Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 10. 2014
     
link

ONA:
Čaka vas vnovično srečanje z nekom, ki vas vedno znova bega. Morda ga želite še nekako preveriti in se prepričati. Zato bo vaš prvi odgovor dvoumen. Na koncu se boste sprostili in prepustili.

ON:
Tako v poslovnem kot v domačem krogu bo še nekaj nestrinjanja. Ne morete predvidevati prav vsega. Počakati morate, čeprav se vam zdi, da je vsak trenutek dragocen.

  link

ONA:
V odnosih z moškimi se spet zapleta, vi pa šele zdaj ugotavljate, da ne bo šlo brez posveta z nekom, ki je nepristranski. Ne pričakujte, da se bo nekaj dogajalo po takem vrstnem redu kot doslej, saj so se zadeve očitno močno premešale.

ON:
Le navidezno ste mirni, medtem ko se v vaših mislih že kuha nekaj izredno pomembnega. Združujete prijetno s koristnim, tudi po srečanju, po katerem boste še bolj odprli obzorja.

  link

ONA:
Pri izpitih ste uspešni, med prijatelji pa iskani. Storite več za popestritev družabnega življenja. Vztrajnost se vam obrestuje, posebno če si želite nadaljevati neko sodelovanje ali nameravate potovati.

ON:
Obeta se vam krajše potovanje ali srečanje, ki ga ne boste zlahka pozabili. Odločite se na podlagi občutka. V ljubezni boste dobili nekaj nepričakovanega, kar vam bo dalo dodatno energijo.

  link

ONA:
Pri poslih je očitno, da nekaj poznate izredno dobro in predvidevate tudi morebitne pasti. Zato ste občasno še napeti. Ne dovolite, da bi zaradi vpliva drugih tudi tokrat ostali praznih rok.

ON:
Spet se morate ukvarjati z najzahtevnejšim posli, tokrat ne bi smeli več zavlačevati. Popazite predvsem glede pravnih zadev in zastopanja, ki vam očitno ne gre več na roko. Ljubezen je pod vprašajem.

 
     
link

ONA:
Odnosi z mlajšimi se bodo izboljšali in tudi v ljubezni bo prijetneje. Delo obvladate, a morda je le eno vprašanje, zaradi katerega ste le nekoliko bolj spremenljivega počutja ali ste preprosto nepotrpežljivi.

ON:
Med vami in drago osebo je še nekaj nesporazumov, ki jih ne morete rešiti tako hitro, kot ste upali. V službi ne boste ostali praznih rok, čeprav marsikaj prihaja nekako z zamudo.

  link

ONA:
Nekdo se več kot očitno zanima za vas, toda morda mu ne pustite do besede. Ne bodite presenečeni nad zasukom, ki si ga niste želeli. Pazite na zdravje, posebno na občutljiv želodec.

ON:
Mika vas več ljubezenskih priložnosti, a ustavljate se pri besedah. Nihče ne more predvidevati, kako razmišljate, zato bodite bolj praktični. Pri delu potrebujete več časa za tehtnejši premislek.

  link

ONA:
Premislite, kaj bi radi povedali. Potem pa bodite odločni do konca, pogovorite se in prav kmalu boste vse skupaj končno pustili za seboj. V ljubezni se morate začasno prilagoditi.

ON:
Lahko se lotite naloge, ki ste jo odlašali. Tako se boste na najboljši način zamotili. Resnici na ljubo pa vam tudi ustreza, da se povsem posvetite poslom, glede na to, da ste v ljubezni trenutno preveč občutljivi.

  link

ONA:
Višek energije uporabite ob fizičnih dejavnostih. Popoldne vam bo ostalo nekaj več prostega časa, izkoristite ga za dokončanje neke večje naloge. Določene stvari lahko popravite le sami.

ON:
Sreča je še vedno na vaši strani, optimizem se krepi. Na nekaj gledate v povsem drugačni luči kot doslej. Niste daleč od resnice, lahko zastavite še nekaj ustreznih vprašanj.

 
     
link

ONA:
Svetuje se vam več fizične dejavnosti, posebno če ste nekako nejevoljni in malodušni, a brez pravega razloga. Zaskrbljeni ste, tudi zaradi malenkosti. Ne veste, kako in kam naj bi se obrnili, sicer pa je zastoj začasen.

ON:
Obeta se vam prijeten dan in predvsem je očitno, da nekega načrta še niste pustili ob strani. Lahko dosežete dva cilja hkrati, ker boste tudi v družbi slišali nekaj spodbudnega. Priložnost boste ujeli kar v hipu.

  link

ONA:
Prosili vas bodo za uslugo in prav radi se boste odzvali. Vsekakor obstajata dve plati medalje, zato ostanite na preži, ker vas nekaj očitno še ne prepriča. Popazite na zdravje, spremenite prehrano.

ON:
Za neko delo potrebujete precej časa. Nikakor se ne morete zbrati, saj to očitno še ni pravi dan za večj podvige. Posvetujte se s starejšim znancem, še bolje če je tehtnica, dvojčka ali vodnar.

  link

ONA:
Imate glavno besedo, kar je lahko dvorezni meč. Zato določenih stvari ne opazite takoj ali si vam jih drugi ne upajo odkrito povedati. Brzdajte čustva, v službi ali med novimi znanci bi vsekakor morali ostati zadržani.

ON:
Še vedno vas privlači možnost, da bi spremenili službo. Nikakor pa se ne morete zanašati le na prvi občutek, zato poiščite nasvet. Še en pogovor na to temo vam bo razsvetlil nova obzorja.

 

ONA:
Ob srečanju se boste odzvali nekoliko nenavadno. Morda se bo vse skupaj zgodilo v nekoliko nepričakovanem trenutku za oba. Glede poslov popazite predvsem na materialno plat.

ON:
Še vedno vas obremenjuje stvar, ki je niste pravočasno dokončali. Ne morete ugoditi prav vsem in zato zlahka izgubljate živce. Napetost je odveč, lahko pa si omislite dejavnost, ob kateri ste se velikokrat uspešno sproščali.

link
Kazalo