Ljubezenski horoskop
27. 7.-2. 8. 2015
     
link

Radi bi se pogovarjali, spoznavali čim več ljudi, toda obenem ne prenesete nikakršnih pritiskov in vse bi radi obrnili po svoje ter končali tako, kot vam najbolj ugaja. Kar bo ob začetku tedna nekoliko lažje, sredi tedna pa praktično nemogoče! Takrat rešujete predvsem nekaj s stalnim partnerjem in doma. Konec tedna bo v znaku potovanj in zabave: nikar se ne zapirajte vase.

  link

Tokrat se nočete spustiti v nekaj, kar bi vas trenutno preveč obremenilo. To velja še zlasti za moške pripadnike znamenja, medtem ko ženske čaka nekaj več prijetnega spogledovanja in poguma, posebno med sredo in petkom. Dobro se ujamete z vsemi, ki so enako kot vi zahtevni in bi se radi spustili v nekaj resnega, po drugi strani pa se v neobvezujočih ljubezenskih igricah ne znajdete najbolje.

  link

Dobro vam gre, posebno v trenutkih, ko se prepustite le čustvom, brez pretiranega tuhtanja o tem, kaj bo dalje. Zato bodite čim bolj sproščeni, posebno če ste zvezo začeli pred kratkim. Med sredo in petkom boste začutili, da vam morda ne prisluhnejo in komaj boste čakali, da se odpravite na lepše. Gre le za začasni zastoj in zato bo prijetno srečno presenečenje ob samem začetku novega meseca toliko večje!

  link

Z Luno, vašo vladarko, ki vam nasprotuje, se nikakor ne znajdete. Ne popuščajte preveč v odnosih z nekom, ki se še ni izkazal. Nimate nikakršnega razloga, da bi verjeli v njegovo naglo in nepričakovano spremembo namenov in nastopa! Raje ostanite na trdnih tleh in nove priložnosti izkoristite tako, kot pridejo, brez oklevanja!

 
     
link

Med ponedeljkom in sredo boste izredno dejavni in dinamični, posebno če ste pred kratkim menjali okolico in potujete ter komaj čakate, da se začne kaj novega. Samski uživate med različnimi priložnostmi, medtem ko se boste vezani znašli v zanimivih okoliščinah in vajino razmerje bo cvetelo. Skratka, eden najzanimivejših poletnih tednov, v katerem boste zlahka dosegli svoje! Le od petka pazite, da ne bi začeli pretiravati!

  link

Poletje vam še vedno obljublja veliko ljubezni, veliko iskric in srčnih utrinkov. Prav zanimivo in zabavno vam bo v tej igri, posebno če ste že nekaj časa samski ali okrevate po razmerju, ki se ni obneslo. Pravzaprav boste izredno navdihnjeni tudi ob srečanjih s tujci in z vsemi, ki so odločni in v ljubezni neverjetno pogumni. Nekdo se bo odzval z ljubosumjem, kar vas preseneča.

  link

Pazite, da med sredo in petkom ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti, posebno z vsemi, ki preveč zahtevajo, da se vse dogaja le na njihov način. Nekaj se morda še ne ujema z vašimi pričakovanji, razen če ste v stikih z osebo, rojeno v ognjenem znaku: leva, strelca ali ovna. V nasprotnem pa se vam bo vse vleklo in šele v drugem delu tedna se naglo prebujate, poskusili boste nadomestiti vse, kar ste morda trenutno izgubili. Novo poznanstvo vam ogreva srce.

  link

Dobro se počutite in čeprav morda ne boste takoj našli pravih besed, se bo vse končalo v vašo korist. Posebno do četrtka, ko se bo neko prijateljstvo razvilo v kaj več. Vsekakor se boste počutili veliko bolje kot v mesecu, ki se počasi izteka, ko vam je velikokrat zmanjkalo poguma ali navdiha. Previdno le ob koncu tedna, posebno z muhastim partnerjem ali prijateljem, ki ne odstopa od svojega.

 
     
link

Še en zanimiv poletni teden, v katerem prihaja na dan vse tisto, glede česar ste nekako najmočnejši: to je vaša igrivost, ki se izraža skozi igre z besedami. Kako se bo končalo, bo odvisno le od vas! Le sredi tedna pustite času čas in pokažite, da ste zmožni prepoznati in uporabiti prebrisano taktiko, s katero boste dosegli, da vas bo nekdo vendarle počakal!

  link

Po eni strani hrepenite po družbi, po novih dogodkih in občutku, da se niste zaprli v eno in isto. Po drugi pa potrebujete več časa zase in za premislek. Vse je mogoče in ugotovili boste, da so vam številni izredno všeč, čustva so obojestranska in tudi vi osvajate brez težav. Kako se bo izteklo, je odvisno le od vas, posebno sredi tedna, ko boste najuspešnejši.

  link

Ne ljubi se vam več govoriti o vaših zasebnih zadevah, tudi če gre za prijatelje ali pa zanimivo osebo nasprotnega spola, ki bi vas rada bolje spoznala. Vsekakor se lahko bolj sprostite in tudi spustite v kako zanimivo poletno ljubezensko igro, razmerje, kjer boste osvajali brez pritiskov ali prevelikih pričakovanj. Sprva vztrajate pri resnem razmerju, ob koncu tedna ugotavljate, da obstaja več drugih možnosti.

 

Prvi del tedna bodo zaznamovali domači prepiri in pričkanja s partnerjem. Pozor, če se odpravljate na dopust, ker bo vse skupaj dobilo še večji pomen, če ne boste več v vaši vsakdanji okolici. Vsi bodo veliko bolj napeti! Samski, dobro premislite, preden se boste spustili v kaj novega, saj se na koncu lahko izkaže, da še niste bili pripravljeni.

link
Kazalo