V zbirki so bile po poročanju The Independenta nekatere najbolj iskane stripovske izdaje, med drugim odlično ohranjena kopija stripa Detective Comics No 27, v katerem se prvič pojavi Batman. Ta strip je ob izdaji leta 1939 stal 10 centov, na dražbi pa so ga prodali za več kot pol milijona dolarjev (390 tisoč evrov).

Prvi superman za 225 tisoč evrov
Ta obsežna stripovska zbirka je bila nekoč ponos Billyja Wrighta, nabral pa jo je že v otroških letih. Wright je umrl leta 1994, stripi pa so od takrat naprej ostali nedotaknjeni v kleti njegove hiše v Virginiji. "Neverjetno je bilo videti, za koliko so jih prodali," se je čudil Michael Rorrer, Wrightov pranečak, ki je na stripe naletel, ko je čistil hišo po smrti svoje tete. Wright svoji družini o zbirki menda nikoli ni spregovoril niti besedice, še več pa je vredna, ker je zanjo kot deček odlično skrbel in znal ob pravem času kupiti strip.

V zbirki je tudi prva številka stripa Action Comics iz leta 1938, v kateri je premierno "nastopil" Superman. Natisnili so 200 tisoč izvodov prve številke, danes pa se jih je ohranilo le še okoli sto. Za prvega Supermana je na newyorški dražbi kupec odštel približno 225 tisoč evrov. Nad zbirko je bil navdušen tudi Lon Allen iz dražbene hiše Heritage Auctions, ki je stripe prodala. "Ta zbirka ima upravičeno prostor v zgodovini velikih zbirk stripov. Gre za eno tistih zbirk, za katere ljudje, ki se s tem ukvarjajo, mislijo, da preprosto ne obstaja več," je povedal Allen.