Ljubezenski horoskop
14.-20. 4. 2014
     
link

Sredi vašega astrološkega obdobja ste precej nestrpni. Tisto, kar vas v prihodnjih dneh lahko reši, je vsekakor le zdravorazumski pristop. Nepristransko ocenite, kaj vaju veže s partnerjem in kaj vam želi dopovedati oseba, ki vas zanima. Zadeva ni tako zapletena, zato ne berite med vrsticami. Pomembno je predvsem to, da pozorno prisluhnete, posebno v odnosih s tehtnicami ali škorpijoni. Ob koncu tedna vam bo veliko lažje.

  link

Priznati si morate, da včasih pretiravate z ljubosumjem ali pa se preveč zatekate v preteklost in vse primerjate s tistim, kar ste nekoč doživeli. Venera je še vedno vaša zaveznica in podarja vam lep videz, toda z neprimernimi besedami se izpostavljate na napačen način. Ostanite posebno pozorni, če gre za nekoga, ki ste ga spoznali pred kratkim, saj sta še vedno v obdobju, ko se ne ve, kako iti naprej.

  link

Energijo boste že v prvem delu tedna usmerili v potovanje ali druge pomembne opravke in za ljubezen je bo ostalo bolj malo, razen v torek, ki bo le nekoliko bolj romantično obarvan. Mogoče je celo, da boste preveč tuhtali, postajate nekoliko preračunljivi. Poskusite se sprostiti in nekoliko bolj realistično sprejeti nove okoliščine, posebno če je vpletena oseba, od katere vas loči večja razlika v letih, ali če je to nekdo od prijateljev.

  link

Ob začetku tedna boste nenavadno nestrpni in povedali boste vse, kar vam leži na srcu! Zavedate se potrebe, da brzdate ostre odzive, saj se potem po navadi kesate, toda tak nasvet je skoraj odveč, saj v trenutkih impulzivnosti popolnoma pozabite na taktike in se odzivate le na podlagi občutka. Sredi tedna se bo prah nekoliko polegel, posebno če boste prisluhnili škorpijonu ali ovnu, ki ve, kam pes taco moli.

 
     
link

Ognjeno astrološko obdobje ovna še vedno skrbi za dobro počutje. Okoliščine so ob začetku ter ob koncu tedna posebno ugodne in ne bo vam več dolgčas, ravno nasprotno zgodilo se bo nekaj, na kar ste morda čakali kar nekaj tednov ali celo mesecev! Vsekakor ostanite na trdnih tleh. Ob koncu tedna se nadaljuje zgodba z nekom, ki prihaja od daleč.

  link

Najprej boste zadržani, premišljeni v svojih mislih. Za kaj takega imate več upravičenih razlogov. Nekoga boste ocenili povsem pravilno in zato je najbolje, da za zdaj začneta le prijateljsko zvezo. Dogodek sredi tedna vam pomaga glede odločanja, končno se boste lažje prepustili svojim čustvom in strastem. Od sobote pazite glede reševanja domače zadeve, ki se vedno znova ponavlja.

  link

Lažje in hitreje kot običajno se boste spustili v kakšno novo avanturo, saj vas že premaguje močna želja po vznemirljivih doživetjih. A pozor, ker se boste po začetnem navdušenju vendarle morali spustiti z oblakov zaljubljenosti in se spopasti z resničnim življenjem. Šele od sobote bo spet nekaj več časa za obujanje strasti.

  link

V ponedeljek in torek boste živčni, saj se vam bo zdelo, da ne poznate vseh okoliščin, kar je za vas vedno neverjetno težko in naporno. Nenehno krmarite med željo, da bi se prepustili, in modro zadržanostjo. Eno in drugo lahko tudi gre skupaj, a za kaj takega potrebujete več časa in pokazati morate več truda. Od petka se potrudite bolje spoznati nekoga, ki vam posebno ogreva srce!

 
     
link

Nekaj novosti bo v zvezi z osebo, ki živi daleč, ali pa se bo vaš stalni partner pojavil s predlogom, ki vas ne more pustiti ravnodušnih, posebno če je v zvezi s spremembo naslova. Radi bi še enkrat premislili, saj ne prenesete nikakršnih pritiskov. Sredi tedna se boste zato večkrat ostro odzvali! Teden pa končujete na najboljši način. Prevzeli boste pobudo, kar velja tudi za samske, vedno bolj dinamične in očarljive strelce!

  link

Najlažje vam bo sredi tedna, ko se bosta s partnerjem ali prijateljem končno dogovorila, saj bo več časa, da se usedeta ter posvetita drug drugemu. Vsekakor sta se že pogovarjala, vendar velikokrat brez izidov. Posebno zanimivo bo v odnosih z vodnimi raki, ribami ter škorpijoni, saj bo vaše povezovanje dobilo novo razsežnost. V prijateljskih odnosih pokažite več posluha in interesa, vživite se v čustva drugih. Le tako boste navezali nove, poglobljene stike.

  link

Ob začetku tedna boste polni pozitivnega navdušenja in prehitro se boste spustili v nekaj novega ali obljubili preveč. Potem se, kot tolikokrat doslej, morate nekako vleči ven in iskati rešitev. Vsaj s stalnim partnerjem ste lahko iskreni; saj lahko priznate, kje ste naredili napako in potem lahko obrneta nov list. Nekoliko bolj težavno bo vodnarjem, ki jih mika nekdo, ki se še vedno nekoliko izmika.

 

Nadaljuje se ugodno ljubezensko obdobje. Do srede boste neustavljivi, nočete izpustiti priložnosti, posebno če ste že nekaj časa samski. Previdno, če se spleta kaj več z osebo iz službe ali z nekom od znancev, ki se pojavlja precej nepričakovano. Vezani boste nekoliko bolj neučakani kot običajno, čeprav se zadeve od srede ali najpozneje četrtka vsekakor urejajo na pravi način.

link
Kazalo