Dnevni horoskop
Horoskop velja za 1. 12. 2015
     
link

ONA:
Otresli se boste pomislekov in to vam zagotavlja uspeh. Potujte, ukvarjajte se z nečim novim. Vsekakor ste komaj čakali na priložnost, da se vključite v nekaj zunaj običajnega.

ON:
Mika vas nova ljubezenska zgodba ali nekaj tveganega v karieri. Lahko vsekakor izberete najboljšo rešitev, saj se boste nekako usmerili na pravi način, skoraj po naključju.

  link

ONA:
Vaša energija bo v padanju, zato nikar ne pričakuje čudežev, posebno če bi radi imeli nekaj novih ljubezenskih iskric. Le okrevanje ni več pod vprašajem, toda le, če boste varčevali z močmi.

ON:
Ne izpostavljajte se preveč, temveč ostanite na preži. Iz ozadja boste najhitreje ugotovili, kaj se dogaja. To vam bo sprva naporno, toda prav kmalu boste ugotovili, da je šlo za najpametnejšo potezo.

  link

ONA:
Ne boste zgrešili, če se boste odločili za več dela ali za obisk nekega mesta, kjer se boste marsikaj naučili. Tudi v ljubezni bo zanimivo, saj nočete več mesta v ozadju, temveč prav nasprotno.

ON:
Dan bo prinesel pobeg iz resničnosti, to vam ugaja, vsaj za nekaj prijetnih ur. Nimate več dovolj dobrih izgovorov, da bi se znova umaknili. Morda se boste le nekoliko bolj utrudili, toda s pravim razlogom bo vse lažje.

  link

ONA:
Ni potrebno, da bi se odločali na hitro. Bodite diplomatski, vsaka nagla poteza se utegne maščevati. Poiščite pravo družbo, to bo pravi način, da se izognete sitnostim, in privarčujete nekaj energije.

ON:
Tudi tokrat morate brzdati svoj temperament, ki vas ovira takrat, ko bi morali počakati, posebno v ljubezni. Glede poslov pa vam bo nekoliko lažje, saj boste sledili preprostim navodilom.

 
     
link

ONA:
Čas je za akcijo, tako v ljubezni kot glede kariere. Zato boste še bolj zagnani, z občutkom, da si lahko zastavite še več. Izkoristite vse, kar se vam ponuja, našli boste prave besede v pravem trenutku.

ON:
Konec meseca bo obetaven. Zaslutili boste, kaj imata skupnega z osebo, ki vas vedno znova mika. Tokrat imate priložnost za pravo zbliževanje. Pri poslih ste prav tako izjemno spretni.

  link

ONA:
Nimate dovolj energije, da bi si preveč prizadevali glede stvari, ki vam ni tako pomembna kot nekoč. Posebno vas bo zmotila oseba, ki je preglasna za vaš okus. Med vama so vedno eni in isti nesporazumi.

ON:
Vaše počutje bo spet izredno spremenljivo. Vsekakor pazite z nekom, ki se je že izkazal kot povsem drugačen od vas in vaših prepričanj in vam je tudi večkrat nasprotoval. Varujte zdravje.

  link

ONA:
Na obzorju je več novosti, posebno če razmišljate o potovanju ali športu. Ob začetku meseca boste ne glede na vse okoliščine neverjetno optimistični. Lahko se lotite tudi najtežjih delovnih ali študijskih nalog.

ON:
V ljubezenskih odnosih boste storili nekaj nenavadnega za vas: poigrali se boste z besedami in uživali v vznemirljivi igri. Z nekom se bosta sijajno razumela, morda zato, ker sta pred kratkim doživela nekaj podobnega.

  link

ONA:
Nesporazumov ne morete rešiti, če ste pristranski in pod vplivom čustev. Lažje vam bo šele takrat, ko boste pozorneje poslušali. Bodite čim bolj praktični, tudi glede novih dejstev v službi.

ON:
Nekaj vam ne gre od rok tako kot nekoč. Vsaj dopoldne se poskusite nekako brzdati in ostati mirni. Pazite, posebno pri družinskih dogovorih. V novih razmerjih ste neverjetno neodločni.

 
     
link

ONA:
Ob začetku enega vaših najljubših mesecev morda preveč hitite. Popoldne bo ugodno za potovanja in za vse ljubezenske načrte. Počasi boste našli neko sprejemljivo rešitev.

ON:
Zdaj je čas za akcijo. Razpleta se prav pri načrtu, za katerega je kazalo najslabše. Stvari so končno take, kot vam ustreza. Z dobro potezo se boste izkazali, posebno v ljubezni.

  link

ONA:
Ne morete se izogniti stiku s tistimi, ki vas motijo. Prav tako previdno ob soočenjih na uradni ravni in v službi. Z razlogom ste nezaupljivi. Pozor na prehrano, ponavljajo se tegobe z želodcem.

ON:
Znašli se boste v družbi ljudi, ki med sabo nimajo veliko skupnega. Zavračate nasvete, čeprav si morate priznati, da ste neodločni, posebno doma in glede osebe, ki vedno znova razburka vaše srce.

  link

ONA:
Potrebujete več časa za oddih in tokrat ne bi smeli dovoliti, da vam kdor koli narekuje. Morda je vaša napaka v tem, da ste preveč spraševali okoli stvari, ki si zagotovo ne zaslužijo toliko pomena.

ON:
Preveč razmišljate glede delovne zadeve, ki se bo prav kmalu rešila. Odgovor je tako rekoč na dlani, toda vse skupaj morda preveč zapletate. V neko družbo se boste nazadnje odpravili brez prevelikega navdušenja.

 

ONA:
Po navadi imate največ sreče takrat, ko pustite času čas in ne delate ničesar na silo. Izbrali si boste najboljši način za prvi stik z osebo, ki vas najbolj zanima, to je sproščeni prijateljski pogovor.

ON:
Ljubezen se preveč prepleta s prijateljstvom. Ne morete se opredeliti le za eno stvar, saj vas bo takoj preveval občutek, da se niste odločili na pravi način. Premislite, kako naprej, ob upoštevanju več dejstev.

link
Kazalo