Dnevni horoskop
Horoskop velja za 25. 8. 2016
     
link

ONA:
Neko razmerje bo ubralo čudne poti, vsekakor prijetnejše, kot ste upali. Očitno je, da sta še vedno močno navezana drugi na drugega. Tudi poslovni uspeh je izredno blizu, saj prihaja nekaj pomembnih dokazov!

ON:
Čustva vas lahko premagajo hitreje, kot mislite. Zamikalo vas bo, da bi se spet vrnili nekam, kjer ste se počutili dobro. Vsekakor si omislite še kakšen dodaten načrt. Nikar ne hitite po nepotrebnem, da ne bi česa pozabili.

  link

ONA:
Pot od prijateljstva do ljubezni je lahko krajša, kot si mislite. Zadeva vam lahko da veliko dodatne energije! Vmes poskrbite za to, da boste rešili nekaj v zvezi z urniki in denarjem.

ON:
Vaši odzivi so občasno preveč ostri, zato pazite, da se ne bi zapletli natanko takrat, ko boste pravzaprav potrebovali pomoč in nasvet. Popoldne boste komaj čakali, da vas razbremenijo.

  link

ONA:
Spet boste močni in v odlični kondiciji. Posvetite več časa mlajšim ali poiščite pomoč glede naloge, ki vas že čaka. Popoldne se razvajajte, poskrbite za svoje telo, lepši videz in kondicijo.

ON:
Dobro se počutite, čeprav vas doma še nekaj obremenjuje. Nepopustljivost preprosto ni v vašem značaju, zato ni nikakršnih razlogov, da bi vas tako vedenje ravno zdaj ustavilo tik pred zdajci!

  link

ONA:
Premislite o tem, kako bi se izognili določenim težkim vprašanjem. Posebno vas motijo tisti, ki vas nenehno priganjajo glede nečesa, na kar še niste pripravljeni. Uprli se boste!

ON:
Minilo bo nekaj časa, preden se boste spravili k delu, ker vam naenkrat zmanjkuje sape, saj ste se očitno preveč obremenili. V ljubezni bo prav tako začasno zatišje.

 
     
link

ONA:
Potrebujete več komunikacije, tudi v ljubezni se prenavlja nekaj, kar vam veliko pomeni. Zanimivo bo, posebno če se odpravljate na izlet ali načrtujete srečanje v širšem prijateljskem krogu.

ON:
Ugotavljate, da nekega opravka ne morete končati v predvidenem roku. A to vas ne obremenjuje preveč, saj se bodo zadeve zgladile, čeprav pozneje od predvidenega. Ne dovolite, da bi se tik pred zdajci zmedli.

  link

ONA:
Ne zadostujejo vam le pogledi, namigi, domneve. Želite si kaj konkretnega, tega pa za zdaj preprosto ni. Znašli se boste v hrupnem okolju, kar načenja vašo zbranost. Pazite na prehrano.

ON:
Bodite odločni! V nasprotnem primeru vas bodo vlekli za rokav in zahtevali od vas, da se jim posvetite ravno takrat, ko bi se radi sprostili. V ljubezni ne dovolite, da bi se morali le vi truditi.

  link

ONA:
Imate veliko pozitivne energije, pod vplivom zračne Lune se vse obrača na bolje. Odpotujte, načrtujte kaj novega, ukvarjajte se s športom, poskusite na vsak način sprostiti višek energije.

ON:
Še enkrat boste dali prednost nečemu, kar bi sicer lahko tudi počakalo, toda gre za dejavnost, ki vas polni s pozitivno energijo. Nenadna odločitev se vam bo vsekakor obrestovala, dan končujete s širokim nasmehom.

  link

ONA:
Družite se z najbolj veselimi in optimističnimi, posebno če ste zadnje čase skrbeli za vse, tudi povsem nepomembne malenkosti. Pri srčnih zadevah spet nekoliko dvomite, četudi vendarle veliko manj kot v preteklih dneh.

ON:
Preveč skrbite zaradi stvari, ki še niso na vidiku, zato pozabljate ali zapostavljate tekoča vprašanja. Partnerka vas bo prav tako zmedla. Zdravje nekoliko peša, zato pazite, posebno na sklepe in kolena.

 
     
link

ONA:
V ljubezni potrebujete več, zato poiščite nekoga, ki je odkrit. Vsekakor velja to, da se vam bo povrnilo toliko, kolikor boste dali. Načrtujte potovanje ali veselo prijateljsko srečanje.

ON:
Zaman čakate na neko sporočilo, zatika se le zaradi nesporazuma. Nikakor se ne morete uskladiti s tistimi, ki so vas nekajkrat pustili na cedilu. Tokrat se zavarujte s še kakšnim, vnaprej pripravljenim rezervnim načrtom.

  link

ONA:
Ne marate nadležnih vprašanj, toda danes bi vas utegnilo doleteti ravno nekaj takih. Ne morete ugoditi vsem! Več časa preživite na prostem, tako si boste hitreje napolnili baterije.

ON:
Neke težavne zgodbe, ne glede na vaše želje, še ni konec. Najbolje se boste počutili takrat, ko boste ugotovili, da vendarle obstaja nekaj bližnjic. V ljubezni vas privlači oseba povsem drugačnega, nemirnega značaja.

  link

ONA:
Potrebovali boste več premikanja, športa, akcije. Vsekakor storite vse, da se ne bi zaprli med štiri stene. Na ljubezenski korak še niste pripravljeni, toda kmalu se bodo zadeve končno premaknile.

ON:
Ugotavljate, da se najboljše stvari dogajajo takrat, ko že dvignete roke od vsega. Navdušili vas bodo ljudje, ki so spontani in odkriti. Le s takimi se boste tudi podali naprej v višji prestavi!

 

ONA:
Niste najbolje razpoloženi, temu botrujejo predvsem nesporazumi doma ali s partnerjem, saj preveč vleče po svoje. Zavarovati morate svoj mir in zdravje, posebno če še vedno okrevate

ON:
Ne trudite se, da bi preveč vplivali na osebo, ki misli povsem drugače. Zaenkrat se ne moreta sporazumeti, sicer pa bo kmalu lažje. V domačem krogu se poskusite dogovoriti glede prenovitve, posebno glede materialne plati.

link
Kazalo