Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 7. 2017
     
link

ONA:
Zaenkrat vas ne zanima, da bi prenovili neko razmerje. Morda vas je strah. Kmalu bo obratno, zato se pravočasno pripravite! Pazite pri delu, kjer vam utegne ponagajati le trenutna naglica.

ON:
Slišali boste nekaj novic, ki še niso potrjene. Nekdo vas bo prepričeval, vendar vi se počasi umikate in že iščete drugačen izhod. Preprosto ste preveč samostojni in vmešavanj ne dovolite.

  link

ONA:
Nekaj vas bo začasno spravilo iz tira, ker ste upali, da se vam ne bo treba vedno vračati na stare teme. Niste najbolj razpoloženi za delo, čeprav določene stvari opravljate brez posebnega truda.

ON:
Čeprav ste se zmožni ukvarjati z več stvarmi hkrati, nekaj vas vseeno zavira. Vse skupaj povzroča nekaj pravzaprav pričakovane napetosti. Nekomu boste odgovorili, kot se spodobi.

  link

ONA:
Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne. To drži, še posebno če se dolgo nista mogla razumeti. Potrebujete nekaj zunaj običajnega, želite si drugačen in bolj aktiven oddih!

ON:
Odločate se na podlagi prvega občutka, kar je tokrat, resnici na ljubo, dvorezni meč, a vseeno vam bo uspelo. Tudi zato ker bo ob vas prava oseba, ki vas bo podprla brez zadržkov.

  link

ONA:
Ne marate občutka, da na vas pritiskajo ali da vas nadzorujejo. Bodite izredno previdni pri vseh nepremičninskih poslih, tudi če je pri delu še nekaj neznank. V ljubezni ste še nekoliko neodločni, toda tudi to se bo kmalu spremenilo.

ON:
Poskusili vas bodo prepričevati glede novih poslov ali nakupov. Vsekakor se držite svojega, tistega, kar že dobro poznate in pokažite, da ne boste zlepa popustili. V ljubezni ste mirnejši.

 
     
link

ONA:
Družite se, v naslednjih štiriindvajsetih urah lahko izveste nekaj, kar vam je izredno pomembno. Nekdo vpliva na to, da se bo vaše počutje ob srečanju ali pogovoru hitro popravilo.

ON:
Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste glede nekega vprašanja prehitro dvignili roke in ste potem tako odločitev obžalovali. Zdaj prihaja prava priložnost, da zadevo dokončno popravite.

  link

ONA:
Najprijetneje vam bo v družbi mlajših. Slišali boste marsikaj novega, zanimivega, kar vpliva na vaše načrte ob koncu tedna in meseca. Počakajte, da vas nekdo prvi poišče.

ON:
Povsem sami se boste lotili najnujnejše naloge. Opravili boste nekaj nujnega, morda gre za še nekaj zapletenega. Ob zanimivem srečanju naj vse steče spontano, na podlagi prvega občutka!

  link

ONA:
Nadaljuje se obetavna zgodba. Tokrat ste resnično prepričani, da vam bo uspelo. Lahko se dogovorite, kako boste preživeli ne le sobotno popoldne in večer, temveč tudi prihodnje dni oziroma prehod v nov mesec!

ON:
Možno je, da boste slišali nekaj, na kar ste že nekako pozabili. Komaj čakate, da preidete k dejanjem. Zavihajte rokave, ne oklevajte. Vsekakor se dobro zavedate, kaj bi morali storiti.

  link

ONA:
Ne boste najbolje pripravljeni, čeprav dobro veste, da se določenim stvarem ne morete izogniti. Ob koncu tedna in meseca potrebujete nekaj več počitka, da bi ustrezno napolnili baterije.

ON:
Nekaj vas bo sprva nekoliko spravilo iz tira, potem boste hitro spregledali in našli neki zasilni izhod. Ne odpravljate se na pot ali novim opravkom naproti, če niste končali nekaj iz preteklosti.

 
     
link

ONA:
On: Ugoden dan bo za iskanje praktičnih nasvetov, nekoliko manj pa za ljubezenske pogovore. Lahko si povesta veliko, a na koncu se boste počutili kot ožeti, brez dokončnega dogovora. Zmanjšajte pričakovanja, tako bo potem veliko bolje.

ON:
Danes se boste lažje, hitreje in brez zadržkov posvetili poslom. Sicer se ne ukvarjajte le z eno in isto zadevo, ker bi morali najti več časa za romantiko, ki jo še kako pogrešate.

  link

ONA:
Pričakujte nekaj manjših nesporazumov, posebno glede dela. Nič pretresljivega, vsekakor pa ugotavljate, da se morate bolj posvetiti tudi zasebnim zadevam. Proti večeru se odločite za mirnejše vzdušje.

ON:
Ona: Moti vas nekaj nerešenega v zvezi z nakupi ali domačimi vprašanji. Nekoliko manj boste razpoloženi za srčna in prijateljska srečanja. Partnerka ali prijateljica bo zato nekoliko nestrpna.

  link

ONA:
Poiščite pomoč ali nasvet pri nekom, ki pozna zadevo ali področje, ki ga imate trenutno največ v mislih. Na koncu boste zadovoljni. Več časa in energije posvetite partnerju ali prijateljem.

ON:
Nekaj obvladate, kar pa ne pomeni, da zadeve ne bi lahko še izboljšali. Slišali boste nekaj, kar vam ogreva srce, ali pa boste to prebrali v sporočilu. Nekdo vam izkazal svojo vdanost in naklonjenost.

 

ONA:
Pri nečem niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda tudi porabili preveč. V ljubezni je še bolj nejasno, pazite s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.

ON:
Najprej pretiravate, potem vas še čudi, zakaj se ponavljajo določene nevšečnosti. V ljubezni ste le za odtenek bolj sproščeni, pazite z vodnarkami, tehtnicami in dvojčicami.

link
Kazalo