Dnevni horoskop
Horoskop velja za 5. 10. 2015
     
link

ONA:
Ne delajte prenagljenih načrtov, posebno glede domačih zadev, kjer se še vedno morate posvetovati z vašimi bližnjimi. Nekoga boste srečali takrat, ko boste že začeli premišljevati, da bi odnehali. Ne dovolite, da bi se ponovili stari prepiri.

ON:
Niste presrečni, saj se ponavlja nekaj, za kar ste bili prepričani, da ste že pustili za seboj. Obenem imate opravka z izredno čustveno osebo, ki ne popušča. Pazite, kaj boste povedali.

  link

ONA:
Višek energije čim prej usmerite na kaj konstruktivnejšega, kot sta kariera ali potovanje. Naučili se boste nekaj koristnega, sicer pa vse poteka tako spontano, da boste dokaj dobre volje.

ON:
Po navadi ste najuspešnejši takrat, ko se že vse ve za vnaprej. Tokrat je nekaj neznank in naj vas ne bo strah vprašati za vaše pravice. V službi vas motijo tisti, ki vas sprašujejo preveč naenkrat. Radi bi nadaljevali v svojem tempu.

  link

ONA:
Poskušajte še enkrat vprašati, kakšen je vaš zdajšnji delovni položaj. Posebno če bi se morali lotiti nečesa, kar zahteva veliko natančnosti. Z malo potrpežljivosti bo šlo bolje, posebno v ljubezni.

ON:
Lahko rešite nekaj v povezavi z zaslužkom, varčevanjem, nepremičninami in študijem. To je vsekakor pozitiven razplet. Še več, tudi od drage osebe prihaja namig, da ste se pred kratkim očitno dobro odločili.

  link

ONA:
Čas je, da se odločite brez značilnih zadržkov. Imate srce na dlani, tokrat vam ni treba skrbeti, kako se bo končalo. Vaša moč narašča, le z denarjem velja več previdnosti.

ON:
Najprej vas bo zaskrbelo, kako se bo končalo in ali vam bo uspelo. Nazadnje ugotavljate, da so okoliščine vsekakor pozitivne, tudi za študij. Imeli boste nekaj več opravkov z osebo iz vaše čustvene preteklosti. Tokrat bo vse pozitivno.

 
     
link

ONA:
Obdržali boste miren obraz, četudi nekako na silo. Le najbližji bodo opazili, da vas še vedno skrbi glede določenih stvari iz preteklosti. Previdno, posebno če se ponavljajo težave z želodcem.

ON:
V vaši okolici boste opazili nekaj, česar ne odobravate. Sprva boste premišljevali o tem, da bi ostro odgovorili, potem boste zadevo nekako uredili. Ugotavljate, da je bila to vsekakor najmodrejša poteza.

  link

ONA:
Nadaljujte po svoji poti, posebno glede pomembne naloge. Ob tem ostanite mirni in zbrani ter modro pustite pri miru tiste, ki mislijo drugače. Popoldne boste pozornost preselili na prijetnejše reči, kot so šport ali potovanja.

ON:
Premislite, kaj storiti glede nekega prijateljstva, ki ubira čudne poti. Morda je trenutek, da obrnete nov list. Nazadnje boste zadovoljni, ker ste zadeve dojeli na pravi način.

  link

ONA:
Nadaljuje se občutek, da ne morete doseči popolne sreče. Tako v ljubezni kot glede poslovnega napredovanja sicer ne gre slabo, toda vedno ostane majhna senca, ki se je nikakor ne morete znebiti. Morda ste trenutno preprosto premalo sproščeni.

ON:
Odločiti se morate glede nekega opravka, ki vam sicer ni preveč všeč, a gre za nekaj nujnega. Tuhtali boste in tuhtali, zavedate se, da bi morali varčevati. V ljubezni pa obljubljajte le tisto, česar se boste dejansko držali.

  link

ONA:
Zanimalo vas bo, kakšen je odziv na nekaj, kar ste storili z namenom, da se izkažete. Odgovor prihaja pozneje, kot ste pričakovali. Očitno se vam določene zgodbe dogajajo šele takrat, ko ste končno povsem sproščeni.

ON:
Premislite o nečem, kar vam je večkrat predlagala tudi vaša partnerica ali prijateljica. Prevečkrat ste jo zavrnili ali pa enostavno niste odgovorili. Tokrat se prepustite in sprejmite novost.

 
     
link

ONA:
Čas teče zelo hitro, zato ni smiselno, da nenehno čakate na kaj spodbudnejšega. Dobri pogoji ne bodo trajali v nedogled, zato bodite energični in se čim prej dogovorite tako v službi kot s partnerjem.

ON:
Ponuja se vam več, posebno v ljubezni in potovanju. Ključno bo neko srečanje ali sestanek: pokažite, da tokrat ne boste odnehali na pol poti, ne glede na to, kako težko in naporno bo.

  link

ONA:
Veliko boste tuhtali, obenem pa opazili, da vse vendarle poteka drugače. Prisluhnite tudi tistim, ki so po vašem mnenju povsem drugačnih navad. Lahko se tudi kaj naučite.

ON:
Pri določenih opravkih niste dovolj energični. Vzemite si več časa za premislek o tem, ali vam neko delo še ustreza. Ob srečanju ali sestanku boste morali razložiti svoje občutke in morda tudi pomisleke.

  link

ONA:
Tako v ljubezni kot doma ste že bili prepričani, da ste dosegli svoje. Nekdo vas vseeno preseneča s trmo. S tem vas izziva, čeprav se tega morda niti ne zaveda. Vse se lahko mirno konča, toda bodite diplomatski.

ON:
Poslušali boste neki pogovor, toda priznati si morate, da ste precej raztreseni. Vaši nameni niso preveč resni, posebno v ljubezni. Še vedno postavljate na prvo mesto svoje zasebne zadeve, potem pa se sprašujete, zakaj se ponavljajo eni in isti nesporazumi.

 

ONA:
Vztrajajte do konca. Morda vas moti le nekaj oseb, ki se preveč ukvarjajo z vašimi zasebnimi načrti in vam zastavljajo preveč vprašanj. Z Luno v znaku ste glede ljubezni izredno občutljivi na vsak namig.

ON:
V službi se bodo zgodile spremembe, tokrat v vašo korist. Lahko dobite veliko več, kot ste pričakovali. Izkoristite vaših pet minut! Le z denarjem velja več previdnosti, posebno če razmišljate o potovanju.

link
Kazalo