Chris Squire je novega frontmana  opisal kot
Chris Squire je novega frontmana opisal kot "novo poglavje" v zgodovini skupine. Foto: EPA

Edini še izvirni član zasedbe, basist Chris Squire, je ameriškega pevca, teksopisca in multiinstrumenalista opisal kot "novo poglavje" v zgodovini skupine. "Prvo sodelovanje z Jonom kot testopiscem pomeni novo poglavje v zgodovini benda Yes, v katerem so se zamenjali različni ljudje. To je razburljivo," je po poročanju revije Classic Rock dejal Squire. Triinštiridesetletni Davison pa je dodal, da se je na ta album pripravljal, vse odkar se je pridružil bendu. To je bilo leta 2012.

Peterica je konec junija končala evropsko turnejo, na kateri je bila Sloveniji najbližje v italijanski Padovi. Trenutno se mudi na ameriški turneji, ki vključuje 35 koncertov. Na njej izvajajo albuma Fragile in Close to the Edge v celoti, izbrane skladbe z novega albuma ter nekaj svojih največjih uspešnic.

Znano pa je tudi že, da bo založba Eagle Rock njihov koncert Songs From Tsongas, ki so ga izvedli ob svoji 35-letnici, 23. septembra izdala na dveh DVD-jih, treh CD-jih, blue-rayju in digitalnih formatih. Izdaja bo vključevala 70 minut posnetkov, ki doslej še niso bili dosegljivi.