Dnevni horoskop
Horoskop velja za 12. 2. 2016
     
link

ONA:
Po dolgem razmišljanju se boste večkrat premislili in na koncu ostali brez prave rešitve. Ljubezenske zvezde vam le začasno obračajo hrbet. Del krivde je tudi vaš, saj nočete popustiti.

ON:
Ne oponašajte znanca ali prijatelja, čeprav bi se radi znašli na njegovem mestu. Imate svojo pot, ki bo jo le podaljšali, če bi zavili v drugo smer. Bodite samostojnejši in izvirnejši.

  link

ONA:
V ljubezni je tokrat nekoliko nenavadna situacija, ko nihče noče prevzeti pobude. Pri pravnih zadevah bodite posebno pozorni, tudi na vse, kar je napisano z najbolj drobnimi črkami.

ON:
Nekdo si želi izvedeti več, toda zaradi tega se še bolj zapirate. Čeprav ne marate prepirov, se tokrat vseeno ne morete izogniti pojasnjevanju, tudi zato, ker nočete prevzeti nase dodatnega bremena in odgovornosti.

  link

ONA:
Počeli boste veliko zanimivih stvari, posebno če se odpravljate na krajšo pot. Nikar pa ne bodite neprevidni, posebno glede stroškov. V umetniških vodah pa boste dobili pravi navdih.

ON:
Pred vami je uspešen dan, posebno glede dejavnosti v prostem času. Imate vse predpogoje za uspeh, ste ravno prav zgovorni in podjetni. Tudi v ljubezni boste dobili več, kot ste si obetali.

  link

ONA:
Ponavlja se nekaj, kar vam je morda že povzročilo kar nekaj dvomov. Življenje je očitno nepredvidljivo in zato se pripravite na številne različne možnosti. Nikar se ne navezujte le na eno.

ON:
Nekoliko napeti boste in pravzaprav komaj čakate, da se ta naporni delovni teden konča. S partnerico ali prijateljico ne bi smeli postati odrezavi, temveč najprej prisluhnite in poskusite ugotoviti, zakaj gre.

 
     
link

ONA:
V ljubezni tokrat ne držite vajeti in dejansko bi vam ugajala partnerjeva ali prijateljeva pobuda. Nekoliko negotovi boste, razpeti med dvema priložnostma. Z denarjem velja več previdnosti.

ON:
Počasnejši boste kot sicer. Preveč razmišljate o napovedanih spremembah, namesto da bi se poskusili sprostiti in živeti dan za dnem. Vaš vročekrvni temperament vam preprosto ne da miru.

  link

ONA:
Tudi tokrat se boste odločili za nekaj, kar vam je pisano na kožo, ne glede na to, kaj si misli partner ali prijatelj. Doma pa je mogoče nekaj sitnosti, zato počakajte, preden boste prikimali.

ON:
Nekdo vam bo povedal resnico, sicer pa bo ob tem nekoliko ovinkaril. Zahtevajte še dodatno razlago, tako v zasebnem življenju kot glede dela. Posebno pazite z dvojčki, tehtnicami in vodnarji.

  link

ONA:
Čas je za novo akcijo, tako pri delu kot glede zasebnih zadev. Najprej pa poiščite nekoga, ki vam je obljubil sodelovanje. Brez njegove podpore se boste stežka premaknili z mrtve točke.

ON:
Vplivni ste in tokrat vas ne bodo prepričali o nečem, kar vam očitno ne ustreza. Po navadi se umikate le iz ljubega miru, zdaj bo povsem drugače. Bodite odločni, tudi kar zadeva nakupe in naložbe.

  link

ONA:
Ljubezenske zvezde vam ne bodo prizanesle. Oklepate se nečesa, v kar še sami ne verjamete. Bodite pogumnejši. Zavarujte svoj mir, tudi pod pogojem, da boste nekaj časa sami.

ON:
Še vedno vas ovira znanka ali prijateljica. Težavno je to, da nikoli nista našla skupnega jezika. Zdaj prihajajo na dan prav vse razlike v značajih. Popazite na zdravje, morda se napačno prehranjujete.

 
     
link

ONA:
Z nekom se bosta hitro sporazumela. Očitno je, da sta na isti valovni dolžini. Morda vam bo le nekoliko nenavadno to, da gre za osebo, s katero do zdaj nista imela veliko stičnih točk.

ON:
Planeti vam pomagajo pri delovnih odločitvah. Le na zasebnem področju čutite, kaj vam manjka, toda nikakor se ne morete odločiti, kako naprej. Prepustite se, le čas bo pokazal svoje.

  link

ONA:
Na nekem področju ste izredno dobro podkovani. Zato ni razlogov za dvome, čeprav se z določenimi stvarmi niste dolgo ukvarjali. Dobro se boste odrezali. Tudi v ljubezni vas spremljajo ljubezenske zvezde; lahko zaupate.

ON:
Ugotavljate, da ste pri delu izredno uspešni. Zahtevajte preprosto razlago, ne potrebujete predolgih pogajanj brez konkretnega izida. Uspešni boste, posebno če potujete ali posredujete storitve.

  link

ONA:
Pod vplivom ugodne Lune v vašem, zračnem elementu, boste hitro dobili vse pomembne odgovore, tudi na čustvenem področju, glede osebe, ki se je do zdaj obotavljala. Ne bo vam treba dolgo ugibati.

ON:
Imate vse na razpolago, pa še zeleno luč nekoga, ki vam je naklonjen. Zato ni razlogov, da bi tik pred zdajci postali dlakocepski. Vsekakor pa se krepijo dobri odnosi z mlajšimi.

 

ONA:
Nekomu morate priznati, da glede vajinega odnosa ima prav. Znova morate preložiti potovanje ali dopust. Premislite o novih različicah, saj bo to edina pot do izpolnitve želja.

ON:
V ljubezni poteka drugače, kot ste si zamislili. Vse se bo še dobro končalo, če ste doma pazljivi in če ne boste prebujali partneričinega ljubosumja. Popoldne boste mirnejši.

link
Kazalo