Ljubezenski horoskop
28. 11.-4. 12. 2016
     
link

Začetek tedna bo v znaku velikih vprašajev in vsekakor ostanite mirni in zbrani, saj bi vas vsak nagli odziv pripeljal naravnost v nove težave. Posebno pomembno je, da se na podlagi trenutnih čustev ne vračate v neko zgodbo, za katero se je izkazalo, da nima posebne prihodnosti. Od četrtka ali najpozneje petka pa prihaja vse naenkrat, čakanje se je očitno obrestovalo.

  link

Teden se začne v znaku negotovosti. Niste tako igrivi in spogledljivi kot po navadi, saj vaju s partnerjem čaka nekaj pomembnih odločitev. Vsekakor je najbolje zadeve razčistiti, kot pa živeti v upanju, da se bo rešilo kar samo od sebe. Od četrtka dalje bo nekaj pozitivnejših okoliščin za uspeh, tudi če imate opravka z nekom, ki je precej nepopustljiv.

  link

Izkoristite ugoden začetek tedna. Naenkrat boste ugotovili, da ste tako vi kot druga stran le čakali na priložnost za pogovor in morda tudi drugačen dogovor. Vezani bodite pozorni od četrtka dalje, ko bodo poudarjena nesoglasja. Nikar ne dovolite, da partner začne dvomiti o vaših dobrih namenih in iskrenosti. Pazite tudi, če navezujete stike z nekom iz delovne okolice.

  link

Takoj ob začetku tedna pazite, posebno doma in v dolgoletnem razmerju, kjer bo nekaj napetosti in nerazumevanja. Tudi zato, ker boste izredno občutljivi. Nekoliko lažje bo v torek in sredo, pod vplivom Lune, ki vam omogoča boljši vpogled v določena čustvena vprašanja, Izrazita bo želja, da bi stvari le nekako zgladili. Pomembno je, da si omislite nekaj skupnih načrtov.

 
     
link

Vse vam bo veliko lažje kot v mesecu, ki se počasi izteka. Posebno v sredo in četrtek, ki bosta vaša dneva, z ugodnimi vplivi Lune, ki poudarja vaš šesti čut in potrebo po nežnosti. Zanimivo je, da boste ljubezen našli tam, kjer je morda niti ne bi iskali. Kar vas bo še enkrat prepričalo, da so presenečenja vedno mogoča! Vezani boste rešili večjo dilemo.

  link

Morda se bo pojavil nekdo iz preteklosti, zanimala vas bo nova simpatija, obeta se vam tudi možnost za selitev ali naraščaj. To bo vam, ki spadate v mirnejše značaje Zodiaka že več kot dovolj. Od srede pazite, da se ne bi preostro odzvali ter se tako oddaljili od nekoga, ki nima slabih namenov. Najlepše pa prihaja ob koncu tedna, ki bo v znaku pravega ljubezenskega ognjemeta, nečesa, na kar ste dolgo čakali!

  link

V prvem delu tedna boste nenavadno mirni, zdelo se vam bo, da gre za zatišje pred neurjem! Luna je na vaši strani neba, kar pomeni, da boste vseeno lahko dobili več, tudi v odnosih z nekom iz prijateljskega kroga. Vrstijo se nove priložnosti, sicer ne čakajte na četrtek. Odločitev bo le v vaših rokah! Ob koncu tedna odpotujte, začutite decembrsko romantiko.

  link

Glavo gor, saj vam intuitivna Luna v znaku že v prvem delu tedna pomaga, da se hitro odločite in približate nekomu, ki vas trenutno najbolj zanima. Ne skrbite glede tega, kako boste sprejeti, ker bo vse dobro. Nikar pa ne zaspite na lovorikah, saj se kmalu zatem soočate z novimi izzivi. V četrtek in petek sledi še nekaj preizkušenj, ko boste morali najti ustrezne besede.

 
     
link

Planeti vam v prvem delu vašega astrološkega obdobja podarjajo zanimive priložnosti. Potrudite se tudi okoli novih poznanstev, lahko preživite veliko prijetnih trenutkov. Nekdo vas mika in slutite, da imata veliko več skupnega, kot si želita priznati. Vsekakor pa pazite, da se zgodba ne bi ustavila le pri prijateljstvu. V drugi polovici tedna spontano prihajate do prave rešitve.

  link

V novih ljubezenskih zgodbah bosta izraziti vaša radovednost in želja, da bi končno doživeli nekaj novega. Ne ostanite le pri besedah. Tokrat bo odvisno predvsem od vas, v kakšni smeri se bo razvijalo, saj draga oseba preprosto ne more le brati vaših misli. Za samske kozoroge bo teden ugoden tudi za obujanje razmerja, ki vam je očitno še kako pomembno.

  link

V prvi polovici tedna ste neverjetno mirni. Vse poteka dokaj počasi in ugajalo vam bo, da vas iščejo, da se vam ni treba preveč truditi ali premikati. Od srede pa bo vse drugače, obrnilo se bo predvsem v odnosih z vodnimi raki, škorpijoni in ribami. Z drugimi, posebno z zemeljskimi znaki, pa je mogoče nekaj napetosti. Vsekakor pa se lahko povežete tudi z nekom, s katerim poslovno sodelujeta.

 

Med vami in drago osebo bo veliko več razumevanja, brez posebnega zapletanja stvari in ugibanja, kaj si kdo misli in zakaj. Komunikacija poteka nemoteno in prek prijatelja ali znanca lahko spoznate še nekaj zanimivih oseb, ki lahko kar hitro stopijo v vaše čustveno življenje. Sredi tedna rešujete še nekaj v povezavi z domačimi opravki. Ob koncu tedna bo še ena priložnost, da partnerju nakažete, kaj si želite, in da vam to tudi izpolni.

link
Kazalo