Ljubezenski horoskop
23.-29. 5. 2016
     
link

Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, tudi draga oseba bo hitro popustila, čeprav morda še vedno dvomi. Potem se bodo stvari nekoliko spremenile in od srede postajate spremenljivejšega počutja in z vedno večjimi zahtevami. Dogaja se nekaj, kar vas bo morda spomnilo na preteklost, a naj vas to ne ustavi. Posebno ko bo nekaj sitnosti, ob katerih ne veste točno, kako naj bi odgovorili.

  link

Pred samskimi je kar nekaj novosti. Številni med vami bodo od srede poiskali novo prijateljstvo, ki prenavlja vaše moči. Oseba vam bo podobna, od nje se lahko tudi kaj naučite, le malo manjka, da preskoči prva iskrica strasti! Družinski biki pa si omislite več sprostitve in ne pozabite na poglabljanje komunikacije s partnerjem, v dvoje.

  link

Luna vas bo ob začetku tedna nekoliko zmedla, nekoga ne vidite v pravi luči. Z nekom se boste odkrito pogovorili in že po tem dogodku bo obema lažje. Od srede ali četrtka boste spet nekoliko prilagodljivejši, tudi v zgodbi, ki se je začela pred kratkim. Ob koncu tedna pa bo vsekakor več miru in lahko končno tudi dolgoročno načrtujete!

  link

Najprej boste dvignili roke kvišku, čeprav tudi to počnete tako, da dragi osebi pravzaprav ni jasno, kaj imate za bregom. Nočete zlahka pokazati čustev, še manj pa ste se pripravljeni dejansko podrediti. Vse skupaj bo posebno izrazito sredi tedna, od sobote pa vam bo lažje, posebno v odnosih z ovnom, vodnarjem ali dvojčkom, ki ne bo zlahka odnehal!

 
     
link

Nekaj vam bo sprva delovalo kot sprejemljivo, ali pa se vsaj prepričujete o tem, da boste imeli zadnjo besedo. Kar bo izredno težko, če ne boste spoznali še nekaj dejstev. V sredo in četrtek boste najbolj napeti, iztirjale vas bodo tudi malenkosti, preden se boste naučili tudi zadrževati. Od petka boste spet lažje zadihali, sicer pa le pod pogojem, če boste ostali samostojni.

  link

Prijetno vam bo, posebno od sredine tedna, ko se začenja najlepše ljubezensko obdobje v tekoči pomladi. Končno se boste nekoliko umirili, saj se bo oseba odzivala na pravi način. Samski lahko računate na srečanje, ki bo spremenilo vaše navade. Le previdno, saj vas tokrat privlačijo značaji, ki so različni od vašega, in to je lahko, vsaj po obetavnem začetku, pravi kamen spotike!

  link

Dogaja se nekaj, kar vas po navadi najbolj spravlja iz tira: nekaj se bo sprva premaknilo v pravo smer, potem pa se naenkrat ustavlja in potrebovali boste precej časa, da se spet umirite in začnete zaupati. Partner se bo, namreč, le oddaljil, če ne boste razumnejši. Ob koncu tedna bo prijetnejše druženje z nekom, ki vam je podoben: z drugo tehtnico, dvojčkom ali vodnarjem.

  link

Nekaj, kar se boste dogovorili že v torek ali sredo, bo imelo vpliv tudi na poznejša dogajanja. Vsekakor pa gre za nekaj resnejšega kot do zdaj. Tokrat bo več možnosti, da zadevo končate pozitivno in se posvetite novemu poglavju v vašem ljubezenskem življenju. Z drago osebo se lahko uskladita, previdno pa le ob koncu tedna, ko boste spet izredno zahtevni in nekoliko nepotrpežljivi.

 
     
link

Ob začetku tedna bo največ pozitivne energije. Zlahka se odločate za neko novo potezo. Vse vam bo lažje tudi zato, ker se bo draga oseba odzvala na pravi način. Potem pa previdno, nikar ne mešajte ljubezenskih odnosov s poslovnimi in previdno glede pomembnih izjav, posebno v navzočnosti tistih, ki naj ne bi bili vpleteni. Optimizem se vam obrestuje, posebno z nekom, ki ne bo zlahka odnehal.

  link

Še nekaj dni se boste razburjali okoli malenkosti, posebno ob tistih, ki le veliko govorijo, pa nikoli ne veste natančno, kaj si dejansko mislijo. Zadeve pa se bodo vsekakor naglo zasukale v pozitivnejšo smer od srede, ko vam bo spet naklonjena ljubezenska zvezda, Venera, ki skupaj z Luno vpliva na boljše počutje. Nekdo se bo končno odločil in vas prijetno presenetil.

  link

Tudi tokrat boste sprva na pohodu, saj si želite čim prej razrešiti nekaj težavnega ali nedorečenega. Stvari vendarle ne gredo po vrsti, ki ste si jo zamislili. Vsekakor bodite pripravljeni tudi na kak nepričakovani zasuk, posebno v odnosih z biki, kozorogi in devicami. Pozor le pozor s stalnim partnerjem, da ne pride do izbruha ljubosumja!

 

Še enkrat je jasno, da v vašem srcu še ni pravega miru! Morda pri določenih stvareh pretiravate, in sicer le zaradi strahu, da bi ponovili slabe izkušnje. Tokrat bo vse drugače in zato ne ogrožajte odnosa z nesmiselnimi opazkami. Pazite, da ne boste pristranski; pripravite se popraviti napako! Najbolje ob koncu tedna, ko bo vzdušje spet sproščeno.

link
Kazalo