Dnevni horoskop
Horoskop velja za 27. 8. 2014
     
link

ONA:
Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči. To se prepogosto ponavlja, zato si omislite nekoliko drugačen načrt, posebno če gre za dejavnost, kjer ste povezani s partnerjem ali prijateljem.

ON:
Le z več potrpežljivosti boste premagali težave v odnosih z nežnejšim spolom. Še sami ne odstopate od svojega in zato ste se znašli v slepi ulici. Pri delu upoštevajte nova, povsem jasna pravila.

  link

ONA:
Odločili se boste za srečanje. Ne boste zgrešili, ker s sogovornikom imata veliko skupnega. To bo začetek prijetnega sodelovanja. Samski lahko računate tudi na kaj bolj romantičnega, razvija se postopoma.

ON:
Nekdo vam bo povedal svoje brez ovinkarjenja. To bo pomenilo novi začetek za vaju, tokrat na boljših temeljih. Glede domačega vprašanja pa ste še vedno nekoliko neodločni, saj idealnih rešitev vsaj za zdaj ni.

  link

ONA:
Ugodni Lunini vplivi vam prinašajo več, posebno če študirate, če se ukvarjate s športom ali potujete. Tudi v ljubezni boste dokazali, da ste močnejši, kot ste do zdaj pokazali.

ON:
Nekaj novic bo prišlo v pravem trenutku, ko boste ostali brez idej. Spet se boste družili z nekom, ki vas vedno znova navdaja s pozitivno energijo. Previdno le za volanom, saj ste raztreseni in preveč hitite.

  link

ONA:
Ugotavljate, da ste preveč zapravili. V takih okoliščinah bi morali premisliti o dodatnem delu ali možnosti, da si pomoč poiščete pri nekom, ki se ukvarja s podobno dejavnostjo. Ljubezen je vsaj trenutno v ozadju.

ON:
Nekaj nejasnosti ali težav bo, posebno z nežnejšim spolom, tudi zato, ker ste preveč čakali in razmišljali, od tod nekaj več nesporazumov. Potrebujete več časa, da se zberete in nadaljujete, tudi kar zadeva praktične, administrativne opravke.

 
     
link

ONA:
Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Tako boste pravočasno izvedeli vse. Popoldne bo več ljubezenskih novosti, ki vam vzbujajo dober občutek.

ON:
Krajša pot vam bo prinesla več, kot ste pričakovali. Ugotavljate, da vas pozitivno razmišljanje vodi k dobrim rezultatom. Srce vas vleče k osebi, ki je izredno zapeljiva in komunikativna.

  link

ONA:
Preložite nekaj, kar vas le obremenjuje. V nasprotnem boste še preveč razmišljali o zadevi, ki se bo reševala šele proti izteku tedna in meseca. Draga oseba vas sprašuje nekaj, kar vam morda še ni jasno.

ON:
Niste nezmotljivi, čeprav vam je to težko priznati, posebno v navzočnosti nadrejenih ali starejših družinskih članov. V ljubezni vas preseneča vztrajnost osebe, ki vam je sicer vedno bolj pri srcu.

  link

ONA:
Bodite radovedni in sprašujte glede vsega, kar vam še ni jasno. Tako vam bo potem lažje. Pri delu ohranite stike s tujino. Vsekakor boste končno mirni, saj se tudi v ljubezni lahko odločite.

ON:
Na nekem področju že poznate vse zakonitosti in pravila in to vam bo vsekakor olajšalo trenutne naloge. Luna spodbuja vse, ki v ljubezni iščete pravi odgovor. Ne bo vam težko preiti k dejanjem.

  link

ONA:
Tokrat morate popustiti, če si ne želite nakopati še nekaj zamer. Težko bo, toda bodite modrejši od vaših sogovornikov. Kmalu se bo izkazalo, da je bila to najpametnejša poteza.

ON:
Marsikaj poteka prehitro za vaš okus, saj nimate časa za premislek, ki vam je še kako pomemben. Z nekom ne moreta najti skupnega jezika, vse dotlej, dokler nista odkrita.

 
     
link

ONA:
Romantike bo več kot ob začetku tedna, vsekakor ravno dovolj za boljše počutje in nove načrte. Nekdo se vam vrača v življenje in imate dovolj moči, da bi se pogovorili o vsem brez pomislekov. Storite več glede dela v javnih medijih.

ON:
Po druženju s pozitivno naravnanimi osebami vam bo veliko lažje. Dobili boste novi zagon. Poigrali se boste z besedami in se odločili tudi glede selitve ali potovanja.

  link

ONA:
Bodite zadržani, opazujte. Če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije, brez mogočega izhoda. Pozor na zdravje, ponagajal vam bo želodec. Poiščite si naravne oblike zdravljenja.

ON:
Prehitro spreminjate svoje zamisli in počutje. Pazite na zdravje, spet pretiravate z vsemi mogočimi dejavnostmi in se potem kesate, ko začutite neznosno utrujenost in padec odpornosti.

  link

ONA:
Tokrat le ne govorite preveč o tem, zakaj ste se odločili za neko novo različico, tako v službi kot glede čustev. Vse bo jasno tudi brez vašega pojasnjevanja. Samski ste na pragu zanimivega poznanstva.

ON:
Nekaj boste zamudili, vendar se bo takoj prikazala nova priložnost. Marsikaj lahko opravite sami, zato naj vas nič ne skrbi. Ne načrtujte pa ničesar dolgoročnega. Na krajši poti bo dokaj poučno.

 

ONA:
Zanimajo vas predvsem čustvene zadeve, vendar bo današnji uspeh povezan z delom ali denarjem. Nekaj vam vseeno ne bo dalo miru. V ljubezni storite nekaj nenavadnega in morda celo drznega, ne bo vam žal.

ON:
Nekoliko ste utrujeni, zato si popoldne brez slabe vesti vzemite več časa zase. Ne izdajte nečesa, kar bi se že jutri lahko obrnilo proti vam. Za zdaj prikimajte, čeprav čutite drugače. Potem bo dovolj časa za vnovično srečanje.

link
Kazalo