V predstavi igrajo Sebastian Cavazza, Nina Rakovec, Tina Potočnik in Jure Henigman. Foto: MGL/Barbara Čeferin
V predstavi igrajo Sebastian Cavazza, Nina Rakovec, Tina Potočnik in Jure Henigman. Foto: MGL/Barbara Čeferin

V mojstrsko napisani igri avstralskega avtorja Andrewa Bovella nastopa kvartet dveh moških in dveh žensk, ki odigrajo devet različnih vlog, katerih zgodbe se prepletajo na videz lahkotno, kot ritmi sambe. Igra gledalca spretno vodi po tankem robu med nepomembnimi vsakdanjostmi in naključnimi usodnostmi, med izrečenim in neizrekljivim.

V predstavi igrajo Sebastian Cavazza, Nina Rakovec, Tina Potočnik in Jure Henigman. Ne, to ni zgodba o prešuštvu, čeprav se Leon (Sebastian Cavazza), ki je poročen s Sonjo (Nina Rakovec), nekega večera znajde v ceneni hotelski sobi z Jane (Tina Potočnik), katere mož Pete (Jure Henigman) istega večera v podobno zanikrni sobi objema Sonjo, so v gledališču zapisali o igri, ki bo premierno uprizorjena 29. novembra.

Z vstopnice se lahko potegujete tako, da odgovorite na naslednje vprašanje:
Kdo se podpisuje pod režijo predstave v MGL-ju?
Vaše odgovore pričakujemo do četrtka, 27. novembra, do 15.00 na spletni naslov: mmc-kultura@rtvslo.si. Poleg odgovora pripišite še svoja ime in priimek ter telefonsko številko.

Vstopnice prejmeta: Lucija Ajdic in Diana Košir.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-kultura@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1-