Dnevni horoskop
Horoskop velja za 1. 9. 2014
     
link

ONA:
Pokažite, da ne boste prehitro odnehali, čeprav vas določene stvari pošteno vznemirjajo. Imate možnost, da se končno dogovorite s starejšo osebo, čeprav šele proti večeru. Vse skupaj vas bo precej izčrpalo.

ON:
Veliko novih nalog zahteva popolno koncentracijo. Preverite dokumente in listine. V ljubezni ste zadržani, čeprav se pravzaprav ponavlja nekaj, kar že poznate. Zato nikar ne izgubljajte dragocenega časa.

  link

ONA:
Začetek tedna in meseca bosta vsekakor v znamenju premišljevanja o zadevi, ki naj bi jo pustili za seboj, a ni tako. Kolebate, tudi zato, ker se nekdo ne drži dogovorjenega, še bolj napeto je, če gre za partnerja.

ON:
Glavo pokonci in pripravite se na presenečenja, posebno zato, ker vas bo nekdo morda kar tik pred zdajci utegnil pustiti na cedilu tudi glede težavnih poslovnih zadev.

  link

ONA:
Glede čustvenih dilem se morate nekako znajti kar sami, čeprav bi vam ugajal kakšen dober nasvet. Pri uradnih okencih bo nekaj več čakanja, zato pravočasno preverite, ali imate vse, kar potrebujete.

ON:
Življenje se vam spet vrti okoli enega in istega in znova pravzaprav nimate dovolj moči, da ta začarani krog nekako razdrete. V ljubezni je preveč čakanja in besedičenja, toda premalo konkretnega.

  link

ONA:
Brez posebnih težav boste pokazali več izvirnosti, tudi pri novih nalogah. Istočasno imate več energije za šport in potovanja. Vaše srce bo ogrelo neka partnerjeva ali prijateljeva izjava, ki prihaja precej nepričakovano.

ON:
Naenkrat lahko uresničite vse, pri čemer ste oklevali. Motivacija je izredno velika. Pogumnejši boste, posebno pri javnih nastopih in ob pomembnejših poslovnih srečanjih, kjer je treba hitro najti prave besede.

 
     
link

ONA:
Zadeve, ki jih še ne obvladate, vas bodo nekoliko prestrašile, posebno nekaj glede novih poslovnih pobud ali nepremičninskega vprašanja. K sreči pa bo ob vas prijatelj ali partner, ki vidi in razume, kam pes taco moli.

ON:
Ne pričakujte pomoči, saj se morate tokrat odločiti popolnoma sami. Nekdo vam je izredno pri srcu, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste zganili in poskusili popraviti nekaj napak.

  link

ONA:
Ob začetku vašega meseca imate ogromno energije in ugaja vam tudi sprememba vsakodnevnih navad in okoliščin. Tudi v ljubezni boste mirnejši in srečnejši.

ON:
Pričakovali ste težaven začetek tedna in meseca, sicer pa vse skupaj poteka v bolj sproščenem vzdušju. Morda vam je spodletelo pri enem opravku ali ljubezenski priložnosti, toda kmalu prihaja nova. Ujeli jo boste brez pomislekov.

  link

ONA:
Ostanite mirni. Poskusite znova, saj ste znani po tem, da vsakomur omogočite še eno priložnost. Zanimiva bo povezava med zasebnimi zadevami in možnostjo za izpopolnjevanje v novi skupini. Napovedujejo se obetavna srečanja.

ON:
Radi bi nadaljevali v višji prestavi, za zdaj pa vas ovirajo številne okoliščine. Ne vrzite puške v koruzo, saj gre za nekaj prehodnega. Le počakati morate, tudi glede srečanja, ki ga draga oseba prestavlja.

  link

ONA:
Pokazali boste moč in suverenost, tudi ob zadevi, za katero ste nekoč potrebovali pomoč. Z ugodnimi planeti ste lahko brez strahu, posebno ob Luni v znaku. Odpravite se na pot ali pa napišite že dolgo načrtovano sporočilo.

ON:
Ugotavljate, da se lahko spletejo prijetne ljubezenske in prijateljske vezi. Glede marsičesa čutite olajšanje, saj bo težkih nalog nekaj manj. Imeli boste veliko sreče na potovanjih in pri stikih z nežnejšim spolom.

 
     
link

ONA:
Imeli boste še nekaj pomislekov, ki jih boste spretno skrivali. Razmišljate, toda končni sklep je vedno isti. Zato pazite, da se ne bi ujeli v staro past, posebno glede čustev. Pazite za volanom, saj niste preveč zbrani.

ON:
Nekaj ali nekoga kritizirate, saj določenega načina razmišljanja in odzivov preprosto ne morete razumeti. Vsaka zgodba ima več plati in zato pazite, da ne bi postali preveč pristranski.

  link

ONA:
Pred vami je ugoden in obetaven začetek meseca, posebno zanimivo bo zgodaj popoldne, ko se bosta z nekom dogovorila okoli zadeve, ki očitno muči oba. Vse se končuje pozitivno in popoldne ali proti večeru se boste le še razvajali.

ON:
V preteklih dneh ste čutili nekaj več napetosti, toda tega je zdaj konec in ostalo bo le še kot slab, nepomemben spomin. Z nekom sta povezana bolj, kot ste sploh upali.

  link

ONA:
Danes vas prevevajo mešana čustva. Nekaj vas bo zmedlo in spravilo iz tira, potem ugotavljate, da ste se zmotili. Zato je bolje preprečiti kot zdraviti: ne odzivajte se prehitro in preveč impulzivno.

ON:
Pozanimajte se glede novih okoliščin na delu. Nekaj vam morda ne bo pretirano všeč, čeprav nimate izbire. Le trenutno ste odvisni od drugih, toda tudi to se bo kmalu spremenilo. Poskrbite za boljše zdravje.

 

ONA:
Znova se bo izkazalo, da se vse dobro izteče takrat, ko ravnate po občutku. Le pri ljubezenskem srečanju boste iskali prave besede, posebno če gre za novo zgodbo. Nazadnje se bo izkazalo, da sta s prijateljem podobno naravnana.

ON:
Ne dovolite, da vas ocenjujejo le na podlagi prvega vtisa. Tako bi dobili povsem napačno podobo, saj bi v resnici morali pokazati veliko več odločnosti. Ne iščite bližnjic, resnica je namreč le ena.

link
Kazalo