Ljubezenski horoskop
24.-30. 10. 2016
     
link

Zavedate se, kaj bi morali spremeniti in kako vas duši nemogoče ozračje, celo v domačem krogu ali s stalnim partnerjem, ki vam je morda postal bolj prijatelj. Niste najbolje razpoloženi, v tem obdobju se celo prepogosto zapirate vase v prepričanju, da pravzaprav nimate povedati nič posebno novega. Samski pa nikakor ne najdete pravih besed in se soočenju izogibate. Zadeve se premikajo proti konci tedna.

  link

Ne morete se upreti želji, da bi spet poiskali nekoga, ki vam očitno še vedno veliko pomeni. Premislite pa o vaših razlogih: če želite le govoriti o sebi, potem se takemu dejanju izognite. Od sredine tedna boste končno našli prave besede. Nekoliko lažje je mlajšim pripadnikom znamenja ali pa tistim, ki se še vedno nahajajo v lahkotnem razmerju, ker še ni nič dorečenega. Vsekakor boste bolj mirni in objektivni.

  link

Če pa vas motivirajo resnična in globoka čustva, potem kar z resnico na dan! Družinski dvojčki bi lahko uživali v svoji sreči, če le ne bi bilo vmešavanja partnerjeve družine! V takih situacijah se odzivajte modro in previdno ter počakajte, da se prah poleže, potem z drago osebo naredita nove načrte. Proti izteku tedna boste razpoloženi za nova poznanstva in avanture!

  link

Vse se dogaja počasi, mirno, brez prevelikih pretresov, ki so zaznamovali pretekle tedna in morda celo mesece. Zdaj končno vidite stvari v pravi luči, ni več tistih rožnatih očal, ki ste si jih končno sneli. Vsekakor boste že med torkom in četrtkom začutili vse pozitivne posledice tega novega videnja in nastopa, posebno v odnosih z nekom, ki je enako nepristransko naravnan. Na vidiku je nova zgodba.

 
     
link

Čez cel teden bodo vaši značilni vzponi in padci v počutju veliko manj izraziti kot sicer. Vsekakor se nahajate v pozitivnem ljubezenskem obdobju in nekako so se vse kockice mozaika zložile, ravnovesje je vzpostavljeno. Previdno pa, da vas ne bi preveč zamikalo nekaj, kar naj bi sodilo v vašo preteklost. Posebno zato, ker se je že izkazalo, da vam ne ustreza!

  link

Hitro se boste zbrali in pod vplivom Lune v znaku že od torka uporabili pravo taktiko, tako ob novih poznanstvih in z osebami, ki jih šele spoznavate, kot s stalnim partnerjem ali dolgoletnim prijateljem. Uspelo vam bo in vse skupaj boste izvedli mirno in brez prevelikih pritiskov. Le vi boste vedeli, kolikor vas je vse skupaj stalo in kako ter koliko vam je pospešilo utrip.

  link

V ponedeljek in potem od četrtka dalje imate vse možnosti za uspeh in praktično vas nič ne bo ustavilo, saj se zavedate priložnosti za pogovor in zbliževanja s pravo osebo. Posebno dobre odnose imate s strelci, tehtnicami, dvojčki in levi. Drugi so morda v senci ali pa si vam ne upajo nasprotovati, saj imate v rokavu kar nekaj dobrih adutov!

  link

Dobili boste pravi navdih, sicer le če boste hitro odmislili vse ponedeljkove neupravičene dvome in napetost. Morda vas bo izzval celo nekdo od vaših bližnjih, sorodnik ali prijatelj in vse skupaj vas po nepotrebnem iztirja. Držite se svojih prepričanj, med torkom in četrtkom ter ob samem izteku tedna boste dokazali, da ste imeli prav!

 
     
link

Ob začetku tedna vodite glavno besedo, kar se vam že dolgo ni pripetilo. Vsekakor boste izkoristili možnost zbliževanja z osebo, ki se do zdaj ni preveč izpostavljala.V torek in sredo vseeno previdno, morda je treba še nekoliko premisliti. Izzivi so vam všeč, toda ne iščite jih prav za vsako ceno, temveč ostanite zvesti svojim prvotnim prepričanjem in počasnejšemu spoznavanju.

  link

Od torka bo vse lažje in zavedeli se boste, da ste morda pretiravali glede stvari, o katerih ste le razmišljali, pa se niso uresničile tako, kot je bilo pričakovati. Zdaj pa lahko obrnete novi list, in to je nekaj, kar, to si morate priznati, tako radi počnete! Od torka do četrtka bo največ ljubezenskih novosti, saj se boste končno znašli v pravem trenutku na pravem mestu!

  link

V ponedeljek boste zmedeni, saj se nekdo odziva povsem drugače, kot ste pričakovali. Morda gre le za začasni zastoj, čas, ki bi ga morali zapolniti z drugačnimi rečmi. Ljubezen je vedno v središču vaših misli, toda tokrat se je treba uravnovesiti in ostati na trdnih tleh. V družbi boste morda slišali nekaj, glede česar se ne bi smeli prehitro odzvati. Šele od petkovega popoldneva se srčno nebo jasni.

 

Do srede boste pogosto negotovi in zmedeni! Vaše misli plavajo v različnih smereh. To poudarja neodločnost glede nekoga, ki vam očitno ni ponudil dovolj ali pa v stalnem razmerju, kjer ste, se počutite utesnjeno. Od petka slejo prijetna presenečenja, čeprav se vse skupaj dogaja drugače, kot ste pričakovali. Morda bo ravno zato posebno zanimivo!

link
Kazalo