Dnevni horoskop
Horoskop velja za 16. 4. 2014
     
link

ONA:
Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti. To vas le dodatno utruja. Čas je, da se učite na napakah, saj jih boste v nasprotnem le ponavljali v nedogled. Bodite prilagodljivejši.

ON:
Nekdo se nenehno vmešava v vse, kar počnete. Previdno, če gre za starejšo osebo ali nadrejenega. Morda vas ima na piki le zaradi tega, ker ste uporniški in se zlahka pustite izzvati.

  link

ONA:
Nekaj boste povedali brez dlake na jeziku. Zato naj vas ne preseneti, če bo odziv drugačen, kot ste upali. Danes vas čaka kar nekaj težav z moškimi, ki so očitno prezahtevni za vaš okus.

ON:
Nekaj ste hoteli opraviti po bližnjici, zdaj se morate vrniti in poskusiti znova. Na zasebnem področju bo nekaj več napetosti s škorpijonkami, levinjami in vodnarkami.

  link

ONA:
Nekdo vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete vse razloge, da bi še počakali z odgovorom. Tako oklevanje povzroča nesporazume. Pri poslih potrebujete nasvet od nekoga, ki je dovolj strokoven.

ON:
Nikar se ne vračajte na eno in isto, ker bi tako le ponovili stare napake. Premislite, kako naj bi odgovorili na kočljivo sporočilo. Tako doma kot s partnerico se poskusite dogovoriti nekoliko drugače kot doslej.

  link

ONA:
Tako v ljubezni kot glede poslovnih dejavnosti vam je vaša vloga jasna, zato prevzemite vajeti. Tokrat ne boste dolgo razmišljali, saj se rešitev ponuja tako rekoč na dlani.

ON:
Poslovne naloge vam bodo všeč že zato, ker boste imeli veliko ustvarjalne svobode. Tudi na odločilnem sestanku ali srečanju se boste izpostavili na pravi način in izid bo dober.

 
     
link

ONA:
Občasno se ustavite in poglejte za seboj. Morda boste odkrili nekaj, kar ste preprosto spregledali. V ljubezni se spomnite, da bo več sreče takrat, ko ne boste več tako dlakocepski.

ON:
Razmišljate preveč za vnaprej, namesto da bi se znebili takega nepotrebnega bremena. Preverite le glede poslovnih pogojev in to, ali je vse v skladu z obljubljenim. Poskusite zaščititi svoje interese.

  link

ONA:
Pri ljubezeskih zadevah bi lahko končno uporabili svoj šesti čut. Zato bi utegnili prijetno presenetiti nekoga, ki še vedno dvomi. Vsekakor se boste izkazali. Popoldansko potovanje vam bo pisano na kožo.

ON:
Vse se hitro spreminja in danes boste med prvimi, posebno na potovanju. Vsekakor pa si lahko zastavite nekaj več in pustite nepreklicno za seboj čase, v katerih ste preveč pasivno čakali na druge.

  link

ONA:
Imate dovolj energije, toda vsekakor zahtevajte, da se tudi drugi držijo zastavljenega, posebno glede študija ali trgovskih poslov, saj vas bodo v nasprotnem zlahka premagovali z besedami.

ON:
Delo vam bo šlo od rok bolje kot prejšnje dni. Vsekakor se občasno ustavite in preverite, ali niste česa pozabili. V ljubezenskih odnosih boste uporabili nekoliko drugačne adute, predvsem boste pokazali več resnosti.

  link

ONA:
Zgodba se nadaljuje brez večjih težav, vi pa kot da bi le čakali na neko skrito past, povsem po nepotrebnem. Bodite samozavestnejši, tako boste tudi druge nalezli s pozitivno energijo.

ON:
Še vedno imate več možnosti, da nekaj opravite brezhibno. Življenje je polno nepredvidljivih ovinkov, danes pa boste dovolj iznajdljivi. V ljubezni bo več stikov z osebo, ki živi daleč.

 
     
link

ONA:
Vaše počutje je precej spremenljivo, čeprav upate, da bo postopoma boljše, zlasti v službi. Za vsak slučaj pripravite nekaj dokazov, posebno glede dela. Ljubezen vas povezuje z nekom, ki je redkobeseden.

ON:
Imate dovolj časa za vse, zato si zadev nikar ne zapletajte z nepotrebno naglico. Vsekakor pazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate za malenkosti, zagotovo nikakor ne navdušuje.

  link

ONA:
Pozanimajte se glede novosti v povezavi z ustvarjalnim delom. Lahko se ponašate z dobrimi izidi, vsekakor pa ne govorite preveč o tem, kar načrtujete. Medtem pa opravite nekaj nujnih klicev, saj boste le tako izvedeli več o nekom, ki vas zanima.

ON:
Veliko bolj kot delo vas privlači vse, kar je povezano s potovanji, in s stiki s ljudmi, ki živijo drugače. Zaradi vaše igrivosti si lahko obetate zanimive izide. Tudi ljubezenska bilanca bo pozitivna.

  link

ONA:
Nekoliko prehitro boste dvignili roke k višku, čeprav vas čaka še nekaj težjih opravkov. Presenečeni boste tudi v ljubezni ali pa s sorodniki, posebno če čakajo le na vašo odločitev. Tak pritisk vas ne navdušuje.

ON:
Sprostite se, posebno ko boste naleteli na nekaj domačih težav. Potrebujete čas za premislek. Morda boste razmišljali tudi o selitvi. Vsekakor ni pravi čas za take korenite spremembe.

 

ONA:
Nekaj boste rešili čisto drugače kot nekoč. Celo spraševali se boste, zakaj ste sploh bili nestrpni s tistimi, ki vas niso mogli razumeti. Zdaj je vse drugače zato, ker ste vi bolj sproščeni.

ON:
Stvari je treba opazovati iz več različnih zornih kotov. To je pravi način, da dobite nekaj več, kot ste si obetali. Ostane pa še veliko časa za drage osebe, posebno z mlajše, ki ste jih zadnje čase morda zapostavljali.

link
Kazalo