Kitajski horoskop
20.-26. 03. 2017
     
link

Zdi se vam, da vas nenehno obkrožajo le tisti, ki vam niso podobni in niti ne pretirano všeč z izjemo ugodnejše srede ali šele nedelje. Prihaja nekaj novic glede denarja ali izpita, vsekakor ostanite nepristranski in dobro premislite, kaj si lahko privoščite in glede česa bi se morali bolj potruditi. Glede potovanja lahko dobite kar nekaj ključnih novic.

  link

Ob začetku tedna nimate miru in številnim med vami bo ta teden prinesel preobrat na poslovnem področju. Tako se boste hočeš nočeš znašli v novih okoliščinah in si morali izboriti boljše pogoje za nekaj, kar vam dejansko ustreza. Torek bo ugoden za pogajanje, zadeve pa lahko sklenete v četrtek. Zamisel glede potovanja ali selitve bo vedno bolj privlačna in všečna.

  link

Začetek tedna je vsekakor v znamenju izpolnjenih želja in le četrtek ali sobota sta morda dneva, v katerih se boste začasno ustavili, morda tudi zaradi utrujenosti ali nekaj manjših zdravstvenih tegob. Te najbrž izhajajo le iz tega, da niste dovolj pozorni na svoje vsakdanje navade. Konec tedna prinaša nekaj skokov in padcev v počutju tudi glede ljubezni. Potrpežljivost je edino, kar vas lahko reši.

  link

Znani ste kot miroljuben človek, neradi se prepirate ali spuščate v kar koli tveganega. Tokrat bo drugače, ker vam bo že torkov ali četrtkov dogodek pognal kri po žilah in dvignil tlak! Vsekakor dobro premislite, kako naprej, čeprav še veste, da zadeve ne boste kar tako opustili. Situacija zahteva določene žrtve, na katere ste tokrat očitno pripravljeni.

 
     
link

Nekaj dni si boste vneto iskali družbo, tudi med tistimi, ki vam morda niso preveč podobni. Očitno vas ni strah novih poslov in poznanstev, temveč prej obratno: komaj čakate, da se zgodi nekaj nepričakovanega. Sicer pa vsak načrt zahteva tudi več natančnosti, posebno glede dela ali potovanja. Nikar pa se ne prepirajte zaradi malenkosti. Vsaj tokrat se poskusite učiti iz napak.

  link

Nekoga si boste najprej samozavestno poiskali, potem se tik pred zdajci premislili. Kar se vam sicer ne dogaja pogosto, ker po navadi natanko veste, kam vas vodijo vaša čustva. Očitno je, da se dočenih pomislekov še niste otresli, čeprav jih glede poslov sicer ni, glede zasebnih zadev pa so še kako živi. Vsekakor premislite in se po možnosti vsaj od torka ali sobote odpravite na pot.

  link

Vse gre po načrtih, čeprav predvsem na poslovnem področju. Pogosto rečete, da vam delo ni vse, potem pa se vseeno zatekate v ene in iste, zapletene in zahtevne urnike. Do petka se boste dogovarjali predvsem glede denarja, izpitov in sodelovanj, potem pa se obrnili k nečemu, kar je veliko zanimiveje in omogoča več ustvarjalnosti. V ljubezni pokažite več pobude, zanimiva bosta tudi ponedeljek ali torek.

  link

Premalo se gibljete, posledice pa so že razvidne in nikakor niste zadovoljni s svojim videzom in fizično pripravljenostjo. Vsekakor pa se lahko še vedno odločite za nekoliko drugačen način življenja in tempo, ne čakajte predolgo. Izkoristite svoj dan, to bo tokrat torek, ko se boste laže odločali, tudi v zasebnih odnosih in ob zanimivem poznanstvu in dialogu.

 
     
link

Nekaj dni boste razmišljali, ali bi prešli k dejanjem, posebno glede ljubezni. Predobro se spominjate razmerja, ki vas je osrečevalo, čeprav hkrati potiskate vse tisto, kar vam morda ni ustrezalo. Zato premislite, ali bi zadevo sploh bilo smiselno ponavljati. Na poslovnem področju bo kar veliko lekcij in morda še premalo pravih rezultatov, zato počakajte.

  link

Svetla točka v razburkanem morju bosta torek in četrtek. Takrat boste brez pretiranega truda opravili nekaj, kar vas je mučilo ali pa je preprosto ostalo na vašem urniku. Priporoča se vam veliko previdnosti glede denarja, saj se občasno sploh ne obvladate in delate prevelike korake, potem se kesate. Ljubezen pride in gre, ne ljubi se vam vedno prevzeti pobude. Tega ste se že naveličali.

  link

V ponedeljek ali petek se poskusite dogovoriti glede potovanja ali selitve; saj bo marsikaj vse bo minilo še pozitivneje, kot ste pričakovali. Torek bo težaven glede ljubezenskih in družinskih novic; že od srede ali četrtka pa k sreči prihaja nekaj, kar vas pomirja in daje upanje. Prepoznajte in izkoristite pravo priložnost, da zadeve nekako popravite, posebno glede navezovanja novih stikov in ob možnosti za zanimiva poslovna potovanja.

 

Počeli boste veliko stvari, sicer pa niti ene ne do konca, tako, kot bi bilo treba. Prehitro skačete z ene teme na drugo, z ene stvari na drugo in potem se še sprašujete, zakaj ni nikakršnih rezultatov. Lahko pa bi vprašali oziroma poiskali nasvete in dokaze glede denarnih poslov. V ljubezni se obeta več vročih strasti, nekaj, kar ste začeli pogrešati. Zanimiva bo sobota.

link
Kazalo