Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 10. 2017
     
link

ONA:
Pred vami je dan nepredvidljivih preobratov. Mnogi vas prepričujejo o nečem, kar vam še ne ustreza, zato se raje zanašajte na svoj občutek, saj sami najbolje veste, kaj vam ugaja. V ljubezni potrebujete več pravega dialoga.

ON:
Pri morebitnem sporu bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato ponudite roko sprave ali pa se vsaj pravočasno umaknite, do naslednje priložnosti. Posebno v odnosih s prijateljico ali sodelavko. Za volanom bodite strpnejši.

  link

ONA:
V ljubezni ali doma se dogaja nekaj, kar vam ni preveč všeč. Nekoga morate enostavno sprejeti takega, kot je. Nekako ste negativno naravnani, ker se spet preveč obremenjujete s preteklostjo.

ON:
Naenkrat ste brez pravih idej. Pazite na nove delovne pogoje, posebno če še niste preveč prepričani, kako se boste odrezali. Ne pozabite, da vam okoliščine trenutno ne dovolijo nikakršnih spodrsljajev!

  link

ONA:
Izkoristili boste vse svoje adute, potem vam ostane le, da počakate na odločitev nekoga od vaših bližnjih ali tudi v službi. Morda bo ravno to čakanje nekaj najtežjega, ker bi zadevo radi čim prej uredili.

ON:
Nekaj boste dobro ocenili, sicer pa potrebujete preveč časa, da preidete k dejanjem, kar je za vas sicer nekoliko nenavadno. Nikar ne bodite preveč zamišljeni in zaskrbljeni, temveč zadevam le pustite prosto pot.

  link

ONA:
Nekdo vam bo izredno pri srcu, čeprav morda nimate dovolj časa, da bi se mu posvetili. To se vam po navadi dogaja takrat, ko delate več stvari istočasno. Vsako bi radi opravili brezhibno. Vsaj proti večeru si vzemite več časa za druženja in romantiko.

ON:
Dogaja se vam preveč naenkrat, to so stvari, ki ste jih nekaj časa čakali in zdaj jih nočete izpustiti. Posebno zanimivo bo na potovanju. Samske čaka romantično srečanje, čeprav se bo začelo s čudnim pogovorom.

 
     
link

ONA:
Tokrat boste precej nepredvidljivi, zato ne bodite presenečeni, če ne boste naleteli na najboljši odziv. Vseeno ostanite zvesti svojim načrtom, posebno glede družinskih vprašanj, ki se počasi vračajo v ustaljene tire.

ON:
Nekdo čaka na načrtovani sestanek, čeprav trenutno niste najbolje razpoloženi za pomembne pogovore. Vsekakor se lahko dogovorite tudi za kak drugi termin, ko boste bolj pripravljeni. Morda le premalo počivate.

  link

ONA:
Z nekom bosta razmišljala enako, četudi se še ne želite prepustiti čustvom. Imate več možnosti, zato se ne navezujte le na eno. Tudi v karieri se lahko odločite za neko zanimivejšo različico.

ON:
Slišali boste nekaj navidezno nepomembnega, potem se bo zasukalo drugače. Ugotavljate, da stvari lahko obrnete v svojo korist. Storite konkretne korake glede potovanja. Ni dovolj le imeti dobre ideje in namene, tokrat bi morali pokazati več odločnosti.

  link

ONA:
Prijateljski odnosi so v ospredju, posebno če imate tudi nekaj skupnih delovnih načrtov. Le preverite vse račune, da se ne bo zataknilo pri povsem banalnih rečeh. Romantike bo morda nekoliko manj, saj bi želeli le premisliti.

ON:
Slišali boste nekaj, glede česar boste sprva zmedeni in ne ravno zaupljivi. Potem se bo izkazalo, da gre za preobrat, ki vam iz več vidikov pravzaprav ustreza! Le pazite z denarjem.

  link

ONA:
Tokrat ste upravičeno dobre volje in z občutkom, da vam bodo prisluhnili. Še bolj pa, če se boste povezali z nekom od mlajših. Ne boste zamudili priložnosti, da se tudi pri delu resnično izkažete.

ON:
Ne zapirajte se vase, saj zagotovo ni razlogov za strah. Usoda vas vodi na pravo stran, posebno v ljubezenskih in prijateljskih odnosih. Z Luno, ki se približuje vašemu znaku, se izostruje vaš šesti čut, ne boste zgrešili!

 
     
link

ONA:
Vse se odvija hitro, in to vam nikakor ni všeč. V ljubezni ni dovolj, da le govorite o tem, kaj bi radi, preiti morate k dejanjem. Morda vas moti partnerjevo precej spremenljivo počutje.

ON:
Ob različnih opravkih se vam nekoliko zatika, predvsem zaradi vašega neupravičenega strahu. Ne dovolite, da bi vašo ljubezensko srečo načelo nekaj, kar naj bi ostalo za vedno v preteklosti.

  link

ONA:
Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Vajini skupni trenutki so dragoceni, zato ni razlogov za nove pomisleke. Storite več za svoj videz in fizično pripravljenost, ne zapirajte se med štiri stene.

ON:
Nekaj besed bo sprožilo prav plaz mešanih čustev. Tokrat ste pripravljeni odgovoriti tako, kot se spodobi. Vsekakor se pripravite, da vas prijatelji ali partnerka morda ne bodo takoj razumeli.

  link

ONA:
Izredno nestrpni ste, stežka upoštevate kakršne koli nasvete, čeprav se zavedate, da so v resnici dobri. Situacija zahteva novi pristop, stara pot preprosto ni več dobra, zato se sprijaznite in poskusite na lepši način.

ON:
Niste preveč zadovoljni s tistim, kar se dogaja, posebno glede poslovnih zadev ter v odnosih s starejšimi. Vsekakor vam bo dobro delo nekaj novega, po možnosti krajše potovanje.

 

ONA:
Nekdo je na vaši strani, čeprav še niste prepričani, kako se bo izteklo. Odgovor na vašo prošnjo bo vsekakor pozitiven. Povabilo v zadnjem trenutku vam izredno ugaja, odpira nove možnosti.

ON:
Razmišljate o izboljšanju delovnih odnosov ter novih študijskih podvigih. Dokažite tistim, ki vam niso verjeli, da ste oseba, ki se ji lahko zaupa. V ljubezni vas lahko reši šesti čut, spontanost se obrestuje. To bo dobro za oba.

link
Kazalo