Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 4. 2017
     
link

ONA:
Do ljubezni prihajate zelo počasi, kar vas morda preseneča, saj preprosto niste zmožni taktizirati. To enostavno ne spada v vaš značaj. Vse lahko razvozlate, posebno če boste le pozorni na nove namige, tudi v zvezi s potovanjem.

ON:
Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Zavrtelo se bo izredno hitro, bodite pripravljeni na vse. Vsekakor vam bo všeč možnost, da konkretno ukrepate!

  link

ONA:
Znašli se boste v ospredju, kar vam bo po nekoliko negotovem začetku tedna dalo veliko energije. Radi se družite s tistimi, ki se ukvarjajo s popolnoma različnimi zadevami, kot so vaše. Tudi daleč od doma lahko računate na izredno prijetne sogovornike.

ON:
Okoliščine vas povezujejo s pravimi ljudmi; storite le še nekaj korakov in ob koncu dneva boste izredno zadovoljni z izidi. Tudi v ljubezni je na obzorju nekaj vznemirljivejšega kot doslej.

  link

ONA:
Radi bi vedeli vse vnaprej, zato ste povsem po nepotrebnem v skrbeh. Vse se rešuje postopoma; le v ljubezni potrebujete še kak namig, da ste ne glede na vse na pravi poti.

ON:
Delovnih novosti bo nekoliko manj, kot ste pričakovali, nekaj pa še vedno zbuja dvome. Prav tako premišljujete, ali bi se sploh spustili v nove ljubezenske podvige. Nezaupljivost je tokrat odveč!

  link

ONA:
Zgovornejši boste od običajnega. Vaše srce je zadovoljno, očitno je, da ste se tokrat dobro psihično pripravili. Le pazite, da ne bi postali preveč zapravljivi, saj vas mika tudi nekaj nepotrebnih, toda lepih reči.

ON:
Prepustite se času, ki bo vsekakor vaš zaveznik. Sprejmite nekaj, kar se vam na prvi pogled morda ne zdi idealno. Že popoldne se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše, vsaj v trenutnih okoliščinah.

 
     
link

ONA:
Čeprav dobro poznate vsa pravila dejavnosti, ki ste se ji posvetili, občasno vseeno niste dovolj samozavestni. Moti vas odlašanje, čeprav ste morda tudi sami trenutno nekoliko neodločni ali na trnih.

ON:
Pozor pri uradnih srečanjih, saj ste naenkrat preveč zadržani in morda celo zamujate. Vrtite se v krogu, namesto da bi še nekoliko počakali in potem poskusili znova. Previdno tudi ob urejanju pomembnih dokumentov.

  link

ONA:
Premišljujete o nečem, kar v resnici že obvladate. Ob Luninih vplivih v zemeljskem elementu boste tokrat najhitrejši, ko vam že začne teči voda v grlo! V ljubezni ste pripravljeni obrniti nov list.

ON:
Odločite se za neko srečanje. S sogovornikom imata veliko skupnega, zato se vam taka poteza obrestuje. Lahko se sprostite, tako v karieri kot glede ljubezni, le bodite čim bolj odkriti.

  link

ONA:
Čutite, da trenutno ni takega ravnovesja, kot ste vajeni, kar vas bo nekoliko skrbelo, sicer tega ne pokažete. Tudi v ljubezni bo veliko besed in malo konkretnega. Le s strpnostjo boste ohranili svoj mir.

ON:
Še enkrat prehitro popuščate tistim, ki vam mečejo polena pod noge. Šele pozneje popoldne si boste opomogli in izbrali odločnejšo taktiko! V odnosih z nežnejšim spolom se boste znašli med dvema ognjema!

  link

ONA:
Glede romantičnih zadev ste kot kameleon, saj ste tudi tokrat spremenljivega počutja. Čeprav ste vsekakor radovedni, tudi glede delovnih novic, bi morali še počakati do rešitve, ki bo ustrezna.

ON:
Tokrat bo za vas mogoče nekoliko manj posluha. To je le trenutno stanje, zato naj vas ne iztiri. Nekaj boste morda zamudili, toda nova priložnost je izredno blizu, zato se začnite pripravljati.

 
     
link

ONA:
Med ljubeznijo in delom se zadnje čase prepogosto odločate za drugo. Morda je napočil pravi trenutek, da premislite o taktiki, s katero boste zaščitili svoje interese.

ON:
V ljubezenskih odnosih ste občasno nekoliko idealistični, potem pa vas pogosto razjezi, ko ugotovite, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Bodite previdnejši, saj se boste le tako zaščitili.

  link

ONA:
Lunini vplivi v vašem astrološkem elementu obetajo zanimive srčne novosti. Marsikaj je na vaši strani, toda končna beseda bo vsekakor vaša. Lotite se nečesa, s čimer ste po nepotrebnem odlašali, saj vam tokrat ne bo pretežko!

ON:
Posrečilo se vam bo predvsem zato, ker ste na vse skupaj pripravljeni pogledati iz več različnih zornih kotov. Posebno dobri so odnosi z nežnim spolom, tako v družbi kot v družinskem krogu.

  link

ONA:
Zanemarjate družabno življenje, zato boste ob nekem srečanju precej zadržani, čeprav to nikakor ni pravi način, da dosežete nekaj več in zadovoljite svoje srce. Krepite šibkejšo odpornost.

ON:
V službi se osredotočite tudi na najbolj zoprne podrobnosti ne glede na to, o čemer vas prepričujejo. Prav kmalu se bo izkazalo, da se je trud vsekakor obrestoval, posebno glede nekega težjega podviga ali potovanja.

 

ONA:
Končno boste mirnejši, ker se lahko lotite tudi dveh zadev hkrati, a ob zadovoljivih rezultatih. Našli boste prave besede, ki vam jih je v zadnjih časih pogosto primanjkovalo.

ON:
Naenkrat se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali, kar ste zanemarjali ali preprosto pozabljali. Tudi v zvezi z načrti v dvoje! Sreda bo za mnoge prav tako obarvana z uspehi pri delu, z denarjem in ob izpitih.

link
Kazalo