Ljubezenski horoskop
22.-28. 9. 2014
     
link

V tednu, ko vam nasprotuje predvsem Lunin mlaj, nič ni preprosto, čeprav vam take situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite. Zanimivo je, da bo tokrat težje moškim, ki bodo bolj nagnjeni k temu, da vržejo puško v koruzo, še zlasti sredi tedna. Od petka dalje se spet trudite v odnosu, ki se mu ne želite odpovedati. Nekoliko vas bo zmedel tehtnica, rak ali škorpijon.

  link

Biki boste v prvem delu tedna uživali v pozornosti, potem sledita nekoliko težavni četrtek in petek, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se v sedanjem razmerju prehitro sprostili, čeprav bi osebo morali še bolje spoznati in dojeti, kakšne so njene misli. Ne čakajte na soboto, ko bo vse napornejše, posebno če se vam obeta srečanje v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

  link

Pustili se boste čakati, posebno če bo prvi partnerjev odziv ali odgovor nekoliko čuden. Šele od srede boste spet bojeviti, ob dodku, ki vas pušča brez sape. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste ob koncu tedna naleteli na še nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven ali posesiven, kar vas vedno znova vznemirja.

  link

Raki boste dokaj zadovoljni, saj si zvezde na neki način podajajo roke vam v prid in zagotovo se ne morete pritoževati, da vam je dolgčas. Ob koncu tedna bi se morali odločiti za kaj konkretnega, morda tudi za potovanje ali izlet. Skratka, ne ostanite doma in zaprti, posebno če želite razčistiti nekaj, kar vaju s partnerjem oba muči. Samski se pozanimajte glede mlajšega znanca.

 
     
link

Počasi se končuje obdobje, v katerem je bilo vse na vaši strani. Premisliti morate o tem, kako in v kakšni smeri se razvija obstoječe razmerje. Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti ali se izogibati odgovoru in zadeve pustiti take, kot so bile do zdaj. Samski boste mirnejši in srečnejši od četrtka naprej, posebno z osebo, ki je simpatična in zgovorna.

  link

Nekaj boste rešili veliko prej, kot ste upali, in vsi dvomi bodo naenkrat izginili, kar se vam sicer ne dogaja pogosto. Po navadi ste izredno nezaupljivi, tokrat pa bo odziv drage osebe izredno dober in tako rekoč vsak dan lahko načrtujete nekaj novega. Ob koncu tedna tudi samski storite več za vaše družabno življenje. Odpravite se nekam, kjer bo veselo.

  link

V ljubezni torej ni strahu, da bi ostali praznih rok, še več, mogoči sta dve zgodbi hkrati, ob nekom, ki vam morda ne bo povsem ustrezal, čeprav vas vseeno mika. Vsekakor pa se spomnite, da takih iger morda ne obvladate najbolje. Slej ko prej se znajdete spet v takem položaju, ko pogrešate več varnosti in zaupanja. Od četrtka nadaljujte v višji prestavi.

  link

Načrtovali ste sicer mirnejše dneve, toda usoda ubira svoje poti, ljubezen je nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo tokrat ugajalo in obrestuje se vam nekaj, kar ste storili pred kratkim, na podlagi prvega občutka. Čutite, da je odziv dokaj dober, sicer pa boste vse skupaj še na določen način ponovili, in sicer ob koncu tedna, ko boste bolj sproščeni.

 
     
link

Imate občutek, da boste utrdili obstoječe, toda tokrat bo marsikaj nepredvidljivo, z edinim premorom sredi tedna, ko bo več sproščenosti. Popazite z vodnimi raki, škorpijoni in ribami, ki vas sicer po navadi ne privlačijo, zdaj pa bo drugače, izredno hitro vas prepričujejo o svojem. Dobili boste nekaj novega zagona in željo, da preizkusite kaj novega ne glede na tveganje.

  link

Nekaj boste gledali drugače kot doslej in želite si več komunikacije, razgibanosti, iskric. Nočete ostati sami, v tem imenu boste pripravljeni tudi bolj popustiti in se prilagoditi, z izjemo srede in četrtka, ko vam nasprotuje oseba predvsem nepredvidljivega značaja. To vas vedno znova iztirja, čeprav se bodo zadeve uredile do sobote.

  link

Nekdo vam bo pošteno zamešal štrene, čeprav se morda zavedate, da nimata veliko skupnega. Čas bo morda pokazal drugače, zato se je vredno potruditi. Pozor le v prvi polovici tedna, in sicer z osebo, ki jo srečujete v službi. Med vama je še nekaj nedorečenega, kar utegne postati preveč naporno. Za samske to ni pravi teden za nove začetke, čeprav boste v sredo ali četrtek bolj optimistični.

 

Počakajte vsaj še nekaj dni, natančneje do petka in vse se bo zavrtelo drugače, boljše, posebno za februarske ribe. Premislite o nečem, pred čimer ste si morda zatiskali oči, zdaj pa ugotavljate, da taka taktika nič ne pomaga. Ne morete se dogovoriti z levi in tehtnicami ter z vsemi, ki preveč zahtevajo, sicer pa vam bo en dogodek šel na roko in nazadnje vam bo nekako uspelo, da dobite kaj več.

link
Kazalo