Ljubezenski horoskop
31. 8.-6. 9. 2015
     
link

V ponedeljek boste nekako malodušni, morda zaradi nečesa, kar se vam vleče kot rep iz preteklih, zadnjih avgustovskih dni. Zadevi ste očitno pripisali prevelik pomen, namesto da bi se osredotočili na tisto, kar vas šele čaka. Od tokrat pa se vse spreminja, po pogovoru, ki bo marsikaj pojasnil. Preproste rešitve so po navadi najboljše in spontanost se vam obrestuje.

  link

Ne morete se hitro odločiti, čeprav sta z drago osebo morda zašla v slepo ulico. Kako naprej, to boste izvedeli šele od četrtkovega popoldneva, ko se boste usmerili na pravo stran. Nikar pa se ne zatekajte v preteklost, tudi če boste srečali ali slišali osebo, ki vam je bila izredno pri srcu. Poglejte le naprej, saj je to edini način, da ostanete mirni.

  link

Razpoloženi ste ne le za ljubezen in romantiko, temveč tudi za kaj več, morda za pomembnejše načrte ali pa za povsem novo zgodbo. To pomeni le, da je očitno napočil pravi čas za odločitve, tudi za tiste med vami, ki so v razmerju le kratek čas. Vaše srce je prikimalo in drugo je le odvisno od dobre organizacije in podjetnosti. Samski boste prijetno vznemirjeni ob koncu tedna.

  link

V tem obdobju se lažje odločate za tisto, kar vam dejansko najbolje ustreza. To pomeni, da boste manj poslušali čustva in bolj razum, kar je za vas neznačilno. Samske rake mika druženje, ki bo posebno zanimivo, saj oseba živi povsem drugače in ima prav posebne navade. V drugi polovici tedna boste razpoloženi ob neobičajnem srečanju.

 
     
link

Levi so v polnem siju in marsikaj boste dosegli brez težav. Venera v znaku vas postavlja v središče pozornosti! Vprašanje je le, ali je to oseba, po kateri dejansko hrepenite, saj ste znani po tem, da vas najbolj privlačijo nedosegljivi cilji! Mikajo vas tisti, ki se na določen način upirajo, ali po drugi strani nekdo, ki potrebuje pomoč in vašo navzočnost. Le od četrtka pazite, da se ne bi preveč prepirali.

  link

Počakati morate vsaj do četrtka, posebno, če že dolgo čakate na razplet. Niste znani po pretirani samozavesti v ljubezni in vsaka ovira pomeni po pavadi še en vprašaj več: ali ste dejansko na pravi poti? Dvomi so odveč, sicer pa pazite, da se ne boste preveč obotavljali, posebno ob koncu tedna. Takrat zaupajte občutku in ne boste zgrešili! Doma bo nekaj trenj, okoli enih in istih težav.

  link

Ne morete se odločiti, čas pa vas priganja. To je le znak, da nekaj ni po vaših pričakovanjih, in zato se raje osredotočite na druge opravke, romantika in čustva so za zdaj v ozadju. Vsaj do četrtka, potem se vse spreminja in končno boste našli neko novo pot. Ob koncu tedna se ljubezenske želje končno izpolnjujejo, posebno v odnosih z drugimi tehtnicami, dvojčki in vodnarji.

  link

Tokrat se zaradi Venere, ki vam dejansko nasprotuje, nikakor nočete za vsako ceno prebiti v ospredje: vsaj v ljubezni se boste pustili iskati. Vsaj do petka, ko boste spet zahtevali svoje. Pazite, če nekoga srečujete tudi v delovnem krogu ali na počitnicah spoznavate novega partnerja. Ne zapravljajte časa, temveč načnite pogovor, po možnosti v zvezi z zadevo, ki jo dejansko dobro poznate.

 
     
link

Le ponedeljek bo nekoliko težaven, potem pa se začenja mesec, v katerem vam glede ljubezni zagotovo ne bo dolgčas! Besede vam gredo kar zlahka, celo nekaj, o čemer se morda niste hoteli pogovarjati ali ste nekako skrivali. Zdaj se zavedate, da lahko brez težav napredujete. Nekdo vam bo sledil, toda ob koncu tedna ostanite previdni, posebno, če svojo simpatijo srečujete tudi v delovni okolici.

  link

Ljubezen je zelo blizu in le v ponedeljek boste morda v dvomih, predvsem zato, ker bi radi imeli vse naenkrat. Prav tako se boste samski obotavljali med dvema osebama. Kar je vedno naporno, zato premislite, saj od četrtka prihaja odgovor. Vezani, pozor s partnerjem, ki postaja vedno bolj sumničav. Morda tudi z razlogom, zato previdno!

  link

Venera je v tem tednu nekoliko nagajiva, kar pomeni, da boste do svojega prišli nekako po ovinkih. Sredi tedna vas privlačijo zgodbe, ki se razvijajo skozi prijateljstvo ali pa je vse skupaj povezano z delovnim področjem. Previdno, če ste nedavno obljubili preveč. Imate občutek, da se vam morajo vsi prilagajati, kar zagotovo ne more trajati v nedogled.

 

Ob začetku meseca boste pod vplivom Lune v vašem znaku izredno dejavni. Uživate v spogledovanju, potem se izmikate in puščate, da vas iščejo. Vezani, pozor, ker morda nekoliko zanemarjate partnerja in njegove potrebe. To boste počasi spoznali, posebno med četrtkom in soboto. V novi zgodbi se počutite kot na oblakih, saj se boste zlahka spogledovali in osvajali.

link
Kazalo