Izjava dneva
(7)
Aleš Primc
Aleš Primc Foto: BoBo

Dodaj v

Aleš Primc

9. maj 2018 ob 13:25
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ljudje želijo vzeti pravico v svoje roke tudi na način, da gremo na ulice, komu kaj povemo, mogoče tudi kaj napišemo in porišemo, če je treba. A tega ne želim. Želim, da se vse skupaj reši po mirni in pravni poti.

Predsednik stranke Glas za otroke in družine je prepričan, da je zavrnitev volilne liste v dveh volilnih enotah povsem nesorazmeren ukrep in po zavrnitni na vrhovnem napoveduje pritožbo na ustavno sodišče, STA

Prijavi napako
Komentarji
beli golob
# 09.05.2018 ob 13:43
A ta mal grozi, ( beri) izsiljuje?
matjazr
# 09.05.2018 ob 16:32
Pravila so čist jasna. So v tej stranki nepismeni, da jim ne uspe izračunat 35% ?
fakenews
# 09.05.2018 ob 18:22
Ukaz od zgoraj.
cairns
# 09.05.2018 ob 19:53
Ljudje želijo vzeti pravico v svoje roke tudi na način, da gremo na ulice, komu kaj povemo, mogoče tudi kaj napišemo in porišemo, če je treba. A tega ne želim. Želim, da se vse skupaj reši po mirni in pravni poti.

Grožnje.

Primc si želi rešiti po mirni poti, a kako ko pa ne razume najpreprostejših zakonskih določil.
mihael jazbec
# 09.05.2018 ob 19:21
(ne)Verjetno... podporniki stranke so tako zelo agresivni in nestrpni, da bi šli na ulice že zaradi tega, ker lastna stranka ni spoštovala nekih demokratičnih, sodobnih, da ne poudarim zakonsko določenih normativov. Napeti kot puške, bog nas jih obvarji!

Njihove volivce bi napotil na sedeže stranke in pravno/administrativne svetovalce, ki jih organ stranke plačuje s prispevki podpornikov (kmalu očitno tudi s strani davkoplačevalcev), ki očitno ne znajo seštevati odstotkov. Ker, mislim, to seštevanje je na ravni pred 5 razredom... Kakor tudi njihovo "tolmačenje" pravil. Če že razumem napačne formule v ekselu...

Poleg tega pa - kaj imajo hodit na sodišča in uveljavljati svojo interpretacijo? Določila so bila sprejeta in pripravljena v sodelovanju z državno volilno komisijo. V kolikor so kakšne dvoumnosti ali nejasnosti, se volilno komisijo posvetuje glede interpretacije in to bi moralo obveljati. To je približno tako, kot če v zakonu pisalo, da je pred spremembo smeri med vožnjo potrebno s smerokazom nakazati spremembo smeri, Primc pa bi po nesreči rekel, da ne piše, da je potrebno nakazati PRAVO spremembo smeri. Gumpeci...nevarni gumpeci
johan1
# 11.05.2018 ob 13:27
Primc predno greste z krampi, vilami, otroškimi vozički in zastavami protestirat se posvetujte še z bivšim poslancem SDS Ruparjem.
Morda bi bilo treba pregledati mednožja, za vsakslučaj.
G.Bruno
# 10.05.2018 ob 12:33
mogoče tudi kaj napišemo in porišemo, če je treba.

Izjava dneva
Izjava dneva
link
Ivica Buljan
1
9. december 2018 ob 13:55 Predstava na en način osvetljuje zgodovinsko dogajanje, kot ga pozna uradna zgodovina, potem pa je tu še zgodovina, kot jo doživlja družina, ki je nujno ideološka zgodovina.
Več novic ...
Kazalo