Dnevni horoskop
Horoskop velja za 22. 2. 2017
     
link

ONA:
Nikakor se ne morete dogovoriti, z nobene strani ni dovolj posluha. Vzemite si čas zase, dobro premislite, kaj si v resnici želite. Le miren pristop vas lahko reši, kar vam je sicer najtežje.

ON:
Nekaj vas ne mika več tako kot nekoč. Draga oseba bo neodločna ali muhasta, kar bo dodaten problem. Šele z veliko več potrpežljivosti boste zadevo rešili na najboljši način. Morda potrebujete več časa.

  link

ONA:
Po ne ravno obetavnem začetku tedna se marsikaj končno vrti v pravo smer. Začelo se bo pri pogovoru v zvezi s spremembo naslova ali potovanja. Nekdo vam bo dokazal, da vas pogreša. Lahko kujete nove načrte.

ON:
Nekaj v zvezi z novo službo vas izredno mika, posebno če vam že primanjkuje materialnih sredstev za vse, kar potrebujete. V ljubezenskih odnosih je na obzorju zjasnitev.

  link

ONA:
Glede možnosti za potovanje in tudi v ljubezenskih odnosih ste bili nedavno površni, toda tokratna drugačna, spremenjena taktika vam lahko prinese več kot doslej. Z denarjem velja več previdnosti.

ON:
Nekaj vas izredno zanima in tokrat se boste v celotno zgodbo dokaj poglobili. Spomnite se, da je na kaj takega treba čim prej odgovoriti, sicer bo priložnost kar švignila mimo vas.

  link

ONA:
V ljubezni postajate neverjetno previdni in sumničavi. Določenim zadevam pripisujete prevelik pomen. Napetost se odraža na zdravju. Pazite na kožo in želodec. Bolje je preprečiti kot zdraviti.

ON:
Nekaj vas ne prepriča, imate občutek, da vam celotna zadeva ne ustreza. Moti vas vsaka malenkost. Nikar ne bodite trmasti, saj gre za nekaj, glede česar bo treba še enkrat premisliti ter upoštevati vse okoliščine.

 
     
link

ONA:
Prehitro boste dovolili, da na vas vpliva nekdo, ki vam morda ni preveč podoben, sicer pa ga občudujete zaradi poguma. Poskusite najti neko zlato sredino, sicer boste hitro začutili, da ste pod pritiskom.

ON:
Napetost narašča, posebno če gre za nekaj, kar vas že nekaj časa iztirja. Izredno nemirni boste, posebno če vas pri delu enostavno še ne pustijo pri miru. Zavrnite pogoje, ki vam ne ustrezajo.

  link

ONA:
Imate še dovolj časa, da se dogovorite. Lahko računate na kar nekaj zanimivih sogovornikov, toda vsekakor najprej prisluhnite in preverite, kaj se vam ponuja, šele potem počasi odgovorite.

ON:
Ob spremembi Luninega položaja in prestopu v zemeljski element ste bolj odprti za novosti, učenje in druženje. Celo fizično ste močnejši, četudi še niste zadovoljni tako, kot bi bili lahko. Počasi se daleč pride.

  link

ONA:
Tako doma kot v službi se pod vplivom nekoliko neugodne Lune nič ne premika tako, kot ste si želeli. Stežka se boste izborili za svoje. Tolaži vas lahko misel, da gre le za napornejši dan. Popoldne si omislite več sprostitve.

ON:
Nekaj vam ne bo dalo miru. Očitno je že skrajnji čas, da sebi in drugim priznate določene želje. Posebno če se vrstijo nedorečenosti ali nesporazumi z nežnejšim spolom.

  link

ONA:
Nekaj se vam bo posrečilo. Komunikativni boste, komaj čakate, da končate obveznosti in se odpravite v veselo družbo. Vse bo povsem jasno, zato tudi glede nakupov ne potrebujete posredovanja ali napotkov.

ON:
Čas je, da čim prej predlagate kaj novega. Pri športu boste uspešni, na potovanju radovedni. Začnite pravočasno, posebno ko gre za večje denarne opravke ter priprave na preizkus znanja.

 
     
link

ONA:
Tako pri poslih kot v ljubezni nikar ne izgubljajte preveč energije ob zadevah, ki niso vredne omembe. Pazite, kako se boste odzivali. Glede nepremičninskega ali domačega vprašanja bo treba potrpežljivo počakati.

ON:
Motijo vas stvari, ki se predolgo vlečejo. Nimate dovolj potrpežljivosti, da bi se še dodatno posvetili tudi vprašanju v zvezi s partnerko ali sorodniki. Morda tudi zato, ker enostavno še niste pripravljeni odgovoriti le z da ali ne.

  link

ONA:
Vaš optimizem se znova krepi pod ugodnimi Luninimi vplivi v znaku. Pri določenih zadevah ste povsem prepričani o svojem prav. Lahko si zastavite več stvari hkrati, zlasti glede potovanja in ljubezni.

ON:
Pri delu se lahko zanesete na izkušnje in pozanimajte glede potovanja ali nove dejavnosti, ki vam omogoča mirnejše nadaljevanje zime v finančnem smislu. Tudi v ljubezni bo razburkano, kar vam tokrat tudi ustreza.

  link

ONA:
Zastavili ste si previsok cilj. Nobena rešitev zaenkrat ni idealna. Najbolje bo, da se umirite in počakate, kar bo naporna naloga, posebno če vas bo motil ali preveč spraševal rak, oven ali lev.

ON:
Pri poslih ostanite na trdnih, realnih tleh. Le tako se boste izognili morebitnim sitnostim in popravljanju napak. V ljubezni trenutno vlada zmeda: nekdo ni tako popustljiv, kot ste upali.

 

ONA:
Tako v karieri kot na zasebnem področju ne boste dovolili, da bi vas kdorkoli prepričeval o nečem, kar bi zahtevalo veliko truda in stroškov. Vztrajate na svoji poti, čeprav bo napredek počasnejši.

ON:
Nadaljujte pogumno in pokončno. Tako v službi kot doma se morate dogovoriti tako, da bo ustrezalo vsem stranem. V ljubezni preveč oklevate in potem vam je žal, zato spremenite taktiko.

link
Kazalo