Ljubezenski horoskop
2.-8. 5. 2016
     
link

Izrazita bo želja po dolgoročnih načrtih. Zato vam ne bo težko preiti k dejanjem, najprej sredi tedna, ko rešujete nekaj, kar je ostalo nedorečeno, ter se srečujete z osebami, ki vam najbolj ogrevajo srce. Potem bo še nekaj časa za igrivost, nekaj, kar ste pri partnerju ali prijatelju že začeli pogrešati. Številni boste sorodno dušo našli na potovanju.

  link

Sredi vašega astrološkega obdobja ste izredno zadovoljni, saj marsikaj brez posebnih naporov poteka na najboljši mogoči način in v vašo korist. Nove ljubezni bodo dobile krila, stare pa še eno priložnost za spomladanski razcvet. Skratka, bikom se dobro godi, ne glede na to, v kakšnem sentimentalnem položaj so. Posebno dejavni in iznajdljivi boste do srede ter ob koncu tedna.

  link

Dobro vam gre, čeprav boste v torek in sredo nekako zaspani ter morda počasnejši kot po navadi. Vaš bridek um in oster jezik bosta dovolila drugim, da se izkažejo, vi pa boste čakali na pravi trenutek, da se vrnete na prizorišče. Kar vam bo tudi uspelo, četudi počasi. Posebno dobro se boste ujeli z ognjenimi ovni, levi in strelci. Očitno imajo pravi recept, da vedno znova prebudijo vašo radovednost.

  link

Teden se začenja obetavno, potem pa se morate vsaj za hip ustaviti, saj nekaj ne gre po pričakovanjih ali pa prihaja na dan zadeva, ki bi jo radi obdržali zase. Pazite, kako se boste odzvali, posebno če je partner posesiven ali sumničav. Ne moreta se dogovoriti, tudi zato ne, ker nečesa še nočete povedati po resnici. Od petka vam bo odleglo.

 
     
link

Tako vezani kot samski levi zlahka ugotavljajo, da so še vedno izredno privlačni in ne boste odporni proti zainteresiranim pogledom nasprotnega spola. Česar takega ste bili že lačni, zato se podajte v akcijo, posebno sredi tedna. Potem pa vseeno ostanite na trdnih tleh, saj bo v neki pomembni zgodbi nastal zastoj, za katerega ne boste krivi vi. Ostanite praktični in raje počakajte, kot da bi se spustili v prepire!

  link

Vaše počutje nekoliko niha, ker ste glede določenih področij v vašem vsakdanjiku dokaj mirni in odločni, v ljubezni pa še vedno tavate in niste povsem prepričani. Posebno če ste že nekaj časa na gugalnici in z nekom ne najdeta stične točke, ne glede na močna in izrazita čustva. Ob koncu tedna vam bo vsekakor lažje, z drago osebo in z mlajšimi bo končno več soglasja.

  link

Po eni strani ste mirni in diplomatski, vendar pa se za takim pristopom pogosto skriva neverjetna odločnost, trma, ki je tisti, ki se vam zoperstavijo, ne morejo kar zlahka pozabiti. Vsekakor boste vztrajali, čeprav bo do četrtka težko, posebno z ovni, ribami in biki. Previdno, da ne bi povedali tudi nečesa, kar bo potem težko popraviti. Raje se pravočasno ustavite in nadaljujte šele takrat, ko se bo prah polegel.

  link

V spomladanskem času, ki ga zaznamuje vladavina bika, je vaše počutje dokaj spremenljivo. Po eni strani ste strastni in zagnani, po drugi pa se vam prepogosto dozdeva, da vam pravzaprav drugi krojijo usodo, kar vam nikoli ni bilo preveč všeč. Neka zamisel bo, žal, splavala po vodi. Počasi se boste zavedli, da je bilo tudi to za nekaj pozitivno, saj se boste ustavili, preden bi naredili novo napako.

 
     
link

Po eni strani ni razlogov za pritoževanje, po drugi pa se zavedate, da bi marsikaj lahko vendarle popravili. Spomnite se zlatega življenjskega pravila igre, in to je, da ste najuspešnejši takrat, ko niste niti najmanj preračunljivi, temveč le povsem spontani. Od petka previdno, ker bi utegnili pretiravati, in sicer z nekom, ki vas morda ne bo razumel na prvo žogo.

  link

Končno boste zablesteli, saj se vam obeta nekaj več strasti in upravičenega upanja, da se bo vse premaknilo na najboljši mogoči način. Posebno ob povezavi z ribami, biki in drugimi kozorogi. Enako boste usmerjeni, lahko načrtujete nekaj pomembnega. Zadeve boste zgladili tudi po začasnem zastoju ali negotovosti sredi tedna.

  link

Nadaljuje se prijetno obdobje, z le nekaj manjšimi sencami proti izteku tedna. Gre za domače zadeve ali nekaj, kar ste prehitro obljubili, zdaj pa se vam zdi, da vam nikakor ne ustreza. Lahko zadeva tudi le prijateljske odnose, zato bodite odkriti in premislite, kaj vam je dejansko pisano na kožo. Strasti se prebujajo predvsem v odnosih z ognjenimi ovni ali vodnimi ribami.

 

Ne morete se brzdati, povedati morate tisto, kar vam leži na srcu, ne glede na morebitne posledice. Tak pogum se vam bo obrestoval, posebno če gre za razmerje, ki je nekako zašlo v slepo ulico in se še predobro zavedate, da tako ne gre. Izkoristite ugoden čas ob začetku in ob izteku tedna. Ob začetku nove zgodbe, presenetljivo, postavljate jasne pogoje!

link
Kazalo