"Mama pošast" zavzema naslednjo panogo zabavne industrije. Foto: IMDb

Režiser Mesta greha in Planeta terorja je že v četrtek prek Twitterja razkril, da je končal snemanje prizorov z Lady Gaga. Pevka, za katero bo - če odštejemo zelo dolge videospote - to prva igralska vloga, je na svojem profilu novico potrdila in izkušnjo opisala kot "noro".

V nadaljevanju filma iz leta 2010 naš stari orjaški znanec žaluje za svojo izgubljeno Sartano (Jessica Alba), ki je padla v spopadu s kartelom. Izobčenca nato za nalogo, ki bi bila za povprečnega smrtnika pretežka, rekrutira sam predsednik ZDA (Charlie Sheen): Machete se bo moral prestreljati skozi Mehiko in tam likvidirati Norega Mendeza (Mendez the Madman, Demian Bichir), ki Ameriki grozi z jedrsko konico. Machete Mendeza porazi, a kmalu ugotovi, da je bomba skrita v neki oddaljeni vasici in da jo lahko aktivira zlikovčevo bitje srca. Razoroži jo lahko le ekscentrični preprodajalec orožja Luther Voz (Mel Gibson, ki svoj lik opisuje kot "bondovskega zlikovca, ampak z dna"), ki ima prav tako svoje nahrbtne načrte za osvajanje sveta.

Parada lepotic
V filmu Machete Kills, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto, nastopijo še Michelle Rodriguez, Amber Heard, Sofía Vergara, Cuba Gooding Jr., Zoe Saldana, Edward James Olmos, Vanessa Hudgens in drugi.