Dnevni horoskop
Horoskop velja za 20. 4. 2018
     
link

ONA:
Dan, obarvan z Luninimi vplivi dvojčka, vam bo minil prehitro, v nenehni naglici, posebno doma in pri nakupih. V ljubezni bo sicer le nekaj več površnosti in manj konkretnega.

ON:
Dogaja se nekaj, kar ni prav značilno za vas: tokrat boste pod vplivom drugih, posebno med mlajšimi. Postajate pretirano neučakani, zato pazite, posebno na potovanjih in za volanom.

  link

ONA:
Nečesa se boste lotili brez pravega navdušenja. Ko boste ugotovili, koga imate na drugi strani, boste morda le nekoliko spremenili mnenje. Vsekakor pozor, posebno doma.

ON:
Niste na vrhuncu moči, radi bi, da bi vas vsi skupaj pustili pri miru. Morda se vendarle preveč oklepate enih in istih zamisli. Vsaj v ljubezni se lahko prepustite igrivosti in optimizmu.

  link

ONA:
Všeč vam bo nekaj, kar boste slišali nekako po naključju. Imate opravka z nekaj zanimivih ljudi in le od vas bo odvisno, ali se boste udeležili tudi krajšega potovanja ali zanimivega obiska.

ON:
V ljubezni bo več novosti. Vse vam bo dalo dodatni zagon in strast, ki je že nekaj časa niste čutili. Vsekakor je zdaj pravi trenutek, da pokažete, kaj si želite, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih.

  link

ONA:
Pogled na uro vam bo zadostoval, da ugotovite, kako bi morali pohiteti. Tokrat ste se sami znašli v takem nehvaležnem položaju in niti eno opravičilo ne bo zaleglo. Prisluhnite dvojčku ali ovnu.

ON:
Preverite vse listine in dokaze, preden se boste pritoževali glede nekega nakupa ali uradnih poslov. Lahko se namreč izkaže, da ste povsem po nepotrebnem dvignili veliko prahu. Doma bo prav tako nekaj napetosti.

 
     
link

ONA:
Pred seboj imate več možnosti. Zato se ne oklepajte prve, temveč še malo premislite. Zanimiva je tudi možnost za krajše počitnice, vsekakor pa preverite vse pogoje.

ON:
Nekdo pozorno spremlja vaše delo in želi si več stikov. Pazljivo preberite vse, kar se vam ponuja, tudi glede stanovanjskega vprašanja. Tako v ljubezni kot pri poslih boste osredotočeni na dve zadevi hkrati.

  link

ONA:
Ne sklepajte prehitro. Nekdo se vam ne izogiba, temveč le išče način, da vam pove nekaj, česar ne veste. Vse se bo dobro izteklo, če boste mirni in previdni. Doma bo več novosti glede starejših družinskih članov.

ON:
Konec tedna bo morda napornejši, kot ste pričakovali. Ustavlja vas nenavadno vedenje osebe, za katero ste bili prepričani, da vam je naklonjena. Ne odločajte se prehitro, saj bi lahko izbruhnili v nepravem trenutku, temveč počakajte.

  link

ONA:
Bodite hitrejši in odločnejši. Potujte, saj ni razlogov, da bi se zapirali ne glede na določene obveznosti. Tudi z drago osebo se lahko dogovorita na novo; ne pogrevajte starih nesporazumov.

ON:
Vse poteka mirno in brez posebnosti. Prav zato si boste zaželeli, da se zgodi kaj zanimivejšega. Bodite komunikativni, poiščite nove načine, da bi se zbližali z dragimi osebami.

  link

ONA:
Tokrat nočete niti slišati za določene načrte, s katerimi ste se nekoč strinjali. Jasno je, da ste se morda prenaglili, in zdaj bi le morali vzpostaviti neko ravnovesje, namesto da bi na vse skupaj gledali le črno ali belo.

ON:
Ne morete se sprijazniti s tem, da je nekdo močnejši na področju, kjer ste bili suvereni. Nimate radi ljudi, ki govorijo eno, mislijo drugo in počnejo tretje. Danes se jim sicer ne morete izogniti, zato se raje naučite njihovo igro.

 
     
link

ONA:
Danes bo vsak nevarno vlekel na svojo stran. Tudi doma pazite s predstavniki različnih generacij. Zato se odpravite na pot ali si omislite nekaj novega v prostem času, po možnosti sami ali v dvoje.

ON:
Zbudili se boste polni energije, potem pa počasi ugotavljali, da vas prevevajo novi dvomi. Očitno je, da nečesa še niste prebrodili, posebno če zadeva stare poslovne ali ljubezenske zgodbe.

  link

ONA:
Nekaj novosti vam bo dalo nov navdih. Vsaj za volanom in ob težjih fizičnih opravkih ostanite popolnoma zbrani, ne glede na dogajanje okoli vas. Nekomu še ne morete odgovoriti tako, kot si želite, saj vas marsikaj ustavlja.

ON:
Imate občutek, da zamujate nekaj pomembnega. Vseeno pa morate počakati na odločitev, ki ni v vaših rokah. Pripravite se, če nočete, da bi vas vse skupaj preveč prizadelo.

  link

ONA:
Pred vami je zanimiv petek. Nekoliko zapravljivi boste, a istočasno polni dobrih zamisli, kako bi spet zaslužili. Ob vas bo nekaj ljudi, ki jih boste očarali z vašim navdušenjem.

ON:
Od konca delovnega tedna ne pričakujete preveč, toda zgodilo se bo obratno. Vse se bo namreč spremenilo po nekem povabilu. Najboljše stvari prihajajo spontano in nepričakovano.

 

ONA:
Ne bodite preveč zaprti vase, čeprav imate občutek, da se svet trenutno vrti v neko napačno smer. To je le trenutek, ki bo hitro minil, zato se izogibajte morebitnemu prepiranju.

ON:
Čeprav ste že izredno utrujeni, še vedno obljubljate veliko in si vsakič dopovedujete, da je to zadnjič. Dobra organizacija vam lahko marsikaj olajša, česar se dobro zavedate, toda vseeno ponavljate nekaj napak.

link
Izbor
Kazalo