Ljubezenski horoskop
5.-11. 10. 2015
     
link

Zanimivo je dejstvo, da boste v prvi polovici tedna precej zadržani, nekako boste o vsem skupaj razmišljali kot o nekem projektu, in ne tako, kot ste vajeni, z vpletanjem močnih čustev. Tako doma kot s partnerjem boste težko shajali. Nikakor se ne morete sprostiti. Besede vam tokrat ne gredo zlahka z jezika. Šele v sredo popoldne se bo zgodil preobrat, po katerem vam bo veliko lažje. Posebno z osebo, ki jo srečujete dokaj pogosto, tudi glede nekega projekta.

  link

Jesenska ljubezenska zgodba se za mnoge nadaljuje, obstaja pa tudi možnost prijetnih in dokaj strastno obarvanih dogodkov, posebno z ognjenimi znamenji, ki vam velikokrat povzročajo pomisleke. Tokrat pa bo drugače! Vse skupaj lahko vpliva na to, da boste lažje menjali svoje navade. Pripravljeni ste preizkusiti kaj novega ali pa se bolj navezati tudi na nekoga, ki je daleč ali je še vezan. Vsekakor ostanite previdni.

  link

Nekaj vam še ni jasno ali pa gre za osebo, ki vam je uganka. Obstaja več načinov, da na zadeve vplivate, sicer pa se bo razpletalo šele proti koncu tedna. Še zlasti, če se z drago osebo srečujeta po dolgem času ali pa si lahko privoščita tudi krajše potovanje in oddih. Doma vas ne bodo pustili pri miru. Preveč ste obljubili, zdaj vam preostane le, da to tudi izpolnite.

  link

Teden se odpira precej obetavno in očitno je, da bo za mnoge med vami oktober mesec razpletov. Iz nekega čudnega malodušja se zbujate popolnoma prenovljeni, ne boste se več zatekali v preteklost. Največ novega bo v odnosih z levom, tehtnico, devico ali z drugim rakom: vajine želje se bodo uskladile. Jesenska simpatija ali ljubezen vsekakor prihaja precej nepričakovano.

 
     
link

Ne dovolite, da bi vas spet prevzelo malodušje le zato, ker nekaj poteka prepočasi. Čustva trenutno niso najboljši svetovalec. Nekdo vam noče prisluhniti ali vas preprosto ne razume. Najprej boste zmedeni, celo jezni, potem ugotavljate, da je treba le počakati na ugodnejši trenutek. V stalnem razmerju pa poskrbite za to, da ne boste vedno vi odgovorni za vse. Pustite se tudi razvajati, ne glede na to, kako neverjetno vam to zveni!

  link

Ni razlogov, da bi nekoga le opazovali in čakali na njegov prvi korak. Vse skupaj se lahko po nepotrebnem zavleče. Storite več, najbolje z enim, dokaj nevtralnim sporočilom. Od petka se odpirajo nove možnosti in številni med vami bodo končno lažje zadihali. Ob koncu tedna boste vsekakor mirnejši, saj lahko pričakujete novosti, tudi na krajši poti.

  link

Nekaj prijetnih dogodkov vam vrača upanje in morda boste do srede zaradi tega tudi drznejši kot po navadi. Nekdo vam je očitno prebudil srce in strasti in tega si ne moreta več zanikati. Ne bo se vam treba takoj odločati, posebno če gre za zgodbo, ki se je začela pred kratkim ali na krajši poti. Vse skupaj je zato še bolj vznemirljivo! Morda bo le doma nekaj več napetosti, in sicer zaradi dogovora, ki ne more obveljati.

  link

Teden začenjate polni dobrih namenov, okoli četrtka pa se počasi ustavljate. Zato vas nekdo ne more razumeti, saj ste vzbudili drugačen vtis. Pozor, če imata nekaj skupnih delovnih načrtov ali se pripravljate tudi na spremembe v domači okolici. Selitev je trenutno morda prevelik zalogaj, zato nadaljujte počasi, korak za korakom. Gre za veliko odločitev in zato si vzemite dovolj časa.

 
     
link

Nekaj čudnega se vam dogaja in zato postajate precej napeti. Občasno se vam bo zdelo, da z nikomer ne najdete skupnega jezika. Morda tudi pogrešate osebo, ki vam največ pomeni, napetost pa sproščate na napačen način. Nikar ne prezrite nasvetov ali namigov nekoga, ki vam je prijateljsko naklonjen. Od četrtka bo nekaj več novosti z mlajšo osebo.

  link

Ob začetku tedna se vam bo zdelo, da se zatika na vsakem koraku. Nekomu preveč obljubljate, a prihajajo časi, ko bi morali kaj tudi izpolniti. Mogoče je, da vas bo vse skupaj hitro iztirilo. Od srede se morata s stalnim partnerjem končno pogovoriti, čeprav bo na začetku precej težko, se vam vsekakor obeta razplet. Vi pa ste trenutno v takem obdobju, ko se preprosto ne morete preveč ukvarjati s tem, kaj bo.

  link

Ko se boste spomnili, da ste pripravili drugačno taktiko z osebo, ki vam je najbolj pri srcu, vas bo morda zajelo nekaj strahu, toda tudi to bo hitro minilo. V bistvu se boste s številnimi kar dobro razumeli. Preprosto se bodo stvari tako zložile, da boste v vsakem trenutku našli prave besede in neki izhod. Le ob koncu tedna bodite pazljivejši in počasi uberite drugačno taktiko, posebno z dvojčki, tehtnicami, devicami ter vodnarji.

 

Vse se bo obrnilo na bolje od srede, ko vas bo marsikaj prijetno presenetilo. Izkoristite vsak trenutek, posebno daleč od doma ali v družbi nekoga, ki ga srečujete v službi. Ribi, ki še iščete sorodno dušo, popazite le z ognjenimi in z zračnimi znaki, ki vam v tem času ne ponujajo nič dolgoročnega: raje se obrnite k tistim, ki so natančnejši.

link
Kazalo