Ljubezenski horoskop
19.-25. 9. 2016
     
link

Okoliščine so ugodne, čeprav se boste med torkom in četrtkom večkrat vprašali, ali ste na pravi poti in dvigovali boste preveč prahu okoli ničesar. To vas lahko le zavira, zato pozabite na dvome. Premislite o tem, ali bi radi kaj resnega ali le nekaj prijetnih trenutkov. Morda se bo vmešala še tretja oseba, do katere niste ravnodušni. Ob koncu tedna pazljiveje prisluhnite, tudi doma.

  link

Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, to vam ne bo pretežko. Zvezde napovedujejo več prijateljstva kot strastnih in vznemirljivih srečanj, razen v primeru, če boste sprejeli ovnov, bikov ali rakov predlog. Nekdo vam je vdan, le ne zatekajte se v preteklost, čas je, da se obrnete naprej. Tudi če planirate potovanje ali selitev ali se navezujete na nekoga, ki živi ali dela daleč od vas.

  link

Ne zavračajte možnosti za nova poznanstva, posebno v prvi polovici tedna. Potem pa sledi še zanimivo nadaljevanje druženja, ki lahko preraste v kaj več. Nekdo vas bo vseeno zmedel, zato si dobro omislite pravo taktiko. Računajte na nekaj ljubosumja, tudi zato, ker ste v središču pozornosti najzanimivejših pripadnikov nasprotnega spola.

  link

Vse je še kar dobro, zato lahko nadaljujete tako, kot vam najbolj ugaja: počasi in postopoma, z majhnimi koraki. Posebno v prvi polovici tedna. V četrtek sledi najprijetnejši preobrat. Nekdo se bo prikazal še prej, kot upate, zato ni potrebno, da bi se razburjali. Ob koncu tedna se lahko izpostavite, vse bo še dobro. Posebno v odnosih z drugimi raki, ribami, škorpijoni in levi.

 
     
link

Merkur vpliva na to, da ste v odnosih z drago osebo nekoliko pristranski, posebno če je vpleteno preveč čustev. Prav tako ne marate občutka, da vam drugi narekujejo, kaj in kdaj bi morali narediti. Do sredine tedna ste nekoliko napeti, potem pa lahko obrnete nov list. Poiščite si nekaj več družbe, ne čakajte, da vas iščejo. To vam, roko na srce, ne bo pretežko, saj si izpolnjujete tudi svojo srčno željo.

  link

Ne morete se umiriti, saj bi zadeve radi nekako uredili, ob občutku, da zadeve nadzorujete. Popazite v sredo in četrtek, ko boste posebno vznemirjeni. Posebno če je partner rak, vodnar, dvojčka ali če med vama obstaja velika razlika v letih. Šele konec tedna prinaša olajšanje, hitro se bosta dogovorila. Vsekakor najbolje ob direktnem srečanju.

  link

Do srede imate opravka v glavnem s tistimi, s katerimi ni preveč razumevanja. Nekaj vam še ni jasno in vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo. Pravzaprav se bo zapletlo zaradi nesmiselnih odgovorov. Nekdo se očitno izogiba resnici, posebno če se je razmerje začelo pred kratkim. V sredo vam bo lažje. Vezani pazite v odnosih s sorodniki in glede domačih vprašanj, kjer še ni soglasja. Posebno ob koncu tedna.

  link

Planeti napovedujejo nekaj napetosti. Posebno med torkom in četrtkom, ko se vam bo zdelo, da ni nikakršnega posluha za to, kar si želite. Nekaj vas muči, ne najdete pravih besed, da bi to uredili. Ovira vas pretirana trma glede nečesa, kjer bi morali enostavno popustiti. Pazite v sredo, ki bo kritičen dan, tudi za najbolj optimistične med vami. Pustite času čas, Luna vam ob koncu tedna obeta nekaj več.

 
     
link

Do srede boste še oklevali, tudi pod vplivom dogajanj, pred katerimi si zatiskate oči, čeprav dobro veste, kaj prinašajo. Okoli vas je veliko priložnosti, vi pa postajate obsedeni z nekom, ki vam bo sicer odgovoril, toda na svoj način, ki vam ni vedno najbolj všeč. Potem se bodo stvari hitro zasukale drugače. Na podlagi naključja boste našli pravo taktiko.

  link

Poletje se končuje v znaku napetosti. Igra skrivalnice vam ni všeč. Ne ustreza vam, prav hitro vas začne utrujati. Ne zapravljajte časa v ugibanju. Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko preprosteje. V četrtek ali petek izkoristite pravo priložnost, da se stvari uredijo. Vsaj začasno se boste umirili, posebno zato, ker bo vse šlo po prijateljski in iskreni poti.

  link

Imate občutek, da se ne bi smeli ustaviti. Prijateljske vezi so močne, prav tako nekaj novega in vznemirljivega z osebo, ki jo srečujete v delovnem krogu. Samski so na pragu nove zgodbe, ki se razvija skozi prijateljstvo. Naj vas ne skrbi zaradi začasnega zastoja na samem začetku, tudi ob koncu tedna. Prav kmalu boste dobili odgovor, ki vas bo pomiril. Dogovorili se boste iz oči v oči, brez ovinkarjenja ali iskanja nekih nepotrebnih, zasilnih izhodov.

 

Do četrtka boste izredno spremenljivega počutja. Potem ugotavljate, da se je bolje pravočasno ustaviti. Posebno v odnosih z nekom, ki očitno ne namerava popustiti. Odprite oči, dokler je še čas, posebno če sta se z drago osebo nekoliko oddaljila. Nekaj vas bo prebudilo, najverjetneje v petek ali soboto. Venera vam nasprotuje, toda na podlagi domišljije boste nekako našli neko pravo pot.

link
Kazalo