Izjava dneva
(2)
Chelsea Manning na konferenci C2 Montreal
Predsednik ZDA Barack Obama ji je skrajšal 35 let zaporne kazni zaradi predaje množice zaupnih dokumentov WikiLeaksu na le sedem let. Foto: Jimmy Hamelin

Dodaj v

Chelsea Manning

30. maj 2018 ob 14:12
Montreal - MMC RTV SLO

Svet, za katerega sem se leta 2010 bala, da bo obstajal, se je v moji odsotnosti uresničil pospešeno: nasilnost in resnično avtoritarna policijska sila, ki jo imamo v ZDA, in to, kako je to postalo normalno, me spominja na vojaško operacijo. Taiste vojaške taktike zdaj uporabljamo na naših ulicah.

Nekdanja uslužbenka ameriške vojske, MMC.

Prijavi napako
Komentarji
Knez_Kocelj
# 31.05.2018 ob 13:28
@kapljač

Ljudstvo na zahodu se raje ukvarja z vprašanjem spola posameznika, kot s tem kaj ta posameznik sporoča javnosti in kakšna je vsebina tega sporočila. Preizkušena propaganda tehnika novinarstva (korporativne stenografije) kabelskih in tabloidnih medijev na zahodu, ki iz ustvarjajo viharje v kozarcu iz praznega niča in le to plasirajo kot medijsko vsebino na trgu (takšni primeri v zadnjem času so Donald Trump, Rusija, Stormy Daniels, koliko dietnih Koka Kol popije predsednik ZDA na dan, zakaj ima tako smešno frizuro, zakaj tako smešno govori...).

S tem uspešno odvračajo pozornost od dejanskih problemov v ameriški družbi in čedalje hujšega kršenja osnovnih človekovih pravic, svoboščin ter divjega razslojevanja. O tem je nekoč že govoril veliki ameriški režiser Michael Moore: https://www.youtube.com/
watch?v=uw5fccvQLgA
kapljač
# 31.05.2018 ob 00:06
enkrat fantek enkrat punčka. Kaj bo "jutri"?
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Luka Dončić
1
18. oktober 2018 ob 08:00 Rekel bi, da sem igral slabo. Res sem igral slabo. V prvi četrtini sem začel dobro, toda nato sem moral iz igre zaradi osebnih napak. Nisem srečen zaradi poraza, ker sem zelo tekmovalen.
Več novic ...
Kazalo