Ljubezenski horoskop
20.-26. 2. 2017
     
link

Začetek tedna je pod ugodnimi vplivi, posebno za tiste, ki se družite z nekom od vam sorodnih znakov: s strelci ali levi. Zanimivo bo tudi vsem, ki ste nekako na pragu nove zgodbe in se odzivate predvsem na podlagi čustev. Od četrtkovega večera bo vseeno prišlo do preobrata. Nekdo bo pokazal najbolj težek in trmasti del svojega značaja, zato bosta na prelomnici. Ob koncu tedna si omislite več sprostitve v ožjem krogu.

  link

Preveč pritiskate, namesto da bi se sprostili. Posebno z osebo, ki očitno še v mislih tava in se noče odločiti. Vse skupaj se bo razvozlalo precej spontano, sredi tedna, in sicer veliko pozitivneje, kot ste pričakovali. Previdno le doma in v odnosih z mlajšimi, saj se bo od vas tudi tokrat pričakovalo več prožnosti. Ob koncu tedna dobro premislite, kaj bi radi povedali in izkazali.

  link

V ponedeljek in torek bo še nekaj možnosti za komunikacijo, potem pa sledi drugačen zasuk. Naenkrat se boste znašli v izredno zanimivem položaju pred odločitvijo ali med dvema priložnostma. Morda je najbolje, da se za zdaj izognete takim odločitvam, ki bi lahko imele večje posledice. Ob koncu tedna bo jasno, kako in s kom dalje.

  link

Dogaja se vam nekaj neobičajnega. Z nekom imata prav poseben odnos, ki ga številni ne morejo razumeti, nekako sestavljen iz namigov, pogledov, skrivnosti. To vam trenutno ustreza, saj niste pripravljeni na kake dolgoročnejše korake, pa tudi na drugi strani imate osebo, ki vam je glede tega podobna. Sredi tedna se boste družinski raki morali spoprijeti z novimi vprašanji.

 
     
link

Zimski ljubezenski planeti vplivajo na dvigovanje pozitivnih pričakovanj. Vse vam je naklonjeno, čeprav boste do četrtka vseeno nekoliko pikolovski, dlakocepski, zato je mogoče, da se sprete z nekom od bližnjih. To sicer ne bo neposredno povezano z vašimi ljubezenskimi načrti, toda vseeno bo vplivalo na vaše razpoloženje. Raje počakajte do sobote, ko vam bo nekoliko lažje.

  link

Sprva boste imeli občutek, da se zadeve nikakor ne morejo spremeniti, zato boste morda celo prehitro vrgli puško v koruzo. Posebno če se nikakor ne morete uskladiti z nekom, ki vam meša štrene ali se odziva povsem drugače, kot ste pričakovali. Morda bi morali tudi sami prisluhniti. Ugodna sta sreda in četrtek, ko bo končno vzpostavljeno prijetnejše vzdušje.

  link

Trenutno vam Venera ni najbolj naklonjena, zato si zastavljate preveč vprašanj. Do srede boste nekaj storili ali povedali povsem drugače, kot ste prvotno nameravali. To bo celo za vas presenečenje! Vsekakor pazite z nekdanjim partnerjem ali prijateljem, ki bo z vami nerazumno zahteven ali vam postavlja izredno kočljivo vprašanje. Samski pa boste še enkrat poskusili z nekom, ki vam je sicer še vedno uganka.

  link

Mešanica dogodkov vas bo že ob začetku tedna zmedla, nikakor se ne morete zbrati. Posebno če vse skupaj poteka med več osebami in tudi z nekom, ki ga srečujete v službi. Znani ste sicer po tem, da v teh trenutkih nočete kar hitro izbirati, ko ste pod pritiskom. Torek ali sreda sta vsekakor prava dneva za ljubezen, ko se boste lažje sprostili in pokazali vedrino ter pripravljenost na kompromis.

 
     
link

Naenkrat ste na nekem prijetnem ljubezenskem oblaku, ki vas vodi naravnost k pravi osebi ali v družbo, ki vam bo všeč. Vsekakor boste zgovornejši kot po navadi, zato boste številne presenečali s svojo novo pobudo. To bo posebno izrazito, posebno v prvi polovici tedna, ko se boste izkazali v pravi luči. Posebno zanimivo bo v odnosih, kjer je treba pokazati več poguma in pobude.

  link

Le v ponedeljek boste nekoliko neodločni, potem prihaja do pozitivnega preobrata. Z nekom razmišljata enako, to vas bo resnično razveselilo, saj se prvič po dolgem času lahko res sprostite. Posebno sredi tedna, ko bosta imela priložnost za en pogovor, ki vas še enkrat prepričuje, da ste tokrat dejansko na pravi poti. Samski boste odločnejši.

  link

Po eni strani potrebujete varnost, po drugi pa veste, da idealnih situacij ni, čeprav vas mikajo tudi novosti. Spet je v zraku nekaj prijetnega, do petka sicer občasno nejasnega, potem pa boste spet prevzeli vajeti. Dobra novica vam bo dala ogromno energije, nekaj, kar resnično potrebujete, posebno če ste se v zdajšnji situaciji že nekako začeli dolgočasiti.

 

Trenutno ste v takem položaju, da se lahko sprostite in storite tudi kak korak več. Izkoristite že ugoden ponedeljek, potem pa bo treba spet začasno taktizirati. Pazite na svoje besede, posebno z nekom, ki je izrazito občutljiv in občasno pristranski. V nedeljo se ob spremembi Luninega položaja zadeve spreminjajo in tudi samski boste dobili veliko več.

link
Kazalo