Ljubezenski horoskop
18.-24. 12. 2017
     
link

Strelčevo obdobje se počasi končuje ob spremenljivem počutju. Spet vam je jasno, kaj se dogaja, a nikakor ne najdete pravih besed. Nekaj se bo začelo izredno obetavno, potem se po sredinem dogodku spet zapleta. Ne iščite krivcev, temveč vzemite vse skupaj kot trenutno epizodo in nadaljujte brez prevelikega čustvenega obremenjevanja. Nekdo se vam morda vrača v življenje, vsekakor pa dobro premislite, ker se utegnejo ponoviti stare težave.

  link

Vse se dogaja v vašo korist in ostane vam le, da počakate do torkovega večera, ko se boste lahko odločili. Nikar pa ne dovolite, da bi še enkrat zamudili. Najbolje se ujamete s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani: to so drugi biki, device ali kozorogi. Venera je vaša zaščitnica in obeta več strasti ter možnost za konkreten dogovor. Vsekakor pa počakajte na partnerjev namig.

  link

Spet se vračate na svoje in do srede boste večkrat pokazali, da se ne nameravate spremeniti. To je vsekakor dobro v odnosih z osebo, ki vas ima resnično rada. Morda bo to neke vrste test, preizkus za vse, ki bi se vam radi približali. Kmalu boste ugotovili, kdo je resnično na vaši strani in na koga lahko računate. Tudi ob koncu tedna bo kar nekaj priložnosti za spogledovanje ali romantično potovanje v dvoje.

  link

Spet bo nekaj nesoglasij. Za vse niste vzrok vi, čeprav boste slišali veliko očitkov na svoj račun. Vsekakor je najbolje, da nadaljujete mirno in brez prepiranja, ki vas le utruja. Včasih je bolje biti sam kot v napačni družbi. Nikar pa ne pretiravajte, ne nagibajte se k skrajnostim, temveč izkoristite srčno priložnost, na stežaj odprta ljubezenska vrata v petek ali soboto.

 
     
link

V ljubezni imate vse razlooge za optimizem, sicer pa vsekakor popazite, kaj boste povedali v prvi polovici tedna, posebno če se s partnerjem srečujeta tudi v delovnem krogu. Nekaj se vam bo zdelo prelahko in zato iščete dodatno razlago, kar lahko postane dvorezen meč. Vsekakor je bolje počakati na ugodnejše pogoje za pogovor med torkom in četrtkom ter ob samem izteku tedna. Samski se boste zavedli, da imata z nekom vedno več skupnega.

  link

Vse poteka dokaj gladko in v takih situacijah po navadi le čakate na nove zaplete. Tokrat jih ne bo, lahko se sprostite in zaupate, kar se vam sicer redkokdaj dogaja. Zanimivo bo v odnosih z osebo, ki vas navdušuje s svojim načinom razmišljanja. Sledili ji boste, pri tem ste pripravljeni tudi nekoliko popustiti. Le ob koncu tedna bo nekaj več domačih zapletov, ali razhajanj z nekom, ki očitno razmišlja drugače.

  link

Vse vam gre na roko: to je teden, v katerem se boste hitreje kot do zdaj odločili za pravo stvar. Tudi če je pred vami kar nekaj mogočih izhodov in bližnjic. Od srede imate glavno besedo, to lahko izkoristite tudi v odnosih z nekom, ki vas do zdaj ni preveč upošteval. Zdaj lahko zahtevate svoje in dokaj hitro zmagate! Največ romantike bo že v sredo ali četrtek, ob nepozabnem srečanju ali pogovoru.

  link

Ugodne okoliščine vas v drugi polovici tedna povezujejo s pravimi ljudmi. Pazite le, da do takrat ne bi zapravili nekaj dobrih priložnosti, posebno če imate še nekaj nerazčiščenih računov iz preteklosti. Do četrtka boste na trnih in na vsako stvar se boste burno odzvali! Tudi če se istočasno zavedate, da si tako sami kopljete jamo. Pozor z vodnarji, levi in ovni, medtem ko boste z drugimi znaki hitreje našli skupni jezik.

 
     
link

Konec jeseni je v znaku vaših astroloških vibracij in marsikaj vam gre od rok, tudi če se zavedate pomembnosti neke odločitve. Morda vas bo celo presenetilo to, da se vam bo nekdo tako hitro priklonil. Neki odnos se poraja predvsem na podlagi radovednosti in zaupanja. Zdaj je trenutek za akcijo, tudi ob koncu tedna boste izredno zapeljivi.

  link

Glede pomembne odločitve še enkrat preveč zavlačujete. Morda tudi zato, ker po drugi strani nečesa niste še razčistili in uredili. Zadnje čase se vam dogaja to, da se morate ukvarjati z dvema osebama ali zgodbama hkrati. To je zanimivo, toda hkrati izjemno naporno. Vezani boste najprej zavrnili neki neobičajni predlog. Zdelo se vam bo, da je še prezgodaj.

  link

Vse je jasno, toda nikakor ne najdete načina, da vse hitro rešite. Nekaj vam bo dalo upanje v prvi polovici tedna, vse bo šlo sprva gladko, potem pa sledi še nekaj manjših zapletov. Ne iščite nobenih posrednikov, sami boste najhitreje prišli do rešitve, posebno če je udeležena oseba, ki jo šele spoznavate, in zanašati se morate na prvi občutek. Vsekakor pa vam bo lažje s tehtnicami in strelci.

 

Preveč pričakujete, veliko stvari se vam je pomešalo v mislih in v srcu, zato ne najdete pravega izhoda. Nemirni ste in spremlja vas občutek, da se morda nahajate z napačno osebo in v napačnem trenutku. Poslušajte svoja čustva, četudi se vam trenutno zdi, da so poti do nekoga trenutno morda zaprte. To je zagotovo le trenutno stanje in vse se lahko v hipu spremeni. Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti. Izkoristite ugodnejšo sredino tedna.

link
Kazalo