Zasedbo sestavljajo akademsko izobraženi glasbeniki Polona Udovič, Timi Kranjc, Vojko Vešligaj in Mitja Režman. Foto: Matjaž Wenzel
Zasedbo sestavljajo akademsko izobraženi glasbeniki Polona Udovič, Timi Kranjc, Vojko Vešligaj in Mitja Režman. Foto: Matjaž Wenzel

Zasedba, ki se je oblikovala pred tremi leti, veliko igra tudi v tujini, tokrat pa bo v Drami gostovala v okviru Drama Akustike, in sicer v nedeljo ob 20. uri. Zasedbo sestavljajo Polona Udovič Furlan (vokal, violina), Timi Kranjc (kitara), Vojko Vešligaj (kitara) in Mitja Režman (baskitara).

Izžrebanca:

Polona Bregar in Ljubo Rojc

Kot pravijo glasbeniki, je Mascara odsev izkušenj in širokega umevanja glasbe, umetniška pot in predano delo glasbenikov pa prepleteno s številnimi posamezniki, komornimi skupinami, orkestri, ansambli, koncertnimi dvoranami in festivali po svetu. Glasbenike povezuje križišče zgodovine, na katerem se vsako noč srečujejo tisti, ki so, in oni, ki jih na videz ni več. Tam na vogalu stoji kafe Mascara, in če prideš bliže, slišiš Marizo, Dulce Pontes, Ástorja Piazzollo, Amalio Rodrigues in mnoge druge.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-kultura@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.