Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 5. 2016
     
link

ONA:
Nekdo vas pozna zelo dobro, zato lahko odprete svoje srce, morda tudi zaradi podobnih težav ali dvomov. Čutite, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov.

ON:
Pomoč boste dobili le, če boste pripravljeni prisluhniti. Tudi danes vas kot po navadi motijo tisti, ki so z vami prezahtevni. V ljubezni je na vidiku zjasnitev. Ne zapravljajte časa, temveč prisluhnite.

  link

ONA:
Vaša utrujenost ni le izgovor. Preveč se prepuščate trenutnim občutkom, trpi pa vaše zdravje. Posebno popazite na mišice in na želodec. Predah vam bo godil, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti.

ON:
Prebuja se vaša zgovornost, vsekakor pazite, kaj in kako boste povedali. Diplomacija je po navadi del vašega značaja, toda tokrat boste nekoliko nepotrpežljivi. Popazite ob zahtevnejših fizičnih opravilih.

  link

ONA:
Luna vam zagotavlja dodatno energijo, posebno za to, da v ljubezni poiščete in dobite to, kar potrebujete. Pri športu in rekreativnih dejavnostih imate veliko moči in energije. Plešite, potujte, razgibavajte se!

ON:
Občutek vas vodi na pravo stran. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, a na koncu se vam bo odvalil velik kamen od srca. Tudi v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili.

  link

ONA:
Nekdo vas pogreša. Niste pričakovali, da bosta imela toliko skupnega, predolgo ste bili nezaupljivi. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in natančnejših navodil.

ON:
Ne dovolite nikomur, da na vas kakor koli pritiska. Z nečim se namreč še ne strinjate. V ljubezni niste mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste izrekli zadnje besede.

 
     
link

ONA:
Komaj čakate neki pogovor ali srečanje, toda nekaj obveznosti se bo zavleklo. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali, čeprav je bolje tako, kot da bi storili nekaj nepremišljenega.

ON:
Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se in izgubljate dragocen čas. Čim prej preverite morebitne napake. Ne pozabite na nekaj pomembnih zadev, posebno pisem ali sporočil.

  link

ONA:
Sredi dneva boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali. Vseeno preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Storite več za obuditev družabnega življenja.

ON:
Izredno utrujeni boste, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Pokažite resne namene, saj danes niste razpoloženi za igrice, temveč za resen pogovor. Ponavljajo se glavoboli.

  link

ONA:
V zanimivi družbi se boste počutili sijajno, v svojem elementu, čeprav bi morali ostati kar se da previdni, posebno pri delu. Poslovnih odnosov nikar ne mešajte z zasebnimi zadevami.

ON:
Planeti so vam naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale dojeti situacijo. Drago osebo boste lažje prepričali, tudi glede nekega nakupa ali potovanja.

  link

ONA:
Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. Vprašajte za pomoč. Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu očitno upravičeno ne zaupate.

ON:
Počutite se kot ožeti, za kar so krive še zlasti vse nedorečenosti v službi. Za določene stvari bi se morali izboriti po neposredni poti in ne kot do zdaj, po ovinkih, posebno v odnosih z drago osebo.

 
     
link

ONA:
Naj vas danes nič ne ustavi. Dobro veste, kaj in koga bi lahko poiskali. Razložite svoje in nadaljujte. Morda boste nekoliko bolj zapravljivi kot po navadi, toda ne bo vam žal.

ON:
Potovanje vam bo pisano na kožo. Pri poslih pa se še vedno morate držati določenih pravil, čeprav bi radi našli nekaj ovinkov ali skritih prehodov. Previdnost vsekakor ni odveč, tako z denarjem kot s partnerico.

  link

ONA:
Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Uvideli boste, da gre vse po neki ustaljeni vrsti. Vse boste izvedeli, ko bo napočil čas. Pazite doma, posebno glede starega, nerešenega vprašanja.

ON:
Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko slišali od drage osebe, in ne pripravljajte odgovorov. Kmalu boste morali opraviti nekaj, kar zahteva več zbranosti.

  link

ONA:
Vodi vas pravi občutek, vaša ocena bo pravilna in to bo pravi način, da se z zadevo soočite zmagoslavno. V ljubezenskih odnosih ste manj občutljivi in sumničavi.

ON:
Nekaj se bo zavrtelo in rešilo izredno hitro. Dokazali boste, da se lahko uspešni takrat, ko se vsi drugi ustavijo. Zavistneže boste pustili kar brez besed, to bo dobra lekcija.

 

ONA:
V ljubezni se bo končno zjasnilo, le ne igrajte se z ognjem, temveč bodite iskreni. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili neki dejavnosti. V nasprotnem boste kronično zamujali in si nakopali dodatne skrbi.

ON:
V ljubezni niste dovolj pogumni, obenem pa dobro veste tudi, zakaj. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena. Vsekakor pa se držite svojih načel in pazite, kaj boste povedali.

link
Kazalo