Dnevni horoskop
Horoskop velja za 3. 12. 2016
     
link

ONA:
Nekako pasivni boste, kar za vaše znamenje, po navadi polno energije, sploh ni značilno. Ne znajdete se! V ljubezni ne pričakujte čudežev, ker se niste pravočasno dogovorili. Zdaj morate počakati na novo priložnost.

ON:
Niste se odločili, kako in kdaj, čas pa tokrat ni vaš zaveznik. Izgubljate ga ob posvečanju malenkostim. Prvo decembrsko soboto po možnosti vsekakor preživite po možnosti v kaki mirni okolici.

  link

ONA:
Pred vami so večje novosti, ne sedite križem rok. Vse skupaj se vseeno vrti dokaj hitro, kar vam bo pisano na kožo. Lahko načrtujete več športa in gibanja. V ljubezni boste izvirni.

ON:
Izredno aktivni in tudi tekmovalni boste, posebno ko boste slišali nekaj, kar vas vznemirja. Gre za družabni dogodek, ki ga nikakor nočete zamuditi, ali pa možnost za nepozabno srečanje, tudi v dvoje.

  link

ONA:
Zgledujte se po tistih, ki so predani svojim ciljem, čeprav navidezno upoštevajo drugačna pravila kot vi. Lahko dokažete, da tokrat ne boste pustili stvari nedokončanih.

ON:
Vaše počutje je danes dokaj spremenljivo. Imate občutek, da se vrtite okoli istih stvari in vprašanj. Vseeno je marsikaj odvisno tudi od vas, zato ne oklevajte in povejte svoje.

  link

ONA:
Srčne zvezde povzročajo zmedo. Videvanje z nekom vas lahko spravi v resne težave, če še niste razčistili s seboj, kaj si želite. Vaš telo ne prenese dodatnih naporov, zato omejite razvade!

ON:
To je dan, ko vas bo zlahka začaralo decembrsko vzdušje. Bolj dovzetni boste za igrivost, druženja, romantiko. Le pazite, da ne bi začeli zbujati lažnih upanj pri osebi, ki naj bi ostala v vaši preteklosti.

 
     
link

ONA:
Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati tako na prijatelje kot tudi na partnerjev odziv. Nihče pravzaprav ne razume, zakaj se vam mudi in kaj vas v bistvu iztirja.

ON:
Preresno se lotevate neke zadeve, ki so jo drugi že pozabili. Morda je pravi trenutek, da se tudi vi sprostite in stvari začnete opazovati drugače. Tudi ljubezen vas še lahko preseneti!

  link

ONA:
Marsikaj gre še bolje, kot ste pričakovali. Morda gre za nadaljevanje stare zgodbe. Samski se lahko nadejate srečanja v prijateljskem ali delovnem krogu, ki bo povsem neobičajno.

ON:
Vse se lahko spremeni, pomembno je, da zaupate in ne spremenite načrtov tik pred zdajci. Odločite se za akcijo. Nimate kaj izgubiti, tako bi pravzaprav le rešili nekaj, kar že dolgo tli.

  link

ONA:
Vaše odločitve so odvisne od trenutnega počutja. Vsekakor imate dovolj časa in energije za razmišljanje o spremembah v pomembnem razmerju. Pri poslih se osredotočite predvsem na števila.

ON:
Luna je spremenila položaj, zato ste izredno občutljivi, hitro menjate počutje in odločitve. Vsakih pet minut razlagate, da ste se prej morda zmotili. Pazite tudi z vašimi domačimi.

  link

ONA:
Pri marsičem boste uspešni, lahko nadaljujete veliko bolj optimistično kot doslej. Posebno zanimivo bo v stikih z mlajšimi in s tujino, v okolici in z ljudmi, ko si lahko naberete nova znanja.

ON:
Še vedno imate nekaj energije, zato ostanite zbrani. Velja tako pri poslovnih načrtih kot glede zasebnosti. Odnos s partnerko ali prijateljico se lahko popravi in poglobi. Pazite na denar, poskusite se nekako zavarovati.

 
     
link

ONA:
Veliko mirneje se soočate z ljubezenskimi novostmi. Spet ste zapeljivi! Na potovanju boste srečali nekaj zanimivih ljudi. Še sami boste začeli razmišljati o spremembi navad.

ON:
Nekaj, kar ste začeli v preteklih dneh, je naenkrat obtičalo v slepi ulici. Očitno gre za trd oreh, zato se poskusite zbrati in poiskati nove informacije. Glede ljubezni bo v ospredju tudi nekaj, kar ni neposredno povezano z romantiko.

  link

ONA:
Po nekaj dneh, v katerih ste se morda brzdali, je napočil vaš trenutek in nihče vas ne more ustaviti. Razpoloženi ste in komunikativni. Tudi sobotni večer bo lahko nepozaben!

ON:
Želite si nekaj več miru, da bi premislili, kako delovati naprej, posebno če bi radi spremenili način življenja. Selitev je praktično pred vrati ali pa gre za večjo spremembo vsakdanjih dejavnosti.

  link

ONA:
V ospredju so praktični načrti. Uspehi pri delu vas lahko do dobra opogumijo. To bo pozitivno vplivalo tudi na odnos z drago osebo. Še se lahko dogovorita glede starih, nerešenih zadev.

ON:
Ne dovolite, da bi preprosto pozabili na nekaj ključnih podatkov. Pazite z naložbami, morda ne razumete vseh novih pogojev. Mnogi ste v ljubezni med dvema ognjema, zdaj pa se ne morete kar tako izmuzniti.

 

ONA:
Nečesa se boste lotili na pravi način in prav kmalu vas čaka izredno pozitivno nadaljevanje. Lahko se odločite za krajše potovanje, po možnosti nekam, kjer je že vzpostavljeno predpraznično, magično vzdušje!

ON:
Lahko ste povsem mirni, saj se stvari obračajo v pozitivno smer. Zaživel bo načrt v zvezi z izpopolnjevanjem ali krajšim potovanjem. Nadaljujte v višji prestavi! Partnerka vas bo podprla.

link
Kazalo