Poslušamo
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 5 glasov Ocenite to novico!
Dežurni krivci

Dodaj v

Dežurni krivci: Strup

Homogen, zrel in prepričljiv album
5. november 2007 ob 08:44
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ambicije in potencial, ki so jih predstavili že na predhodnem albumu, so prleški rockerji tokrat podkrepili s trinajstimi novimi argumenti.

Samosvoj pogled na rokenrol, temelječ na čvrsti hard rokerski ritmiki in punk energiji, so več kot uspešno nadgradili z elementi industriala ter sodobnega alter rocka. Ob iskrenih, samoizpovednih besedilih, med katerimi se znajde tudi Kocbekova Senca, kakovostnih posnetkih in produkciji velja opozoriti tudi na možnost zastonjskega nalaganja celotnega albuma z njihove spletne strani.

Glede na znano (ne)prodajanost nekomercialnih izvajalcev bodo morda vsaj po tej poti razširili število svojih poslušalcev. Privoščimo jim!

Ocena: +4; piše: Dušan Jesih

Prijavi napako
Komentarji
aders
# 06.11.2007 ob 10:52
super super!
Glasbene recenzije
link
Poslušamo: Taša - Panta Rei
1
27. avgust 2017 ob 11:13 Prijetna za poslušanje, prav res. Nežna, mehka in kljub slogovni hiperkorektnosti dovolj barvita, da poslušalke in poslušalce predrami in prevzame.
Več novic ...
Poslušamo
link
Poslušamo: Iztrebljevalec 2049
9
1. december 2017 ob 15:09 Ob glasbi za film Iztrebljevalec 2049 se postavlja predvsem vprašanje, kako izpolniti režiserjevo željo, da bi bila ta čim bliže tisti za prvi del iz leta 1982, če tvoje ime ni Vangelis in če nočeš ...
Več novic ...
Kazalo