Citat
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 6 glasov Ocenite to novico!
Bono (na fotografiji s kitaristom Edgeem) je bil eden od zvezdnikov, ki so jih leta 2016 razkriti panamski dokumenti bremenili skrivanja v davčnih oazah, a je takrat zanikal, da bi storil kaj narobe. Foto: Reuters

Dodaj v

Bono

(1960)
6. maj 2018 ob 13:42
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Že več kot dvajset let pišem o svoji hinavščini. Ampak hinavščina človeškega srca je veliko bolj zanimiva od rokenrolskega benda, ki skuša resno jemati svoje finančne posle. Dajte no, bi ljudje raje videli, da umrem bankrotiran? Očitajo nam, da 'nismo zares idealisti', ljudem, ki smo svoja življenja posvetili drug drugemu in različnim kampanjam za družbeno pravičnost. Ne bo šlo skozi. Mislim, da nas ogromno ljudi preprosto ne mara in skušajo najti razloge, da to pojasnijo."

Bono je bil eden od zvezdnikov, ki so jih leta 2016 razkriti panamski dokumenti bremenili skrivanja v davčnih oazah, a je takrat zanikal, da bi storil kaj narobe. Zgornja izjava je iz nedavnega intervjuja za The Telegraph.

Prijavi napako
Komentarji
ikn1
# 07.05.2018 ob 13:55
Prodajanje "družbene pravičnosti" je danes velik biznis.
socrates
# 06.05.2018 ob 18:31
Jaz ga ne bi rad videl, da bi bankrotiral - bi pa rad, da plača davke tako kot običajni smrtniki, katerim prodaja svoje balade. Vse drugo je čista hinavsčina ... in ja, pri meni je padel s pedestala na nulo potem ko je prejel priznanje od iluminata in vojnega zločinca Busha.
Citat
link
Uroš Buh
16. oktober 2018 ob 19:56 Zdi se mi, da je vse preveč zelo neposrednih vsebin. In zelo natančnih, ilustrativnih, neposrednih.
Več novic ...
Kazalo