Ljubezenski horoskop
23.-29. 3. 2015
     
link

Radi bi nadaljevali nekaj, kar je prebudilo vaše sanje in upanje že prvi spomladanski konec tedna. Nimate miru, ne boste zadovoljni z drobtinicami, zaslužite si kaj več, in to boste tudi odkrito zahtevali, posebno sredi tedna, potem pa sledi še krajši zastoj zaradi nerešenih domačih težav in zadev, ki niso odvisne le od vas.

  link

Ob začetku pomladi uživate v blagodejnih vplivih. Aktivni boste in dinamični, z nekom bi se radi čim prej srečali in pokazali, kako hitro vas je oživel! Vajine življenjske navade so vseeno različne, zato bo treba počakati do petka. To bo nov trenutek za akcijo in druženja. Nikakor se niste pripravljeni umiriti, vse mineva v znaku prenovljene energije.

  link

Ne zapirajte se, nihče se ne more v nedogled spraševati in ugibati, kaj si želite. Pogovorite se z vodnarjem, drugim dvojčkom ali tehtnico, ki vam bo prijateljsko svetovala tudi glede stare ljubezenske zgodbe. Med torkom in četrtkom se boste počutili boljše, svoja čustva boste pokazali z dejanji: nekoga boste poiskali ali kaj predlagali brez pomislekov, posebno če ste že pustili, da mine preveč časa, ne da bi se dogovorila.

  link

Vse bo v znaku igrivosti in radovednosti, posebno če že nekaj časa čakate na pravo ljubezen. Minili so časi, ko ste se le prepirali, ko vam nekaj ni ustrezalo, namesto da bi pravočasno pokazali, kaj si želite. Mnogim boste tudi izredno dobro svetovali glede njihovih ljubezenskih težav, hkrati pa še sami ne boste ostali praznih rok, posebno proti izteku tedna. Poznanstvo ali stiki z nekom, ki prihaja od daleč ali živi v tujini, vas vedno znova mikajo.

 
     
link

Nikakor se ne morete umiriti; le sredi tedna so vaša pričakovanja v skladu z resničnimi možnostmi, posebno v odnosih z ovni, drugimi levi ter dvojčki. Potem pa spet zahtevate več jasnih odgovorov, posebno proti izteku tedna. Zavedli se boste starega dejstva, da v ljubezni po navadi zmaguje tisti, ki se prvi umakne in čaka, da ga drugi iščejo. To je taktika, ki vam zagotovo ni pisana na kožo.

  link

Čeprav boste v ponedeljek polni romantičnih pričakovanj in optimizma, vseeno ostane dvom. Od četrtka bo vse bolje, drugače, posebno če se odpravljate na pot ali se boste z nekom končno srečali po daljšem času. Na začetku bo težko, ker se nekako preučujeta, si še ne zaupata. Odmislite pretirane pomisleke in prepustite se pozitivnemu valu, posebno v odnosih s tehtnicami, dvojčki in vodnarji.

  link

Včasih ste preveč impulzivni, odzivate se le na podlagi prvega občutka in naraščajočih pričakovanj. To bo izrazito tudi ob začetku tedna, posebno v stikih z nekom, ki vas vedno znova preseneča z nenavadnimi odzivi. Samski, bodite pozornejši na nekoga, ki ga srečujete v delovnem krogu ali med znanci. Lahko sprejmete novosti, sicer pa boste vse skupaj vseeno preoblikovali tako, kot vam najbolj ugaja!

  link

Viharen teden bo, saj vas navdajajo mešana čustva. Nikar se ne primerjajte s tistim, ki živi povsem drugače. Imate svojo pot in prav kmalu bi se začeli dolgočasiti. Zadeve sprejmite lahkotneje, tako kot pridejo in brez prevelikega in predolgega analiziranja. V novem prijateljstvu bo nekaj ovir. Očitno je, da nihče ne namerava popustiti, kar pomeni, da je treba srečo poiskati drugje.

 
     
link

V prvi polovici tedna vam bo glede vsega težje tudi zato, ker ne marate nikakršnih pritiskov, posebno če se jasno zavedate, da bi se morali resneje odločiti. Na eni strani bo vaš dosedanji način življenja, na drugi pa nekdo, ki ga nočete izgubiti. Proti izteku tedna se odločite za potovanje, po katerem se boste počutili veliko bolje, predvsem razbremenjeno.

  link

Ljubezenski teden bo zanimivejši kot nekaj zadnjih dni. Najprej vas bo prevzelo nekaj, česar v tem času, polnem obveznosti, niste pričakovali, to je romantično vznemirjenje z nekom, ki se vam bo približal po dolgem času. Ob novih poznanstvih vsekakor poskusite ostati na trdnih tleh in izvedeti kaj več. V stalnih razmerjih previdno okoli stare teme, ki se ob koncu tedna spet ponavlja in vas iztirja!

  link

Spomladanske ljubezenske zvezde vam trenutno niso najbolj naklonjene. Nekdo vam je všeč, a priznati si morate, da ste še vedno na prvem mestu in zato nočete popustiti, tudi če gre za družinske zadeve in stvari, ki jih ne morete hitro rešiti. Le sredi tedna vam bo nekoliko lažje, posebno po pogovoru ali krajšem potovanju, ko bosta oba bolj sproščena.

 

Sredino tedna bo zaznamoval nekoliko nenavaden klic ali sporočilo. Pozor s stalnim partnerjem, med vama bo več ljubosumja, tokrat z njegove strani. Iskali boste rešitev, saj se vam zdi povsem odveč ustavljati se zaradi malenkosti. To bo vsekakor najlažje od petka z Luno v vodnem elementu, ki vam obeta več komunikativnosti in pravo družbo.

link
Kazalo