Prizor iz predstave, ki je nastala v koprodukciji NETA - Nove evropske teatrske akcije, SNG Nova Gorica, Slovenskega mladinskega gledališča in Kulturnega društva B-51 (Ex Ponto). Foto: Atelje Pavšič Zavadlav
Prizor iz predstave, ki je nastala v koprodukciji NETA - Nove evropske teatrske akcije, SNG Nova Gorica, Slovenskega mladinskega gledališča in Kulturnega društva B-51 (Ex Ponto). Foto: Atelje Pavšič Zavadlav

Predstava v režiji Simone Semenič predstavlja ganljivo zgodbo o družini s šestletno punčko z Drevetovim sindromom, redko boleznijo s hudimi epileptičnimi napadi, ki se spopada s specifičnostjo vsakdana in z nerazumevanjem okolice.

Kdo je napisal dramo Hura, Nosferatu!?
Vaše odgovore pričakujemo do petka, 13. maja, do 12. ure, na elektronski naslov mmc-kultura@rtvslo.si. Zaradi lažjega obveščanja vas prosimo, če pripišete svojo telefonsko številko.
Podelili bomo trikrat po dve vstopnici za predstavo, ki bo v nedeljo, 15. maja, ob 20. uri v Slovenskem mladinskem gledališču.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-kultura@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.