Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 1. 2015
     
link

ONA:
Dinamični boste, optimistični, neustavljivi. Popolnoma se boste zatopili v svoj svet in tako morda tudi pozabili na neko ljubezensko dilemo. Nekomu boste vsekakor odgovorili na pravi način.

ON:
Pomirilo vas bo, ko boste za svoje načrte dobili pomoč, ki ste jo iskali. Imate vse razloge za optimizem, posebno glede delovnih dogajanj. V ljubezni pazite z osebo, ki je izredno občutljiva za vsako vašo besedo.

  link

ONA:
V velikih dvomih boste, posebno glede nekega klica ali srečanja. Srce vas vleče na eno stran, razum pa na drugo. Več pozornosti usmerite v praktične naloge, sicer vam bo zmanjkalo časa.

ON:
Svoja čustva boste pravilno nadzirali, posebno če gre za zgodbo, ki ste jo začeli pred kratkim. Radi bi znova preverili vse možnosti, tako v karieri kot na ljubezenskem obzorju.

  link

ONA:
Vse poteka, kot si želite, morda vam bo celo žal, da nečesa niste še prej rešili, toda vseeno ste zadovoljni. Ponavlja se stara zgodba: marsikaj se razpleta tik pred zdajci.

ON:
Možnost, da bi tisto, kar imate, še povečali, bo dodatno burila vašo domišljijo, ustvarjala vedno nove ideje. Imate možnost, da bi se počasi povzpeli višje. Tudi v ljubezni nadaljujete v najvišji prestavi.

  link

ONA:
Ob nekem pogovoru boste zagotovo zmedeni, sicer pa ni treba takoj razkriti, kaj v resnici čutite. Prestali ste nekaj težkega ali napornega, zato zdaj potrebujete nekaj več oddiha in razvajanja.

ON:
Poskusili boste nekako prikriti svojo negotovost in dvome, posebno v navzočnosti mlajše znanke, čeprav vam morda ne bo uspelo. Bodite dejavnejši, posebno če še vedno razmišljate o potovanju ali spremembi na poslovnem področju.

 
     
link

ONA:
Tokrat boste nekoliko lažje zadihali, v obdobju, ki za vas zagotovo ni eno najlažjih. Vsaj v odnosih z mlajšimi boste natanko vedeli, kaj bi morali storiti. Popoldne se znova odpira možnost za ljubezensko srečanje ali pogovor.

ON:
Vse se lahko reši, o čemer se boste prepričali že dopoldne. Petek bo po vašem okusu, z vsaj enim dogodkom, ki vam bo pognal adrenalin. Previdno le v ljubezni, saj morda preveč izzivate.

  link

ONA:
Danes ste nekoliko zadržani in vse boste uspešno dokončali le, če vas pustijo pri miru. Ne morete se odločiti, zato delajte vse po vrsti, ki vam ustreza. Previdno z znanko ali sodelavko, ki je znova precej radovedna ali vsiljiva.

ON:
Spet ste v neki nenavadni situaciji, kot ob zatišju pred neurjem. Nevzdržna situacija vas bo spodbudila k pogovoru, ki ste se ga izogibali. Poiščite kompromisno rešitev, dobro premislite o vsem, kar bi radi povedali.

  link

ONA:
Luna vam tokrat obeta več miru in dobrih zamisli, posebno glede potovanja ali selitve. Nekaj, kar ste počeli z velikim navdušenjem in kmalu opustili, bi lahko znova postalo del vašega vsakdana.

ON:
Ne morete se ubraniti želji, da bi poskusili glede zadeve, kjer ste nekoč pokazali veliko neodločnosti. Le pazite glede stroškov. Nikakor pa ne morete iz ljubezenskega začaranega kroga. Vrstijo se nesporazumi.

  link

ONA:
Marsikaj lahko končate na najboljši način. Tokrat boste zlahka uporabili tudi kanček domišljije in ustvarjalnosti. Glede ljubezni pa ste morda začutili nekaj strahu glede nečesa, kar bo hitro pozabljeno.

ON:
Nekdo ne bo izpolnil vaših pričakovanj, toda kmalu boste to pozabili ali nekako potisnili. To ni ravno značilno za vas, saj ste znani po dobrem spominu. Tokrat ste pripravljeni obrniti nov list.

 
     
link

ONA:
Ljubezenske zadeve se premikajo le, če boste končno predlagali nekaj novega. Vprašajte se, kaj si dejansko želite, in upoštevajte notranji glas. Vse drugo je le izguba časa.

ON:
Zberite pogum in vprašajte, poskusite razkriti resnico. Tako vas bodo razumeli tudi tisti, ki so vas do zdaj nezaupljivo opazovali. Pod vplivom dvojčice, vodnarke ali strelke boste dejavnejši, samozavestnejši.

  link

ONA:
Zaman boste klicali in iskali nekoga, ki očitno ni preveč razpoložen za druženje ali sodelovanje. Kljubujete mu s trmo. Raje se obrnite na neko drugo stran in lotite zadeve, ki vam je lažje dosegljiva.

ON:
Nekaj se vam odpira na nekoliko nenavaden način. Previdno naprej, ponavlja se nekaj, za kar ste mislili, da je že pozabljeno. V poslovnih odnosih se postavite na eno stran. Tako vam bo potem veliko lažje.

  link

ONA:
Ni treba hiteti, kajti ob pomembnem pogovoru boste izvedeli marsikaj nedorečenega in se tudi sprostili. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste počutili izredno dobro, čeprav se ne srečujeta prav pogosto.

ON:
Neka vrata bodo na stežaj odprta. Le od vas bo odvisno, ali boste pogledali, kaj se skriva za njimi. Obožujete take situacije, ko se lahko izpostavite na nekoliko nenavaden način in zmagate z izvirnostjo.

 

ONA:
V vodilnem položaju se niti tokrat ne znajdete najbolje. Raje imate improvizacijo in trenutke, ko niste pod prevelikim pritiskom. Pazite tako s svojimi kot z družinskimi prihranki.

ON:
Ne odlašajte glede obveznosti, ki vas bodo v nasprotnem doletele takrat, ko boste že načrtovali več oddiha. Napetost se bo postopoma zmanjšala. V ljubezni boste končno nekako zmagali.

link
Kazalo