Ljubezenski horoskop
17.-23. 11. 2014
     
link

Ne morete se ukvarjati z več stvarmi hkrati, kar sicer tako radi počnete, zdaj pa se izgubljate v podrobnostih, ki si ne zaslužijo preveč pozornosti. Najprej prisluhnite partnerju ali prijatelju in šele potem se lahko odločite, kako naprej, posebno če bo še enkrat v ospredju vprašanje selitve ali spremembe domačih razmer, ki ste se mu nekaj časa izogibali.

  link

Ljubezen prihaja od daleč ali pa od nekoga, ki se odziva podobno kot vi, je čuten in vas zato vznemirja. Zato se bosta lahko zapletla v zanimivo komunikacijo ter začutila neverjetno povezanost. Sredi tedna pa vseeno pazite s tistimi, ki so z besedami izrazito spretni in vodo brez težav napeljujejo na svoj mlin. Situacija se lahko še poglobi ob koncu tedna, zato pravočasno premislite, kaj si dejansko želite.

  link

Venera je v ognjenem elementu, kar pomeni, da si želite strasti, srečanja, nečesa intenzivnega, kar bi vas prebudilo. Vezani boste dobili nekaj več od četrtka, ko boste odmislili stare zgodbe in vprašanja, ki vas pravzaprav niti ne zanimajo več. Previdno le ob še vedno izrazitih domačih pričkanjih ali nesporazumih z biki, devicami in kozorogi. Priznati si morate, da je nekaj ljubosumnih pripomb upravičenih, saj se vaš pogled prepogosto ustavi na drugih!

  link

Naj vas ne zavedejo le začasne, pozitivne vibracije, ki bodo zaznamovale ponedeljek. Še veliko je ostalo v zraku, preveč je nedorečenega in zato pazite, s kom se boste družili in kaj boste obljubljali. Nekdo bi vas lahko vzel resno in potem bi si nakopali težave, posebno če imata skupno preteklost! Pazljivo tudi s starejšimi družinskimi člani. Ob koncu tedna boste na poti srečni!

 
     
link

Prijetno vam bo, saj ne bo več nesporazumov, ki so zaznamovali prejšnje tedne. Zdaj čutite, da se lahko dvignete in nadaljujete, posebno če je partner nekaj let starejši ali je končno rešil nekaj v zvezi z delovnimi načrti. Tako bosta oba lažje zadihala. Zanimiveje in lažje bo tudi levom, ki v tem času šele spoznavajo osebo, ki jih najbolj zanima. Okoliščine vam gredo na roko, posebno sredi tedna.

  link

Nekdo bo umirjen in zanesljiv, in to vam veliko pomeni, saj ste trenutno brez nekih idej in si želite le več miru. Le v ponedeljek in od petka dalje bodo ljubezenske vode nekoliko bolj razburkane, posebno če ste samski ali iščete nekoga, s katerim imata še nekaj nepojasnjenega. Še spraševali se boste, zakaj ste sploh toliko čakali na razlago. Lahko ste povsem odkriti.

  link

Zdelo se vam je, da ste se končno umirili ob pravi osebi ali v zgodbi, ki se odvija na predvidljiv način, sicer pa spet nič ni tako, kot ste pričakovali. Lahko že do srede spet navežete stike z nekom, ki se je naglo umaknil iz vašega življenja in ste si zaprisegli, da se ne bosta več iskala. Zanimivo bo! Samski boste narekovali svoja pravila. Iskani ste!

  link

Vse je na vaši strani, celo z osebo, ki je podobno zadržana ali sumničava, kot ste vi, vendar se bo vseeno premaknila proti vam in naredila nekaj več. To vam bo dalo krila in ob koncu tedna boste kovali velike načrte! Le pozor, če ste nedavno prekinili razmerje, ki vas ni osrečevalo. Ne obujajte preteklosti za vsako ceno, saj je očitno napočil trenutek za kaj novega!

 
     
link

Venera v znaku napoveduje vznemirljive dogodke! Ne boste taktizirali, vsi vaši načrti padejo v vodo, ko se naglo pojavi nekdo, ki vas posebno mika! Vsekakor boste zadovoljni, posebno če se boste začeli pogovarjati o nečem, kar zadeva čisto poslovne zadeve in počasi se bo vse skupaj prelevilo v zanimiv stik. Hrepenite po pozornosti, dobili jo boste tudi ob koncu tedna.

  link

Potrebujete nekoga, ki vas bo podprl, vam prikimal in vas tudi zaščitil, sicer pa je mogoče nekaj povsem drugačnega, in sicer to, da se bo nekdo poigraval in šele z zamudo boste izvedeli, da je pravzaprav imel dobre namene. Zato počakajte, preden boste sklepali. Vezani boste posesivni in sumničavi, posebno ko partner ne bo takoj odgovoril na neko vaše pomembno vprašanje.

  link

Ljubezenski planeti so vam naklonjeni, čeprav boste teden začeli nemirni, nepotrpežljivi, večinoma brez kakršnega koli razloga. Nekaj boste naredili bolj po občutku kot na podlagi nekih dejstev in razuma. Po navadi ste v takih situacijah nepogrešljivi, sicer pa pozor z devicami, biki in kozorogi, ki zahtevajo od vas več zanesljivosti. Sredi tedna prihaja več dobrih novic! Nekaj, kar dolgo načrtujete, se lahko uresniči še prej, kot pričakujete, in vaše srce bo zadovoljno.

 

Vse nekako gre od danes do jutri in tako vezani kot samski bodo pustili, da jih nosi ta val brez posebne pobude ali želje, da bi kar koli spremenili. Kaj takega se vam le redkokdaj zgodi in le srečanje z osebo iz preteklosti ali nekaj novic o njej vas lahko prebudi. V drugem delu tedna pozor, posebno če imate s partnerjem ali prijateljem tudi nekaj poslovnih interesov.

link
Kazalo