Ljubezenski horoskop
2.-8. 3. 2015
     
link

Večino tedna ste na dobri poti. Naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam srčne zvezde še naklonjene in očitno je, da vas nekdo še čaka. Tudi samski lahko dobite nekaj pomembnega; mogoče je celo, da se bo vse skupaj začelo odvijati hitreje, kot ste upali. Do pomembnega srečanja in pogovora lahko pride sredi tedna, sicer v nekoliko nenavadnih pogojih, morda v povezavi s kariero.

  link

Nekako se vam zdi, da imate vse, kar potrebujete, sicer se vam misli vedno vračajo v neke čase, ko vam je bilo še bolje. Taki izleti v preteklost in spomine za vas niso ravno značilni. Pomenijo samo, da neke zgodbe morda še niste povsem zaključili. Sredi tedna nikar ne dovolite, da bi kar izpustili priložnost za izredno zanimivo srečanje. Odvisno bo od vašega odgovora.

  link

Največ novic,in to vse naenkrat, bo do srede, potem pa pridejo na vrsto še družinske zadeve ali pa vračanje na neko vprašanje, ki ga morda raje ne bi obujali. Vsekakor boste iznajdljivi, dobro boste poskrbeli zase in prav spraševali se boste celo, od kod naenkrat toliko poguma, tudi v situaciji, ki se vam je že zdela kot izgubljena bitka. Vsaj nedelja bo spet v znaku strasti.

  link

Tokrat ste se odločili in le v ponedeljek ali torek imate še nekaj zadnjih pomislekov, potem se boste podali novostim naproti. Posebno vas mika nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča nikakršnih ugibanj. Ugajajo vam prijetne besede in mesto v ospredju; največ pozornosti bo tokrat od ovnov ali levov. Le v drugem delu vikenda bo nekaj neizpolnjenih pričakovanj, toda vsekakor gre le za krajši zastoj.

 
     
link

Z nekom sta podobno naravnana in kot da se naenkrat izpolnjuje zadeva, ki ste jo nekako predvideli že pred časom. Potem pazljivo, ker so od četrtka možni nenadejani zapleti, predvsem po zaslugi drugih in njihovega nezaželenega vmešavanja. Če je le mogoče, počakajte do sobotnega večera ali nedelje, ko vam bo spet lažje. Navdušuje vas oseba z izrazitim šestim čutom.

  link

Vsaj približno že imate to, kar v ljubezni potrebujete in si želite, sicer pa je razlika med tem: približno in zadostno, pri vas kar precej velika. Še enkrat se pogosto zapletate v neurejene misli. Nekaj več besede in vpliva boste imeli v drugem delu tedna, ko se boste pod vplivom Lune v znaku končno zbrali in si določili, kaj je dejansko najpomembnejše.

  link

Nahajate se med dvema ognjema, kar vam je v zadnjih časih nekako že naravno stanje, ne glede na to, ali gre za drugo osebo ali preprosto vaše posle, ki vam odvzemajo precej energije. Do srede boste še dokaj uspešni med različnimi stranmi, potem pa vas marsikaj iztirja in nikomur ne boste ostali dožni. Samski lahko računate na nekoliko nenavadno srečanje, ob katerem boste vseeno dominantni, v soboto.

  link

Venera vam v končnici zime še nasprotuje, sicer pa boste vseeno dobili nekaj pozitivnega, in sicer med sredo in petkom. Po navadi se vam najboljše dogaja takrat, ko z nekom niti ne vztrajate preveč in obratno. Zato se nikar ne ozirajte na tiste sitnosti, ki jih boste prav kmalu pozabili. Vezani se boste od srede pogovarjali glede potovanja ali selitve, samski uživate v prebujeni romantiki.

 
     
link

Pomaga vam spontanost: za nekaj se boste odločili kar v hipu, in to bo vsekakor najboljša pot do zmage, čeprav se bo vse skupaj razvijalo nekoliko drugače, kot ste upali. Posebno do četrtka potem sledi krajše zatišje. Pozor le z nekom id starejših sorodnikov ali prijateljev. Konec tedna v znaku še enega prijetnega srečanja in rešitve.

  link

To zagotovo ni trenutek za dolgoročne načrte, za kopanje po resnici in prevelike zahteve. Lahko bi namreč naleteli tudi na nekaj, kar vam morda ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da ne namerava popustiti, kar vam zagotovo ne bo preveč prijetno. Sredi tedna bi vsekakor lahko izkoristili neke mirnejše in prijetnejše pogoje, da se zadeve vsaj začasno zgladijo.

  link

Prijetno vam bo, čeprav se teden začenja v znaku nekoliko napetega srečanja ali pogovora, kjer boste hitro ob živce. Nekdo vas preprosto ne more prebrati, ker obljubljate, morda le zato, da bi se prepirom nekako izognili, potem se umikate. Po navadi se s stvarmi soočate drugače, bolj neposredno, zato pazljivo. Ob koncu tedna prihaja klic, ki vam ogreva srce.

 

Ugotovili boste, da se določene stvari lahko kar zvrstijo takrat, ko nimate preveč časa za tuhtanje in razglabljanje. Sredina tedna bo v znaku nemirnih metuljčkov, toda z nekom še vedno razmišljata podobno, in to bo jasno tudi, če trenutno nista skupaj ali živita precej oddaljena. Mnoge čaka začetek ljubezni z nekom, ki prihaja od daleč ali pa se pojavlja po dolgem času. Novosti boste dočakali odprtih rok!

link
Kazalo