Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 11. 2014
     
link

ONA:
Nekaj, kar boste slišali že dopoldne, vam bo izredno pomagalo, zadeva pa možnost za dodatno dejavnost ali zaslužek. Ljubezen ni daleč, s partnerjem pa morda po nepotrebnem trmarita.

ON:
Luna vas pravilno usmerja, najprej boste rešili nekaj z drago osebo, potem se postopoma posvetili poslom. Le izberite prave besede in se vsega lotite pozitivno naravnani.

  link

ONA:
Čutite, da vas nekdo še vedno ovira, vse skupaj pa se vrti tako, da nikakor ne najdete njegove šibke točke. Vsekakor se izogibajte družbi tistih, ki le veliko govorijo, pa ne končajo ničesar.

ON:
Nekoga boste osvajali počasi in izkazalo se bo, da obema ustreza tak pristop, posebno če se nekaj časa nista srečala. Glede morebitnega potovanja pa sprejmite le tiste priložnosti in pogoje, ki vam resnično ustrezajo.

  link

ONA:
V ljubezni ste preveč občutljivi, ranljivi in morda celo nekoliko naivni. Tudi v službi se vam bo nekaj zdelo kot nedosegljivo, toda počasi vseeno prihajate na svoje, posebno če si želite pokazati več samostojnosti.

ON:
Preveč vas vznemirjajo stvari, ki si ne zaslužijo toliko pozornosti, posebno če gre za zgodbo, ki se je večkrat ponovila. Čas je, da nekoga zagledate v drugačni luči in mu pokažete več odločnosti. Tako s partnerico kot pri delu obrnite nov list.

  link

ONA:
Marsikaj poveličujete in zato svojo napetost takoj ob začetku novega tedna po nepotrebnem prenašate tudi na drage osebe. Ne morete vsega preračunati in načrtovati. Marsikaj se dogaja spontano in zato se prilagodite.

ON:
V službi bo nekoliko bolj napeto, posebno popoldne. Še vedno preveč razmišljate, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. V ljubezni ste morda še bolj zmedeni.

 
     
link

ONA:
Premislite o tem, kako bi organizirali neko prijateljsko ali družinsko srečanje. Prav tako se lahko vključite v neko zanimivo dejavnost, okoli katere se bo zbralo več zanimivih oseb. Rešuje se tudi glede potovanja.

ON:
Počutje se bo izboljšalo, ne boste več videli ovir tam, kjer jih v resnici ni. Pogum se obrestuje, začnite pri poslovnih pogajanjih. Vsekakor vztrajajte pri dogovoru za romantično ali strastno obarvan večer.

  link

ONA:
Nekdo premočno vpliva na vas, tega za zdaj ne morete spremeniti. Znašli se boste v navzkrižnem ognju. Pazite, da ne bi izdali svojih skrivnosti. Kmalu bo nekoliko lažje, sicer pa se lahko zgledujete po mlajših.

ON:
Poskrbite za to, da se partnerica ne bo počutila zapostavljeno, ne glede na to, da ste si zastavili preveč obveznosti in načrtov. Pazite, da ne bi ponovili napak, ki so že povzročile kar nekaj prepirov.

  link

ONA:
Pri delu ste lahko mirnejši, posebno zdaj, ko ste počasi našli način, da krijete vse morebitne stroške ali se posvetite izobraževanju. V ljubezni pogrešate več pozornosti in občudovanja.

ON:
Vaše misli so precej neurejene in nenehno počenjate več stvari hkrati. Tokrat vam bo uspelo, vseeno pa se tudi nekako zavarujte, vsaj glede denarja. V ljubezni vztrajajte pri pogovoru.

  link

ONA:
Nemirni ste, ne zdržite zaprti ali na enem mestu. Glede učenja sicer nekoliko zamujate, čeprav nekaj še lahko nadoknadite. Pogoj za to je, da se zadevi resno posvetite. Ne pozabite na tiste, ki so vam vedno stali ob strani.

ON:
Vaše počutje je spremenljivo, občasno ste se pripravljeni prilagoditi, hip za tem pa spet skačete za vsako malenkost. Dovolj bo le nekaj več odločnosti, posebno v družbi, ki se vam na prvi pogled ne bo zdela zanimiva, lahko pa se še veliko naučite.

 
     
link

ONA:
Ugodni planeti obetajo boljše stanje duha in fizično pripravljenost. Na krajšem potovanju se boste počutili odlično in se dobro ujeli tudi z novimi znanci. Vsepovsod izžarevate prav posebno energijo.

ON:
Še vedno čutite pozitivne vplive Luninega ščipa v znaku; ponuja vam veliko energije, ki jo je treba pametno razporediti. Vsekakor lahko osvojite nekaj pomembnega, tako v karieri kot na ljubezenskem področju.

  link

ONA:
Napočil je čas, da spremenite nekaj glede svojega videza ali da se odločite za drugačne športne dejavnosti. Ne čakajte, da se vas spomnijo, storite prvi korak. Prihajajo novice glede domačega vprašanja, ki ste ga morda pustili na stranskem tiru.

ON:
Nekomu bi radi povedali svoje, pa vam okoliščine tega ne bodo dovolile. To je morda še najboljše. Srečanje ne bo potekalo tako, kot ste si predstavljali. Popazite pri delu in glede izpitov.

  link

ONA:
Danes se boste zlahka pogovorili tudi o najtežjih stvareh, tudi zato, ker ste popustljivejši. Pripravljeni boste storiti več, posebno v ljubezenski zgodbi, ki vas spet ali še vedno precej zanima.

ON:
Spoštujte zasebnost ljudi okoli vas, čeprav ste izredno radovedni in s partnerico tudi sumničavi. To je del vašega značaja, ki ga očitno ne morete brzdati. Pri delu boste vsekakor našli pravi izhod.

 

ONA:
Z nekom se očitno ne morete dogovoriti. Zato je morda najbolje, da se držite znanega in ukvarjate z nečim, pri čemer ste najbolj organizirani. Pazite na prehrano, ponavljajo se sitnosti z želodcem ali krvnim tlakom.

ON:
Marsičesa še ne morete predvidevati, zato ravnajte po razumu. Premislite o nekem poslovnem ali ljubezenskem odnosu. Iskrenost je edina pot do zmage, zato ne oklevajte, posebno če bi radi zastavili še nekaj vprašanj.

link
Kazalo