Dnevni horoskop
Horoskop velja za 31. 8. 2014
     
link

ONA:
Niste neutrudljivi, zato več počivajte. Morda ste si zastavili več, kot je treba, zato dobro premislite, kako naprej. Ljubezenske zvezde so vam naklonjene, posebno če si želite utrditi obstoječo zgodbo ali prijateljstvo.

ON:
Potrudite se izpolniti tisto, kar ste obljubili, čeprav vas že moti to, da vsi čakajo le na vas. Popoldne varčujte z energijo, posebno če imate nekaj težav z ožiljem ali krvnim tlakom.

  link

ONA:
S partnerjem ne bodite preostri. Med vama ni nikakršnega prepada, le da ste danes izredno pristranski in vse skupaj gledate skozi lastno prizmo. Ni treba hiteti, saj bi vas to le še bolj zmedlo.

ON:
Načrti zahtevajo nekaj več stroškov, veliko več, kot ste načrtovali. Ne ustavljate se pri besedah, temveč poiščite alternativne možnosti, nekaj, kar bi vas zbudilo. Nekdo vam je pri srcu bolj, kot si sploh priznate.

  link

ONA:
Danes naj bi se dobro odpočili, toda nekaj vam ne bo dalo miru, razmišljate in se obremenjujete. Pazite na zdravje, posebno na grlo in želodec. Želite si veliko več, draga oseba pa vam ne more obljubiti ničesar, dokler se ne boste sami prebudili.

ON:
Niste več zadovoljni z malenkostmi, posebno glede ljubezenskega razmerja. Določenih stvari ne morete spremeniti in zato se osredotočite na tisto, kar je v vaših rokah, in to je delovno prizadevanje. Vse drugo pride na vrsto nekoliko pozneje.

  link

ONA:
Nekdo vas bo osvojil s svojimi duhovitimi pripombami in optimističnim načinom gledanja na stvari. Potrebujete tako vrsto podpore, posebno zdaj, ko ste nekako na križišču med različnimi željami in zmogljivostmi.

ON:
Toplo vam bo okoli srca, posebno ob nekem povabilu ali srečanju. Nič ni pretiranega v tem, da poveste, kaj čutite. Pogovor bo vsekakor vreden zlata. Fizično ste močnejši in hitro okrevate.

 
     
link

ONA:
Pazljivo ob večjih nakupih, saj se morda tolažite na neprimeren način, namesto da bi preprosto sprejeli trenutne okoliščine. Morda niso v skladu z vašimi željami, toda ne gre za nepremostljive težave.

ON:
Spet bo aktualnih nekaj starih težav. V ljubezni si lahko nakopljete nekaj težav, če se boste nepopustljivo držali svojega. Več diplomacije bo ključ do uspeha, čeprav je to najtežja naloga za vas.

  link

ONA:
Počasi boste prešli od besed k dejanjem. Na vas bo vplival znanec ali sorodnik, ki vas kot tolikokrat doslej usmerja na pravo stran. Nadomestili boste tisto, okoli česar ste se dolgo obotavljali.

ON:
Imate dovolj energije, da zadeve izpeljete po svoje, tudi v ljubezni in prijateljstvu. Bodite odprti za vse možnosti, saj se vzpostavljajo idealne okoliščine, da mesec končate ob pomembnih novostih.

  link

ONA:
Po naključju boste videli ali slišali nekaj, kar vas bo pomirilo. Stvari so očitno boljše, kot ste pričakovali. Glede srečanja morda še nekoliko oklevate, a povsem po nepotrebnem.

ON:
Ne ustavite se pri prvi oviri. Po krajšem premisleku boste ugotovili, da je zdaj pravzaprav bolje. Obujajo se spomini, na nekaj boste gledali drugače kot nekoč. Zdravje se bo izboljšalo, želite si več dinamike in razgibanosti.

  link

ONA:
Dan bo odločilen za vse, ki ste na prelomnici, tako doma kot tudi glede prihajajočih delovnih obveznosti. Z nekom se ne moreta več dogovoriti, kar je znak, da si mora vsakdo ubrati svojo pot.

ON:
Z Luno na vaši strani neba si lahko obetate zanimivo in romantično nedeljo. Šesti čut vas vodi na pravo mesto in v najboljšo družbo. Uspešni boste tudi, če okrevate in zbirate novo energijo.

 
     
link

ONA:
Vse vas skrbi veliko več, kot si zasluži. Zato načnite pogovor, ki se lahko konča samo v vašo korist. Doma boste sprva precej umirjeni, vsaj dotlej, dokler ne bo prišlo na vrsto staro, kočljivo vprašanje, ki ga sprejemate kot izziv.

ON:
Pustili boste drugim, da odločajo namesto vas. Tako nenavadno vedenje je posledica utrujenosti. Glede ljubezni pa mirujte in opazujte, preden se boste dokončno odločili.

  link

ONA:
Izkoristite možnost za zbliževanje z nekom, ki vas sicer ni vedno razumel, toda tokrat vam lahko vsekakor pomaga. Nadaljujte tako, kot ste si začrtali. Stvari se bodo premaknile naprej, ko tega ne boste pričakovali.

ON:
Težko verjamete, da se neka zgodba utegne spet obuditi. Dejstva so vendarle očitna in zato ne oklevajte. Še je mogoče, da najdeta stične točke. Dobri odnosi z mlajšimi vam pomagajo tudi ob ustvarjalni dejavnosti.

  link

ONA:
Nečesa preprosto ne morete rešiti hitro in z le enim pogovorom. Druga stran je preveč trmasta ali pa je ostalo še veliko nedorečenega. Zdravje je šibkejše, popazite glede vnosa kalorij.

ON:
Danes se preprosto ne morete podrediti nikomur in vztrajate po svoje. Doma se zato izogibate stari in nikdar rešeni temi. Slišali boste več o osebi, ki vam je nekoč veliko pomenila, vse skupaj pa vas bo zamikalo bolj, kot ste si predstavljali.

 

ONA:
Spoštovali vas bodo zaradi vaše odločitve, ki je precej pogumna. Izkazalo se bo, da ste imeli prav. Glede kariere pa se potrudite obdržati vsaj dve dejavnosti, ki vam prinašata zaslužek. Izteklo se bo dobro.

ON:
Znova bo v ospredju predvsem delo, toda tokrat vsaj lahko spremenite okolico ali srečate nekoga, ki vam odpira nova obzorja. Nazadnje se boste vdali, saj se bo končalo bolje, kot ste sploh predvidevali.

link
Kazalo