Poslovni horoskop
27. 3.-2. 4. 2017
     
link

Ob izteku marca boste morda ravno vi med prvimi prepoznali pravo poslovno priložnost. Le v ponedeljek bo morda še nekaj manjših pomislekov, potem pa zadeve hitro postavljate tako, kot vam je všeč, in zastavljate svoje pogoje. Nagonsko boste vedeli, kdaj je pravi trenutek, da storite kaj več in se izpostavite. Ob koncu tedna se poslovne zadeve prepletajo s čustvenimi.

  link

Ob izteku meseca imate kar velik višek energije, in če se vam zdi, da so vas do zdaj večkrat ustavile nepredvidene okoliščine, se bo nekaj končno premaknilo z mrtve točke. Posebno na področju trgovine, zastopništva, posredovanja in turizma. Manjšo spremembo delovnih razmer sprejmite kot dobrodošli izziv. Od četrtka se postavljate na noge in nadaljujete zmagoslavno!

  link

Še vedno premišljujete, s kom bi radi sodelovali, in s tem ni nič narobe, tudi ko boste obzirno zavrnili vse druge različice. Vse se bo dobro končalo, vsekakor pa je treba najprej poskrbeti za to, da boste zadovoljni; vse ostalo bo prišlo samo. Ob javnih nastopih ter izpitih boste pogumnejši, ne nagaja vam več neupravičen strah, da se bo zalomilo, razen nekoliko napornejšega četrtka ali petka. Potem se spet odvija hitro!

  link

Po ugodnem ponedeljku se spet nikakor ne morete zbrati in marsikaj boste opravili korektno le zato, ker veste, da drugače preprosto ne gre. Ne boste čutili nikakršnega navdušenja, saj se vam bo vse zdelo le kot zgodba, iz katere bi se najraje nekako izmuznili. Šele od četrtka boste na poslovnem potovanju uspešni, prav tako se lahko izkažete ob sodelovanju s tistimi, ki vam lahko odprejo nekaj novega.

 
     
link

Previdno ob vseh poslih, pri katerih še vedno potrebujete pomoč ali podporo. Tudi če gre za dejavnost, ki ste jo nekoč opustili, ali potovanje, za katero ni bilo dovolj poguma ali pravih razmer. Lahko še enkrat pristopite k pogajanjem, toda vsekakor ostanite na preži. Nikar ne popuščajte glede zadev, pri katerih na koncu ne bi imeli nikakršnega uspeha ali dobička.

  link

Že nekako veste, kaj in kako bi radi delali, in ostane vam le, da nekako preidete k dejanjem. To bo mogoče od srede dalje. Vsekakor najprej pazite v odnosih z nadrejenimi ali nekom, ki očitno še vedno lahko zahteva nekaj več in ga ne bi smeli zavrniti ali na kakršen koli način prizadeti njegove interese. Proti izteku tedna previdno ob delu, ki zahteva večji fizični napor in naprezanje.

  link

S planeti, ki skrbijo za boljše poslovne izide in se trenutno nahajajo na nasprotni strani od vašega ozvezdja, se ne morete nadejati nekih posebnih rezultatov. Posebno če svoje izdelke predstavljate širšemu občinstvu ali pa se na kakršen koli način zagovarjate v javnosti, saj vam bo pogosto kar zmanjkalo besed. Morda le potrebujete nekaj več počitka ter časa za premislek. Za to bo prava priložnost od petka.

  link

Že v ponedeljek in torek se boste izkazali ter se hitro otresli še zadnjih morebitnih pomislekov. Potem sledi nekaj težjih dni, v katerih bo na preizkušnji vaša potrpežljivost, saj boste marsikaj reševali izredno počasi in večkrat vas bo navdajal občutek, da ste vendarle odvisni od drugih. Ob koncu tedna se povezujete z rakom, ribo ali bikom. Ne boste zgrešili!

 
     
link

Po eni strani prekipevate od energije, kar se vam, resnici na ljubo, v končnici pomladi le redko kdaj dogaja. Po drugi ste še vedno previdni glede zadeve, ob kateri čutite, da ne bi ostali v središču pozornosti in dogajanj. Vsekakor pa boste že v prvem delu tedna dokončali nekaj pomembnega, tudi če se vračate na staro dejavnost, tokrat s prenovljenimi idejami.

  link

Prebrali boste nekaj zanimivega, kar vas bo navdalo s pogumom, čeprav gre za dejavnost, ki bo bolj kratkoročna. Vsekakor se lahko obrnete na pravo stran in v nekaj dneh dosežete več, tudi kar zadeva novi dogovor. Proti izteku tedna se boste izkazali z dobrimi idejami in dokazali, da ste lahko samostojni. Le previdno v odnosih s tistimi, ki preveč hitijo.

  link

Napočil je trenutek, v katerem je treba na neki način uživati v sadovih svojega prejšnjega prizadevanja. Zato si lahko privoščite več počitka in ne skrbite, če ne boste dobili vsega in takoj. Počasi se daleč pride, potrebujete več prostega časa, da si dobro napolnite baterije. Previdno le ob sodelovanju z družinskimi člani. Torek in sreda bosta idealna za pomembne sestanke ter opravljanje izpitov.

 

Nekaj vam bo izredno všeč in komaj čakate, da vidite izide. Posebno če se novim zadevam naproti odpravljate prvič. Prav tako boste zlahka podpisali podaljšanje pogodbe ali se dogovorili za sezonsko delo. To pomeni, da bo priložnosti na pretek, in le od vas bo odvisno, koliko in kaj si boste zastavili. Bodite praktični, tako se bo vse dobro končalo.

link
Kazalo