Ljubezenski horoskop
1.-7. 9. 2014
     
link

Zakorakali ste v nov mesec, ko se počasi poslavljate od poletja, toda ne tudi od zanimive družbe ali osebe, ki vzbuja vašo pozornost. Najbrž se boste zavedli, da ne gre za nekaj pomembnega ali usodnega, toda vseeno vam bo ugajalo. Vezani storite več, da se z drago osebo ne bi soočili z dolgočasenjem v razmerju, ki ne ponuja novosti.

  link

Premislite, kaj si dejansko želite in od tega ne odstopajte. Že ponedeljek bo obarvan z dvomi, ki jih bodo sicer nekoliko zakrile druge obveznosti, ki preusmerjajo vašo pozornost. Kritično bo sredi tedna, ko se boste precej ostro odzvali, posebno če se je vpletlo tudi nekaj ljubosumja. Od petka boste mirnejši, čeprav vas še vedno mika nekdo, ki ga ne morete povsem razumeti.

  link

V prvem delu tedna boste neverjetno zadržani, kar je v popolnem nasprotju z vašim pravim značajem. Pravzaprav gre le za zatišje pred nevihto, česar se dobro zavedate. Od srede pa se vse hitro spreminja, začenja se povsem druga zgodba, ko se boste odzivali le na podlagi trenutnih občutkov! Kar je vsekakor lahko tudi nevarno, saj se boste nekomu približali morda celo preveč direktno, nepotrpežljivo, netolerantno.

  link

Ljubezenske zvezde pripravljajo nekaj težavic tudi tistim, ki ste se že nekako umirili. Vezani, pričakujte nekaj težjih pogovorov okoli stanovanja ali praktičnih problemov, samski pa boste šele sredi tedna nekoliko bolj sproščeni. Vseeno imate skoraj vsi raki občutek, da je druga stran trenutno v močnejšem položaju, kar povzroča negotovost. Izkoristite vsaj ugoden ponedeljek ali soboto, ko boste z besedami spretnejši.

 
     
link

Vaše srce je nemirno in ob začetku tedna se sicer tolažite s spogledovanjem ali se zatekate v domače opravke. Še vedno vam ugaja pozornost, pogovor, takoj zatem pa prihajajo na vrsto nekoliko težja vprašanja. Srečen preobrat je napovedan za sredo, proti koncu tedna pa se Venera seli iz vašega ozvezdja, kar je pozitivno, saj ne boste več čutili nikakršnega pritiska, da bi morali storiti nekaj več.

  link

V ponedeljek boste še dokaj mirni, potem se ponavljajo stara vprašanja. Predvsem vam ni jasno, kaj si dejansko želi nekdo, ki je precej spremenljivega počutja ali pa preprosto ni dovolj zgovoren. Odgovora na to vprašanje ne bo, vse do takrat, dokler boste zadrto gledali le s svojega zornega kota. Od četrtka bo lažje, okoliščine vam pomagajo, da se odločite in sprostite.

  link

Po izredno zanimivem koncu avgusta se naenkrat razpleta in pravzaprav se boste znašli med dvema ognjema, toda niti eden vam ne bo prevroč! Ravno obratno, uspešno se boste soočili z nekaj starimi zadevami in pokazali, kaj si v resnici želite. Bodite jasni, direktni in zgovorni, saj je situacija taka, da vam pomaga le popolna odkritost.

  link

Pri vas po navadi ni nikakršnih vmesnih odtenkov, le jasne odločitve brez trohice oklevanja. Tokrat si sicer morate priznati, da je tudi vas nekdo zmedel, ali pa morda gre za okoliščine, ki jih niste mogli predvidevati. Le ponedeljek mineva dokaj mirno, potem pa popazite ob srečanjih, ko vas bodo ponesla trenutna čustva. Zato boste pristranski. Vse bo morda le za hip lažje v četrtek in petek.

 
     
link

Venera vam je še vedno naklonjena, približuje se ji še Luna v ozvezdju in zato lahko pričakujete prenovitev odnosa, ki vam veliko pomeni. Številni strelci boste uživali v pozornosti več oseb hkrati, težavno bo le odločiti se, komu dati prednost. Proti koncu tedna boste odločnejši, v pomembni zgodbi boste zagotovo pustili svoj pečat!

  link

V obdobju device se počasi postavljate pokonci in dojemate, kakšen je dejansko vaš položaj. Nočete se prilagoditi tistim, ki čakajo le na vašo pobudo, temveč si želite več. Mogoče je obujanje nekega starega poznanstva, najbrž z levom, strelcem ali ovnom, kar bo spodbudilo nova razmišljanja in morda tudi zmedo. Konec tedna bo v znaku vprašajev!

  link

V prvem delu tedna boste precej nemirni. Nič več neodločnosti ne bo, saj vas nekaj vleče, da storite prvi, morda tudi odločilni korak. Nekdo se vam mora prilagoditi, tokrat ne bo niti sledu o vaši diplomaciji! Pazite, če vse skupaj poteka nekje daleč od doma, na poti ali če se z osebo srečujeta v delovnem okolju. Predvsem zato, da ne bi prehitro razkrili tudi tistega, kar bi za zdaj morali zadržati zase. Konec tedna prinaša več miru.

 

Ob začetku meseca bo le navidezni mir, ki si ga ne znate razložiti. Morda ne gre za nekaj konkretnih dogajanj, temveč le za neko čudno razpoloženje, kot da bi naenkrat začeli razmišljati o tem, ali ste v pravi družbi. Samskim bo lažje v ponedeljek in torek, potem pa se ustavljate. Od petka vseeno sledjo presenečenja, po katerih boste pomirjeni.

link
Kazalo