Doslej le igralka Meg Ryan bo svoj prvi igrani celovečerec začela snemati septembra v New Yorku. Foto: EPA
Doslej le igralka Meg Ryan bo svoj prvi igrani celovečerec začela snemati septembra v New Yorku. Foto: EPA
Meg Ryan in Billy Crystal
Meg Ryan in Billy Crystal sta se v filmu Ko je Harry srečal Sally zaljubljala leta 1989.

Film Into the Beautiful bo zgodba o ponovnem srečanju starih prijateljev, po beseda producentke Wendy Finerman, ki je svoj pečat pustila že pri filmih, kot sta Forrest Gump in Hudičevka v Pradi, pa je zgodba Ryanovi pisana na koži. V nasprotju z drugimi igralci, ki se lotijo režije, se je Ryanova odločila, da v 'ganljivi, zabavni in tankočutni' zgodbi ne bo igrala.
Simpatična svetlolaska, v katero so se zaljubljali in zaljubljali
49-letna igralka je leta 1986 igrala sicer stransko vlogo v veliki filmskih uspešnici 80. let Top Gun, a lik žene vojaškega pilota je bil za zagon njene kariere dovolj. Odtlej je šla njena priljubljenost samo še navzgor. V srca gledalcev se je ulegla kot Sally Albright v romantičnem filmu Ko je Harry srečal Sally, za vlogo ženske, ki se je zaljubila v Billyja Crystala, pa je prejela nominacijo za zlati globus. Za nagrado je bila nominirana še za filma, v katerih je žensko občinstvo do solz spravljala v družbi s Tomom Hanksom, Čaka te pošta in Romanca v Seattlu.
Spomnimo pa se je tudi kot sopotnice Jima Morrisona v filmu The Doors, v ljubezenski drami Ko moški ljubi žensko, kjer jo je od alkoholizma skušal odvaditi Andy Garcia, in filma Mesto angelov, kjer se je pred 13 leti zaljubila v 'angela' Nicolasa Cagea.