Ljubezenski horoskop
16.-22. 1. 2017
     
link

Nadaljevanje ljubezenske zime je v znaku napetosti, toda ostanite previdni, ker vam ljubezenski planeti nasprotujejo. Še vedno se utegne zgoditi, da vas zanese stran od zdajšnjega partnerja. Imate več kot eno dobro priložnost in zato se utegne zgoditi, da postanete zmedeni. Po navadi se radi prepuščate strastem in se z vsem soočate dokaj bojevito, toda tokrat bodo dvomi še posebno izraziti. Previdno, posebno z vodnimi znamenji.

  link

Zima se nadaljuje v znaku novih poznanstev in presenečenj! Po navadi iščete najprej možnost za prijateljski odnos, sicer pa bo v naslednjih dneh vse le v znaku ljubezenskih namigov. Premislite o tem, kaj vam je dejansko pomembno. Odgovor bo pomemben tudi v tem smislu, da boste končno vedeli, ali bi se odselili, odpotovali, ali odločili, da se še borite za neki odnos.

  link

Ob začetku tedna se nikakor ne morete dogovoriti, saj preprosto ni nikakršnega posluha, ne z vaše ne s partnerjeve strani. Radi se kar prepuščate strastem, posebno po dolgem času nekega odrekanja ali čakanja in tako bo tudi tokrat, morda celo še bolj izrazito kot sicer. Ob koncu tedna se boste nekako izmuznili in rešili z gostobesednostjo. Največ novega bo od osebe, ki jo občudujete zaradi resnosti.

  link

Tokrat vas privlačijo ljudje, ki so izredno komunikativni in igrivi. Nekaj vseeno poteka postopoma, kot najbolj ustreza vašemu temperamentu. Samski se sicer prebujate od torka do petka, ob srečanju, ki vas pušča ob sapo ali takem pogovoru, ki bo pustil močan pečat. Previdno le z zračnimi tehtnicami, dvojčki in vodnarji, ki vas bodo hitreje kot sicer prepričali o svojem, čeprav ne slovite ravno kot najpopustljivejši.

 
     
link

Ponedeljek je še obetaven, posebno z osebo, rojeno v znaku device ali tehtnice. Potem pa se bodo stvari začele vendarle nekoliko zapletati, saj nikakor nočete popustiti ali se hitro spustiti v nekaj, kar je sicer obetavno. Nekoliko popustljivejši boste šele od petka, toda pozor, da se draga oseba ne bo naveličala. Samski lahko računajo na kar nekaj oboževalcev, toda premalo konkretnega.

  link

Premislite najprej o odnosu, ki je povezan z delovnim okoljem ali z osebo iz prijateljskega kroga. Ni nujno, da vedno vi prevzamete pobudo in glavno besedo. Tega se boste zavedli v sredo ali četrtek, ko vam nekaj ne bo všeč, najbolje bo, da pustite času čas. Posebno če gre za stare nesporazume. Konec tedna prinaša zanimivo poznanstvo ali poglabljanje odnosa, ki vzbuja vašo radovednost.

  link

Nekaj boste sprejeli povsem lahkotno. To je tudi pravi način, da zadevo nekako obvladate in osebo osvojite. Vedno ste najbolj privlačni takrat, ko se ne obremenjujete preveč z izidom. Tisti, ki ste v resnih zvezah, računajte na nekaj partnerjeve posesivnosti, tudi zato, ker sluti, da postajate vedno bolj samostojni. Ob koncu tedna bo vsekakor več miru in stabilnosti.

  link

Ko boste nekako preskočili sredo ali četrtek in se izognili napornemu srečanju ali pogovoru, bo vse steklo drugače. Konec tedna bo pod vplivom ugodne Lune v vašem znaku zaznamovan z ljubezenskim ognjemetom. Česa takega ste vedno veseli, glede na vaše, dobro znane prirojene notranje strasti! Tokrat bo ob vas prava oseba, vsekakor je dobro to, da niste več sumničavi ali prestrašeni kot do zdaj.

 
     
link

Ponavlja se ista, stara zgodba: veliko časa si prizadevate osvojiti neko pomembno ljubezensko trdnjavo, ko pa vam uspe, pa ste nekako malodušni ali pa celo razmišljate o umiku. Nekaj vas bo še enkrat ustavilo ali prebudilo dvome. Mogoče je celo, da boste kar odmahnili z roko in vrgli puško v koruzo, potem se boste nekoliko pokesali. Uporabite vse svoje čare in spretnost, da bi nekoga spet pridobili na svojo stran. Posebno sredi tedna.

  link

Priznati si morate, da vas je nekoliko strah. Tudi zato, ker še sami ne veste natanko, kam in h komu bi se obrnili. Posebno če gre za novost je znano dejstvo, da v takih primerih ne prenesete nikakršnega pritiska, še manj pa ukazovanja ali nadziranja. Posebno če boste omenjali potovanje ali celo možnost selitve. V četrtek in petek previdno izbirajte besede, potem pa se bo nekako razvozlalo.

  link

Niste dovolj pozorni na stvari, ki so očitno pod vprašajem. Vztrajate, ob morda zgrešenem občutku, da vam bodo odpustili tudi večje spodrsljaje. Vsekakor premislite, če ste šele na začetku neke zgodbe ali bi se radi vrnili osebi, ki vam veliko pomeni. Do petka se boste prepričali, zato ni nikakršnih razlogov, da bi potem začeli zastavljati nepotrebna vprašanja, s katerimi bi odnos le zapletli.

 

Izredno komunikativni boste in sproščeni, od petka pa tudi razpoloženi za nekaj več strasti. Vsekakor pa vas bo morda presenetilo čustvo, ki vam je po navadi tuje in se imenuje ljubosumje. Posebno zato, ker se preveč navezujete na nekoga in zato vas motijo vmešavanja drugih. Ob koncu tedna vas spet čaka mirno morje, pa tudi na krajši poti se boste imeli dobro kot že dolgo ne, posebno v dvoje.

link
Kazalo