Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 7. 2016
     
link

ONA:
Tokrat bodo vaši interesi in želje nekako zadnji na vrsti, česar pa si trenutno ne jemljete preveč k srcu, saj je tudi premor dobrodošel. Vsekakor boste s prijatelji posebno razumevajoči.

ON:
Ne rešujte vsega po vrsti, temveč improvizirajte. Imate dovolj časa na razpolago, vse je v vaših rokah, zato si omislite zanimivejše jutro ali, če potrebujete več počitka, vsaj popoldne. Storite več za izboljšanje počutja.

  link

ONA:
Pozabili boste na občasno nezaupljivost. Vse rešujete po vrsti, brez premora. Tudi najbolj zaprti med vami se bodo danes zlahka prepustili čustvom. Popoldne naj bi tudi v znamenju fizičnih aktivnosti.

ON:
Čeprav je nedelja, ste polni energije, saj imate v mislih preveč dejavnosti in različnih ciljev. Daleč od doma vam bo izredno prijetno. Prijateljski odnos ubira čudne poti, oseba vas privlači bolj, kot si upate priznati.

  link

ONA:
Nikakor ne morete dojeti, zakaj se vam nekdo izmika ravno takrat, ko ste pripravljeni na naslednji korak. Razlog je morda v vajinih prejšnjih nesporazumih. Vse se lahko zgladi pod pogojem, da ste potrpežljivi.

ON:
Planeti obetajo nekoliko manj, tako v ljubezni kot v družinskih odnosih. Za zdaj bo še mirno, a kmalu bodo spremembe. Vezane moti trenutna partnerkina malodušnost.

  link

ONA:
Ne morete mirovati, nekaj vas prijetno vznemirja. Prijateljev klic prihaja v pravem trenutku in tokrat se boste zlahka obrnili na pravo stran. Tudi če se odločate glede nove dejavnosti ali nekega zanimivega obiska.

ON:
V ljubezni se marsikaj vrti v vašo korist, čeprav se bo srečanje začelo precej čudno in nenavadno. Po pogovoru ali srečanju boste pozabili na pomisleke. Popoldne si morate priznati, da si želite vedno več.

 
     
link

ONA:
Ne ocenjujte nekoga po tem, kar se dogaja vam. Vživeti se morate v situacijo, ki je drugačna od vaše, čeprav bo to zagotovo najtežje. Nekaj boste opravili kar mimogrede, izkazalo pa se bo, da gre za izredno pomembno zadevo.

ON:
Okoliščine so na vaši strani, kar pomeni, da ne boste ostali sami, tudi če gre za nekaj težavnega. Tudi zdravje bo boljše, saj končno čutite, da ste zmožni dodatnih naporov.

  link

ONA:
Otresli se boste nečesa, kar vas je le zaviralo. Tokrat se boste odločili v hipu, že dopoldne. V ljubezni se boste končno izkazali s pogumom, kar bo druga stran toplo sprejela.

ON:
Pogrešate več pravega počitka in oddiha, toda okoliščine zahtevajo popolno predanost. Šele proti popoldnevu ali večeru boste našli nekaj več časa za nekaj, kar vas sprošča.

  link

ONA:
Nekdo ne bo razumel vašega življenjskega ritma in navad vse dotlej, dokler ne boste jasno razložili, kaj vam ustreza. Popustljivost je včasih koristna in prvi korak do zmage, nikakor pa ne za vsako ceno!

ON:
Nimate dovolj moči in niti pravih argumentov ne, da bi vse prepričevali o svojih idejah. Stežka se boste dogovorili, zato si vsaj popoldne vzemite dovolj časa zase, premislite ter se odpočijte.

  link

ONA:
Nekdo vas opazuje ter nekaj misli o vas, vendar veliko bolje, kot upate. Najprej boste zaigrali ravnodušnost, potem pa popolnoma razkrili svoja čustva. Po navadi se ne nagibate skrajnostim, toda tokrat bo drugače.

ON:
Imate veliko časa na razpolago, zato ne skrbite preveč za to, kakšen vtis boste pustili. Vaš odziv naj bo spontan in igriv. Le pozor pri zahtevnejših športih, še vedno niste najbolje pripravljeni.

 
     
link

ONA:
Ne prenesete take družbe in okoliščin, ko se pravzaprav ne ve, kaj bo za naslednjim vogalom. Tako se boste tudi sami zapirali vase. Previdno ob spremembah prehrane.

ON:
V ljubezni boste nekoliko manj zagreti, nekdo, ki je preveč zaprt, je za vas pretrd oreh in niste prepričani, ali bi radi nadaljevali. Radi bi razkrili marsikaj, kar vas muči, toda nič ne gre tako hitro, kot si želite.

  link

ONA:
Luna vam tokrat nasprotuje in zato boste nekoga morali zavrniti. Nečesa preprosto ne morete sprejeti, saj veste, da vas ne bi osrečilo. Vseeno vas čaka nekaj novic v zvezi s tujino.

ON:
Izogibajte se nevarnemu sedenju na dveh stolih, ker enostavno niste zmožni lagati. Imate srce na dlani! Vsaj za popoldan in večer poskusite najti tako rešitev, ki bo bolj sprejemljiva.

  link

ONA:
Ustreza vam več miru, čeprav se napoveduje še nekaj obveznosti, tudi doma. Nekoga boste zagovarjali, čeprav niti sami ne veste, ali si to zasluži. Vseeno prisluhnite srcu.

ON:
Radi bi se čim prej odpravili na pot, kar pa bo sicer dokaj naporno, zato počakajte na boljše razmere, vmes varčujte z energijo. Nikar ne zahajajte v skrajnosti, posebno z osebo, ki je znana po trmi.

 

ONA:
Dobro veste, kaj je prav in kaj ne. Vseeno se še nekoliko sprenevedate in čakate, da bo druga stran popustila. Premislite in se držite preverjenega, povejte, kaj vam leži na duši in ne zavrnite povabila.

ON:
Nikakor ne morete mirovati, čeprav bi morali paziti na stroške. Prijatelji bodo v ospredju. Imate možnost za potovanje in druženja, medtem vas čaka še srčno presenečenje!

link
Kazalo