Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 10. 2016
     
link

ONA:
Še vedno se ne morete povsem zbrati. Delo vam še vedno povzroča preglavice, radi bi našli nekaj bližnjic. Morda ni pravi trenutek za tako akcijo, saj se teden že končuje. Pozor tudi ob težjih finančnih opravkih, varčujte z močmi.

ON:
V vaših mislih odmeva nekaj, kar ste morda zamudili ali niste povedali. Vse je še možno, toda morda vas bo negativen občutek na začetku povsem ohromil, dokler ne boste dojeli, kaj vse še lahko naredite in spremenite.

  link

ONA:
Nikakor se ne bi radi spustili v kake radikalne korake ali spremembe. V nasprotnem bi vas obremenili novi spori, posebno če bi morali tudi spremeniti okolico ali nekaj navad, na katere ste posebno navezani.

ON:
Nekdo vas prepričuje o svojem, toda zaenkrat niste prepričani, ali si in kaj pravzaprav želite. Preprosto vas vleče drugam. Prisluhnite si, ker bo pravilno le tisto, kar prihaja iz srca!

  link

ONA:
To je eden tistih dni, ki vam ne prinašajo novosti, zato ne izzivajte sporov in prepirov, posebno doma. V ljubezenskih odnosih ste nemirni le zato, ker glede nečesa preprosto še nočete spregledati.

ON:
Imate veliko energije in proti koncu delovnega tedna nočete zavrniti niti ene priložnosti za zaslužek. Pozitivna naravnanost je vsekakor najboljši način, da uveljavite svoje. Tudi v ljubezni se končno obeta ognjemet!

  link

ONA:
To je eden takih dni, ko ste izredno trmasti. Niso vsi razpoloženi za to, da vas poslušajo, posebno ko začnete tarnati. V ljubezni je zastoj, čim prej se pozanimajte zakaj. Ne čakajte!

ON:
Razporedite obveznosti. Le tako ne bo več težav v trenutkih, ko bi morali že presedlati na novo nalogo. V ljubezni ste lačni pozornosti, toda morda jo iščete na napačni strani oziroma pri napačni osebi.

 
     
link

ONA:
Vse boste povedali tako dobro, da ne bo več nobenih nesporazumov. Nekdo vam je očitno vdan. Dobili boste nov zagon, tudi v ljubezni se boste premaknili za kakšno stopničko višje.

ON:
Dan začenjate polni dobrih namenov glede denarnih poslov. Zadostuje že ena sprememba: ni vam treba delati velikih načrtov, temveč končajte tisto, kar je skoraj že v vaših rokah.

  link

ONA:
Ne morete se umiriti, motijo vas stvari, ki so preveč rutinske, ustaljene ali zastarele. Imate radi druženja, izpolnjuje se tudi želja v zvezi s potovanjem ali srečanjem v dvoje.

ON:
Pri delu boste izredno hitri. Radi bi pokazali, da ste zmožni napredovati brez odvečnih vprašanj. Pozneje popoldne ali proti večeru si vsekakor morate privoščiti nekaj razvajanja ob športu ali rekreaciji.

  link

ONA:
Luna se še vedno sprehaja po vašem ozvezdju, najsrečnejši boste tisti, ki ste rojeni v zadnji dekadi znamenja. Tokrat bo dovolj časa tudi za romantično srečanje ali druženje, ob katerem imate občutek, da začenjate znova.

ON:
Nekaj vam bo všeč le zato, ker je nepredvidljivo in zahteva več vaše izvirnosti. Morda gre tudi za osebo, ki jo občudujete zaradi neustavljive energije. Odpira se možnost za selitev.

  link

ONA:
Šele pozno popoldne se boste zbrali in dokončali nekaj, kar se je dokaj zavleklo. Vsaj v službi se lahko še dogovorite. Vsekakor pazite s partnerjem, ki bo zahteval več jasnih odgovorov.

ON:
Ne morete se izkazati tako, kot si želite. Premislite, preden boste vprašali za uslugo. Prevečkrat ponavljate napake in si potem dopovedujete, da bo naslednjič drugače. Ugaja vam nekaj oddiha.

 
     
link

ONA:
Svoje boste hitro opravili, čeprav vas določene stvari še vedno izredno utrujajo. Ne gre za naporne, temveč predvsem za dolgočasne zadeve. Šele proti večeru boste bolj zbrani in zagnani.

ON:
Vse je lahko preprosto, čeprav nikakor ne zberete dovolj energije, da bi stvari pravilno razvrstili. Potrudite se okoli delovnih podrobnosti, saj vam bo šele potem lažje. V ljubezni ste na pragu novosti.

  link

ONA:
Radi bi nadaljevali po svoje, toda situacija zahteva več discipline in odrekanja. Pri mnogo stvareh se morate prilagoditi. To je edina pot, da se izognete ostrim besedam ali sporom.

ON:
Organizirajte se tako, da vas ne bodo začeli motiti takrat, ko boste imeli veliko obveznosti naenkrat. Tudi pri delu bo še nekaj manjših težav, vendar nič posebno resnega.

  link

ONA:
Spet vas navdaja prav neustavljiva želja, da bi bili na več mestih. To je lahko naporna igra, zato izkoristite možnost za pogovor z nekom, ki je izkušen in strokoven. Takoj vam bo lažje, ostanek dneva pa lahko preživite v sproščenem vzdušju.

ON:
Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste porabili za uvajanje novosti. Imate možnost izbire, že to je prvi predpogoj, da dejansko začnete uživati v ponujenem. Glede potovanja ali selitve ste odločni kot že dolgo ne.

 

ONA:
Še enkrat se bo izkazalo, da drugi vplivajo na vas bolj, kot bi radi pokazali. Vase počutje je spet bolj spremenljivo, kot je vreme. Morda je v ozadju veliko stvari, ki so vas nekako zmedle, zato zdaj potrebujete več časa.

ON:
V ljubezni ni dovolj le vaš šesti čut, saj ste nekaj napačno ocenili in zdaj ostane to, da partnerki ali nekomu od bližnjih priznate pomoto. S financami prav tako velja več previdnosti.

link
Kazalo