Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 11. 2017
     
link

ONA:
Izkoristite ugodno dopoldne, ko se boste dogvorili, še zlasti glede potovanja ali skupnega dela. Neko razmerje bo lahko preraslo v več, vendar potrebujete še nekaj časa.

ON:
To, kar ste nekoč preložili, sicer ne po lastni želji, morate zdaj opraviti kar vse naenkrat. Tudi glede dela združite prijetno s koristnim. Pomagal vam bo nekdo, ki ima zanimive izkušnje in je izviren.

  link

ONA:
Nadaljujejo se srčni zapleti, morda prav takrat, ko se boste končno odločili za kaj novega. Tudi glede kariere vas motijo tisti, ki le veliko govorijo, vendar ne ukrenejo nič pametnega.

ON:
V ljubezenskih odnosih si priznajte, kako razmišljate, in razložite svoje namene. Doma je možno, da bo nekoliko napeto predvsem zato, ker ste nepotrpežljivi. Izognite se težkim fizičnim opravkom.

  link

ONA:
Vaše misli so neurejene, nenehno premišljujete in vsakih nekaj minut spreminjate mnenje in načrte. To je za vas dokaj značilno, toda vsekakor se poskusite zbrati, posebno z bližnjimi.

ON:
Tako v službi kot doma ne ogrožajte dobrih odnosov, ne odločajte se prehitro in le na podlagi občutka. Luna v nasprotovanju vam povzroča še nekaj preglavic z zdravjem in odpornostjo.

  link

ONA:
Ne okrivljajte drugih za določene nesporazume, posebno če se vse skupaj odvija v delovnem krogu. Prijetno vam bo predvsem s strelcem ali levom, ki se ne obremenjuje preveč s prihodnostjo, temveč le nadaljuje.

ON:
Tako glede prijateljstva kot v ljubezni bi se morali dogovoriti tako, da se bo nekaj končno premaknilo z mrtve točke. Predlagajte srečanje, ne bo vam žal. Lahko samo veliko pridobite.

 
     
link

ONA:
Imeli boste dovolj energije in navdušenja tudi za nekoga, ki vas vedno bolj zanima, čeprav se še nista nič dokončno dogovorila. Prijetno vam bo, spomnili se boste dejavnosti, ki vas prav posebno veseli.

ON:
Nekaj boste povedali brez predolgega razmišljanja in kmalu ugotovili, da niste zgrešili. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari, tudi z denarjem. V ljubezni je čas za akcijo, zato ne odlašajte.

  link

ONA:
Ne poznate vseh okoliščin in izgubljate čas z ugibanji. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem. Pazite pri težjih fizičnih opravkih, saj niste najbolje pripravljeni.

ON:
Nekaj se bo zapletlo ravno v trenutku, ko boste pričakovali nekaj več zase. Zato ostanite previdni, posebno v službi. V ljubezni ste spet preveč zadržani, saj se ponavlja nekaj, kar vas ne prepriča.

  link

ONA:
Imate dober načrt in napočil je trenutek, da ga tudi predstavite in da se borite za svoje brez zadržkov. Družabnost se vam vsekakor obrestuje. Razumeli se boste z osebo, ki vam lahko odpre nova obzorja.

ON:
Pozitivna naravnanost vam lahko le pomaga. Prav zlahka se boste odločili za nekaj, kar bo naletelo na odobravanje. Potrebujete taka potrdila, da vaš trud ni zaman.

  link

ONA:
Nekoliko manj samozavestni boste, obenem pričakujete, da drugi popustijo tudi glede stvari, pri katerih bi morali pokazati več zrelosti. Ostanite zbrani ter nikar ne dovolite, da bi vas iztirila vsaka malenkost.

ON:
V karieri poskrbite za svoje interese. Vsekakor se osredotočite na nekaj, kar se bo reševalo v krajšem času. Doma nimate miru, nujno se odpravite na rekreacijo.

 
     
link

ONA:
Prav navdušeni boste, tudi nad malenkostmi. Vse se odvija dokaj gladko in še hitreje, kot ste pričakovali. Nekdo vas čaka, in to vam vsekakor ugaja. Lahko se začne novo poglavje v tem pomembnem odnosu.

ON:
Želite si več na vseh področjih, začnite glede krajšega potovanja ali študija. Nekaj lahko opravite rerkordno hitro. Vaš optimizem se zrcali tudi v ljubezni. Podprli boste drago osebo v izredno pomembni situaciji.

  link

ONA:
Vaše želje morda ne bodo takoj uslišane. Stvari so drugačne, kot se vam dozdeva. Ne gre za nepremostljive težave, saj ste morda le preutrujeni in zato nekoliko pretiravate.

ON:
Z nekom se enostavno ne razumeta, to je stvar značaja. Prav tako ne vztrajajte pri nečem, kar vam ni pisano na kožo. Vsaj doma bodite čim bolj praktični in izpolnite obljube, čeprav vam bo odvzelo več časa.

  link

ONA:
Razpoloženi ste za novosti, najbolje se boste počutili na krajšem izletu. Vsekakor še vedno lahko zahtevate več zase ter to, da vam draga oseba ali prijatelj razloži, kaj namerava.

ON:
Priložnosti se kar vrstijo in prav navdušeni boste, morda bo edina težava pravilno izbrati. Prav tako lahko izkoristite priložnost za zanimivo srečanje. Lahko ste lahko optimistični, vaša prizadevanja bodo nagrajena.

 

ONA:
V ljubezni vam še vedno nič ni jasno, toda tokrat vsaj ne boste zapravljali časa za tuhtanje. Posebno če se ponavljajo ene in iste zgodbe in nedorečenosti. Izborili se boste zase!

ON:
Preveč časa ste izgubili za ugibanje, kaj si misli draga oseba. To je nesmiselno še zlasti zato, ker vam prav nič ne pomaga. Glede dela ali študija niste zagnani, saj se ukvarjate s stvarjo, ki vam ni pisana na kožo.

link
Kazalo