Dnevni horoskop
Horoskop velja za 6. 5. 2016
     
link

ONA:
Preveč vas bodo obtežile stvari, ki jih za zdaj ne morete spremeniti. Doma vas posebno obremenjujejo z nečim, česar ne morete izpolniti tako hitro, kot ste upali. Ne hitite pri nakupih in večjih naložbah.

ON:
Začutili boste nemir, vendar nikar ne dovolite, da vas porinejo na stranski tir. Še draga oseba bo dodala svoje, z veliko vprašanj. Popoldne boste ugotovili, da ste iz muhe naredili slona, in si počasi omislili nekaj drugega.

  link

ONA:
Z Luno v znaku se lahko le poigravate in opazujete, kaj se bo zgodilo, kakšen bo odziv. Razen morda v ljubezenskih odnosih, kjer bi morali zahtevati več jasnih dokazov in načrtovanja.

ON:
Tokrat se počasi odpravljate na pravo stran in komaj čakate, da se še bolj izkažete, posebno če ste načrtovali zanimivo pot, druženje ali srečanje, in komaj čakate, da preidete k dejanjem.

  link

ONA:
Spomnili se boste neke nedokončane delovne ali domače obveznosti. Imate dobre zamisli, toda preverite, ali vas bodo drugi podprli. V ljubezni ste lahko mirnejši.

ON:
Veliko stvari morate pustiti kar nekako na pol poti. Niste med najuspešnejšimi, vendar le zato, ker ste nekoliko počasni ter v ljubezenskih odnosih in glede domačega vprašanja prav tako precej muhasti in neodločni.

  link

ONA:
Postajate vedno bolj igrivi in vedno manj zaskrbljeni okoli stvari, ki si zagotovo ne zaslužijo preveč pozornosti. Zgledujete se po mlajših, učite se in pri tem še zabavate.

ON:
Poudarjena bo zanimiva komunikacija, posebno z nekom, ki prihaja iz zanimive okolice, ki bi jo tudi vi radi spoznali. Naučili se boste nekaj, kar vam bo v bližnji prihodnosti izredno koristilo.

 
     
link

ONA:
Bodite previdni, posebno z moškimi. Niste najbolje pripravljeni na določena presenečenja, posebno v službi. Nenavadno vam bo, ker vas bo spet klical nekdo, ki ste ga skoraj že odpisali.

ON:
Na vrsti bo nekaj, kar vas vedno znova spravlja iz tira. Tokrat se z zadevo soočite drugače, poskusite jo opazovati iz nekega drugačnega kota. Prisluhnite biku, devici ali kozorogu, ki ga do zdaj niste vedno upoštevali.

  link

ONA:
Nenavadno pogumni boste, celo glede stvari, s katerimi ste se nekako neradi soočali. Neko zadevo boste pravočasno uredili. V ljubezni so na vidiku več kot zanimive novosti.

ON:
Zagotovo ste zmožni izpolniti veliko več kot doslej. Bodite vztrajni. Zvezde zagotavljajo, da boste ob pravi osebi bolj umirjeni, saj si oba očitno želita podobno in zato se bosta uskladila.

  link

ONA:
Znanec vam bo predstavil nekaj novega. Vsekakor vas bo povleklo, da bi preizkusili svoje moči in si znova dokazali, da zmorete veliko več kot doslej. Nadaljujte rekreacijo.

ON:
On Sprememba v karieri je tako rekoč za vogalom. Vsekakor vas bo zamikalo marsikaj novega, saj ste že siti enih in istih obrazov in okolice. Za tiste, ki bi radi manj tvegali, pa ostane drugačna rešitev: vsaj krajše potovanje.

  link

ONA:
Pazite, ker bo v središču določenih pogovorov tudi nekaj vašega, zelo zasebnega, zato ohranite svoje skrivnosti. Morda ste sebi največji nasprotnik, ker pri delu ali učenju niste dovolj motivirani ali zbrani. Nadzirajte krvni tlak.

ON:
Obveznosti bo več kot časa, ki ga imate na razpolago. Ne razmišljajte o nečem, kar se morda še ne bo pripetilo, vsaj ne takrat, ko si vi mislite. Imate vse argumente, zato se ne umikajte tik pred zdajci.

 
     
link

ONA:
Ne zapravljajte časa z ljudmi, za katere že vnaprej veste, da nikakor ne živijo v skladu z vašimi načeli. Ni zadostne motivacije, predolgo stopicate na enem mestu. Celo romantični načrti se izpolnjujejo prepočasi.

ON:
Luna vas nekoliko ovira; izrazita bo raztresenost, kar je nekaj, kar vam je tolikokrat ponagajalo. Zapisujte si vse pomembne podatke, ki bi jih utegnili neprevidno izpustiti.

  link

ONA:
Radi bi kar hitro razkrili, kaj si želite in kako bi radi živeli. Pot do ljubezni z veliko začetnico je krajša, kot si predstavljate. Dovolj bo le, da odprete svoje srce ob pravi priložnosti.

ON:
Na potovanju boste izredno uspešni, pri delu pa hitri. Tako učinkoviti ste tudi zaradi zagona, ki ga dobite na ljubezenskem področju. Gre za nekaj, na kar ste resnici na ljubo dolgo čakali.

  link

ONA:
Še vedno zaupate nekomu, s katerim sta sicer imela nekaj nesporazumov. Tokrat ste pripravljeni popustiti, preprosto se vam ne ljubi igrati z besedami. Previdno, posebno na želodec.

ON:
Vedno bolj nemirni postajate, morda tudi zato, ker čutite, kje se lahko še vedno zatakne. Pazite z denarjem, morda vas mika nekaj, kar še vedno ni najboljša in najugodnejša priložnost.

 

ONA:
Ugodno bo, posebno za trgovske posle, nakupe in umetniške načrte. Odgovor, ki vam ga ponuja draga oseba, lahko vpliva na vaše odločitve. Sprva boste rahlo zmedeni, potem pa ugotavljate, kaj kaže storiti. Storite več za delo v zasebniških vodah.

ON:
Bodite pripravljeni na vse ne glede na tveganje. Osvajate z dobrim videzom in pridobljeno samozavestjo, očitno je, da ste prav potrebovali tako injekcijo optimizma in adrenalina.

link
Kazalo