Dnevni horoskop
Horoskop velja za 30. 7. 2015
     
link

ONA:
Pazite, komu boste zaupali. Nihče vas ne zavrača, čeprav se ne morete znebiti tega občutka. Previdno, posebno če ste trenutno v vrtincu stvari, ki jih morda ne razumete ali ne nadzorujete.

ON:
Ne načrtujte preveč za vnaprej, ker so se zadeve trenutno ustavile in pripravljajo se povsem drugačni pogoji za njihovo rešitev. Na izteku dneva se vam bo sicer zdelo, da je za vami ne le nekaj ur, temveč kar nekaj dolgih dni.

  link

ONA:
Na potovanju boste prenovili moči. Imate čas za vse in prav zato postajate vedno bolj ambiciozni. Radi bi se pozanimali glede nekega srečanja, toda vse bo potekalo dokaj spontano in prav to bo najboljša rešitev.

ON:
V ljubezni boste dobili veliko več, kot ste pričakovali. Oseba, ki vas trenutno najbolj zanima, se naenkrat odpira in bo sprejela vaše predloge, sicer pa boste glede dela še nekoliko zmedeni.

  link

ONA:
Nekdo vam bo odkrito povedal, da se ne strinja z vašimi zamislimi. Vseeno bodite pazljivejši, ker še vedno lahko najdeta nekaj stičnih točk. Vsekakor pokažite, da ne nameravate odnehati.

ON:
Zaradi zapletov s partnerico ali doma se ne počutite prav sproščeno, vendar nimate poguma, da bi to povedali. Ni razlogov, da bi kazali le resen in zamišljen obraz. Stvari se prav kmalu premikajo z mrtve točke.

  link

ONA:
Preveč ste se posvetili urejanju odnosov z nekom, ki se očitno še ni odločil ali pa vas vedno nova iztirja z muhavostjo. Vmes pa bi se lahko obrnili drugam in rešili domače vprašanje. Naj vas ne ustavi trenutni val slabše volje.

ON:
Doma za zdaj ni podpore, ki ste jo pričakovali. Zato pa se lahko obrnete na drugo stran. Potrudite se izvedeti več tudi glede poslovnih načrtov in pričakovanj. Za ljubezen bo še dovolj časa.

 
     
link

ONA:
Pozorno boste opazovali in počasi dojeli, kaj se je pravzaprav zgodilo. Že neštetokrat ste se prepričali, da se stvari obračajo precej nenapovedano. Le z denarjem ostanite previdni.

ON:
Nekaj dogodkov vam je dalo krila. Nikar ne dovolite, da bi vas zavedel trenutni pozitiven potek. Niti tokrat se ne smete prehitro sprostiti, poskusite vsaj nadzorovati stroške.

  link

ONA:
Nekaj se vam bo zdelo dokaj zanimivo, čeprav morda še ni tistega ognja in izziva, ki ste ga s to zadevo povezovali. Spomnite se, da se le počasi daleč pride, posebno v ljubezenskem razmerju.

ON:
Višek energije raje uporabite pri športu, kot da bi ga zapravljali ob druženjih z nekom, ki vam ne ustreza, posebno popoldne, ko boste bolj optimistični. Tudi v ljubezni lahko naredite kak drznejši korak.

  link

ONA:
V ljubezni vas nič več ne premakne z mrtve točke, čeprav ste v preteklih dneh razmišljali drugače. Marsikaj vas bo naenkrat zmedlo in spet se po nepotrebnem prebuja vaša sumničavost.

ON:
Tokrat nočete dovoliti, da bi na vas vplivali ali pritiskali z nečim, za kar menite, da je nesmiselno. To velja tako glede poslovne zadeve kot v odnosih s partnerico. Glede potovanja premislite o novi destinaciji.

  link

ONA:
Vse je treba preizkusiti, čeprav na začetku ne boste preveč zagreti. Prav kmalu se bo obrnilo drugače. Tudi v ljubezni se vam odpirajo nova obzorja, sicer pa previdno, saj bo v zraku še preveč vprašanj.

ON:
Z ugodnimi planeti ste pripravljeni na akcijo in odločitev. Zaslutili boste, kdaj je pravi trenutek. Le pogumno, ni nikakršnih razlogov, da bi se ustavili. Fizično ste bolje pripravljeni kot ob začetku poletja.

 
     
link

ONA:
Ni večjih ovir razen morda le te, da spet preveč razmišljate, kako se bo izteklo. Zagotovo je še nekaj podatkov, ki jih morate postopoma razumeti in sprejeti. Od partnerja ne zahtevajte preveč.

ON:
Z besedami boste zmagoslavni, tako rekoč neustavljivi. Marsikaj bo odvisno od prvega vtisa, zato vseeno premislite o tem, kako boste nastopili, tudi s partnerico, ki je rojena v danes nepremagljivem znaku bika, device ali kozoroga.

  link

ONA:
Pripravljeni boste na nekaj novega na ljubezenskem področju. Igra z ognjem vas sicer ne mika in iskali boste potrditev pri osebi, ki vam je značajsko podobna, posebno če si v nadaljevanju dejansko želite nekaj pomembnejšega.

ON:
Tokrat ste še kar dobro razpoloženi in pripravljeni na novosti. Radi bi prevzeli pobudo, tako v prijateljskem kot v delovnem krogu. Še se lahko dogovorita z nekom, ki vas v preteklosti morda ni najbolje razumel.

  link

ONA:
Preložite potovanje, ki bi vam odvzelo preveč energije. Prag vaše potrpežljivosti je danes dokaj nizek, zato pozor, tudi z vašimi bližnjimi. Prav kmalu pa si boste končno lahko zastavili nekaj več.

ON:
Niste pripravljeni odstopiti od svojega. To je dvorezni meč, posebno če preveč hitite, ne da bi sploh vedeli, kako bi lahko zadeve končali. Tudi tokrat vas rešuje iznajdljivost, vendar ne pretiravajte.

 

ONA:
Imate veliko možnosti, zato se ne zatekajte v ene in iste navade. Pri ljubezenskih zadevah se skrivate, čeprav tako le otežujete zadeve, tako sebi kot dragi osebi. Po pogovoru vam bo vse bolj jasno.

ON:
Ob koncu meseca ste dokaj podjetni, posebno dopoldne. Nič vas ne ovira, tudi če razmišljate o novih delovnih posegih ali sodelovanjih. Vseeno pazite, ker niso vsi enako zanesljivi. Zanašajte se nase.

link
Kazalo