Ljubezenski horoskop
21.-27. 5. 2018
     
link

Občasno boste prepričani, da so vaše zamisli najboljše, potem pa se umikate, kar se vam bo ciklično ponavljalo. Pazite le v odnosih z raki in škorpijoni, posebno če že nekaj časa imate težave z usklajevanjem različnih idej in značajev. Samske ovne bodo sredi tedna presenetila nova poznanstva, posebno če se odpravljate daleč od doma. Tudi v prijateljskem krogu boste deležni posebne pozornosti, kar vas celo nekoliko preseneča in pušča brez besed.

  link

Vsem tistim, ki so dolgo čakali na pravo ljubezensko priložnost, ne bo težko počakati še nekaj dni do ugodnega petka ali sobote, ko bo vse lažje, saj boste imeli zadnjo besedo, posebno če dolgo osvajate nekoga, ki bo končno popustil ali ste pripravljeni obrniti povsem drugi list v čustvenih odnosih. Tudi izbira partnerja bo drugačna kot doslej, saj vas privlačijo tisti, od katerih se lahko tudi kaj naučite.

  link

Nekaj boste rešili še hitreje, kot ste upali, posebno v odnosih z nekom, ki je rojen v poletnih mesecih. Na splošno vas privlačijo tisti, ki ne skrivajo čustev, saj sami pogosto veliko govorite takrat, ko ste v resnici zmedeni, pa ne poveste bistva. Sredi tedna bo najzanimiveje, saj si boste ljubezenske priložnosti ustvarjali brez težav ali oklevanja. Ob koncu tedna pazljivo glede domačega prostora.

  link

Ob začetku tedna nikar ne oklevajte. Nekaj se bo zgodilo v drugačnih okoliščinah, kot ste pričakovali, a nazadnje boste vsekakor zadovoljni. Pazite, če si želite kaj resnega in dolgoročnega. Med sredo in petkom bo povsem jasno, kaj lahko pričakujete. Pokažite, kaj vam leži na srcu, posebno če si želite spet zbližati z nekom, ki vam je še kako pomemben.

 
     
link

Marsikaj je na vaši strani, do srede boste prevzeli stvari v svoje roke. Potem sledi zatišje, ki ga ne bi smeli sprejeti kot nekaj negativnega. Draga oseba bo zasedena z drugačnimi rečmi in to bo le trenutek za predah, ki ga lahko tudi vi izkoristite za bolj praktične naloge. Lahko se dogovorite tudi glede domačih zadev. Ob koncu tedna bodo zadovoljni predvsem samski levi, ki hrepenijo po novostih. Ob srečanjih boste blesteli.

  link

Nekaj vam ne da miru in brzdali se boste morda le en dan, potem pa se aktivirali tako hitro, da boste sami sebe presenetili. Po navadi ste manj odločni, a stvari se bodo zasukale drugače in zadeva vas bo pošteno prebudila. Prevzeli boste pobudo in izvedeli nekaj, kar bi morali že zdavnaj. Konec tedna bo za številne pripadnike znamenja pomenil srečen preobrat in izpolnitev želja.

  link

Nekaj vam bo sprva všeč, potem se boste brzdali, saj marsičesa očitno še ne poznate. Morda vas moti to, da še vedno ne veste, ali je oseba z vami iskrena. Izkoristite vsako priložnost, da bi izvedeli kaj novega, sicer pa bolje naravnost in ob pogovoru kot ob poslušanju nepreverjenih informacij. Le te vas lahko le zmedejo, ker ne boste vedli, kako bi se morali postaviti. Zadeva se bo nadaljevala ob koncu tedna, ko boste tudi samski uspešnejši.

  link

Ljubezenske zvezde vas preizkušajo. Zadovoljni bodo le tisti, ki boste znali počakati, posebno v ponedeljek in torek, ko boste nekoliko bolj zaskrbljeni zaradi stvari, ki se ponavljajo v istem vzorcu. Edino, kar lahko dejansko spremenite, je vaša naravnanost. Najprej bi se radi le pogovorili, a strast vas bo zanesla in stvari se bodo razpletle drugače. To ne pomeni negativno, le po drugi poti. Ob koncu tedna se vse končno umirja.

 
     
link

Nadaljuje se obdobje neodločnosti: po eni strani se vam ponujata resno razmerje in možnost, da bi umirili srce, po drugi pa se preveč trdno oklepate svojih prepričanj in niste pripravljeni odstopiti. Nekdo vas bo presenetil in to se dogaja že ob začetku tedna. Celo vi, ki ste znani po zgovornosti in pogumu, boste morda ostali brez besed in to bo odločilen trenutek v vajinem odnosu. Konec tedna bo v znamenju zabave in romantike.

  link

Izredno nemirni boste in do srede bi utegnili povedati tudi nekaj, glede česar bi bilo pametneje še počakati. Nekoga boste obtožili površnosti, namesto da bi na zadevo gledali iz več različnih zornih kotov. To je vaša najpogostejša napaka, ki jo potem poskušate nekoliko omiliti. Pazite, če je oseba rojena v znaku raka ali leva, ker si bo vse zelo dobro zapomnila, posebno negativnih plati. Zato bi potem potrebovali več časa, da jo prepričate o svojem.

  link

Ljubezenske zvezde vas pomirjajo šele sredi tedna, kar sicer nikakor ni prepozno, saj boste sprva imeli preveč dela in drugih obveznosti, da bi se lahko ukvarjali še s čustveno platjo. Nekoga boste srečali v nekoliko nenavadnih okoliščinah, a vsekakor se bo končalo dobro in zadovoljni boste, ker vas je življenje nekoliko presenetilo, posebno če se oseba vrača v vaše življenje. Priznati si morate, da vam to ogreva srce.

 

Ljubezenski planeti so vam naklonjeni. Pravzaprav bo to vsekakor svetla točka v vašem življenju, saj boste na številne naredili sijajen vtis, tudi na osebo, ki bi jo radi čim bolje spoznali. Nikar pa se ne vračajte v preteklost, razen morda, če želite razčistiti še nekaj nedorečenega in se pogovoriti o zadevi, ki oba še vedno tare. Potem nadaljujte brez oziranja na tisto, kar je že zastarelo. Nekaj novosti bo odnosih z osebo iz delovnega kroga.

link
Izbor
Kazalo