Ljubezenski horoskop
25.-31. 8. 2014
     
link

Ob koncu meseca ste že pošteno utrujeni in jezi vas vsaka malenkost. Partnerju in vašim bližnjim je morda bolje, da vas nikakor ne izzivajo ter da se ob vaših izbruhih umaknejo! Posebno do petka; potem pa se umirjate in nadaljujete, kot da ne bi bilo nič! Pazite z vašimi večnimi nasprotniki: raki, kozorogi in tehtnicami, tudi tokrat nikakor ne najdete enake valovne dolžine!

  link

Začetek obdobja device bo v znaku prijetnih ljubezenskih vibracij in družinske sreče. Lahko potujete, načrtujete nekaj novega z osebo, ki vam je najbolj pri srcu, toda vsekakor pazite, najprej se posvetujte, da ne bo nobenih pomislekov ali pomote. Posebno od petka, ko bo spet v ospredju neko staro, nikdar rešeno vprašanje. Zadeva vaše ali partnerjeve obveznosti in težavno usklajevanje.

  link

V zadnjih časih velikokrat začnete z eno zgodbo, sredi poti se premislite in nadaljujete v neko drugo smer. Potem ni čudno, da niste zadovoljni! Tokrat bo vsaj prva polovica tedna v znaku izpolnjenih želja, nekaj boste dosegli brez posebnih težav, potem pa se na osebo presenetljivo hitro navezujete! Odločilna bo predvsem dobra komunikacija.

  link

Do srede boste nekako na preži, v pričakovanju, da se bo zgodilo nekaj pomembnega. Ob začetku tedna vas namreč mučijo predvsem družinski odnosi, posebno nekaj, kar se dogaja v vaši odsotnosti. Od partnerja zahtevajte jasno razlago, posebno če v zadnjih časih nima dovolj časa za vaju. Potem vam bo nekoliko lažje. V četrtek in petek bo nekaj več spogledovanja.

 
     
link

Venera vam je še nekaj dni naklonjena, posebno v stikih z mlajšimi in ob navezovanju stikov z nekom, ki vam je morda le dober prijatelj, lahko pa bi postala nekaj več. Prav tako bo nekaj več novosti v odnosih z osebo, ki jo srečujete pri službenih zadevah. Vezani boste imeli priložnost za začetek skupnega življenja ali za razmišljanje o naraščaju.

  link

Vse se lahko razplete na najboljši mogoči način, toda počakajte na svojih pet minut, ki prihajajo sredi tedna. V ponedeljek ali torek pa se izogibajte pogovorom brez prihodnosti. Izgubili bi kar nekaj časa in dragocene energije. Potem se počasi povezujete z osebo, ki vas trenutno najbolj mika. Še presenečeni boste nad tem, kako močno si želita isto.

  link

Ob začetku tedna ste močni in odločni, ob novih poznanstvih še posebno mikavni. Potem se vse obrača, kot da se boste začeli dolgočasiti. Od srede vas naenkrat vse moti: ob novih poznanstvih iščete dlako v jajcu in nekoga zavračate, še preden se bo kar koli začelo. S stalnim partnerjem pa boste zahtevni, morda brez očitnega vzroka. Pozor, sicer se boste znašli na prelomnici.

  link

Tudi tokrat imate prav tako kot po navadi dobre načrte, ki se v zadnjem hipu izjalovijo, saj vas ovira premočan ponos! Kar pomeni, da se umaknete, ko je najlepše, in sicer le zato, ker vas je morda zmotila kakšna malenkost! Ni pomembno to, ali gre za pravilno presojo ali le nekaj, kar je v vaši domišljiji. Povezujte se z devicami, ribami, raki in drugimi škorpijoni, ki vam lahko zagotovijo več miru.

 
     
link

Začetek tedna vam ne prinaša nič posebno novega. Še več, morda vas celo zmotijo tisti, ki so preveč preračunljivi ali čustveno odmaknjeni. Sami pa zahtevate več pogovora, komunikacije, empatije. Šele od petka bo nekoliko lažje, in sicer ne glede na to, ali si želite prenoviti zvezo, ki vam največ pomeni, ali pa vas mika novo prijateljstvo.

  link

Najprej boste podjetni, potem pa nekoliko zmedeni. Posebno v drugem delu tedna, ko se boste morali znajti sami, brez kakršnih koli nasvetov ali pomoči. Do takrat sicer sledi vsaj eno zanimivo srečanje in pogovor, v katerem se boste zbližali tudi z nekom, ki prihaja od daleč, ali pa se srečujeta pri delu ali učenju. Previdno, saj slutite, da ne bi smeli preveč zaupati.

  link

Niste preveč podjetni ali prepričani o svojem. Najprej se boste odločili za neki pogovor, potem se premislili in poskusili še enkrat ter se na koncu morda celo razjezili! Do četrtka vam namreč nasprotujejo mešana čustva. Potem bo nekoliko lažje, posebno v odnosih z dvojčki, tehtnicami in drugimi vodnarji, ki vam lahko odgovorijo na najboljši način.

 

S partnerjem bi se radi dogovorili nekoliko drugače, toda kaj, ko morda še ni pravi trenutek. Takrat, ko bo on pripravljen na pogovor, se boste vi obotavljali in obratno: zahtevali boste pojasnilo, dobili pa umik ali čakanje. Šele od petka vam bo lažje, sicer pa le, če boste pustili na stranskem tiru vse, kar ni bistveno. Poskusite se sprostiti, vse prihaja ob pravem času in spontano, brez pritiskov.

link
Kazalo