Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 5. 2015
     
link

ONA:
Ne morete mirovati, nekaj vas prijetno vznemirja. Premikate se za kar nekaj korakov naprej, posebno če vas ogreva spomladanska ljubezen. Na krajšem izletu se boste sprostili kot že dolgo ne.

ON:
Čeprav je nedelja, ste polni energije, v mislih imate preveč dejavnosti in različnih ciljev. Nikakor pa ne morete zablesteti prav pri vseh. Daleč od doma vam bo izredno prijetno.

  link

ONA:
Nikar ne zamujajte, saj si tokrat ne smete dovoliti, da bi vas predolgo čakali. Ne ocenjujte nekoga po tem, kar se dogaja vam. Vživeti se morate v situacijo, ki je drugačna od vaše, čeprav je to tudi tokrat najtežje.

ON:
Planeti obetajo nekoliko manj, tako v ljubezni kot v družinskih odnosih. Nekdo zahteva preveč, zato boste nezaupljivi. Pogrešate nekaj več prostega časa le zase, da se končno lahko povsem sprostite.

  link

ONA:
Storite več za svoj videz. Imate dovolj časa na razpolago, vse je v vaših rokah, zato si omislite vznemirljivo jutro ali, če potrebujete več počitka, vsaj popoldne. Ne rešujte vsega po določenem vrstnem redu, temveč raje improvizirajte.

ON:
Nekaj boste opravili kar mimogrede, izkazalo pa se bo, da gre za izredno pomembno zadevo. V ljubezni se boste končno izkazali s pogumom. Po pogovoru ali srečanju boste pozabili na nekdanje pomisleke.

  link

ONA:
Prijateljski odnos ubira nenavadne poti; nekdo vas očitno privlači bolj, kot si upate priznati. Za zdaj bo še mirno, a kmalu bodo spremembe. Vezane moti to, da se partner trenutno vsaj navidezno ne bori preveč za vas.

ON:
Pozabili boste na vašo občasno nezaupljivost. Vse rešujete po vrsti, brez premora. Tudi najbolj zadržani med vami se bodo danes zlahka prepustili čustvom, tudi kar zadeva srečanje z nekdanjo partnerico ali prijateljico.

 
     
link

ONA:
V ljubezni se marsikaj vrti v vašo korist, čeprav se bo srečanje začelo v nekoliko nenavadnih okoliščinah. Končno boste pozabili na nekaj, kar vas je le zaviralo. Tokrat se boste odločili v hipu, že dopoldne.

ON:
Luna vas še vedno podpira, kar pomeni, da ne boste ostali sami, tudi če gre za zadeve, s katerimi se drugi niso strinjali. Partnerici in družinskim članom namenite več pozornosti in dobrih idej.

  link

ONA:
Iskali boste rešitev, tudi za nekoga izmed bližnjih, ki se morda ne trudi po najboljših močeh. Vseeno prisluhnite srcu. Taka popustljivost vam bo prinesla veliko pozitivnih točk, tako doma kot tudi s partnerjem.

ON:
Ustreza vam več miru, čeprav se napoveduje še nekaj obveznosti, tudi doma. Nimate dovolj moči, da bi vse prepričevali o svojih idejah. Svojega se lotite mirno in brez preveč besed, potem pa vam bo veliko lažje.

  link

ONA:
Nekdo vas opazuje in vam bo poslal nekaj jasnih signalov. Plete se nekaj, kar bo lahko močnejše, kot ste upali. Zagotovo pa boste, tako kot po navadi, poiskali neko zlato sredino in pravi pristop ne glede na viharna čustva.

ON:
Imate veliko časa na razpolago, zato ne skrbite preveč za to, kakšen vtis boste pustili. Vaš odziv naj bo spontan in igriv. Le pozor pri zahtevnejših športih, saj še vedno niste najbolje pripravljeni.

  link

ONA:
Stežka se boste dogovorili. Nikakor ne morete dojeti, zakaj se vam nekdo izmika prav takrat, ko ste pripravljeni na naslednji korak. Razlog je morda v vajinih prejšnjih nesporazumih.

ON:
Luna vam še nasprotuje in zato boste nekoga morali zavrniti. Kaj takega vam pravzaprav ustreza, ker nočete prevelikih pritiskov. Previdnejši boste in počasni. Le z mlajšimi vam bo lažje, saj se jim boste tokrat nekako prepustili.

 
     
link

ONA:
Dobro veste, kaj je prav in kaj ne. Vseeno se še nekoliko sprenevedate in čakate, da bo druga stran popustila. Vsaj za popoldne in zvečer poskusite najti tako rešitev, ki bo sprejemljiva za oba.

ON:
Nikakor ne morete mirovati, čeprav bi morali popaziti na stroške. Prijatelji bodo v ospredju. Imate možnost za potovanje in druženja, medtem pa vas čaka še ljubezensko presenečenje.

  link

ONA:
Imate preveč opravka z ljudmi, ki so značajsko drugačni. Resnici za ljubo pa jim morate priznati, da se glede marsičesa ne motijo, sicer pa se vseeno preveč oklepate svojega in ne popuščate.

ON:
V ljubezni boste bolj pripravljeni na pogovor, čeprav vas še vedno ne mikajo osebe, ki prehitro menjajo svoje odločitve. Zadeve bi radi nekako spremenili in prilagodili sebi, toda tako hitro preprosto ne gre.

  link

ONA:
Niste vajeni take družbe, v kateri se le preveč govori, v resnici je preveč nejasnosti in se ne ve, kako se bo razvijalo naprej. Tako se boste tudi sami zapirali vase. Previdno glede prehrane.

ON:
Nečesa preprosto ne morete sprejeti, saj veste, da vas ne bi osrečilo. Nekdo ne bo razumel vašega življenjskega ritma in navad vse dotlej, dokler ne boste jasno razložili, kaj pričakujete.

 

ONA:
Doma se ne morete izogniti nečemu, kar vam nikakor ni všeč. Radi bi se čim prej odpravili na pot, kar pa bo za zdaj nemogoče. Zato počakajte na boljše pogoje, vmes varčujte z energijo.

ON:
Izogibajte se nevarnemu sedenju na dveh stolih, ker preprosto niste zmožni lagati. Imate srce na dlani, zato se držite preverjenega, povejte, kaj vam leži na duši, in ravnajte po vesti.

link
Kazalo