Dnevni horoskop
Horoskop velja za 2. 9. 2015
     
link

ONA:
Nekoga boste osvojili in dozdedva se vam, da ste našli sorodno dušo. Vsekakor se spomnite, da je vaše začetno navdušenje po navadi kratkega daha, zato pripravite še kak načrt, tudi kar zadeva poslovne novosti.

ON:
Tokrat lahko prevzamete pobudo in predlagate kaj novega, posebno glede ljubezenskih novosti ali srečanja, ki je še vedno v vaših mislih. V karieri se končno vračate k zanimivejšim metodam.

  link

ONA:
Tokrat se ne morete zanesti na šesti čut. Pazite, posebno s tistimi, ki z vami niso prizanesljivi, in na potovanjih. Previdno tudi glede zdravja, saj spet zanemarjate pravila zdrave prehrane.

ON:
Ne zapušča vas nadležen občutek, da nečesa morda niste pravilno naredili in zadevo povsem končali. Ponavljajo se zdravstvene težave, zato premislite o tem, da bi se znebili morebitnih razvad.

  link

ONA:
Vedno bolj vas mika zamisel glede potovanja. Danes lahko naredite odločilen korak. Najprej boste pomislili nase in to, kar vam resnično ugaja. Partner vas tokrat spremlja, zato ste lahko mirnejši.

ON:
Že zgodaj zjutraj boste razpoloženi za akcijo. Poskrbite za to, da se boste tudi fizično in kondicijsko dobro pripravili na prihajajoče podvige. Tudi v ljubezni bo vroče.

  link

ONA:
Tokrat se morate preprosto prilagoditi drugim. Vendar ne bo boleče, kot ste pričakovali, saj tudi vam občasno ustreza premor. Previdno v odnosih z vodnarjem, tehtnikom ali dvojčkom.

ON:
Odzvali se boste odrezavo in se potem zelo hitro pokesali. Potrudite se, da se ne bi ponovilo. Prepustite se, na začetku vam bo težko, toda kmalu ugotavljate, da je to najboljša rešitev.

 
     
link

ONA:
Dinamični ste in radovedni. Imate občutek, da prihajajo nove, romantične vibracije. Ne boste se motili, saj lahko pokažete čustva, brez kakršne koli preračunlijvosti, ki se vam ne poda.

ON:
Ob začetku novega meseca imate kar veliko energije. Nenehno razmišljate o tem, kako bi lahko popestrili vaš prosti čas. Odločite se na podlagi trenutnih dejstev. Vsekakor razpolagate z viškom fizične energije.

  link

ONA:
Naenkrat ugotavljate, da se nenehno zatika, čeprav ste pričakovali drugačen razplet. Določenih stvari vendarle niste pustili za seboj, temveč se vam le ponavljajo. Z nekom še nista enako naravnana.

ON:
Partnerica ali prijateljica zahteva od vas preveč naenkrat in zato boste nekoliko v skrbeh. Nazadnje se bosta dogovorila, sicer pa se zavedate, da vam je zadeva odvzela preveč živcev.

  link

ONA:
Pazite, komu boste zaupali, in držite se tistega, kar dobro poznate. Na vsak način se poskusite izogniti govoricam. Ne morete se odločiti, zato delajte vse po vrstnem redu, ki vam ustreza.

ON:
V ljubezni bo spet zatišje pred neurjem. V velikih dvomih boste, posebno glede nekega klica. Srce vas vleče na eno stran, razum pa na drugo. Pazite, da zaradi tega pri poslih ne bi izgubili rdeče niti.

  link

ONA:
Ob nekem pogovoru boste močno zmedeni, sicer pa ni pametno pokazati, kaj v resnici čutite. V ljubezni pričakujete preveč, čeprav morate priznati, da ste trenutno preveč pasivni.

ON:
Nekaj vas moti in zavira, saj si časa nikakor ne morete izoblikovati tako, kot bi bilo najboljše. Potrebujete več časa zase in vse boste uspešno dokončali le, če vas pustijo pri miru.

 
     
link

ONA:
Imate opravka z ljudmi, ki so vam sicer podobni, toda vseeno čutite, da je med vami občasno velik prepad. Radi bi, da bi vam prisluhnili, dobili pa boste le zavedanje, da se morate izboriti zase. Le v ljubezni bo več strasti.

ON:
Lažje se boste sprostili, preprosto ugotavljate, da določene stvari niso vredne prevelike pozornosti. Zato se boste zlahka dogovorili, pa tudi potovanje vam bo ustrezalo.

  link

ONA:
Utrujate se hitreje kot sicer. Posebno zamorjeni ste in počasni ob nenapovedanih opravkih. Tisti, ki vas imajo radi, vas bodo razumeli in podprli, v drugih primerih pa morate ohraniti mirno kri.

ON:
Nekdo od domačih pričakuje veliko od vas, toda žal nikakor ni dovolj časa, da bi mu ustregli. Čutite nekaj več utrujenosti. Raje bi se umaknili in ukvarjali z nečim daleč od radovednih pogledov in nadležnih vprašanj.

  link

ONA:
Nečesa ne morete pravočasno izpolniti, saj se vam dogaja preveč hkrati. Zaradi tega se že kopiči nekaj napetosti. Več časa posvetite le sebi in sprostitvi ter meditaciji. Prav tako vam ugaja mlajša družba.

ON:
V ljubezni še vedno imate glavno besedo, v družini pa se bodo zgladili spori, ki so vas obremenjevali. Počasi se boste dogovorili tudi glede delovnega vprašanja in izplačila.

 

ONA:
Vse lahko rešite, toda le s popolno zbranostjo. Preveč ste vajeni pomagati drugim, tokrat se morate posvetiti sebi. Ne morete se toliko razdajati, ne glede na trenutni višek energije in podjetnosti.

ON:
Vrstijo se obveznosti, sicer pa nič nepredvidenega. Vsekakor se zavedate, da vas čakajo. V ljubezni ste sicer nekoliko zmedeni in sprva dolgo iščete prave besede, medtem ko situacija v resnici ni preveč zapletena.

link
Kazalo