Dnevni horoskop
Horoskop velja za 24. 2. 2018
     
link

ONA:
Spremljajo vas srečne okoliščine, čeprav v tem ne uživate toliko, kot bi lahko. Storite nekaj več zase, tudi glede potovanja ali srečanja, ki vam še kako pomeni. Zagnani boste in vsekakor dobro zbrani.

ON:
Ravnajte po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo po istih scenarijih. Draga oseba bi lahko celo storila odločilen korak. S pravo besedo se bosta zbližala kot že dolgo ne.

  link

ONA:
Tokrat ste dobro ocenili situacijo, ostane vam le, da se potrudite po najboljših močeh. Nekoliko zaskrbljeni boste zaradi nekega srečanja. Lahko se sprostite, saj bo vse še dobro.

ON:
V ljubezni ste naenkrat neodločni tudi zato, ker ste pod pritiskom. Raje se obrnite k zadevam, pri katerih vas še vedno spremlja sreča. To so denarni in nepremičninski posli.

  link

ONA:
Dilema potovati ali ne bo hitro rešena. Nujno potrebujete nekaj sprostitve in povsem nova doživetja Poiskali si boste nekoga, ki vam lahko razloži marsikaj ter odpre nova obzorjatudi glede poslov.

ON:
Preverite svoje telefonske in druge račune. Morda ste pozabili na kaj pomembnega. Imate še dovolj časa, da vse skupaj zgladite. Tako boste bolj sproščeni in tudi ljubezen vas bo do dobra ogrela.

  link

ONA:
Ne oklepajte se enih in istih navad. To tako radi počnete, čeprav je nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo. Ne razkrivajte vsega, čeprav bi najraje napadli nekoga, ki se še ni izjasnil. V ljubezni prav tako pazite s preveč občutljivim partnerjem.

ON:
Spomini bodo oživeli, posebno če se boste odločili za nekoliko drugačne aktivnosti ob koncu napornega tedna. Izredno ste previdni, toda zagotovo nimate razlogov za predolgo tuhtanje.

 
     
link

ONA:
Zadovoljni boste, posebno v stikih s starimi prijatelji in mlajšimi družinskimi člani. Želite si več oddiha in popoldne se boste nepričakovano znašli v središču pozornosti.

ON:
Samski se boste znašli na pravem mestu v pravem trenutku. Odločite se za najpomembnejše korake, odmislite si vse, kar je stransko. Le tako vam bo uspelo opraviti vse, kar ste si zamislili.

  link

ONA:
Nihče vam ne bo prisluhnil do konca, čeprav zagovarjate nekaj, kar dobro poznate. Kmalu bo boljše. Lahko se nadejate uspeha z dejavnostjo, ki ste jo nekoč opustili, le ne ustavljajte se pri besedah.

ON:
Poskrbite zase in storite le tisto, kar vam veleva srce. Ne skrbite zaman, tokrat vam ni treba, da bi se udeležili prav vsakega sestanka ali dogovora. Nimate moči za vse.

  link

ONA:
V ljubezni se vse odvija zelo hitro! Na nekaj morate odgovoriti z jasnim da ali ne, čeprav bi radi morda še premislili. Ni pravi trenutek za igro skrivalnic, postavite se zase.

ON:
Z dobrimi planetarnimi vplivi, posebno ob ugodni Luni, vam ne more spodleteti. Prisluhnite šestemu čutu, odločite se glede izleta. Popoldne si boste vzeli najboljše zase.

  link

ONA:
Nekaj vas močno moti in ovira. Vseeno bodite izredno obzirni in diplomatski, ne glede na svoje prave želje. Tudi v ljubezni ne blestite, zaskrbljenost je na vašem na obrazu. Možno je, da kot po navadi le pretiravate.

ON:
Glede vseh težjih opravkov se posvetujte z nekom, ki je veliko bolj premišljen in se ne odziva tako hitro kot vi. Niste dovolj pozorni na zdravje, zato je tudi navzoč občutek neznosne utrujenosti.

 
     
link

ONA:
Preutrujeni boste, da bi se soočili z določenimi nepravilnostmi pri delu ali s partnerjevimi muhami. Zato pustite pri miru vse, ki bi vas radi izzvali, in preložite najtežje, najmanj do ponedeljka.

ON:
Dan morda ne bo prav po vašem okusu, čeprav nimate pravih razlogov za slabo voljo. Pazite doma, kjer boste precej zaletavi. Nekaj stvari ocenjujete na napačen način, premalo skrbite za zdravje.

  link

ONA:
Ne morete se igrati z usodo, posebno glede stvari, ki jih še ne obvladate. Prepričani ste o svojem prav, a tokrat se vendarle razpleta drugače. Ne pričakujte čudežev z osebo, ki se je nekoliko oddaljila.

ON:
Ob koncu tedna ste psihično utrujeni. Čutite, da bi lahko opravili še nekaj zahtevnega, toda naenkrat vam primanjkuje prave motivacije. Vznemirja vas odločitev drage osebe.

  link

ONA:
Imate občutek, da se vse vrti izključno okoli dela. Kmalu prihaja namig, da vendarle ni tako. Konec tedna obeta več, že popoldne storite več, da se boste kmalu vključili v zanimive načrte.

ON:
V preteklih dneh ste se nekoliko dolgočasili, posebno v ljubezni. Zdaj se dogaja vse naenkrat, in to vas navdaja z optimizmom. Vse se bo izboljšalo, ko boste odgovorili na nekaj klicev ali sporočil.

 

ONA:
Obremenjujejo vas delovni opravki, posebno če se nečesa lotevate prvič po dolgem času. Nekdo vam ne more pomagati, vsaj vse dotlej, dokler mu nočete priznati, da ima prav.

ON:
Nekdo nima dovolj časa za pravi pogovor z vami. Srečanje vas zato ne bo navdušilo. Nekomu ugaja vaša družba, a čustev ne vračate. Kmalu boste ugotovili, kaj vas moti.

link
Izbor
Kazalo