Ljubezenski horoskop
8.-14. 2. 2016
     
link

Začetek in konec tedna je za ljubezen izredno zanimiv, ne glede na to, ali ste ljubezensko zgodbo šele začeli ali ste v stalnem razmerju. Pravzaprav se vrstijo dnevi, polni akcije in pričakovanj, sredi tedna pa bo nekaj zastoja ali celo malodušja in potem se bo spet razpletlo. Lahko ste optimistični, ker se bo nekdo odzval ravno tako, kot si želite. Celo z vodnimi znaki ste spretni.

  link

Ena najlepših stvari, ki obstajajo, ljubezen, vas sprva izredno obremenjuje, namesto da bi bili srečni. Okoliščine še vedno napovedujejo zmedo, enkrat ste pripravljeni na vse, že v naslednjem hipu se karte premešajo drugače, kar bo posebno očitno do srede in ob koncu tedna. Naenkrat boste negotovi, morda tudi brez pravega razloga, pozabljate na vse tisto, kar bi radi povedali. K sreči pa bo riba, rak ali škorpijon vsekakor na vaši strani!

  link

Številni so prepričani, da vas bodo zlahka prepričali, in sicer le zato, ker prikimavate, toda v resnici boste počasi napeljevali vodo na svoj ljubezenski mlin! Posebno v odnosih z vodnarji, tehtnicami in presenetljivo ribami ter ovni. Morda vam bo težko odločiti se med več možnostmi, toda vsekakor lahko prisluhnete srcu. Le ob koncu tedna pazite, komu in kaj boste zaupali, saj se boste morda celo prehitro sprostili.

  link

Ob začetku tedna bo vse težavno, saj se nikakor ne morete sprostiti in dojeti, da je marsikaj vendarle dokaj pozitivno. Nekaj novega bo z osebo, ki je iz prijateljskega kroga, ali pa je nekaj let starejša. Naenkrat oba čutita, da se morata pogovoriti. Naj vas ne ovirajo predsodki; namesto tega bodite odprti za vse rešitve. Vse gre skozi prijateljski in sproščeni pogovor, temu lahko sledi tudi nekaj strasti.

 
     
link

Do četrtkovega popoldneva boste pogosto napeti, saj boste skoraj v vsaki situaciji izvlekli nekaj, kar vam ni všeč. Morda vam partner preprosto ne more slediti, niso vsi enako naravnani, poskusite se bolj vživeti v njegova čustva. Nekaj več previdnosti se svetuje še posebno vezanim levom, ki ničesar ne znajo zadržati zase, kar je včasih najboljša rešitev.

  link

Četudi ste tokrat skorajda povsem prepričani o svojem prav, se vseeno pripravite tudi na kako presenečenje, posebno v prvi polovici tedna. Nekdo se bo morda odzval povsem drugače od pričakovanega in ostalo vam bo le, da spoštujete njegov tempo. Posebno če je med vama večja razlika v letih ali če se zaradi različnih okoliščin ne srečujeta ravno pogosto.

  link

Luna v zračnem elementu vam ob začetku tedna pomaga, da se odločite na pravi način. Navzočnost osebe, ki vam je očitno naklonjena, vsekakor pomaga! Nekaj boste naredili na lastno pest, izkazalo se bo, da gre za pravo potezo. To bo sicer morda edini trenutek, ko si lahko dovolite pravo sprostitev, saj potem sledi nekaj več vprašajev, negotovosti in obojestranske trme.

  link

Kar nekaj planetov vam nasprotuje, zato boste do srede precej nemirni in živčni, kar se bo odražalo tudi na čustvenih odnosih. Potem pa se, k sreči, vse spreminja! Z nekom se bosta srečala v nekoliko nenavadnih okoliščinah, ali pa vas bo klic presenetil. Samski boste uživali v neobvezujočih pogovorih in možnosti za nove stike. Ugaja vam družba osebe, ki se zanima za isto področje, kot se vi.

 
     
link

Z nekom se boste počutili sijajno, kot da bi plavala na oblakih. Dogovarjata se brez težav in tokrat veste, da ste zaljubljeni. Odločilna bo dobra komunikacija, posebno do srede. Takrat pa bo v zraku, vsaj začasno, nekaj negotovosti in popazite, posebno če vam je všeč nekdo iz delovnega kroga ali gre za vezano osebo. Dobro premislite in pretehtajte vse razloge za in proti.

  link

Najprej boste dokaj zagnani in pravzaprav uspešno končujete nekaj, kar ste začeli ob začetku meseca. Samski boste svojo sorodno dušo uspešno iskali v službenem okolju ali ob novih oblikah komunikacije, tudi prek prijateljev. Okoliščine pa se le nekoliko spreminjajo proti izteku tedna. Srečni razplet bo pod vprašajem, saj se vmešava nekdo, ki vas precej obremenjuje.

  link

Že ob začetku tedna čutite, da bi morali pustiti svoj pečat. Nekaj je v vaših rokah in tokrat je dovolj nekaj minimalnih naporov, da se stvari dokončno rešijo. Kjer je strast, se pa najde tudi nekaj več ljubosumja, zato bodite pripravljeni na vse. Do torka se vsekakor lahko aktivirate in pokažete čustva ter predlagate, potem se boste za hip umirili in ob koncu tedna spet pognali v ljubezensko akcijo!

 

Začetek tedna bo zaznamovan z napetostjo, posebno doma. Nekomu še ne zaupate, občasno se prebuja vaše ljubosumje, ki pa, k sreči, ne bo prevladalo. Šele od srede boste razmišljali mirno in trezno. Ko boste premagali začasno napetost, se vam obeta več prijetnih novosti, posebno od tehtnice, druge ribe, kozoroga ali ovna. Komunikacija bo dobra, tudi če sodelujeta na kakšni drugi ravni, delovni ali umetniški.

link
Kazalo