Kitajski horoskop
27. 3.-2. 4. 2017
     
link

V ponedeljek in torek si morate kar večkrat ponoviti, da ljudi vendarle ne morete spremeniti in oblikovati po svoji meri in okusu. To sicer počnete nekako nevede, potem vas izidi vedno znova vznemirijo in celo razočarajo. Zato premislite, kam naj bi usmerili izreden višek energije. Šele v četrtek boste imeli več možnosti, da zadeve obrnete sebi v prid. Ob koncu tedna se izogibajte prepirom okoli istih stvari.

  link

Ugotavljate, kako daleč lahko pridete, ko se odprete za novosti in poskusite pozabiti na tisto, kar vas je čustveno obremenjevalo. Obujanje teme iz preteklosti ali neko pomembno srečanje bo vse skupaj le pospešilo in čeprav boste na začetku nekoliko presenečeni ali celo vznemirjeni, se boste potem hitro postavili na noge. Le pri poslih in glede potovanja pa se držite zastavljenih terminov.

  link

Torek bo dan, v katerem boste spoznali, kakšne so vaše meje, kaj se vam obeta in na kaj naj bi še počakali. Morda ste si le hoteli preveč naenkrat in se tako le zapletali po nepotrebnem. Zdaj lahko naredite nov načrt, posebno kar zadeva morebitno selitev ali nove načrte s partnerjem. Izkazali se boste, celo glede zadev, ki jih opravljate prvič. Spet prevzemate vajeti! Le v petek popazite na občutljivejše zdravje.

  link

V torek boste nekako na trnih, saj komaj čakate, da se zadeve začnejo razpletati. Sreda in petek pa sta vaša dneva, ko se boste zavihteli visoko. Tako s partnerjem kot pri poslih blestite in zlahka se boste postavili v ospredje. Ko boste še pozorneje prisluhnili, vas nihče ne bo mogel dohiteti, saj boste prišli do pomembnih informacij in zadeve še lažje uredili.

 
     
link

Preveč tuhtate in tako le zapravljate dragoceni čas. Po drugi strani se vam utegne zgoditi, da vas proti vaši volji vmešajo v nekaj, kar vam morda ni preveč po godu. Gre za zgodbo, v kateri niste neposredno udeleženi, vse skupaj pa vas lahko obremeni. Od torka ali četrtka se umirjate, zbrali se boste in se tako glede poslov kot v ljubezni pokazali v najlepši luči.

  link

Po ugodnem ponedeljku, ko se boste izkazali tako doma kot tudi pri izpitih, se marsikaj kar naenkrat obrača proti vašim željam in zdi se vam, da se vleče, zapleta in iztirja! Morda vseeno nekoliko pretiravate. Previdno ob podpisovanju pomembnih dokumentov, posvetujte se s strokovnjakom. Potrpežljivost se obrestuje, saj bo petek vsekakor najugodnejši z nekaj nepričakovano dobrimi novicami.

  link

Tokrat vam ugaja mesto v središču pozornosti, saj boste z izjemo napornejše srede ali petka velikokrat v izredno dobrem položaju. Slišali boste zanimive zgodbe, nekdo vas bo poiskal v pravem trenutku. Pravzaprav se utegne zgoditi, da boste pravzaprav na več mestih iskani in težko vam bo odločiti se, kam in s kom. Vaša psihofizična moč se naglo krepi in tudi manj zapravljivi boste kot po navadi.

  link

Marsikaj bo sprva šlo kar nekako mimo vas in vi boste ostali z občutkom, da trenutno stvari le opazujete, kar vam pravzaprav ugaja, saj se nočete za vsako ceno izpostaviti. V sredo ali petek bo kar nekaj pozitivnih namigov, vsaj glede poslovnih pogodb. Nikar pa ne pozabite, da ste se že večkrat odločili spremeniti življenjski slog, kar lahko pripomore k temu, da se bo zdravje izboljšalo. V ljubezni bo nekaj presenečenj, tudi v nedeljo!

 
     
link

Dokaj uspešni boste in do srede pazite le na zdravje. Ostalo je nekako v vaših rokah in slutite, da ste na pravi poti, posebno če se lotevate zahtevnejše dejavnosti, se učite ali pa bi radi spremenili določene navade. Od petka boste imeli več energije in ne bo vam težko početi več stvari hkrati, toda brez značilnega pretiravanja, temveč zbrano in umirjeno. Tudi s partnerjem bo nekaj več obojestranskega posluha.

  link

Nekaj vas ustavlja, in to je zaenkrat vsekakor dobro dejstvo, saj se boste izognili morebitnim novim napakam v presoji. Tudi v ljubezni boste nekoliko manj vročekrvni kot po navadi. To bo omogočilo lep in ugoden razplet z nekom, ki še ni bil prepričan glede vaših namenov. Lahko se izkažete v boljši luči in dosežete nekaj pozitivnih točk, posebno v sredo ter v petek.

  link

Prehod v nov mesec bo zanimiv, saj vas velikokrat nekako po naključju rešujejo okoliščine, ki se obračajo v pozitivno smer ravno takrat, ko boste skoraj že vrgli puško v koruzo. To bo posebno izrazito v četrtek. Nekaj vas bo naglo prebudilo, potem pa boste vse morebitne sitnosti reševali kar sproti in brez nepotrebnih pritiskov, kar je zagotovo dobro in način, ki vam je pisan na kožo. V petek in soboto uživate v ljubezni.

 

Ob začetku tedna se vam zdi, da vam usodo krojijo poslovne okoliščine. Vse boste podredili le enemu načrtu in počasi ugotavljate, kaj lahko sploh dobite. Vse skupaj zagotovo ni malo, posebno če bi radi dejansko kaj več zaslužili in poravnali določene obveznosti. Od četrtka bo sicer nekaj zmede v ljubezni tudi zato, ker si z nekom očitno želita nekaj povsem drugačnega.

link
Kazalo