Dnevni horoskop
Horoskop velja za 19. 2. 2018
     
link

ONA:
Nekdo se tudi danes odloča po svoje, vi ga ne morete prepričati o nasprotnem. Slišali boste nekaj, kar vas bo nekoliko vznemirilo, vsekakor pa dvigujete preveč prahu po nepotrebnem, saj zagotovo ne gre za nekaj odločilnega.

ON:
Začutili boste nekaj za vas nenavadnega: nekaj strahu, tudi ker nimate dovolj moči, da bi vplivali na dogodke. Posebno če niti pri delu še niste povsem suvereni. Kmalu boste imeli novo priložnost.

  link

ONA:
Pogrešate nekoga, ki se je morda nekoliko oddaljil, tudi zaradi vaših nedavnih besed. Popravite napako, najbolje z novim sporočilom. Vseeno se bo izteklo drugače in bolje od predvidenega.

ON:
Ukvarjali se boste z nečim, kar vam je še kar všeč. Možno je sicer, da boste nekoliko podaljšali rok za izpolnitev določenih nalog, ker se ukvarjate z več zadevami hkrati, česar sicer niste vajeni.

  link

ONA:
Točno se zavedate, kaj si želite, zato ste uspešni in mnogi so vam pripravljeni prisluhniti. Obeta se vam srečanje, na katero ste se dolgo pripravljali. Vsekakor se boste dobro odrezali.

ON:
Imate veliko dobrih zamisli, tokrat se ne boste ustavili sredi poti. Nič vam ne bo pretežko, pomembno je, da ste odločni in iskreni. Tako boste deležni pozornosti in spoštovanja, tudi v službi.

  link

ONA:
Zapletli se boste v več sočasnih delovnih obveznosti, zato premislite o novih metodah dela. Morda je vse le stvar časa, zato ste lahko mirni. V ljubezni boste dobili celo več, kot ste pričakovali.

ON:
Preveč se razburjate in govorite tudi takrat, ko nimate somišljenikov. Morda ste krivi tudi sami, ker se niste ustavili takrat, ko bi lahko še pogasili požar. Sedaj se ne morete otresti napetosti. Pazite na zdravje.

 
     
link

ONA:
Dobili boste prijateljsko podporo v trenutku, ko boste sicer potrebovali nekaj drugačnega, bolj romantičnega. Stvari se bodo urejale počasi, medtem pa pazite glede stroškov.

ON:
Čakali vas bodo, zato se potrudite po najboljših močeh. Tokrat vam ne sme spodleteti, saj je od tega odvisno kar nekaj ljudi. Glede izpopolnjevanja si prav tako lahko zastavite nov cilj.

  link

ONA:
Na delu ne pričakujte, da bodo vsi navdušeni nad vašimi metodami. Pravila se menjajo hitreje, kot ste pripravljeni. Pazite pri pogovorih, v katerih se lahko zaplete zaradi različnih ciljev.

ON:
Dan bo ugoden za vse denarne posle, podrobnosti pa vsekakor zadržite zase. Draga oseba bo izredno gostobesedna in morda preveč pritiska na vas. Poskusite najti možnost za kompromis.

  link

ONA:
Okoliščine vam omogočajo hitrejše odločanje in okrevanje. Tokrat ne boste spraševali drugih za mnenje o stvareh, ki so vam izredno pomembne. Zaslutili boste, katera je prava smer.

ON:
V ljubezni vas preseneča zanimanje osebe, ki si očitno želi veliko več strasti! Nič napačnega ne bo v tem, da poskusite še enkrat, drugače kot doslej. Glede dela in opravljanja preizkusov znanja vas spremljajo srečne okoliščine.

  link

ONA:
Sprenevedanje ne vodi nikamor, pa še ne poda se vašemu značaju. Tisto, kar se govori o vas, vas ne more prizadeti, če veste, kaj je resnica. Povejte svoje, sicer pozneje popoldne.

ON:
Ponudili vam bodo nekaj, česar ne morete zavrniti. Vseeno ne boste povsem zadovoljni. Če že čutite, da bi morali počakati, potem ni razlogov, da ne bi prisluhnili svojemu občutku.

 
     
link

ONA:
Odnos z nekom se bo vendarle izboljšal, ne glede na pogoste spore iz preteklosti, ker bosta oba veliko bolj iskrena. Po dobrem počitku boste zadihali s polnimi pljuči.

ON:
Bodite čim bolj jasni in neposredni, tako kot se za vaše znamenje spodobi. Imate veliko razlogov za dobro razpoloženje. Le pri študiju se lahko zatakne, morda zato, ker ste se prehitro sprostili ter pozabili na podrobnosti.

  link

ONA:
Doma nimate časa za vse, celo za najnujnejše zadeve. Nenehno odlašate določene stvari, ki bi jih radi končno končali. Preložite potovanje, na katero še niste pripravljeni.

ON:
Mnogi so z vami pristranski, in sicer takrat, ko bi pričakovali več resnosti, posebno če gre za pomembne poslovne odločitve. Zato vas moti tudi to, da določenih stvari ne morete rešiti tako hitro, kot bi radi.

  link

ONA:
Prebuja se vaša zgovornost. Rečeno storjeno, to bo taktika, s katero vam ne more spodleteti. Tako se lahko nadejate uspeha, nabirate novo energijo. Nekaj vam gre bolje, kot ste si nadejali.

ON:
V takem položaju ste, da lahko izbirate. Pri delovnih pogovorih se boste hitro znebili morebitnega strahu ali dvomov. Še več, z enim udarcem boste zadeli dve muhi, tudi v ljubezenskih odnosih.

 

ONA:
Računajte na še nekaj pričkanj, posebno v službi okoli nikoli pojasnjenih stvari. Ni dovolj posluha, posebno glede novih delovnih ali plačilnih pogojev. Zahtevajte pisne dokaze.

ON:
Še enkrat bo zavrelo. Ne odobravate vsega, kar vam ponujajo ali predlagajo. Očitno ni soglasja okoli stvari, ki vas še vedno mučijo. Pri tem niste edini, toda nimate dovolj moči, da bi prevzeli pobudo!

link
Izbor
Kazalo