Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 7. 2014
     
link

ONA:
Nekoga boste gledali v pozitivni luči, saj ste končno dobili občutek, da ste našli osebo, ki je na isti valovni dolžini. Gre sicer predvsem za prijateljstvo, toda ni izključeno nekaj več, potrebujeta čas. Na potovanju ste polni poleta.

ON:
Ob začetku tedna in koncu meseca bo v ospredju vse, kar je povezano z mlajšimi ter s trgovino in urejanjem listin. Preverite stanje prevoznega sredstva in pogoje potovanja. Zahtevajte najboljše zase in za vaše bližnje.

  link

ONA:
Spraševali se boste, kako bi lahko rešili nekaj družinskih zagat. Nimate pravega recepta za reševanje novih zapletov, zato morate počakati na nove in boljše pogoje, čeprav precej nejevoljno. Posojilo za zdaj ni mogoče.

ON:
Zaradi marsičesa ste nestrpni, posebno če se ob koncu julija še vedno ubadate z določenimi starimi nalogami. Morda vas bodo poklicali v zadnjem trenutku in zato boste še bolj živčni.

  link

ONA:
Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Lahko se pogovarjata tudi, kaj bo naprej, če se le držite starih dogovorov. Pri delu vas prav tako rešujejo srečne okoliščine.

ON:
V ljubezni poudarite svoje želje, vsekakor z ubranimi besedami. To vam ne bo pretežko glede na vašo značilno previdnost. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o novem sodelovanju.

  link

ONA:
Razmišljate pozitivno, saj se zadeve po obetavnem koncu tedna še naprej rešujejo v vašo korist. Na vidiku je zjasnitev na ljubezenskem obzorju; še malo in dobili boste nekaj, po čemer ste dolgo hrepeneli.

ON:
Preveč razmišljate o nečem, kar boste opravili hitro, brez prevelikega napora. Tudi ljubezenske zvezde bodo radodarne. Ob srečanju bodite iskreni, saj se boste le tako dogovorili brez kakršnih koli zapletov.

 
     
link

ONA:
Nekaj, kar si boste zapisali na podlagi prvega občutka in vtisa, vam bo dejansko izredno koristilo. Ljubezen je blizu, posebno z nekom, ki se ukvarja z izredno zanimivo dejavnostjo.

ON:
Veliko energije boste imeli, naenkrat vam je vse jasno in komaj čakate, da preidete k dejanjem. Brez pomislekov se prepuščate le čustvom, vodi vas nagon, posebno na ljubezenskem področju.

  link

ONA:
Niso vam preveč všeč odzivi tistih, ki so se preveč vajeni zanašati na to, da boste le vi urejali najtežje. Vedno ste za sodelovanje, toda težko je, ker sogovornikom ne morete zaupati.

ON:
Pričakujte nekaj zastojev, posebno glede službenih zadev. Nič odločilnega, vendar dovolj, da delovni dan končate izredno napeti. V ljubezni se prav tako ponavlja nekaj, kar vas le dodatno utruja.

  link

ONA:
Čaka vas tudi nekaj nepredvidenega, toda tokrat boste iznajdljivi, saj vam Mars še vedno zagotavlja dovolj poguma in spretnosti. Brez težav se povezujete z levi, strelci in ovni.

ON:
Bodite natančnejši, posebno ko se boste dogovarjali glede potovanja, čeprav vedno zagovarjate spontanost. Romantične novosti vas ne bodo pustile ravnodušne. Še malo in rešili boste nekaj zadnjih nedorečenosti.

  link

ONA:
Sporočilo vas bo zmedlo, niste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo. Veliko boste govorili in tako prikrivali, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega.

ON:
Premislite o tem, kako se počutite v delovnem ali prijateljskem krogu. Ni pravega soglasja. Že to, da se vam ponavljajo vedno ena in ista vprašanja, kaže na to, da bi morali kaj spremeniti.

 
     
link

ONA:
Več časa preživite ob ukvarjanju z najljubšim konjičkom. Pridružil se vam bo še lev, tehtnica ali dvojčka, ki razume, da si želite nekaj povsem novega. Pri novih stikih ste vsekakor izredno odprti in komunikativni.

ON:
Zagovarjate se, tokrat celo dokaj ostro in ognjevito. Zagotovo ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Vaše srce je očitno še vedno dokaj nemirno.

  link

ONA:
Tudi današnji dan vam bo naporen, predvsem zato, ker si želite vse naenkrat. Pritisk ste si sami ustvarili in veliko bolje bo, ko boste globoko vdihnili in začeli vse znova, veliko bolj sproščeno in nikakor ne tekmovalno.

ON:
Nekaj boste opazovali brez prevelikega navdušenja. Ne strinjate se z vsem, kar vam razlagajo, in med tem so tudi novosti, ki zahtevajo več časa, materialnih sredstev in zbranosti.

  link

ONA:
Radi bi se spet odpravili nekam, kjer ste se odlično počutili. To je za zdaj nemogoče in zato sprejmite tisto, kar se vam trenutno ponuja. Previdno z moškimi, danes preprosto ne najdete skupnega jezika in se nenehno bojujete.

ON:
Z drago osebo trenutno ne najdeta načina, da bi se pogovorila. Vsaj v družini drugače razporedite vse obveznosti in bodite bolj razumevajoči. Otresite se preračunljivosti, ki vam nikakor ni pisana na kožo.

 

ONA:
Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Na začetku ste le prikimavali, zdaj pa iščete izhod iz celotne situacije. Napake pa ne morete popraviti kar čez noč.

ON:
Še vedno vam nenehno mečejo polena pod noge. Pravzaprav lahko trdite, da gre le za eno določeno osebo. Bodite pazljivejši pri razporejanju denarja, saj ste v tem mesecu kar preveč zapravljali.

link
Kazalo