Dnevni horoskop
Horoskop velja za 3. 9. 2015
     
link

ONA:
Lahko je zanimiveje, kot ste sploh upali, čeprav mirneje kot v prvem delu tedna. Vse se lahko reši z nekaj pravočasno opravljenih pogovorov in v družbi osebe, ki ji lahko zaupate.

ON:
Vaš položaj se bo izboljšal, ugled narašča, tudi ob pomembnem delovnem sestanku. Povedali boste nekaj, kar bo odmevalo, čeprav do bistvenega prihajate po nekoliko drugačnih poteh kot po navadi.

  link

ONA:
Napovedano je nekaj, kar ste pravzaprav pričakovali, in vsekakor boste spretnejši kot nekoč. Zato ne bodite v skrbeh. V ljubezni ste zmedeni, čeprav veste, kaj kaže storiti, tudi z dvojčkom, tehtnico ali vodnarjem.

ON:
Nekaj boste rešili brez obotavljanja in prav ponosni boste nase in na to, kako spretno ste se izmuznili. V ljubezni pa ni bližnjic, odkrito poiščite osebo, ki vam je pri srcu.

  link

ONA:
Ne govorite o stvareh, ki jih ne poznate, samo zato, da bi ugodili drugim. Izberite drugačno pot in oborožite se s podatki. V službi se poskusite znebiti prevelikega pritiska; učite se na napakah.

ON:
Nekoliko raztreseni ste in napake so tudi izid utrujenosti. Zato premislite in se lotite le najnujnejšega. Klic ali povabilo prihaja takrat, ko boste v nekih drugih, predvsem delovnih vodah. Preseneča možnost za bolj strastno obarvan večer.

  link

ONA:
Premislite o potovanju, saj imate dovolj poguma in tudi zamisel vam ugaja. Zato ni razlogov, da bi vse skupaj znova preložili. Nekdo vas pogreša, lahko se končno sprostite in začnete zaupati.

ON:
Nadaljujte po svoje, saj imate vse razloge za dobro voljo. Pri delu vam ne morejo škodovati, ker svoje področje obvladate. Na pravi poti ste in ugotavljate, da se marsikaj končno spreminja tako, kot ste si zamislili.

 
     
link

ONA:
Še nekaj časa bo minilo, preden se boste dokončno dogovorili, tudi kar zadeva posle in morda selitev. Vmes pa se izogibajte utrujajočim prepirom. Ljubezen se žal spet prepleta z ljubosumjem.

ON:
Pazite z osebo, ki vam ne zaupa preveč, ne glede na to, da prikimava. Imate nekoliko utesnjujoč občutek, da trenutno niste najvplivnejši. Gre za začasen zastoj, zato se ne pritožujte.

  link

ONA:
Poskrbeti morate za vsa potrebna dokazila, posebno pri poslih in pravnih zadevah. Hranite vse pomembne dokumente in pošto. Za ljubezen bo nekaj več časa in energije proti večeru, posebno z bikom ali ribakom.

ON:
Nikar ne bodite zadržani ali molčeči, saj predobro veste, kaj bi pravzaprav morali storiti. Poskrbite za to, da bodo vaši interesi zaščiteni, posebno glede denarja in novih urnikov.

  link

ONA:
Nikar se ne zapirajte med štiri stene. Bodite pogumnejši in pokličite tiste, ki vam lahko še pomagajo. Tudi v ljubezni vam bo nekoliko lažje, saj boste morebitni nesporazum ne glede na vse hitro rešili.

ON:
Nekdo nikakor ne razume, kaj mu želite dopovedati. Vse izhaja iz nekdanjih nesporazumov, ki jih nista zgladila. Popazite na zdravje: predvsem nadzirajte ožilje in krvni tlak.

  link

ONA:
Preveč vas je strah, da bi se spet navezali na nekoga, ki mu ne bi zaupali. Poskusite se na neki način umakniti iz napetega ozračja in nikar ne kljubujte močnejšim. Potrebovali boste veliko časa, da si naberete nove moči.

ON:
Vsak poskus, da bi se znova pogovorili, zavračate kot nekaj nepotrebnega. Stvari se zapletajo, posebno zaradi vaše trme s pripadnicami nežnejšega spola. Tudi v službi ste preveč na trnih.

 
     
link

ONA:
Bodite previdnejši, posebno z denarjem. Počasi se daleč pride, čeprav se vam danes pravzaprav vse vleče, tudi v povezavi s partnerjem ali znancem, ki je trenutno odmaknjen, čeprav zaradi višje sile. Nikar ne obupajte!

ON:
Posvetite se ne le delovnim, temveč tudi družinskim opravilom. Morda vas nekoliko moti le to, da si drugi ne prizadevajo tako vneto kot vi. Načrtujte vsaj še nekaj dni dopusta.

  link

ONA:
Pričakujete ljubezenske novosti, dobili pa boste ponudbo, ki je povezana predvsem z delom. Pod vplivom izostrenega šestega čuta točno poznate vse okoliščine, zato vam nič ne bo pretežko.

ON:
Delo je najboljše zdravilo zoper utrujenost in slabo voljo, vsaj za vas, ki potrebujete nenehno akcijo in priznanja. Zdravje bo boljše, počutje pa odlično, tudi glede na lepe ljubezenske novice.

  link

ONA:
V ljubezni se ne morete odločiti, toda nikar ne hitite. Na drugi strani je nekdo, ki vas bo že poiskal, čeprav ima drugačen tempo. Okoliščine vas bodo kar povlekle in na koncu boste mirni in zadovoljni.

ON:
Neki pogovor se začenja na nekoliko nenavaden način in morda boste že prepričani, da boste ob začetku meseca morali glede nečesa vreči puško v koruzo, toda konec bo dober in v vašo korist. Le počakati morate, da se zjasni.

 

ONA:
Ljubezen in delo se na določen način prepletata, saj vas bodo pričakale nenavadne novice, posebno če je vse skupaj povezano z osebo, ki se je na neki način umikala. Tokrat je drugače in tudi vi bi se radi prepustili.

ON:
Odločali se boste hitreje kot sicer. Tokratna priložnost v povezavi z ljubeznijo ali potovanjem je preveč mikavna in ne bo se kmalu ponovila. Ne zapravite je, saj imate dovolj moči za vse.

link
Kazalo