Ljubezenski horoskop
23.-29. 11. 2015
     
link

Ob začetku tedna bo nekaj več strasti, saj vas bo prevzel nekdo, ki vam je dokaj podoben. Vsekakor pazite, da ne boste le govorili, brez kakršnega koli posluha za druge. Nekaj se počasi spreminja, vi pa se niste pripravljeni soočiti z dejstvi in prilagoditi. Ne bo bistvenih težav, toda z drago osebo bi morala tudi kaj doreči, potrudite se za srečen izid.

  link

Sprva se ne morete odločiti, saj ne prenesete, da vam kdor koli narekuje, kaj bi v resnici morali storiti. Tudi doma je mogoče, da se pojavijo nesporazumi. Nič resnega, vendar vas vseeno utegne obremeniti. Povsem po nepotrebnem! Zato boste najprej nepotrpežljivi, od sredine tedna pa se zadeve nekako rešujejo. Marsikaj se bo počasi reševalo in številni med vami bodo uživali ob novih priložnostih. Ugaja vam druženje z nekom, ki je izredno dinamičen.

  link

Spremlja vas močan, pozitiven vpliv vseh srčnih planetov. Le do srede boste med domačimi ali ob enih in istih navadah morda nekoliko napeti, tudi zato, ker naenkrat zahtevajo od vas nekaj, na kar niste pripravljeni. Počasi se boste zbrali in ob pomoči Lune v ozvezdju se v drugem delu tedna postavljate pokonci. Na vrsti so osvajanja in velik val dobre volje!

  link

Ljubezenski planeti vam sprva niso naklonjeni in zato boste tokrat med tistimi, ki bodo komaj čakali, da se prah nekako poleže. Potrudite se ohraniti ravnovesje, brez pretiranih izjav, obljub ali razmišljanja in načrtovanja. Sredi tedna prihajajo boljše novice, ki vas prepričujejo, da se potrpežljivost obrestuje! Posebno v odnosih z nekom, ki je močnega značaja in vam ponuja jasno rešitev.

 
     
link

V ponedeljek in ob koncu tedna se odločate na pravi način. Posebno glede osebe, ki vam v zadnjem času morda ni izkazovala dovolj pozornosti. Morda je le prišlo do nekih nepričakovanih sprememb v načrtih, ki vam niso ugajale. Vsekakor se še lahko dogovorita. Znali si boste izboriti svoje in zato vas čaka prijetno vznemirljiv konec tedna.

  link

Sreda in četrtek bosta za številne pripadnike znamenja dokaj rožnato obarvana in vsekakor se zavedate, da je to nekaj, kar ste začeli pogrešati. Posebno če gre za prijetno vznemirljive strasti in več spontanosti z drago osebo. Nekoga pogrešate, nekdo pogreša vas, obema bo to všeč. Samski se boste končno odločili, neki dogodek vam odpira oči. Dojeli boste, kaj bi morali storiti.

  link

Po navadi ste se zmožni brzdati, toda tokrat bo drugače. Pravzaprav vas bo vsaka malenkost hitro spravljala iz tira. Povsem po nepotrebnem! Posebno v prvi polovici tedna. Nekdo bo z vami posebno zahteven, posebno če je med vama še dosti nerazčiščenih računov. Šele od petka si bosta s partnerjem ali prijateljem končno poiskala neke stične točke in začeli uživati ob samem izteku napornega meseca.

  link

Zaradi napetosti bi utegnili storiti napako in povzročiti prepir z osebo, ki si tega ne zasluži. Iskrenost je vrlina, toda včasih vas določene stvari preveč prizadenejo. Od četrtka vam bo nekoliko lažje: sprostili se boste, ne bo več težkega vzdušja. Posebno če ste se nekako pripravljeni prepustiti partnerju ali prijatelju, ki je prijazen in poln mladostne energije, brez kakršnih koli zadnjih misli.

 
     
link

Kujte železo, dokler je vroče, predvsem pa pazite, kaj in kdaj boste povedali. Vse se lahko reši in počasi se začenja nekoliko lažji del ljubezenske jeseni! Navsezadnje se začenja vaše astrološko obdobje, v katerem vam nič ne bo pretežko! Odločilen bo dogodek v drugi polovici tedna, posebno proti koncu tedna, ki bo obarvan s številnimi srečanji in vsaj z enim pomembnim pogovorom.

  link

Sprva boste zadržani, čeprav se še predobro zavedate, da morate storiti prvi korak. V takih situacijah vedno pokažete nekaj negotovosti, saj se zlahka prebudi vaša prirojena negotovost, ki je po navadi ne kažete na drugih področjih. Luna vam sredi tedna vsekakor obljublja nekaj več energije in moči, da lažje izrazite svoja čustva. Marsikaj se ureja, tudi z osebo, ki jo srečujete poredko ali na poti.

  link

Ne izgubljajte živcev in moči glede stvari, ki ni vredna razburjanja. Morda bo težavno le to, da gre za osebo, ki je pravzaprav še ne poznate dovolj dobro ali pa je še vedno zasedena. Niste pa znani po tem, da bi se ob ovirah ustavljali! Zato nadaljujte, čeprav bo velikokrat dokaj naporno, prilagoditi se boste morali okoliščinam. Šele od četrtkovega popoldneva je na vidiku nekaj obetavnejšega.

 

Do srede ste dokaj odločni, čeprav bi morali paziti, posebno če delate skupaj s partnerjem ali imata še nekaj skupnih interesov, ki niso povezani le z romantiko. Potem se bo še enkrat pojavila potreba po iskrenem pogovoru. Še zlasti, če bo beseda nanesla tudi na zadevo v zvezi s stanovanjem. Številni boste tokrat glede vsega resnejši, saj boste zahtevali več konkretnih dogovorov, ki jih bo več, in morda manj strasti.

link
Kazalo