Dnevni horoskop
Horoskop velja za 29. 5. 2015
     
link

ONA:
Preveč ste prepričani o svojem prav in zato preprosto ne priznate možnosti, da bi se kje utegnilo zalomiti. Lahko bi zaprosili za pomoč ali namig, nekaj, kar bi vam pomagalo prebroditi trenutne težave. V odnosih z moškimi ste preveč trmasti.

ON:
V ljubezenskih in prijateljskih odnosih se dogaja nekaj, kar vas ne preseneča. Vseeno pazite, večkrat premislite, preden spregovorite. Z denarjem bi morali ravnati pazljiveje; preverite zavarovanje.

  link

ONA:
Pozanimajte se glede pomembnega izpita ali dejavnosti, ki bi zaznamovala prihodnji mesec. Marsikaj je odvisno le od vas, zato nikar ne zapravljajte dragocenega časa.

ON:
Čas vas priganja. Nečesa ne morete končati tako, kot si želite, zato poiščite kakšno drugačno pot, tudi z nekoliko večjo naložbo, kot ste si prvotno začrtali. V odnosih z nežnejšim spolom bo še nekaj nedorečenosti.

  link

ONA:
Obeta se vam več uspehov, posebno če potujete ali se pogajate glede večjega nakupa. Ovire boste hitro premagali tudi zaradi komunikativnosti. V ljubezni bo manj nejasnosti.

ON:
Pohitite, saj lahko dokončate več stvari hkrati. Planeti vas podpirajo, posebno če boste poiskali nove zaveznike. V ljubezenskih odnosih se lahko izkažete pred osebo, ki je glede vas izredno radovedna.

  link

ONA:
Najprej se posvetite študiju, potem pa bo ostalo še dovolj časa za druge, prijetnejše dejavnosti. Težave z zdravjem so le prehodne in kmalu bodo pozabljene. Morda preprosto potrebujete nekaj več počitka.

ON:
Priskrbeli bi si radi neki zasilni izhod, toda igra med dvema ognjema zagotovo ni pravi način. Utegnili bi povzročili velik prepir. Pri delu poskrbite predvsem za materialno plat zadev, tudi če potujete ali študirate.

 
     
link

ONA:
Znova se potrjuje staro pravilo: ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem odpre okno. Tokrat boste resnično zadovoljni, saj lahko celo hitreje, kot ste pričakovali, dokažete svoj prav.

ON:
Nikar ne zaspite na lovorikah, posebno če vas nekdo čaka in zdaj je že obema povsem jasno, da sta na pragu večje novosti. Opravljate pomemben pogovor glede vaše delovne prihodnosti, posebno v povezavi s ključnim načrtom.

  link

ONA:
Strpnost je vaša vrlina. Temu bi morali dodati le nekaj več posluha za druge, tudi v družini. Glede potovanja se povežite z nekom, ki ste ga že srečali in vsaj približno veste, kaj lahko pričakujete.

ON:
Vaše delovne težave se počasi končujejo. Razmišljate o možnostih za dodatni zaslužek. Ob tem bo časa za romantiko nekoliko manj, kar vas ne bo motilo, ker ste usmerjeni le v en cilj.

  link

ONA:
Vaši napori bodo rodili konkretne dosežke; tudi z mlajšimi in pri študiju boste hitreje našli sprejemljiv izhod. V ljubezni se odpira novo, vsekakor srečnejše poglavje.

ON:
Z osebo, ki vam že dolgo ogreva srce, se bosta resnično ujela. Med vama bo več strasti. Petkovo popoldne in večer sta lahko nepozabna, posebno če se odpravljate na pot.

  link

ONA:
Varčujte s svojimi močmi. Nekaj, o čemer se še nočete pogovoriti, vas sicer še vedno vznemirja. Očitno je, da še nimate vseh odgovorov, zato se v zadevo ne poglabljajte, temveč pustite času čas.

ON:
Nekaj vas še vedno utegne presenetiti, zato bodite pripravljeni na vse. Tokrat ne bi smeli preveč tvegati z le napol pripravljenimi odgovori ali taktiko. Pazljivo glede stroškov.

 
     
link

ONA:
V ljubezni se boste lažje dogovorili, če veste, da obstaja še kak izhod in ne le ena rešitev, ki vam do zdaj ni ustrezala. Popoldne se odpira še ena možnost za delovni uspeh.

ON:
Nekaj boste hitro popravili in na koncu boste s seboj izredno zadovoljni. Spomnite se nečesa, kar vam je nekoč dvignilo razpoloženje in zadeva zanimivo dejavnost v prostem času.

  link

ONA:
V vaši okolici bo manj posluha: celotna situacija bo podobna nečemu, kar ste prestali ob začetku meseca. Imate nekaj težav z zdravjem, preutrujeni ste, tudi zato, ker si dolžnosti niste pravilno razporedili.

ON:
Preveč se ukvarjate z zadevo, ki naj bi jo pustili za seboj. Pozabite na stare dileme, sicer se boste še bolj zapletali v dvome. Stvari se rešujejo postopoma. Ni nikakršnih bližnjic.

  link

ONA:
Z nekom se izredno dobro razumeta, čeprav je kazalo drugače. Očitno je, da lahko začneta znova graditi vajin odnos. Novice iz tujine lahko v pozitivni smeri spremenijo vaše petkove načrte.

ON:
Ščiti vas odlična presoja, posebno v situaciji, ko bodo številni okoli vas zatajili. Vi pa se dvigujete in še vedno imate v mislih nalogo ali osebo, ki se ji ne želite odpovedati.

 

ONA:
Vse ima svoj razlog, zato ne obupajte, če bo začetek dneva težji, kot ste upali. Nekdo vam ne bo odgovoril tako, kot ste upali. Imeli ste občutek, da sta si preveč različna, da bi začela kakršno koli zgodbo.

ON:
Preveč oseb vam nasprotuje. Prehitro izgubljate samozavest in potrpežljivost, predvsem če vam ne povedo vsega in zato hitro izgubljate nit. Rešitev se bo morda prikazala šele takrat, ko boste že dvignili roke.

link
Kazalo