Ljubezenski horoskop
20.-26. 4. 2015
     
link

Po eni strani bi radi obdržali svojo svobodo in samostojnost, saj se še sami zavedate, da imate kar nekaj dobrih priložnosti in mesto v ospredju vam je še kako všeč. Po drugi pa bi radi dobili nekaj dokazov od partnerja ali ene posebne osebe, ki pa je trd oreh! Brez kompromisa in prilagajanja enostavno ne gre, zato najdite neko zlato sredino. Posebno če nekoga srečujete v delovni okolici, kjer bi se morali brzdati.

  link

Začenja se vaše astrološko obdobje in že ob začetku tedna boste resnično vplivni. Številni med vami radi ustvarijo o sebi vtis mirne in zadržane osebe, v resnici pa so dominantni in iščejo veliko več razburjenja, dogajanj, novosti, presenečenj! Tokrat niti ne bo tako na skrivaj, saj boste svoje povedali brez zadržkov, v torek ali v petek. Odločnost se vam tokrat vsekakor obrestuje!

  link

Kar nekaj dogodkov v tem tednu vam zagotavlja, da ne boste ostali brez besed in na suhem! Posebno če se boste od srede odločili za nekaj novih korakov, tako z osebo, h kateri se želite vrniti, kot glede pomembnejšega domačega vprašanja. Vsekakor boste dokaj dejavni in pazite le, da navdušenje ob koncu tedna ne bo splahnelo. Posebno v odnosih z vodnimi raki, ribami in škorpijoni.

  link

Zvezde vas ob začetku in ob koncu tedna kar močno ogrevajo! Čaka vas nova ljubezen ali pa prenovitev obstoječe, posebno če se odpravljate na pot. Vezani, ne gre brez težav, toda vse se lahko reši že zato, ker si s partnerjem želita vzpostaviti premirje. Glede novih stikov pa sta najzanimivejša petek in sobota, posebno v neki nekoliko neobičajni okolici ali situaciji.

 
     
link

Ob začetku tedna morda ne boste med najpogumnejšimi, toda to se počasi spreminja. Vsekakor veste, kaj si želite, nihče vas ne more prepričati o nasprotnem. Previdno le v odnosih s starejšim partnerjem ali pa če je med vama ostalo še neko staro, nerešeno vprašanje. Od srede se počasi dvigujete, dobili boste pomemben odgovor!

  link

Vsekakor najbolje funkcionirate v dvoje, v razmerju, kjer lahko dejansko računate na partnerjevo podporo. To je pomembna ugotovitev za vse, ki ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi razmerje sploh nadaljevali. Preštejte vse razloge za in proti. Ob novih srečanjih sredi tedna sprva ne morete prepoznati dobrih namenov, zato počakajte, da se zjasni.

  link

Kdo čaka, dočaka; vsekakor se potrudite, da se boste znašli na pravem mestu. Čakanje se vam nikakor ne poda, tarnanje pa je še slabša taktika. Zato odprite oči, napnite ušesa, nekaj se premika že sredi tedna, toda nekaj nedorečenosti bo in počakati morate, posebno v odnosih z biki in ovni. Nedelja prinaša razplet, sicer na nekoliko nepričakovani način.

  link

Največji del planetov je v nasprotju z vašim znakom, kar bi morali vzeti diplomatsko: po eni strani je dobro, saj ne boste ne zahtevali ne pričakovali preveč. Zadeve se lahko premaknejo proti koncu tedna, ko boste morda pripravljeni na nekaj več korakov, posebno ob možnosti za iskren pogovor. Ob priložnostih za občasna razmerja in avanture pa boste tokrat ostali dokaj hladni.

 
     
link

Ne morete najti ničesar, kar bi vas posebno navdihnilo. Glede na to, da ste vajeni sklepati le na podlagi prvega vtisa, se boste že ob začetku tedna začeli pritoževati, da vam nadaljevanje pomladi še ne prinese ničesar posebnega. Morda pretiravate, saj bi kot tolikokrat do zdaj morali najti neko zlato sredino. Šele zadnji aprilski konec tedna bo v znaku prebujenih čustev in strasti!

  link

Izredno zanimivo bo tako začetek kot konec tedna sta v znaku zanimivih dogodkov. Posebno z nekom, ki vam je v mnogo pogledih podoben in želite si vzpostaviti močno razmerje. Nekaj, kar bo oba prebudilo. Pazite le, da ne bi preveč prehitevali, ker so sredi tedna mogoče še določene nevšečnosti ali bolje rečeno napetost v odnosih z drago osebo, ki je po vašem mnenju preveč zgovorna, konkretnega pa še ni!

  link

Še vedno tuhtate o nečem, kar vam je nedavno ogrelo srce, toda glavo gor, ker prihaja še lepša in zanimivejša priložnost. Že do srede se boste spet prebudili, odločitev bo težka le v primeru, če že imate resno razmerje in niste še prepričani, ali je vredno tvegati. Prisluhnite srcu, saj le to natanko ve, kam in s kom. Le ob koncu tedna pazljivo, posebno v stikih z nekom, ki ga srečujete le poredko.

 

Nekaj čakate in čakate in nikakor se vam ne zdi, da ste prišli do neke rešitve. Partner ali prijatelj bo še pristavil svoje z nekoliko nenavadnimi izjavami ali obnašanjem med torkom in četrtkom. Le malo bo manjkalo, da bi se prepustili napetosti in se začeli prepirati, čeprav veste, da tako ničesar ne dosežete! Veliko lažje bo samskim, saj boste znali izkoristiti svoje priložnosti, posebno od petka dalje.

link
Kazalo