Ljubezenski horoskop
27. 3.-2. 4. 2017
     
link

Spomladanski vplivi iz vašega ozvezdja še vedno obljubljajo veliko ljubezni, srečnih iskric in srčnih utrinkov. Prav zanimivo in zabavno vam bo v tej igri, posebno, če ste že nekaj časa samski ali okrevate po razmerju, ki se ni obneslo. Pravzaprav boste izredno navdihnjeni tudi ob srečanjih s tujci, svojega zanimanja in radovednosti glede novih znancev ne boste skrivali! Najmočnejši boste do četrtka, marsikatero novost boste sprejeli z odprtim srcem!

  link

Tokrat boste praktično ves teden izredno dejavni, zgovorni in dinamični, posebno, če ste pred kratkim zamenjali okolico in komaj čakate, da se začne kaj novega. Samski uživate med različnimi priložnostmi, vezani pa se boste znašli v zanimivih okoliščinah in vajino razmerje bo cvetelo. Skratka, eden najzanimivejših spomladanskih tednov, v katerem boste zmagoslavni tudi v odnosih s tistimi, ki so po temperamentu drugačni.

  link

Dobro se počutite, in čeprav morda ne boste takoj našli pravih besed, se bo vendarle marsikaj končalo vam v prid. Posebno od petka dalje, ko se bo neko poznanstvo razvilo v kaj več. Vsekakor se boste počutili veliko bolje kot v mesecu, ki se počasi izteka, ko vam je velikokrat zmanjkalo poguma ali navdiha. Previdno le ob prenavljanju starega razmerja, kjer so še vedno izraziti stari pomisleki.

  link

Radi bi se pogovarjali in sproščeno komunicirali, obenem pa ne prenesete nikakršnih pritiskov, ter se nočete spustiti v nekaj, kar bi vas trenutno preveč obremenilo. To velja še zlasti za moške pripadnike znamenja, medtem ko ženske čaka nekaj več prijetnega spogledovanja in družinske sreče, vsaj v drugem delu tedna. Nikar se ne zapirajte vase, temveč ravno obratno: poskusite kaj novega!

 
     
link

Čeprav se nekaj še vedno ne ujema z vašimi pričakovanji, vseeno ste uspešni in varujejo vas dokaj dobre okoliščine. Poskusite le zavarovati nekaj svojih skrivnosti, za katere zagotovo nočete, da bi prišle do napačnih ušes. Vse se lahko razreši, pomembna je pozitivna naravnanost. Le ta bo izrazitejša v družbi drugih ognjenih: ovnov, strelcev in drugih levov.

  link

Od sredine tedna boste zahtevali nekaj več in si nagonsko izbrali pravi trenutek za akcijo. Dobro vam gre, posebno v trenutkih, ko se prepustite le čustvom, brez pretiranega tuhtanja o tem, kaj bo dalje. Zato bodite čim bolj sproščeni, tudi v novi zvezi. Naj vas ne bo strah predlagati nekaj novega, saj se razpleta na najboljši mogoč način.

  link

Obnašate se povsem neznačilno: naenkrat ste zadržani in očitno se vam nikakor ne ljubi govoriti o vaših zasebnih zadevah, tudi, če gre za prijatelje ali pa zanimivo osebo nasprotnega spola, ki bi vas rada bolje spoznala. Od četrtka se sicer lahko bolj sprostite in tudi spustite v kako zanimivo ljubezensko igro, razmerje, kjer boste osvajali brez pritiskov ali prevelikih pričakovanj. Posebno, če bo udeležen dvojček ali bik.

  link

Prvi del tedna bodo zaznamovali domači prepiri in pričkanja s partnerjem. Pozor, če se odpravljate na krajše potovanje ali dopust, ker se bodo pričkanja le še nadaljevala in dobila še globlji pomen. Daleč od doma bodo vsi veliko bolj napeti! Samski, dobro premislite, preden se boste spustili v kaj novega, saj se na koncu lahko izkaže, da še niste bili pripravljeni. Od sobote bo več novosti v odnosih z dvojčki, vodnarji in tehtnicami.

 
     
link

Ob prehodu v nov mesec prihaja na dan vse tisto, glede česar ste nekako najmočnejši: to je vaša igrivost, ki se izraža skozi igre z besedami. Kako se bo končalo, bo odvisno le od vas, vsekakor pa pazite, da med četrtkom in nedeljo ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti, posebno z osebo, ki je še ne poznate najbolje, ter s trmastimi biki, devicami in kozorogi.

  link

Niste najbolj samozavestni, kar se odraža predvsem ob novih poznanstvih in srečanjih. Tudi ko boste zainteresirani, boste vse to pokazali nekako mlačno in povsem drugače od tega, kar resnično čutite. K sreči bo radovednost močnejša od pomislekov in od petka se bo začela drugačna zgodba z nekom, ki vam je podoben. Končno se boste sprostili ter izkazali v najboljši luči.

  link

Po eni strani hrepenite po družbi, po novih dogodkih in občutku, da se niste zaprli v eno in isto. Po drugi pa boste sredi tedna spet nekoliko sumničavi in iščete nove dokaze. Kako se bo izteklo, je odvisno le od vas, čeprav od četrtka morda ne najdete pravih besed in argumentov. To pomeni le, da bi se z zadevami morali soočiti bolj sproščeno, tako kot pride.

 

Vse je mogoče: v stalnem razmerju so čustva očitno obojestranska in tudi samski osvajate brez težav. Pomembno je le, da ste prepričani o svoji izbiri. Mnogi boste iskali pravo ljubezen, nekaj resnega in trajnega, nekoga, ki naj bi ostal v vašem življenju. Drugim, ki ste tokrat veliko bolj praktični, se utegne zgoditi, da se naglo premislite, saj bo proti koncu tedna več drugih možnosti.

link
Kazalo