Kultura - Filmske recenzije - Abecedni seznam
Vse A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9 Ostalo
naraščajoče padajoče
EDUKATORJI Odlična nemška drama o mladi Jule, ki v prometni nesreči poškoduje limuzino premožnega poslovneža, a nima zavarovanja, ki bi poslovnežu poravnalo stroške popravila.
Elitni morilci Če vam povem, da je med izvršnimi producenti tega filma moč najti Johna Wooja, priznanega hongkongškega režiserja, lahko dvakrat ugibate v kateri žanr se uvršča Elitne morilce.
Elizabeta: Zlata doba Zgodovinskim filmom le redko sledijo nadaljevanja, skoraj nikoli pa ta niso boljša od izvirnika. Enako velja tudi za Elizabeto.
Elizabethtown Trpka dramedija, ki z zgodbo o mladeniču, ki po smrti enega izmed staršev sreča dekle, v katero se zaljubi, spominja na Stanje zamaknjenosti.
ELVIS JE ODŠEL Kozmetičarka, ki jo išče FBI, in reklamar, ki beži pred ženo, družno hitita v Las Vegas na tradicionalno srečanje Elvisovih oboževalcev.
Eragon Priredba istoimenske knjižne uspešnice o preprostem podeželskem dečku, ki ga doleti usoda izbranca, ki naj bi odrešil deželo zlobnega kralja.
Estrellita - Pesem za domov Metod Pevec si je ustvaril imidž režiserja, ki svoje zgodbe pripoveduje čutno in počasi. Nič drugače ni z Estrellito.
EUROTRIP Nore, zabavne in na moč stereotipne dogodivščine štirih ameriških najstnikov, ki se odpravijo na potovanje po Evropi.
Gledamo
link
Liffe: Dvojna življenja
12. november 2018 ob 15:28 Olivier Assayas se po dveh filmih v angleščini vrača na svoj materni jezik, Dvojna življenja pa odkljukajo praktično vse stereotipe, ki jih imamo o Francozih in pariški družbi.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo