Film
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.8 od 6 glasov Ocenite to novico!
George Clooney
Še enkrat se bo George Clooney znašel v 'svetu butcev' bratov Coen. Foto: EPA

Dodaj v

Ave, Cezar - brata Coen tokrat o veri, življenju in filmski industriji

Nominacije dežujejo za njunega Llewyna Davisa
14. december 2013 ob 19:14,
zadnji poseg: 14. december 2013 ob 19:25
Los Angeles - MMC RTV SLO

Brata Coen, ki se jima, po do zdajšnjih nominacijah sodeč, s filmom Llewyn Davis obeta uspešna sezona nagrad, sta razkrila nekaj podrobnosti o svojem naslednjem projektu. Glavno vlogo bosta še enkrat zaupala Georgeu Clooneyju, ki jima bo pomagal skleniti tisto, čemur sama pravita 'trilogija butcev'.

Gre seveda za trojico filmov, v katero poleg napovedane zadnje komedije z naslovom Hail Caesar sodita še Kdo je tu nor? (O Brother, Where Art Thou?) in Intolerable Cruelty. V obeh filmih je nastopal Clooney, ki bo v novem filmu menda igral zvezdnika, ki sprejme vlogo v epskem filmu o antičnem Rimu, poroča Guardian.

Joel Coen je v nedavnem intervjuju za blog Thompson on Hollywood dejal, da se s tem projektom z bratom ukvarjata že tako dolgo, da je najverjetneje naslednji v vrsti. Ethan je zgodbo filma strnil z besedami, da bo pripovedovala o filmski industriji, življenju in veri.
Režiserja sta zdaj še zaposlena s promocijo filma Llewyn Davis, ki je trenutno na rednem sporedu Kinodvora. Grenko-sladka drama, za katero sta v Cannesu osvojila veliko nagrado, sledi folkglasbeniku v prelomnih šestdeseterih letih v New Yorku. Ameriški filmski inštitut (AFI) je film, v katerem igrata Oscar Isaac in Carey Mulligan,uvrstil med deset najboljših filmov letošnjega leta, poteguje pa se tudi za tri zlate globuse.

M. K.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo