Dnevni horoskop
Horoskop velja za 7. 7. 2015
     
link

ONA:
Ponavlja se zadeva, ki bi jo najraje pozabili. Počasi vam bo uspelo, sicer pa ne gre brez novic, ki vas ne bodo ravno navdušile. Popazite na fizično počutje: glavoboli so posledica naprezanja.

ON:
Pri delu boste še nekako dokončali svoje, glede zasebnih zadev pa ste naenkrat izredno trmasti, posebno s starejšim znancem ali sorodnikom, ki vse skupaj preveč obrača po svoje.

  link

ONA:
Danes so na vrsti novosti v službi ali glede selitve. Vsekakor boste z doseženim zadovoljni. Imate dovolj informacij, ne potrebujete pomoči. Otresli se boste pomislekov, tudi v odnosih s prijateljem ali znancem.

ON:
Upate v svojo srečno zvezdo in v to, da prihaja tudi vaš trenutek. Razpoloženi boste za potovanja in druženja, nekoliko manj za težje delovne obveznosti. V ljubezni bo končno več komunikacije in razumevanja.

  link

ONA:
Niste najbolj dejavni. Radi bi se znebili okovja vsakdanjosti, toda še danes se morate ubadati s stvarmi, ki so kar precej običajne. Pazite z denarjem in tudi pri urejanju pomembnih listin.

ON:
Ne izgubljajte časa v klepetih. To se vam po navadi dogaja takrat, ko na vas preveč pritiskajo in se nekako podzavestno upirate s tem, da nočete takoj odgovoriti na najpomembnejše, temveč vztrajate po svoje.

  link

ONA:
V ljubezni se še ne zavedate svoje moči. Nekoga lahko kar hitro prepričate, čeprav nekako napredujete počasi, z majhnimi koraki, tudi zato, ker bo najprej na vrsti nekaj v povezavi s kariero.

ON:
Imate vse razloge, da sprejmete nekaj novega. Vse se bo dobro končalo, posebno če imate časa še za sprostitev. Najbolj pa vas prebujajo romantične novosti, posebno v povezavi z mlajšo osebo, ki morda prihaja od daleč.

 
     
link

ONA:
Čeprav ste že blizu nekemu cilju, to ne pomeni, da se že zdaj lahko sprostite, tudi če premišljujete o novem poletnem delu. Popazite na zdravje, saj se ponavljajo težave z želodcem.

ON:
Napeti boste in to prenašate tudi na svojo okolico. Ni najboljša poteza prepiranje z nekom, ki preprosto živi drugače, in nikakor se ne moreta razumeti. Uporabite več diplomacije.

  link

ONA:
Nekaj vas vedno znova iztirja. Pravzaprav ne gre za večje težave: le nekako zmedeni boste. Ne glede na vse vas zamude lahko razjezijo. Prisluhnite nekomu, ki vas zelo dobro pozna.

ON:
Doma ali s pripadnicami nežnejšega spola bo nekaj nevšečnosti, ki ste jih pravzaprav pričakovali, saj gre za zadevo, ki ste jo nekako opustili. Pazljivo, ko se boste dogovarjali glede potovanja ali dopusta.

  link

ONA:
Najbolje se boste počutili, ko se boste odpravili od doma, morda v naravo ali vsaj daleč od vsakdanjih skrbi. Ugaja vam oddih, tudi zato, ker čutite vpliv prebujenih čustev.

ON:
Previdno glede pomembnejših delovnih obveznosti. Prevečkrat ste se že opekli, ko ste pričakovali, da se vas spomnijo. V resnici se morate izboriti kar sami. Ne prepirajte se, posebno v odnosih z ribami, raki in kozorogi.

  link

ONA:
Z nekom se bosta končno razumela brez odvečnih besed in zapravljanja energije. Tako se zavrti takrat, ko se končno prepričate o dobrih namenih in o tem, da imata pravzaprav isti cilj in interese.

ON:
Prvič po dolgem času bo glas čustev močnejši od ponosa. To pomeni, da se boste po nekem srečanju odločili za nekaj novih srčnih ali spolovnih potez, in ne boste zgrešili. Tudi na počitnicah bo nepozabno.

 
     
link

ONA:
Naenkrat se ne morete dogovoriti tako, kot bi radi. Če pa položite roko na srce, si morate priznati, da ste tudi sami napačno usmerjeni. Nimate dovolj časa, da se celotni zadevi posvetite tako, kot bi morali. Pazite s partnerjem.

ON:
Luna vam bo bolj naklonjena popoldne. Tudi če nečesa niste opravili tako, kot bi radi, je vseeno še veliko časa, da popravite napako. Vsekakor zaupajte vase: ta občutek ste v zadnjih dneh nekako pogrešali.

  link

ONA:
Ljubezenske poti so čiste, obetajo vam več miru. Ne glede na obilico dela bo dovolj časa za vse. Včasih se je treba odzvati spontano, zato se kar prepustite nasmehom in spogledovanju.

ON:
Nekaj vas bo naglo prebudilo. Tisto, kar ste začeli včeraj, se zdaj nadaljuje na najboljši način. Preprosto, marsikaj vam gre od rok. Pravzarpav se sploh ne zavedate, kako, saj preprosto teče.

  link

ONA:
S številnimi naenkrat ne najdeta skupnega jezika. Prav tako pazite, da ne bi preveč zapravili ali zapostavili nečesa, kar ste obljubili. Organizirajte se drugače, posebno glede domače zadeve, ki vam še vedno veliko pomeni.

ON:
Potrebovali boste veliko prepričevanja, da bi sploh kaj začeli. Imate več priložnosti, toda danes ste vseeno nekako malodušni. Potrudite se vsaj glede popravljanja neke očitne napake.

 

ONA:
Spremljajte vse novice, tako v službi kot glede zanimivega potovanja. Marsikaj bo koristno in poučno in zato boste vsekakor zadovoljni. Ugaja vam pozornost osebe, ki bi očitno rada na neki način poskrbela za vas in vam namenila več pozornosti.

ON:
Z Luno v znaku imate veliko možnosti za uspeh, zato le iztegnite roko in izberite področje, ki vas najbolj zanima. Marsikaj bo odvisno od vaše pripravljenosti in prožnosti. Odgovorite nekomu, ki vas že čaka.

link
Kazalo