Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 4. 2018
     
link

ONA:
Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj se bo zgodilo. Dopoldne boste rešili nekaj v povezavi z domačim vprašanjem, po možnosti brez napotkov in vmešavanja drugih.

ON:
Glede marsičesa zamujate, tega pa se sploh ne zavedate in veselo nadaljujete klepete in krajša, neobvezujoča srečanja. Poskusite se naučiti kaj novega, preberite zanimivo gradivo.

  link

ONA:
V ljubezni nič ne poteka po zastavljenih pravilih. Morda ste pozabili, da občasno potrebujete tudi presenečenja. Zato ste lahko optimistični, ker vam novosti zagotovo ne bo primanjkovalo.

ON:
Usmerjate se k praktičnim opravkom. Imeli boste srečo, posebno pri poslih, zato pohitite, ker se teden, pa tudi mesec kar hitro izteka. V ljubezni se zapleta, za to ste krivi sami, ker ste spet neodločni.

  link

ONA:
Tako v družini kot pri delu se ne morete odločiti, ker še ni idealnih rešitev. Prav tako pazite z znankami, prijateljicami, sodelavkami. Trenutni vplivi so neprijazni, vsekakor se izogibajte prepirom.

ON:
Niste preveč zadovoljni s seboj, kar se ne dogaja prav pogosto. Končno ugotavljate, da ste določene stvari ocenjevali preveč enostransko. Tudi doma bo nekaj več napetosti, čeprav nič takega, česar ne bi mogli hitro rešiti.

  link

ONA:
Razmišljate o nekem srečanju, ki se bo razpletlo drugače od predvidenega. Zgodba ima več različnih odtenkov, današnji so kar svetli in spodbudni. V ljubezni znova blestite.

ON:
Prebuja se vaša iznajdljivost. To vam po navadi zadostuje, da si omislite zanimiv in pester konec tedna, in tako bo tudi tokrat. V ljubezenskih odnosih je na vidiku novost, ki vas ne pušča ravnodušne.

 
     
link

ONA:
Preštejte vse razloge za in proti. Ne bo vam takoj odleglo, toda vsaj pomirili se boste, ko boste vse dobro preverili in o vsem premislili. Uvideli boste neko staro napako.

ON:
Tako v službi kot doma potrebujete novo organizacijo. Umikate se, celo pred prijatelji, potem pa tarnate, da ste preveč sami. Stroški bodo večji od pričakovanega, morda bi morali preložiti potovanje.

  link

ONA:
Konec tedna je kar obetaven, posebno z nekom, ki vam je precej podoben, čeprav si tega ne priznata. Pogovor bo stekel spontano, na koncu boste zadovoljni, ker lahko naredite dolgoročnejše načrte.

ON:
Hrepenite po uspehu, posebno če nastopate pred večjim številom ljudi. Psihična pripravljenost je prav tako pomembna kot fizična. Tako vam ne bo zmanjkalo pravih besed.

  link

ONA:
Določenih stvari ne morete opraviti v dvoje, čeprav ste na drago osebo izredno navezani. Tokrat se morate odločiti in nadaljevati samostojneje. Popazite na zdravje, posebno na želodec.

ON:
Ne morete mimo določenih ljudi, ki vam niso preveč všeč. Potrudite se vsaj toliko, da ne boste ničesar obljubljali. Družinski spor boste zgladili, toda ne bo šlo brez pomoči ali vsaj sodelovanja starejše osebe.

  link

ONA:
V ljubezni postanite igrivejši, saj ni čas za preresne pogovore, na katere draga oseba še ni pripravljena. Načrte glede selitve ali urejanja doma boste tokrat kovali na trdnejših temeljih.

ON:
Nekaj novosti glede študija ali potovanja, ki se napoveduje za konec tedna, bo prebudilo vaš optimizem. Tudi za ljubezen bo več kot dovolj časa in tudi draga oseba vam bo prisluhnila.

 
     
link

ONA:
Nekaj vam ni preveč pri srcu, za zdaj pa morate molčati. Priznajte si, da vam na pol poti do nekega cilja primanjkuje pravega zagona, morda tudi novih idej. Ne pritiskajte zaman, temveč se poskusite sprostiti.

ON:
Vedno znova se sprašujete glede stvari, na katere ste že zdavnaj dobili odgovor. Zavrnite nekaj predlogov, ki vam nikakor ne ustrezajo. Tako bi le storili uslugo ljudem, ki si tega ne zaslužijo.

  link

ONA:
Zavrnite vse, kar vas je že na podlagi prvega občutka odbilo. Opravili boste nekaj neprijetnih pogovorov, toda vseeno vam bo veliko lažje. Rešujete nekaj glede domačih težav.

ON:
Imate opravka z zelo zgovornimi osebami, ki vseeno ne izpolnijo vsega, kar ste se dogovorili. Pri načrtovanju popoldneva in večera boste nekoliko zadržani ali sumničavi, ker na določene novosti še niste pripravljeni.

  link

ONA:
V najbolj napetem trenutku se uprite želji, da bi nekam zbežali ali se po nepotrebnem umaknili. Morda po tihem upate, da se bo kaj spremenilo. Danes ne pričakujte čudežev, potrpežljivost bo mati modrosti.

ON:
Nagibate se k skrajnostim: enkrat preveč skrbite za druge, drugič pa pasivno pričakujete, da se vas bodo spomnili in storili kaj več za vas. Tudi v ljubezni je zlata sredina najboljša rešitev.

 

ONA:
Vse je v vaših rokah, posebno če vzpostavljate stike s tujci ali načrtujete počitnice. Neko povabilo ali pogovor vam pospešuje srčni utrip. Zvezde vam svetujejo popolno spremembo zraka in vzdušja.

ON:
Odločite se za nove korake, posebno v karieri. Lahko se posvetite nečemu, kar je povezano z umetnostjo, posebno z glasbo. Iznajdljivi boste, nekateri med vami se znova zaljubljajo.

link
Izbor
Kazalo