Ljubezenski horoskop
18.-24. 9. 2017
     
link

Nadaljuje se težavno obdobje, ko vas po eni strani planeti ovirajo in povzročajo dvome, po drugi pa ste prepričani, da bi se morali izdati. Take dileme zagotovo nikoli niso nekaj prijetnega za nekoga, ki je kot vi vajen držati vajeti. Počasi boste vendarle našli izhod in ob samem izteku tedna si lahko spet nekoliko oddahnete, saj bo nekdo očitno na vaši strani. Spet vam bo precej toplo okoli srca.

  link

Sprašujete se, kaj bi lahko naredili, da se vam srčne želje hitreje izpolnijo, morda pa se ne zavedate, da je rešitev preprosta in tako rekoč na dlani. Vsekakor je dobro, da najprej analizirate svoje morebitne napake, saj se le tako lahko nadejate srečnega konca. Ko boste razumeli, kje ste se zmotili, lahko namreč tudi kaj popravite. Morda pa niste vajeni spreminjati svojih navad, kar je vir težav.

  link

Tokrat boste dokaj zadovoljni, saj se vam dogaja nekaj zanimivega, in sicer tako s stalnim partnerjem kot z novo simpatijo. Tokrat boste prepričljivi, saj ste spet dovolj zgovorni in igrivi, kot v dobrih starih časih. Izostren šesti čut vam pomaga izbrati pravi trenutek, najbolje ob začetku ali ob koncu tedna. Le pozor z zemeljskimi biki in vodnimi škorpijoni, ki so še vedno precej trmasti.

  link

Tokrat ne boste le sanjarili in sedeli križemrok v nenehnem pričakovanju, da se kaj premakne z mrtve točke. Storili boste več, le v torek ali sredo vas še spremljajo pomisleki, ki pa se postopoma zmanjšujejo. V drugem delu tedna se jih ne boste več niti spominjali. Zanimivo je, kako se bosta z nekom ujela na isti valovni dolžini, v trenutku, ko kaj takega morda sploh ne bi pričakovali.

 
     
link

Niso vam všeč nagli in nepričakovani preobrati, saj v takih situacijah po navadi izgubite kompas in orientacijo ter potrebujete precej časa, preden se spet zberete. Preveč ste namreč vajeni vse skupaj držati pod nadzorom in urejati tako, kot le vam ustreza. Tudi tokrat se je treba nekoliko prilagoditi, ker brez tega ne bo večjih uspehov.

  link

Ljubezen prihaja precej nepričakovano. Skratka, vse skupaj bo povezano s povsem drugimi zadevami in še presenečeni boste, v kakšnih situacijah vas lahko presenetijo prebujena čustva. Marsikateri pripadniki znamenja bodo do svoje simpatije veliko prepotovali ali si izmenjali veliko sporočil. Posebno vztrajni boste že v ponedeljek ali od četrtka dalje, ko bo dejansko nepozabno!

  link

Izrazita bo predvsem vaša želja, da bi iskali nekaj novega in zahtevali več v dosedanjih zvezi. Vsekakor gre tudi za vašo trmo, saj zgodbe nočete pustiti nedokončane. Samski boste nekoliko zmedeni: bi ali ne bi, to je vprašanje, ki vas bo kot senca spremljalo v celi prvi polovici tedna, potem pa se boste nekoliko lažje zbrali. Upoštevaje le to, kar čutite, in odmislite vse morebitne nasvete tistih, ki nikakor ne morejo razumeti, kaj se vam plete po glavi.

  link

V ponedeljek in torek boste še nekoliko na trnih, potem pa bo steklo tako, kot si želite. Nekoga boste sicer morda zapustili ali nekako zamrznili vajin odnos, a ne bo vam žal, saj je tak preobrat za vas v resnici veliko olajšanje. Lahko greste naprej, novim dogodivščinam naproti, teh pa bo več že od srede, ko bo Luna na vaši strani neba. Končno boste začutili, da se vse skupaj premika na pravi način.

 
     
link

Niste najbolj zadovoljni, saj se je začelo nekaj obetavnega, potem pa ustavilo in tako v začaranem krogu. To vas je dokaj izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku. Zdaj bi si radi ustvarili nekaj stalnega, trdnega in skoraj boste preutrujeni za ponovni boj. Sredi tedna in v nedeljo boste vsekakor najbolj zbrani, saj vas končno spremljajo srečne okoliščine.

  link

Iščete pojasnilo za nekaj, glede česar ste si očitno le zatiskali oči. Pozor v ponedeljek in torek, ko boste najbolj zmedeni. Ne pomaga vam niti vaš šesti čut. Včasih je bolje ostati sam kot trpeti v napačni družbi in se truditi ob napačni osebi. Vse se lahko reši, le pazite, kaj in komu boste povedali. Ob koncu tedna bo vse lažje, ob vas bo nekdo, ki vas dejansko želi razumeti.

  link

Ne razdajajte se preveč, saj vas nekdo preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje. Tako se le oddaljujete od rešitve. Ne pozabite, da določenih vaših zadev nihče ne more razumeti, če še sami ne veste, kaj natanko si želite. Morda preveč razmišljate o preteklosti ter se tako obremenjujete ter strahujete pred ponavljanjem napak. Povsem neupravičeno, zato se poskusite sprostiti, posebno od sobote.

 

Nekako preskočite težavno prvo polovico tedna, potem boste le še uživali ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike. Želite si ljubezen z veliko začetnico,in zanimivo je, da boste nekako priklicali take dogodke v svoje življenje. Le ne naredite stare napake, ko ste se počutili kot žrtev. Nihče ne mara nerganja! Zato glavo gor, pogumno prevzemite pobudo, posebno od srede.

link
Kazalo