Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 7. 2014
     
link

ONA:
Pazite z devičnikom ali rakom, saj sta danes povsem drugače naravnana. Po drugi strani pa bi morali pohiteti, posebno glede poslov. Na vsak način si prizadevajte obdržati svojo samostojnost.

ON:
Naenkrat ste na prelomnici. Težko bo preiti od besed k dejanjem, negotovi ste, potrebujete čas zase. Tudi doma bo na vrsti staro vprašanje, ki vas še vedno bega. Popazite na želodec.

  link

ONA:
Pri delu ste spretni in iznajdljivi. Ne bo vam spodletelo, čeprav še vedno nekoliko dvomite. Nekdo vam pomeni veliko več, kot ste si predstavljali. Zadostovalo bo še eno srečanje.

ON:
Ne izgubljajte časa v ugibanju, temveč odkrito vprašajte. Takoj vam bo odleglo. Lahko brez težav sestavite neko prošnjo ali se potegujete za novo delovno mesto.

  link

ONA:
Ne morete se odrezati tako dobro, kot ste načrtovali. Nečesa morda še ne poznate najbolje, zato znova premislite. V družini in s partnerjem ne bo zalegel le en pogovor; bodite odločnejši.

ON:
Ugotovili boste, kako težko je držati se določenih odločitev, tako v karieri kot v ljubezni. Dovolj je le nekaj podrobnosti, ki zlahka porušijo vaše prvotne načrte. Preložite vsa pomembna pogajanja.

  link

ONA:
Vaše družabno življenje je zanimivejše kot po navadi. To ste že začeli močno pogrešati, saj ste se v zadnjih dneh preveč zaprli in zdaj bi radi obrnili novi list. Tudi fizično ste močnejši.

ON:
Bodite povsem neposredni, saj le tako lahko rešite morebitne nesporazume. Po navadi izbirate drugačne poti, ki so veliko bolj diplomatske in ovinkaste, toda tokrat bo treba ciljati naravnost v tarčo.

 
     
link

ONA:
Prevelika samozavest vam tokrat utegne škodovati. Ponagajale vam bodo Marsove vibracije, ki tokrat prebujajo stare težave in nesporazume. Zato nikar ne prehitevajte dogodkov, najprej se dobro pozanimajte glede vseh podrobnosti.

ON:
Pri delu ste tokrat počasni ali trmasti, zato ne vidite, kaj se v resnici dogaja. Preverite, kaj vam ima povedati nekdo, s katerim sta že uspešno sodelovala, se učila ali potovala.

  link

ONA:
Ugaja vam pozornost tistih, ki vas občudujejo in ne pričakujejo od vas takojšnje akcije. Prav takrat, ko boste začutili, da niste pod pritiskom, se bodo porodile najboljše zamisli.

ON:
Ne oklevajte preveč glede nekega obiska ali krajšega potovanja. Izid bo še boljši, kot ste upali. Luna v znaku napoveduje zanimive premike tudi glede trgovskih in nepremičninskih poslov.

  link

ONA:
Radi bi se preizkusili na novem umetniškem ali ustvarjalnem področju, toda premislite. Ni vam prav vse pisano na kožo. Pazite z nekom izmed mlajših, ki prehitro spreminja počutje, in tokrat mu verjetno ne morete ustreči.

ON:
Ne boste prepričani o tem, kar boste slišali. Imate prav, saj so stvari vendarle nekoliko drugačne. Ne oponašajte tistih, ki so precej drugačni od vas, sicer boste zapravili preveč.

  link

ONA:
Imate možnost za še eno krajše potovanje ali zanimivo popoldne. Potrebujete nekaj pozornosti in dobili jo boste. Na ljubezenskem področju se lahko prepustite toku, tako bo obema lažje.

ON:
Dan boste začeli še kar uspešno, posebno če poslovno potujete ali začenjate novo dejavnost. Pri neobvezujočem pogovoru ali ob sprehodu boste najbolj sproščeni in zgovorni.

 
     
link

ONA:
Nekomu pripisujete krivico, ki zagotovo ni njegova. Vse preveč spremljate le skozi svojo prizmo in zato je mogočih še nekaj nesporazumov. Pazite pri delu, morda ste preveč površni.

ON:
Preveč ste enostranski. Morda je vaša napaka v tem, da vedno začnete nekaj, česar potem ne morete končati na pravi način. Tudi s partnerico ali doma pazite, da ne bo preostrih besed, ki ne pomagajo nikomur.

  link

ONA:
Počutili se boste bolje kot ob začetku tega napetega tedna, ko so vam vsi nasprotovali. V ljubezni je napočil trenutek, da pokažete več zavzetosti, in že majhen korak bo dober nov začetek.

ON:
Vse boste opravili še kar dobro, le ob nekem popoldanskem pogovoru ste na začetku nekoliko zmedeni, toda vse bo še dobro. Tudi z romantične plati bo še kar prijetno, v odtenkih, ki vam ugajajo.

  link

ONA:
V karieri ste le navidezno zasanjani in popustljivi, medtem ko v resnici dobro veste, kaj si želite in še bolj, česa nočete. Po drugi strani pa partner žal še vedno dokaj močno vpliva na vaše odločitve.

ON:
Pri vsakdanjih opravkih niste uspešni, vendar le zato, ker ne prisluhnete dovolj pozorno, čeprav so se okoliščine spremenile. Nazadnje bi utegnili ostati kar brez odgovora. Zberite se, tudi s pomočjo starejše osebe.

 

ONA:
Nekaj novega bo v povezavi z denarjem. Zavedate se, da se bo treba močno potruditi in pomučiti. Po drugi strani pa potrebujete pravi nasvet glede partnerja, ki ga trenutno ne razumete.

ON:
Ne najdete pravega načina, da bi se zbližali z osebo, ki je trenutno v nekem svojem svetu. Še sami niste dovolj prirpavljeni na pogovor. Vsekakor se izogibajte srečanju med štirimi stenami, kjer bi se počutili utesnjeno.

link
Kazalo