Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 11. 2014
     
link

ONA:
Nekaj rešujete hitro in kar sproti, saj nočete prevelikih pritiskov in razglabljanja o prihodnosti. Vseeno odgovorite na nekaj nujnih sporočil ali prošenj, predanost in natančnost se vam obrestujeta.

ON:
Zanimiv in dinamičen konec delovnega tedna. Imate premalo časa za vse, kar bi radi počeli, posebno če je na seznamu tudi kako krajše potovanje. V ljubezni boste razpoloženi za vse ali nič.

  link

ONA:
Partnerju ali prijatelju se dogaja nekaj, kar vas ne preseneča. Vseeno pazite, kako boste izrazili svoje. Vsekakor večkrat premislite, preden spregovorite, saj je situacija tokrat nekoliko bolj zapletena.

ON:
Težave z zdravjem so le prehodne in kmalu bodo pozabljene. Morda le potrebujete nekaj več počitka. Nikar se ne odpovejte možnosti za pogovor z drago osebo. Potrudite se po najboljših močeh.

  link

ONA:
Nekaj boste opravili v rekordnem roku. Potem ostane še, da o isti stvari prepričate partnerja ali nekoga izmed domačih. Uporabite ustrezne besede in pokažite, da ne boste odnehali.

ON:
Čeprav je že konec tedna, še razmišljate o možnostih za zaslužek. Očitno postajate vedno bolj praktični. Najprej se posvetite reševanju denarnih zadev, potem pa bo ostalo še dovolj časa, da se odpravite na pot.

  link

ONA:
V ljubezni je zatišje, kar vam na neki način ustreza, saj nočete povedati vsega, kar bi radi, ali pa vsaj ne vsega naenkrat. Glede poslovnih dejavnosti pa boste spretnejši ob sodelovanju z mlajšimi.

ON:
Dobro se počutite, čeprav za marsikaj potrebujete več časa kot sicer. A to vas ne moti, saj boste med delom tudi počivali, sami ali v prijetni družbi. Premislite o zmanjšanju mesečnih stroškov, varčujte.

 
     
link

ONA:
Spet vas preseneča nekdo, ki se na vsak način želi zbižati z vami. Ostane občutek, da sta si preveč različna, da bi začela kakršno koli zgodbo. Zato znova počakajte z odgovorom. Previdno na uradnih okencih.

ON:
Tudi danes se utegne zapletati okoli malenkosti. To vas bo še dodatno spravljalo iz tira, prav zato, ker ste pričakovali, da vas pustijo pri miru. Prehodili ste že dober del pomembne poslovne poti, toda še vedno bi morali ostati pozorni na podrobnosti.

  link

ONA:
Opazujte, in če je treba, tudi oponašajte druge. Tako se boste najlažje odločili glede dejavnosti, ki jo še vedno ne poznate najbolje. V ljubezni se izogibajte besednim igram, saj ob tem niste spretni.

ON:
Vse vam bo nejasno in take situacije vas najhitreje iztirjajo. Glede tega raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in predvsem napačno. V ljubezni ostanite mirni in zbrani.

  link

ONA:
Nekaj boste povedali tako hitro in brez razmišljanja, da vas bo celo nekoliko zaskrbelo, kakšen bo odziv. A nazadnje bo vse dobro, taka spontanost se vam danes obrestuje. V karieri se postavljate v ospredje.

ON:
Nekako vam bo kar naenkrat toplo okrog srca. Vseeno si morate priboriti nekaj več, posebno v ljubezenskih odnosih in tudi doma. Še zlasti v odnosih z osebo, ki ji še niste razkrili vsega. Imate dovolj časa.

  link

ONA:
Nenehno čakate na nekaj, kar naj bi vas rešilo tik pred zdajci, ko boste že dvignili roke k višku. Bodite previdnejši s prehrano, saj so nihanja telesne teže le posledica živčnosti, posebno ko stvari ne potekajo, kot ste pričakovali.

ON:
Poiščite prave razloge za napetost. Morda vas moti in zavira neurejenost v poslovnih odnosih, ko občasno preprosto niste prepričani, komu lahko zaupate. Počakajte, zadeve se rešujejo le s časom.

 
     
link

ONA:
Nekdo vas ne bo razočaral, toda na vsak način poskusite zastaviti pravo vprašanje. Med vama je še nekaj nedorečenosti v povezavi z denarjem ali neuresničenim potovanjem.

ON:
Želite si slišati in doživeti marsikaj novega in konkretnega, čeprav se ne bi smeli kar prepustiti rokam usode. Ostane še nekaj nedorečenosti v odnosih z osebo, ki je ne morete pozabiti.

  link

ONA:
Ni vse v tem, da se držite enega in istega, čeprav ste na tak način morda najbolj zavarovani. Danes bi si morali zastaviti kaj več. Pozor doma, posebno okoli zadeve, kjer do zdaj ni bilo dovolj soglasja.

ON:
Ob številnih, napovedanih ali nenapovedanih, srečanjih boste zmedeni. S sogovorniki preprosto ne govorite istega jezika, zato boste na koncu živčni. Preveč razmišljate, nazadnje se odločate na isti način in tudi posledice so iste.

  link

ONA:
Znova se potrjuje staro pravilo: ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem odpre okno. To novo okno bo celo velikansko, posebno glede dobre samopredstavitve. V ospredju bo nekaj v povezavi z drago osebo, ki vam danes sledi.

ON:
Nove dejavnosti v prostem času zahtevajo več energije. Družabni boste in zastavili si boste več zadev, kot ste načrtovali, morda celo kar drugo za drugo. Nekdo vas preseneča, pogovor bo koristil obema.

 

ONA:
Od nekoga zahtevate več, posebno glede težje naloge, toda na koncu se boste s tem ukvarjali sami. Fizično niste v najboljši kondiciji, toda po drugi strani bi zadeve radi razvozlali, zato se še trudite.

ON:
Vaše delovne težave se počasi končujejo. Okoliščine se počasi obračajo v vašo korist, posebno če si boste poiskali nove zaveznike. Imate še dovolj časa, da se izkažete z osebo, ki vas znova išče.

link
Kazalo