Ljubezenski horoskop
18.-24. 5. 2015
     
link

Ljubezen in praktični opravki se sprva prepletajo na nekoliko nenavaden način. Morda boste morali pomagati partnerju ali se bo nadaljevala zanimiva zgodba, nastala v delovni okolici. Vsekakor je najbolje, da nadaljujete mirno, brez odvečnih vprašanj ali celo prepiranja, čeprav postajate nepotrpežljivi. Vezani si morate priznati, da vas mika nekdo tretji, sicer pa previdno, ker bi se utegnili hitro izdati.

  link

Nekaj vam bo dalo neko kratko upanje, saj bo razmerje najprej ubralo prave poti, sredi tedna pa vas bo zmedlo nekaj, kar se pravzaprav ponavlja. Nikakor ne pridete do besede ali pa bo druga stran imela manj časa in posluha za vas. Od petka imate spet glavno besedo, to lahko izkoristite tudi v odnosih z nekom, ki se je do zdaj v glavnem držal le svojega in vas morda ni preveč upošteval.

  link

Po nekoliko napetem ponedeljku se spet vračate na svoje in do srede boste večkrat pokazali, da se ne nameravate spremeniti. Kmalu boste ugotovili, kaj bi morali zahtevati oziroma kaj je najpomembnejše. Venera je vaša zaščitnica in obeta več strasti! Imate opravka tudi z nekom, ki vas sicer privlači s svojo nenavadno energijo, toda praktično nič se ni spremenilo, saj preprosto morate imeti zadnjo besedo!

  link

Najbolje se ujamete s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani: to so trenutno biki in ribi. Do četrtka bo počutje sicer dokaj spremenljivo, saj nenehno iščete nekaj več tudi pri nekom, ki se je očitno umaknil ali ne izpolni vaših pričakovanj. Obrnite se drugam in izkoristite srčno priložnost, na stežaj boste imeli odprta ljubezenska vrata od petka dalje. Odpira se tudi možnost za romantično potovanje.

 
     
link

Na začetku tedna se nikakor ne morete odločiti, posebno če gre za neko novo zgodbo ali poznanstvo. Nekaj vas vleče, sicer pa še niste povsem prepričani. Od četrtka vam bo vsekakor lažje, sicer pazite le, da do takrat ne bi zapravili nekaj dobrih priložnosti, posebno če imate tudi nekaj nerazčiščenih računov iz preteklosti. Ne odlašajte glede pogovora, temveč predlagajte srečanje.

  link

Zaradi nasprotujočih planetov vsekakor popazite, kaj boste povedali in v kakšnih krogih se boste gibali, posebno v prvi polovici tedna. Morda tudi zato, ker nečesa niste še razčistili in uredili. V zadnjih časih se vam dogaja to, da se morate ukvarjati z dvema osebama ali zgodbama hkrati. Vsekakor je bolje počakati na ugodnejše pogoje za pogovor, po možnosti ob koncu tedna, ko ne bo več nikakršnih pritiskov.

  link

Pred vami je teden, v katerem se boste hitreje kot do zdaj odločili za pravo stvar. Tudi če je pred vami kar nekaj mogočih izhodov in bližnjic. Zdaj lahko zahtevate svoje in dokaj hitro zmagate! Največ romantike bo v sredo ali četrtek, in sicer takrat, ko boste najbolj zaposleni, ob vsekakor nepozabnem srečanju ali pogovoru. Ob koncu tedna pa se spet morate prilagajati, posebno v odnosih z vodnimi raki in ribami.

  link

Nekaj se bo začelo izredno obetavno, potem se po sredinem dogodku spet zapleta. Nemirni ste, saj se marsikaj vrti drugače od tistega, kar ste pričakovali, vaša prva ocena bo morda napačna. To je zagotovo le trenutno stanje in vse se lahko v hipu spremeni. Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti. Pozitivnejši pristop vas usmerja na pravo stran med petkom in nedeljo, ob srečanju, ki vas pomirja.

 
     
link

Po eni strani boste nemirni, igrivi in vsekakor iskani. Po drugi pa vas sredi tedna obdajajo novi dvomi. Vsekakor pa bo zanimivo v odnosih z osebo, ki vas navdušuje s svojim načinom razmišljanja. Sledili ji boste, pri tem ste pripravljeni tudi nekoliko popustiti. Vsekakor najdite neko zlato sredino, namesto da bi prehitro sklepali le na podlagi prvega občutka. Ob koncu tedna bo nekaj več domačih zapletov ali razhajanj s stalnim partnerjem.

  link

V drugi polovici tedna boste na trnih in na vsako stvar se boste burno odzvali! Tudi če se istočasno zavedate, da si tako sami kopljete jamo. Pozor z raki, biki, tehtnicami in dvojčki, ki vas bodo zlahka premagali s prebujeno zgovornostjo, pa tudi trmo. Poskusite najti neki novi cilj, nekaj, kar bo okrepilo vašo samozavest. Potem se boste lažje odločali, kako in s kom dalje.

  link

Preveč pričakujete, veliko stvari se vam je pomešalo v mislih in v srcu, zato ne najdete pravega izhoda. Spet bo nekaj nesoglasij. Za vse niste vzrok vi, vsekakor pa počakajte na partnerjev namig. Samski se nikar ne utrujajte po nepotrebnem. Včasih je bolje biti sam kot v napačni družbi. Ob koncu tedna bo nekaj več priložnosti za bolj sproščeno spogledovanje.

 

Nekdo komaj čaka na srečanje z vami, tega se boste zavedali in morda celo namenoma zavlačevali. Morda se vam vse skupaj zdi nekako prelahko in prehitro, zato iščete dodatno razlago, kar lahko postane dvorezni meč. Sredi tedna se boste znašli na preizkušnji in takoj na začetku srečanj, na prvi pogled boste čutili in ugotavljali, kaj in kdo vam resnično ustreza. Od petka bo ljubezensko nebo jasno.

link
Kazalo