje, in kje so prave težave.

  link

ONA:
Luna ugodno vpliva na vaše počutje, zato komaj čakate, da znova preidete k dejanjem. Na čustvenem področju je situacija več kot jasna. Storiti morate naslednji korak. Glede študija ste prav tako lahko dejavnejši.

ON:
Družili se boste, potovali in raziskovali. Lahko prevzamete vajeti v odnosu, ki vas prijetno vznemirja. Nikar pa ne ponavljajte napake, da le govorite in nič ne poslušate.

  link

ONA:
Pred vami je nekaj napornih obveznosti in potrebujete več energije, da bi nadaljevali. Marsikaj je odvisno od prvega vtisa in vašega odziva, zato se ne zapirajte. Lahko sprejmete pomoč osebe, ki ji povsem zaupate.

ON:
Marsikaj se vrti okoli denarnih zadev, poslov in obveznosti v povezavi s stanovanjem ali poslovnim prostorom. Šele popoldne boste imeli več časa in energije za nekaj prijetnejšega in bolj romantičnega.

 
     
link

ONA:
Prijetno vam bo, saj boste slišali marsikaj pozitivnega na svoj račun, posebno zato, ker vse skupaj prihaja v najbolj nepričakovanem trenutku. Še vedno pa lahko storite več za krepitev fizičnega počutja.

ON:
Ne bo preveč časa za razmišljanje, saj ste še vedno v ospredju in lahko se izkažete na najboljši način. Tudi s čustvenega vidika ste uspešni, intuitivni in osvajate osebo, ki jo dejansko občudujete.

  link

ONA:
Upate v dobro, čeprav marsičesa ne morete končati povsem sami oziroma tako, kot ste bili vajeni. Vsekakor prisluhnite mlajši osebi, čeprav se vajina načina življenja razlikujeta.

ON:
Včasih preveč hitite in si tako zadeve kar sami zapletate. Istočasno pa vam možnost večernega romantičnega srečanja popravlja počutje. Izkazali se boste ob zanimivem in duhovitem pogovoru.

  link

ONA:
Pripravite se na vse, brez strahu. Dovolj praktični boste in zato vam bo uspelo ločiti dobro od slabega, tudi na potovanjih in ob izpitu. Dobro se razumete z ovni, levi in strelci.

ON:
Slutite, da prava presenečenja šele sledijo, tako v zasebnem življenju kot v karieri. Glede poslov ali izpitov ostanite vztrajni, posebno pri zadevi, kjer se vam nekoč ni posrečilo. Tokrat boste vsekakor uspešnejši.

  link

ONA:
Ne bodite presenečeni, če še ni vse tako idealno, kot ste upali, posebno če ste vložili zelo veliko truda v nekaj, pri čemer se še niste izkazali. Nikar ne pretiravajte, saj vam nihče ni obrnil hrbta. V resnici potrebujete več počitka in nov načrt.

ON:
Pazite s tistimi osebami, s katerimi se že nekaj časa ne razumete. Tokrat bi se morali odločiti drugače in obrniti novi list. Pri študiju se prav tako osredotočite na nove informacije.

 
     
link

ONA:
Zvrstilo se bo kar nekaj zanimivih srečanj. Pogovori potekajo hitro in ne oklevajte prav zdaj, ko ste končno na pragu ljubezenskih novosti. Vse je v vaših rokah, pa tudi fizično ste močnejši.

ON:
Zakaj bi ostali brez besed, če imate veliko več argumentov, kot ste pokazali? Imate dovolj časa, da se pravilno odločite, posebno če nameravate sodelovati s prijateljem ali sorodnikom.

  link

ONA:
Nekdo vam bo zastavil čudno vprašanje. Pravega pomena ne boste takoj dojeli, razplet vas bo zmedel. Previdno glede vnovičnega ljubezenskega srečanja. Očitno je, da vas marsikaj še moti in zavira.

ON:
Pri določenih zadevah ste sicer izredno trmasti, povsem po nepotrebnem. Doma vseeno poskusite prisluhniti različnim mnenjem. Pri nakupih ostanite praktični. Taka odločitev vam ne bo pretežka, ker ste že nagonsko varčni.

  link

ONA:
Postajate vedno bolj živčni in neodločni. Ne dovolite partnerju ali prijatelju, da odloča tudi v vašem imenu, saj boste sprva prikimali, potem pa se vedno znova spraševali, ali ste storili prav. Pri delu previdno glede podrobnosti.

ON:
V ljubezni hrepenite po novostih, draga oseba pa je drugačnega mnenja in bolj razpoložena za pogovor o starih temah. Z jasnim odgovorom v pravem trenutku si boste prihranili veliko časa.

 

ONA:
V pomladanskem zraku je še vedno nekaj živčnosti in napetosti. Bližnjic preprosto ni, pri marsičem morate kar potrojiti napore. Po težjih poslovnih obveznostih se končno lahko odpravite na lepše, v družbi dinamične osebe.

ON:
Ne najdete miru, obremenjuje vas nekaj nerazčiščenega. Vsekakor ste trenutno preveč nezaupljivi, namesto da bi poiskali neko novo in alternativno pot. Morda je škoda le, da si za drago osebo še vedno ne vzamete dovolj časa.

link
Kazalo