Poslovni horoskop
20.-26. 2. 2017
     
link

Prepričljivi boste, posebno v prvi polovici tedna, toda vseeno ne boste najbolj zadovoljni z doseženim. Posebno sredi tedna, ko vas bodo zmedle tudi nasprotujoče si novice glede denarnih zmogljivosti ali pogodb. Ob koncu tedna boste prevalili več kilometrov, da bi dosegli nekaj več, toda trud se vam bo obrestoval. Našli boste nekaj somišljenikov, ki vas lahko podprejo.

  link

Ob začetku tedna boste izredno spremenljivega počutja. Tudi zato, ker se že nekaj časa počutite, kot da bi bili pod prevelikim pritiskom. Tudi to bo minilo, o čemer se boste prepričali sredi tedna, ko vas bo pot, ki ste se ji do zdaj izogibali, pravzaprav poživela in vam vrnila upanje! Počasi si boste poiskali nove rešitve in si začeli odpirati novo poslovno obzorje!

  link

Teden se začenja v znaku utrujenosti. V ponedeljek boste na prelomnici, posebno če posredujete med več sodelavci ali med različnimi interesi. Ne dovolite, da bi vas preveč obremenilo, temveč krepite svojo ambicioznost. Zato ostanite na preži, kar še posebno velja, če je vaše delo ustvarjalno ali povezano z nastopi in javno predstavitvijo vašega dela.

  link

Potrebujete le majhno spodbudo, da bi se pognali v akcijo, v takih trenutkih je edino, kar vas lahko ustavi, nekaj, kar je povezano z domačimi zadevami. Očitno je, da boste spet morali žrtvovati del dragocenega prostega časa in se zagovarjati. K sreči pa sta petek in sobota v znaku večje uravnovešenosti in novih uspehov, tudi na področju trgovine. Marsikaj boste uspešno uskladili.

 
     
link

Previdno, posebno če usklajujete domače in poslovne zadeve ali pa ste nekako odvisni tudi od odločitev vašega najtesnejšega sodelavca ali nadrejenega. Vse se lahko uredi, pomembno pa je, da ne odnehate prehitro, posebno sredi tedna! Popazite pri urejanju pravnih zadev ali dokumentov, saj bo treba upoštevati veliko različnih podrobnosti.

  link

Niste povsem zadovoljni, po drugi strani pa niti ni nekih posebnih razlogov za pritoževanje. Neka vmesna pot, ki bo za številne med vami kar naporna, saj nikakor ne pridete do vseh odgovorov. Tudi to je vsekakor bolje, kot zapravljanje časa, denarja in predvsem energije. Proti koncu tedna boste navdušeni nad možnostjo za vsaj krajšo spremembo navad in začasno ukvarjanje z nečim, kar vas posebno privlači.

  link

Že v ponedeljek boste deležni pozornosti. Vzbujali boste pozornost, tudi zato, ker dobro veste, česa ste zmožni, in da so vaši nameni dobri. Ob koncu tedna boste prav tako dejavni, obrestuje se vam trud glede izboljšanja odnosov, lahko pa se potrudite tudi okoli potovanja. Le v sredo in četrtek popazite glede nepremičninskega vprašanja in pa pri sodelovanju s partnerjem.

  link

Pripravljate se na večji delovni podvig in zalogaj, ki ni nekaj novega, vendar pa zahteva veliko energije. Vsega bi se radi lotili čim prej, toda okoliščine vas ustavljajo in vse poteka korak za korakom. Dobro je vsaj to, da ste se odločili vztrajati! Od petka bo morda nekaj težav v komunikaciji, kar pa je vsekakor nekaj začasnega, zato ne obupajte! Zadeve se bodo počasi urejale in usklajevale.

 
     
link

Marsikaj je v vaših rokah in le odločiti se morate, komu ali čemu boste dali prednost. Kar pa zagotovo ni najlažja naloga, toda uspelo vam bo predvsem zato, ker ste zmožni uravnotežiti svoje želje in zmogljivosti. Le sredi tedna si ne zastavljajte nekaj prenapornega, bolj vam ustreza končevanje zadeve, ki jo že poznate. Od petka sledi še nekaj novih, spodbudnih novic!

  link

Znašli se boste v ugodnih okoliščinah, na vas je le, da poberete zase največ, kar lahko. Kar bo sprva težka naloga, saj bi radi dosegli, da bo volk sit in koza cela, čeprav bi morali tudi kaj žrtvovati. Od srede boste našli pravi način in rešitev! Potrudite se okoli izpita, pozanimajte se, kaj lahko popravite, v kakšnem smislu se lahko predstavite. Sprejmite kakšno naprednejšo zamisel!

  link

Najprej se boste ukvarjali predvsem z vprašanjem, kaj se vam in predvsem kdaj obrestuje. Vse boste poskusili nekako uravnovesiti, toda hkrati si morate priznati, da niste nezmotljivi. Morda se bo treba prilagoditi pravilom, ki jih ne razumete, posebno sredi tedna, toda druge rešitve preprosto ne bo. Ob koncu tedna pa bo vaš trud vsekakor poplačan! Z Luno v znaku boste nepremagljivi.

 

V ponedeljek bo v zraku preveč napetosti, zato se raje umaknite in počakajte na ugodnejše okoliščine. Neka vaša odločitev ne bo najbolje sprejeta, toda zavedate se, da gre za edino mogočo rešitev. Sredi tedna bo več podpore za vaše načrte in več uspehov, če si želite nadaljevati izpopolnjevanje, s selitvijo ali potovanjem in navezovanjem novih stikov. Poslovno področje vas nekako povezuje z drago osebo.

link
Kazalo