Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
Capote Novinar, pisatelj in filmski scenarist Truman Capote nas doživeto popelje skozi raziskovanje in pisanje svoje najbolj čislane knjige.
Casanova Najnovejša filmska upodobitev Giacoma Casanove popačeno in neprepričljivo prinaša pripoved o velikem ljubimcu 18. stoletja.
Casino Royale 21. film o britanskem tajnem agentu 007 je izčrpano formulo pogumno obrnil na glavo in z novim glavnim igralcem seriji vlil svežih moči.
CATWOMAN Posodobljena upodobitev Catwoman, nasprotnice in kasneje zaveznice Batmana že v njegovem prvem stripu iz leta 1940.
Cesta Nekje v prihodnosti, po apokalipsi. Zadnji preživeli ljudje so podivjani kanibali, ki med sajami brskajo za hrano. Cesta je nočna mora, ki pa je zaradi svoje slikovitosti podob vsaj toliko lepa, kot j ...
Cinderella Man Ameriški boksar Jim Braddock (Russell Crowe) v času gospodarske krize uresniči sanje kapitalizma - od trnja se prebije do zvezd.
Cmok cmok, bang bang Bizarna kriminalna komedija, ki na domiseln način osveži žanr akcijskih filmov tipa Smrtonosno orožje in Zadnji skavt.
Coco Chanel in Igor Stravinski Pod površjem linearne zgodbe o rojstvu in usihu neke ljubezni se v "dvojnem" biografskem filmu skriva še ena, kompleksnejša in mračna pripoved: o neznanski gnanosti in izgorevajoči strasti, ki se skri ...
Coraline Čudovito domiseln in obenem srhljivo bizaren animirani film izpod režiserske taktirke Henrya Selicka, veterana celovečerne stop-motion animacije.
CUKRČEK Arhetipska, klišejev polna mladinska drama o dekletu (Jessica Alba), brezmejno zaljubljenem v ples.
Gledamo
link
Liffe: Stotnik
4
17. november 2018 ob 07:24 Vojna drama Stotnik je do groteskne končne izpeljave pripeljani rek, da "obleka naredi človeka". Nekatere uniforme očitno ustvarjajo zveri.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo