Ljubezenski horoskop
20.-26. 10. 2014
     
link

V prvi polovici tedna vam bo Luna izrazito nenaklonjena, kar se bo odražalo predvsem v vašem odnosu z bližnjimi, ki se bodo naglo zaostrili. Nihče se ne spomni, kako delujete v vaši lepši luči. Morda se vam je vse skupaj preveč nabiralo. Pozor ob novih poznanstvih, vse se lahko izboljša ob izteku tedna, sicer pa se ne zanašajte le na srečne okoliščine. Najzanimivejša oseba prihaja od daleč.

  link

Nekaj ste rešili, sicer pa ostane poglavitni problem, s katerim je bolje, če se spopadete že v prvi polovici tedna, ko boste še dovolj zbrani in nepristranski. Ob koncu tedna postajate vedno bolj napeti in nemirni. Mogoče ne boste našli pravih besed ali pa boste povedali nekaj, kar bo zazvenelo drugače od tistega, kar si želite. Vaša čustva bodo mešana!

  link

Venera vam je še nekaj dni naklonjena, kar po eni strani poudarja vašo potrebo po tem, da bi se na nekoga močneje navezali, po drugi pa sitni in občasno v nekem svojem svetu, raztreseni. Pozor v ponedeljek in torek, ko vas bo zajelo prehodno malodušje. Sredi tedna pa izkoristite priložnost za pogovor, saj se boste nekoliko lažje izražali in pokazali, kaj si v resnici želite.

  link

Nekoliko manj napeti boste kot v prvem delu oktobra, ko se je v ljubezni marsikaj vrtelo v ritmu: en korak naprej, dva nazaj. Tokrat bo v ljubezni lažje, ne bo vam treba prevzeti pobude za vsako ceno in dobro se boste odzvali, posebno v ponedeljek in torek in ob koncu tedna. Ne oklevajte, nekdo vas očitno že čaka! Le glede domačih zadev ostanite mirni in si vzemite čas za premislek.

 
     
link

Po navadi so vaši ljubezenski scenariji veliko lepši od tistega, kar se vam v resnici dogaja, čeprav se bodo vaše želje počasi uresničevale. Sredi tedna boste spet zablesteli. Do takrat pa čakate, da vas nekdo preseneti, kar pa se morda ne bo uresničevalo točno tako, kot ste si predstavljali. Navezujete se na nekoga, ki vam značajsko ni preveč podoben, je pa veliko bolj umirjen in premišljen.

  link

V prvem delu tedna boste pod vplivom ugodne Lune v znamenju prijetno presenečeni, morda tudi od nekoga, ki sodi v vašo preteklost ali pa prihaja več povabil z različnih strani. Odločiti se morate, mesto v središču pozornosti pa vam tokrat ugaja. Ob začetku škorpijonovega astrološkega obdobja vsekakor čutite val pozitivne energije, saj se vam v tem času po navadi dogajajo zanimivi srčni preobrati!

  link

Končuje se vaše astrološko obdobje, sicer pa se ljubezenska presenečenja zagotovo ne končujejo. Nekaj se vam bo sredi tedna bo zavrtelo izredno hitro in okoliščine vas peljejo k hitremu odločanju, kar je po navadi vaša šibka točka. Posebno od srede, po srečanju ali pogovoru, ko bosta rešila nekaj iz preteklosti. Pomembno je, da se ne obremenjujete preveč z izidi: naj vse poteka v svojem tempu.

  link

Srčne zvezde od petka skrbijo za to, da zagotovo ne boste ostali praznih rok! Mogoče boste prenovili razmerje, ki ga boste zdaj doživeli povsem drugače kot do zdaj. Vsekakor boste nekoliko bolj sproščeni in ne tako zaletavi ali nepotrpežljivi kot ob začetku meseca. V novih razmerjih bo v ospredju komunikacija in tudi nekaj več strasti!

 
     
link

Ob srečanjih v začetku tedna preprosto ne veste, kako naj bi začeli in kaj bi povedali. Posebno v zvezi z osebo, ki ji morda nočete razkriti vsega. Naučili pa ste se, da vam drugi sledijo takrat, ko ne pričakujete preveč. Tako bo tudi tokrat, posebno z nekom, ki se do zdaj ni preveč izpostavljal. Popustljivost se obrestuje, posebno ob koncu tedna.

  link

Lahko se začne nekaj izredno pombnega, novega, prav tako se utrjejo razmerja, ki vam veliko pomenijo. Nekdo od mlajših vam bo pomagal in samski boste začutili tudi zanimanje nekoga od prijateljev. Razumela se bosta brez odvečnih besed, čeprav si želite več strasti. Od petka bo najzanimiveje, posebno, če se s partnerjem ali prijateljem srečujeta v nekoliko nenavadnih okoliščinah ali potujeta.

  link

Popazite v odnosih z zemeljskimi biki, devicami in kozorogi, saj ste trenutno preveč oddaljeni. Vsekakor se raje posvetite svojim zasebnim zadevam, kot da bi se vmešavali v tiste, ki zadevajo vaše bližnje ali izgubljali čas v ugibanjih, kdor si kaj misli in namerava. Čas bo pokazal svoje. Sredina tedna bo prijetna oaza, z nekom se srečujeta ob izredno zanimivem načrtu.

 

Do srede bo ljubezensko nebo v sivih odtenkih namesto v pisanih jesenskih barvah. Čutite rahlo razočaranje, saj ste dejansko pričakovali več, toda od četrtka se boste vsekakor spet zbrali in morda celo znašli med dvema ognjema! Tudi to je bolje od trenutkov, ko se ne dogaja nič, kar bi vam pospešilo adrenalin in pognalo kri po žilah! Zadnji oktobrski konec tedna bo nepozaben!

link
Kazalo