Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 9. 2014
     
link

ONA:
Tokrat vam je zagotovljeno mesto v ospredju, čeprav ste nameravali preživeti mirnejšo nedeljo. Priložnosti za zanimivo srečanje ali obisk pa se nikakor ne boste odrekli.

ON:
Nekaj bi radi opravili sami in brez veliko besed. Vsekakor imate vse predpogoje za uspeh. Dobro se boste počutili v družbi oseb, s katerimi se razumete brez odvečnih besed. Z denarjem imate srečno roko.

  link

ONA:
Neko povabilo zavrnite, saj še vedno niste najbolje pripravljeni. Mogoče bi se znašli v središču nečesa, s čimer se vsaj za zdaj preprosto nočete ubadati. Več pozornosti posvetite vašemu zdravju.

ON:
Ljubezenske dileme ne morete rešiti, če se ne potrudite dovolj, da bi našli neko srednjo pot ali rešitev. Ponos je lepa reč, sicer le dotlej, dokler vas ne začne po nepotrebnem ovirati.

  link

ONA:
Pohitite, ker z oklevanjem izgubljate dragocen čas. V ljubezni boste na večji preizkušnji. Novo dokazovanje vam sicer jemlje kar precej energije, toda na koncu vam bo vseeno odleglo.

ON:
Spet ste nekoliko bolj zapravljivi, vsekakor pa vas rešuje to, da se ne branite dodatnega dela. Čeprav je nedelja, se lahko vsekakor dogovorite za srečanje, po katerem boste uredili neko staro zadevo.

  link

ONA:
Spet vam bo treba izbirati med dvema možnostma, kar vas po navadi ne moti preveč, toda trenutno nimate dovolj moči. Vsekakor pa se spustite v zanimivo igro z besedami, saj bo na koncu vse dobro.

ON:
Pozabite na stare zamere, čas je, da začnete nekaj novega. Tako v zasebnem življenju kot glede drugih opravkov je pravi trenutek za osvežitev. Naj poteka počasi in postopoma.

 
     
link

ONA:
Marsikaj je spet v vaših rokah. Samski boste kar hitro povedali svoje in s tem najprej presenetili, pa tudi osvojili osebo, ki vam je pomembna. Sreča vam je naklonjena, tudi na potovanjih.

ON:
Dobro se počutite, ker so okoli vas ljudje, ki so podobno naravnani, hitri in ne oklevajo ob nepomembnih podrobnostih. Le v ljubezni ne bodite zaletavi, sicer bi utegnili narediti manjšo napako.

  link

ONA:
Ne počutite se najbolje, morda zato, ker z nekom nikakor ne najdeta skupnega jezika. Z neko zadevo bi se morali soočiti brez oklevanja, ker boste le tako vse skupaj hitro pustili za seboj.

ON:
Preverite, ali imate vse, kar potrebujete glede študija ali v povezavi s krajšim potovanjem. Vsekakor si lahko prihranite kar nekaj časa ter izognete nevšečnostim in zamudam. Motijo vas tisti, ki preveč govorijo, pa premalo izpolnijo.

  link

ONA:
Radi bi se postavili v ospredje in tudi uspelo vam bo z osebo, ki vam je dokaj podobna. Vsekakor se lahko pogovorita tudi o stvareh, ki so za oba odločilne, celo glede potovanja ali selitve.

ON:
Bodite bolj razumevajoči, posebno glede drugih domačih ali delovnih obveznosti, še bolj pa, če vodite pomemben projekt ali je od vaše odločitve odvisno kar nekaj oseb. Na ljubezenskem področju boste končno mirnejši.

  link

ONA:
Nekaj se bo zavleklo, vi pa ne veste, kako naj bi se rešili iz zagate. Nikakor se ne morete sprostiti, čeprav je nedelja, dan za počitek, po katerem ste ves teden hrepeneli. Glede družbe bodite izbirčnejši.

ON:
Utrujeni ste, zato se odzivate precej nestrpno, kar je za vas neznačilno, saj ste znani po dobrem samonadzoru. Prav kmalu boste spet našli pravo pot in vse skupaj vam bo ostalo v spominu le kot zanimiva izkušnja.

 
     
link

ONA:
Vzpostavljeno bo ravnovesje. Morda v resnici le nekoliko bolj pazite, kaj in kdaj boste spregovorili. Nekdo se bo izkazal v vaših očeh, želite si več ljubezni, druženja in nežnosti.

ON:
Družite se z mlajšimi, ki vam tudi danes pomagajo, posebno ko boste naenkrat obtičali brez pravih idej. Samski, ohranite stike z osebo, ki je vedno bolj navzoča v vašem življenju.

  link

ONA:
Neradi se boste soočili z nečim, kar ne sodi v vaše najljubše področje. Poskusite brzdati težnjo, da bi vse potekalo v vašem tempu. To je trenutno nemogoča misija.

ON:
Ob koncu tedna ne morete storiti dovolj, da bi zadeve nekako premaknili. Zato se prenehajte upirati, temveč meditirajte, počivajte, zbirajte moči. Ne prepirajte se s tistimi, ki so trenutno močnejši.

  link

ONA:
Neko zadevo boste opravili rutinsko, toda ostaja občutek, da bi se lahko bolje izkazali. Imeli pa boste novo priložnost, a nekoliko pozneje. Glede ljubezenskih zadev ste prav tako negotovi.

ON:
Naenkrat se ne morete zbrati. Oseba, ki vas zanima, je morda daleč ali pa bi se čim prej radi vrnili v okolico, kjer ste se nekoč dobro počutili. Ne izgubljajte časa, temveč se znova organizirajte.

 

ONA:
Storite več zase, za izboljšanje fizičnega videza in okrevanje, vzemite si dovolj časa. Tako boste imeli več energije za vse pomembne odločitve, posebno če domačih zadev trenutno ne morete uskladiti z drugimi načrti.

ON:
Pazite, da ne boste spet prehitro odnehali. Vrnite se in zastavite nekaj novih vprašanj, pozanimajte se, kaj lahko popravite. Le tako boste počasi pripravili prave argumente.

link
Kazalo