Ljubezenski horoskop
22.-28. 5. 2017
     
link

Privlačnost z nekom je izredno velika in vsekakor je možno, da vaju bo nosila daleč, čeprav se vajina značaja ne ujameta stoodstotno. To vam bo le še neka dodatna spodbuda, izziv. Ljubezen in zvezo je treba vsekakor negovati, z veliko občutka! Samskim se obetajo poznanstva v delovnem krogu ter okoli kraj šega potovanja ob koncu tedna.

  link

V ljubezni nepričakovano dobivate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Vsekakor pa se boste do četrtka izkazali. Z drago osebo ali prijateljem bosta zlahka našla skupni jezik. Pazite le, da se kaj kmalu ne bi začeli dolgočasiti. Konec tedna bo v znaku potovanj in novih, vznemirljivejših srečanj.

  link

Nekoga preprosto ne morete zavrniti, saj vam je v njegovi družbi zabavno in vznemirljivo, toda pazljivo, če neke zgodbe še niste zaključili. Zato pazite, kako boste vse skupaj uskladili, da v ponedeljek ter med četrtkom in soboto ne pride do ostrih besed. Počasi se boste odločili na pravi način in vse nekako uskladili, vendar pazite, ker je možno, da boste vmes precej živčni, tudi doma. Od petka sledijo boljše novice!

  link

To je obdobje, v katerem se, vsaj do petka, ne dogaja nič pretresljivega. Morda boste celo razmišljali o tem, da bi dvignili roke k višku, toda taki drastični posegi niso nujni. Vse se rešuje s časom in vprašanje je le, ali boste dovolj potrpežljivi ali pa se boste, kot tolikokrat doslej, obrnili na drugo stran. Prav kmalu se boste prepričali, da se je čakanje obrestovalo.

 
     
link

Nekaj se bo začelo obetavno, toda rešuje se kasneje, kot ste upali. Priznati si morate, da morda niste pravočasno pokazali svojih čustev in oseba ne more vedeti, kaj pričakujete. Popazite posebno med torkom in četrtkom. Previdno glede zdravja in splošnega počutja, saj vas določena vprašanja preveč vznemirjajo, ne glede na ugoden Lunin vpliv ob izteku tedna.

  link

To je dokaj ugoden teden, v katerem bo manj izrazita vaša notranja negotovost in vsekakor boste glasnejši, odločnejši. Za nekoga ali nekaj se boste odločili brez kakršnih koli pomislekov in dogodki med torkom in četrtkom vas bodo prepričali, da ste na pravi poti. Posebno v odnosih z zračnimi znamenji ter z nekom, ki vas vedno znova išče in sta z njim še izredno povezana.

  link

Nadaljuje se pozitivno obdobje in celo neko zavrnitev boste sprejeli povsem mirno, saj veste, da sledijo nove priložnosti. Le v ponedeljek ali torek vas bo nekaj zmedlo. Nekako ste nagnjeni k tem, da iščete popolnost, kar je skoraj da nemogoče, zato bodite bolj odprti do novih izkušenj in možnosti. Od četrtkovega popoldneva se lahko nadejate dobrih novic, ki bodo zbudile adrenalin!

  link

Nekoga morda ne razumete in zato nikar ne sklepajte na podlagi le nekaj dejstev. Vse se lahko popravi in izboljša, pomembno je le, da ostanete odprti za vse možnosti. To morda ni eno najlažjih obdobij, zato se pripravite odmisliti vse, kar vas povsem po nepotrebnem zavira. Predvsem vaši predsodki in prepričanje, da neki zgodbi ali osebi niste kos. Vse pa se lahko opravi!

 
     
link

Odločili se boste, vendar kaj, ko vam mora prikimati še partner. Navaditi se morate, da vsega vendarle ne zmorete sami. Previdno do četrtka, ko vas bo morda obremenil nekdo, ki je precej trmast in nepopustljiv. Niste se vajeni odločati na hitro in vsekakor se potrudite nekako obdržati svoj notranji mir. Previdno v odnosih z osebo, ki se vam nekoliko nepričakovano vrača v življenje.

  link

Nekoliko manj odločni boste kot po navadi. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali tudi nekaj, zaradi česar bi se lahko kesali. Vse kakor je dobro, da si vsaj tokrat zastavljate manj vprašanj kot po navadi, in že to je dobro za vaš notranji mir. Zadeve in nove priložnosti boste sprejemali tako, kot pridejo.

  link

Teden začenjate dokaj optimistično naravnani. Svetla točka so prijateljski odnosi in obujanje razmerja, ki vam je nekoč veliko pomenilo. To vam lahko da veliko zagona in spodbude za naprej. Posebno če je partner dokaj odločen, rojen v znaku ovna, bika ali dvojčka. Vse se lahko zgladi, le tokrat bodite pripravljeni popustiti oziroma sprejeti kaj drugačnega, kot ste si prvotno zamislili.

 

Prijateljski odnosi bodo v ospredju, posebno po nekoliko razburkanem začetku tedna. Nekako vam trenutno kar ugaja, da se vam ni treba ukvarjati s preveč čustvenimi vprašanji. Pozor le od petka, ko bodo spet na pohodu tisti, ki od vas zahtevajo preveč. Nečemu se boste sprva izognili, potem bo jasno, da se zadeva vedno znova vrača.

link
Kazalo