Dnevni horoskop
Horoskop velja za 26. 3. 2017
     
link

ONA:
Vaši dnevi se vrtijo okoli enega in istega, obenem prehitro zavračate nove predloge. Spremenite načrte, posebno če ste nameravali še enkrat ostati doma in tako zapraviti marsikatero možnost, tudi v ljubezni.

ON:
Pazite pri težjih fizičnih in športnih aktivnostih. Nikar si ne zastavljajte nečesa, kar občutno presega vaše zmogljivosti. Ljubezen pride in gre, vsekakor bi morali pozorneje prisluhniti.

  link

ONA:
Nekoliko lažje vam bo kot v preteklih dneh. Dobro ste se odločili, posebno glede potovanja, saj očitno ni razlogov, da bi nenehno čakali na druge in njihovo pobudo. Partner bo prav tako z vami pozitivno naravnan.

ON:
Pozabite na preteklost, ne ustavljajte se po nepotrebnem. Nič vas ne more utruditi, ker je vaše srce spet polno pozitivne energije. Tudi po zaslugi osebe, ki vam očitno stoji ob strani.

  link

ONA:
Nekaj vas še vedno utruja in skrbi, sicer pa nimate dovolj moči, da bi se dejansko uprli in kaj spremenili. Zaradi napetosti preprosto ne morete povsem uživati v majhnih stvareh, na poti ali ob rekreaciji.

ON:
Zadali si boste preveč obveznosti. Morda ste si izbrali napačen dan za nekoliko daljše delovno dežurstvo. Ničesar pa nočete pustiti na pol, čeprav se tako tudi po nepotrebnem utrujate.

  link

ONA:
Popoldne vam bo najprijetneje v družbi zagnanih in dinamičnih. Izkoristite možnost za pogovor z nekom, ki ima določene izkušnje na področju, ki vas posebno mika. V ljubezni zagotovo ni nikakršnih razlogov, da bi hiteli.

ON:
Ne bo vam dolgčas. Če ste se v preteklih dneh večkrat nekako umikali zdaj je trenutek, da spet dobite tisto, kar vam pripade. Natančni boste in dovzetni za novosti, posebno na potovanju.

 
     
link

ONA:
Nekomu se izmikate, čeprav se zavedate, da je to morda napačna poteza. Nihče ne more kar ugibati, kaj si želite in kaj se pri vas v resnici dogaja. Celo povabilo boste sprejeli nezaupljivo.

ON:
Doma je napeto. Zahtevni ste, ne morete se umiriti, celo glede stvari, ki so precej ustaljene. Čim prej razložite svoje. Rešuje vas le več odločnosti, posebno s starejšim znancem ali sorodnikom.

  link

ONA:
V ljubezni pazite z znancem, ki je precej nepredvidljiv. Šele potem se boste zavedli, kaj vse bi z njim lahko izpustili ali celo izgubili. Potrudite se ohraniti mir, ki vam je tako dragocen!

ON:
Utrujate se hitreje kot sicer. Ne izpostavljajte se preveč, čeprav vas že mika, da bi se začeli ukvarjati z nečim novim ali odpotovali. Naj bo vse v mejah tistega, kar ste že preizkusili in vam ustreza.

  link

ONA:
Niste še povsem prepričani, na kakšen način se bo odzval vaš partner ali prijatelj. Tudi zato, ker se še ne moreta uskladiti glede potovanja ali pomembnega, novega načrta ali sodelovanja. Pozor za volanom, raztreseni ste.

ON:
To zagotovo ni pravi trenutek, da bi se odločali za karkoli drastičnega. Glede potovanja ali selitve ste še posebno v dvomih, kar pomeni le, da marsikaj ni v skladu z vašimi pričakovanji.

  link

ONA:
Predlagajte potovanje, ne bo vam žal, saj potrebujete spremembo, da zadihate s polnimi pljuči. Tokrat je vse v vaših rokah, možnosti nikar ne zapravite. Zagotovo ni razlogov, da bi kogarkoli čakali.

ON:
Tokrat se boste odzvali na pravi način tudi s partnerko ali prijateljico ter v odnosih z mlajšimi. Nedelja vam prinaša več, kot ste pričakovali, imeli boste zadnjo besedo in uredili tudi nekaj glede stanovanjskega problema.

 
     
link

ONA:
Priznati si morate, da še vedno potrebujete vedno več počitka, posebno pazite na želodec in kožo, saj bi se morali ustrezno zavarovati. Previdno tudi ob težjih fizičnih dejavnostih.

ON:
Tokrat bo nemogoče doseči, da bosta volk sit in koza cela, ker sta oba z drago osebo trmasta. Ob poslovnem prizadevanju nikar ne vztrajajte preveč glede nečesa, kar bo prišlo le počasi in postopoma.

  link

ONA:
Nekako vam bo uspelo uravnovesiti svoje težnje in odnose z osebo, ki vam veliko pomeni. Vseeno pazite, ker gre za nekoga, ki je izredno občutljiv. Poskusite brati med vrsticami, kar je po navadi za vas naporno, toda danes je preprosto nujno!

ON:
Imate veliko moči, vendar tudi zato pri marsičem enostavno pretiravate. Vseeno vas spremljajo srečne okoliščine: dobili boste odločilno novico od mlajšega znanca ali sorodnika. Vse skupaj vas pomirja, takoj boste vedeli, kako naprej.

  link

ONA:
Glede domačih zadev je veliko razlogov za in proti, toda ostane en cilj, ki se mu ne bi smeli odpovedati. Zadeva nekaj, kar vam je izredno pri srcu. Le previdno z nekom, za kogar ste že prepričani, da ne bo popustil.

ON:
Niso vsi enaki, zato se ne morete večno razburjati zaradi malenkosti. Pravočasno odgovorite na vse klice ali sporočila. Le tako se ne bo zgodilo, da vas bodo začeli motiti takrat, ko boste imeli drugačne načrte.

 

ONA:
Prebujate se v ugodno nedeljo, ki za vas ne bo prenaporna, temveč le polna dinamike in optimizma. V ljubezni še hrepenite po novostih. Le od vas bo odvisno, kako se boste odzvali v družbi nekoga, ki vas resnici na ljubo izredno zanima.

ON:
Pri marsičem ste bolj sproščeni, na zadeve gledate iz drugačnega zornega kota. V ljubezenskih odnosih ste mirnejši, posebno kar zadeva ribice, škorpijonke in rakice. Ne bo nedorečenosti.

link
Kazalo