Ljubezenski horoskop
15.-21. 12. 2014
     
link

Najprej si boste poiskali družbo tistih, ki jasno vedo, kaj si želijo,in to tudi radi pokažejo. Tudi sami ste taki, neradi ovinkarite in mnogi ovni boste prav zato zlahka pustili za seboj zgodbo, ki vam že zdavnaj ne ustreza več! To je nekaj, kar je že viselo v zraku, zdaj vam ne bo težko priti k dejanjem. Do srede vseeno popazite, saj boste morda preveč hiteli in si tako povzročali težave. Petek prinaša prelomnico.

  link

Nočete se igrati, preprosto nimate dovolj moči, saj se trenutno ukvarjate z veliko zadevami hkrati in vsako odtegovanje pozornosti na drugo stran je dodaten napor. Vsekakor pa boste vsaj do četrtka večkrat negotovi, v stiku s tistimi, ki vas sicer privlačijo, toda še vedno vas ne prepričajo, zato bo nekoliko lažje družinskim bikom, a pod pogojem, da odmislijo odvečno ljubosumje. Drugi pa pozor!

  link

Po navadi vas privlačijo tisti, ki so od vas različni po značaju, veliko bolj odločni in trmasti, toda potem ne veste točno, kako dalje, in v vas se nabira nezadovoljstvo, ki izbruhne v napačnem trenutku! Tako bo v drugem delu tedna. Do takrat pa se poskusite povezati le z nekom, ki razmišlja podobno in je pripravljeni tudi kdaj pa kdaj zamižati na eno oko iz ljubega miru.

  link

Pazite, če se je vaše srce vnelo za nekoga, ki je rojen v istem znamenju, ali pa je tehtnica, dvojčka ali vodnar. Privlačnost je velika, toda prav tako vaju ovira prevelika obojestranska trma. Vsak je povsem iskreno prepričan, da ima prav, in čaka na drugega, da popusti in se morda tudi opraviči. Vsekakor bo začetek tedna nekoliko ugodnejši, v znaku komunikacije in morda tudi kakega izrednega srečanja.

 
     
link

Jesen se končuje v znaku dobre volje, saj boste v prvem delu tedna optimistični, potem se na določene sitnosti, ki ste jim pripisovali precejšen pomen, ne boste več ozirali. Le doma pazite, saj bo še enkrat na vrsti neko staro, nerešeno vprašanje. Od petka se bodo zadeve počasi uredile in z vhodom Lune v ognjeno znamenje še enkrat blestite.

  link

Ne morete se odločiti predvsem zato, ker nikakor ne prisluhnete nekomu, ki je v tem trenutku izredno gostobeseden. Ravno zato vas ne prepriča, saj bo bolje od četrtka, ko boste zadevam pustili prosto pot. Pozor, če gre za še nekoga iz preteklosti, za nekoga, ki je sicer še vedno v vaših mislih. Omislite si kako pot, nekaj, kar vam bo pomagalo spremeniti vzdušje.

  link

Vse ste lepo pripravili, morda pa pri tem pozabljate le na eno malenkost: niste vprašali partnerja, ali se s tem strinja. Obstaja veliko različnih in mikavnih poti, posebno v odnosih z drugimi zračnimi znamenji: tehtnicami, vodnarji in dvojčki. Dogodki vas že ob burnem začetku tedna prepričujejo o nasprotnem! Zarečenega kruha se največ poje, kar vam bo jasno že po nekem nepredvidenem srečanju ali presenetljivem sporočilu.

  link

Poigrali se boste z besedami in se v drugi polovici tedna izkazali, celo na način, ki za vas ni niti najmanj značilen: s prebujeno zgovornostjo. Tak višek poguma lahko pripišete dejstvu, da ste ob Luni v vašem znaku izrazito nestrpni in ne morete več čakati na drugo stran, da se zgane. Pozor za vse, ki ste nedavno prekinili pomembno zgodbo; še nekaj novic bo, in sicer proti koncu tedna. Ne dovolite si, da bi vas vse skupaj spet zmedlo.

 
     
link

Do izteka vašega astrološkega obdobja vam gredo na roko izredno ugodne okoliščine in partnerja boste prepričali o svojem. Vsekakor bo najugodnejši čas od torka od četrtka ter od sobote dalje, v znamenju nepričakovane priložnosti za romantično srečanje. Ob koncu tedna načrtujte potovanja. Do takrat pa se le v četrtek ali petek uprite naglemu valu slabe volje, kot po navadi, zaradi malenkosti, ki jih boste že jutri pozabili.

  link

Z nekom se preveč igrate, ni pa jasno, kdo bo v takih okoliščinah popustil. Zato se nikamor ne premakneta, čeprav boste vsaj od četrtka imeli priložnost, da zadeve dobro izpeljete in uredite. Ob koncu tedna bo nekaj več strasti, po kateri že močno hrepenite! Morda boste nekoliko zmedeni le zato, ker bo partner izredno temperamenten in stežka ga dohitevate.

  link

Odločili ste se obrniti nov list, toda še predobro se zavedate, da je taka izbira vedno težka. Po navadi vas prav izzivi mikajo, toda tokrat bi si radi ustvarili le nekaj več domačega miru in takih, intimnih trenutkov z izbrancem ali izvoljenko, ki naj bi obema segreli dušo. Poskusite od srede, ko boste spet jasno razmišmišljali in se pripravili na kompromis.

 

Vprašajte se, kaj ali pravzaprav koga čakate? Pošten odgovor iz srca vas lahko preseneti, kajti uvideli boste kar nekaj svojih napak. Kot je, denimo, ta, da preveč oklevate in čakate, da se vas spomnijo in berejo med vrsticami vaših nejasnih opazk. Pozor, posebno, če preveč upate z nekom, ki se še ni odločil. Šele od četrtka bo več miru.

link
Kazalo