Ljubezenski horoskop
21.-27. 4. 2014
     
link

Nadaljujejo se težave, saj bo vpliv večine planetov v zemeljskem elementu precej obremenilen, vsaj do srede. Zmedeni ste, saj ne veste, kako naj bi se postavili. Muči vas ljubosumje, ne morete se brzdati. Obenem pa bi radi imeli nekaj konkretnega, saj vam igrice brez prihodnosti in podajanje žogic zagotovo ne ustrezata več. Od četrtka bo lažje, nekaj se bo zgodilo v drugačnih okoliščinah, kot ste pričakovali.

  link

Začenja se vaše astrološko obdobje in strasti vas bodo hitro prevzele, posebno do srede. Hkrati boste izredno nemirni in utegnili bi povedati tudi nekaj, na kar bi bilo pametneje še počakati. Posebno, če je udeležen nekdo, ki je značajsko drugačen, veliko bolj sproščen in občasno celo neresen. Z drugimi znaki bo nekaj več miru, saj se boste ob koncu tedna nekoliko umirili in zadevo rešili drugače.

  link

Motilo vas bo, da se vam bo nekaj ponujalo ravno v trenutkih, ko ne veste, kako bi se odločili, kaj naj bi naredili. Posebno do srede in ob koncu tedna, ko bo nekaj več napetosti ali nedorečenosti. Pazite z nekom, s katerim ne čutite več velike povezanosti. Pritiskov preprosto ne prenesete, posebno, če se vam sočasno dogaja nekaj, kar vas obremenjuje po neki drugi strani, domači ali poslovni.

  link

Ob začetku tedna ste ob nasprojoči si Luni dokaj nestrpni. Lahko pa izkoristite vsako priložnost, da bi izvedeli kaj novega, sicer bolje naravnost in ob pogovoru kot ob poslušanju nepreverjenih informacij. Posebno pazite, če si želite kaj resnega in dolgoročnega. Premislite, kaj si natanko želite, krepite samozavest. Odločili se boste odgovoriti nekoliko pozneje, posebno, če vse skupaj zadeva tudi spremembo navad ali selitev.

 
     
link

Ob začetku tedna ste preveč napeti in se bojujete, tudi povsem po nepotrebnem. Vsekakor pazite, če ste še povezani z nekom, ki se ne more odločiti ali pa na vas preveč pritiska glede nečesa, kar vam ne diši preveč. Previdno, če se ljubezenska zgodba prepleta s poslovno. Ob koncu tedna sledi zatišje, ki ga ne bi smeli sprejeti kot nekaj negativnega. Draga oseba bo preprosto zasedena z drugačnimi rečmi in tudi vi boste nekako brez idej.

  link

Ob začetku tedna bo vse šlo kot po maslu,. Oseba se bo odzvala na pravi način in le od vas bo odvisno, kako se bo zadeva razvijala. To pa ni povsem preprosto, saj gre za veliko odgovornost, hkrati pa očitno niste povsem prepričani. Samske bodo do četrtka presenetila nova poznanstva, posebno če se odpravljate daleč od doma. Tudi v prijateljskem krogu boste deležni posebne pozornosti, kar vas pušča brez besed.

  link

Nikar se ne vračajte v preteklost, razen morda, če želite razčistiti še nekaj nedorečenega, se pogovoriti o zadevi, ki oba še vedno tare. Potem nadaljujte, ne glede na tisto, kar je že zastarelo. Sredi tedna prihaja odlična priložnost, da marsikaj končno pustite za sabo. Lažje vam bo, ker bo tudi partner končno pokazal nekaj več. To vam bo dalo vedeti in vas bo prepričalo, da nikdar ne bi smeli prehitro vreči puške v koruzo!

  link

Najprej boste našli pravo rešitev, potem pa spet izgubljate nit ob zadevah, ki so povsem nepomembne. Vse se lahko reši, toda vsekakor storite več, da se bodo stvari zgladile. Na drugi strani bo dovolj posluha, posebno če imate opravka z nekom, ki je dokaj impulziven, morda oven, lev ali vodnar. Šele pozneje se boste spet sprostili, čeprav prava strast prihaja šele proti koncu tedna, ko se bo ljubezensko nebo končno zjasnilo.

 
     
link

Srčne zvezde vam bodo dale več šele sredi tedna, kar sicer nikakor ni prepozno, saj boste sprva imeli preveč dela in drugih obveznosti, da bi se lahko ukvarjali še s čustveno platjo. Počasi bo vzpostavljeno novo ravnotežje, nekdo se bo odzval na pravi način in dovolj bo le en majhen korak ali namig, da zadeve premaknete. Posebno, če vam je oseba tudi prijateljsko naklonjena. Ob koncu tedna ne izdajajte svojih skrivnosti!

  link

Najzanimivejše srečanje bo potekalo v nekoliko nenavadnih okoliščinah, a vsekakor se bo končalo dobro in zadovoljni boste, ker vas je življenje nekoliko presenetilo. Posebno, če oseba prihaja od daleč ali tudi sami potujete. Vse skupaj se vrti že do srede. Zanimivo in razgibano bo, vsekakor bolj, kot ste si predstavljali. Morda bo udeležen celo nekdo, o katerem verjetno niste razmišljali ali spada v vašo preteklosti.

  link

Ob začetku tedna se vrstijo dogodki, ki vam ne pustijo dovolj časa na voljo. Celo vi, ki ste znani po zgovornosti in pogumu, boste najbrž ostali brez besed. Sledita pa zanimiva in dejavna sreda in četrtek. Konec tedna bo v znaku romantike. Na začetku boste zmedeni, saj bo vse skupaj preveč intenzivno ali celo osladno za vaš okus, toda počasi boste osebo pravilno dojeli in ostal bo le prijeten občutek.

 

Mnogi so vam naklonjeni, in to bo vsekakor svetla točka v vašem življenju, saj boste dosegli več in naredili sijajen vtis. Tudi na osebo, ki bi jo radi čim bolje spoznali. Sredi tedna boste sicer nekoliko raztreseni in potrebovali boste neko novo usmeritev. Pazite, ostanite na trdnih tleh. Posebno z nekom, ki vas vedno znova premaguje z besedami. Luna v znaku obeta strasten konec tedna!

link
Kazalo