Ljubezenski horoskop
21.-27. 7. 2014
     
link

V levovem astrološkem obdobju počasi žanjete nove ljubezenske uspehe. Ključni dejavnik bo, da se boste glede določenih starih zadev vendarle umirili. Po dolgem času ste povsem samozavestni, ne želite le hitrih zmag in nečesa, kar je le poletni ljubezenskih ognjemet. Previdno le z nekom, ki je še vedno izredno občutljiv, posebno proti izteku tedna.

  link

Radi bi dobili kaj trajnega in nočete se le igrati. V prvem delu tedna bo vseeno izrazit vpliv nekoga, ki vas vedno znova zmede in obrne na neko drugo stran. V drugi polovici tedna se boste odzvali na pravi način, čeprav bo vse skupaj zahtevalo veliko dodatnih moči. Zdi se vam, da se nenehno borite dokazati nekaj, kar naj bi bilo samoumevno.

  link

Po izredno uspešnem začetku tedna se vrstijo novi dvomi, morda zato, ker ste občasno trmasti in nočete popustiti, vse skupaj pa zakrivate pod drugačno krinko podjetnosti in gostobesednosti. Nič ni idealno, kar bodo še zlasti začutili moški dvojčki. Preveč tuhtate, srčna zgodba ima več plati. Uživajte v sedanjosti, proti izteku tedna pa ne dovolite, da bi vas doma preveč zmotili z vprašanji, ki niso v vaši domeni.

  link

Nekako bi se radi izmuznili, toda tako preprosto ne gre. Vse vas naenkrat moti, čeprav oseba ob vas ni napačna. Vezani se boste pogovarjali o zadevi, ki je izredno pomembna za vse družinske člane. Nekako se vam zdi, da lahko vse skupaj uredite, a vseeno boste počakali do konca tedna, ko se boste pod vplivom Lune in Venere v znaku končno zbrali in dobili nekaj več razumevanja in strasti.

 
     
link

Nekaj se bo v ponedeljek in torek dopoldne odvijalo v čudnih okoliščinah in ostane vam le, da potrpežljivo čakate. To bo skoraj nemogoče, saj boste marsikomu vendarle razglabljali o svojih težavah in dilemah. To je le znak, da se je kaplja že prelila čez rob. Mars in Jupiter vas ne pustita pri miru, saj po eni strani razpolagate s presežkom energije, po drugi pa ne veste, kam naj bi najprej obrnili! Nedelja bo najsrečnejša!

  link

Po neobetavnem in nekoliko negotovem začetku tedna vas bo od srede nekaj končno prebudilo. Celo vi, ki niste znani po nekih preveč pogumnih korakih, se boste podali v nekaj novega. In ne boste zgrešili, sicer pazite le, če z dosedanjim partnerjem niste rešili vsega. Zadeve bodo slej ko prej prišle na dan, zato se ne prepuščajte le času. Bodite podjetnejši, posebno v odnosih z levi, ovni in strelci.

  link

Ljubezensko poletje se nadaljuje v znaku dobre volje. Vse tisto, kar vas je mučilo konec tedna, se bo med torkom in četrtkom začelo urejati, potem pa sledi le nekaj dni, v katerih bi se morali spet nekoliko umiriti in počakati. Potrudite se, da ne bo nikakršnih nedorečenosti, posebno glede vnovičnega srečanja ali skupnega potovanja.

  link

Začetek tedna bo v znaku negotovosti. Z nekom se ne bosta najbolje razumela, čeprav bo vsak prikimaval in se trudil, da se obdrži navidezni mir. Kar je včasih izredno nevarno, tako vas opozarjajo prejšnje izkušnje. Najdite kompromisno rešitev, sicer bo v nasprotnem spet na sporedu nekaj prepirov. Krivi ne boste le vi, kar vas ne tolaži. Od četrtka bo lažje, tudi tistim škorpijonom, ki neutrudno iščete sorodno dušo.

 
     
link

Ne dovolite, da bi vas v najlepšem trenutku začelo mučiti nesmiselno ljubosumje. Zadeve nikoli niso le črne ali bele in zato se ne odzivajte prehitro! Ob koncu tedna ste eno znamenj, ki bo v ljubezni dobilo največ! Lažje vam bo, posebno, če z nekom delita iste interese glede družabnega življenja, plesa, športa in potovanj. Hrepenite po boljših erotičnih vibracijah in dobili jih boste, ob levu, dvojčku ali raku.

  link

Še enkrat se bo izkazala točnost pregovora, da se počasi daleč pride. Posebno z nekom, ki se bo spet prikazal, čeprav ste morda že dvignili roke. Do srede bo počutje spremenljivo, čeprav vas še vedno navdaja občutek, da vam bo nazadnje vendarle uspelo. Tudi samski boste uživali v poletju; nekaj se vam bo sicer zdelo precej tvegano, toda preveč mikavno, da bi se uprli.

  link

Poletne okoliščine vam morda še ne gredo na roko, čeprav bo med torkom in četrtkom več priložnosti, da se umirite, pa čeprav ob kompromisu, ki ne bo za nikogar lahek, vendar gre za edino rešitev. Počasi se boste zbrali in poskusili ohraniti tisto, kar imate. Samski se nikar ne zaletavajte v zveze, kjer je že na začetku jasno, da bi se morali podrejati.

 

Med torkom in četrtkom se lahko povežete z nekom, ki prihaja od daleč, z mlajšo osebo ali s prijateljem, ki ga niste slišali kar nekaj časa. Vsekakor gre za priložnost, ki je ne bi smeli izpustiti. Prevečkrat vas je oviral le vaš občasni strah, da bi spet ostali razočarani ali da bi izpustili nekaj, kar boste potem pogrešali. Vaše srce hrepeni po strasteh, posebno z drugimi ribami, škorpijoni, raki in levi.

link
Kazalo