Poslovni horoskop
13.-19. 11. 2017
     
link

Prvo polovico tedna bi najraje kar preskočili in takoj zakorakali v nekaj, kar vam veliko bolj ustreza, toda to je nemogoče. Popaziti morate na vse podrobnosti in se otresti prepričanja, da imate pri vsem prav. Upoštevajte različna mnenja, posebno, če prihajajo od tistih, ki jih sicer neradi upoštevate. Vse vam lahko le koristi, potem pa je od vas odvisno, če boste to tudi praktično uporabili.

  link

Vse poteka dokaj ustaljeno in utečeno. Vi morate zdržati nekoliko hitrejši delovni tempo, posebno v četrtek in petek. Morda boste nekoliko manj iznajdljivi in podjetni kot po navadi. Bodite pripravljeni na preobrate tik pred zdajci, na nekaj, kar vas bo prepričalo, da so presenečenja vedno mogoča. Upoštevati morate nekaj novih pravil.

  link

Dokaj dobro vam gre, z izjemo nekoliko težjega četrtka, ko ne bi smeli hitro vreči puške v koruzo. Do nekega cilja sicer ne morete priti po bližnjicah in še vedno vas občasno ovirajo tisti, ki niso preveč razumevajoči, toda še vedno imate še nekaj možnosti, da se izkažete. Pazljivo le okoli zadeve, ki terja kar veliko stroškov.

  link

Enkrat se držite v ozadju, drugič pa ste povsem prepričani, da le vi poznate resnico in neko zadevo edini obvladate do potankosti. Resnica je nekje vmes, zato popazite, kako se boste odzvali, posebno do srede. Zgovornost je lepa reč, sicer pa lahko postane dvorezni meč. Previdno, posebno ob pomembnih pogajanjih z nadrejenimi!

 
     
link

Trenutno niste med najbolj ambicioznimi, nekako se boste znašli v zlati sredini. To bo vsekakor dobro, ker boste sproščeni in nasmejani tudi v trenutkih, ko bodo vsi okoli vas izgubljali glavo okoli malenkosti! Od četrtka pa vsekakor popazite glede izpita ali priprav na dejavnost, ki zahteva kar nekaj spretnosti, ki jih šele pridobivate.

  link

Nekaj se vam bo posrečilo in zato bo začetek tedna obarvan z veliko pozitivnega. Nikar se ne poglabljajte v dolge razlage, temveč sprejmite uspeh in nadaljujte povsem optimistično, saj je tak nastop upravičen. Od srede ali četrtka se lahko lotite tudi nečesa, kar ste odlašali. Tokrat se vzpostavljajo pravi pogoji.

  link

Nič več vas ne ustavi! To je morda eden najuspešnejših tednov, ko se marsikaj vrti v vašo korist, in preostane vam le to, da utišate glas čustev, ki je včasih močnejši od vsega. Ravnajte po razumu in se že med torkom in četrtkom lotite nečesa, s čimer se boste dejansko izkazali. Lahko poiščete in dobite tudi materialno podporo.

  link

V vašem astroobdobju praktično ni stvari, ki vas ne zanima, ki je ne bi hoteli tako ali drugače raziskati. To bo posebno zanimivo v drugem delu tedna, po začetnih neuspelih poskusih v panogah trgovine, prometa ali gostinstva. Nekako čez noč boste začutili, kaj se v resnici najbolj išče, in to boste tudi ponudili na izviren in zanimiv način.

 
     
link

Ni razlogov za pritoževanje. V prvi polovici tedna se lotite nalog, ki zahtevajo natančnost, potem pa se lahko nekoliko sprostite in prepustite. Posebno, če vas mika nekaj novega v zvezi s tujino in potovanji. Lahko nepričakovano hitro pridete do svojega cilja, za kar bo poskrbel ugodni Merkur. Našli boste pravo rešitev, le ne razglabljajte preveč o tem, kako se počutite, temveč le mirno nadaljujte.

  link

Nekaj vam še ni jasno in svoje bodo pristavili tisti, ki vam ne ponujajo nikakršne razlage. Zato boste do srede na trnih, negotovi in neučakani. Mrzlično boste iskali neko dokumentacijo, dokazila, listine in podpise. Nikar pa ne izgubite preveč časa, ker se bo zadeva rešila spontano. Ob koncu tedna se boste končno sprostili in ugotovili, kaj in kako lahko izboljšate.

  link

Trenutni dogodki kažejo na možnost začetniških napak, posebno od četrtka dalje. V takih okoliščinah je najbolje, da se držite tistega, kar vam je zelo dobro znano. Le tako ne bo več nikakršnih pomislekov, čeprav boste občasno začutili neučakanost in željo po tveganju! Posebno če sodelujete z nekom iz ožjega domačega ali prijateljskega kroga, ki ga ne želite prizadeti, toda obenem bi morali zaščititi svoje interese in zamisli.

 

Pričakovali ste poslovno zatišje, utegne pa se zgoditi ravno nasprotno, in sicer, da dobite več nalog ali naročil, ob katerih boste še zmedeni! Vsekakor se ustrezno pripravite na vse možnosti, posebno do četrtka. Šele potem si lahko nekoliko oddahnete, toda vseeno ostanite previdni in pozorni v odnosih s tistimi, ki morda še vedno razmišljajo drugače.

link
Kazalo