Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 6. 2015
     
link

ONA:
Partner ali prijatelj bo na vaši strani, pripravljen vam bo ustreči in zato ne bo nesporazumov. Tokrat ste dokaj mirni in optimistični in nekako čakate na razplet, tudi glede določenih nesporazumov v službi.

ON:
Poskrbite za to, da boste določene posle čim prej končali. Tudi danes lahko navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga. Popoldne bo več časa in energije za romantične stike.

  link

ONA:
Dokončali boste nekaj opravkov, toda vedno vam ostane tisto najtežje in za kar boste porabili največ časa. Vsekakor pa se zavedajte, da ljubezensko srečo krojita oba, zato se bolj potrudite prisluhniti.

ON:
Preveč ste pod pritiskom tistih, ki zahtevajo preveč naenkrat. V takih okoliščinah preprosto ne veste, kako naj bi se temu izognili. Pazljivo ob posebno napornem, dopoldanskem pogovoru. Z odgovorom lahko tudi počakate!

  link

ONA:
Niste na vrhuncu moči, a vseeno že dovolj zgodaj storite več zase, posebno če imate pred seboj še nekaj napornih srečanj in sestankov. Preložite potovanje, očitno je, da še niste pripravljeni na vse novosti.

ON:
Radi bi le, da bi vas pustili pri miru, čeprav je to očitno nemogoče. Vsaj z domačimi bodite prizanesljivejši. Posvetite pozornost vsem podrobnostim, ne umikajte se pred tistim, kar se vam morda zdi težko.

  link

ONA:
Nenehno ste med dvema ognjema in vse skupaj vas že iztirja. Partner tokrat morda ne bo tako prizanesljiv, zato pazite, posebno če še nihče ni pripravljen vsaj malo popustiti.

ON:
Ob sprejemu določenih novic boste nekoliko bolj živčni, posebno če se spet vračate na stara vprašanja. Težave ne bodo kar izginile, zato se z vsem skupaj soočite in ugotovite, kje je jabolko spora.

 
     
link

ONA:
Nimate miru, v mislih se vam plete veliko različnih načrtov za poletje. Na družabnih in družinskih srečanjih boste blesteli. Le izogibajte se preveč odkritemu vmešavanju v tuje zadeve, ne glede na radovednost.

ON:
Pod vplivom ognjene Lune ste izredno hitri in nič vas ne more ustrašiti ali ustaviti. Morda bo sicer potekalo po nekoliko čudnih poteh ali nenavadno, toda pomembno je, da boste na koncu zadovoljni.

  link

ONA:
Nekdo se še noče izreči, kar vas moti, ker sta se o določenih stvareh že pogovarjala. Zdaj se zdi, da se še enkrat umika, vam pa je žal, da spet delate en korak naprej in dva nazaj.

ON:
Popoldne vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka. Niste hoteli poslušati srca, kar se je izkazalo kot napaka. Zdaj morate vse znova. Vsaj zdravje se bo postopoma izboljšalo.

  link

ONA:
Premislite, kako bi lahko zapolnili nekaj prostega časa. Tudi skozi druženje, čeprav je mogoče, da se bo več zadev ali ljudi prepletalo v zgodbi, ki bo vsekakor imela zanimiv konec.

ON:
Neko druženje se velikokrat premakne z mrtve točke in se ustavi ter se tako nadaljuje v krogu. Tokrat boste vseeno nekoliko popustili. Posebno proti večeru, ko bo večja želja po ljubezni in romantiki.

  link

ONA:
Radi bi se posvetili le sebi in svojim željam ter potrebam. Za zdaj pa se še ne morete izogniti določenim temam ali vprašanjem, ki ste jih morda nekoliko zapostavili ali zamešali. Vse se lahko popravi, pomembna pa je potrpežljivost.

ON:
Nekoliko čudno vam bo, kako se nekateri sploh ne zganejo ob stvareh in dogodkih, ki vas spravijo iz tira. Poletne želje se vam sicer izpolnjujejo, toda drugače, kot ste si zamislili.

 
     
link

ONA:
Ob začetku tedna in koncu meseca ste lahko zadovoljni. Nekomu ste všeč, ne glede na to, da je med vama še marsikaj nedorečenega. Majhen premor bo le dobrodošel, da oba še premislita in se odločita.

ON:
Nekaj boste najbolje opravili sami, predvsem zato, ker ste izredno zahtevni. Nočete se zadovoljiti s povprečnimi izidi. Imate še vedno veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni.

  link

ONA:
Poskrbite zase in za svoje zdravje, saj je očitno, da določenih naporov preprosto ne zdržite več. V ljubezni vas bo nekaj potolažilo, čeprav gre za nekaj začasnega. Popazite v odnosih z ribami in dvojčki.

ON:
Nekoliko naporneje bo kot sicer, toda že to, da se bo vaš trud poplačal, vam bo dalo dovolj moči, da nadaljujete. Vsekakor pa si zapišite vse, kar je ključnega pomena, da ne bo nikakršnih zmešnjav.

  link

ONA:
Prebudila se bo vaša ustvarjalnost. Ob vseh novostih boste pustili sijajen vtis! Nekoga boste spoznali na nekoliko nenavaden način. Naj pa vas ne preseneti, če boste prav kmalu sprejeli novo povabilo.

ON:
Naenkrat boste postorili skoraj vse tisto, glede česar ste v preteklih dneh ali celo tednih zamujali. Tudi v ljubezni bo pestro, predvsem zato, ker si z nekom očitno želita in potrebujeta isto.

 

ONA:
Še enkrat boste zelo spremenljivega počutja. Nekajkrat vas bodo vprašali, zakaj ste se odločili za nekaj, kar je na prvi pogled čudno. Najdite nekaj konkretnih argumentov!

ON:
Vaše počutje je spet izredno spremenljivo. Preveč se prepuščate razvadam in trenutnim čustvom, potem tarnate čez vse. Le doma se izognite pogovorom o zadevah, kjer zagotovo še ni pravega razumevanja.

link
Kazalo