Kitajski horoskop
22.-28. 5. 2017
     
link

Počakati morate do četrtka, kar se vam sicer zdi kot cela večnost. Vsekakor pa imate do takrat vsaj majhno priložnost, da se izkažete ob pravem projektu ali osebi. Našli boste prave besede, čeprav bo vse skupaj trajalo prekratko, da bi v zadevi lahko dejansko uživali. Vsekakor pa počasi prihajajo nove priložnosti in zgovornost vam očitno pomaga.

  link

Ob začetku tedna se zavedate, da vam je nekdo naklonjen, čeprav morate storiti še veliko, preden boste odnos povsem uredili. Pazite glede denarja, saj ste morda bili neprevidni in šele sedaj vidite še druge, ugodnejše možnosti. Pozanimajte se, če je mogoče, že v ponedeljek ali torek. Četrtek je kritičen za vse ljubezenske odločitve, saj bosta oba s partnerjem ali prijateljem prenapeta ali trmasta, toda črni oblak bo hitro minil.

  link

Nekaj ste izpustili in zavedate se, da morate počakati na naslednji vlak. V torek boste sicer dobili namig, da z nekom razmišljata podobno. To vam bo dalo dovolj zagona, da nadaljujete pokončno, čeprav se bo vse skupaj razpletalo šele od petka. Preložite potovanje, na katerega niste pripravljeni, ali pa se vsaj posvetujte glede stroškov. Le tako se boste otresli skrbi.

  link

Nekaj, kar vas morda preseneča v ponedeljek, se utegne še enkrat ponoviti, sicer v nekoliko drugačni in morda bolj intenzivni obliki! Gre za zgodbo, ki vas nikakor ne pušča ravnodušne. Prevzeli boste pobudo, čeprav sprva neradi, toda izkazalo se bo, da gre za dobro potezo. Obenem pričakujte dobre novice glede potovanja. Prav hitro se boste zavedeli, kako pomembno je ohraniti pogum!

 
     
link

Ponedeljek in torek bosta naporna, posebno ob opravljanju nečesa, kar je še vedno kamen spotike. Vsekakor se poskusite tudi vživeti v nekaj, kar se dogaja nekomu od bližnjih ali partnerju. Še nekaj časa potrebujeta, preden se bosta popolnoma uskladila. Drugi del tedna je ugodnejši za ljubezenske pogovore ter družinska vprašanja. Previdno le glede prehrane!

  link

Ob začetku tedna se nekaj razvija na pravi način, potem pa se vendarle nepričakovano ustavlja in ne morete si razložiti, zakaj se je spet zataknilo. Premislite o odnosu z drago osebo, saj si morda ne povesta vsega, kar vama leži na srcu in se ne moreta uskladiti, predvsem časovno. Imate še eno priložnost, vendar šele v petek. Do takrat zbirajte moči in popazite tudi na občutljivejše zdravje.

  link

Nekaj vam ni jasno in po začetni zmagi se še vedno borite z duhovi iz preteklosti. Šele od torkovega popoldneva ali od srede boste laže zadihali in se odločili, tako glede ljubezni kot morebitnega potovanja ali selitve. Odnosi s starejšimi se bodo izboljšali, prav tako vse, kar je povezano z vašimi nadrejenimi. Uspelo vam bo dokazati svoj prav. Sobota bo ugodna za nova, romantična doživetja.

  link

V prvem delu tedna se boste osredotočili na ljubezen in priložnost z nekom, ki se mu nikakor nočete odpovedati. Morda se je med vama šele sedaj spletla neka prava nit in zato nikakor nočete zapravljati časa. Ob delovnih nalogah ste raztreseni in uspešni le pri tistem, kjer lahko uporabite domišljijo. Rutinske naloge vam niso pisane na kožo, zato se odločite drugače, ter tvegajte s čim zanimivejšim!

 
     
link

Poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje: naj se vam življenje ne vrti okoli enih in istih zadev in navad. Ljubezensko stanje je nespremenjeno, neka zgodba se je začela razvijati, vendar pa se tokrat nepričakovano ustavlja. Ne morete se povsem zbrati, čutite, da morate vse znova. V torek in sredo vas še spremlja nekaj neodločnosti, potem pa bo laže. Od četrtka se boste zbrali in naredili nekaj dobrih potez.

  link

Ne bo vam težko odločiti se, tako glede potovanja kot tudi glede začasne spremembe naslova. Še malo in dosegli boste nekaj, kar vam je izredno pomembno. Vsekakor pa le popazite glede zasebnih zadev, ker nekdo očitno še vedno ima precejšen vpliv na vas. Izkoristite že prvo polovico tedna, ko se boste hitro spomnili prave rešitve. V ljubezni boste končno imeli zadnjo besedo!

  link

Začetek tedna bo ugoden, sicer pa ne čutite takojšnjega navdušenja, saj še vedno čakate na nekaj odgovorov v zvezi poslov ali potovanja. Do četrtka se vam ne bo ljubilo vračati se na stare teme, vendar pa drugače preprosto ne bo šlo. Ljubezen je trenutno pod vprašajem le zato, ker ste v enem trenutku preveč impulzivni, takoj zatem pa malodušni. Poskusite najti neko zlato sredino ter izkoristite ugoden torek.

 

Ob začetku tedna se nikakor ne znajdete v odnosih s tistimi, ki vam niso preveč podobni. Previdno, saj boste morda zapravili kaj več ali pa so možne zamude pri študiju in potovanju. Počasi se daleč pride, posebno s pravilno organizacijo. V ljubezni postajate nepotrpežljivi. V sredo vam bo sicer laže, končno se boste sprostili ter se prepustili toku.

link
Kazalo