Dnevni horoskop
Horoskop velja za 22. 4. 2014
     
link

ONA:
Tako v ljubezni kot doma ste vedno bolj zahtevni. Ta pot vodi čez velike ovire, ki vas zagotovo ne puščajo ravnodušne. Po navadi se borite, zdaj pa se zavedate potrebe po večjem taktiziranju.

ON:
Previdno na potovanju, posebno glede denarja in dokumentov. Imeli ste občutek, da ste nekaj stvari že pustili za seboj, toda popoldne vseeno pričakujte še nekaj nadaljevanj.

  link

ONA:
Z nekom bosta končno našla skupni jezik. To bo zanimiv preobrat glede na to, da ste v zadnjem času prevečkrat dovolili, da vas premagajo čustva. Tokrat boste zadeve hitro urejali. Le ne poslušajte govoric.

ON:
Ostane vam še nekaj malenkosti, ki jih lahko hitro rešite tako, kot vam ustreza. Popoldne boste sicer že nekoliko bolj utrujeni, toda zanimivega predloga ali povabila vseeno ne boste zavrnili.

  link

ONA:
Nimate toliko časa, kot ste si obetali. Morda ste se nekako narobe organizirali ali pa preveč prepustili čustvom. Ni vam vseeno, zato storite več, da to tudi pokažete, posebno osebi, ki vas že čaka.

ON:
Pri ljubezenskih zadevah ne pomaga le zgovornost, saj bi morali tudi prisluhniti in preveriti, kaj se dogaja pri osebi, ki vas zanima. V službi bo še nekaj ugank, ki vas zagotovo ne navdušujejo.

  link

ONA:
Dojeli boste, kaj vam je pravzaprav želel povedati nekdo, ki vam je izredno pomemben, čeprav se resnici na ljubo še vedno ne strinjate z vsem, kar vam ponuja. Še je čas, da zgladita morebitne nesporazume. Le z denarjem popazite.

ON:
Premagali boste trenutno malodušje, čeprav še ne gre brez določenih sitnosti ali zapletov. Vsaj glede službe pokažite, da ne boste odnehali na polovici poti. V ljubezni pa vas prikrivanje pravih čustev in namenov ne vodi nikamor.

 
     
link

ONA:
Niste dovolj zbrani in zato utegne slediti nenavadni nesporazum. Vse skupaj lahko še zgladite, vsekakor pod pogojem, da boste priznali, kje ste se morda zmotili. Prav to bo zagotovo največji zalogaj.

ON:
Še vedno ste nemirni. Želite si več svobode, ko pa jo dobite, so vaša čustva spet precej mešana, tudi zato, ker so ljubezenske zadeve še vedno nekoliko neurejene, vi pa nočete priznati, kam vas dejansko vleče. Popazite na zdravje, posebno na kolena in sklepe.

  link

ONA:
Umirjeni boste in optimistični. Prav potrudili se boste spremeniti navade in tako boste uspešnejši kot doslej. Ljubezenska čustva so še vedno precej mešana, sicer pa boste k sreči prav kmalu imeli priložnost, da kaj spremenite.

ON:
Odločili ste se za pravo stvar in napočil je trenutek, da preidete k dejanjem. Preverite svoje stroške, saj boste tako že od jutri mirnejši. Ljubezenske poti so povsem odprte, na obzorju so prijetne novosti.

  link

ONA:
Slišali boste nekaj, o čemer ni pametno takoj spregovoriti. Uprite se želji, da bi kaj izdali, čeprav gre za osebo, ki ji zaupate. Le tako boste ostali mirni. Obenem se pripravite na nove delovne izzive.

ON:
Storite več, da vam bodo v službi lahko zaupali, posebno če se šele počasi predstavljate. V ljubezni preveč slepomišite, namesto da bi igrali z odkritimi kartami, brez kakršnega koli zapletanja.

  link

ONA:
Ugodno bo, posebno če vas ni strah vprašati glede možnosti za napredovanje. Z nekom se bosta razumela in izid pogovora bo vsekakor dober. Ljubezensko se povezujete z nekom, ki je mlajši ali izredno dejaven in dinamičen.

ON:
Pri srečanju hitro ugotavljate, kam pes taco moli. Zato se boste hitro zbrali in našli prave besede. Zgodaj popoldne boste znova prijetno presenečeni, tokrat glede možnosti za izpopolnjevanje ali ustvarjalni konjiček.

 
     
link

ONA:
V karieri poskusite preprečiti težave in nesoglasja, ob tem pa vsekakor bodite previdni. V ljubezni prevzemite pobudo, ker vas nekdo le opazuje in si morda ne upa storiti naslednjega koraka, saj oddajate nasprotujoče si signale.

ON:
Vse najpomembnejše opravite brez odvečnih vprašanj. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave. Imate nekaj težav s spominom, zato potrebujete več časa. V ljubezni ste manj igrivi kot po navadi.

  link

ONA:
Pri vsem boste neverjetno zagnani. Luna je še vedno v vašem znaku, zato izkoristite vse koristne informacije. Z nekom sta izredno povezana in to si končno počasi priznavata. Družinski pa boste znova prevzeli pobudo.

ON:
Na potovanju ste srečni in veste, da se ne bi smeli pritoževati zaradi zadev, ki niso vredne omembe. Vsekakor napredujete, saj ste se pravočasno odločili glede bistvenega cilja in ostanejo le podrobnosti.

  link

ONA:
Igra z besedami z nepredvidljivim koncem vam tokrat ne gre preveč dobro od rok. Radi bi si vseeno zagotovili nekaj pomembnega, kar pa je še vedno pod vprašajem. Mučijo vas glavoboli in mešani ljubezenski občutki.

ON:
Niste pripravljeni na neke večje korake in zato je morda najbolje, da počakate. Opravili boste z vsemi tekočimi opravki, ostanejo pa vam tisti, ki vam ne dišijo preveč. Poiščite pomoč ali posredovanje, najbolje od nekoga, ki je strokovno podkovan.

 

ONA:
Osvajate z neverjetno zagnanostjo in odločnostjo. Če bi radi dosegli še več, potem se ne pozabite pomeniti glede materialnih sredstev, posebno če ste pred kratkim menjali naslov ali se uvajate v novo delo.

ON:
Srce vas vodi na pravo stran, kjer je oseba, ki vas očitno ni pozabila. Storite le še nekaj korakov do ponovnega zbližanja. Le glede praktičnih zadev ostanite na trdnih tleh, zlasti če sodelujete z nekom izmed domačih ali s prijateljem.

link
Kazalo