Film
(4)
Film Oči in ušesa Boga je že Križnarjev tretji. Foto: BoBo

Dodaj v

Video: Svetovna premiera Križnarjevega Oči in ušesa Boga na spletu

Dokumentarec si bo mogoče ogledati od polnoči naprej
20. marec 2012 ob 16:25
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ekipa, ki te dni promovira novi dokumentarec Oči in ušesa Boga, se je odločila za svetovno akcijo in pripravila svetovno premiero angleške različice na YouTubu.

Dokumentarec Toma Križnarja in Maje Weiss si bo mogoče predčasno ogledati na povezavi http://www.youtube.com/user/TomoKriznar/videos?view=1 od polnoči naprej v noči z 20. na 21. marec.

MMC je bil na projekciji filma:

Bog vidi in sliši vse. Zakaj ne ukrepa?

Film je sad dolgoletnega delovanja Križnarja in njegove ekipe, ki je v zadnjih letih opremila prebivalce in begunce v ogroženih in izoliranih območjih osrednjega Sudana (po osamosvojitvi Južnega Sudana je to zdaj južni del Sudana) s približno 200 kamerami, satelitskimi modemi in potrebno podporo, da dokumentirajo genocid, ki poteka že leta.

T. V.
Prijavi napako
Komentarji
VemDaNeVem
# 20.03.2012 ob 20:13
Filmček je Križnarjeva samopromocija in bi samo še bolj razburil vsega hudega vajeno zahodno javnost.

Predsednik Bašir se je spametoval, zdej je "naš" diktator in faktor stabilnosti v regiji. Divjaki so si sami krivi da so revni (nič ne trgujejo) in drugič, ker ne sprejmejo ponujene roke demokracije, človekovih pravic in pomoči, ki jim jo ponujamo. So skratka, teroristi.

(prosto po neoliberalni doktrini free marketa)
Whitetrasher
# 20.03.2012 ob 16:37
Tako ja !Bravo Tomo in ekipa.
Ramus
# 20.03.2012 ob 17:06
"Svetovna premiera Križnarjevega Oči in ušesa Boga na spletu"

Pravi naslov bi moral biti "Oči in ušesa človeka",...

Matej 25,45. "Tedaj jim bo odgovoril: ›Resnično, povem vam: Kolikor niste storili enemu od teh najmanjših, tudi meni niste storili."
ginza
# 21.03.2012 ob 11:26
Sudan ima skoraj 600 plemen, ki govorijo več kot 400 različnih jezikov in dialektov, ki se bijejo me sabo. Vso srečo tistemu, ki se jih bo lotil združevati v en narod. Križnarju zagotovo ne bo uspelo.
Kazalo