Izjava dneva
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 0.0 od 0 glasov Ocenite to novico!
Branko Zupan

Dodaj v

Branko Zupan

30. september 2017 ob 14:55
Ljubljana - MMC RTV SLO

Srečko nima tako slabih namenov, kot je morda videti. Želi, da vsi dobro pišejo in govorijo o reprezentanci, a se mora zavedati, da obstajajo tudi drugačni pogledi.

Popolnoma vseeno mi ni, a sem že dolgo zraven in navajen, da ima neki spontan način delovanja. Tega res ne jemljem osebno, s profesionalnega stališča pa bi rekel, da nima smisla izgubljati energije za obrobne stvari. Na takšne komentarje selektor ne bi smel biti tako občutljiv.

Branko Zupan, strokovni komentator na TV Slovenija, o besedah selektorja slovenske nogometne reprezentance Srečka Katanca, ki je na zadnji novinarski konferenci malce žaljivo govoril o gostih, ki jih TV Slovenija za analize po reprezentančnih tekmah vabi v svoj studio. Spomnimo, Katanec je med drugim izjavil: "Potem pa gre Einstein na televizijo in reče, da moram kondicijske trenerje pošiljati igralcem v klub ..."

Vir: MMC RTV SLO

Prijavi napako
Komentarji
slivovica
# 01.10.2017 ob 11:47
Sračkota je potrebno razumet...kaj pa lahko več pričakuješ od človeka z osnovnošolsko izobrazbo.
Encefalitis
# 01.10.2017 ob 05:59
Gospod Katanec si naj prvo odreže svojo bradavico pri nosu, šele potem pa se naj zopet tako neinteligentno izjavlja.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Mary Nash
1
22. marec 2018 ob 14:04 Živimo v zelo individualistični družbi, zato se na ta način gleda na ženske pravice. Mislim, da obstaja veliko upanje za ženske. Če pogledamo iz zgodovinske perspektive, vidimo napredek zelo jasno.
Več novic ...
Kazalo