Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 7. 2016
     
link

ONA:
Še vedno se lahko zanesete na druge, čeprav ste bili prepričani, da ste sami za vse. Počutje se bo izboljšalo, ne boste več videli ovir tam, kjer jih v resnici ni. Odločnost se obrestuje tudi v odnosih z bikom, devico ali kozorogom.

ON:
Ne preskočite ničesar, saj je očitno škoda, da določenih pozitivnih vibracij ne bi dobro izkoristili, posebno v zvezi z neko zanimivo dejavnostjo v dobri družbi ali načrtovanim potovanjem, ki ga lahko podaljšate.

  link

ONA:
Okoliščine so se obrnile v vašo korist, vseeno pa se morate še truditi in boriti, posebno če si želite na vsak način obdržati ob sebi nekoga, ki vam pomeni več kot vsi drugi. Nekaj, kar boste slišali kar mimogrede, vam pomaga razvozlati poslovne zadeve.

ON:
Luna v znaku vas pravilno usmerja, najprej boste rešili nekaj z drago osebo, potem še začeli razmišljati o potovanju, tudi če se boste rešitve spomnili tik pred zdajci, bo vaš predlog vseeno sprejet.

  link

ONA:
Nekdo premočno vpliva na vas, toda tega za zdaj ne morete spremeniti. Posebno popoldne, ko boste imeli vedno več obveznosti in načrtov. V ljubezni vsekakor vztrajajte pri pogovoru, ki bi ga morali že zdavnaj načeti.

ON:
Prihaja veliko informacij naenkrat in zdi se vam, da nekatere zadevajo tudi vašo zasebnost. V takih situacijah se ne znajdete najbolje in popuščate. Previdno, če ste vezani, saj se določenim navadam preprosto še nočete odpovedati.

  link

ONA:
Premislite o tem, kako bi organizirali neko prijateljsko ali družinsko srečanje. Rešuje se tudi glede potovanja ali pa se izboljšuje stik z osebo, ki živi daleč. Nekoga boste osvajali počasi in izkazalo se bo, da obema ustreza tak pristop.

ON:
Nikar ne oklevajte, zajel vas bo val energije, ne boste zdržali dolgo na enem mestu! Tokrat ni razlogov, da ne bi nadaljevali po svoje, saj preprosto ugotavljate, da imate zeleno luč!

 
     
link

ONA:
Nekomu bi radi povedali svoje, a vam okoliščine tega ne bodo dovolile. To je morda še najboljše! Morda je bolje, da se vsaj za zdaj prilagodite. Popoldne se poskusite sprostiti ob aktivnostih na prostem.

ON:
Izogibajte se družbi tistih, ki le veliko govorijo, a končajo ničesar. Nekaj vam sprva ne bo jasno, počasi pa vseeno prihajate na svoje, posebno če ste se z zadevo pripravljeni soočiti samostojno.

  link

ONA:
Dobro se počutite in čas je, da se izkažete na pravi način, brez popuščanja in smehljanja, ki je v zadnjih časih značilno za vaš diplomatski nastop. Tokrat bo treba pokazati nekaj več!

ON:
Kmalu vam bo odleglo tudi glede trgovskih poslov ali ob načrtovanju potovanja. Odločate se za nekoliko poznejši termin. V ljubezni napredujete brez težav, izkazali se boste z dobro zamislijo.

  link

ONA:
Dokazali boste svoj temperament, vsekakor pa pazite, da se ne bi preveč izpostavili, posebno ob osebi, ki je z besedami spretnejša. Popoldne bo več novic glede dejavnosti, ki obeta dodatni zaslužek.

ON:
Držite se nečesa, kar že dobro poznate in pri čemer ste najbolj organizirani. Že dopoldne se bo izkazalo, da ste imeli prav. V ljubezni vas čaka nekoliko neobičajna situacija.

  link

ONA:
Dopoldne vse poteka nekoliko drugače, kot ste si predstavljali. V ljubezni obrnite nov list! Čas je, da nekoga zagledate v drugačni luči in mu pokažete več. Ne boste izgubili ničesar, ravno obratno izvedeli boste, pri čem ste.

ON:
Ob začetku dneva ste po nepotrebnem negotovi. Vse se lahko reši drugače in bolje, kot ste upali. Dovolj bo le nekaj več odločnosti, doma pa sprejmite možnost za kompromis.

 
     
link

ONA:
Velik in topel objem vam bo pomenil več kot tisoč besed, toda tega si morda še ne priznate in nikakor ne najdete neke rdeče niti, ne vzpostavite ravnovesja. Glede dela pa si čim prej poiščite nove informacije.

ON:
Poiščite prave razloge za načpetost. Morda nekaj ne gre tako, kot ste pričakovali, del krivde pa je tudi vaš, saj morda niste dovolj zanesljivi. To nikakor ni pravi trenutek, da bi se igrali z ognjem!

  link

ONA:
Potrebujete pravo družbo in našli jo boste, vsekakor pa omejite prebujeno ljubosumje. To je sicer znak, da vam nekdo pomeni več, kot ste si upali priznati, vendar pa nikar ne pretiravajte.

ON:
Premislite o nekem odnosu. Morda je bolje tisto, kar se dogaja zdaj, čeprav morda niste najbolj zadovoljni in bi radi zastavili še nekaj vprašanj. Vključite se v neko zanimivo dejavnost, okoli katere se bo zbralo več dobrih sogovornikov.

  link

ONA:
Znašli se boste v navzkrižnem ognju. Priznati si morate tudi to, da se nenehno upirate, nekdo vam ne zaupa ali se enostavno boji vašega odziva. Varujte zdravje, posebno grlo, pljuča in glasilke!

ON:
V ljubezni se sprostite, nekaterih stvari se preprosto ne da predvidevati. Tokrat se odzivajte spontano, tako kot čutite, brez pretiranega razglabljanja. Pazite na občutljivejše zdravje, posebno na grlo.

 

ONA:
Misli so precej neurejene in nenehno počenjate več stvari hkrati. Nekdo bo vztrajnejši in bolj trmast od vas, lahko pa se veliko naučite, saj vam bo, k sreči, popolnoma naklonjen in vdan.

ON:
Dobro se počutite, zadali si boste več kot po navadi. Nič vam ne bo pretežko ali odveč, saj boste tudi med delom slišali nekaj, kar vam bo dalo še več zagona za nadaljevanje.

link
Kazalo