Poslovni horoskop
19.-25. 3. 2018
     
link

Prehod v pomlad bo več kot pozitiven, saj boste imeli tako vodilno vlogo do srede kot tudi možnost, da zadeve zatem opazujete in se vključite v najprimernejših trenutkih. Kot je to v torek, četrtek in petek, ko vam preprosto ne more spodleteti. Dogovorili se boste glede novega sodelovanja ali denarja in končno ugotovili, kakšne so realne možnosti za napredek.

  link

Do četrtka se potrudite pokazati, da se ne boste vdali. Posebno, ko bo šlo za sestavljanje novih urnikov, urejanje nepremičninskih in pravnih zadev ter sodelovanje s tistimi, ki jih šele spoznavate. Kako dalje, boste ugotovili le postopoma in povsem mirno in nepristransko. Zavrnite nekaj, kar vam ni pisano na kožo. Imeli boste možnost izbire!

  link

Bolj kot nove delovne cilje potrebujete, pravzaprav pogrešate nekaj več miru in kak dan dopusta. Preprosto bi morali zbrati svoje moči in misli in se nekako okrepiti, saj je bil konec zime precej naporen, ob nenehnem usklajevanju navidezno nezdružljivih elementov! Vsekakor preverite pogodbe, sodelovanja, prenovite nekaj stikov. Ob koncu tedna se odpirajo možnosti za nove začetke.

  link

Nikar se ne sprašujte predolgo, kaj bi morali storiti. V trenutnih okoliščinah je morda najbolje, da se organizirate glede tistega, kar je že znano. Glede drugega pa očitno morate pustiti času čas. Morda pa še vedno preveč pričakujete pomoč in podporo od drugih, namesto da bi se zanesli le na svoje moči. Ne izpostavljajte se po nepotrebnem!

 
     
link

Imate močan, prirojen občutek pravičnosti. Vseeno ostanite previdni, ker boste svoje morda povedali v nepravem trenutku, med torkom in četrtkom ali pa na način, ki ne bo najbolje sprejet. To zagotovo ni čas velikih podvigov, bolj pa je primeren za zbiranje pomembnih podatkov, za učenje, prilagajanje ciljev trenutnim okoliščinam. Le tako se boste proti izteku tedna končno sprostili!

  link

Pazite, da ne bi zamudili nekaj pomembnih rokov ali pa preprosto pozabili na zadevo, ki ne more čakati. Sredi tedna vam bo sicer uspelo vse skupaj nekako urediti in morda boste dobili še več, kot ste pričakovali. Vsekakor se boste hkrati tudi naučili nekaj pomembnega. Previdno le z nadrejenimi. Še je dovolj prostora za nov dogovor in vzpostavljanje ustreznejših pogojev.

  link

Nikakor se ne morete zbrati tako, kot bi radi. Kar je neke vrste začarani krog, saj vas bodo iztirjale malenkosti in nikakor se ne boste sprostili, z nenehnim občutkom, da ste nekaj izpustili. Kolo poslovne sreče pa se k sreči nenehno vrti in ob koncu tedna se boste končno znašli na vrhu, v dobrem položaju tako za utrjevanje položaja kot za nove odločitve in izpopolnjevanje.

  link

Teden začenjate dokaj dobre volje in dovolj močni. Potem pa se zapleta, in sicer kot po navadi predvsem zaradi pretiranega hitenja ter posledično napačnih ocen. Kar vas v karieri utegne le po nepotrebnem ustaviti. Poskusite se nekako sprostiti in na zadeve gledati z več zornih kotov. Posebno proti izteku tedna, ko si boste morali priznati, da ste vsaj začasno odvisni od odločitev drugih.

 
     
link

Dnevi se daljšajo in počasi narašča vaše upanje, da boste trenutnim obveznostim in poslovnim ciljem kos. Vsekakor pa je treba še ostati na preži, posebno sredi izredno napornega delovnega tedna, ob samem prehodu v pomlad. Nekdo vam meša štrene in nikakor se ne morete umiriti ter dokazati svoj prav. Poskusite drugače, predvsem si poiščite nova zavezništva.

  link

Brez oklevanja se lotite najnujnejšega in se dogovorite okoli urnikov ter preostalih pomembnih podrobnosti. Bistvenih težav ne bo vse dotlej, dokler se boste držali jasnih pravil. Posebno zanimivo bo sredi tedna, še zlasti če potujete, sodelujete z mlajšimi ali pa bi se radi izkazali ob projektu, ki zahteva veliko ustvarjalnosti. Ob koncu tedna previdno glede pomembnih dokumentov! Zahtevajte dokaze.

  link

Potrebujete nekaj jasnih dokazov ali pa zapiske črno na belem. Le to vas lahko pomiri, vas popelje v neko drugi dimenzijo, na novo raven. Napredovanje je praktično za vogalom, toda še vedno niste morda dovolj spretni ali iznajdljivi, kar je edini kamen spotike. Najprej pozorno prisluhnite, potem boste vedeli, kako in s kom naj bi se odzvali ter predvsem kdaj bo pravi trenutek.

 

Lahko se počasi osredotočite na vse, kar vam prinaša dodatni zaslužek. Minili so časi, ko ste določene stvari opravljali le zaradi občutka zadoščenja in afirmacije. Tokrat bi se morali naravnati drugače in si čim prej poiskati možnost za konkretno urejanje financ. Dogovorite se z nekom, ki je dovolj izkušen na področju, ki vas zanima. Pogovor bo morda sprva nekoliko naporen, toda na koncu vam bo uspelo.

link
Izbor
Kazalo