Mnogi so Ala Bana in Romino Power že odpisali. Foto: EPA
Mnogi so Ala Bana in Romino Power že odpisali. Foto: EPA

Agapov želi k sodelovanju pri filmu pritegniti velika igralska imena, Al Bano pa se je pošalil, da bi bila idealna kandidata za vlogi Tom Cruise in Angelina Jolie. "Cruise ima podobne barve oči kot jaz, je tako visok in ima enako pozitiven nasmeh ter veliko energije."

Skupaj nista osvojila le src Italijanov, Avstrijcev, Nemcev, Francozov in Špancev, ampak tudi Rusov, v Rusiji pa sta še vedno nadvse priljubljena. Zato ni čudno, da sta za ponovno združitev leta 2013 izbrala ravno Moskvo.

Ena uspešnica za drugo
Par, poznan po uspešnicah, kot sta Felicita in Sempre Sempre, je skupaj prepeval kar tri desetletja. Al Bano in Romina Power, hčerka ameriškega igralca Tyrona Powerja, sta Italijo na Evroviziji zastopala kar dvakrat, leta 1976 s skladbo Noi lo rivivrei di nuovo, devet let pozneje pa z Magic Oh Magic. Leta 1984 sta s skladbo Ci sarà zmagala na največjem italijanskem glasbenem festivalu Sanremo.

Al Bano ima z Romino Power, s katero je bil tudi poročen, štiri otroke. Leta 1994 je na Floridi izginila tedaj 23-letna Ylenia, ki so jo pozneje razglasili za mrtvo. Nekaj let po njenem izginotju je zakon slavnih glasbenikov razpadel, hkrati pa se je končalo tudi njuno glasbeno sodelovanje.