Ljubezenski horoskop
28. 7.-3. 8. 2014
     
link

Premislite o tem, kakšni so vaši odzivi in kakšno sporočilo pravzaprav pošiljate. V prvem delu tedna boste izredno zagnani in neučakani; radi bi, da bi neko razmerje dobilo svojo obliko in svoj zakaj, toda ne gre kar tako, čez noč. Za vse, tudi za zasebne odnose, potrebujete več časa, da zadeve dobijo smisel. Sredi tedna pazite z vašimi domačimi.

  link

Izkoristite dneve med torkom in četrtkom, ko se boste z nekom lažje uskladili. Končno ne bodo več v ospredju le razlike, temveč predvsem to, kar vaju združuje, tega pa zagotovo ni malo. Potem sledi še nekaj težavic, posebno za vezane bike, ki nasprotujejo neki večji partnerjevi ali sorodnikovi odločitvi. Ob koncu tedna bo pestro, sicer pa vas bo tudi vse hitreje iztirjalo!

  link

Do srede boste spet dovolj komunikativni. Končno pozabljate na grenke izkušnje in ste se spet pripravljeni prepustiti. To pa bo dočakano z odobravanjem, posebno če prebujate neko staro poznanstvo in oživljate razmerje, ki je morda zašlo v slepo ulico. Na nekaj še kaže počakati, vendar ne za dolgo, ker bosta ob koncu tedna vse dorekla.

  link

Ob začetku tedna se vrstijo stiki z nekom, ki ga srečujete zaradi neke poslovne dejavnosti ali praktičnih opravkov. Lahko se sprostite, saj boste le tako hitro našli prave besede ter način. Vezani pogrešate nekaj več miru in predvsem občutek, da vam je nekdo resnično vdan. Od sredine tedna se začne obdobje ravnovesja, ki ga bo začasno skalil le sobotni dogodek. Posledic vsekakor ne bo.

 
     
link

Večina planetov vam je resnično naklonjena in sledi teden, v katerem se boste odločili za nekaj ključnega, izredno pomembnega. Pomaga vam poletni mlaj v znaku, ki bo že prvo polovico tedna obarval z odtenki, ki so vam všeč. Prihaja trenutek odločitve, ko se ljubezenska tehtnica nagne na eno ali na drugo stran. Tokrat veste, koga si želite, zato to tudi odkrito pokažite.

  link

Nekdo vas preveč mika, da bi ostali kar ob strani in gledali, kaj se bo zgodilo. Do srede boste pripravljali argumente in zbirali moč do trenutka, ko bo srečanje neizogibno. Načrtujte potovanje, najbolje za sredo, četrtek ali nedeljo, ko boste najbolj spretni z besedami. Vsekakor bo izrazita želja, da bi doživeli kaj novega, tudi v stalnem razmerju.

  link

Prijeten začetek tedna, nekoliko negotova sredina, zaznamovana s prepiri, ki jih niste predvidevali, in olajšanje od sobote, ko se bo Luna vrnila v vaše ozvezdje in bo vaša intuicija spet poudarjena. Preprosto boste začutili, kaj bi morali storiti. Nekaj novega je na vidiku z osebo, ki je nekoliko skrivnostnega temperamenta. Tokrat vas ravno to najbolj privlači!

  link

Nenehno se vam dogajajo preobrati: na nekaj ali nekoga že pozabite, spet se pojavi, potem se odmakne in se vračate na staro, spet se srečata in tako v nedogled. Vsekakor ugotavljate, koga pogrešate in zakaj je tako, čeprav vam bodo morda doma nekoliko zagodli in vse skupaj boste morali preložiti. Zato bo od sobote toliko slajše, ob snidenju, ko vaju nihče več ne bo motil!

 
     
link

V času levove vladavine ste pravi kentaver, saj tečete povsem neobrzdani in le sredi tedna so mogoči začasni problemi, ki se ponavljajo tako s stalnim partnerjem kot doma. Morda ste nekoliko naivno verjeli, da z nekom razmišljata povsem enako, čeprav ni tako. Pazite, kaj boste razkrili, raje počakajte in šele potem odprite svoje srce.

  link

Preveč ste nagnjeni k temu, da si določene stvari razlagate na vedno en in isti način in nikakršnih namigov preprosto ne sprejmete. Pozor, tako s partnerjem kot v družbi, da vas ne bodo zavrnili v trenutku, ko tega ne bi pričakovali! Večkrat bi se morali nekako vživeti v to, kar se dogaja vašim bližnjim, kar bo lažje sredi tedna ter v nedeljo.

  link

Ljubezensko poletje je za vas še vedno en velik vprašaj. Vaše počutje je še bolj nepredvidljivo kot poletno nebo ob vročinskih nevihtah! To se vam še pogosteje ponavlja takrat, ko ste za nekoga resnično zagreti, a vam morda ne odgovori tako, kot si želite. Zato se boste občasno odzivali preveč resno in ostro. Iz svoje kože ne morete, toda vsekakor pazite, posebno z levi, biki ter škorpijoni.

 

Vaš vodni element vas sredi poletja enkrat nosi na velikih valovih, visoko pod nebo, v naslednjem hipu ste spet nekje na dnu in tako v krogu. V ponedeljek in torek vas nekaj prepričuje, da upanje ostaja. Potem vas čaka še eno presenečenje, in sicer z nepričakovane strani. Slutite, da takim nepredvidenim dogodkom še ni ne konca ne kraja!

link
Kazalo