Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Agent na begu Gledljiva politična srhljivka, ki pa v času visokokakovostnih TV-serij nima enakega učinka, kot bi ga imela v preteklem stoletju.
Aleksander Prvi izmed dveh napovedanih epskih filmov o življenju Aleksandra Velikega in njegovem osvajanju Bližnjega vzhoda.
Alex Rider: Operacija Strela Predstavljajte si najstnika, katerega stric je tajni agent, ki svojega nečaka brez njegove vednosti pripravlja na življenje tajnega agenta.
ALFIE Drama o življenjskih spoznanjih lahkoživega britanskega ženskarja, ki se preživlja kot šofer limuzine v New Yorku.
Alica v Čudežni deželi Fantastična gotska pravljica z elementi morbidnega humorja, protagonist, ki je preveč "drugačen", da bi se lahko vklopil med navadne smrtnike, in Johnny Depp. Tim Burton je v svoji ekscentričnosti pos ...
ALIEN PROTI PREDATORJU Znanstveniki zaradi vročinske eksplozije odkrijejo globoko pod Antarktiko piramido, ki pa se izkaže za precej več kot le arheološko odkritje.
Alien proti Predatorju: Rekviem Drugi del, za poznavalce obetajočega, boja dveh najbolj krvoločnih nezemeljskih pošasti, ki se tudi drugič spopadeta na Zemlji.
Američan Čeprav je v uvodnih kadrih George Clooney videti kot Jason Bourne na ekskurziji v zasneženo švedsko divjino, od Američana ne pričakujte eksplozij in divjih pregonov.
Ameriške sanje "Vsak si zasluži to, kar dobi. Četudi nesrečo," nekako tako dahne utrujeni voditelj priljubljene oddaje, v kateri išče glasbene talente.
Ameriški gangster Dramatizacija zgodovinskih mafijskih dogodkov, ki se je končala z aretacijo mafijskega šefa in treh četrtin podkupljenih policistov New Yorka.
Amityville: Hiša groze Mlada družina se vseli v prostorno hišo ob jezeru, kjer se je pred letom dni zmešalo glavi družine, ki je s puško pobila ženo in tri otroke.
Angeli in demoni Po sila konfuzni in ne preveč dobro sprejeti Da Vincijevi šifri je Ron Howard na tržišče hitro poslal še Angele in demone, ki puščajo boljši vtis.
Anthony Zimmer Prevajalec Francois Taillandier si mora življenje reševati z begom, ko ga policija zamenja za kriminalca Anthonyja Zimmerja.
Antikrist Že od prvih morbidno poetičnih prizorov Antikrista dalje je človeku jasno, da ima pred seboj skrbno premišljeno umetnino. A ga ni zato nič manj neprijetno gledati.
Apokalipto Filmi Mela Gibsona so vedno krvavi in bolj nazorni, kot si najbrž želi povprečni gledalec. Enako velja za njegov četrti film Apokalipto.
Armageddon Lansko leto je bilo leto vulkana (Dantejev vrh, Vulkan), letošnje pa je več kot očitno leto kometa.
Artur in Minimojčki Divja fantazijska pustolovščina plodnega francoskega režiserja, scenarista in producenta Luca Bessona, ki se ji je vredno prepustiti.
As v rokavu Spolirano bleščeča kriminalna akcija, v kateri boste do konca ugibali, kdo bo preživel, čeprav vam bo skoraj vseeno.
Asterix in Vikingi Pogumna galska bojevnika iz obdobja pred Kristusom se vračata na veliko animirano platno v zabavni prigodi, ki ju popelje med srborite severnjake.
Avatar Finančni vidik Avatarja je znan - (najbrž) najdražji film do zdaj. Kaj pa prinaša vtis po ogledu? Futuristično kombinacijo pokoritve Indijancev in koebenhavensko konferenco.
Gledamo
link
Liffe: Stotnik
4
17. november 2018 ob 07:24 Vojna drama Stotnik je do groteskne končne izpeljave pripeljani rek, da "obleka naredi človeka". Nekatere uniforme očitno ustvarjajo zveri.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo