Kitajski horoskop
21.-27. 5. 2018
     
link

Spet je okoli vas kar nekaj ljudi, ki so sicer dejavni in zanimivi, toda imate občutek, da ne morete najti skupnega jezika. Le v sredo bo nekaj več razumevanja, tudi zato, ker boste ob delu prevzeli glavno vlogo. Na potovanju boste dejavni, toda resnici na ljubo komaj čakate na trenutek, ko boste končno mirnejši in ko si lahko vzamete več časa zase ter tudi za romantiko in nežnosti.

  link

Radi bi se držali svojih načrtov, a to ne bo mogoče: marsikaj bi morali tudi spremeniti. Prilagodljivost sicer ni vaša najbolj izrazita lastnost, po navadi se držite svojega tudi takrat, ko je jasno, da nimate prav. Šele v petek boste morda dobili namig, ki vas bo usmeril drugam. Nekomu niste kos, zato pozor, kaj boste povedali. Ne razmišljajte preveč za vnaprej, saj bi se morali odločati tudi na podlagi občutka.

  link

Nekaj se rešuje, sicer ne ravno tako, kot ste pričakovali ali načrtovali. V vsem lahko najdete neko rešitev, čeprav se kot perfekcionist včasih raje še bolj trudite in želite si doseči popolnost. Pri delu bo še nekaj ovinkov, posebno v sredo, ko bi morali paziti na nekoliko slabše zdravje. V ljubezni še ni takih odgovorov, ki si jih želite. Ne odločajte se na vrat na nos, temveč raje počakajte na dobre novice od četrtka ali sobote dalje. Ob koncu tedna nikar ne čakajte!

  link

Vse se bo zavrtelo okoli ljubezenskih zadev in družinskih dogovorov. Morda se boste pogovarjali tudi o dopustu ali krajšem potovanju. Ponedeljek, sreda in petek so dnevi, v katerih se boste najhitreje odločali, posebno s pripadnicami nežnejšega spola ali z mlajšimi. To bo teden za pomembnejšo ljubezensko izbiro. Končno se boste znebili neutemeljenega strahu in dvomov, tudi kar zadeva vaše zdravje.

 
     
link

Do srede boste nekoliko neodločni, potem vse poteka po načrtih in morda boste dobili še nekaj več od pričakovanega. Vsekakor naredite natančnejši načrt dejavnosti, da se ne bi izgubili ob nepomembnih podrobnostih. Morda boste prehitro razkrili, kaj vam leži na srcu. To se vam pogosto dogaja, zato dobro premislite, kaj si pravzaprav želite, in bodite nekoliko bolj zadržani in preudarni.

  link

Ob začetku tedna niste preveč zaskrbljeni glede stvari, ki so vas do zdaj obremenjevale. Nekaj se vam bo posrečilo in vas prebudilo, zato se boste vsega lotili optimistično. Vaša energija bo na vrhuncu v petek, do takrat bo nekaj dobrih novic od drage osebe ali mlajših družinskih članov. Vsekakor pa popazite, ko se boste dogovarjali glede stanovanja ali selitve. Premislite in varčujte.

  link

Nič vas ne prepriča in zaenkrat se boste raje držali v ozadju. V torek in četrtek se sicer lahko podvizate, a to bo morda le ena epizoda, saj še vedno ni tistega, po čemer hrepenite. Morda se preveč pritožujete in pričakujete, namesto, da bi si zastavili kaj novega. Tudi na čustvenem področju, ki ste ga v zadnjih časih povsem neupravičeno zapostavili. Sobota bo izredno ugodna. Končno se boste izkazali z vašim temperamentom!

  link

Začetek tedna je v znaku ljubezenskih in prijateljskih vibracij. Nekaj se vam bo posrečilo, čeprav ste pričakovali povsem drugačen razplet. Vsekakor popazite tudi na denar in poslovne zadeve, saj se bo nekaj razrešilo šele takrat, ko boste pripravljeni sprejeti dejstva, ter morda popraviti nekaj napak. Ob koncu tedna popazite na zdravje, saj vas bo nekaj novosti morda vznemirilo, čeprav, k sreči, ne za dolgo.

 
     
link

Vse je dokaj mirno in zato boste že v ponedeljek načrtovali nekaj, kar se vam bo kmalu obrestovalo. Vsekakor pa se lahko posvetujete z nekom, ki morda še bolje pozna določene nove okoliščine. V torek ali petek vas bo nekaj zmedlo, toda ne tudi ustavilo. Svojih čustev ne boste pokazali, ker dobro veste, da se stvari lahko iz dneva v dan obrnejo. Zato je najbolje še malo počakati. Popazite na denar in premislite glede stanovanjskega problema.

  link

Prijetno vam bo, posebno od torka dalje. Spet ste tam, kjer vam najbolj ugaja, to je središče pozornosti. Določenim zadevam ste morda pripisovali prevelik pomen, sedaj se vračate na pravo pot. V četrtek boste prejeli novico, po kateri bo vse drugače. V takih okoliščinah bo izredno malo časa za ljubezen in osebo, ki vam je pri srcu. Tako sicer nekoliko ogrožate vajin odnos! Pozor, posebno v soboto.

  link

Na vse boste gledali v pozitivnejši luči. Posebno, če ste si zastavili novi delovni cilj. V tem obdobju ste usmerjeni na konkretne zadeve, sicer pa ne boste pozabili na ljubezen, posebno sredi tedna. Tudi zdravje se bo postopoma izboljšalo in dojeli boste, da ste praktično neustavljivi. V soboto si iščete nove izzive in radovednost vas tokrat dejansko vodi daleč. Psihofizično boste močnejši.

 

Čez cel teden boste izredno dobro razpoloženi, saj se marsikaj odvija po pričakovanjih. Od srede boste izredno zaposleni, ponuja se možnost, da bi odpotovali. Vsekakor se lahko odločite hitreje, kot sicer, na podlagi prvega občutka. Petkova dogajanja vam bodo dokazala, da ste imeli prav. Vsekakor prihaja še ena zanimiva poslovna priložnost in morda vam bo težko le vse skupaj uskladiti, ter si vzeti tudi dovolj časa zase.

link
Izbor
Kazalo