Poslovni horoskop
29. 5.-4. 6. 2017
     
link

Nekoliko zmedeni boste, ker se vas loteva izredno spremenljivo počutje. Planeti so nekako enakomerno razporedili pozitivne in negativne vibracije. Sredi tedna boste še dokaj dejavni, potem pa se vam bo nekaj vendarle zdelo pretežko. Uredite denar, naložbe, stanovanjsko vprašanje in zavarovalne police, pri tem pa pazite, da se ne bi vmešalo preveč čustev.

  link

Od torka vam nagaja spremenljivo počutje in nekaj okoliščin, ki vam niso ravno pisane na kožo. Ne dovolite, da bi vas tik pred zdajci zmedli. Vse, kar vas trenutno moti, vas le opozarja, da pri določenih zadevah ne bi smeli vpletati čustev. Šele od četrtka boste povlekli iz rokava svoje prave adute, posebno v zvezi s študijem ali krajšim potovanjem. Ne omahujte preveč, temveč bodite jasni in neposredni, kot se za vas spodobi.

  link

Od srede boste lažje zadihali in prišli na svoje, brez nepotrebnih zapletov ali večjih stroškov. Popazite le v odnosih z nadrejenimi: večjih težav sicer ne bo, morda le nekaj obojestranske trme, ki pa si je vi ne morete privoščiti, saj ne morete imeti zadnje besede. Celo ob novi dejavnosti iščete način, da obdržite svojo samostojnost.

  link

Ne boste mirovali! Obeta se vam sprememba naslova ali potovanje, povezano s študijem. Ne ozirajte se na začudene opazke ali na kritike, saj dobro veste, kaj si želite in kam ste namenjeni. Vsekakor poskrbite predvsem za stare dolgove. Posebno če bi še pred koncem pomladi radi začeli uresničevati načrt, pri katerem boste dokazali svojo strokovnost.

 
     
link

Ob prehodu v novi mesec se dogaja preveč naenkrat in poskrbeti morate za vse podrobnosti. Tokrat morate dejansko pohiteti, čeprav po navadi ne marate takega pritiska. Posvetujte se, toda končna beseda bo vaša in potem ne čakajte predolgo. Nova sodelovanja bodo več kot koristna, posebno v povezavi z mlajšimi in ob uvajanju novih delovnih metod.

  link

Spremlja vas občasno malodušje. Počakati morate na spremembe, čeprav se z nečim nikakor ne morete sprijazniti in radi bi, da bi se vse čim prej rešilo. Sicer pa za zdaj ne gre po poti, ki ste si jo zamislili. Ovira vas nekaj nepopolnih informacij, posebno v sredo, ko vas nekaj ne prepriča. Luna vam bo še enkrat naklonjena proti koncu tedna. Vse ob pravem času, držite se tega pregovora in stvari se bodo spontano uredile.

  link

Ob začetku tedna boste nekoliko počasnejši kot po navadi, potem se naglo prebujate. Zavedate se, da ne morete več čakati! To pomeni, da boste, ne glede na vse morebitne ovire, dobro vedeli, kaj si želite in kako boste prišli do tega, po najkrajši možni poti. Tokrat lahko računate na pomoč nekoga, ki je izredno ustvarjalen ali pa na podporo partnerja ali prijatelja.

  link

Imate še nekaj ugodnih dni, da določene zadeve opravite po najboljših močeh. Še enkrat se boste zavedli resničnosti pregovora, da ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem na stežaj odpre veliko okno. Le sredi tedna pazite, posebno v odnosih s starejšimi in nadrejenimi. Nekdo vam morda še ne zaupa ali pa vam zastavlja nekaj kočljivih in zahtevnih vprašanj.

 
     
link

Sredi tedna boste glede vsega končno odločnejši. Začenja se eno najpomembnejših obdobij, ravno za kariero! Le poskrbite za to, da boste predložili vse dokaze. Posebno če bi radi napredovali in se nekako premaknili iz vsakdanje rutine. Negujte dobre odnose z vsemi, učite se iz malenkosti in si zbirajte vse pomembne informacije, ki se bodo izkazale kot ključne!

  link

Osredotočite se predvsem na tisto, kar vas trenutno morda nekoliko dolgočasi, gre pa za nekaj nujnega, česar ne bi smeli pustiti na stranskem tiru. Obrestovalo se bo, saj gre za dejavnost, ki vam omogoča zaslužek. Vsekakor povprašajte po svojih pravicah, posvetujte se s strokovnjakom. Od četrtka se marsikaj postopoma ureja in kmalu boste pozabili na vse težave.

  link

Dokaj dobro vam gre, sicer pa se ne prepuščajte naključjem, ker bi vas to le zmedlo. Tudi s partnerjem ali prijateljem se boste dogovorili okoli delovnega projekta in cilja, ki vam je izredno pomemben: najboljša priložnost za pogovor in dogovor bo prišla nepričakovano, med ponedeljkom in sredo. Ob koncu tedna računajte na nekaj več stroškov, ki se jim ne morete izogniti!

 

Sredina tedna je ugodna, zastavili si boste veliko, potem pa od petka ustavili. Morda po nekaj opazkah, na katere še ne najdete ustreznega odgovora. Vsekakor pazite, ko boste spraševali o svojih pravicah, posebno če že slutite, da so v delovni okolici napovedane spremembe. Vse se lahko reši, vsekakor na miren način, ki vam je pisan na kožo.

link
Kazalo