Ljubezenski horoskop
29. 6.-5. 7. 2015
     
link

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja ob začetku tedna, prek dvomov do petka in potem se nadaljuje v pozitivnem slogu. Vsekakor si morate priznati, da ste precej pristranski in nikakor se ne morete odločiti. Ne čakajte na to, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršne koli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje.

  link

Po eni strani ste si nekaj priborili, po drugi pa bo še enkrat izrazita vaša negotovost, posebno v stiku z nekom, ki očitno še ima dokaj velik vpliv na vas. Počasi se boste sicer zbrali, toda pazite, če se z drago osebo srečujeta tudi v delovnem okolju ali imate več skupnih znancev. Mogoče je, da bo nekaj neumestnih komentarjev in govoric, ki jih boste stežka utišali. Sredi tedna bo več novic glede nekoga, ki ga srečujete po daljšem času.

  link

Ob koncu meseca ste dokaj bojeviti, sicer pa vsekakor pazite, ker je na drugi strani nekdo, ki ne popusti zlahka. Še enkrat vas privlačijo kot magnet in izzivajo tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami počakate vsaj še nekaj dni.

  link

To zagotovo ni pravi teden za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko potrebujete. Morda boste celo pozabili na nekaj dogovorov ali pa se umaknili v zadnjem hipu. Vse pa se spreminja od sobote dalje, ko se boste na potovanju srečali z vašo simpatijo ali pa storili nekaj več pomembnejših korakov.

 
     
link

Ponedeljek in torek bosta v znaku prijetnih novosti, posebno če čakate nekoga, ki se vrača s poti ali pa navezujete stike z osebo iz preteklosti. Jupiter vas še vedno ščiti in po začasnem zastoju sredi tedna boste končno dojeli, kaj si želite in kakšna je najkrajša pot do osebe, ki vas zanima. Zgodba, ki se je začela nekako neobičajno ali celo neobetavno, se razvija v nekaj več.

  link

Na ponedeljek in torek kar pozabite, saj vam bo srce šele sredi tedna glasneje in hitreje utripalo, ob stiku z nekom, ki vas je očitno prebudil! Ne dovolite si, da bi si spet začeli zamišljati preveč naenkrat in delati scenarije, ki so povsem pod vprašajem. Naj gre vse počasi. Nekateri pripadniki znaka bodo v odličnih odnosih z nekom iz prijateljskega ali delovnega kroga, kar bo pri stalnem partnerju sprožilo nekaj ljubosumja.

  link

Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob nekem neobvezujočem pogovoru pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali. Previdno le, če je vse skupaj povezano z nekom iz delovnega kroga, ki vam do zdaj ni vedno odgovoril tako, kot ste si želeli. Ostanite nepristranski! Samski bodo vsekakor srečnejši ob novih stikih ob prvem julijskem koncu tedna.

  link

Ob prehodu v julij niste pričakovali nekih večjih presenečenj, sicer pa je ljubezen vse prej kot predvidljiva reč. Kar pomeni, da boste že med torkom in petkom začutili, kaj vse se lahko zgodi takrat, ko sploh niste pod pritiskom. Ravno takrat je mogoče, da se bosta z nekom spoznala ali hitro dogovorila. Ob koncu tedna bo spet nekaj več čakanja in ugibanja. Nekdo bo za vas pravi izziv.

 
     
link

Tokrat že resnično hrepenite po ljubezni, in to boste tudi brez zadržkov pokazali, posebno ob izteku meseca, ko ste se znašli tako na vrhu kot na dnu. V ponedeljek in torek boste dokaj zadovoljni, potem čakate in čakate. Zdelo se vam bo, da se je nekdo naglo ustavil, posebno če je rojen v znaku bika, kozoroga ali device. Nesporazume boste zgladili in od petka boste spet pozabili na vse te sitnosti.

  link

Nikar ne čakajte, da se vas spomni nekdo, ki vam je sicer naklonjen, toda trenutno se očitno ukvarja s povsem drugačnimi zadevami. Vaš pritisk lahko ustvari povsem nasproten efekt, zato je bolje, da nekoliko spremenite taktiko. Sredi tedna bodo najzadovoljnejši samski, saj se obetajo prijetna srečanja. Končno boste spet zablesteli, znašli se boste v središču pozornosti!

  link

Glasni ste in izredno zagnani, sicer pa se ne bodo vsi držali tistega, kar si želite in zahtevate. Res je, da so vaši nameni dobri, toda morda se ne predstavite na pravi način. To bo še posebno izrazito med torkom in četrtkom. Od petka bo vsekakor več pozitivnejših vibracij, tako za tiste, ki čakate na pravo ali pravega, kot za vezane vodnarje, ki bodo spet vzpostavili ravnovesje!

 

Po eni strani bi radi doživeli nekaj novega, drugačnega, kar bi vas lahko prebudilo. Po drugi pa nekako ne prepoznate pravega trenutka in s partnerjem ste negotovi. Morda gre le za utrujenost, sicer pa boste nekako zbrali še dovolj energije za nekaj pomembnejših korakov in že do srede se boste spet zadovoljno smehljali. Tudi konec tedna bo nepozaben, tako v dvoje kot tudi v večji in veseli družbi po vaši izbiri!

link
Kazalo