Ljubezenski horoskop
27. 10.-2. 11. 2014
     
link

Ob koncu meseca imate kar nekaj preglavic, saj nikakor ne razumete partnerjevih pobud ali se preprosto ne morete hitro zbližati z osebo, ki vas trenutno najbolj zanima. Včasih so okoliščine na vaši strani, vse gre zlahka, potem pa se zgodi, da se nikakor ne znajdete na pravem mestu v pravem trenutku. Ponedeljek in torek sta lahko svetli izjemi, zato izkoristite ugoden trenutek.

  link

Nekaj, kar vam je zelo pomembno, ne poteka tako, kot si želite. Razburjanje ne pomaga, zato dobro premislite in postavite se drugače. Sicer pa niste znani kot dober ljubezenski strateg, saj se nazadnje odzivate le na podlagi navad in nikakor ne nekega tehtnega premisleka. Sredi tedna si boste oddahnili, saj se bosta z drago osebo končno dogovorila, posebno, če je kozorog, drugi bik ali devica.

  link

Zdelo se vam bo, da neskončno čakate na nekaj, kar naj bi prebudilo strasti. Mogoče je celo, da ste že pozabili ali pustili za seboj občutek metuljčkov in iskrivosti. Okoliščine so take, da se bodo vaše želje naglo izpolnjevale šele proti izteku tedna. Čakanje se bo vsekakor obrestovalo, saj lahko dobite ne le avanturo, temveč nekoga, ki vas bo dejansko sprejel take, kot ste.

  link

Po eni strani imate že marsikaj, kar si želite ob osebi, ki vas prijateljsko razume, po drugi pa se morda ne premakneta naprej. Zato boste vezani raki večkrat izredno živčni in posebno sredi tedna povedali marsikaj, kar vam leži na duši, ne vedno najbolj obzirno! Samske prav tako čaka nekaj več trenj, toda vtis se lahko popravi od petka dalje.

 
     
link

Ponedeljek bo edina svetla točka v tednu, ko se nič ne dogaja po pričakovanju. Zato izkoristite priložnost za srečanje ali pogovor, čeprav morda ni idealnih pogojev. Potrebujete dobro družbo, zato nikar ne zapostavite stikov s prijatelji, ki vam bodo nepristransko svetovali. Od srede bo v razmerju preveč tekmovanja ali trme, kar nikomur ne pomaga. Vzemite si čas za premislek.

  link

Čas do srede bi najraje nekako preskočili, saj bodo v ospredju predvsem nasprotovanja. Od sredine tedna sledi vsaj začasni srečni preobrat. Dobili boste nekaj popolnoma drugačnega, morda celo več romantike z osebo, ki se do zdaj ni preveč izpostavljala, ali poglabljanje odnosa s prijateljem, ki bi rad postal nekaj več. Ob koncu tedna vas privlačijo predvsem tisti, ki razmišljajo drugače.

  link

Znani ste po prijaznosti in očarljivosti, kar bo izrazito ob začetku in koncu tedna. Pogovorite se o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Konec tedna bo v znaku spogledovanja! Mnogi samski boste sorodno dušo srečali na poti ali med mlajšimi. Le v sredo ali četrtek popazite glede domačih zadev, ki so še vedno kamen spotike.

  link

Izredno zadovoljni boste, ker ste končno prevalili z jezika nekaj, kar se vam dolgo plete v mislih. Z nekom si želita podobno, zato ni razlogov za oklevanje. Nekaj, kar vas moti, boste nekako porinili v ozadje, in to bo za zdaj dobra odločitev, saj se bo od četrtka dalje izkazalo, kje ste se morda zmotili in kaj lahko popravite. Od nedelje se začenja novo in izredno zanimivo obdobje!

 
     
link

Dobili boste več, kot ste sploh pričakovali, predvsem zato, ker se bo nekdo pripravljen bolj potruditi in vam ponuditi nekaj več. Morda se boste nekoliko sprenevedali ali pa namenoma izzivali le zato, ker bi radi preverili, kolikšen je pravi interes za vas. Dobili boste odgovor, ki vam bo ugajal, sicer ne pretiravajte. Posebno ob koncu tedna, ko boste stežka našli prave besede.

  link

Z Luno v vašem ozvezdju zagotovo ne boste ostali lačni ljubezni ali praznih rok! Celo, če ste se pred kratkim razšli z osebo, ki vam je veliko pomenila, ali če se z nekom srečujeta po dolgem času. Našli boste veliko pravih besed in stičnih točk in vaše srce bo spet zadovoljno. Tudi zato, ker boste popustljivejši, mehkejši, pripravljeni prisluhniti. V stalnih razmerjih bo več govora o dolgoročnejših načrtih.

  link

Škorpijonov astrološki čas po navadi ni eden vaših najljubših, toda vsekakor lahko najdete neko zlato sredino. V torek ali sredo boste slišali nekaj, o čemer boste dolgo razmišljali. Pospešilo vam bo utrip, posebno, če na ljubezen dolgo čakate ali se z nekom srečujeta po dolgem času. Petek bo vaš dan, ko boste osvajali brez težav, saj boste izžarevali samozavest!

 

Ob začetku tedna se nikakor ne morete zbrati, vse se vam zdi izredno težko in celo usodno. Minilo bo kar nekaj dni, preden boste dojeli, da pravzaprav pretiravate in se preveč ukvarjate s podrobnostmi. Potem boste počasi dobili zagon, ki je značilen za začetek škorpijonovega obdobja. Med sredo in petkom ter v nedeljo plavate v mirnejših vodah!

link
Kazalo