Ljubezenski horoskop
29. 8.-4. 9. 2016
     
link

Še nekaj dni in tudi vi se boste končno pravilno odločili. Predvsem zato, ker se vedno odzivate le na podlagi srca, tokrat pa veste, da so stvari nekoliko bolj zapletene. Stik z nekom, ki živi daleč ali se ne srečujeta pogosto, vas bo najbolj navdušil. Spet boste zacveteli ter se prepričali, da je vse še mogoče in tudi iz najbolj čudnih situacij lahko nastane nekaj izredno zanimivega.

  link

Marsikaj poteka na pravi način, čeprav boste, roko na srce, vse počeli spontano, brez vnaprej pripravljenega načrta ali razmišljanja o tem, kako se bodo drugi odzivali. Morda je to prava taktika, nekaj, na kar ste nekaj časa skoraj pozabili, zdaj pa boste pokazali veliko več izvirnosti. Od petka blestite, posebno z vam sorodnimi devicami in kozorogi.

  link

Ob začetku tedna ste še resni in nekoliko zadržani, toda vseeno slutite, da je na obzorju rešitev. Zacveteli boste v sredo in četrtek, ko se celo ne morete odločiti med več priložnostmi, toda vse se bo spontano uredilo. V prvem septembrskem koncu tedna popazite z vašimi domačimi, niso vsi dovolj prizanesljivi. Nekaj izzivanj in trenj bo, posebno s starejšimi.

  link

Začetek tedna je dokaj razgiban in v znaku zanimive komunikacije, sprašujete se celo, zakaj ste sploh čakali? Najzanimivejše stike navezujete s pripadniki vašega znamenja, leva ali device. Od srede sledi krajši zastoj, toda tudi to vam ustreza, da dobro premislite, kdo in zakaj vam ustreza in da se pravilno odločite. Vse bo še dobro, posebno po odkritem pogovoru.

 
     
link

Teden, ki zaznamuje prehod iz avgusta v novi mesec, začenjate nekako medlo, celo pretiho in neznačilno za vas. Že od torkovega popoldneva pa se boste počasi otresli še zadnjih pomislekov. Velja tudi za tiste, ki se glede neke zgodbe morda niste najbolj potrudili ali ste preprosto pričakovali, da se bo druga stran odzvala nekoliko drugače, predvsem hitreje. Končna bilanca bo odlična!

  link

Ljubezenska kraljica, Venera, v znaku barva vaše astrološko obdobje z zanimivimi odtenki, posebno na področju ljubezni, kjer ne boste več zadržani po nepotrebnem. Lahko izkoristite njene obetavne vplive, čeprav bo ta pot še vedno nekoliko trnova, vsaj v sredo in četrtek. Nekdo vam ne odgovarja tako, kot si želite, toda marsikaj bo odvisno od vašega posega. Vsaj proti koncu tedna pokažite več odločnosti.

  link

Nekdo vam je všeč, toda nimata veliko skupnega, po drugi strani pa se nadaljuje priložnost z osebo, ki vas morda ne navdihuje, toda predlaga vam nekaj prijetnega. Vezani se odločajte ob koncu tedna, do takrat pa poskusite nekako zgladiti odnose. Marsikaj bo odvisno od vašega odziva, kar je vsekakor tudi velika odgovornost. Prepustite se občutku.

  link

Nihče vas ne more povsem prepričati, še manj pa očarati, nekako ste zadržani in vse velikokrat preverjate in vrtite film nazaj ob prepričanju, da boste našli nekaj nejasnega. Taka drža vam ne pomaga, ravno obratno. Pazite tudi v prijateljskih odnosih, kjer vas številni ne bodo razumeli. Nekoliko lažje bo ob prvem septembrskem koncu tedna, ko boste veliko bolj samozavestni in razigrani.

 
     
link

Prehod v novi mesec prinaša vse prej kot priložnosti za veselo razpoloženje in spogledovanje, čeprav od torka ne boste ostali praznih rok! Pričakujete sicer pozornost z ene strani, dobili jo boste s povsem druge in obratno. Radi bi nekako prevzeli taktirko, trenutno pa ne veste natanko, na kakšen način naj bi svoje dosegli. Tisto, kar boste dobili, bo nekako izid naključja in pozitivnega trenutka.

  link

Vse se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot ste pričakovali. Ne čakajte, nekomu bi se morali oglasiti takoj, ko bo to mogoče, sicer boste zamudili prve priložnosti. Ali pa čim prej odgovorite na sporočilo. Nihče ne bere med vrsticami, zato kar z besedo na dan. Nekaj težav bo ob odločanju glede potovanja, izleta ali selitve. Šele proti izteku tedna prihajate do pravih informacij in odločitve.

  link

Ob začetku tedna se boste podali v akcijo, potem pa pazljivo, ker prihaja do nepričakovanih zasukov. Morda vam bo obrnil hrbet ravno nekdo, na katerega ste najbolj računali. Nasprotuje vam ne ravno prijazna Luna, ki kaže na to, da boste večkrat morali prisluhniti drugim. Posebno rojenim v znaku kozoroga, device ali bika, ki so po temperamentu drugačni, toda veliko bolj praktični. Ne odločajte se za poteze, ki vam očitno še niso pisane na kožo.

 

Očitno je ljubezen še vedno edino področje v vašem življenju, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Najprej sicer kaže dobro, po koncu tedna, ki je napovedal nekaj pomembnega, toda potem se z nekom nikakor ne morete dogovoriti ali povsem uskladiti. Napetost se stopnjuje in šele od četrtka boste dojeli, da ste morda dvignili preveč prahu! Oči vam bo odprl zanimiv rak, devica ali bik.

link
Kazalo