Kitajski horoskop
24.-30. 7. 2017
     
link

Zaključek meseca vam prinaša nekaj več skrbi, tudi okoli dela. Pričakujete preveč, tudi od oseb, ki sicer veliko govorijo, pa ne naredijo dovolj. V ljubezni bo laže po pogovoru glede potovanja ali krajših premikov ter urejanja domačih zadev. Od drage osebe boste pričakovali, da vam jasno pove, kaj si želi. Tudi če gre za novo poznanstvo. Ne zanašajte se le na svoj občutek, temveč raje vsem pozorno prisluhnite, preden se odločite.

  link

Takoj ob začetku tedna boste izredno energični in dinamični. Obeta se vam izpolnitev ljubezenske želje, posebno z nekom, ki morda prihaja od daleč ali ki se z njim zaradi različnih okoliščin nista redno srečevala. Previdno le v četrtek ali nedeljo, ko boste nekaj ali nekoga narobe razumeli in morda boste povedali preveč. Šele potem se boste zavedeli, da ste preveč pohiteli.

  link

Tudi tokrat ste, kot po navadi, najuspešnejši takrat, ko si zastavite veliko naenkrat. Tokrat bo sicer tudi dovolj časa za ljubezen, čeprav šele od sredine tedna. Vsekakor pazite s tistimi, ki bi še vedno radi nadzirali tudi vaše dejavnosti v prostem času. Hitro se boste znebili tega pritiska, morda tudi z ostrejšimi besedami. Na potovanju pazite na denar in dokumente.

  link

Ostal vam je še en julijski teden, zato poskusite storiti največ, kar se da, da zgladite stare nesporazume. Ne prestavljajte zadev, ki bi jih morali nujno končati, posebno glede denarja in zdravstvenih terapij. V ljubezni pa ste od srede lahko pogumnejši, nekdo se bo odzval na pravi način. Pokažite čustva, marsikaj se je zapletalo le zato, ker ste partnerju preprosto pustili, da bere med vrsticami.

 
     
link

Ponedeljek bo v znaku dvomov in skrbi, posebno glede zadev, ki se nikakor ne odvijajo po vaših željah. Pazite, da se ne bi sprli, zlasti v delovnem krogu. Imejte več posluha za sodelavce ali vsaj upoštevajte določena pravila. Na nekaj morate čakati in tega nikakor ne marate, čeprav se zavedate, da ste si tudi sami krivi. Zdravje se bo od četrtka postopoma izboljšalo, ko bo obenem več priložnosti za srčna srečanja.

  link

Tokrat ste že ob začetku tedna na vrhuncu moči in kar hitro boste pozabili na nekaj, kar morda še vedno muči vašega partnerja. Vi pa bi radi nadaljevali neobremenjeno. V nekem položaju bo vseeno še nekaj govora o starih zadevah, predvsem čustvih. V sredo boste dobili namig, kako naprej, petek pa bo najugodnejši dan, da začnete kaj novega.

  link

Ne bodite preveč zadržani, če se ob začetku tedna ne bo vse zavrtelo tako, kot si želite. Nekaj napetosti bo, in sicer v odnosu z osebo, ki je trmasta in se morda sploh ne zaveda potrebe po prilagajanju. Tudi vi ste precej zdražljivega značaja in ne prenesete nikakršnega pritiska. Pozor, če se vse skupaj odvija v domačem krogu. Torek in sobota prinašata zlate priložnosti v ljubezni, tudi za samske.

  link

Nekaj ali nekdo vas ne prepriča več, toda zadevo vseeno želite izpeljati do konca. Kar je morda težko ali naporno, saj bi se raje ukvarjali s čim lažjim. Domače vzdušje bo tokrat izredno dobro in razumeli se boste tudi o stvareh, ki so prej morda bile kamen spotike. Tokrat bo vse novo, drugače. V četrtek se boste znašli na pozitivni prelomnici, tudi v ljubezni. Končno bo na obzorju nekaj novega!

 
     
link

Postajate izredno nepotrpežljivi, štejete ure in dneve do nekega srečanja ali trenutka, ko se boste lahko sprostili. Videti je, da imate nekoga raje, kot želite pokazati, med vama je sicer še nekaj nerešenega, a le zato, ker še nočete popustiti. V četrtek se bo prikazala nepričakovana možnost, da zadeve nekako rešite. Storite to spontano in igrivo, kot je za vas zagotovo najbolj značilno!

  link

Le prvi dan v novem tednu je ugoden, potem ponavljate stare napake. Preveč ste napeti, stvari se ne odvijajo tako, kot si želite. Preveč obveznosti in pritiskov bo, tudi doma, kjer ste pričakovali več razumevanja. Mogoče je, da ste se tik pred načrtovanim dopustom preobremenili, sedaj pa ne veste, kako naprej. Sicer pa vas k sreči težave le spodbujajo, da se še naprej borite. Petek bo ugoden za novo ljubezensko pobudo.

  link

Nikogar ne morete zavrniti, kar je lahko dvorezni meč. Dobro je, da se trudite ohraniti dobre odnose z vsemi, a vsekakor pazite, da ne boste na koncu ostali povsem brez moči. Do srede pazite, da vas ne bi preobremenili, posebno z vprašanji, na katera še nočete odgovoriti. Posebno če je vse skupaj povezano z vašimi odločitvami glede ljubezni ali doma. Ponavlja se srčna zgodba, ki vas na neki način vznemirja.

 

Vaše počutje bo spet izredno spremenljivo. Vsak drugi dan boste iskali kaj novega in nemirni boste, ker se vam ne more takoj posrečiti. Poskusite si zamisliti oziroma se spomniti nečesa, kar vas je najbolj osrečevalo. Korak do zmage ni prevelik, pomembno je, da ste prepričani. Potrebujete več nežnosti in pozornosti, kar boste tudi dobili, sicer le pod pogojem, da boste občasno tudi popustili.

link
Kazalo