Vinci Vogue Anžlovar se vrača v velikem slogu: kmalu prihaja Vampir z Gorjancev. Foto: MMC RTV SLO
Vinci Vogue Anžlovar se vrača v velikem slogu: kmalu prihaja Vampir z Gorjancev. Foto: MMC RTV SLO
Prihaja Vampir z Gorjancev

Film nas prestavi v svet mračnih gorjanskih gozdov, kjer se rojevajo bajke in povesti, kjer živijo mračni "čudakarji" in vampirji, kjer se ceste vrtijo v začaranih krogih vedno istega časa in prostora, kjer vsakdanje, uporabne in človeku pokorne stvari niso samo to, kjer človek ni več gospodar predmetom, ne svojemu življenju, ne času in ne prostoru ...

Ljubezenska, skrivnosti, miti in legende izpod Gorjancev

Na desni si oglejte napovednik filma Vampir z Gorjancev Vincija Vogua Anžlovarja.
To je zgodba o ljubezni, ki se na magičen način spočne med Romanom in usodno lepo Lenoro. Vendar je Lenora obdana s tančico skrivnosti, ki jo veže z domačim veljakom Kartnerwaldom. Hkrati je to zgodba o Romanu in Rodinu, ki "vandrata" po Dolenjskem, kjer se srečujeta z miti in legendami izpod Gorjancev, zgodba o njunem prijateljstvu, ki zmaga nad silami teme in smrti. Ob zgodbi pa se dogajajo skrivnostni umori, ki jih prijatelj Jup povezuje z vesoljci, ker v vampirje ne verjame.
"Ljubezen in prijateljstvo ne merita časa. Sta večna. Kot vampirji."

V skrivnostni svet vampirjev se podajajo igralci Sebastian Cavazza, Inti Šraj, Vlado Novak, Jonas Žnidaršic, Gregor Luštek in drugi.
Kmalu več informacij, za zdaj pa naj ostanejo vampirska skrivnost. Premiera Vampirja z Gorjancev je bila na prvem programu Televizije Slovenija.

C. R.





Prihaja Vampir z Gorjancev