Ljubezenski horoskop
26. 1.-1. 2. 2015
     
link

Za marsikaj ste spet sami, kar vam bo le v ponedeljek še ustrezalo, potem pa vam je vse še enkrat odveč. Vsekakor popazite z nekom, ki ga srečujete v službi. Med vama je še veliko nedorečenega in morda preveč prehitevate ali vidite stvari, ki bi jih v resnici morali še preveriti. Prav tako ne dovolite, da bi vam vmešavanje drugih, tudi nekoga od prijateljev, pokvarilo romantične načrte!

  link

Najprej boste igrivi, čeprav ne povsem prepričani, kam vas vodijo vaša trenutna zgodba ali pričakovanja. Od torkovega večera boste razmišljali nekoliko mirneje, posebno pod vplivom zanimivega kozoroga, ribe ali drugega bika. To je vsekakor značaj, ki vam lahko zagotovi več varnosti, ki jo še kako potrebujete! Počasi se daleč pride, kar velja tudi za samske, posebno če vas mika nekdo, ki je "metuljčkast"!

  link

Nečesa ne morete uganiti, zato se izogibajte nevarni in tvegani igri branja med vrsticami. Posebno če imate opravka z zahtevnim škorpijonom, levom ali strelcem, ki zahteva več konkretnega. Zaradi vsega skupaj boste na trnih. Ne ponavljajte napak, ki ste jih nekoč drago plačali! V četrtek ali petek pričakujte sporočilo ali pogovor, ki zahteva tehtni premislek. Konec tedna boste dočakali nekoliko bolj sproščeni.

  link

Številni pripadniki Luninega znamenja boste mesec končali zaljubljeni ali v izredno dobrih odnosih z nekom, ki ste si ga končno spet pridobili zase. Le v nedeljo bo spet nekaj pomislekov, posebno če vas bo neki dogodek spomnil na preteklost. K sreči pa boste na zadeve vsaj tokrat pogledali predvsem v pozitivni luči in ne bo vam težko še enkrat preiti k dejanjem!

 
     
link

Ne premišljujte o preteklosti, čeprav si morate priznati, da se vam nekateri dogodki pogosto nekako pretihotapijo v misli in vam velikokrat vzamejo kar nekaj dragocene energije. Za pomembno srečanje se odločite že ob začetku tedna ali potem po petku. Ni treba, da gre za nekaj povsem romantičnega; tokrat bosta pomembna pogovor in razumevanje. Ugaja vam počasno osvajanje!

  link

Nekaj še prebuja vaše dvome, niste povsem prepričani in zato se boste stežka prepustili. Posebno zato, ker se ponavlja zadeva, ki vas niti malo ne navdušuje. Premislite, preden boste storili kar koli drastičnega, saj se boste že med torkom in četrtkom počutili povsem drugače. Od četrtkovega večera bo spet aktualna zveza z ribo, rakom ali škorpijonom. Razumeta se brez odvečnih besed!

  link

Iger brez meja dolgoročno ne prenesete, zato se nikar ne spuščajte v nekaj, kar vam je precej nejasno. Nekdo vas sicer hitro osvaja, toda vsekakor pazite, posebno do srede. Srečanje raje preložite, saj se boste šele proti koncu tedna dejansko zbrali. V stalnem razmerju občasno preveč narekujete, potem pa vam ni jasno, zakaj nasprotovanja ali upor. Od petka obrnite nov list!

  link

Pogrešate več podpore in razumevanja, toda tega morda ne izražate na pravi način. Preveč časa se vrtite v družbi in morda zapostavljate drugačne priložnosti. Med torkom in četrtkom se bo sicer pripetilo nekaj, kar vas bo prebudilo in spodbudilo, čeprav bo zgodba imela še nekaj nadaljevanj. Z zemeljskimi znamenji vsekakor lahko pride do izredno zanimivega preobrata in razpleta.

 
     
link

Po eni strani ste zadovoljni s svojim življenjem, po drugi pa še vedno pogrešate več pozornosti od osebe, ki je dokaj močnega značaja. Pripravljeni ste tudi popustiti, toda ne pretiravajte, ker je mogoče, da boste potem dobili čuden občutek. Najdite neko zlato sredino. V ponedeljek in ob koncu tedna boste nemirni ter dinamični, sicer pa tudi pretirano gostobesedni. Spet bi morali vzpostaviti neko ravnotežje.

  link

Nekaj, zaradi česar ste v zadnjih dneh bili precej vznemirjeni, vas počasi zapušča. Med torkom in četrtkom boste izredno dobre volje, optimistični in hudomušni! Ne bo vas motilo niti to, da bo partner prevzel več pobude, saj je jasno, da se nekdo mora odločiti. Možnosti za nova srečanja so povezane s potovanjem, nekatere med vami vodijo k osebi, ki ste jo do zdaj doživljali le kot prijatelja!

  link

Do srede boste premišljevali, kaj storiti, posebno če se je v zadnjih nekaj dneh zgodilo kar veliko in z več osebami hkrati. Iz svoje kože očitno ne morete, posebno v obdobju vodnarja, ko razpolagate z viškom energije in ste še bolj izrazito radovedni! Od petkovega večera pa se boste končno odločili in se bolj potrudili glede srečanja, ki vas najbolj mika.

 

Nekdo bo z vami izredno odločen, to bo prijetna sprememba, glede na to, da je bilo pogosto povsem drugače. Posebno če ste zapravili kar nekaj časa in energije ob dokazovanju s tehtnico, vodnarjem ali dvojčkom in bi zdaj radi le nadaljevali. Že do torka lahko pričakujete izredno zanimiv pogovor. Dobre zamisli in predloge lahko počasi pretočite v nekaj konkretnega.

link
Kazalo