Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Čarli in tovarna čokolade Dobrosrčnemu dečku iz revne družine se izpolni želja, ko najde eno od petih zlatih vstopnico za ogled znamenite in skrivnostne tovarne čokolade.
Čarobni meč Warner Bros. je leta 1994 odprl nov oddelek namenjen izključno animiranim celovečernim filmom.
Čarovnik Howl in gibljivi grad Čudovita animirana pripoved 'japonskega Disneyja' Hajaoja Mijazakija, avtorja Princese Mononoke in z oskarjem nagrajenega Čudežnega potovanja.
Časovna past Potovanje skozi čas v srednjeveško Francijo, ki bi kljub solidni akciji lahko bilo bolje.
Časovna zanka Premisa preskakovanja v času, časovnih zank in srečanj sebe v prihodnosti zveni nevarno podobno Izvoru. Kako dve leti pozneje narediti film, ki bi se lahko kosal z mojstrovino Christopherja Nolana? ...
Čast in slava Zgodba o družini policistov newyorškega policijskega oddelka, ki se po smrti štirih sodelavcev znajde v kočljivi situaciji.
Čebelji film Zabavna in domiselna pripoved o tem, kaj bi se zgodilo, če bi čebele lahko govorile in ugotovile, da jim ljudje krademo med.
Čeljusti Druga avstralska pustolovska grozljivka Grega McLeana, režiserja priljubljene grozljivke Wolf Creek (2005), navdihnjene po resničnih dogodkih.
Čez 30 in še pri tastarih Film, ki govori o tem, kako starša želita iz hiše "pregnati" svojega 35-letnega sina. A kaj, ko komedija ni zabavna, kaj šele smešna.
ČISTKA The Rock v tej predelavi istoimenskega filma iz 70. počisti z nepridipravi v rodnem mestu, kamor se vrne po odsluženi vojaški službi.
Črna dalija Brian De Palma je na platna spravil še drugi kultni roman Jamesa Ellroya, ki pa je daleč od uspeha in vrednosti kultnega LA zaupno.
Črni labod Črni labod razgali ostre kremplje, ki se skrivajo za milim pročeljem profesionalnega baleta - in izkaže se, da ni balet čisto nič manj krvava disciplina kot profesionalna rokoborba. Asociacije na ...
Črni panter Bi zgodovinski mejnik, ki ga je zakoličila premiera blockbusterja Črni panter , še imel takšno težo, če bi bil film sam po sebi čisto zanič?
Ču do vi to Četrti fim Alejandra Gonzáleza Iñárrituja ponuja, če je to sploh mogoče, še bolj pesimistično vizijo brezizhodnega sveta, v katerem so vse usode povezane med seboj in kjer mrtvi nikoli niso daleč od s ...
ČUDEŽ V BERNU Leta 1954, pred natanko pol stoletja, je v finalu svetovnega nogometnega prvenstva v Švici ZR Nemčija premagala Madžarsko z izidom 3:2.
Čudežna mreža Prikupna igrana priredba istoimenske knjige pisatelja E. B. Whita in animiranega filma iz leta 1973 o prijateljstvu med prašičkom in pajkovko.
Gledamo
link
Liffe: Suspiria
2
16. november 2018 ob 07:14 Romantična drama Pokliči me po svojem imenu , obsijana s soncem italijanskega podeželja in zavita v topel plašč nostalgije, je bila marsikomu eden najljubših filmov lanskega leta.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo