Dnevni horoskop
Horoskop velja za 2. 9. 2014
     
link

ONA:
Prvi septembrski torek bo za vas zanimiv, predvsem zaradi dobrih sogovornikov. Nekaj se vas bo dotaknilo močneje, kot ste upali, in končno se boste zganili, tudi glede organizacije potovanja.

ON:
Lahko ste zadovoljni, saj se je počutje izboljšalo in energije je dovolj za vsaj še en podvig. Ni razlogov, da bi neko srečanje spet preložili. Marsikaj je na vaši strani, pozanimajte se tudi glede dodatnega študija.

  link

ONA:
Še niste povsem zadovoljni, posebno glede ljubezenske zgodbe, kjer ste spet zašli v slepo ulico. Glede kariere in drugih praktičnih zadev pa sestavite novo prošnjo ali načrt. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.

ON:
Napetost bo nekoliko popustila, čeprav še vedno niste dovolj sproščeni. Imate občutek, da se z nekom prepirata okoli enih in istih stvari. Proti večeru bo le nekoliko lažje, posebno če se vračate k športni dejavnosti, ki vas sprošča.

  link

ONA:
Ne odnehajte prehitro, le zato, ker si nekdo ne vzame dovolj časa. Gre samo za začasen premor, ki ga lahko izkoristite za svoje opravke. Pri umetniških dejavnostih in pri ukvarjanju s konjički pa popazite na stroške.

ON:
Ne pretiravajte pri igri z besedami, sicer se vse lahko prelevi v naporno izkušnjo. Tokrat potrebujete več dokazov, da bi zaupali. V ljubezni se morda premalo borite, kot da naenkrat niste prepričani, ali ste na pravi poti.

  link

ONA:
Ne dovolite, da bi vas vsaka malenkost spravljala iz tira. Če se že ne morete odločiti, potem se vsaj lotite nečesa, kar obvladate. V ljubezni vas privlači nekdo, ki je izredno močen, energičen in temperamenten.

ON:
Pod vplivom nasprotujočih si planetov se tudi vaše počutje spreminja iz minute v minuto. Potrebujete podporo in oklevate tudi glede najbolj preprostih odločitev. Vsaj glede pravnih reči si poiščite ustrezen nasvet.

 
     
link

ONA:
Po pogovoru, ki ga boste opravili že dopoldne, boste mirnejši. Z drago osebo se lahko končno začneta dogovarjati na novih temeljih, posebno če razmišljate o potovanju ali spremembi naslova.

ON:
Pri trgovskih dejavnostih boste neprekosljivi, tudi če gre za nekaj povsem novega. Danes vam vsekakor ustreza to, da se svojim dejavnostim posvečate brez premora, kar vam vsekakor omogoča Luna v ognjenem elementu.

  link

ONA:
Zgovornost vam danes lahko povzroči kar nekaj preglavic. Ne popuščate, čeprav sta z drago osebo morda le po nepotrebnem trmasta. Posvetujte se glede stanovanjskega vprašanja, saj bi zadevo lahko rešili tako, kot vam najbolj ugaja.

ON:
Ni najboljši trenutek za sklepanje novih poslov in prilagajanje na nove okoliščine. Danes ste namreč pretirano sumničavi in ne popuščate. Vsaj glede zdravja se vam ni treba pritoževati, ker se bo splošno počutje izboljšalo.

  link

ONA:
V družbi ste priljubljeni, toda vseeno boste nekoliko bolj izbirčni, saj si ne želite nikakršnih dodatnih obveznosti ali obljub, ki jih ne morete izpolniti. Partner ali prijatelj vas prijetno preseneča s predlogom, ki vam bo olajšal nekaj domačih nalog.

ON:
Dobili boste več odgovorov od osebe, ki vas vedno bolj zanima. Med vama se spleta nekaj zanimivega, čeprav nihče noče odkrito priznati, kaj se dogaja. Glede poslov pa vam pomaga nepristranska oseba.

  link

ONA:
Napočil je pravi trenutek za določitev novih ciljev. V nasprotnem se utegne zgoditi, da vam bo spodletelo na več straneh. Besede niso dovolj, saj bo draga oseba z vami upravičeno zahtevna. Pazite glede prehrane.

ON:
Nekoliko površni in bolj igrivi boste, toda tokrat brez posledic. Včasih je celo dobro, da vas draga oseba vidi tudi takšne, saj se bo tako lažje sprostila. Le pri delu se držite natančnih dejstev.

 
     
link

ONA:
Zadali si boste preveč naenkrat, toda prav v takih situacijah se po navadi najbolje odrežete. V očeh se vam zrcali odločnost, kar bodo prepoznali tudi prijatelji in partner.

ON:
Vse bo potekalo zelo hitro, zato ne boste imeli dovolj časa za premislek, kaj pa šele za to, da bi spremenili načrte. Tak razplet vam ustreza, saj se boste brez težav usmerili le v en cilj.

  link

ONA:
Nekdo vas ne bo najbolje razumel, tudi zato, ker se vam vse skupaj zdi nekako samoumevno in nočete preveč razlagati, kako se počutite in kaj nameravate. Pazljivo, posebno z občutljivim partnerjem.

ON:
Poudarjeni so dvomi, zato ste dokaj zadržani. Ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, da ste zaradi zapravljanja časa izgubili kar nekaj priložnosti.

  link

ONA:
Zjutraj bo nekaj več novosti glede študija, v ljubezni pa ste nemirni. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite. Tega si nočete priznati, morda le zato, ker nočete, da bi vas še bolj prebral in razkril.

ON:
Partnerica ali prijateljica vas bo navdušila zato, ker je energična in samostojna, kar vas vedno znova privlači. Razmišljali boste o poglabljanju vajinega odnosa. Glede poslov pa se držite zastavljenih pravil.

 

ONA:
Znova premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za to, da se ustrezneje organizirate. Na splošno bo nekaj novosti, s katerimi se ne boste strinjali; čim prej se potrudite poiskati nove poti.

ON:
Moti vas nezanesljivost drugih, morda tudi zato, ker prepoznavate določene lastne napake. Pokažite več posluha, tako v karieri kot v zasebnem življenju. V ljubezni bo danes marsikaj precej nepredvidljivo.

link
Kazalo