Izjava dneva
(3)
Luka Kržišnik
Luka iz Škofje Loke Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Luka iz Škofje Loke

15. maj 2018 ob 13:33
Ljubljana - MMC RTV SLO

Nesprejemljivo je, da nekateri zaposleni kljub rednemu delu živijo v revščini.

22-letni Luka iz Škofje Loke za MMC-jev volilni projekt Grem volit!

Prijavi napako
Komentarji
qwertz
# 16.05.2018 ob 08:30
Eh to je kaveloj... Moraš i voi, da se ti standard izboljša. ker če bodo v parlamentu ostali tisti, ki so tam bili do zdaj bboš ostal ni istem ali boš celo na slabšem
kazam
# 16.05.2018 ob 13:12
BACK.... in kako se naj kaj spremeni če imamo na eni strani take kot si ti in na drugi tiste, ki volijo ene in iste?? Dokler ne bo volilno telo dovolj zrelo, da bo znalo slabim pokazat rdeči karton ter z tem disciplinirat politike bo slednja delala, kar se jih zhoče. Najbolj kar me pa boli je z kako poceni forami pri nas filajo rajo...Politika ni nič drugega kot odsev družbe, njen domet je sorazmeren z dometom volilnega telesa, po tej formuli kaj več od politike niti ni mogoče pričakovat!!

lp
BACK
# 15.05.2018 ob 14:59
"Grem volit" ? Ja je grem. Dokler z minimalno plačo ne morem plačat najetga stanovanja, plačat stroške tega stanovanja, 3x na dan pojest doma skuhane tople obroke, si privoščit 1 usran teden dopusta, ne grem volit.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Ivica Buljan
1
9. december 2018 ob 13:55 Predstava na en način osvetljuje zgodovinsko dogajanje, kot ga pozna uradna zgodovina, potem pa je tu še zgodovina, kot jo doživlja družina, ki je nujno ideološka zgodovina.
Več novic ...
Kazalo