Gledamo
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 2 glasov Ocenite to novico!
Hitri in drzni: Tokio Drift
Sean izbere obisk očeta na Japonskem namesto zapora. Foto: Kolosej

Dodaj v

Hitri in drzni: Tokio Drift

Tudi avtomobilski pregoni so lahko dolgočasni
2. avgust 2006 ob 22:46
Ljubljana - MMC RTV SLO

Tretji del avtomobilske serije Hitri in drzni je le še bleda senca svojega izvirnika. Ne pomaga mu niti selitev na Japonsko.

Že pri nadaljevanju smo le zmajevali z glavo in ugotavljali, da je bil Vin Diesel tisti vir energije, ki je filmu pomagal živeti. Tokrat se zgodba vrti okrog mladega odvisnika hitrosti Seana (Lucas Black), ki med zaporno kaznijo in obiskom očeta na Japonskem seveda izbere slednjo možnost.

Ironično – film se prodaja kot lahkotni "akcijski spektakel", ki pa preveč komplicira pri zgodbi in zataji tam, kjer bi moral blesteti – pri avtomobilskih pregonih.

Ocena: -2, piše: Slavko Jerič.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Filmske recenzije
link
Filmska recenzija: Obisk
8
1. oktober 2015 ob 15:15 Obisk, ki ga nekateri že razglašajo za "veliko vrnitev" padlega mojstra M. Nighta Shyamalana, je morbidna parafraza pravljice o Janku in Metki, v kateri dobrodušna dedek in babica pokažeta zobe. M.
Več novic ...
Gledamo
link
Peer Gynt v MGL-u: ciklično lupljenje čebule oziroma lastnega jaza
1
13. oktober 2015 ob 13:11 Peer Gynt je večplastno besedilo, ki omogoča množico različnih pristopov; je dramsko in gledališko minsko polje; je eno izmed najbolj priljubljenih dramskih besedil in tudi izmed najbolj uprizarjanih.
Več novic ...
Kazalo