Posnetki so z dobrodelnega koncerta, ki ga je skupina pripravila za otroke stavkajočih gasilcev v Huddersfieldu na severu Anglije, Julien Temple pa je okoli tega koncerta zasnoval dokumentarec Never Mind the Baubles: Xmas '77.

Dokumentarec ponuja edinstven vpogled v tradicijo in spremembe praznika, vključuje pa tudi intervjuje in prvič videne arhivske posnetke koncerta.
Johnny Rotten se vrže v ogromno božično torto
"Za večino ljudi so bili Sex Pistols pošasti. Neverjetno jih je videti, kako se igrajo s sedem- in osemletniki. Bilo so izjemno radikalni, a imeli so precej večja srca, kot si mislite," je za časnik The Guardian dejal Temple, ki jih je takrat posnel.
Na posnetkih s koncerta je mogoče med drugim videti Rottna, kako se vrže v ogromno božično torto, preden se začnejo z njo obmetavati. "Najverjetneje so to najboljši posnetki skupine, ki jih doslej ni videl še nihče," meni Temple.
Manjše odlomke posnetkov je bilo sicer mogoče videti v njegovem dokumentarcu The Filth and the Fury iz leta 2000, a tokrat bodo prvič predvajani "v vsem sijaju".
Zadnji koncert na britanskih tleh s Sidom Viciousom
Ta koncert je bil zadnji v Veliki Britaniji, saj jih do decembra leta 1977 sploh niso več spustili na prizorišča. Dve leti pozneje je Vicious umrl zaradi prevelikega odmerka heroina – štiri mesece po obtožbi, da je umoril svoje dekle Nancy Spungen.

Spodaj si lahko ogledate dokumentarec The Filth and the Fury.