Poslovni horoskop
21.-27. 5. 2018
     
link

Nekaj boste storili na podlagi občutka in morda zavrnili stvar, ki vas ne prepriča, potem pa številne presenetili z novo odločitvijo. Od vas po navadi ne pričakujejo tako nagle spremembe smeri, a tokrat bo drugače, saj bo pred vami kar veliko priložnosti in zavedli se boste, da niste pripravljeni na vse. Ob koncu tedna boste dejavnejši, tudi če se ukvarjate s storitvenimi dejavnostmi ali potujete.

  link

Spremljajo vas pozitivne okoliščine in le od vas je odvisno, ali boste zavihali rokave v pravem trenutku. To vam zagotovo ne bo pretežko, ker vam je po navadi najtežje sedeti križem rok. Vsekakor pa izkoristite že ugoden začetek tedna, tako za učenje kot tudi za pogajanja in potovanja. Rešili boste nekaj v povezavi z nekdanjim sodelavcem ali poslovnim partnerjem. Novi dogovor bo boljši za oba.

  link

V zadnjih časih ste odločnejši kot sicer. Nadaljuje se pozitiven trend, z izjemo ponedeljka, ko boste nekoliko odvisni od odločitev drugih. Vsekakor se boste nekako priborili za svoje, posebno če menjate delovno okolico, potujete ali se pripravljate na pomemben izpit. Naučili se boste nekaj novega in sklenili nova zavezništva, kar vam zagotovo omogoča srečen razplet. Od petka bo največ pozitivnih novic.

  link

Mogoče je, da se boste najprej odločili za nekaj več dejavnosti, potem se naglo povlekli nazaj, v prepričanju, da bi morali počakati. Taka neodločnost se vam ne more obrestovati, zato naredite skrbnejši načrt in ne čakajte le, da se vas bodo drugi spomnili. Prav tako bo nekaj več govora o stanovanjskem vprašanju in morda tudi o selitvi poslovnega prostora in drugačnem dogovoru z nadrejenimi.

 
     
link

Vse vam je naklonjeno, kar boste začutili že ob začetku tedna. Nekaj se vam bo posrečilo, a ne boste se zanašali le na okoliščine, temveč se potrudili okoli nečesa, kar vas izredno zanima. Poskrbite za zaslužek, naložbe, police, saj je že skrajni čas, da se zavarujete. Pri športnih in tekmovalnih panogah boste neustavljivi. Ob koncu tedna se bo obrestovalo sodelovanje z nekom izmed prijateljev.

  link

Nekaj boste dobro ocenili, čeprav bo sprva videti, kot da bi oklevali. V resnici boste le preudarno čakali na pravi trenutek, ki bo napočil od srede dalje. Vsekakor pazite s tistimi, ki so vas morda že izdali. Po navadi ste pripravljeni ponuditi še eno možnost, a tokrat bo bolje, če se dalje odpravite sami. Od četrtka vam bo jasno, da ste se odločili na najboljši način.

  link

Že ob začetku tedna se premika pozitivno in čutite, da je napočil trenutek za večje poslovne korake. V astrološkem obdobju zračnega elementa, ko pomlad stopa v končnico, vas bo pri vsem spremljalo več sreče kot običajno. Ob začetku in koncu tedna boste najbolj sproščeni in pripravljeni na novosti, vmes pa popazite na denar in na to, kar boste obljubljali. Ponuja se vam več novih pogodb.

  link

Ob začetku tedna bo nekaj napetosti, posebno če morate čakati na neko odločitev. Po navadi vas vedno jezi, ko vaša prihodnost ni odvisna le od vas, temveč se morate prilagoditi drugim. Od srede pa bo vse drugače, na vse boste gledali preudarneje in zagotovo bo nekoliko lažje, saj vam pomaga nekdo, ki mu zaupate. Glede marsičesa boste spet bolj odkriti in odprti za novosti. To bo vsekakor koristna taktika, posebno če se pripravljate na izpopolnjevanje.

 
     
link

Marsikaj vam še ni jasno, čeprav se boste ob začetku tedna nekako znašli in stvari končali vsaj za silo. Še daleč ste od občutka pravega zadoščenja. Morda vas moti to, da še sami niste prepričani o lastnih močeh, kar se vam ne dogaja pogosto. Sredina tedna bo nekoliko kritična, morda bi si morali vzeti kak dan dopusta ali se umakniti glede nečesa, kar bi morali bolje spoznati. Ne prepirajte se s tistimi, ki so v tem trenutku močnejši.

  link

Nekaj vas bo zmotilo in to se dogaja takoj ob začetku tedna, potem se zadeve naglo umirjajo in komaj se boste še spomnili, zakaj ste se sploh jezili. Od srede se boste odločili za nekaj, kar se vam bo dolgoročno obrestovalo, sicer pa bo pot še nekoliko trnova in ovinkasta, posebno zaradi neizpolnjenih obljub. Pazite v odnosih s tistimi, s katerimi še vedno sodelujete ne glede na različno energijo. Pravočasno pokažite, kaj je tisto, kar zahtevate.

  link

Nadaljuje se pozitivno obdobje, čeprav se morate večkrat ustaviti in preveriti pogodbe ali dogovore. Ne morete le slepo nadaljevati, v upanju, da se bodo stvari urejale kar same od sebe, posebno če se niste pravočasno pozanimali okoli vseh morebitnih pasti. Vprašajte strokovnjaka, ne dovolite, da bi sredi tedna ostali brez besed ali argumentov. Na koncu vas spremlja sreča, posebno če se odločate med več možnostmi hkrati.

 

Planeti vam nasprotujejo, zato teden izkoristite za utrjevanje tistega, kar že poznate. In obratno: izogibajte se tveganim korakom. Postajate nepotrpežljivi in prav to vas lahko ovira, saj na zadeve še ne morete bistveno vplivati. Vsekakor pa zbirajte nove informacije in se pripravljajte na nekaj, kar se bo sicer izpolnilo nekoliko pozneje od pričakovanega. Pri ustvarjalnih projektih poskrbite predvsem za kritje stroškov, saj se le tako lahko tudi pozneje sprostite.

link
Izbor
Kazalo